Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Λοιπόν, προσανατολιζόμαστε να αγοράσουμε με τη νέα χρονιά ένα πιάνο... Ο άντρας μου ξέρει ότι το θέλω εδώ και χρόνια και στην επέτειο δε με ρώτησε τί θέλω, οπότε ξέρω ότι αυτό πρέπει να έχει στο μυαλό του... (Και να μην το έχει δηλαδή θα του το βάλω εγώ, δεν το συζητώ):tongue:! Αν καμιά κοπελούδα έχει ασχοληθεί και ξέρει να με συμβουλέψει τί να πάρουμε κλπ, καλοδεχούμενες οι συμβουλές... Προσανατολίζομαι σε τύπο clavinova αλλά φοβάμαι μήπως μοιάζει με αρμόνιο στον ήχο... Λένε ότι τα καινούρια είναι πολύ βελτιωμένα στον ήχο βέβαια... Ξέρω κι εγώ;;; Άσχετη είμαι η κοπελιά η έρμη!!!

αν το θελεις καθαρα για ερασιτεχνικη χρηση, να παρεις τετοιου τυπου.

θα πρεπει να ξερεις ομως πως οσο καλο κ να ειναι ποιοτικα ενα ηλεκρτονικο πιανο, δεν μπορεις ποτε να αποδωσεις σωστα, ουτε καν να προσεγγισεις 100% την τεχικη της παρτιτουρας. τους χρωματισμους, την δυναμικη κλ κλπο.

εχει να κανει κ με την δυναμη που απαιτειται για να πατησεις τα πληκτρα κλπ. φαντασου κατι σαν το κομμα, τα θαυμαστικα... σαν να θελεις να απαγγελεις ενα ποιημα. ενα ρολο στο θεατρο. δεν φωναζεις συνεχεια, ουτε μιλας σιγα παντα. δεν μιλας νευριασμενα παντα. αλλωτε εισαι συναισθηματικη κ αλλοτε φουριοζα!

αν ομως θελεις αργοτερα να ωθησεις κ την μικρη προς τη μουσικη, καλο θα ηταν να εβλεπες κ τη λυση ενος κλασικου ξυλινου μεταχειρισμενου πιανου. (δεν ξερω αν θα ''ζησει'' καλα το παινο εκει στη σαλαμινα με την υγρασια) αρκει να μην εχει πληκτρα σπασμενα, να μην εξεχουν τα πληκτρα, να μην ειναι κιτρινα, να ειναι οκ οι τσοχες απο πισω.....

α! κ να εχει τρια πενταλ απο κατω. δυο για τον ηχο κ ενα για το ''δεσιμο'' των φθογγων.

εγω εχω ενα τσαικοφκι ρωσσικο, με πλατη.

απο τα πιο δυσκολα ειναι τα ρωσσικα.

πριν το αποφασισεις κανε ερευνα αγορας. ειναι πολλα τα τσιπιρικια που ξεκινανε πιανο κ μετα τα παρατανε. εννοειτε πως πριν το παρεις (αν παρεις μεταχειρισμενο), θα εχεις μαζι σου κ τεχνικο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια;;;Εγω γύρισα την Κυριακή από Βενετία κι έχω να σας πω ότι απλά πέρασα υπέροχαααααα!!!Το καράβι ολοκαινουριο,φανταστική η καμπίνα μας κι η θάλασσα γιαουρτι,δεν με έπιασε ναυτία ουτε για μια στιγμή και το κυριότερο ο άντρας μου κούκλος ή μήπως τον ξαναερωτευτηκα από την αρχή;;;;Είμαι κατενθουσιασμένη,έρχεται και το μωράκι μου σ ένα μήνα και η ψυχολογία μου είναι στα ύψη,να δείτε που αυτή την φορά θα παχύνω πολυυυυυυυυ!!!Ειμαι αισιοδοξη όσο ποτέ άλλοτε για την εξωσωματική και ελπίζω να γεμίσει επιτέλους το σπιτι μας απο μια ή και δυο ή και τρεις παιδικες φωνούλες!!!χαχαχαχα!Ενα και γερό θέλω μωρέ απλά με συνεπαιρνει ο ενθουσιασμος τώρα!!!Η paros που πήγε;;;Απο που ειναι αυτή η εκπληκτική φωτό;;;;Περασες κι εσύ τ'ελεια κοριτσακι;;;Παντα τέτοια όμορφα ταξιδια να έχουμε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα..

Χάθηκα....το ξέρω.

Διάβασα τα νέα σας. Λοιπόν Τζίνι σε καταλαβαίνω...Η κ.Πόπη έτσι όπως τα περιγράφεις φαίνεται καλός άνθρωπος, ωστόσο η καλοσύνη από μόνη της δεν αρκεί. Τι μπορεί να γίνει για την όρασή της; Μήπως τα γυαλιά της δεν ειναι τα κατάλληλα; Μήπως αυτό φταίει; Τώρα για τις άλλες περιπτώσεις που έδιωξες από την πρώτη μέρα δεν το συζητώ...Είπαμε να σου προσέχει τα παιδιά, όχι να τους δημιουργήσει κόμπλεξ.

Λοιπον ένα ένα τα νέα: εγώ τη δόση της εφορίας την έδωσα. Το συζήτησα πολύ με τον άντρα μου σχεδόν τσακωθήκαμε φαγώθηκε και πήγα και την έδωσα. Το ξέρω οτι κατά βάθος μαλακία έκανα αλλά από το να με πρήζει πήγα και τα έσκασα σα χαζή. Εχω βασικά τα άγχη μου με το ταξίδι να μην έχω και αυτο. Τρέχω και δε φτάνω κορίτσια. Προσπαθώ να κλείσω εκκρεμότητες να τα έχω ολα ρυθμίσει πριν φύγω. Εχω τρελαθεί από το άγχος. Ειλικρινά σας μιλάω. Συν τοις αλλοις πέρασε μια ίωση η μικρή απο την Πέμπτη ήταν με πυρετό, την πήγα χτες στο γιατρό δεν ήταν τπτ σοβαρό αλλά επειδή δεν αρρωσταίνει συχνά η μικρή δεν άντεχα να την βλέπω έτσι. Ειδικά όταν με πήραν τηλ. από τον παιδικό να πάω να την πάρω επειδή δεν ήταν καλά κόντεψα να σκάσω. στη διαδρομή ταμπούρλο η καρδιά μου. Τώρα έίναι καλύτερα και αύριο θα πάει πάλι παιδικό. Ελπίζω πριν φύγω να είναι εντελώς καλά γιατί θα φύγω πιο τρελαμένη από ότι υπολογίζω.

Για το ταξίδι τώρα. Είναι κανονισμένο το πρόγραμμα κατά 90%. Μεγάλη πίεση να προλαβω. Μόνο στη Μελβούρνη έχω κλείσει ήδη να κάνω 23 συνεντεύξεις. Το κορίτσι λάστιχο θα γίνω. Με τρομάζουν όλα. Οι συνεντεύξεις, η δουλειά, το ταξίδι, οι άνθρωποι, η τόσο μακρινή χώρα...τι να σας πω. Περνανε οι μερες και λαλάω σιγά σιγά. Πώς να προετοιμάσω τη μικρή λετε; Τι να της λέω; Οτι θα φύγω; Και αν την πιάσει άγχος από τώρα; Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Τα έχω παιξει μάλλον.

Πασχαλιτσα, συμφωνώ με τη Τζίνι στα περί πιάνου. Μην πάρεις ηλεκτρικό. Πάρε ένα ξύλινο κλασικό. Πάρε μαζί σου και ειδικό μην την πατήσεις και πάρεις καμία μπακατέλα. Τα γερμανικά τα τσέχικα και τα ρωσικα είναι τα καλύτερα...Αυτή την περίοδο με την κρίση ίσως να βρεθεί καμια καλή ευκαιρία με καλο μεταχειρισμένο.

Για το σχολείο τώρα τι να πω; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!! Νομίζω ότι πρέπει να πας με τον άντρα σου να τους τρίξεις τα δόντια. Να κρατάς γραπτά τεκμήρια και σημειώσεις για τα πάντα. Εγώ στη θέση σου με τόσα που έχουν γίνει θα ζητούσα αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Γιατί ψυχική οδύνη πέρασες και εσύ και το παιδί (χωρίς τη στολή κλπ)....Υποτίθεται ότι δίνεις ένα σκασμό λεφτά για να απολαμβάνει το παιδί σου ιδιαίτερης προσοχής να έχει πρωτίστως μια καλή εκπαίδευση αλλά κ να σε αντιμετωπίζουν κ σένα ως γονιό με σεβασμό. Δε σας έχουν σεβαστεί, εγώ αυτό έχω καταλάβει. Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να άλλαζα σχολείο. Δν ξέρω έχεις πληρώσει για όλη τη σχολική χρονιά;

Ναταλία καλά να περάσεις όσο μπορείς στην Πάρο..Πόσο θα κάτσεις; Τι να σου πω...οικογενειακά βάρη είναι αυτά!!! Εγώ όταν έρθει ο άντρας μου τα ίδια θα περασω με τα πεθεροκούνιαδα αλλά τι να κανω; Αμα είναι για λιγο αντέχεται ε;

Tina καλώς ηρθες!! :D Είδες που τελικά δεν ήταν τπτ η θάλασσα; Σου έκανε κ το χατήρι κ ήταν λάδι. Εύχομαι να έχεις σύντομα ό,τι επιθυμείς!!! :D

Λοιπόν να δείτε που στο τέλος θα κανονιστεί μεγα συνάντηση στο Ελ βενιζέλος...Ναταλία, Βαρβάρα και Τζίνι...εγώ θα είμαι σίγουρα...Αχ άντε να ρθειτε κ σεις να με εμψυχώσετε λιγάκι γιατί θα είμαι για κλάματα....Ειλικρινά σας το λέω...

age.png

ναι, κοιτα να δεις τωρα. η κυρια ποπη μας αφηνει γεια σας, αυτο το σαββατο.

σημερα της ειπα οτι χτες βγηκαν τα αποτελεσματα της ελπιδας, ητοι salmonella spp. κ απλα πως κ τι να προσεχουμε (χωρις να της αποδωσω ευθυνες, με ξερετε αλλωστε, θυμοσαστε πως χειριστηκα το ''θεμα'' της ολγας τοτε.) μου ειπε οτι ετυχε κατι σοβαρο οικογειακο (ή οικογενιακο) μπλα μπλα κ οτι πρεπει να ληψει για 3-4 βδομαδες, 2 μηνες, ισως τρεις? ποιος να ξερει αραγε? ανολογως το ποσο θα κατσουν σπιτι της κ. ποπης οι συγγενεις που θα ερθουν λογω οικογενειακου προβληματος. προσφερθηκε να μου φερει δυο φιλες της, για να διαλεξω. μια ελληνοτουρκαλα με 6 παιδια κατοικο ν. φιλ/φιας κ μια 62 ετων κοντα στη γειτονια μας, κρητηκια. κ μαλιστα τα εχουν μιλησει κ τα εχουν συμφωνησει ετσι, ωστε αν η κυρια ποπη μπορεσει κ γυρισει καααααποια στιγμη, θα κανουν στην ακρη αυτες. τοσο αλτρουιστριες! μαλλον δεν θα παρω.

οταν της ειπα οτι ανησυχω μα μου σου του για το ηξεις αφηξεις ουκ, διαφορων ανθρωπων στο σπιτι μας, μου ειπε εν ολιγοις οτι ειναι καθωσπρεπει κυριες αυτες, αφου ειναι φιλες της κ μαρτυρες του ιεχωβα (καλα που ειχα αγνοια, αλλα κ ασχετο πραγματικα!)

στο δια ταυτα πηρα τφ μια κυρια, απο εδω στη γειτονια κ αυτη. ηρθε το απογευμα κ τα ειπαμε. 42 ετων, μεγαλα παιδια. μενει στην προεκταση του δρομου μου, 500μ μακρια κ πολλα λεω. της ειπα πως εχει η κατασταση κ οτι θα την παρω αυριο απογευμα να της πω ποτε θα ξεκινησουμε.

Την τραιναρα εν ολιγοις, γιατι με πηρε η ολγα το απογευμα (η παλια μας νταντα) τφ κ θα ερθει αυριο το πρωι να μας δει. κλεισαμε βιαστικα, ειχα κ τα μπεμπε χυμα κ τσιριζαν κ δεν καταλαβα τις προθεσεις της. ειδωμεν λοιπον για τα νεοτερα τα αυριανα.

γαι την εκτακτη? πηγα κ στην δου σημερα κ μου ειπαν οτι δεν εχουμε καμια χρεωση. δεν φαινεται κατι. οτι ξερετε ξερω. μα της λεω, δεν πληρωνουμε ουτως ή αλλως? οχι, δεν φαινεται κατι. χαιρετησα τα πληθη κ εφυγα!

Αυλα μου δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου, πραγματικα. οπως λες, τα παει μια χαρα με τη μαμα σου. μην αγχωνεσαι τοσο πολυ. θα παθεις τπτ ρε! τωρα για το τρεξιμο με τις εκκρεμοτητες, να πω οτι δεν σε καταλαβαινω? σε καταλαβαινω. τρεχα τωρα που μπορεις!

ξερεις πιανο?

για την συναντηση? το πολυ πολυ να εχουμε κ τη συλια. παντως εγω εξω θα κατσω. θελω να καπνιζω!!!!!!!!!

τινα, μια χαρα γυρισες απο το ταξιδι. οτι ποθεις να παθεις!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τρέχω σαν τρελή! Ο σύζυγος ήρθε ξημερώματα Παρασκευής κι εγώ τον παράτησα το Σάββατο και πήγα στο γάμο του ξαδέλφου μου...:tongue: Γύρισα σήμερα... Πολύ ταλαιπωρία, είναι 4 ώρες ταξίδι...

Σχολείο δεν πήγαμε καθόλου όλη τη βδομάδα, μας έψηνε πυρετός και μας ταλάνιζε βήχας, ευτυχώς ακροαστικά δεν έχουμε... Αύριο θα πάμε όμως...

Η μικρή πάλι βγάζει καντήλες αν δει τον πατέρα της να ξαπλώσει δίπλα μου ή να με αγκαλιάσει... Πάλι άρχισα τα μαθήματα περί του ότι είμαστε οικογένεια και αγαπιόμαστε όοοοολοι μαζί κλπ κλπ. Γμτ, πάλι χάσαμε τις ισορροπίες μας... Και είχε τόση λαχτάρα όταν γύρισε αλλά μετά το ξέρω ότι νιώθει ότι κάποιος άλλος με διεκδικεί και παθαίνει αμόκ χωρίς να το θέλει... Πάλι από την αρχή λοιπόν...

Α, ξέχασα, πως περνάει ο πυρετός στην κόρη μου;;;

Χορεύει όλο το βράδυ στο κέντρο και εκεί που λες το πρωί θα έχει πάθει πνευμονία από τον ιδρώτα, το πρωί είναι απύρετη!!!

Γεια σας κορίτσια! Τρέχω σαν τρελή! Ο σύζυγος ήρθε ξημερώματα Παρασκευής κι εγώ τον παράτησα το Σάββατο και πήγα στο γάμο του ξαδέλφου μου...:tongue: Γύρισα σήμερα... Πολύ ταλαιπωρία, είναι 4 ώρες ταξίδι...

Σχολείο δεν πήγαμε καθόλου όλη τη βδομάδα, μας έψηνε πυρετός και μας ταλάνιζε βήχας, ευτυχώς ακροαστικά δεν έχουμε... Αύριο θα πάμε όμως...

Η μικρή πάλι βγάζει καντήλες αν δει τον πατέρα της να ξαπλώσει δίπλα μου ή να με αγκαλιάσει... Πάλι άρχισα τα μαθήματα περί του ότι είμαστε οικογένεια και αγαπιόμαστε όοοοολοι μαζί κλπ κλπ. Γμτ, πάλι χάσαμε τις ισορροπίες μας... Και είχε τόση λαχτάρα όταν γύρισε αλλά μετά το ξέρω ότι νιώθει ότι κάποιος άλλος με διεκδικεί και παθαίνει αμόκ χωρίς να το θέλει... Πάλι από την αρχή λοιπόν...

Α, ξέχασα, πως περνάει ο πυρετός στην κόρη μου;;;

Χορεύει όλο το βράδυ στο κέντρο και εκεί που λες το πρωί θα έχει πάθει πνευμονία από τον ιδρώτα, το πρωί είναι απύρετη!!!

ειπα κ εγω οτι θα εχει ερθει μεσοβδομαβα ο χασμπαν σου κ χαθηκες ολιγον τι!

δηλ. εκει απικο η μικρη? κανονικα στο εξτρα κρεβατακι της στη κρεβατοκαμαρα σας? αμαν αμαν, μη με λες τετοια! να ακουω να μαθαινω. κ ειμαι στη αρχη ακομα εγω!!!!!!

ακομα δεν αξιωθηκα να την βαλω στην κουκετα της. μια το εν αμια το αλλο.....δεν! βασικα πηγα να παρω καγκελα σε ενα μαγκαζι στο χαλανδρι κ δεν ειχαν τελικα γμτ!!!!!

με χορο δηλ. περασε ο πυρετος???? η νεα ταση στην ιατρικη!!!!!

ο χαμσμπανος τσιριξε κ εβροντησε στο τφ για την κυρα ποπη, αλλα του περασε!

κ αυριο ξεκιναμε με μια καινουργια κυρια απο εδω κοντα κ αυτη.(σας το ειχα πει? το ξεχασα!)

αϊντα να δουμε λεμε!!!!!!!

που ειστε οι αλλες?

παρασκευη ε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Δείτε ώρα που μπαίνω. Τώρα κοιμήθηκε το λουλούδι...γκρινια κορίτσια απίστευτη. Μπήκα για να πω οκ για παρασκ. με πμ τα λοιπά ε;

Ε ρε τι τραβαω η γυναίκα.....στις 6μιση εγερτήριο. Καλο βράδυ....

age.png

Δείτε ώρα που μπαίνω. Τώρα κοιμήθηκε το λουλούδι...γκρινια κορίτσια απίστευτη. Μπήκα για να πω οκ για παρασκ. με πμ τα λοιπά ε;

Ε ρε τι τραβαω η γυναίκα.....στις 6μιση εγερτήριο. Καλο βράδυ....

μπονζουρ βρικολακα!

γιατι γκρινια? αρρωστη ειναι?

ναι πιμια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

μπονζουρ βρικολακα!

γιατι γκρινια? αρρωστη ειναι?

ναι πιμια.

Ηταν άρρωστη..τώρα συνήλθε..Ειχε ρέντα χτες τραγουδούσε και μιλούσε ασταμάτητα. Μια ήθελε να τραγουδάω κ γω (με το ζόρι ενα πράμα!!! σκάσε κ τραγουδα που λεμε)..μια χοροπηδουσε στο κρεβάτι της...μια φώναζε στον κόκορα που άκουγε (φυσικά και τα κοκόρια ξύπνησαν κάποια στιγμή)...και του έκανε παρατηρήσεις ότι κανει λεει φασαρία...άστα..αβυσος η ψυχή της Ελεονόρας!

Πάντως καλά το είπες...βαμπίρ είμαι πλέον...:tongue: Α, εχεις πμ!

age.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Είχαμε τρέξιμο και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου γιατί βαφτίσαμε ένα μωράκι εχθές!!! Εγώ είμαι μέσα για την Παρασκευή, pashalitsa πες μου αν θα φέρεις μαζί τον σύζυγο για να ξέρω τι να κάνω και εγώ με τον δικό μου!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Είχαμε τρέξιμο και δεν πρόλαβα να μπω καθόλου γιατί βαφτίσαμε ένα μωράκι εχθές!!! Εγώ είμαι μέσα για την Παρασκευή, pashalitsa πες μου αν θα φέρεις μαζί τον σύζυγο για να ξέρω τι να κάνω και εγώ με τον δικό μου!

παντα αξιοι!!!!!

σας επιασε βροχη?

υγ: αυλα δεν εχω ιδεα τι εστειλα, αλλα πριν λογο το εστειλα.

για τσεκαρε! δεν κατεχω κ πολλα απο αυτα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πάντα άξιοι Ναταλία!!! Δεν το θυμόμουν πως είχατε βαφτίσια..εκτός και αν δεν το είχες πει...τι να πω τα έχω λιγο χάσει...

Τζίνι σε είδα...οκ με το αίτημα φιλίας....γιναμε φίλες πια χαχααχα....Φυσικά εγώ δε συγκρατώ φυσιογνωμίες ε; Αλλά έχω ένστικτο καλό....:tongue::tongue:

Η Βαρβάρα χάθηκε ..με λογικό....λογικό....

Εμενα κορίτσια με έχουν πιάσει οι ανασφάλειες. Σήμερα πήγα σ ουπερ μαρκετ κ το σηκωσα ολόκληρο. Πήρα ότι μλκ μπορεί να φανταστεί κανείς διπλά και τρίδιπλα όλα μην τυχόν κ λείψει κατι από το σπίτι όσο λείπω. Φυσικά δε μπορουσα να πάρω από μαναβικά και κρεατικά ή αλλαντικά απόθεμα αλλά από ολα τα άλλα πήρα. Εσκασα 250 έουρα στο σουπερ......

Σήμερα έκανα κ διπλό εμβόλιο στη μικρή.Με έχει κουφάνει αυτό το παιδί. Αντί να σπαράζει στο κλάμα όπως όλες τις άλλες φορές έστελνε στο γιατρό φιλάκια!

Σας αφήνω και πάω να ξεραθώ...(αν δεν ξυπνήσει η μικρή εντωμεταξύ).

Φιλάκια

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...