Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Α το athener schule έχει στις 31/10 μέρα για τους γονείς για να γνωρίσουν το σχολείο και να δουν ακριβώς τι δουλεια κάνουν! Εννοείται ότι θα πάμε!(πήγαμε και στην γιορτή 1/10 και είχε παρα πολυ κόσμο, δεν το περίμενα!). Λοιπόν για Αυστραλία ψάχνουν κάτι φίλοι μας, ζευγάρι οι οποίοι είναι τοπογραφοι και είναι άνεργοι, δούλευαν στον Ακτορα αλλα τους έδιωξε λόγο του ότι πλέον δεν υπάρχουν έργα.. Πολυτεχνείο τελείωσαν... Άνεργοι 1 χρόνο είναι.. Δυστηχως η χώρα καταρρέει...

Μπήκα λοιπόν να δω τις ειδικότητες και είδα ότι οι "δικές μας" είναι πρώτες-πρώτες" τώρα λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, θέλει ψάξιμο..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, έβαλα τον άντρα μου και πήρε την Εκπαιδευτική Αναγέννηση και του είπαν ότι εξυπηρετούν και Πεντέλη-Νέα Πεντέλη. Απλά Πάρος, αν το σκεφτείς σοβαρά για ιδιωτικό, να πας να το δεις αυτό το σχολείο...

Λοιπον λέγαμε με τον άντρα μου να ταξιδεύει κάποια διαστήματα με ανασφάλιστο (ξένη σημαία) μπας και γλιτώναμε τα χρήματα από ΝΑΤ και εφορία. Το είπε λοιπόν στην εταιρία (έχει και ξένη σημαία-Μάλτα) και του είπαν ότι σε λίγες ημέρες ψηφίζεται νόμος στη βουλή και θα κρατάνε αυτόματα από το μισθό την εφορία και από τα πλοια με σημαία Μάλτας!!!:shock::shock::shock: Οπότε το μόνο κέρδος που μένει είναι το ποσό του ΝΑΤ και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο... Παιδιά έφαγα μεγάλη σφαλίάρα γιατί ήταν το κύριο επιχείρημα του άντρα μου για τα χρήματα για το σχολείο...

Έχετε καμια ενημέρωση;;; Merjana μήπως εσύ;;;

Παρεμπιπτόντως, που χαθήκατε όλες καλέ;;;:D

Α το athener schule έχει στις 31/10 μέρα για τους γονείς για να γνωρίσουν το σχολείο και να δουν ακριβώς τι δουλεια κάνουν! Εννοείται ότι θα πάμε!(πήγαμε και στην γιορτή 1/10 και είχε παρα πολυ κόσμο, δεν το περίμενα!). Λοιπόν για Αυστραλία ψάχνουν κάτι φίλοι μας, ζευγάρι οι οποίοι είναι τοπογραφοι και είναι άνεργοι, δούλευαν στον Ακτορα αλλα τους έδιωξε λόγο του ότι πλέον δεν υπάρχουν έργα.. Πολυτεχνείο τελείωσαν... Άνεργοι 1 χρόνο είναι.. Δυστηχως η χώρα καταρρέει...

Μπήκα λοιπόν να δω τις ειδικότητες και είδα ότι οι "δικές μας" είναι πρώτες-πρώτες" τώρα λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, θέλει ψάξιμο..

ρε παιδια θα ριξω μια ματια σρο σιτε τους να δω.

γαι το θεμα της αουστραλιας που λες, ειχε ανοιξει κ ενα θεμα μια κοπελα διπλα πριν καιρο. αλλα το κλεισαν.

παντως μια ξαδερφη μου που ειναι εκει, δεν περναει πολυ καλα λεει. νιωθει μονη της. νομιζω μελβουρνη ειναι? δεν θυμαμαι κ καλα. στο χωριο την βλεπω.

Λοιπόν, έβαλα τον άντρα μου και πήρε την Εκπαιδευτική Αναγέννηση και του είπαν ότι εξυπηρετούν και Πεντέλη-Νέα Πεντέλη. Απλά Πάρος, αν το σκεφτείς σοβαρά για ιδιωτικό, να πας να το δεις αυτό το σχολείο...

Λοιπον λέγαμε με τον άντρα μου να ταξιδεύει κάποια διαστήματα με ανασφάλιστο (ξένη σημαία) μπας και γλιτώναμε τα χρήματα από ΝΑΤ και εφορία. Το είπε λοιπόν στην εταιρία (έχει και ξένη σημαία-Μάλτα) και του είπαν ότι σε λίγες ημέρες ψηφίζεται νόμος στη βουλή και θα κρατάνε αυτόματα από το μισθό την εφορία και από τα πλοια με σημαία Μάλτας!!!:shock::shock::shock: Οπότε το μόνο κέρδος που μένει είναι το ποσό του ΝΑΤ και δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο... Παιδιά έφαγα μεγάλη σφαλίάρα γιατί ήταν το κύριο επιχείρημα του άντρα μου για τα χρήματα για το σχολείο...

Έχετε καμια ενημέρωση;;; Merjana μήπως εσύ;;;

Παρεμπιπτόντως, που χαθήκατε όλες καλέ;;;:D

δεν εχω ακουσει κατι πασκουαλε.

στο τελευταιο που ηταν ο νικος με λυβεριανη, κατι μου ελεγε πως μπορουν να βαλουν οσα θελουν στη μισθοδοσια? κατι κουλα. ουτε κ καταλαβα.

αλλα δεν ειμαι υπερ σε καμια περιπτωση να κρυψουμε, γιατι σιγουρα θα μας χρειαστουν καποια στιγμη ως ποθεν εχθες. θελουμε να φυγουμε απο ηρακλειο στο αμεσο μελλον. κ τωρα που επιασε ο ν. καπτεν ... την ειδε κ ολιγον θα παω πεντελη, οπως κανουν οι περισσοτεροι κλασικα κ εικονογραφημενα στο πλοιο- ξερεις εφημερες παρεες κλπ κλπο.:rolleyes:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερες σε ολες κοριτσια!! βρηκα τυχαια το παρεακι σας εδω καθως εψαχνα με καποιον να μοιραστω αυτο που ζω!!

εγω ειμαι στις αρχες!! ερωτευμενη με εναν ναυτικο,σε πετρελαιοφορο δουλευει και τα ωραρια του ειναι τρελα!!

οι μισοι μου λενε πως δεν αξιζει τον κοπο,ειναι μεγαλη η μοναξια..

αυτος μου ειπε μια φορα,οτι και αν κανεις μην ερωτευθεις ναυτικο καρδια μου...αλλα η καρδουλα μου ξερει μοναχα πως νιωθω!!

δεν ειμαι σε καμια περιπτωση προθυμη να τον αφησω!!

θελω να μαι διπλα του,ξεροντας ποσο δυσκολο ειναι..

εσεις που το ζειτε,δωστε μου μια συμβουλη

Διαφημίσεις

Follow your heart!!!

catty cark ειναι? μπλαχ.

λετρευω τσιπουρο το χειμωνα ωρε!

μαρη με πηρε τφ η κομπαρα κ λεει πρωτον ουι κανει ψωφο εκει

κ 2ον οτι κλεβουν μπουφαν στον παιδικο-δημοσιο (πιθανοτατα γονεις)!

εχουν βαλει κ σημειωση λενε!:shock::shock::shock:

Καλημερες σε ολες κοριτσια!! βρηκα τυχαια το παρεακι σας εδω καθως εψαχνα με καποιον να μοιραστω αυτο που ζω!!

εγω ειμαι στις αρχες!! ερωτευμενη με εναν ναυτικο,σε πετρελαιοφορο δουλευει και τα ωραρια του ειναι τρελα!!

αυτος μου ειπε μια φορα,οτι και αν κανεις μην ερωτευθεις ναυτικο καρδια μου...αλλα η καρδουλα μου ξερει μοναχα πως νιωθω!!

καλωσ την, την κοπελα!

κ γιατι σου ειπε αν μην ερωτευτεις ναυτικο το παιδι? κ τι χρονια εμπειριας κουβαλαει στην πλατη του απο το επαγγελμα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

sas grafw apo singapore. Ola kala..Opws kserete prolava sto tsak to aeroplano. H Natalia ezhse tin Odysseia apo prwto xeri afou tin trelana sta sms...

Mbika last minute sto aeroplao trexontas phgame me mia ekei ths etairias perasa tsatra patra elegxo tpt den koitaksan vasika kai trexontas piga sti fisouna trexontas bika...h glwssa mou vgike koritsia.

Twra eimai sto airport ekana k ena xalarwtiko massage, :D phga komwthrio, ekana shoping k genika apozhmiwnw ton eayto mou gia to zori pou perasa oles aftes tis meres! To aksizw etsi?

Filia se oles sas!

Tin allh fora pou tha kannisoume gia kafe na einai se allo shmeio k na min exoume pthseis k tetoia. Na kseroume oti exouem OLOOOOOOOOOOOOO to xrono diko mas. NTAKSEI????

Αυλα έχει βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στις αφίξεις!!! Πάω γιατί με φωνάζει!!!

Ha ha...afto mono san asteio to diavasa ..edw den prolava na dw tpt oxi vivlio na parw...Eixa omws pronoisei apo ta xania pou perimena me tis wresssssssss....kai eixa parei ena vivlio tis Marw Douka...Pali kalaa

age.png

sas grafw apo singapore. Ola kala..Opws kserete prolava sto tsak to aeroplano. H Natalia ezhse tin Odysseia apo prwto xeri afou tin trelana sta sms...

Mbika last minute sto aeroplao trexontas phgame me mia ekei ths etairias perasa tsatra patra elegxo tpt den koitaksan vasika kai trexontas piga sti fisouna trexontas bika...h glwssa mou vgike koritsia.

Twra eimai sto airport ekana k ena xalarwtiko massage, :D phga komwthrio, ekana shoping k genika apozhmiwnw ton eayto mou gia to zori pou perasa oles aftes tis meres! To aksizw etsi?

Filia se oles sas!

Tin allh fora pou tha kannisoume gia kafe na einai se allo shmeio k na min exoume pthseis k tetoia. Na kseroume oti exouem OLOOOOOOOOOOOOO to xrono diko mas. NTAKSEI????

Ha ha...afto mono san asteio to diavasa ..edw den prolava na dw tpt oxi vivlio na parw...Eixa omws pronoisei apo ta xania pou perimena me tis wresssssssss....kai eixa parei ena vivlio tis Marw Douka...Pali kalaa

μια χαρα περνας!

αντε κ καλη συνεχεια στο ταξιδι.

αντε βρε, μεχρι κ σινγκαποορ εφτασε η χαρη μας!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Filia se oles sas!

Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου και καλό κουράγιο με τις συνεντεύξεις σου!!!

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!!! Δεν μπορείς να ξέρεις αν αντέχεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις! Είναι σα να σου λέω ότι είναι εκπληκτικό να κυνηγάς φάλαινες στον Ειρηνικό μέσα στα κύματα χωρίς να το έχεις κάνει ποτέ... Ό,τι και να πούμε εμείς κορίτσι μου, εσύ θα δεις την αντοχή και των συναισθημάτων σου και των δυνάμεών σου γενικότερα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι! Έχετε χαιρετισμούς από τον άντρα μου όλες! Μου λέει να σας γράψω ότι οι ναυτικοί είναι τα καλύτερα παιδιά!

ΟΚ, Πάρος, αν μάθεις για τη μεζονέτα ειδοποίησε με... Αύριο θα είμαι Νέα Πεντέλη στις 11 (κάπου στην Περικλέους) και μετά στις 12,30 στη Διώνη... Με πήρε μια μεσίτρια που ούτε και τη θυμόμουν (έχω ζαλιστεί πια) και μου είπε ότι έχει βρει μια ανεξάρτητη μεζονέτα 260:shock::shock::shock: τμ και προσπαθεί να τον πείσει να την αφήσει από 1200, 900 ευρώ... Ήθελα να ρωτήσω αν περιλαμβάνεται και υπηρέτρια για να το καθαρίζει αυτό το σπίτι :shock::oops:... Και η πλάκα είναι ότι τώρα δεν ψάχνω πια ανατολικά αλλά είπε ο άντρας μου να πάμε να τη δούμε... Είπα να κοιτάξουμε πια στην Πεντέλη ή Νέα Πεντέλη ή Ν. Κηφισιά (έχει καλές τιμές είδα και είναι κοντά στην εθνική και αττική) ή και Άγιο Στέφανο...

Καλησπέρα και πάλι! Έχετε χαιρετισμούς από τον άντρα μου όλες! Μου λέει να σας γράψω ότι οι ναυτικοί είναι τα καλύτερα παιδιά!

ΟΚ, Πάρος, αν μάθεις για τη μεζονέτα ειδοποίησε με... Αύριο θα είμαι Νέα Πεντέλη στις 11 (κάπου στην Περικλέους) και μετά στις 12,30 στη Διώνη... Με πήρε μια μεσίτρια που ούτε και τη θυμόμουν (έχω ζαλιστεί πια) και μου είπε ότι έχει βρει μια ανεξάρτητη μεζονέτα 260:shock::shock::shock: τμ και προσπαθεί να τον πείσει να την αφήσει από 1200, 900 ευρώ... Ήθελα να ρωτήσω αν περιλαμβάνεται και υπηρέτρια για να το καθαρίζει αυτό το σπίτι :shock::oops:... Και η πλάκα είναι ότι τώρα δεν ψάχνω πια ανατολικά αλλά είπε ο άντρας μου να πάμε να τη δούμε... Είπα να κοιτάξουμε πια στην Πεντέλη ή Νέα Πεντέλη ή Ν. Κηφισιά (έχει καλές τιμές είδα και είναι κοντά στην εθνική και αττική) ή και Άγιο Στέφανο...

Καλησπέρα!!!!! Τι τέλειος καιρός!!!!!!!!!!! Έχουμε ανάψει τζακάκι και το απολαμβάνουμε!!!!

Pashalitsa, εμείς εδώ θα είμαστε! Θέλεις να στην ανοίξω να την δεις και αν σου αρέσει να πάρω τηλ την ιδιοκτήτρια να την ρωτήσω???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ενα χρονο ειναι περιπου σε πετραιλεοφορο και φευγει συνεχεια κρητη..αλλα θελει να παει εξωτερικο τωρα..βλεπε και τα χρηματα στην μεση!!

Μου ειπε να μην αγαπησω ναυτικο,να το σεκφτω πολυ γιατι η μοναξια θα ειναι μεγαλη..γενθλια και γιορτες μονη πισω,και αυτος θα λειπει..αν και θελει!!και οτι ειμαι μικρη ακομα,26,για να κλειδωσω την ζωη μου με εναν αντρα που δε θα ειναι διπλα μου..

δε μπορω να τον αφησω ετσι!! τον θελω οσο τιποτα..και να φανταστειται οτι και τωρα που μιλαμε αυτος μενει πειραια και εγω θεσσαλονικη..

περνει στο καραβι μαζι του το λαπ τοπ και μιλαμε ωρες....και στο τηλεφωνο και οπου μπορουμε!!

περνω θαρρος απο αυτα που διαβαζω απο εσας!!

Υ.Γ.λατρευω οσο τιποτα που μιλατε με ναυτικους ορους ολες σας..μπάργκο,δεσαμε στο λιμανι και αλλα τετοια!! μαζι του εμαθα κι εγω τι σημαινει φουνταραμε,δεσαμε,γεμιζουμε,φορτουνες και μπουρινια...

Αγαπησα την θαλασσα οσο τιποτα,εκει που δε το περιμενα

Ενα χρονο ειναι περιπου σε πετραιλεοφορο και φευγει συνεχεια κρητη..αλλα θελει να παει εξωτερικο τωρα..βλεπε και τα χρηματα στην μεση!!

Μου ειπε να μην αγαπησω ναυτικο,να το σεκφτω πολυ γιατι η μοναξια θα ειναι μεγαλη..γενθλια και γιορτες μονη πισω,και αυτος θα λειπει..αν και θελει!!και οτι ειμαι μικρη ακομα,26,για να κλειδωσω την ζωη μου με εναν αντρα που δε θα ειναι διπλα μου..

δε μπορω να τον αφησω ετσι!! τον θελω οσο τιποτα..και να φανταστειται οτι και τωρα που μιλαμε αυτος μενει πειραια και εγω θεσσαλονικη..

περνει στο καραβι μαζι του το λαπ τοπ και μιλαμε ωρες....και στο τηλεφωνο και οπου μπορουμε!!

περνω θαρρος απο αυτα που διαβαζω απο εσας!!

Υ.Γ.λατρευω οσο τιποτα που μιλατε με ναυτικους ορους ολες σας..μπάργκο,δεσαμε στο λιμανι και αλλα τετοια!! μαζι του εμαθα κι εγω τι σημαινει φουνταραμε,δεσαμε,γεμιζουμε,φορτουνες και μπουρινια...

Αγαπησα την θαλασσα οσο τιποτα,εκει που δε το περιμενα

Χα,χα! Από ναυτικούς όρους άλλο τίποτα!!!

Καλησπέρα!!!!! Τι τέλειος καιρός!!!!!!!!!!! Έχουμε ανάψει τζακάκι και το απολαμβάνουμε!!!!

Pashalitsa, εμείς εδώ θα είμαστε! Θέλεις να στην ανοίξω να την δεις και αν σου αρέσει να πάρω τηλ την ιδιοκτήτρια να την ρωτήσω???

Τί να τη ρωτήσεις; Αν τη νοικιάζει ή για την τιμή;;; Πάντως λέω να έρθω... Αν είναι να πάρω τη μεσίτρια στη Διώνη και να της πω αργότερα από τις 12.30... Εσύ θα μπορείς γύρω στις 12 ή έχεις κάποια δουλειά κανονισμένη; Αύριο θα πάω τη μικρή σχολείο, είναι απύρετη σήμερα (επιτέλους)!:D

Αχ, να χαρείς, μην της πεις ότι ο άντρας μου είναι Α μηχανικός γιατί μόλις ακούνε έτσι αμέσως κοπανάνε την τιμή κι εγώ ΔΕ ΜΠΟΡΩ να πληρώσω τρελά ενοίκια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...