Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Όχι, ο Ν. Βουτζάς είναι νομίζω τώρα ένας δήμος με τη Ν. Μάκρη και φυσικά είναι δίπλα δίπλα... Απλά δεν έχουν καμιά σχέση σε επίπεδο κλίματος, κατοικιών, κλπ Ο Βουτζάς είναι πάνω στην Πεντέλη και είναι καταπράσινος στο μεγαλύτερο μέρος του, μην πω πνιγμένος στο πεύκο... Η Ν. Μάκρη είναι λίγο πριν το Μαραθώνα, σε πεδιάδα ανάμεσα σε βουνά και ανηφορίζει λίγο προς το βουνό, πάνω στο βουνό είναι η Ανατολή...

σημεια του οριζοντα: ανατολη, δυση, βορας κ νοτος.

μονο αυτα ξερω. δια τα αλλα δεν εχω την παραμικρη ιδεα!

Εδώ είμαι λοιπόν, δινω το παρόν! Γύρισε η Πάρος; Πού είναι η Αυλα, τα πήρε τα εισιτήρια;:D

ελα μου ντε!

που ειστε βρε γκιοσες?????

ελπιζω να περνατε καλα.

πασκουαλ ασχετο, θες να γινουμε φιλες?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημεια του οριζοντα: ανατολη, δυση, βορας κ νοτος.

μονο αυτα ξερω. δια τα αλλα δεν εχω την παραμικρη ιδεα!

ελα μου ντε!

που ειστε βρε γκιοσες?????

ελπιζω να περνατε καλα.

πασκουαλ ασχετο, θες να γινουμε φιλες?!

Α,χαχαχαχα! Θέλω αλλά δε θα μου πειράζεις τα παιχνίδια μου γιατί θα το πω στη μαμά μου, εντάξει;;;:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχα, χρόνια είχα να την ακούσω αυτή την έκφραση ή μάλλον δεκαετίες (κλαψ):rolleyes:.

Α, που είσαι, πριν από 3-4 μήνες, αν μου έλεγες πήγαινε στο Πόρτο Ράφτη ή στη Ν. Μάκρη, έπρεπε να πάρω χάρτη και πυξίδα, τώρα κάνω και tour της ανατολικής Αττικής αν χρειαστεί...

καλημερουδια κ καλο σκ!

βρε παιδια δεν μας εχει τπτ για την εκτακτη ακομα.

σας ηρθε κατι?

το μονο που ισως μας σωζει απο την εκτακτη εισοδηματος, ειναι το οτι δεν ειχαμε μεγαλη δηλωση το 10. γυρω στα 49-50 ειχαμε.

το μεγαλο γελιο θα πεσει οταν ερθει το μπουγιουρντι, για το σπιτι στα βριλησσια, μεσω δεη!

εκει να δεις γλεντια τρικουβερτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

:shock::!::mad:

ελεος! τοσα πολλα????????????????

δεν εχω παρει το λογιστη καν,

να μου πει τι να περιμενω!

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γραφτω στο συλλογο φορολογουμενων κ να παρω μερος στην μαζικη προσφυγη!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

:shock::!::mad:

ελεος! τοσα πολλα????????????????

δεν εχω παρει το λογιστη καν,

να μου πει τι να περιμενω!

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γραφτω στο συλλογο φορολογουμενων κ να παρω μερος στην μαζικη προσφυγη!

Υπάρχει τέτοιο πράγμα;;;:!: Που να πάω;;;;;;;:mad: Που είναι;;;;;:confused:

Πέρσυ διπλασίασαν το φόρο των ναυτικών και φέτος αυτό... Πλάκα μας κάνουν;;; Γιατί δεν μπαρκάρουν και τους 300 σε δέκα γκαζάδικα για ένα χρόνο να καταλάβουν τί εστί βερίκοκο;;;:mad:

Τζίνι μόλις είδα το προφίλ σου και έχω να σου κάνω μια ερώτηση, σοβαρή έτσι;;; Όταν έκανες τη μεγάλη σου κόρη ο σύζυγος ήταν εκεί ή είχε πάει διακοπές;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

Τζίνι μόλις είδα το προφίλ σου και έχω να σου κάνω μια ερώτηση, σοβαρή έτσι;;; Όταν έκανες τη μεγάλη σου κόρη ο σύζυγος ήταν εκεί ή είχε πάει διακοπές;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

axxaxaxχαχχαχχαχαχα!

εδω ηταν το χρυσο μου!

οι δικοι μου γνωστοι (συγγενεις, γειτονες) λενε πως μου μοιαζει, γιατι ειχα κ εγω αφελειες το μαλλι κ μαλλον τους μπερδευει.

οι εκ των υστερων φιλοι-γνωστοι, λενε οτι μοιαζει στο χασμπανη.

η πλακα ειναι πως η συλια σε φωτογραφιες, μοιαζει κ με τα δυο διδυμα.

κ τα διδυμα δεν μοιαζουν καθολου μεταξυ τους, στο παραμικρο!:shock:

ο δε αλεξ, μαλλον ειναι ιδιος ο πεθερος μου (απο φωτο επισης)

καλε εγω ημουν ασχημαπαπο, οταν ημουν μικρη!

η συλια ειναι ομορφουλα, αλλα εχει τα φρυδια του χασμπανου κ προβλεπεται να ξεκιναμε νωρις το τσιμπιδακι!!!!!

για το θεμα των μαζικων προσφυγων στα δικαστηρια ειναι

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2150951&postcount=318

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοριτσια καλησπερααα...τι κανετε?...εγω μολις γυρισα απο ενα φουλ σαββατοκυριακο εκτος σπιτιου...παντρευοταν η πρωτη μμ ξαδερφη και ανεβηκαμε αθηνα μιας και ειναι ο πρωτος γαμος απο τις κορες της μιας αδερφης του μπαμπα μμ που ειναι εδω...περασα απλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ...ειδα κοσμο που δεν ηξερα αλλα και ανθρωπους που μου ειχαν λειψει παρα πολυ...το αποκορυφωμα ομως ηταν οτι σημερα πρωι πρωι πηγαμε στην αλλη αδερφη του μπαμπα μμ που μενει σε ενα χωριο στο κιατο κορινθιας...ειναι το μονο μερος που λατρευω και δεν θελω να φευγω οταν πηγαινουμε ειμαι πολυ δεμένη με αυτο το χωριο και οχι μονο...βρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι...σας εχει τυχει να υπεραγαπατε καποιο συγγενικο σας προσωπο,να το σκεφτεσετ συνεχως και να μν μπορειτε να το αποχωρηστειτε?...αυτο το εχω παθει εγω με την αδερφη του μπαμπα μ που ζει στο κιατο οπως ειπα...τα συναισθηματα μμ για αυτην ειναι απεριγραπτα...με λετρευει και την λατρευω αν και δεν την βλεπω πολλες φορες...ειναι ενας ανθρωπος που εχει περασει πολλα στη ζωη του αλλα ειναι δυνατη και τα καταφερνει...βλεπω φωτογραφιες της και συγκινουμαι...την νιωθω σαν την μαμα μμ και καποιες φορες νομιζω οτι τη θειουλα μμ την αγαπαω πιο πολυ και νιωθω τυψεις ...δεν μπορω να τν βγαλω στο μυαλο μμ...οταν πηγαινουμε περναω απλα καταπληκτικα μας πειραζει...κανει τα παντα για να μας ευχαριστησει και ειμαστε συνεχως μαζι...μιλαμε και στο τηλ αλλα εγω την θελω διπλα μμ..ουφ τα ειπα και συγκινηθηκα παλι...εφυγε ενα βαρος απο επανω μμ γιατι νιωθω καπως απο οταν φυγαμε ..αυταα απο εμενα και συγνωμη που σας κουραζω με ασημαντα πραγματα!!!

axxaxaxχαχχαχχαχαχα!

εδω ηταν το χρυσο μου!

οι δικοι μου γνωστοι (συγγενεις, γειτονες) λενε πως μου μοιαζει, γιατι ειχα κ εγω αφελειες το μαλλι κ μαλλον τους μπερδευει.

οι εκ των υστερων φιλοι-γνωστοι, λενε οτι μοιαζει στο χασμπανη.

η πλακα ειναι πως η συλια σε φωτογραφιες, μοιαζει κ με τα δυο διδυμα.

κ τα διδυμα δεν μοιαζουν καθολου μεταξυ τους, στο παραμικρο!:shock:

ο δε αλεξ, μαλλον ειναι ιδιος ο πεθερος μου (απο φωτο επισης)

καλε εγω ημουν ασχημαπαπο, οταν ημουν μικρη!

η συλια ειναι ομορφουλα, αλλα εχει τα φρυδια του χασμπανου κ προβλεπεται να ξεκιναμε νωρις το τσιμπιδακι!!!!!

για το θεμα των μαζικων προσφυγων στα δικαστηρια ειναι

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2150951&postcount=318

Εμένα δε με μπερδεύει η φράντζα... Εκτός και αν έχεις το ίδιο πηγούνι, τα ίδια μάτια και την ίδια κατατομή προσώπου με τον άντρα σου..:D

Πάντως ναι, φαίνεται να μοιάζει η Σύλια με τα δίδυμα... Καλέ αυτά μου φαίνονται μεγαλύτερα από την ηλικία τους! Μπράβο, ωραία μωράκια έχεις, να σου ζήσει όλη η...ομάδα! Άντε, άλλα δυο και την έκλεισες την ομάδα μπάσκετ! Και ξερεις εσύ, με μια γέννα, μην κουράζεσαι και πολύ!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερααα...τι κανετε?...εγω μολις γυρισα απο ενα φουλ σαββατοκυριακο εκτος σπιτιου...παντρευοταν η πρωτη μμ ξαδερφη και ανεβηκαμε αθηνα μιας και ειναι ο πρωτος γαμος απο τις κορες της μιας αδερφης του μπαμπα μμ που ειναι εδω...περασα απλα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ...ειδα κοσμο που δεν ηξερα αλλα και ανθρωπους που μου ειχαν λειψει παρα πολυ...το αποκορυφωμα ομως ηταν οτι σημερα πρωι πρωι πηγαμε στην αλλη αδερφη του μπαμπα μμ που μενει σε ενα χωριο στο κιατο κορινθιας...ειναι το μονο μερος που λατρευω και δεν θελω να φευγω οταν πηγαινουμε ειμαι πολυ δεμένη με αυτο το χωριο και οχι μονο...βρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω κατι...σας εχει τυχει να υπεραγαπατε καποιο συγγενικο σας προσωπο,να το σκεφτεσετ συνεχως και να μν μπορειτε να το αποχωρηστειτε?...αυτο το εχω παθει εγω με την αδερφη του μπαμπα μ που ζει στο κιατο οπως ειπα...τα συναισθηματα μμ για αυτην ειναι απεριγραπτα...με λετρευει και την λατρευω αν και δεν την βλεπω πολλες φορες...ειναι ενας ανθρωπος που εχει περασει πολλα στη ζωη του αλλα ειναι δυνατη και τα καταφερνει...βλεπω φωτογραφιες της και συγκινουμαι...την νιωθω σαν την μαμα μμ και καποιες φορες νομιζω οτι τη θειουλα μμ την αγαπαω πιο πολυ και νιωθω τυψεις ...δεν μπορω να τν βγαλω στο μυαλο μμ...οταν πηγαινουμε περναω απλα καταπληκτικα μας πειραζει...κανει τα παντα για να μας ευχαριστησει και ειμαστε συνεχως μαζι...μιλαμε και στο τηλ αλλα εγω την θελω διπλα μμ..ουφ τα ειπα και συγκινηθηκα παλι...εφυγε ενα βαρος απο επανω μμ γιατι νιωθω καπως απο οταν φυγαμε ..αυταα απο εμενα και συγνωμη που σας κουραζω με ασημαντα πραγματα!!!

Καλησπέρα! Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεις υποσυνείδητα κοινά χαρακτηριστικά με τη θεία σου. Είναι ένα παιχνίδι γονιδίων... Κι εμένα η κόρη μου μοιάζει στη θεία της περισσότερο από ότι σε εμένα και στον πατέρα της (σε θέματα χαρακτήρα κλπ) και νιώθει ιδιαίτερη έλξη προς εκείνη παρόλο που εγώ δεν την πολυπάω... Την βλέπει ελάχιστα και παρόλα αυτά την αγαπά ιδιαιτέρως...

Εμένα δε με μπερδεύει η φράντζα... Εκτός και αν έχεις το ίδιο πηγούνι, τα ίδια μάτια και την ίδια κατατομή προσώπου με τον άντρα σου..:D

Πάντως ναι, φαίνεται να μοιάζει η Σύλια με τα δίδυμα... Καλέ αυτά μου φαίνονται μεγαλύτερα από την ηλικία τους! Μπράβο, ωραία μωράκια έχεις, να σου ζήσει όλη η...ομάδα! Άντε, άλλα δυο και την έκλεισες την ομάδα μπάσκετ! Και ξερεις εσύ, με μια γέννα, μην κουράζεσαι και πολύ!!!:tongue:

νιχνιχνιχνινχινιχνινιχνιχνιχνιχνχαχχαχχαχχαχα

χοχοοχοοχοοχοοχοοχοοοχοχ

χιχιιχιιχιχιιχιιχιιχιχιιχιιχιιχιιχιιχιχιχιχιχι

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

τη γαργαλιερα κ απο εδω!

ειπαμε ουτε ποδοραψια στο κρεβατι!:cool:

κ πιανω τοιχο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Είναι και αργά και προσπαθούσα να καταλάβω τί είναι η ποδοραψία!:confused::tongue: Χοχο! Και τί θα κάνεις με τον άντρα ναυτικό που θα έρχεται στα ντουζένια του να... συναντήσει τη γυναικούλα του;;; Δεν πρέπει να του κάνεις άλλα 2,3,4,5 παιδάκια;;; Να βγάλεις και το όνομα της πεθερούλας σου;;;:tongue: Το πόσο μου αρέσει που σε πειράζω δε λέγεται...:tongue:

στα πολυ γρηγορα κ σιγουρα οχι στο κρεβατι!!!!!!

να βγαλω το ονομα της πεθερας?:mad:

κ δεν της βγαζω το ματι, τα δοντια? τη γλωσσα?

αλλα παλι θα μας ταλαιπωρει γμτ!

τιποτα... μια κ εξω να θα σωθω!

οπλο: ουτοπαρ (κ να λαδωσω τον νεκροψηστη!!!!!):twisted:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Α,χαχαχα, εκτός κρεβατιού δε μένεις έγκυος δηλαδή;;;:tongue:

Λοιπόν τα τελευταία νέα από την πεθερά μου είναι τα εξής: Στον τάφο που πλήρωσε ο άντρας μου, έβαλε λουκέτο και δε μπορώ να λιβανίσω κλπ. Πήγαινα λοιπόν και έβαζα λουλούδια με τη μικρή... Την Παρασκευή που πήγα, είχε πάρει το πλαστικό που μπαίνουν τα λουλούδια μέσα στο βάζο για να αλλάζεται το νερό...:mad::mad::mad: Και το παιδάκι να θέλει να τα βάλει στο βάζο... Πήγα κάτω στο μαγαζί και πήρα πλαστικό βάζο με πλαστικά ωραιότατα λουλούδια (γιατί σκέτο βάζο πλαστικό, αυτό που μπαίνει μέσα στο μαρμάρινο λέω, δεν υπήρχε).

Αχ, γιατί να μην την πετύχω κάποια μέρα στο νεκροταφείο και να είναι και σούρουπο;;; Μα το Θεό θα την χώσω σε όποιον κοντινό τάφο είναι άδειος!!! :twisted::twisted::twisted: Σε τί σημείο έχω φτάσει Θεέ μου; Γιατί πήρες τον πεθερό μου και όχι αυτήν την κάργια;;; Υποτίθεται ότι έχει βουλωμένες αρτηρίες και πεθαίνει εδώ και πάνω από 10 χρόνια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...