Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ νομίζω ότι πειράζει αν δεν χαϊδεύεις τη κοιλίτσα σου χαχαχα 😍

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Αυλα τί γίνεται;;; Ζεις;;; Άντε να μαζεύεις βαλίτσες τώρα με τέτοια εξάντληση... Ωχχχ, το σκέφτομαι και...

Η δικιά μου ενώ ήταν απύρετη από το μεσημέρι και μετά, ανέβασε πάλι τώρα και έδωσα ντεπόν... Δεν καταλαβαίνω, έχει μόνο πυρετό και καταρροή... Άλλη ίωση είναι τώρα αυτή;;; Α, και μια αμυγδαλη πρησμένη εντόπισα... Το αυτί πάντως δεν ξαναπόνεσε... Πριν πνιγόταν στο βήχα, τώρα κόψαμε τις εισπνοές με αερολίν....

Εγώ δε πήρα ένα αντιβηχικό το οποίο με κάνει ζόμπι από την υπνηλία, φυτό μιλάμε... Και ο βήχας βήχας... Ξερόβηχας αλλά νομίζω ότι θα βγάλω τα μέσα μου... Τί έγινε, περονόσπορος έπεσε;;;

Πάρος μην πεις στον άντρα σου για καφέ γιατί αν η δική μου δεν πάει σχολείο ποιος θα την κρατήσει;;; Δεν ξέρω καν αν θα βγω από Σαλαμίνα... Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι καλά και ότι θα πάει σχολείο για να έρθω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυλα τί γίνεται;;; Ζεις;;; Άντε να μαζεύεις βαλίτσες τώρα με τέτοια εξάντληση... Ωχχχ, το σκέφτομαι και...

Η δικιά μου ενώ ήταν απύρετη από το μεσημέρι και μετά, ανέβασε πάλι τώρα και έδωσα ντεπόν... Δεν καταλαβαίνω, έχει μόνο πυρετό και καταρροή... Άλλη ίωση είναι τώρα αυτή;;; Α, και μια αμυγδαλη πρησμένη εντόπισα... Το αυτί πάντως δεν ξαναπόνεσε... Πριν πνιγόταν στο βήχα, τώρα κόψαμε τις εισπνοές με αερολίν....

Εγώ δε πήρα ένα αντιβηχικό το οποίο με κάνει ζόμπι από την υπνηλία, φυτό μιλάμε... Και ο βήχας βήχας... Ξερόβηχας αλλά νομίζω ότι θα βγάλω τα μέσα μου... Τί έγινε, περονόσπορος έπεσε;;;

Πάρος μην πεις στον άντρα σου για καφέ γιατί αν η δική μου δεν πάει σχολείο ποιος θα την κρατήσει;;; Δεν ξέρω καν αν θα βγω από Σαλαμίνα... Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι καλά και ότι θα πάει σχολείο για να έρθω...

ωραιιιιιια,

εσενα μανδαμ δεν θα σε χειροχαιρετησω, ουτε θα σε δωκω φιλι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λίγο πριν ξαπλώσω σας γράφω. Ετοιμασα κακήν κακώς τις βαλίτσες μου. Οτι πήρα πήρα και ότι ξέχασα ξέχασα. Είμαι πολύ εξαντλημένη. Πήρα χαπάκια για τη διάρροια και ψιλοσταμάτησε αλλά είμαι ρε κορίτσια πολύ κουρασμένη.Σερνομαι. Δακρύζει το δεξί μου μάτι, και γενικά το μόνο που θα ήθελα τωρα ειναι ξάπλα στο κρεβάτι και ζέστη.

Συν τοις άλλοις ένας ηλιθιος μου τράκαρε το καινούργιο αμάξι ενώ το είχα παρκάρει κανονικά σε θέση σταθμευσης έξω από το ιατρείο (είχα πάει σε γιατρό το απόγευμα). Θα το φτιάξει βέβαια αλλά ρε γμτ καινούργιο αμάξι και λιγο πριν φύγω....Δε ξέρω κάποιος με έχει μουτζώσει; Ψυχολογία χάλια σας λέω.

Ηθελα να παω να πάρω κ ενα λογοτεχνικό βιβλίο για να διαβάζω στο ταξίδι κα δεν πήρα τπτ τελικά με τη συγχυση και την κούραση που έχω.

Ισχυει για αύριο λεμε. no matter what.

Βαρβάρα ελπίζω να είναι καλύτερα η μικρή σου να σε δούμε. Είναι ίωση αυτό που έχει το παιδί. Και με΄να το πέρασε πρόσφατα. Πυρετός και καταρροή χωρίς βήχα ή κάτι άλλο. Είχε για μέρες δέκατα και το βράδυ ανέβαινε. Εκανε τον κύκλο του κ πέρασε. Φρόντισε μονο αν έχει βουλωμένη μύτη η μικρη να την καθαρίζεις με ορό γιατί μπορεί να της γυρίσει σε ωτίτιδα πάλι. Μήπως από εκεί πόνεσε το αυτάκι της;

Θα σας δω αύριο έτσι; Εμένα θα με δείτε στα χειρότερα μου πάντως...

Παω να ξεραθώ. Εχω 38 κ πήρα ντεπόν πριν μια ώρα...ωραία.

age.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω πάθει την πλάκα μου... 6 ώρες μετά το ντεπόν, σηκώθηκε για τσίσα και έτρεμε σύγκορμη (σαν σπασμοί ένα πράγμα):shock:, βάζω το χέρι μου, ζεμάταγε, βουτάω το ντεπόν, δίνω και μετά από 5 λεπτά αφού τη σκέπασα(και βρήκα την ψυχραιμία μου) κλπ βάζω θερμόμετρο 39,8:shock:!!! Της έδωσα ντεπόν πάλι και τώρα ανησυχώ, δεν έχω ξαναδεί τόσο πυρετό!!! Μήπως πρέπει να ετοιμάζομαι για νοσοκομείο;;;:(

Διαφημίσεις

Κορίτσια είναι αδύνατον να αφήσω τη μικρή σε αυτή την κατάσταση...:( Τα ξημερώματα υποχώρησε στο 38,3 ο πυρετός και μέχρι τότε την θερμομετρούσα ανά 1/2 ώρα από το φόβο μου... Το μεσημέρι θα έρθει ο γιατρός της και δε μπορώ να λείπω... Λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα μπορέσω...:(:(:( Μου αρέσει που ήμουν και σίγουρη...:rolleyes:

Τι να κάνω τώρα, θα κάνω τηλεφωνικό support!!!

Θα τα πούμε στην τελετή υποδοχής!!!

Κορίτσια είναι αδύνατον να αφήσω τη μικρή σε αυτή την κατάσταση...:( Τα ξημερώματα υποχώρησε στο 38,3 ο πυρετός και μέχρι τότε την θερμομετρούσα ανά 1/2 ώρα από το φόβο μου... Το μεσημέρι θα έρθει ο γιατρός της και δε μπορώ να λείπω... Λυπάμαι τόσο πολύ που δεν θα μπορέσω...:(:(:( Μου αρέσει που ήμουν και σίγουρη...:rolleyes:

Τι να κάνω τώρα, θα κάνω τηλεφωνικό support!!!

Θα τα πούμε στην τελετή υποδοχής!!!

Που Είσαι βρε κορίτσι μου και καμία δεν έχει το κινητο σου!!! Η Ayla είχε καθυστέρηση και θα φύγει απο Κρήτη στις 11:30 και η επόμενη πτήση είναι στις 13:15 οπότε δεν προλαβαίνουμε να πιούμε καφε...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα... Έχεις ψαχτεί καθόλου; Σχετικά με την εφορία, την ασφάλεια, το κοστος διαβίωσης, τους μισθούς κλπ;;; Μιλάμε για εταιρίες ναυτιλιακές της συγκεκριμένης χώρας;;;

Εγώ είμαι ανοιχτή σε κάθε καλή πρόταση, δε με κρατάει τίποτα εδώ...

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα μεγαλώσω καλύτερα το παιδί μου... Εδώ βλέπω ότι και ένα σκασμό λεφτά να δώσεις στην εκπαίδευση πάλι δεν παίρνεις αυτό που πληρώνεις...

Και στο τέλος τέλός έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι γιατί δεν το παίρνω πάνω μου το θεμα της μικρής ως το γυμνάσιο τουλάχιστον να τελειώνουμε... Εχθές έβλεπε ο άντρας μου που της έκανα τα σχήματα και τα στερεά σωματα και τα έλεγε και τα αναγνώριζε και ξέρει τί είναι γωνίες πλευρές κλπ και είχε μείνει με ανοιχτό στόμα...

Μου φαίνεται ότι πρέπει να δώσω λίγη παραπάνω αξία στη διδακτική μου ικανότητα και να μην περιμένω τίποτα από κανένα σχολείο...

Άντε και θα πάω να δούμε και το Athener Schule μπας και μάθει τη γερμανική από αλλού γιατί εγώ θα αναλάβω την αγγλική να τελειώνουμε...

aπαξ κ μου ρθει μπουγιουρντι για υπερβολικη ταχυτητα.... σας εσκισα γκιοσες!

να χεσω τα ερπλανα μου, μεσα!!!!!!

170 επιασε το ματι μου, πρεπει να το πατησα κ παραπανω.

το ξεκαπνισα το μαζτνα λεμε!!!!!!

πρεπει να ημουν κ το πιο γρηγορο παρκαρισμα εισοδου-εξοδου στο ελ βενιζελ εβερ.

5 λεπτα. τπτ δεν πλερωσα!:shock:

Που Είσαι βρε κορίτσι μου και καμία δεν έχει το κινητο σου!!! Η Ayla είχε καθυστέρηση και θα φύγει απο Κρήτη στις 11:30 και η επόμενη πτήση είναι στις 13:15 οπότε δεν προλαβαίνουμε να πιούμε καφε...

οταν το ειδα το μνμ ητο αργα! μια χαρα βολτα εκανα παντως με τσιτα τα γκαζια!

Η Αυστραλία ζητάει έλληνες α' μηχανικούς, καπετάνιους και γραμματικους τι λέτε την κανουμε;;; Εμείς το σκεφτόμαστε...

κ εγω το ειπα στο ν. κ μου ειπε να το ψαξω εγω! δεν παει καλα ο ανθρωπος.

Θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα... Έχεις ψαχτεί καθόλου; Σχετικά με την εφορία, την ασφάλεια, το κοστος διαβίωσης, τους μισθούς κλπ;;; Μιλάμε για εταιρίες ναυτιλιακές της συγκεκριμένης χώρας;;;

Εγώ είμαι ανοιχτή σε κάθε καλή πρόταση, δε με κρατάει τίποτα εδώ...

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα μεγαλώσω καλύτερα το παιδί μου... Εδώ βλέπω ότι και ένα σκασμό λεφτά να δώσεις στην εκπαίδευση πάλι δεν παίρνεις αυτό που πληρώνεις...

Και στο τέλος τέλός έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι γιατί δεν το παίρνω πάνω μου το θεμα της μικρής ως το γυμνάσιο τουλάχιστον να τελειώνουμε... Εχθές έβλεπε ο άντρας μου που της έκανα τα σχήματα και τα στερεά σωματα και τα έλεγε και τα αναγνώριζε και ξέρει τί είναι γωνίες πλευρές κλπ και είχε μείνει με ανοιχτό στόμα...

Μου φαίνεται ότι πρέπει να δώσω λίγη παραπάνω αξία στη διδακτική μου ικανότητα και να μην περιμένω τίποτα από κανένα σχολείο...

Άντε και θα πάω να δούμε και το Athener Schule μπας και μάθει τη γερμανική από αλλού γιατί εγώ θα αναλάβω την αγγλική να τελειώνουμε...

αυτο κ μονο αυτο θα με κανει να φυγω απο τα πατρια εδαφη πανευκολα.

κ η ποιοτητα ζωης.

εφυγα, εχω ταισμα με λαμπρινη.

ατουτ αλερ κλωωωωωωωωσες!

υγ: πασκουαλε περαστικα να ειναι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...