Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!

Γυρίσαμε Σάββατο πρωί και προσπαθούμε να συνέλθουμεεεεεεεε!!!!!

Περάσαμε απίστευτα!!!!!!!!!

Το μέρος ήταν υπέροχο, το προτείνω ασυζητητί!!!!! Μην σας πω να πάμε μόνιμα εκεί!!!!!

Μας ήρθε το μπουγιουρντί 2.100!!!!!!!!!! Ρε κορίτσια εσείς θα τα δώσετε???? Κάπου άκουσα οτι η ένωση των Μηχανικών Ε.Ν δεν θα τα πληρώσει... http://www.pemen.gr/ οι καπετάνιοι δεν έχουν κάτι παρόμοιο???)

Δηλαδή μας κατατσεκουρώνουν.. Πού θα πάει όλο αυτό δεν ξέρω..

Pashalitsa είδα το π.μ αλλά δεν έχω προλάβει να σου απαντήσω! Θα προσπαθήσω σήμερα! :)

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!

Γυρίσαμε Σάββατο πρωί και προσπαθούμε να συνέλθουμεεεεεεεε!!!!!

Περάσαμε απίστευτα!!!!!!!!!

Το μέρος ήταν υπέροχο, το προτείνω ασυζητητί!!!!! Μην σας πω να πάμε μόνιμα εκεί!!!!!

Μας ήρθε το μπουγιουρντί 2.100!!!!!!!!!! Ρε κορίτσια εσείς θα τα δώσετε???? Κάπου άκουσα οτι η ένωση των Μηχανικών Ε.Ν δεν θα τα πληρώσει... http://www.pemen.gr/ οι καπετάνιοι δεν έχουν κάτι παρόμοιο???)

Δηλαδή μας κατατσεκουρώνουν.. Πού θα πάει όλο αυτό δεν ξέρω..

Pashalitsa είδα το π.μ αλλά δεν έχω προλάβει να σου απαντήσω! Θα προσπαθήσω σήμερα! :)

καλως το κοριτσι!

οκ;)!

δεν ανοιγει η σελιδα σε εμενα. η λογιστρια μου ειπε οτι δεν εξαιρει το ναυτικο ελαγγελμα η εκτακτη. δεν ρωτησα συγκεκριμενα για μηχανικους.

για πες μας κ εσυ πασκουλε.

(καλα η πεθερα σου απιστευτη:shock:!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Πάρος καλώς μας ήρθες στα πάτρια εδάφη! Έχεις κάνει και τροπικό μαύρισμα να φανταστώ;:D

Μπράβο που περάσατε ωραία γιατι μόνο αυτά τα ωραία μένουν στη ζωή να θύμάσαι τελικά...

Λοιπόν ούτε εμένα μου την ανοίγει τη σελίδα... Μου βγάζει service unavailable συγκεκριμένα...

Εγώ κορίτσια δεν πληρώνω και θα κοιτάξω και το θέμα της μαζικής προσφυγής, προτιμώ να πληρώσω για την προσφυγή χίλιες φορές! Τώρα όμως που θα ξεμπαρκάρει ο άντρας μου δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τον σταματήσω...

Τα νέα είναι ότι δε φτάνει που ο άντρας μου έχει Φιλιππινέζο Β μηχ. στο πλοίο, τώρα που θα φύγει θα τον αντικαταστήσει λέει... ΡΟΥΜΑΝΟΣ Α ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ :shock::shock:! Το άκουσα και μου σηκώθηκε η τρίχα. Και φυσικά περιμένουν από τον άντρα μου να κλείσει ΚΑΘΕ εκκρεμότητα πριν φύγει και τρέχει σαν τρελός διότι υπάρχει και επιθεώρηση από τη Shell μόλις φτάσουν στο Άμστερνταμ. 2,5 μέρες θα μείνει το καράβι στο λιμάνι και μετά θα έρθει (δηλαδή πως να το πω, αν δε σηκώσει άγκυρα για να φύγει, δε βγαίνει έξω!)

Όταν ρώτησε έναν γνωστό του αρχιμηχανικό γιατί δεν στέλνουν Έλληνα, του είπε ότι ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!!! Μα είναι δυνατόν; Και μετά λέμε ότι έχουμε ανεργία; Ρε μπας και οι άλλοι δίνουν παραπάνω και δεν πατάει κανείς σε εμάς; :rolleyes::-P

http://www.pemen.gr ξαναδοκιμάστε είχα βάλει κατα λάθος μια κάθετη γραμμή, γιαυτό δεν άνοιγε!

Κάλε δεν σας είπα, με το που μπαίνουμε στο αεροπλάνο και καθόμαστε στην θέση μας ο κύριος δίπλα μας έλεγε στον απέναντι του οτι θα μπουν με λάντζα!!!!!!!! Και τον ρωτάω κατευθείαν, ναυτικός είστε??? Μου λέει ναι! Απίστευτο? Πήγαιναν Σιγκαπούρη να πάρουν το πλοίο ο καπετάνιος με έναν ανθυποπλοίαρχο!

Ούτε και εγώ θέλω να το πληρώσω πασχαλίτσα αλλά ο άντρας μου σε αυτά είναι τυπικότατος!

Διαφημίσεις

Υποτίθεται ότι έχει βουλωμένες αρτηρίες και πεθαίνει εδώ και πάνω από 10 χρόνια...

Αρχίζω από αυτό! Οι πεθερές θα μας θάψουν όλες κορίτσια!! Τι να πω και γω η έρμη που έχω δυο πεθερές;; Τη μάνα και την γιαγιά του άντρα μου!!! Διπλό το κακό!

Ναταλία καλώς ήρθες από το ταξιδάκι σου. Ειδα φωτογραφίες στο fb ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ φωτογραφίες κορίτσια! Εκπληκτικά τοπία, ωραία μέρη...καλά το τι ελέφφαντες, μαιμούδες και διάφορα τέτοια ειδα στις φωτό δεν πε ριγράφεται..Όλα τα λεφτά το τραπεζάκι στην αμμουδιά, το κρεβάτι με τις καρδούλες...τα καταπράσινα νερά..α, και ελπίζω να μην έφαγες αυτά τα κατσαριδάκια που είχε στο μενού εκει σε μια φωτογραφία (μπιχ) Α ναι ...ε;). Ζήλεψα και το χαλαρωτικό τζακούζι..ΘΕΛΩ Κ ΓΩ!!!:D:D:D

.Αντε με το καλό κ στο επόμενο ταξίδι. Τα μικρά τα είχε η μαμά σου ε;

Τζίνι τελικά εσύ βρήκες γυναίκα; Το σκέφτεσαι για σταθμό; Τι κάνεις;

Πασχαλίτσα σου έστειλα ενα πμ μετά δεν πρόλαβα να σου ξαναγράψω σχετικά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι υπομονή να τελειώσει κ χροιά. Δίκιο έχεις πάντ ως.

Λοιπόν κορίτσια εγώ φεύγω στις 14 Οκτ. Πετάω το πρωί από Ηράκλειο και λιγο μετά τη μία πετάω από Αθήνα για Σικγαπούρη..εκεί έχω μεγάλη αναμονή και μετά πεταω επιτέλους για Αδελαΐδα που είναι η πρώτη πόλη που θα ξεκινήσω την ερευνα..

Εχω καταγχωθεί, φοβηθεί και ότι άλλο θέλετε..Ευχηθείτε μου καλή τύχη!! :shock:

age.png

Αylaaaaaa ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!! Έχω γυρίσει εδώ και 5 μέρες και δεν λέω να συνηθίσωωωωωω!!!!!!!!!!

Ευχαρίστως να σε πάρω για παρέα! Μόνη να ταξιδεύω δεν θα έχει καθόλου γούστο ...Ασε που αν έρθεις εσύ οντως θα κάνεις διακοπές. Εγω δε νομίζω να προλά βω να δω κ πολλά από τη χώρα αυτή. Θα τρέχω πανικόβλητη σας λέω!!

Σου άρεσε εκεί ε; Δηλαδή το προτείνεις να το ψάξω οταν με το καλό έρθει ο άντρας μου;;; (ας ήξερα και πότε θα ρθει γμτ)...Χρειαζόμαστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάμε κάπου οι δυο μας δεν αντέχουμε άλλο! Και προσπαθώ να σκεφτώ το πού....για πες καμιά ιδέα...Α, και υπόψη οτι όπου κι αν είναι θα έιναι μετά τον Ιανουάριο ή κάπου εκεί γιατί γιορτές θέλουμε να κάνουμε Ελλάδα με τους φίλους μας και τους γνωστούς μας...

age.png

Λοιπόν το μέρος το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Δεκέμβριος και Ιανουάριος είναι high season οπότε είναι ότι πρέπει!!! Είναι ολααα πανφθηνα αλλα το κυριότερο είναι ότι το μέρος είναι μαγικό και οι άνθρωποι είναι απίστευτο!!!!! Έχει αρκετά πράγματα να δεις(που αν πηγαίναμε μαλδιβες τελικά δεν θα βλέπαμε τπτ) και η κουλτούρα τους είναι απίστευτη!!!!!

Το ξενοδοχείο μας ήταν το κάτι άλλο και τέτοια εξυπηρέτηση δεν την έχω δει πουθενααα! Ότι πληροφορία θέλεις πες μου!!! Πόσες ώρες έχεις αναμονή στο Ελ. Βενιζέλος;; Να έρθω να πιούμε καφε;;;

Διαφημίσεις

Λοιπόν το μέρος το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Δεκέμβριος και Ιανουάριος είναι high season οπότε είναι ότι πρέπει!!! Είναι ολααα πανφθηνα αλλα το κυριότερο είναι ότι το μέρος είναι μαγικό και οι άνθρωποι είναι απίστευτο!!!!! Έχει αρκετά πράγματα να δεις(που αν πηγαίναμε μαλδιβες τελικά δεν θα βλέπαμε τπτ) και η κουλτούρα τους είναι απίστευτη!!!!!

Το ξενοδοχείο μας ήταν το κάτι άλλο και τέτοια εξυπηρέτηση δεν την έχω δει πουθενααα! Ότι πληροφορία θέλεις πες μου!!! Πόσες ώρες έχεις αναμονή στο Ελ. Βενιζέλος;; Να έρθω να πιούμε καφε;;;

Ποιο ξενοδοχείο ήταν; Για πες τιμές για ξενοδοχείο βασικά να ξερουμε..ε; Γενικά το κόστος με ενδιαφέρει όπως καταλαβαίνεις με την κρισάρα που περνάμε. Εγώ είχα μείωση μισθουν αναδρομική κ ως το Δεκέμβρη (αν είναι ποτέ δυνατόν) είμαι 70% μείον!!! Παίρνω δηλ΄πιο λίγα λεφτά από όσο το ενοικιο του σπιτιου μου! Για την ιστορία θα παίρνω ως το δεκ. 440 ευρώ. Το επίδομα ανεργίας είναι μεγαλύτερο! Αι σιχτίρ οι κλέφτες!

Λοιπόν Ναταλία, φτάνω στις 10 και μισή το πρωί στο Βενιζέλος και πετάω στη 1 το μεσημέρι περίπου! Αμε αν μπορείς έλα να γνωριστούμε και από κοντά..Χρόνο θα έχω μπόλικο! Και όποια άλλη θέλει από εδώ ας έρθει να κουνήσει το μαντήλι στη δόλια μάνα που ξενιτεύεται ..Τζίνι, Πασχαλίτσα ακούτε;;;

age.png

Τέλεια!!! Εννοείται πως θα έρθω, αλλα με εναν ορο!!! να με βάλεις στην βαλίτσα σου!!!!!! Χαχαχα!! Θα τα κανονισουμε με πμ μόλις πλησιαζουν Οι μέρες!!!

Ξενοδοχείο και εισιτήρια μας πήγαν 2400 αλλα είδες, μεναμε σε villa με πισίνα δική μας!!! Μπορείς να βρεις διαμονή πολυυυυυυυ οικονομική!!! Εκει χαλασαμε 600 ευρω κυρίως γιατί κάναμε ψώνια! Είναι ολα παμφθηνα!!!! Το ξενοδοχείο είναι το http://www.samuiresotel.com/ και εμείς διαλεξαμε garden pool villa!!!

Τέλεια!!! Εννοείται πως θα έρθω, αλλα με εναν ορο!!! να με βάλεις στην βαλίτσα σου!!!!!! Χαχαχα!! Θα τα κανονισουμε με πμ μόλις πλησιαζουν Οι μέρες!!!

Ξενοδοχείο και εισιτήρια μας πήγαν 2400 αλλα είδες, μεναμε σε villa με πισίνα δική μας!!! Μπορείς να βρεις διαμονή πολυυυυυυυ οικονομική!!! Εκει χαλασαμε 600 ευρω κυρίως γιατί κάναμε ψώνια! Είναι ολα παμφθηνα!!!! Το ξενοδοχείο είναι το http://www.samuiresotel.com/ και εμείς διαλεξαμε garden pool villa!!!

Ελα ρε συ..για τόσες μέρες;;; Εμείς πηγαμε τον μάρτη 8 μερες Θεσ/νικη και μας φύγανε 3000 χωρίς τις βενζίνες μονο διαμονή και ότι φάγαμε...(ψώνια δεν υπολογίζω σε αυτά...εννοώ φαγητό/διασκέδαση)...

Τι μλκς που είμαστε ε;

Οκ όταν πλησιάζουν οι μέρες θα το κανονίσουμε με πμ...

:D:D Ξεκουνα και τις άλλες αντε αντε...την πολυμάνα (τζίνι εσένα εννοώ αχααα) και την Πασχαλίτσα

age.png

Ρε συ Ναταλία κοιτάζω το ξενοδοχείο και έχω μείνει μλκς...καλά σοβαρά μιλάς εισιτηρια και ξενοδ. σας πήγε μόνο τόσα;;; Θα τρελαθώ!!

Αρχιζω να το σκέφτομαι ...κατσε να δουμε πόσο θα μου πάει η Αυστραλία εμένα και βλέπουμε μετά..γιατί είναι κ αυτός ο βραχνάς...μόνο το εισιτ. μου έκανε 1500 ευρώ!!!!!

age.png

κορες τρεχω κ δεν φτανω.

εχω αρρωστα τα μπεμπεγια με κενωσεις ασυστολες κ περιμενω αυριο τα αποτελεσματα της καλλιεργιας.

παρτε μια γευση:

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1211634&postcount=23203

κ αλλη μια σημερινη:

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1214469&postcount=23245

δεν το συζητω αν το κανονισετε θα ερθω ελ βενιζελ!

παρος σουπερ το ξενοδοχειο ρε!

να χεσω το φατσομπουκ που δεν εχω,

μιας κ εχουν παρει φωτια οι κωλοι μας εδω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...