Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa said:

Για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης είναι καθαρά δικό σου θέμα όπως θα έκανες γενικά δεν έχει σημασία η δωρεά . Όπως νιώθεις εσύ πιο καλά. 

Όσο για τις ασφάλειες καλέ τι να ρωτήσουν πως σου ήρθε αυτή η απορία? 

Χαχα έλα ντε! ☺️ 

επειδη μάλλον αυτοί ρωτάνε τα πάντα..είπα μήπως! 

48 minutes ago, *Vasoula said:

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μάλλον δεν θα μπω..κ ο γιατρός προς τα εκεί πάει απλά δεν θέλει να πάρει θέση και λογικο..

Εσυ σε τι φάση είσαι; Θα κανεις nipt? 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Pashalitsa,ελπιζω να ειστε καλα κι εσυ και το κορτισακι σου.μερικες φορες πεφτουν ολα μαζι και ταλαιπωρουμαστε.απ οτι εχω διαβασει εχεις προβληματιστει για το θεμα της εκπαιδευσης της κορης σου.τελικα δεν καταλαβα σε ποιο σχολειο την πηγες γιατι καποια κομματια δεν τα εχω διαβασει,επειδη ομως ειμαι κορη εκπαιδευτικου και γενικα εχω κυκλο εκπαιδευτικων θα ηθελα να σου πω οτι η ποιοτητα των δασκαλων ειναι η ιδια τοσο στα δημοσια οσο και στα ιδιωτικα.αυτο που σου εξασφαλιζει το ιδιωτικο σχολειο ειναι καλυτερες παροχες και εγκαταστασεις και οχι καλυτερους δασκαλους.δεν ξερω τι σου εχουν πει στα σχολεια που εχεις παει,παντως,μη δινεις σημασια αν σου τονιζουν για τους δασκαλους,κοιτα ολα τα υπολοιπα να ειναι αυτο που θες,αλλιως μην μπεις στον κοπο για ιδιωτικο.και να εχεις υποψην οτι αυτοι που ειναι στα δημοσια εχουν διαβασει και που παραπανω απο τους αλλους για να δωσουν και στον ασεπ,αρα μπορει να ειναι καλυτερα καταρτισμενοι απ οτι πολλα παιδια που τελειωνουν και 20 χρονων μπαινουν σε ενα σχολειο να διδαξουν επειδη ζητανε απλως λιγοτερα χρηματα απ οτι πιο εμπειροι καθηγητες.τα ιδιωτκια σχολεια δεν παυουν να ειναι επιχειρησεις,αρα να ζητας το καλυτερο με βαση αυτα που δινεις και να το απαιτεις.το θεμα των δασκαλων ειναι καλο να το τσεκαρεις απο αλλους γονεις που εχουν τα παιδια τους εκει και ξερουν πως εχουν τα πραγματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πω γεια και στη Tzini και ευχαριστω για την ενθαρρυνση!θα λαβω υπ οψη μου της συμβουλες ολων σας και τα πιο καλα και τα κακα.αμεσως ι tzini μου ειπε κατι που εγω δεν ηξερα απο την αρχη και το ειδα στην πορεια(οτι η γνωμη των αλλων επηρεαζει πολυ τους ναυτικους και δεν πρεπει να τους λεμε τι λενε οι αλλοι για τη σχεση μας..)γενικα οι οροι του παιχνιδιου οταν εχεις εχση με ναυτικο ειναι καπως διαφορετικοι.προσωπικα η μεγαλυτερη στεναχωρια που μου προκαλει αυτη η σχεση ειναι η αδυναμια που νιωθει ο συντροφος μου απο το γεγονος οτι ειναι κλεισμενος σε ενα καραβι και δεν μπορει ουτε να βγει ουτε να ειναι εδω να βλεπει και να ζει απο κοντα τη ζωη.στεναχωριεμαι πιο πολυ γι αυτον παρα για μενα.βεβαια αν προχωρησει μαλλον θα στεναχωριεμαι και για μενα αλλα προς το παρον βιωνω τη δικη του λυπη κυριως..νομιζω οτι αρκετοι ναυτικοι ξεκινησαν με το ρομαντισμο οτι θα γυρισουν και θα γνωρισουν ολο τον κοσμο και θα κανουν ζωη χαρισαμενη αλλα δυστυχως στην πορεια τους κοπηκε το γελιο και τους εμεινε μονο το χρημα.κανω λαθος??ευτυχως η εταιρεια του του ειπε οτι θα του κανει 4μηνες συμβασεις και ηδη αυτη που ειναι τωρα ως υποπλοιαρχος ειναι τετραμηνη..

Βρε pashalitsa, αν είναι δυνατόν.. Περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου... Μου φαίνεται σας έχουν ματιάσει.. Δεν εξηγείται αλλιώς..

Καλέ ναι, και ειδικά εμένα!!! Τέτοιο κορμί είναι να μην το ματιάσεις;;;:lol::lol::lol:

Χα, χα, μόλις ήρθα από την εφημερία του Τζάνείου και έχω και κέφια...:rolleyes: Ουγκάντα εντώ Ελλάντα όβερ!:mad:

πασκουαλε τι τραβηξατε καλε?! τι ταλαιπωρια ηταν αυτη? ενταξει ειναι τωρα? εντελως καλα η μικρη? δεν εχω δωσει ποτε αντιβιωση για να εχω αποψη.

πισω κ αγυριστη να ειναι η μουτζα! αλγκοφρεν (κ γκαντιλ) δινω κ εγω στη σ. γιατι δεν επινε ποτε ουτε πονσταν, ουτε ντεπον (το εβγαζε).

καταρχας αν εγω ειχα χαθει κ δεν ηξερα πως να βγω στο σωστο δρομο, θα ειχα παθει πλακα!!!!! να ρωτησω τετοια ωρα περαστικο? αδυνατον! πιο πιθανο σεναριο θα ηταν να παρω κανενα 100 να με συνοδευσει στο δρομο, παρα να ρωτησω αγνωστο. αγοραφοβια στο φουλ!

τι εγινε με το σπιτι? ποσα τ. ητο κ ζηταγε 1150? πεστε καμια λεπτομερεια κοριτσια.

μαρη παρος, αντε βρες μας κανενα σπιτακι με νορμαλ τιμη. διοτι σας το λεω, με βλεπω να μου τη σβουραει κ να τιγκανα ολομοναχη! κ μετα βουρ για την καγκουροχωρα με τον χασμπανο! ψαξατε τιποτα παραπανω για εκει? εγω που το ξανασυζητησα με τον ν. λεμε οοοοταν ερθει να ξεκινησει να στελνει κανενα σιβι κ βλεπουμε. οσο ειναι μικρα τα παιδια ειναι καλα.

κ η αλλη μου ξαδερφη εφυγε για αυστραλια παλι! εχει 2 μεγαλες κορες, ο αντρας της κατασκευαστης εδω σε συνεργασια με τον μπαμπα της, δουλεια ανυπαρκτη εδω κ 2 χρονια σχεδον .... κ απλα φευγουν! (η αδερφη της μιας ξαδερφης που μενει εκει).

νταντζια συμφωνω εν μερει για τα ιδιωτικα, αλλα στο δημοσιο παιζει σταθερα κ το ''κεφι'' του καθε εκπαιδευτικου στην μεταδοτικοτητα κ στην αποδοτικοτητα. εχω παραδειγμα απο το σχολειο με ενα συμμαθητη μου, που επειδη το παιδι ειχε αριστερες πολιτικες πεποιθησεις, στιγματιστηκε απο καθηγητρια κ δεν του επετρεπε καν να ειναι παρον στο μαθημα. με την παραμικρη αφορμη εξω!!!!!

οσον αφορα το οτι στους ναυτικους μενει το χρημα, απεχεις πολυ απο την πραγματικοτητα. ειναι αρκετοι στο αμεσο οικογενειακο τους περιβαλλον, που δρατονται της ευκαιριας αυτης κ αποκομιζουν οτι μπορουν κ με οποιο τροπο μπορουν.

εχε το στο πισω μερος του μυαλου σου κ αυτο, για παν ενδεχομενο.

για να απαντησεις σε κατι μεμονωμενα το κουοτε ειναι, αν θες να απαντησεις σε πολλα το μουλτι κουοτ.

κοριτσια σορρυ για το ανακατω της γραφης, αλλα περναω τρελο ζορι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!κανω ενα μπρεηκ απ τη δουλεια και μπηκα να δωσω το μικρο μου στιγμα....

κοριτσια,η γνωμη μου ειναι σιγα με τις μετακινησεις και τις μεταναστευσεις γιατι τα παιδακια σας δεν εχουν που δεν εχουν το μπαμπα κοντα τους,μη χασουν και αλλα αγαπημενα τους προσωπα.αν ζειτε σε μερη που τα παιδια εχουν συνηθισει και εχουν δεθει με φιλους η συγγενης μην τους τα στερειτε γιατι θα τους πληγωσει το ιδιο να χασουν ατομα που εχουν συνηθισει να βλεπουν ολο το χρονο...δεν λεω να μην το κανετε,απλα ζυγιστε το δυο φορες και εχετε υπ οψην οτι τα παιδια χρειαζονται σταθεροτητα,ειδικα οταν στερουνται τον ενα απο τους δυο γονεις.επισης υπαρχει ο κινδυνος να δεθουν μαζι σας τοσο πολυ(αφου θα ειναι μονο μαζι σας στο νεο μερος) που δεν θα μπορουν να ξεκολλησουν ειτε απο ανασφαλεια ειτε απο συνηθεια.οσο περισσοτερο δικο τους κοσμο εχουν τα παιδια κοντα τους,τοσο πιο δυνατα νιωθουν και αντεχουν στην ελλειψη του πατερα και το αντιθετο και νομιζω οτι αυτο ισχυει και για τις μητερουλες τους.εγω σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ανεξαρτητη,πιστευω ομως πολυ στην οικογενεια και στις βαζεις που βαζει στο χαρακτηρα και στην ψυχολογια ενος παιδιου.αλλο να εισαι μονος σου με τον αντρα σου και αλλο να εχουν μπει και παιδακια στην οικογενεια...

οσον αφορα το θεμα των σχολειων,εχω παραδειγματα πολλα και για ιδιωτικα και για δημοσια γιατι εχω μεγαλη εμπειρια πανω στο θεμα και λογω του πατερα μου(δημοσιο) και του αδερφου μου(δουλευε σε ιδιωτικο και ειχε ψηφιστει 2 φορες καλυτερος καθηγητης απο τα παιδια και ομως τον διωξανες και δωσανε το μαθημα του στο φιλολογο λογω περικοπων,ιστορια εκανε) και εκανα κι εγω ιδιατερα σε παιδακια για 7 χρονια και εχω και πολλους φιλους που ειναι εκπαιδευτικοι.το βασικο ειναι να βρεις ενα καλο σχολειο με καλο περιβαλλον και αυτο δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ιδιωτικο,το ιδιωτικο θα προσφερει απλα καλυτερες παροχες.το παιδι σου πρεπει να το προσεχεις πολυ και ο ιδιος και να βλεπεις αν εχει διαβασει και τι κανει,αν περιμενεις μονο απ το σχολειο το πιο πιθανο ειναι οταν γυρισει στο σπιτι να εχει γραψει μεν τα μαθηματα του,αλλα να εχει αποριες που δεν ρωτησει ποτε απο μονο του.η να τα εχει ξεχασει κιολας την αλλη μερα αν δεν κανει και διαβασμα στο σπιτι.τα παιδια θελουν παρακολουθηση στο θεμα της εκπαιδευσης και αυτο ισχυει απο το δημοτικο μεχρι το λυκειο σχεδον...

να κανω και μια ασχετη ερωτηση: ο υποπλοιαρχος δουλευει τοσο πολυ που δεν εχει χρονο να βγει πολλες φορες?ετσι μου λεει ο δικος μου και οχι οτι μου εχει δωσει το δικαιωμα να τον αμφισβητισω αλλα οπως καταλαβαινετε δεν γνωριζομαστε πολυ απο κοντα οποτε ρωταω κι εγω για να μαθαινω...χιχιχιχι!!!

pashalitsa εχω μια θεια μου με 5 παιδια που εχουν ενα πολυ καλο παιδιατρο που μου εχει πει οτι τους βοηθαει πολυ.αν θες το τηλ του πες μου να το ρωτησω να σου το δωσω

νταντζου, θα σταθω μονο στο τελευταιο, (για τα αλλα αλλη στιγμη)

ναι. ενας ο υπ/ρχος τρεχει κ δεν φτανει. ειναι κανονας αυτο.

ειναι υπευθυνος σχεδον για τα παντα. σε τι πλοιο ειναι?

ασχετο: εισαι ελληνιδα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Είναι σε φορτηγα.πωπω μεγαλη πικρα να εισαι τοσες μερες θαλασσα και οταν πιανεις ξηρα να μην μπορεις να πατησεις γη...βεβαια αυτο ηταν κατι που μου το ειχε πει απ την αρχη και γι αυτο την κρατησα τη σχεση αλλιως δεν νομιζω να ειχα εμπιστοσυνη σε τοσο λιγο διαστημα που εφυγε.αυτος εφαγε τα λυσσακα του τους πρωτους 5 μηνες(τωρα ειμαστε 7 μηνες μαζι) μεχρι που εγινε ενα χοντρο σκηνικο το καλοκαιρι και τον εβρισα και ηρεμησε.αν καμια φορα χτυπαγε το τηλ και ημουν πχ στο μπανιο,αμεσως με χωριζε...εχω κανει υπερβολικα μεγαλη προσπαθεια για να τον πειθω καθε φορα οτι λεω αληθεια και για να μη σαλταρει...ειναι και ζηλιαρης βεβαια αλλα σιγουρα η αποσταση και ο εγκλεισμος κανουν το προβλημα πολλαπλασιο.

ναι,ελληνιδα ειμαι,γιατι?

Είναι σε φορτηγα.πωπω μεγαλη πικρα να εισαι τοσες μερες θαλασσα και οταν πιανεις ξηρα να μην μπορεις να πατησεις γη...βεβαια αυτο ηταν κατι που μου το ειχε πει απ την αρχη και γι αυτο την κρατησα τη σχεση αλλιως δεν νομιζω να ειχα εμπιστοσυνη σε τοσο λιγο διαστημα που εφυγε.αυτος εφαγε τα λυσσακα του τους πρωτους 5 μηνες(τωρα ειμαστε 7 μηνες μαζι) μεχρι που εγινε ενα χοντρο σκηνικο το καλοκαιρι και τον εβρισα και ηρεμησε.αν καμια φορα χτυπαγε το τηλ και ημουν πχ στο μπανιο,αμεσως με χωριζε...εχω κανει υπερβολικα μεγαλη προσπαθεια για να τον πειθω καθε φορα οτι λεω αληθεια και για να μη σαλταρει...ειναι και ζηλιαρης βεβαια αλλα σιγουρα η αποσταση και ο εγκλεισμος κανουν το προβλημα πολλαπλασιο.

ναι,ελληνιδα ειμαι,γιατι?

εχουν κ τα φορτηγα το τρεξιμο τους! για σκεψου τωρα τι δουλεια εχει να καταστρωσει για να καθαριστουν τα αμπαρια απο καρβουνο κ να φορτωσουν φακες, ή ρυζι. κ καπακι ελεγχος κ επιθεωρηση ετησια!

εφιαλτης πραγματικος για υπ/ρχο!

ζουλιαρης ο νεαρος? ωχ καψερη μου κανε κουραγια μονο!

σε ρωταω, απλα γιατι ειχε ερθει μια κοπελα για δουλεια στο σπιτι μου, απο γεωργια κ εχει σχεδον το ιδιο ονομα με το νικ σου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

εχουν κ τα φορτηγα το τρεξιμο τους! για σκεψου τωρα τι δουλεια εχει να καταστρωσει για να καθαριστουν τα αμπαρια απο καρβουνο κ να φορτωσουν φακες, ή ρυζι. κ καπακι ελεγχος κ επιθεωρηση ετησια!

εφιαλτης πραγματικος για υπ/ρχο!

ζουλιαρης ο νεαρος? ωχ καψερη μου κανε κουραγια μονο!

σε ρωταω, απλα γιατι ειχε ερθει μια κοπελα για δουλεια στο σπιτι μου, απο γεωργια κ εχει σχεδον το ιδιο ονομα με το νικ σου.

Καλημερα!ναι φερνει λιγο προς ανατολικο μπλοκ το νικ μου,χαχα.ειναι το νικ μου και στο skype αυτο οποτε το κρατησα.αστα ειναι ευαισθητο το ναυτακι μου και εχουν ερθει κατι στιγμες που εχω πει οτι δεν αντεχω αλλο.το καλοκαιρι απ τη λυσσα του,επειδη του ειπα οτι βγηκα μια βραδυα και ηπια και περασα ωραια πεταξε το κινητο του στη θαλασσα!!!εκει μιλαμε τα ειδα ολα και του την ειπα πολυ γερα και για μια βδομαδα δεν μου ειχε τηλεφωνησει.μετα βεβαια επιασε λιμανι και μπηκε msn και αρχισε να λεει οτι δεν ειναι καλα και κατι τετοια και χαλαρωσα κι εγω αλλα επειδη ειχα φρικαρει αρχισα να του λεω να τα παρατησει και να ερθει εδω να κανει αλλη δουλεια και που να τη βρει την αλλη μεσα στην κριση...οποτε ηρεμησε κι αυτος γιατι καταλαβε οτι δεν τον παιρνει και αφου ειδε οτι δεν τον παρατησα οριστικα και τωρα ειμαστε πιο ηρεμοι και οι δυο.αυτο που μου κανει εντυπωση ομως ειναι οτι τελικα οταν θελεις εναν ανθρωπο δεν τον ξεχνας οσο μακρυα και αν βρισκεται ακομα και για μεγαλο διαστημα.ταλαιπωρεισαι μεν αλλα που να τον ξεχασεις...

θελω να πω για αυτα που εγραψα χθες οτι δεν ηθελα να ανακατευτω στα οικογενειακα κανενος απο σας,απλα ετσι αυθορμητα εγραψα τη γνωμη μου.ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα..!

καλημερα!εχω 2 μερουλες να μιλησω με τον καλο μου και οταν συμβαινει αυτο νομιζω οτι με ξεχναει και καμια φορα πανικοβαλλομαι...μεχρι προσφατα ειχαμε και μεηλ και επικοινωνουσαμε καθημερινα σχεδον αλλα σε αυτο το σαπιοκαραβο που ειναι του τα κοψανε(ειχαμε προβλημα απ την αρχη με αυτο το καραβι¨και δεν μπορω να του τηλ εγω εκει,δεν ξερει ουτε τι νουμερο εχουν εκει μεσα..).προσπαθει να με παιρνει οσο πιο συχνα μπορει αλλα εγω θα ηθελα να μιλαμε και καθε μερα!!μηπως ζηταω πολλα?ξερω οτι ειναι οικονομικο το θεμα αλλα παλι....

ντατζου, εισαι καλα παιδι μου?

καλε τι ειναι αυτα που λες????

κοριτσαρα μου τρεχω κ δεν φτανω!

θπιντιθ γκοντζαλεθ λεμε εδω!

για το τελευταιο. βαλε λιγο νερο στο κρασακι σου καλε! ειναι αδυνατον να σε περνει καθε μερα απο δορυφορικο. ειναι πραγματικα πανακριβο!

πολυ επιγραμματικα για το αλλο που ελεγες, για τα παιδια κ τους κοντινους συγγενεις?

οσο πιο μικρα ειναι, τοσο πιο ευκολη κ βατη ειναι η αλλαγη για αυτα.

οι παπουδογιαγιαδοθειτσεςξαδερφια κλπ κλπο δεν θα ειναι ες αει.

σιγουρα δεν θα τους βρουν δουλεια αργοτερα,

ουτε κ θα τους δωσουν τα απαραιτητα εφοδια για μια καλη σταδιοδρομια ζωη.

τσιου κ μπιου τσουπρες.

φιλουμπες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας κορίτσια! Εγώ εδώ με το ένα αυτί ακόμα βουλωμένο! Πάλι καλά που η μικρή είναι πολύ καλύτερα, απύρετη και χωρίς αντιπυρετικά, μόνο με αντιβίωση ακόμα... Ευελπιστώ από Δευτέρα να δούμε και την πόρτα του σχολείου που την έχουμε ξεχάσει...:-(

Ο άντρας μου εκτελεί χρέη νοσοκόμου, ευτυχώς που είναι εδώ αλλιώς θα είχα μάλλον τρελαθεί καθώς είναι πολύ άρρωστος και ο πατέρας μου και η μάνα μου... Και τώρα είμαι όρθια γιατί έχω δώσει τις καψουλίτσες στη μικρή (ultra levure) και θα την στουμπώσω με γιαούρτι με φρυγανιά για να πιει αντιβίωση... Κάθε βράδυ ο ίδιος πόλεμος, να κοιμάται όρθια, να τσινάει, να γκρινιάζει και εγώ να τις δίνω κάψουλες, να την ταίζω για να πάρει με γεμάτο στομάχι αντιβίωση, πότε θα μου πνιγεί δεν ξέρω με τις βλακείες που κάνουμε... Χθες βράδυ έδωσα λίγο γάλα (και μια φρυγανιά) μετά από 10 μέρες αποχλγς και πάλι διάρροια το πρωί είχαμε και πόνο στην κοιλιά... Να δω πόσο θα αντέξει το παιδί αυτή τη διατροφή... Με παρακαλάει για ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, πορτοκάλια, γάλα, ταχίνι μαρουλάκι, αυγουλακι, αχλαδάκι, και εγώ λέω όχι, οχι, οχι, οχι, όχι!!!!

Εγώ από το βήχα (τον άρπαξα από τη μάνα μου) κυκλοφορώ 3 μέρες με μάσκα στο σπίτι και ο άντρας μου κοιμάται αγκαλιά με την κόρη μου (όχι πως του κακόπεσε δηλαδή) κι εγώ στην απομόνωση... Έχετε προσπαθήσει να σιδερώσετε με πρεσοσίδερο και μάσκα; Ε, κόντεψα να πάθω ασφυξία χθες...:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...