Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας.

Αδελαίδα πλέον...σας γράφω από το Flinders University. Εχω φρικάρει με τον όγκο της δουλειάς που βρήκα αλλά από την άλλη είμαι σε μια τόσο δημιουργική υπερένταση που τι να σας πω...έχω ενθουσιαστεί.

Μου λείπει μόνο αφόρητα η κόρη μου.

Παραδόξως δεν είμαι καθόλου κουρασμένη, ζαλισμένη με jetlag ή ό,τι άλλο λένε ότι παθαίνει κάποιος όταν πρωτοέρχεται εδώ. Πάω καλά; :confused:. Αντιθέτως είμαι μέσα στην ενέργεια.

Για να δουμε πόσο θα αντέξω.....

Εμπειρία μεγάλη πάντως....

Σας φιλώ...

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες.

τι κανεις ρε θηριο κ εισαι μες στην ενεργεια????

λογικα θα ξεραθεις καποια στιγμη, γι αυτο βαλε κ δεκα ξυπνητηρια διπλα σου!!!!! με τα κοιλιακα εισαι οκ τωρα?

τζακια?

κλαψ κλαψ κλαψ κλαψ!!!!!

θελω τζακι!!!!!

συμφωνω πασκουαλε, οπου ακουνε ναυτικος= λεφτα. το αλλο με τον τοτο ειναι εξισου χιουμαριστικο!

λοιπον εχω νεα. τωρα αληθεια ψεματα δεν ξερω.

χτες ο γαμπρος μου εκλεισε μια δουλεια με μια πρωην υπουργο της νδ.

του ειπε οτι την κυριακη (αυτη) θα γινει κουρεμα 60%, που ουσιαστικα θα ειναι 23%. οι αξια των χρηματων μας θα πεσει στο 50%, οπως κ το βιοτικο επιπεδο της ζωης μας επισης

γιατι (του ειπε) οτι ο γιωργακης παραδεχτηκε εξω στους εταιρους μας, πως οι ελληνες οι εξαιρετικα κακομαθημενος λαος, δεν πληρωνουν κ δεν τον ακουνε!

ο τεμπελαρος, το αμερικανακι, που δεν εχει δουλεψει ποτε, να δει πως βγαινουν τα λεφτα.

τωρα το θα γινει, τι δεν θα γινει δεν εχω ιδεα.

κ κρατηθηκε! του ζητησε τιμη χωρις αποδειξη!!!!!!! καλο????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας :) κ εγω ειμαι καινουρια στην ομαδα αλλα και στο "αθλημα" ο φιλος μου λειπει ταξιδι (το πρωτο ταξιδι που ειμαστε μαζι ) και θα ηθελα και εγω να μιλαω με ατομα που καταλαβαινουν πως ειναι !

Πολλα ατομα μου λενε πως ειμαι πολυ μικρη ακομα για τετοια αλλα τι να κανουμε.. αφου ετυχε.. ειμαι 19 χρονων και ο φιλος μου 20!

Εχουν περασει σχεδον 3 μηνες.. εχουμε αλλους 4! Αυτο που λενε πως "περναει πολυ γρηγορα ο καιρος" ισχυει...

Γεια σας :) κ εγω ειμαι καινουρια στην ομαδα αλλα και στο "αθλημα" ο φιλος μου λειπει ταξιδι (το πρωτο ταξιδι που ειμαστε μαζι ) και θα ηθελα και εγω να μιλαω με ατομα που καταλαβαινουν πως ειναι !

Πολλα ατομα μου λενε πως ειμαι πολυ μικρη ακομα για τετοια αλλα τι να κανουμε.. αφου ετυχε.. ειμαι 19 χρονων και ο φιλος μου 20!

Εχουν περασει σχεδον 3 μηνες.. εχουμε αλλους 4! Αυτο που λενε πως "περναει πολυ γρηγορα ο καιρος" ισχυει...

alloha!

paskouale, με ειχες ρωτησει για να συγκρινεις.

δες πιμιο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερες.

τι κανεις ρε θηριο κ εισαι μες στην ενεργεια????

λογικα θα ξεραθεις καποια στιγμη, γι αυτο βαλε κ δεκα ξυπνητηρια διπλα σου!!!!! με τα κοιλιακα εισαι οκ τωρα?

Kαλησπέρα...

εδώ είναι 12 το βράδυ τώρα σε λίγο έχουμε δηλαδή Τετάρτη..(μετράω τις μέρες ανάποδα για την επιστροφή από τώρα δηλαδή). Σήμερα ήταν πολύ ζόρικη μέρα. Σήμερα κουράστηκα. Σήμερα ήμουν όλη μέρα στο πόδι, μπήκα ως και σε αποθήκες ψάχνοντας αρχεία, έφαγα σκόνες, γέμισα αράχνες κλπ.Πήγα στο σπίτι ενός πεθαμένου που ήταν διευθυντής ενός Κολλεγίου τριτοβάθμιου που επί 20 χρόνια είχε αναλάβει την εκπ/ση των δασκάλων εκεί...και που είχε λεει φοβερό αρχειακό υλικό...Βρήκα δηλ όχι τον πεθαμένο ( δεν έχω ακόμα φτάσει ως εκεί) αλλά το γιο του και δέχτηκε να πάω στο σπίτι του να ψάξω. Μου βγήκε η πίστη για να φύγω όμως τελικά από εκεί με 2 πολύτιμα βιβλιαράκια μικρά σκοροφαγωμένα των 20 περίπου σελιδων το καθένα. Στην επιστροφή έκανα λάθος το διαμέρισμα και πήγα να μπουκάρω αλλού αντ αλλου από τη ζαλάδα μου. Α, και όλο το πρωί το έφαγα με: μια σ υνέντευξη με έναν άγγλο ελληνιστή που ήταν καθηγητής την περίοδο που ψάχνω εγω...με ένα σεμιναριο σε 45 εκπαιδευτικούς ενός κολλεγίου (κ αυτό με τελείωσε γιατί με έπρηξαν)...και με συναντήσεις με διάφορους διευθυντές σχολείων παπα΄δες κλπ..ούτε που θυμαμαι ποιους είδα σήμερα ...Από τις 6 το πρωί είμαι στο πόδι θα κλατάρω νομίζω.

Παω για ύπνο.....

Για το κούρεμα που έγραψες Μίνα τι να πω....δεν πανε ατο χίλιο διάολο όλοι τους...μας έχουν τρελάνει λεμε!!!

age.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα...

εδώ είναι 12 το βράδυ τώρα σε λίγο έχουμε δηλαδή Τετάρτη..(μετράω τις μέρες ανάποδα για την επιστροφή από τώρα δηλαδή). Σήμερα ήταν πολύ ζόρικη μέρα. Σήμερα κουράστηκα. Σήμερα ήμουν όλη μέρα στο πόδι, μπήκα ως και σε αποθήκες ψάχνοντας αρχεία, έφαγα σκόνες, γέμισα αράχνες κλπ.Πήγα στο σπίτι ενός πεθαμένου που ήταν διευθυντής ενός Κολλεγίου τριτοβάθμιου που επί 20 χρόνια είχε αναλάβει την εκπ/ση των δασκάλων εκεί...και που είχε λεει φοβερό αρχειακό υλικό...Βρήκα δηλ όχι τον πεθαμένο ( δεν έχω ακόμα φτάσει ως εκεί) αλλά το γιο του και δέχτηκε να πάω στο σπίτι του να ψάξω. Μου βγήκε η πίστη για να φύγω όμως τελικά από εκεί με 2 πολύτιμα βιβλιαράκια μικρά σκοροφαγωμένα των 20 περίπου σελιδων το καθένα. Στην επιστροφή έκανα λάθος το διαμέρισμα και πήγα να μπουκάρω αλλού αντ αλλου από τη ζαλάδα μου. Α, και όλο το πρωί το έφαγα με: μια σ υνέντευξη με έναν άγγλο ελληνιστή που ήταν καθηγητής την περίοδο που ψάχνω εγω...με ένα σεμιναριο σε 45 εκπαιδευτικούς ενός κολλεγίου (κ αυτό με τελείωσε γιατί με έπρηξαν)...και με συναντήσεις με διάφορους διευθυντές σχολείων παπα΄δες κλπ..ούτε που θυμαμαι ποιους είδα σήμερα ...Από τις 6 το πρωί είμαι στο πόδι θα κλατάρω νομίζω.

Παω για ύπνο.....

Για το κούρεμα που έγραψες Μίνα τι να πω....δεν πανε ατο χίλιο διάολο όλοι τους...μας έχουν τρελάνει λεμε!!!

εγω ντυθηκα σπιντι γκονζαλες, εσυ νομιζω θες στολη!

μαθε κ τιποτις πλεροφοριες αν μπορεις για ναυτικους εκει, που θελουμε.

υγ: μη μου λετε για αραχνες.

οτι αλλο θελετε πεστε αλλα οχι για αραχνες!:shock:

τις σιχαινομαι τα μαλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοριτσια γεια σας,ειμαι κι εγω κοπελα ναυτικου.γνωριστικαμε ενα μηνα πριν φυγει για το ταξιδι του,μετα απο 2 μηνες ηρθε και ηταν εδω για ενα μηνα παλι γιατι αλλαξε βαθμο και καραβι και τον γυρισε η εταιρεια πισω και μετα εφυγε για αλλους 4 μηνες.τωρα τον αλλο μηνα περιμενουμε να γυρισει και να γνωριστουμε καλυτερα και απο κοντα.μεχρι στιγμης εχουμε κανει και οι 2 μεγαλη προσπαθεια για να κρατησουμε τη σχεση μας και ομολογω πως δεν περιμενα ποτε οτι μια φλογα μπορει να καιει τοσο δυνατα οταν δυο ανθρωποι ειναι σε αποσταση.πραγματικα νιωθω οτι ειναι απο τις πιο εντονες και δεμενες σχεσεις που εχω κανει.εγω ειμαι 33 ετων και αυτος ειναι 34 και ειναι υποπλοιαρχος και εχουμε πει οτι αν παει καλα τωρα που θα γυρισει μαλλον θα προχωρησουμε συντομα για να μπορω να πηγαινω να τον βλεπω.το οτι ειναι δυσκολη η αποσταση και μεγαλη η μοναξια ειναι κατι που ισχυει,ομως ειναι ενα θεμα δικο μου που το παλευω μεσα μου και το ισορροπω.αυτο που δεν αντεχω ειναι να αντιμετωπιζω διαρκως τους αλλους που λενε οτι ο ναυτικος ειναι πολυ κακη περιπτωση για σχεση...ειλικρινα,δεν αντεχω να εξηγω τιποτα και σε κανεναν και μου την εχει δωσει πολυ αυτο το θεμα.γιατι ο κοσμος δεν μπορει να δεχτει οτι οταν εχεις αισθηματα για καποιον δεν μπορεις να τον αφησεις και να βρεις καποιον αλλο μονο και μονο για να πεις οτι βολευτηκες?ελπιζω να μου καλα με το ναυτικο μου και να τα λεμε για πολυ καιρο στο μελλον.....

Κοριτσια γεια σας,ειμαι κι εγω κοπελα ναυτικου.γνωριστικαμε ενα μηνα πριν φυγει για το ταξιδι του,μετα απο 2 μηνες ηρθε και ηταν εδω για ενα μηνα παλι γιατι αλλαξε βαθμο και καραβι και τον γυρισε η εταιρεια πισω και μετα εφυγε για αλλους 4 μηνες.τωρα τον αλλο μηνα περιμενουμε να γυρισει και να γνωριστουμε καλυτερα και απο κοντα.μεχρι στιγμης εχουμε κανει και οι 2 μεγαλη προσπαθεια για να κρατησουμε τη σχεση μας και ομολογω πως δεν περιμενα ποτε οτι μια φλογα μπορει να καιει τοσο δυνατα οταν δυο ανθρωποι ειναι σε αποσταση.πραγματικα νιωθω οτι ειναι απο τις πιο εντονες και δεμενες σχεσεις που εχω κανει.εγω ειμαι 33 ετων και αυτος ειναι 34 και ειναι υποπλοιαρχος και εχουμε πει οτι αν παει καλα τωρα που θα γυρισει μαλλον θα προχωρησουμε συντομα για να μπορω να πηγαινω να τον βλεπω.το οτι ειναι δυσκολη η αποσταση και μεγαλη η μοναξια ειναι κατι που ισχυει,ομως ειναι ενα θεμα δικο μου που το παλευω μεσα μου και το ισορροπω.αυτο που δεν αντεχω ειναι να αντιμετωπιζω διαρκως τους αλλους που λενε οτι ο ναυτικος ειναι πολυ κακη περιπτωση για σχεση...ειλικρινα,δεν αντεχω να εξηγω τιποτα και σε κανεναν και μου την εχει δωσει πολυ αυτο το θεμα.γιατι ο κοσμος δεν μπορει να δεχτει οτι οταν εχεις αισθηματα για καποιον δεν μπορεις να τον αφησεις και να βρεις καποιον αλλο μονο και μονο για να πεις οτι βολευτηκες?ελπιζω να μου καλα με το ναυτικο μου και να τα λεμε για πολυ καιρο στο μελλον.....

ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΟΡιΤΣΙ ΜΟΥ!

ΘΑ ΒΡΕΙς ΠΟΛΛΟΥς ΑΝΤΙΘΕΤΟΥς ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΟΥ!

ΑΝ ΕΣΥ ΝΙΩΘΕΙς ΚΑΛΑ Κ ΕΧΕΙς ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ!

αΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙς ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ, Ή ΓΑΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙς??? ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΤΙ ΝΑΥΤΙΚΟς Κ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ???

ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ, (ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ) ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙς ΤΙς ΣΕΙΡΗΝΕς ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ Κ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Κ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑς. Κ ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙς Κ ΤΟΝ ΣΥΝΡΟΦΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕς ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ''ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς!

ΥΓ:ΜΑς ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙς ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΑΥΣΗΣ ΑΠΛΑ.

υγ2: πασκουαλε, σε θελω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!:D Κοίταξε να δεις, επειδή μου αρέσει να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, θα έλεγα ότι η σχέση με ναυτικό είναι ΟΝΤΩΣ μια όχι και τόσο καλή περίπτωση... Τί τώρα πλάκα κάνουμε ή κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;;; Κάποιοι ίσως το λένε με κακεντρέχεια, κάποιοι ίσως προσπαθούν να σε προειδοποιήσουν για τις δυσκολίες... Επίσης το κακό ή καλό είναι σχετικό... Π.χ. είναι κακή η σχέση με ναυτικό σε σχέση με τι... Με το να είσαι με πιλότο; Με πολεμικό ανταποκριτή; Με επιχειρηματία; Με αστροναύτη;:shock::tongue: Με μεροκαματιάρη οικοδόμο; Με λογιστή; Σε σχέση με το μέσο όρο επαγγελμάτων είναι ένα επάγγελμα με ιδιαίτερες δυσκολίες και ιδιώς σε ότι αφορά την οικογένεια, αυτό είναι αντικειμενικό και απολύτως αδιαμφισβήτητο... Όμως υπάρχουν και άλλα τέτοια επαγγέλματα, μερικά από τα οποία ανέφερα ήδη...

Το θέμα είναι ότι θεωρώ ότι είναι αρκετά νωρίς για να προβληματίζεσαι τόσο πολύ πάνω σε αυτό... Εννοώ ότι θα πρέπει να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο... Στο να τον γνωρίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα όσο θα είναι εδώ, προκειμένου να καταλάβεις (όσο θα σου επιτρέψει ο έρωτας ;)) ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ αξίζει το να περάσεις φουρτούνες και τρικυμίες γι΄ΑΥΤΟΝ τον άνθρωπο... Αυτό είναι το πρώτο σημαντικό και δύσκολο και μετά ζυγίζεις και τα υπόλοιπα...

Επανέρχομαι μετά από αρκετές ημέρες απουσίας... Πέρασα μια ΥΠΕΡΟΧΗ εβδομάδα...

Επισκέφθηκα τρία νοσοκομεία σε εφημερίες, δύο για την κόρη μου και ένα για εμένα...

Εκτός του ότι γνώρισα την Paros :), όλα τα άλλα ήταν εφιαλτικά αυτή τη βοδομάδα... Ας αρχίσω από κάτι ευχάριστο λοιπόν! Ο γιος της Πάρος είναι από τα πιο όμορφα μωράκια που έχω δει!!! Μα τί φάτσα Θεέ μου!!! Καλά και η Πάρος με τον άντρα της δεν πάνε πίσω!!! Λοιπόν έχω μια απορία! Τα μάτια σας παιδιά από τις γατούλες τα κλέψατε και οι τρεις;;;:-D:-D:-D

Με την ευκαιρία, Πάρος σε ευχαριτώ για όλη την εξυπηρέτηση και το χρόνο σου... Του άντρα μου του άρεσε πολύ το σπίτι (εγώ δεν τρελάθηκα κιόλας) αλλά δεν το αποφασίζω να γαυγίζουν τα σκυλιά μου (που καθώς είναι φύλακες θα γαυγίζουν τους άγνωστους και σε νέο περιβάλλον) και να υπάρχουν άνθρωποι από πάνω, από δίπλα, από πίσω κλπ.... Με 900 ευρώ έχω δει πολύ καλύτερα σπίτια και ανεξαρτητα... Άκου 1150!!! Ρε δεν πάει καλά η δικιά σου!!! Τώρα με το haircut που θα γίνει (και ελεγχόμενη χρεοκοπία φυσικά) θα σου πω εγώ που θα πάνε τα ενοίκια και κάτι φούσκες σαν αυτές στα ακίνητα... Άκου 500000 για αυτή τη μεζονέτα!!!

Πάντως ευχαριστώ για όλη τη μεσολάβηση... Τώρα έχω βρει σπιτια στις περιοχές που κοίταζα πριν αλλά καθώς δεν είμαι σίγουρη για το σχολείο πια άλλαξα περιοχή αναζήτησης...

Ας πάμε στα δυσάρεστα...

Τη Δευτέρα το απόγευμα νιώθω το αυτί μου να βουλώνει... ΟΚ λέω, θα περάσει. Γύρω στις 9, την ώρα που ετοιμάζω τη μικρή για ύπνο, αρχίζει να με ενοχλεί... ΟΚ λέω, το παρακολουθώ, εξάλλου είμαι απύρετη... Μέχρι να τη βάλω για ύπνο (και τον άντρα μου μαζί στον Κορυδαλλό) έκανα το κορόιδο και έλεγα ότι ειμαι καλά ενώ από μέσα μου δάγκωνα τα μάγουλά μου... Μόλις τους κοίμισα όλους παίρνω δρόμο για το νοσοκομείο (εφημέρευε το Θριάσιο). Μου έλεγε να έρθει ο πατέρας μου μαζί, εγώ ήθελα να πάω μόνη μου η πανέξυπνη... Εντάξει το είχα καταλάβει ότι έχω καλπάζουσα οξεία ωτίτιδα αλλά αυτό που ακολούθησε... Φτάνω στο Θριάσιο, μέχρι να παρκάρω, να πάρω αριθμό κλπ και να φτάσω έξω από το ιατρείο ο πόνος άρχισε να γίνεται αφόρητος... Και ο γιατρός...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ! Μια κοπέλα ήταν απέξω και μου είπε ότι ήταν στο χειρουργείο!:shock: Περίμενα 10-15 λεπτά, ευτυχώς ήρθε μια αδελφή και τον ειδοποίησε... Με εξετάζει, μου λέει έχεις ωτίτιδα που δεν είναι εξωτερική και είναι πολύ βαθιά στο αυτί και σοβαρή κλπ, μάλλον από μικρόβιο που πέρασε από τη μύτη στο αυτί κλπ, μου γράφει συνταγή και εγώ το μέγιστο των ΖΩΩΝ δεν του ζητάω ένα παυσίπονο, κάτι ρε παιδί μου, παρά φεύγω και λέω θα αντέξω ως το φαρμακείο, νερό έχω στο αυτοκίντητο ΟΚ θα είμαι... Και φεύγω από το Θριάσιο μουγκρίζοντας από τον πόνο, και ΧΑΝΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. Μπερδεύομαι μέσα στη Μαγούλα, μπερδεύομαι σε δρόμους με σήμανση ανύπαρκτη, χάνομαι... Και ο πόνος αρχίζει και με χτυπάει όχι στα δόντια πια αλλά στη μέση στο λαρύγγι ως την καρδιά και μέσα στα μάτια... Και να μη μπορώ να οδηγήσω και να έχω πάθει έναν ψιλοπανικό (έχω γυρίσει τον κόσμο όλο και χάθηκα στον Ασπρόπυργο και τη Μαγούλα...) και βρίσκομαι, άγνωστο πως στον Ασπρόπυργο.... Όπου πάλι δεν έβρισκα σήμανση για Εθνική οδό, μόνο για Αττική Οδό, ξαναμπερδεύομαι, βρίσκομαι μέσα στην πόλη του Ασπρόπυργου... Είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω από τον πόνο, σκέφτομαι να σταματήσω να πάρω το ΕΚΑΒ, να πάρω τον πατέρα μου και ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ;;; Ερημιά παντού, κάποια στιγμή βρίσκω έναν άνθρωπο να βγαίνει από μια ταβέρνα μισοπιωμένος (αλλά με καλή φάτσα), έχοντας αίσθηση του κινδύνου κατεβάζω ασφάλειες, μισοανοίγω το παράθυρο και τον ρωτάω αν μπορεί να με κατευθύνει για Εθνική... Μου λέει ότι είναι πολύ μπερδεμένο και καλύτερα να τον ακολουθήσω και να με βγάλει αυτός... Πόση ανακούφιση Θεέ μου... Όντως ένας λαβύρινθος ήταν μέχρι να βγω ή ίσως να μου φαινόταν έτσι από τον απίστευτο πόνο που ένιωθα, νόμιζα ότι θα ανοίξει το κεφάλι μου πραγματικά... Ειδοποιώ τον πατέρα μου και με περιμένει έξω από το σπίτι και ψάχνουμε για φαρμακείο... Μιλάμε είχε πάει 1 και η ώρα... Αφού το βρίσκουμε το ρημαδοφαρμακείο μου λέει ότι δεν έχει ούτε την αντιβίωση :shock::shock::shock: αυτή (από τις πιο κοινές) ούτε καν mesulid!!!:shock::shock::shock: Ευτυχώς ήταν σχετικά κοντά και το άλλο εφημερεύον φαρμακείο και κάτι βρήκα, έστω τη χιλιάρα αντιβίωση,όχι αυτή που έψαχνα... Κατάπια ένα mesulid και σε 15 λεπτά είχε περάσει ΟΛΟΣ ο πόνος!!! (πρώτη φορά το έπαιρνα και γενικά με πιάνουν τρελά τα φάρμακα). Λέω ΟΚ εφιάλτη ήταν (πραγματικά) και πέρασε...

Την άλλη μέρα στις 12 με παίρνουν από το σχολείο και μου λένε ότι πονάει το αυτί της μικρή και αν είναι να της δώσουν depon, αλλά είναι απύρετη... Την αφήνω ως το σχόλασμα, πάει ο άντρας μου και την παίρνει και έκλαιγε σε όλη τη διαδρομή... Έρχεται στο σπίτι (υποτίθεται την περιμέναμε για να κάνουμε το μνημόσυνο του πεθερού μου) φεύγουν οι άλλοι, την πλακώνω στο ponstan και πέφτει εξαντλημένη για ύπνο... Μόλις ξυπνάει πάλι πονάει, πάω στην εφημερία στο Κρατικό Νίκαιας... Ο πυρετός εντωμεταξύ λίγο πριν το 39 παρά τα αντιπυρετικά... Μου λένε έχει ωτίτιδα, της δίνουν amoxil, παίρνω το γιατρό της στη Σαλαμίνα μου λέει μη δώσεις αυτή την αντιβίωση δε θα την πιάσει, δώσε Pricefil. Να την ψάχνω την αντιβίωση (πάλι βράδυ στα εφημερεύοντα) και να μη τη βρίσκω... Τέλος πάντων τη βρίσκω, πάω σπίτι 40,5 το παιδί και παθαίνω φρίκη... Ευτυχώς έπεσε 39,5 με Ponstan και όλη νύχτα παλεύαμε με τον πυρετό, κατά τις 4 ήμουν έτοιμη να την βουτήξω και να την πάω πάλι στην εφημερία, το παιδί ποναγε, δεν το έπιανε τίποτα και ειδικά το depon ούτε για πλάκα....

Και αφού τιθασεύουμε κάπως τον πυρετό, ο πόνος στο αυτί δε σταματάει, και αρχίζουν απίστευτες διάρροιες και πόνος στην κοιλιά, την πείραξε η αντιβίωση... Το λέω στο γιατρό της μου λέει κάνε της δίαιτα... Αρχίζει η μικρή και δεν τρώει τίποτα και να πρέπει να παρει αντιβίωση τώρα (είναι η πρώτη φορά που παίρνει αντιβιωτικά). Τί να σας πω, μια φρίκη, την Παρασκευή το παιδί έχει μείνει σκελετός και είναι κατάλευκη, γκρινιάζει ή είναι εντελώς υποτονική, τη βουτάω με τον άντρα μου και πάμε στο Παίδων Πεντέλης και τη βλέπει και ΩΡΙΛΑ και παιδιατρος απλός για τους πονους στην κοιλιά... Της άλλαξαν την αντιβίωση, της έδωσαν την ίδια με εμένα, augmentin δηλαδή... Ήδη από την πρώτη μέρα σήμερα είναι πολύ μα πολύ καλύτερα, παίρνουμε και ultra levure για το έντερο που έκοψαν κάπως τη διάρροια, μου έδωσαν και μερικές χρήσιμες συμβουλές οι γιατροί, μου είπαν πχ για το algofren σε πολύ υψηλό πυρετό και πόνο που δεν το ήξερα ούτε μου το είχε πει κανείς....

Και όπως καταλαβαίνετε έχω να κοιμηθώ φυσιολογικά περίπου μια βδομάδα...

Κοριτσια καλησπερα!ευχαριστω για τις απαντησεις σας!εγραφα πριν και αποσυνδεθηκε η σελιδα και τα εχασα ολα.ειμαι εκτος αθηνας αλλα σε λιγο θα γυρισω και θα ξαναγραψω.θελω αρχικα να πω ενα μπραβο σας και οτι ειστε πραγματικα πολυ δυνατες.σιγουρα οι συντροφοι σας ειναι πολυ τυχεροι που σας εχουν διπλα τους γιατι ο ναυτικος ειναι δυσκολο να βρει συντροφο καλη και αξια...

Βρε pashalitsa, αν είναι δυνατόν.. Περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου... Μου φαίνεται σας έχουν ματιάσει.. Δεν εξηγείται αλλιώς.. Και εγώ είδα οτι χάθηκες και λέω θα βρήκαν σπίτι και τρέχουν και δεν φτάνουν..

Καλέ μην την ακούτε υπερβάλει!!! :P :p :P

Καλέ η ayla βάζει στο facebook φωτογραφίες με καγκουρόόό!!!!! Θέλω και εγώωωωω!!!!!!!

danzjia Καλώς ήρθες, εύχομαι όλα να πάνε καλά με την νέα σου σχέση, είναι πραγματικά δύσκολα τα πράγματα αλλά αν υπάρχει θέληση όλα είναι εφικτά!

Βρε κορίτσια η Μαριάννα που χάθηκε???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Λοιπον,εγραψα και δευτερη φορα και μου εκλεισε η σελιδα και μετα οταν συνδεομαι τα μνμτα μου εχουν χαθει γι αυτο θα γραψω γρηγορα!θελω να πω οτι επειδη εχω αρκετη εμπειρια και απο σχεσεις με στεριανους,η ποιοτητα μιας σχεσης δεν κρινεται απο την αποσταση αλλα απο την προσπαθεια,την καλη θεληση και το αληθινο συναισθημα.η μοναξια που μαστιζει σημερα τον κοσμο ειναι πολυ μεγαλη κοριτσια και δεν εχει καμια σχεση με τη μοναξια που μπορει να νιωθεις οταν ο συντροφος σου ειναι σωματικα απων.πιστεψτε με,υπαρχει πολυ σαβουρα και υποκρισια εκει εξω.δεν λεω οτι ο ναυτικος ειναι σιγουρο οτι θα ειναι καλος ανθρωπος,αυτο που λεω ομως και το πιστευω μεχρι τελικης πτωσης ειναι οτι,αν βρεις κατι καλο και νιωσεις σε βαθος χρονου οτι ειναι το αλλο σου μισο,καλο ειναι να το κρατησεις και να μη σκεφτεις ποτε οτι θα εβρισκες κατι καλυτερο.εγω εκανα αυτο το λαθος οταν ημουν στα 20 και ειχα μια πολυ καλη σχεση,θεωρησα οτι ηθελα να ζησω κι αλλα και οτι θα εβρισκα κατι καλυτερο και τελικα δεν το βρηκα ποτε οπως αποδειχτηκε και το λεω αυτο μετα απο μεγαλη αναζητηση...τωρα που εχω ερωτευθει και παλι και νιωθω τοσο ομορφα ελπιζω να μου παει καλα και αυτη τη φορα θα το κρατησω με προσοχη και ευλαβια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...