Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γιατί καλέ που είσαι???

στο μπαλκονι, κλασικα για τσιγαρο!

μου την εχει δωσει στα νευρα η συλια.

κοπανησε τον αλεξ γμτ με ενα παιχνιδι στο κεφαλι!!!!!!!!

γιατι ρε, τη ρωταω???

τατιιιιι

τατιιιιι...

αντε στην τιμωρια σου κοριτσακι μου!

κ καλα ξυπνητουρια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Εγώ συνεχίζω τις ετοιμασίες "προ της μάχης"..σήμερα πήγα και πήρα και άλλα ρουχαλάκια της μικρής μπας και ξεμείνει η μάνα μου και δεν ξέρει να βάλει στεγνωτήριο (όλο το μπερδεύει)...Πήγα και πήρα επίσης και αμέτρητες 6αδες με νερά (για να μη κουβαλάει η μάνα μου) και φυσικά την ώρα που έφτανα σπίτι αρχισε να ρίχνει καρέκλες. Πιο πριν είχα πάει και είχα πάρει ένα σωρό μλκς (σκληρό δίσκο εφεδρικό κλπ) που θα χρειαστώ εκεί πέρα για τη δουλειά μου...Ακόμα πιο πριν είχα πάει να πάρω άλλες μλκς...και γενικά τις τελευταίες μέρες όλο ψωνίζω. Να δω τι θα ψωνίσωα από εκεί τελικά.

Καλέ η πασχαλίτσα που έχει χαθεί;;;;:shock:

Η μαριάνα; Οι υπόλοιπες; Τι πάθατε καλέεεεεεεεεεεε Μείναμε οι βετεράνοι εδώ;;;:tongue:

age.png

Καλημερούδια! Σήμερα έχωσα τον άντρα μου να πάει τη μικρή και έκατσα στη Σαλαμίνα γιατί στο τέλος δεν θα έχω ρούχο να αλλάξω... Έχουμε καταντήσει σαν τους γύφτους ένα πράγμα με τα πέρα δώθε πάνω κάτω... Δεν εξαφανίστηκα από την καλοπέραση αλλά επειδή δεν έχω ίντερνετ στον Κορυδαλλό...

Χθες με το που μπήκα είδα τα μηνύματά σας για τη συνάντηση και μου λέει ο άντρας μου "κι εγώ τί θα κάνω;" του λέω "σε έχω κανονισμένο κι εσένα, σου βρήκα παρέα!":shock:, λίγο ανάποδα το πήρε αλλά νύσταζε κιόλας, θα δούμε σήμερα... Καλά εγώ θα έρθω σίγουρα (εκτός αν αρρωστήσει το παιδί, προς το παρόν όμως πάει όλο και καλύτερα). Σιγά μην τυχόν και μείνει δυο ώρες μόνος του και πάθει κάτι...

Το αστείο ήταν που έμεινε μόνος του στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια για 28 ώρες και όταν γύρισα γρύλλιζε σαν κουτάβι να μην τον ξαναφήσω μόνο του και ότι ένιωθε σα ρημάδης και κάτι τέτοια κουλά!:shock: Μου είπε ότι στην αρχή σχεδίαζε ότι θα πάει σινεμά, θα πάει για καφέ, θα πάει από εδώ και από εκεί και μετά του την έδωσε, κλείστηκε στο διαμέρισμα στον Κορυδαλλό και για να φάει παράγγελνε από έξω! Του λέω κάτσε να δεις λίγο τη γλύκα όταν φεύγει ο άλλος για μήνες, τα έχεις όλα στα πόδια σου και δεν έχεις όρεξη, διάθεση και πολλές φορές ούτε και χρόνο να πας πουθενά...:?

Ναταλία αν τον πείσω σήμερα, ας πάνε κάπου να πιούνε καφέ, τί στο διάτανο συνάδελφοι είναι, κάτι θα βρούνε να πούνε!:) Άμα δεν τους αρέσει το προξενιό ας μην τα φτιάξουνε βρε αδελφέ!!!:lol::lol::lol: Εγώ είπα μια ωραία λύση στην Ayla να τυπώσουμε μπλουζάκια που θα γράφουν Seamen's Club αλλά λέει ότι δεν προλαβαίνουμε γμτ!!!

Τζίνι τί γίνεται με την καινούρια οικιακή βοηθό;;;

Εμείς αυτή τη βδομάδα πάμε σχολείο αλλά δε ρωτάω και πολλά τη μικρή... Είναι ενθουσιασμένη με το μπαλέτο, περνάει έξω από σχολές χορού και μου λέει μαμά και εδώ μπαλέτο κάνουν, δε μπορείς να με φέρνεις ΚΑΙ εδώ;;;:shock::shock::shock: (Εεεεεεελα, κάτι πήρε και από εμένα αυτό το παιδί... Γιατί από χαρακτήρα γενικά... Καμία σχέση...)

Παιδιά έχω πρόβλημα με τον μπαμπά της... Τις προάλλες δεν κρατήθηκα και τη χτύπησα... Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, είπε κάτι και μου θύμισε τόοοοοσο πολύ το στυλ της πεθεράς μου που μου γύρισε το μάτι... Λοιπόν, κάτι της έλεγε ο μπαμπάς της ότι "αύριο θα σε πάει σχολείο ο μπαμπάς "κλπ και προσπαθούσε να την προσεγγίσει και πετάγεται εκείνη κάποια στιγμή και του λέει "εγώ και η μαμά θα πάμε σχολείο και εσύ δεν έχεις ΚΑΜΙΑ δουλειά εκεί πέρα!!!":shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ΟΚ, δε μπορώ να σας περιγράψω όμως το στόμφο και τη χροιά που το είπε, ήταν σα να άκουγα την αχάριστη την πεθερά μου, έφαγε ένα χαστούκι λοιπόν που ήταν όλο δικό της!!! Και με άκουσε και το οικοδομικό τετράγωνο!!! Πόσες φορές Θεέ μου της έχω εξηγήσει τί κάνει ο πατέρας της για εμάς, πόσες φορές της έχω εξηγήσει ότι εγώ δεν είχα αυτά που έχει εκείνη (αναλυτικά όμως), πόσες φορές της έχω δείξει παιδιά που ζητιανεύουν, παιδιά ξυπόλητα που δεν έχουν να φάνε κλπ και της εξηγώ συνέχεια και συνέχεια, πόσες φορές της είπα για το σχολείο ότι εγώ δεν ήθελα να την πάω και ότι Ο ΜΠΑΜΠΑΣ πήρε τηλέφωνο και τα κανόνισε, ότι ο ΜΠΑΜΠΑΣ πληρώνει κλπ και να του πει τέτοια κουβέντα με τέτοιο ύφος;;; Ευτυχώς την έβαλα και του είπε συγγνώμη (καλά έπαθε και σοκ που με είδε εκτός εαυτού, και ο άντρας μου το ίδιο...) Όλα τα αντέχω, στο ψέμα και την αχαριστία έχω αλλεργία... Ο άντρας μου στην αρχή πειράχτηκε που τη χτύπησα (καλά δεν τη σκότωσα κιόλας αλλά η κίνηση μετράει), αλλά την άλλη μέρα μου είπε ότι το σκέφτηκε και ότι είχα δίκιο...

Δυστυχώς κι εκείνος το βλέπει ότι η μικρή έχει το χαρακτήρα της μάνας του και της αδελφής του κι εγώ παλεύω ενάντια στα γονίδια ρε γμτ! Μα για όνομα του Θεού, ούτε καν το χαρακτήρα του άντρα μου δεν έχει, ούτε το δικό μου! Πώς γίνεται αυτό;;; Της λέει ο παππούς της να του δώσει πχ να φάει κι εκείνος από εκείνο που τρώει (επίτηδες) και του κόβει ΈΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ!!! Είναι δυνατόν;;;;;; Εγώ κι ο άντρας μου δίνουμε και το σώβρακό μας!!! Και όταν της λέει ο παππούς "καλά μόνο τόσο θα μου δώσεις;;;" του απαντάει "ε, τί να κάνω αφού κι εμένα μου αρέσει και θέλω να το φάω!":shock: Το καημένο το στερημένο το παιδί, άντε μην πω καμιά κουβέντα!!!:evil: Το κακό είναι ότι οι άλλοι γελάνε μαζί της αλλά εγώ ειλικρινά εκνευρίζομαι!!! Από τη δική μου την κοιλιά βγήκε αυτό το παιδί;;;:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

α! καλα σελινιαστηκαν ολα τα παιδακια!

η δικια μου χτες ηταν τιμωρια, γιατι κοπανισε το κεφαλι του αλεξανδρου με ενα σκληρο παιχνιδι. αν την κραταγα στο σαλινι μπορει κ να την παντουφλιαζα! τη γαϊδουρα την ξεσαμαρωτη!!!!!!!!

ωχ. πασκουαλε. ωχ.

θα εχουμε κ τετοια στο μελλον? κ καλα ο μπαμπας επειδη θα λειπει, δεν θα εχει λογο, ουτε κ θα του αφηνουμε χωρο? (για τα παιδια μιλαω)

κατι μου ελεγε ο χασμπανος για τον πατερα του, οτι βγαιναν απο το προγραμμα τους (ο ν. ηταν φαγανος κ του πεθερου, του την εδινε που η μανα του ολη την μερα τον ταΪζε παχυντικα πραγματα, αλλο πχ, τα υλικα αγαθα που του παρειχε η μανα του ακαταπαυστα, ερχοντουσαν σε ρηξη οι γονεις για την διαπαιδαγωγηση του παιδιου.......!!!!!!??????

πρεπει να σκεφτω μακροπροθεσμα για λυσεις σε τετοια προβληματα.

αυλα, βλεπω σε επιασε καταναλωτικη μανία???

παρε κ καταψυκτη κ βαλε ψωμι μεσα!:tongue::tongue::tongue:

η νεα κιουρια οκ.

σημερα πηγα γυμ. για μιση ωρα.

κ πρεπει να κατεβω στο ταχυδρομειο (με πηραν τφ. πριν καν ερθει χαρτακι, τετοια εξηπυρετηση:shock:)

οποτε πιανει ινδια ο ν. εχει εναν ραφτη κ του κανει πουκαμισα κ σακακια.

για παρασκευη μεσα!!!!!!!

αντερε αντερε αντερε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Έχω πικραθεί πάρα πολύ! Παιδιά ο πατέρας της ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δεν είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα! Αντίθετα εγώ είμαι αρκετά αυστηρή και όλη την ώρα μαζεύω τη συμπεριφορά της να μην εκτρέπεται... Και όμως τα βάζει με τον πατέρα της, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Δεν του αφήνει χώρο, ό,τι και να της λέει του απαντάει "με τη μαμά θα το κάνω αυτό"! Δηλαδή έρχομαι στη θέση του και σκίζονται τα σωθικά μου... Μα τί έχω κάνει λάθος;;; Συνέχεια της μιλάω για τον πατέρα της! Μπας και το παρακάνω κι έχω αντίθετα αποτελέσματα και σκέφτεται ότι την έχω πρήξει με τον πατέρα της;;;

Α, τζίνι, με ρώτησες για το κρεβάτι, όχι κοιμάται ξεχωριστά στο δικό της δωμάτιο, ευτυχώς το δέχτηκε αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα... Ο άντρας μου δεν πίστευε στα μάτια του όταν την είδε να κοιμάται μόνη της... Κοιμόταν αλλά το ένα του αυτί το είχε στην παιδική κρεβατοκάμαρα... Μιλάγαμε μέσα στο σκοτάδι και μου λέει "σα να ανασαίνει πιο γρήγορα, να πάω να δω;:shock:" Ε, τα άκουσε κι αυτός κι ησύχασε! Είπαμε καψούρα καψούρα αλλά κοντεύει να μου σπάσει τα νεύρα! Κατά τα άλλα ήθελε γιο....:rolleyes: Και όσο αυτός υποτάσσεται, τόσο αυτή τον ψήνει!!! Σα να είναι γκόμενος ένα πράγμα!!! Παναγία μου, έτσι θα είναι με τους άντρες; Α, μακάρι, αυτό μου αρέσει, να τους αλλάξει τα φώτα, δε με νοιάζει καθόλου...:oops:

καλημεεερα!!!!!

Pashalitsa μου εμείς έχουμε ακριβώς την αντίθετη συμπεριφορά!!!! Αφου νευριαζω με αυτη την συμπεριφορά.. Τον κυνηγάει απο πίσω.. Προχθες εκει που καθόταν και έβλεπε παιδικο, με ρωτάει "που είναι ο μπαμπάς;" (έκανε μπάνιο) της λέω έχει παει για καφε και ξεκινάει ενα θρήνο.... Σας γκομενα που την παράτησε ο δικός της... Να ουρλιαζει ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥΥΥΥ ο Θ την άκουγε απο πάνω και γελούσε... Βγαίνει να πεταξει τα σκουπίδια και τον κυνηγάει ξυπολητη εξωω.. Έχει συνέχεια άγχος να μην φύγει ο μπαμπα της.. Αηδία καταντάει αυτο το πράγμα.. Δεν συζητάμε να πάω να την πάρω εγω απο τον παιδικο... ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΆΣ ΝΑ ΜΕ ΠΆΡΕΙ;; Έχει άγχος λογικά μην φύγει ταξίδι, αλλα της έχω εξηγήσει ότι δεν φεύγει έτσι ο μπαμπάς..

Pashalitsa κανε υπομονή και πες στον σύζυγο να ασχολείται πολυ μαζι της!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κορίτσια εγώ περιμένω να δω πως θα αντιδράσει η μικρή όταν έρθει ο άντρας μου..Μέχρι τώρα ήταν πολύ μικρή...βέβαια τώρα τον θυμάται, του μιλάει στο τηλ.λεει "έλα επιτέλους μπαμπάκα"...ξέρει ότι είναι σε ένα μεγάλο καράβι..όποτε βλέπει καράβι φωνάζει το μπαμπα..αλλά δε ξέρω πως θα είναι σε φάση συμβίωσης. ΑΝ θα τον θέλει δηλαδή ή όχι. Εχω μεγάλη αγωνία για να δω.

Εμένα πάλι ο δικός μου έχει αρχίσει να μου λεει κατι κουλα από χτες ρε κορίτσια..

Οτι μπορεί να βρω λεει καναν ομογενή στην ΑΥστραλία , κανά προφέσορα και να τους παρατήσω λεει στην Ελλάδα. ..και οτι δεν καταλαβαίνει γιατί τόση κινητοποιήση και χαρά οι ομογενείς επειδή θα πάω εγώ και τι τους είμαι στην τελική..κ κατι τέτοια. Διακρίνω μια ανασφάλεια....τι να πω; Μεχρι πριν 3 μερες μου έλεγε να το διασκεδάσω να χαλαρώσω να κανω τη δουλειά μου και αυτό ακριβώς που με ευχαριστεί, να μην αγχώνομαι για τπτ να κανω shoping theraphy κ τέτοια. Ϊσως να επηρεάστηκε από αυτά που του είπα...ΓΙατί όντως εχει γινει μεγάλη κινητοποιήση σε Μελβούρνη και Σύδνευ ειδικά...ως και τιμητική βραδιά έχουν οργανώσει για την αφεντιά μου!! (ΝΤΟΙΝ! :shock::shock: ...) τι να πω; Μου έχουν κλείσει ξενοδοχεία, μετακινήσεις εντός αυστραλίας τα πάντα...εχω πάθει πλάκα σας λέω.

Λοιπόν για τη συνάντηση της Παρασκ. δεν έχω καταλάβει καλα..θα φέρετε και τους συζύγους σας μαζί;;; ΑΑΑ θα ζηλέψω ΄σας το λεω..εγω΄παλι ο κούκος; (όλο έτσι πηγαίνω σε γιορτές και μαζώξεις εγώ και μου την έχει δώσει εντελώς λέμε).

Θα σας γράψω παλι το βράδυ ή πιο μετά αν έχω χρονο...σορυ εδώ πλακωσε δουλειά...

age.png

Τώρα με την τσιγκουνια που λες, έτσι είναι και η δικιά μου, τρώει κάτι και της Λέει η μαμα μου δωσε μου λίγο και της δίνει ελάχιστο... Δεν συζητάμε να της πούμε να δώσει στον αδελφό της.. Με τα χίλια ζόρια δίνει.. Θέλει προσοχή πάντως βρε κορίτσια.. Καλώς η κακώς έχουν πράγματα που αλλα παιδακια δεν έχουν(και της το τονίζω συνέχεια) Προσπαθώ να είμαι πολυ προσεκτική και με τις αγορές και με ολα.. Πάω σε σπίτια και βλέπω τα παιδακια να έχουν τα άπειρα παιχνίδια και πραγματικά δεν ξέρω που οφελουν.. Βέβαια ο καθένας Μεγαλώνει το παιδι του όπως θέλει..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...