Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Ναι, άμα θες το λες κι έτσι, με πιο απλά λόγια από ότι το είπα εγώ........ :tongue::D :D :D :D :D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

χαχααχα...ε ναι βρε πεταλούδα...τι τις θες τις αναλύσεις κ συ??? :tongue::tongue:

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι ρετάλι από την κούραση και το τρέξιμο και τα πόδια μου είναι πρησμένα μέχρι αηδίας... Έχω γυρισει τα όρη και τα λαγκάδια, έχω μάθει όλη την Ανατολική Αττική πια... Πριν από λίγο όμως είδα μια αγγελία, έτριψα τα μάτια μου τα ξαναέτριψα, όχι δεν κάνω λάθος, 600 ευρουδάκια έγραφε για ένα σπίτι στο Μάτι 200τόσα τετραγωνικά, μονοκατοικία με θέα θάλασσα 10ετίας... Πλάκα μου κάνουν λέω, θα είναι λάθος... Δεν ήθελα να πάρω μεσημεριάτικα και πήρε ο πατέρας μου... Και ΟΧΙ δεν είναι λάθος ούτε πλάκα, απλά είναι ένα συγκρότημα από τέσσερις ανεξάρτητες κατοικίες... Περιμένω πως και πως να πάει 5,30 να πάρω τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες γιατί κάτι είπε στον πατέρα μου αυτός να επικοινωνήσω με τη διαχειρίστρια εκεί, να μου το δείξει... Ρε παιδιά λέτε να με λυπήθηκε ο Θεός; Μου ζητάνε 600 για κάτι ΕΡΕΙΠΙΑ 110 τμ δεν αντέχω άλλο, έλεος δηλαδή...

Η κόρη μου με παρακαλάει να της κάνω μάθημα, τα λέμε αργότερα... (Ε,ρε, δεν έχει Σαβ/κο σχολείο και την πληρώνω εγώ...):D:tongue:

Τελικά ο κόσμος δεν πάει καλά, η διαχειρίστρια μου είπε για διαμερίσματα το ένα πάνω από το άλλο και ο ιδιοκτήτης για ανεξάρτητη μονοκατοικία σε συγκρότημα...

Τζίνι συγχαρητήρια για τον άντρα σου!!! Καλή αρχή να έχει και με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος! (πράγμα σχεδόν αδύνατο αν κρίνω από τον δικό μου)

Κι ο δικός μου έχει πολλά τρεξίματα στο πλοίο, όλο βγαίνουν νέα πράγματα για επισκευή και τρέχει... Από ότι έχω καταλάβει κάνει και μερικά χρέη β΄... Ο αιώνιος άντρας μου, αν ο β΄είναι μ&^*% δεν θα τον διώξει ή τουλάχιστον δε θα ενημερώσει την εταιρία, θα κάτσει να κάνει αυτός τη μισή δουλειά του... Και να το κάνεις αυτό άμα ο άλλος είναι π.χ. καινούριος στο πόστο, θα σου πω ναι, καλά κάνεις! Αλλά άμα καλύπτεις τον κάθε μ*&^&% είσαι άντε να μην πω τί είσαι... Εγώ πάντως αν είχαν αφήσει δικό μου πλήρωμα ανοιχτό φρεάτιο και κόντευα να χάσω τη ζωή μου από αυτό, θα τους είχα αν όχι πετάξει στη θάλασσα, πάντως ξεμπαρκάρει στο πρώτο λιμάνι...

Αααααααχ, σκέφτομαι και τη Ναταλία που θα είναι τώρα αραχτή σε κάποια παραλία... Τίιιιιιιιιι ωραίααααααααααα! :D:D:D

Διαφημίσεις

Που λέτε έχω βρει κάτι ενδιαφέρον στη Ν. Μάκρη αλλά δεν είναι απολύτως ανεξάρτητο και είναι 18,5 χλμ από το σχολείο. Είναι ημιυπόγειο (πολύ φωτεινό), υπερυψωμένο ισόγειο και 1ος όροφος αλλά το ισόγειο με το ημιυπόγειο δεν επικοινωνούν εσωτερικά... Το νοικιάζει όλο μαζί όμως. Σκέφτομαι μήπως κάνω το κάτω playroom και γραφείο... Θα δω, 800 ευρώ είναι (μετά από παζάρι)αλλά έχει βεράντες σε ισόγειο και ειδικά μεγάλη βεράντα στον 1ο, που βλέπουν θάλασσα... Επίσης είναι απολύτως καινούρια η μεζονέτα, με φοβερά ντουλάπια κλπ, μυριζουν όλα καινούριο... Έχει μεγάλο κομμάτι οικόπεδο στο πίσω-πλάι μέρος (καμιά 200 τμ) αλλά στο μπροστά μέρος του οικοπέδου είναι μια άλλη μεζονέτα στη φάτσα του δρόμου ας πούμε. Η ενοικιαζόμενη έχει ένα μέρος της φάτσας σα διάδρομο για να βάλεις το αυτοκίνητο μέσα και είναι και η είσοδός σου. Είναι ο αδελφός του ιδιοκτήτη στη μπροστινή και στο δίπλα οικόπεδο ο γαμπρός του (και όλα αυτά με κανουν και αισθάνομαι λίγο άβολα...). Γενικά είναι καλή περίπτωση, μου είπε ότι δε βιάζεται και ότι με έχει συμπαθήσει (είσαι ωραίος τύπος λεέι ο παππούς, χα,χα) και ακόμα και αν δεν το θέλω να τον ειδοποιήσω γιατί αλλιώς θα δώσει προτεραιότητα σε μένα... 3-4 λεπτά (με αυτοκίνητο) από το κέντρο της Ν. Μάκρης προς την Πεντέλη ανεβαίνοντας και είναι αρκετά εξοχικά (γιατί το κέντρο είναι πόλη πλέον)!

Τελικά ο κόσμος δεν πάει καλά, η διαχειρίστρια μου είπε για διαμερίσματα το ένα πάνω από το άλλο και ο ιδιοκτήτης για ανεξάρτητη μονοκατοικία σε συγκρότημα...

ζζζζντουπ!

κ επεσα!

Τζίνι συγχαρητήρια για τον άντρα σου!!! Καλή αρχή να έχει και με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος! (πράγμα σχεδόν αδύνατο αν κρίνω από τον δικό μου)

Κι ο δικός μου έχει πολλά τρεξίματα στο πλοίο, όλο βγαίνουν νέα πράγματα για επισκευή και τρέχει... Από ότι έχω καταλάβει κάνει και μερικά χρέη β΄... Ο αιώνιος άντρας μου, αν ο β΄είναι μ&^*% δεν θα τον διώξει ή τουλάχιστον δε θα ενημερώσει την εταιρία, θα κάτσει να κάνει αυτός τη μισή δουλειά του... Και να το κάνεις αυτό άμα ο άλλος είναι π.χ. καινούριος στο πόστο, θα σου πω ναι, καλά κάνεις! Αλλά άμα καλύπτεις τον κάθε μ*&^&% είσαι άντε να μην πω τί είσαι... Εγώ πάντως αν είχαν αφήσει δικό μου πλήρωμα ανοιχτό φρεάτιο και κόντευα να χάσω τη ζωή μου από αυτό, θα τους είχα αν όχι πετάξει στη θάλασσα, πάντως ξεμπαρκάρει στο πρώτο λιμάνι...

Αααααααχ, σκέφτομαι και τη Ναταλία που θα είναι τώρα αραχτή σε κάποια παραλία... Τίιιιιιιιιι ωραίααααααααααα! :D:D:D

α καλα. ειμαι σιγουρη πως θα το κανει κ ο ν. αυτο!

απλα του ειπαν στην εταιρεια να μην κανει το λαθος, που κανουν παρα πολλοι οταν περνουν πρωαγωγη. που θελοντας να εχουν κ τα νωτα τους καλυμενα, μπλεκονται αθελα τους στο ποστο που ειχαν κ οι ιδιοι παλιοτερα.

αυτα ειναι. αντε να εισαι μονος σου κ να μην εχεις αγχος!

μεχρι κ ενα σημειο ειναι λογικο.

αλλα αν δεν σπασεις τα αβγα δεν κανεις ομελετα!

τωρα αν του κατσει κανενα σκηνικο, οπως παλιοτερα (οταν ειχα παει κ εγω) που δεν ανεβηκε ο ανθ/ρχος πανω, δεν απανταγε, ειχε πιει παρα πολυ στο τραπεζι του Α.Νικολα κ συνεχισε στην καμπινα του με ξυδια, επρεπε ο ν. να κατεβει με κλειδι μαστερ να ανοιξει να δει αν ζει, η΄αν εχει πεθανει....

α ναι! κ εγω εκει θα τον σουταρα στο επομενο λιμανι!

(ετσι γνωρισαμε τον φιλο μας τον π. απο την σαλαμινα. ηρθε κ αντικατεστησε το αλλο το βοιδι)!

Που λέτε έχω βρει κάτι ενδιαφέρον στη Ν. Μάκρη αλλά δεν είναι απολύτως ανεξάρτητο και είναι 18,5 χλμ από το σχολείο. Είναι ημιυπόγειο (πολύ φωτεινό), υπερυψωμένο ισόγειο και 1ος όροφος αλλά το ισόγειο με το ημιυπόγειο δεν επικοινωνούν εσωτερικά... Το νοικιάζει όλο μαζί όμως. Σκέφτομαι μήπως κάνω το κάτω playroom και γραφείο... Θα δω, 800 ευρώ είναι (μετά από παζάρι)αλλά έχει βεράντες σε ισόγειο και ειδικά μεγάλη βεράντα στον 1ο, που βλέπουν θάλασσα... Επίσης είναι απολύτως καινούρια η μεζονέτα, με φοβερά ντουλάπια κλπ, μυριζουν όλα καινούριο... Έχει μεγάλο κομμάτι οικόπεδο στο πίσω-πλάι μέρος (καμιά 200 τμ) αλλά στο μπροστά μέρος του οικοπέδου είναι μια άλλη μεζονέτα στη φάτσα του δρόμου ας πούμε. Η ενοικιαζόμενη έχει ένα μέρος της φάτσας σα διάδρομο για να βάλεις το αυτοκίνητο μέσα και είναι και η είσοδός σου. Είναι ο αδελφός του ιδιοκτήτη στη μπροστινή και στο δίπλα οικόπεδο ο γαμπρός του (και όλα αυτά με κανουν και αισθάνομαι λίγο άβολα...). Γενικά είναι καλή περίπτωση, μου είπε ότι δε βιάζεται και ότι με έχει συμπαθήσει (είσαι ωραίος τύπος λεέι ο παππούς, χα,χα) και ακόμα και αν δεν το θέλω να τον ειδοποιήσω γιατί αλλιώς θα δώσει προτεραιότητα σε μένα... 3-4 λεπτά (με αυτοκίνητο) από το κέντρο της Ν. Μάκρης προς την Πεντέλη ανεβαίνοντας και είναι αρκετά εξοχικά (γιατί το κέντρο είναι πόλη πλέον)!

δεν μας ειπες ποσα τμ ειναι.

κουζινα σε ποιο οροφο εχει? στον πρωτο?

βρισκω μελανο σημειο το οτι δεν επικοινωνει εσωτερικα το ημιυπογειο.

πχ. διαβαζει κ θες να τσιμπησεις κατι, αν πιεις νερο.

ή θα βαλεις κ κατω κανενα πιατικο κ ψυγειο, ή θα βγαινεις εξω για ισογειο.

σογια δηλ. γυρω γυρω?

ε ναι. καπως ετσι αβολα θα ενιωθα κ εγω,

αλλα καλο ειναι γιατι θα σε προσεξουν οπως κ να εχει,

απλα να μην ειναι τιποτις περιεργοι ανθρωποι, πχ. να τσακωνονται στα μπαλκονια, ή να γλεντοκοπανε καθε τρεις κ λιγο.

νεα μακρη λενε οτι ειναι καλα. ασε που θα μαθεις κ την παιδιη χαρα που παει η ρουβιτσα. την εχει πετυχει ουκ ολιγες φορες μια μακρινη μου ξαδερφη, αλλα χωρις τον μπαμπα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Η μικρή Ρουβίτσα νομίζω ότι είναι στις βίλες του Ν. Βουτζά και όχι στη Ν. Μάκρη! Λάθος πληροφορίες έχω;:tongue:

Λοιπόν, σας πρήζω αλλά να τα πω αναλυτικά... Το ημιυπόγειο είναι ένα σαλόνι χωρίς τζάκι με εννιαία κουζίνα, 1 ύπνου και ένα μπάνιο. Είναι ένα αυτόνομο διαμερισματάκι δηλαδή. Το υπρυψωμένο ισόγειο είναι σαλόνι με τζάκι (όχι πολύ μεγάλο, δε χωράει και τους καναπέδες και το σύνθετο με την τραπεζαρία μου ο ίδιος χώρος και αυτό με προβληματίζει) και εννιαία κουζίνα (2η δηλαδή), ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο. Ο 1ος έχει 3 ύπνου, (το ένα μικρό) και μια αρκετά μεγάλη βεράντα. Πόσα τετραγωνικά είναι;;; Έλα μου ντε, έχω μπερδευτεί και δε θυμάμαι... Γύρω στα 160 νομίζω...

Έλα μου και το βρήκα! 150τμ είναι και γράφει 4 υ/δ, αλλά εγώ γιατί θυμάμαι 5;:confused::confused::confused: Τέλος πάντων όπως και να έχει είναι μεγάλο σπίτι ή μάλλον σπίτια, γιατί ουσιαστικά είναι 2... Τόσο είναι και αυτό που μένω τώρα, γύρω στα 150 τμ αλλά έχει πολλούς "άχρηστους" χώρους, κυρίως στο σαλόνι και στο λουτρό...

Διαφημίσεις

Η μικρή Ρουβίτσα νομίζω ότι είναι στις βίλες του Ν. Βουτζά και όχι στη Ν. Μάκρη! Λάθος πληροφορίες έχω;:tongue:

Λοιπόν, σας πρήζω αλλά να τα πω αναλυτικά... Το ημιυπόγειο είναι ένα σαλόνι χωρίς τζάκι με εννιαία κουζίνα, 1 ύπνου και ένα μπάνιο. Είναι ένα αυτόνομο διαμερισματάκι δηλαδή. Το υπρυψωμένο ισόγειο είναι σαλόνι με τζάκι (όχι πολύ μεγάλο, δε χωράει και τους καναπέδες και το σύνθετο με την τραπεζαρία μου ο ίδιος χώρος και αυτό με προβληματίζει) και εννιαία κουζίνα (2η δηλαδή), ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο. Ο 1ος έχει 3 ύπνου, (το ένα μικρό) και μια αρκετά μεγάλη βεράντα. Πόσα τετραγωνικά είναι;;; Έλα μου ντε, έχω μπερδευτεί και δε θυμάμαι... Γύρω στα 160 νομίζω...

σαματις ξερει η ξαδερφη, που την πανε βολτα η νταντα(δες) της?

απεχουν πολυ ν.βουτζας με μακρη?

ρε λες να λεει μουφες?

μπα. δεν ειναι τετοιος τυπος.

πασκουαλε, μια χαρα το βρισκω το σπιτι.

δυο κουζινες? μια χαρα!

απλα να προσεξεις αν ειναι βολικος ο χωρος που θα επιλεξεις για να περνατε την περισσοτερη ωρα σας.

απο γνωστους, κατι τετοιο εχω ακουσει οτι ισχυει για τις μεζονετες.

δυστυχως δεν εχω τετοια εμπειρια η ιδια.

(ιζνογκουντ εμοτικον εχουμε?!:lol::mrgreen:)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

μόλις απόψε ανακάλυψα το forum και είπα να γραφτώ για να κάνουμε παρείτσα.

Το κοινό που έχουμε μέχρι στιγμής, είναι ότι και ο δίκός μου άντρας είναι ναυτικός, α' μηχανικός, και έφυγε σήμερα τα ξημερώματα... Εχθές του είπαν να πάει για 10 μέρες να κάνει μία διευκόλυνση, αλλά λίγο πριν φύγει σήμερα, μάθαμε ότι πάει για 40 μέρες... Θα δείξει...

Χάρηκα που σας "ανακάλυψα", και θα ήθελα να τα λέμε...

Καλό βράδυ....

Καλησπέρα κορίτσια,

μόλις απόψε ανακάλυψα το forum και είπα να γραφτώ για να κάνουμε παρείτσα.

Το κοινό που έχουμε μέχρι στιγμής, είναι ότι και ο δίκός μου άντρας είναι ναυτικός, α' μηχανικός, και έφυγε σήμερα τα ξημερώματα... Εχθές του είπαν να πάει για 10 μέρες να κάνει μία διευκόλυνση, αλλά λίγο πριν φύγει σήμερα, μάθαμε ότι πάει για 40 μέρες... Θα δείξει...

Χάρηκα που σας "ανακάλυψα", και θα ήθελα να τα λέμε...

Καλό βράδυ....

καλως ηρθες!

αυτο το γνωστο-λιγο χρονικο, αλλα παντα πιο μεγαλο, λες?

που ειστε καλε??????????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

σαματις ξερει η ξαδερφη, που την πανε βολτα η νταντα(δες) της?

απεχουν πολυ ν.βουτζας με μακρη?

ρε λες να λεει μουφες?

μπα. δεν ειναι τετοιος τυπος.

:mrgreen:)

Όχι, ο Ν. Βουτζάς είναι νομίζω τώρα ένας δήμος με τη Ν. Μάκρη και φυσικά είναι δίπλα δίπλα... Απλά δεν έχουν καμιά σχέση σε επίπεδο κλίματος, κατοικιών, κλπ Ο Βουτζάς είναι πάνω στην Πεντέλη και είναι καταπράσινος στο μεγαλύτερο μέρος του, μην πω πνιγμένος στο πεύκο... Η Ν. Μάκρη είναι λίγο πριν το Μαραθώνα, σε πεδιάδα ανάμεσα σε βουνά και ανηφορίζει λίγο προς το βουνό, πάνω στο βουνό είναι η Ανατολή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...