Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

Και καλά κάνεις κορίτσι μου! Κι εγώ σήμερα το πρωί τους είπα καλημέρα και χαιδευα τη κοιλιά μου!!! Να κάνεις όπως νιώθεις εσύ όμορφα!!! Αναρωτιέμαι φυσικά πόσα είναι αλλά ελπίζω να χουν μείνει και τα δύο και να μην μιλάω στον πληθυντικό σαν τη χαζή 😂

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Ayla είπα στην pashalitsa αν δεν έχει που να αφήσει τον σύζυγο να τον φέρει να πιει καφε με τον δικο μου! Αν δεν θέλει όμως θα τον αφήσω σπίτι να συνεχίσει τον κήπο! (έβαλε αυτόματο πότισμα γιατί δεν μπορω να έχω και αυτο το άγχος)..

Τυχερουλαααα!!! Τέλεια θα περάσεις!!! Ε πιστεύω ότι τον αγχωνει το ότι θα Είσαι μονη σου σε ενα ξένο μέρος γιαυτο τα Λέει αυτα.. Μην δίνεις σημασία. Θα του περάσει!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ayla είπα στην pashalitsa αν δεν έχει που να αφήσει τον σύζυγο να τον φέρει να πιει καφε με τον δικο μου! Αν δεν θέλει όμως θα τον αφήσω σπίτι να συνεχίσει τον κήπο! (έβαλε αυτόματο πότισμα γιατί δεν μπορω να έχω και αυτο το άγχος)..

Τυχερουλαααα!!! Τέλεια θα περάσεις!!! Ε πιστεύω ότι τον αγχωνει το ότι θα Είσαι μονη σου σε ενα ξένο μέρος γιαυτο τα Λέει αυτα.. Μην δίνεις σημασία. Θα του περάσει!

Ε ναι δε δίνω σημασία αλλά μου κανει εντύπωση γιατί γενικά είναι πολύ ανοιχτόμυαλος και πτοέ δε μου κάνει σκηνές και τέτοια. Και ίσα ίσα που αυτός μου έδωσε θάρρος να αποφασίσω να κανω το ταξίδι. Εγώ δίσταζα αρχικά και κυρίως λόγω της μικρής.

Αν κατάλαβα καλά ο δικός σου δεν έχει πρόβλημα να πιει καφέ με τον σύζυγο της Βαρβάρας αλλά ο τελευταίος διστάζει επειδή δεν τον ξέρει; ;;;

Ας έρθουν τότε ολοι αεροδρόμιο παιδιά σκυλιά σύζυγοι (είδατε πως τα ταξινομησα όμως...από τα πιο σημαντικά στα πιο light ha ha ha ) να γίνουμε η ατραξιόν του Ελ Βενιζέλ! Θα έχει πολλη πλάκα λεω!

Είπαμε να βρεθουμε στο μετρόπολις λιγο πριν την είσοδο των duty free. Συμφωνείτε;

Α, ξέχασα ...Τζίνι εύχομαι η νέα γυναίκα να είναι και η οριστική!! Τσέκαρες αν βλέπει καλά ωρε;; :tongue::tongue:

age.png

Xaxaxa υποδοχή στην Αυστραλία αλλα δεν έχεις παράπονο, θα σε Περιμένει λαός και στο Ελ. Βενιζέλος!! Ναι μια χαρα είναι εκει! Φαντάζομαι το άγχος σου, αλλα ολα θα πανε Καλα και θα το ευχαριστηθεις κιόλας!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

αχα! ζουλεψε ο συζηγος αυλα?

λογικο ειναι ετσι? σου λεει, λειπω εγω, θα φυγει κ αυτη κ της κανουν κ τεμεναδες πριν καν φτασει (καλα μη του πεις ακομα για τη συναντηση στο ελβενιζελ, γιατι λογικα θα κρανιωθει πιο πολυ), κ θα μεινει κ η κορουλα μας χωρις κανεναν απο τους δυο μας! θα μιλατε οσο θα εισαι αυσταρια? (με τον χασμπανη).

κοιτα εμενα ο χασμπανος λογικα,, θα μου το ειχε κοψει μαχαιρι απο την αρχη το ταξιδι την αυστραλια, εστω κ για επαγγελματικους λογους. βεβαια ειναι αλλοι οι δικοι μας παραγοντες που δεν θα μου επερτεπαν να κανω ενα τετοιο ταξιδι, βλεπε λοιπο οικογενειακο περιβαλλον, ουσιαστικα απον.

εβαλες κ γκαζον τελικα?

σε αυτο που λες με τα παιχνιαδια. ελεγα στον ν. να μην τη μαθουμε ετσι, φερναν παιχνιδια ολοι κ ο ν. ολο κ της επερνε παιχνιδι απο αυτον...

κ τωρα? (οταν της βγαζω λιγα, ασε που δεν μπορει να παιξει κ με τα δικα της, λογω επινδυνοτητας για τα μωρα)εχει κ αποψη κ λεει: ειναι λιγα!

βρε αντε σα περα, που σου πεφτουν κ λιγα!!!!!

θα προσπαθησω κ θα το πετυχω λογικα, να μην τη φερω!!!!!:D

θα μας ζαλισει ρε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Όχι όχι, οι σύζυγοι έχουν απαγορευτικό! Οι γυναίκες θα συναντηθούμε, άντε και κανένα παιδί που δεν θα αντέχει χωρίς τη μαμά του!:tongue: Η δικιά μου θα είναι σχολείο Θεού θέλοντος!

Παιδιά σήμερα της είχα βάλει στο κουτάκι του πρωινού τυρί από πάνω κομμένο σε κομματάκια και απο κάτω ένα κομμάτι κουλούρι Θεσ. Ε, το παιδί δεν σκέφτηκε να σηκώσει το πιατάκι να δει στον από κάτω όροφο του μπωλ το κουλούρι και δεν έφαγε σχεδόν τίποτα, μόνο δυο κομματάκια τυρί "γιατί ήταν αλμυρό μαμά"! Ε, αφού το έφαγε σκέτο! Μα καλά, αυτή η νηπιαγωγός δεν κοιτάει την ώρα του πρωινού αν τρώνε και τί τρώνε; Ούτε από του σχολείου έφαγε τίποτα το πρωινό, αγόρασε λέει μια αμίτα... Ύποτίθεται τρώει πρωί μεσημέρι στο σχολείο και γυρίζει πεθαμένη στην πείνα, είναι δυνατόν;;;:shock: Σιγά μην πληρώσω εγω 1000 διατροφή του χρόνου για να μην τρώει τιποτα... (φέτος είναι δωρεάν) Ταπεράκι και πάλι ταπεράκι! Ο σύζυγος επιμένει να συνεχίσει εκεί, του αρέσει πολύ το περιβάλλον του σχολείου λέει και ότι έχει ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας... Τί να πω δεν ξέρω, εγώ δεν ακούω τους άλλους απλά ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Αυλα κι εμένα ο σύζυγός μου θα είχε την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Αρχικά θα με ενθάρρυνε και θα με προωθούσε και στο τέλος θα τον έπιαναν οι ζήλιες και οι ανασφάλειες... Μη δίνεις σημασία, κανάκεψέ τον λίγο, τόνωσέ του λίγο τον αντρισμό, πες του κανένα γλυκόλογο και θα είναι ΟΚ!!!

Όχι όχι, οι σύζυγοι έχουν απαγορευτικό! Οι γυναίκες θα συναντηθούμε, άντε και κανένα παιδί που δεν θα αντέχει χωρίς τη μαμά του!:tongue: Η δικιά μου θα είναι σχολείο Θεού θέλοντος!

Παιδιά σήμερα της είχα βάλει στο κουτάκι του πρωινού τυρί από πάνω κομμένο σε κομματάκια και απο κάτω ένα κομμάτι κουλούρι Θεσ. Ε, το παιδί δεν σκέφτηκε να σηκώσει το πιατάκι να δει στον από κάτω όροφο του μπωλ το κουλούρι και δεν έφαγε σχεδόν τίποτα, μόνο δυο κομματάκια τυρί "γιατί ήταν αλμυρό μαμά"! Ε, αφού το έφαγε σκέτο! Μα καλά, αυτή η νηπιαγωγός δεν κοιτάει την ώρα του πρωινού αν τρώνε και τί τρώνε; Ούτε από του σχολείου έφαγε τίποτα το πρωινό, αγόρασε λέει μια αμίτα... Ύποτίθεται τρώει πρωί μεσημέρι στο σχολείο και γυρίζει πεθαμένη στην πείνα, είναι δυνατόν;;;:shock: Σιγά μην πληρώσω εγω 1000 διατροφή του χρόνου για να μην τρώει τιποτα... (φέτος είναι δωρεάν) Ταπεράκι και πάλι ταπεράκι! Ο σύζυγος επιμένει να συνεχίσει εκεί, του αρέσει πολύ το περιβάλλον του σχολείου λέει και ότι έχει ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας... Τί να πω δεν ξέρω, εγώ δεν ακούω τους άλλους απλά ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!

σιγα μην κατσει να δει!

αφου ειναι φρεε για τον πρωτο χρονο,

ποσως την αφορα την μανδαμ!:rolleyes::evil::shock:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλά μιλάμε έφαγα κι άλλη φρίκη... Το πρωί δεν ήπιε γάλα η μικρή οπότε δεν είχαμε και "παραγωγή" στο σπίτι... Το περίμενα λοιπόν ότι θα την είχαμε στο σχολείο... Της λέω "έκανες κ... στο σχολείο;" "Ναι μαμά." "Σε σκούπισε κανείς;" "Όχι μαμά, μόνη μου..." "Και δεν λέρωσες τα χεράκια σου;" "Εεεε, μου έπεσαν λίγο κάτω στο πάτωμα μαμά αλλά τα μάζεψα!:shock:" "Ποιος τα μάζεψε παιδί μου εσύ;" "Ναι μαμά, τα μάζεψα με λίγο χαρτί και μετά λέρωσα τα χέρια μου και μετά τα έπλυνα τρεις φορές...":shock: "Και η δασκάλα δεν ήρθε καθόλου, δε σε έκανε με μωρομάντηλο, τιποτα;;;" "Όχι μαμά, μόνη μου τα έκανα όλα, δε μπορεί η κυρία Κ.... να έρχεται στην τουαλέτα λέει..."

Και ρωτάω τώρα εγώ, την ίδια αντιμετώπιση δε θα είχε και στο δημόσιο σχολείο;;; Στο τέλος θα κολλήσουμε καμια ηπατίτιδα και θα ησυχάσουμε... Δεν είμαστε καθόλου καλά... :(

Τί ήθελα και το μελέταγα το αν θα είναι καλά η μικρή;;; Ξύπνησε πριν λίγο και πόναγε το αυτί της και έκλαιγε... Της έδωσα ντεπόν και το πρωί θα δούμε τί θα έχει εξελιχθεί... Έτσι και κάνουμε ωτίτιδα αντίο σχολείο πάλι...

σιγα μην κατσει να δει!

αφου ειναι φρεε για τον πρωτο χρονο,

ποσως την αφορα την μανδαμ!:rolleyes::evil::shock:

Ρε συ εγώ αυτού του είδους την επιχειρηματικότητα δεν την καταλαβαίνω... Μα καλά δεν καταλαβαίνουν ότι αν εγώ δεν μείνω ευχαριστημένη, ΔΕΝ θα ξαναπάω του χρόνου;;; Τώρα κανονίζαμε με τον άντρα μου πότε θα πάμε και οι δυο μαζί να τους μιλήσουμε...

Καλά μιλάμε έφαγα κι άλλη φρίκη... Το πρωί δεν ήπιε γάλα η μικρή οπότε δεν είχαμε και "παραγωγή" στο σπίτι... Το περίμενα λοιπόν ότι θα την είχαμε στο σχολείο... Της λέω "έκανες κ... στο σχολείο;" "Ναι μαμά." "Σε σκούπισε κανείς;" "Όχι μαμά, μόνη μου..." "Και δεν λέρωσες τα χεράκια σου;" "Εεεε, μου έπεσαν λίγο κάτω στο πάτωμα μαμά αλλά τα μάζεψα!:shock:" "Ποιος τα μάζεψε παιδί μου εσύ;" "Ναι μαμά, τα μάζεψα με λίγο χαρτί και μετά λέρωσα τα χέρια μου και μετά τα έπλυνα τρεις φορές...":shock: "Και η δασκάλα δεν ήρθε καθόλου, δε σε έκανε με μωρομάντηλο, τιποτα;;;" "Όχι μαμά, μόνη μου τα έκανα όλα, δε μπορεί η κυρία Κ.... να έρχεται στην τουαλέτα λέει..."

Και ρωτάω τώρα εγώ, την ίδια αντιμετώπιση δε θα είχε και στο δημόσιο σχολείο;;; Στο τέλος θα κολλήσουμε καμια ηπατίτιδα και θα ησυχάσουμε... Δεν είμαστε καθόλου καλά... :(

Τί ήθελα και το μελέταγα το αν θα είναι καλά η μικρή;;; Ξύπνησε πριν λίγο και πόναγε το αυτί της και έκλαιγε... Της έδωσα ντεπόν και το πρωί θα δούμε τί θα έχει εξελιχθεί... Έτσι και κάνουμε ωτίτιδα αντίο σχολείο πάλι...

αν προβλεπεται κατι τετοιο απο τους κανονισμους του ιδιωτικου, εστω σε καποια παιδακια κ ετσι ''απλα'' δεν τηρηθηκε.......

τι να σου πω???

εχεις τα χιλια δικια μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ φυσικα να πατε μαζι.

ειναι επιρρεπεις σε ωτιτηδες?

η μαμα μου οποτε με ποναγε το αφτι μου (ειχα παντα θεμα με το κρυο),

μου ελεγε να βαζω σε ενα βαμβακακι λιγο ελαιολαδο, να το βαζω στο αφτι μου κ να κοιμαμαι με αυτο... περναγε.

τωρα σε παιδακι δεν ξερω αν θα πιασει

(το γιατροσοφι, ή το παιδι το βαμβακι κ θα του αλλαξει τα φωτα!)

μια φορα μου ειχε σταξει μονο μια σταγονα απο καθαρο οινοπνευμα στο βαμβακι (παλι κοιμηθηκα με αυτο) κ περασε στο πιτς φυτιλι.

(προσοχη μη γινει το παιδι φυτιλι, γιατι αν βαλεις πολυ οινοπνευμα καει.)

περαστικα!

ο πονος στο αφτι σε τρελαινει λεμε! σε ποναει ολο το κεφαλι.

ειναι σαν τον πονοδοντο! μεχρι κ λαιμα πιανει!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Είναι η πρώτη φορά που πονάει το αυτί της... Ξύπνησε και δεν πονάει τώρα λέει αλλά κλαίει γιατί δεν πήγε σχολείο (δεν την έστειλα προληπτικά).

Εγώ μεγάλωσα με προβλήματα σοβαρα με ωτίτιδες ως τα 5,5 που χειρουργήθηκα αμυγδαλές κρεατάκια και ησύχασα... Και πάλι όμως τις είχα εύκολες τις ωτίτιδες ως την ενηλικίωση... Μέχρι το τύμπανό μου είχε τρυπήσει σε μια ωτίτιδα όταν ήμουν περίπου 12 γιατί, ενώ είχα φριχτό πόνο, δεν ξύπναγα τον πατέρα μου να με πάει στο νοσοκομείο, καθώς ήξερα ότι εκείνη τη μέρα ήταν απίστευτα κουρασμένος από τη δουλειά...:shock:

Ο πόνος στο αυτί είναι απίστευτος... Τον έχω βιώσει πάμπολλες φορές...

Γεια σας κορίτσια. Είμαι χάλια...εχω τρελή διάρροια από χτες το απόγευμα και πυρετό..Τώρα ρε γμτ βρήκε να με πιάσει που έχω ταξίδι; Τι θα κάνω θέε μου;

Ειμαι πολύ χάλια σας λέω και ήρθα και στη δουλειά συν τοις άλλοις γιατί οι εκκρεμότητες είναι ατελείωτες πριν φύγω.

Γκαντεμιά πάλι γμτ...:evil:

Βαρβάρα περαστικά στη μικρή σου.

age.png

Αμάν βρε κορίτσι μου, τί γκαντεμιά είναι αυτή;;;

Πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε κάτι για τη διάρροια... Μέχρι να φτάσεις λογικά θα έχει περάσει σχεδόν η ίωση αλλά... το ταξίδι θα είναι δύσκολο και με αυτά που θα τρως στα αεροπλάνα... Μου είχε τύχει μια φορά και δεινοπάθησα... Πάρε και αυτά τα ειδικά πλαστικά καλύμματα για τη λεκάνη...

Κι εγώ το πρωί είχα λίγο πυρετό, χθες το ίδιο, τώρα είμαι απύρετη, η μικρή μετά από 2 ώρες που πήρε ντεπόν δεν έπεσε κάτω από 38...

Ο άντρας μου είναι σε μίτινγκ όλων των πρώτων και των καπετάνιων στην εταιρία στο Μαρούσι...

Γεια σας κορίτσια. Είμαι χάλια...εχω τρελή διάρροια από χτες το απόγευμα και πυρετό..Τώρα ρε γμτ βρήκε να με πιάσει που έχω ταξίδι; Τι θα κάνω θέε μου;

Ειμαι πολύ χάλια σας λέω και ήρθα και στη δουλειά συν τοις άλλοις γιατί οι εκκρεμότητες είναι ατελείωτες πριν φύγω.

Γκαντεμιά πάλι γμτ...:evil:

Βαρβάρα περαστικά στη μικρή σου.

ωχ!

σε ενα κουταλακι σουπας, βαλε ελληνικο καφε κ σταξε λεμονι. κ φατο κοπελια!

κ κατεβασε κοκακολες κ ρεψου οσο μπορεις;)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...