Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Tzini ωρέ κορίτσι τι τραβάς κ συ εκει πέρα; Πώ πωωπωππω...τα διάβασα και επαθα! Ο,τι κ αν πω είναι λιγο.

Μήπως την επόμενη φορά που θα έρθει ο άντρας σου (οχι τώρα που λείπει) τηλ. να του κανεις μια συζητησούλα; Δε γίνεται να έχεις το ζορι σου και να έχεις και τα εκτακτα που προκαλεί η ανοργανωσιά ή όπως θες πες το του χάσμπανου!!! Θα τα παίξεις κάποια στιγμή.

Η κ. Πόπη να υποθέσω ότι είναι η βοηθός; Ωχ..είναι σαν την κυριουλα στην ταινία με τον πλοίαρχο εα κ. Πετρόχειλο? Αμαν αμάν...είναι μεγάλη σε ηλικία; Πώς την βρήκες; Πες details.

Λοιπόν κλείσαμε Ελ Βενιζέλ στις 14 Οκτώβρη ντάξει; θα συνεννοηθουμε με πμ...

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ Ναταλία κοιτάζω το ξενοδοχείο και έχω μείνει μλκς...καλά σοβαρά μιλάς εισιτηρια και ξενοδ. σας πήγε μόνο τόσα;;; Θα τρελαθώ!!

Αρχιζω να το σκέφτομαι ...κατσε να δουμε πόσο θα μου πάει η Αυστραλία εμένα και βλέπουμε μετά..γιατί είναι κ αυτός ο βραχνάς...μόνο το εισιτ. μου έκανε 1500 ευρώ!!!!!

Ναι βρε τόσο πήγε!!! Ξέρετε πόσο έχουν 2 mojito στην υπαίθρια αγορά??? 100 batt = 2,35 ευρώ(και τα 2 εεεε!)!!! 1 ώρα μασάζ 200 batt = 4,70!!! Και εννοείται οτι ότι θες να αγοράσεις τους κάνεις τρελό παζάρι!!! Πήρα μία τσάντα, απομίμηση(έχουν πολύ χλιδάτα μαγαζιά με απομιμήσεις απίστευτες)! Μου την ξεκίνησε 4.400 batt και την πήρα 2.000 δηλ. 47 ευρώ!!!!

tzini περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου...

A και κάτι επίκαιρο http://www.on-news.gr/2011/09/blog-post_1707.html

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ορίστε και μια τροπική φώτο για εσάς που δεν έχετε facebook! Στην παραλία περνάνε και πουλάνε φρέσκα τροπικά φρούτα τα οποία στα κόβουν κιόλας ή σου ψήνουν επιτόπου καλαμπόκι!!!!

DSC02599.jpg

Tzini ωρέ κορίτσι τι τραβάς κ συ εκει πέρα; Πώ πωωπωππω...τα διάβασα και επαθα! Ο,τι κ αν πω είναι λιγο.

Μήπως την επόμενη φορά που θα έρθει ο άντρας σου (οχι τώρα που λείπει) τηλ. να του κανεις μια συζητησούλα; Δε γίνεται να έχεις το ζορι σου και να έχεις και τα εκτακτα που προκαλεί η ανοργανωσιά ή όπως θες πες το του χάσμπανου!!! Θα τα παίξεις κάποια στιγμή.

Η κ. Πόπη να υποθέσω ότι είναι η βοηθός; Ωχ..είναι σαν την κυριουλα στην ταινία με τον πλοίαρχο εα κ. Πετρόχειλο? Αμαν αμάν...είναι μεγάλη σε ηλικία; Πώς την βρήκες; Πες details.

Λοιπόν κλείσαμε Ελ Βενιζέλ στις 14 Οκτώβρη ντάξει; θα συνεννοηθουμε με πμ...

το λοιπον, για την συναστηση:

θα τα καταφερω. τελος!

για τον χασμπανο αφηστε με, γιατι πραγματικα εχω κατι νευρα μαζι του!

πως κατεληξα στην κυρια ποπη?!

μεγααλαη ιστορια.....

ψαχνω λοιπον ενα ατομο απο εδω κοντα στο ν.ηρακλειο κ βαζω αγγελια. πριν βαλω αγγελια, εχω κολλησει χαρτακια στην ψιλικαντζου εδω, στην ψιλικαντζου επανω κ σε 2 φουρνους.σα δω, σα κει, σα περα μαχαλα...

με πηραν τφ. μολις ακουγαν κ τρια παιδια τα μπερδευαν στο μυαλο τους παντα!

πχ! μια κοπελα, η οποια ενω μου εκλεισε γαντευου, εντελει το μετανιωσε, γιατι δεν ξερει απο νοικοκυριο!

μετα με πηρε μια κυρια 60 ετων. αλλη μια 63...

κ ετσι εβαλα αγγελια, γιατι ας πουμε οτι τα χρονικα περιθωρια στενευαν επικινδυνα.

βαραγε το τφ. κραταω καποια στοιχεια. δεν εβρισκα κατι να μας ταιριαζει ηλικιακα κ καταληγω (μεγα λαθος, δυστυχως) στο να παρω εστω δοκιμαστικα μια αστροπελεκα, γεωργιανη-νεο ηρακλειωτισσα, η οποια ειδε την πορτα της εξοδου, χωρις επιστροφη κ κακην κακως την ιδια μερα!

ιδου οι λεπτομεριες:

http://parentscafe.gr/showpost.php?p...ostcount=22687

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1188319&postcount=22693

+

οταν καθαρισε τα παιδια-σκουπιζε , απλα τα σοβατισε-πασαλιψε με την κρεμα στο προσωπο.

ειρωνευτηκε τη συλια (με φωνες παλι κ κατα την μιασαωρη απουσια μου, στη λαικη) οταν τραγουδαγε δυνατα, λεγοντας της οτι δεν ειναι κουφη κ οτι ακουει. ειχα αφησει την μανα μου στο ποστο μου ευτυχως κ δεν ανταλαξε ουτε μια κουβεντα μαζι της!

μου ειπε οτι μενει σε οικογενεια ελληνων στο ηρακλειο κ οτι μπορω να παρω συστασεις, αλλα οταν μου εδωσε στο τηλεφωνο τον κυριο που την εφερνε (που μου ειπε οτι ειναι το αφεντικο της), μιλαγε σπαστα ελληνικα. μου ειπε πως ειναι απο το αγρινιο, γι αυτο μιλαει ετσι.

(κανενα σχολιο απλα)

κ τελος οταν την ρωτησα τι θα κανει αν γινουν απεργιες στα σχολεια-παιδικους (γι αυτο τελικα εψαχνε δουλεια. υποτιθεται οτι το πρωι ηταν ελευθερη, πηγαν παιδικο το παιδακι), με χριστουγεννιατικες διακοπες κ διακοπες πασχα κ διακοπες καλοκαιρινες, μου ειπε πως πανε στο χωριο κ φυσικα θα παρει αδεια απο εμενα για αυτες τις μερες. οσον αφορα τις καλοκαιρινες διακοπες, θα εστελνε αλλη φιλη της.

α! κ οταν ετοιμαζοταν για να φυγει, εκατσε 20 λεπτα στο μπανιο μας!

κ τελικα πηρα την κυρια ποπη, που μενει 10 λεπτα απο το σπιτι μας.

μια χαρα ανθρωπος, αλλα

το μονο θεμα μας (το οποιο τεινει να γινει σοβαρο) ειναι οτι δεν βλεπει καλα χωρις τα γυαλια της. πχ οταν κανει σουιφερ κ φοραει γυαλια δεν βλεπει το πατωμα. να σκυβει για να βλεπει δεν λεει, κατι κοκκαλα μεσα στην κοτοσουπα βρηκα...μετα αυτο με τις σαπουναδες στο πλυμενο ποτηρακι....

δεν ξερω μεχρι 15 οκτωβρη, θα εχω παρει τις αποφασεις μου.

της το ειπα μετα το προχτεσινο.

μου αρεσει να δινω ευκαιριες στους ανθρωπους, αλλα υπαρχουν ορια ευδιακριτα. κ ειναι τα παιδια μου κ η ασφαλεια τους.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ούτε και εγώ θέλω να το πληρώσω πασχαλίτσα αλλά ο άντρας μου σε αυτά είναι τυπικότατος!

Βρε κοπελιά κι εμείς τυπικότατοι είμαστε ως σήμερα αλλά σε λίγο θα μας πουν να πάρουμε θέση να μας π*&^ουν!!! Δηλαδή θα κάτσουμε για να εξακολουθούμε να είμαστε τυπικότατοι;;;;;;:shock: Καταλαβαίνετε ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο κανονικά;;;; Εγώ δεν πληρώνω και θα κάνω και προσφυγή!:mad:

Και εγώ σκέφτομαι να μην πληρώσω αλλά έχει φαγωθεί ο άντρας μου να πάω να τα δώσω!!!! Τι να κανω;:shock:

Να μην πας ρε συ! Να μην πας!:mad: Εγώ δε χρωστάω ένα ευρώ ως τώρα στην εφορία και μαθαίνω τώρα ότι η προσφυγή για το έκτακτρο χαράτσι επί εποχής Καραμανλή εκδικάστηκε και κρίθηκε παράνομη! Αν το επικυρώσει το Συμβ. Επικρατείας θα πρέπει να δώσουν πίσω τα λεφτά! Και τώρα κάνουν το ίδιο!!! Για πόσο μ*^)&ες μας περνάνε επιτέλους! Όχι, εμένα παντρεύεται ο πρωτοξάδερφός μου την άλλη βδομάδα στο χωριό και θα τα δώσω σε αυτόν τα 400 της δόσης! Όχι, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τα ήδη από πέρσυ ΔΙΠΛΟΦΟΡΟΛΗΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ μάλιστα λεφτά του συζύγου μου! Να πάνε να πνιγούνε! Από εμάς θα σωθούν; Να φέρουν πίσω τις μίζες και τα πακέτα της ΕΕ που έχουν μασήσει τα λαμόγια!!!

Πάρος έχω πάθε την πλάκα μου με αυτά που περιγράφεις!!!! Μπράβο! Να μπεις και στο θεματάκι του καφέ "εμπειρίες από ταξίδια" και να γράψεις!!! Η κοπελιά στη φώτο είσαι εσύ;;;:cool:

Αυλα, πες μου ότι 14 του μήνα πέφτει Παρασκευή αν υπολογίζω καλά! Δε χρειάζομαι ξεκούνημα! Η μικρή θα είναι σχολείο, τον άντρα κάπου θα τον παρκάρω :tongue: και θα έρθω! Ο άντρας έρχεται την άλλη βδομάδα! Και μόλις έρθει πρέπει να τον παρατήσω και να πάω στο γάμο στο χουριό! Δε θέλει λέει να πάει για το πένθος του πατέρα του (δεν έχει κλείσει ούτε εξάμηνο ακόμα). Εγώ όμως θέλω να πάω οπωσδήποτε, είναι το τελευταίο πρωτοξαδέλφι μου που παντρεύεται...

Ωχ βρε Τζίνι, το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο πράγμα το να βρεις άνθρωπο για το σπίτι... Τί να πω, υπομονή!

Για το σχολείο μην με ρωτάτε, αν θα τα πω θα έρθει και η ώρα να φύγω... Προς το παρόν σκέφτομαι να γράψω μια ωραία επιστολή και να τη στείλω στη διοίκηση...

Ωχ βρε Τζίνι, το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο πράγμα το να βρεις άνθρωπο για το σπίτι... Τί να πω, υπομονή!

Για το σχολείο μην με ρωτάτε, αν θα τα πω θα έρθει και η ώρα να φύγω... Προς το παρόν σκέφτομαι να γράψω μια ωραία επιστολή και να τη στείλω στη διοίκηση...

den ειναι οτι δεν ειναι προθυμη σαν ανθρωπος.

δεν ειναι οτι δεν προσπαθει.

αλλα με ανησυχει η γκαβομαρα της.

μου πεταξε κατα λαθος, το καθαριστηρι για τις πατατες, μαζι με τα φλουδια.... το προηγ. σαββατο. κ της ειχα πει προσεξτε μηπως... γιατι κ η μαμα μου... το κ το... κλπ κλπο.!

τη δευτερα της λεω, κυρια ποπη θα μου παρετε αλλο.

φερνει ενα την τετρτη. (τροτη εχει ρεπο)

την πεμπτη πηγα σουπερ κ πηρα αλλο. της εδωσα πισω το δικο της.

οκ, το θυμαται τωρα.

για ποιο λογο επιστολη πασκουαλε?

δεν λυθηκε το θεμα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Pashalitsaaaaa πήγε εχθές ο άντρας μου και έδωσε την πρώτη δόση.. Αλλά δεν δίνω άλλη θα ακολουθήσω τα βήματά σου!!!

Καλέ εγώ είμαι στην photo αλλά έβαλα αυτή που δεν φαίνομαι καλά! Μην γίνω και ρόμπα!

Άντε με το καλό να δεχθείς τον αντρούλη σου και μην αγχώνεσαι για το που θα τον αφήσεις την μέρα της συνάντησης, πάρτον μαζί να πιει καφέ με τον δικό μου!!!

Λοιπόν με το σχολείο, στείλε άμεσα την επιστολή, γιατί μου φαίνονται απίστευτα ανοργάνωτοι.. Ειδικά για αυτό με την τσάντα εγώ θα είχα κάνει τρελή φασαρία, δεν το συζητάμε για να χάσουν το παιδί...

Εμείς σήμερα θα πάμε στην octoberferst γιορτή του Athener Schule που μας κάλεσαν μιας και είναι και ο σύζυγος εδώ, να το δει και αυτός και να δούμε γενικότερα τι παίζει!

Τζίνιιιιιιιιιιιιιιιιι περαστικάάάά!!!!! Αν δεν σου κάνει η γυναίκα στείλτην μην αγχώνεσαι και ιδιαίτερα, το θέμα είναι να βρεις μια γυναίκα που να σου κάνει, όλη μέρα μαζί θα είστε μην βλαστημάς απο το πρωί μέχρι το βράδυ..

Σας αφήνω γιατί σήμερα το απόγευμα φεύγουμε για Πάρο, πάμε να δεί ο Θ τους γονείς του.. Δεν έχω καμία απολύτως όρεξη αλλά τι να κανω??? Θέλω να κάτσω σπιτάκι μουυυυυυ!

Άντε καλό ταξίδι στην Πάρο, Πάρος!:tongue:

Καλά μην το σχολιάσω για τη φωτογραφία... Κούκλα παιδί μου, κούκλα!

Ayla ο ένας μήνας θα φτάσει για την έρευνα;;;:roll::? Να προετοιμάσεις καλά τη μικρή, μην περιμένεις τελευταία στιγμή... Να τα λες και να τα ξαναλές συνέχεια και ότι θα την παίρνεις τηλέφωνο, ότι θα τη σκέφτεσαι, θα την αγαπάς κλπ! Άντε και τώρα θα καταλάβεις την πίκρα που τραβάνε οι άντρες μας! Όταν εγώ κόντευα να κλείσω μήνα στο καράβι κόντευα να φάω τα σίδερα και ο άντρας μου με δούλευε... "Είδε πουλάκι μου που μου το παίζεις άνετη στη στεριά;;; Κάτσε να κάνεις έξι μήνες να δεις το παιδί σου και τα λέμε..." Και τώρα καλά δεν είναι, έχει ζοριστεί πολύ με τη δουλειά, από γραφικά δεν ξέρουν πια τί ζητάνε, είναι και αργός στη γραφή αλλά απίστευτα καλλιγράφος, 10 χρόνια κάνει να τελειώσει...

Μα καλά, που εξαφανίστηκαν ΟΛΕΣ οι άλλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Για show up όλες από εδώ!

Λοιπόν, προσανατολιζόμαστε να αγοράσουμε με τη νέα χρονιά ένα πιάνο... Ο άντρας μου ξέρει ότι το θέλω εδώ και χρόνια και στην επέτειο δε με ρώτησε τί θέλω, οπότε ξέρω ότι αυτό πρέπει να έχει στο μυαλό του... (Και να μην το έχει δηλαδή θα του το βάλω εγώ, δεν το συζητώ):tongue:! Αν καμιά κοπελούδα έχει ασχοληθεί και ξέρει να με συμβουλέψει τί να πάρουμε κλπ, καλοδεχούμενες οι συμβουλές... Προσανατολίζομαι σε τύπο clavinova αλλά φοβάμαι μήπως μοιάζει με αρμόνιο στον ήχο... Λένε ότι τα καινούρια είναι πολύ βελτιωμένα στον ήχο βέβαια... Ξέρω κι εγώ;;; Άσχετη είμαι η κοπελιά η έρμη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...