Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Xaxaxaxa και εγώ tzini μου μπερδεύτηκα!!!!!!! Η ιδιοκτήτρια του σταθμού έχει τρέλα με την μικρή μου! Και για να μην την πάω σε δημόσιο μου λέει δεν θα πληρώνεις τπτ(εννοείται πως δεν δεχτήκαμε)και με τα χίλια ζόρια δέχτηκε να πάρει ένα ποσό! Τώρα λοιπόν που την πήραν στο προνήπιο της το είπαμε και ήταν ανένδοτη! Εντωμεταξύ νιώθω και υποχρεωμένη με αυτό τον τρόπο και λέω αφού δεν θα πάω την μικρή να πάω τον μικρό.. Αλλά και πάλι μου λέει μην μου την πάρεις και είναι κρίμα να χάσει το προγραμμά της κλπ.. Αχχχ μπερδεύτηκα ρε γμτ...

Καλέ η Ayla που θα πάει???? Όλο θέλω να ρωτήσω και όλο το ξεχνάω!

αουστραλια θα παει καλε!

οπως τα λες, εγω δεν θα την αλλαζα.

κ σιγουρα αν την επερνα, θα πηγαινα το αλλο παιδι.

σε βοηθησα ε?!

ετοιμαζεστε?

τα παιδια ποιος θα τα κρατησει? σπιτι σας θα ειναι, ή στους παπουδες?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Φεύγω για το δρομολόγιό μου! Μπήκα να ρωτήσω την Πάρος τί λέει η ίδια η Ματθίλδη;;; Εγώ λέω να την αφήσεις εκεί που είναι και να στείλεις και τον μικρό εκεί... Αφού η γυναίκα σου κάνει τέτοια εξήγηση και είσαι ευχαριστημένη... Μέχρι τότε θα αποφασίσεις και αν θα την στείλεις ιδιωτικό ή όχι οπότε να αλλάζει μια φορά περιβάλλον και όχι 2...

Εγώ είμαι να σκάσω, να σκάσω όμως, αν με πιάσεις απο τη μύτη θα εκραγώ. Όλη τη βδομάδα στον Κορυδαλλό δεν είχα ίντερνετ, προσπάθησα να μπω από κινητό, δε σήκωνε στη σελίδα... Είδα χθες μια αγγελία, στην Ανθούσα, 125τμ, ανεξάρτητη με φοβερή θέα έγραφε, 500 ευρώ και τίποτε άλλο! Λέω κανένα ερείπιο θα είναι, χωρίς θέρμανση, χωρίς τίποτα... Το λέω στον άντρα μου και μου λεει "άσε, μην πάρεις καθόλου καλύτερα..." Σήμερα λοιπόν που έκανα κάτι τηλέφωνα, λέω "βρε δεν παίρνω κι εκεί; Πάει στο καλό, δε θα μου αρέσει, δεν πάω!" Και παίρνω, ανάθεμα την ώρα! Και είναι ένας παππούς, ευγενέστατος, κλασάτος και μου λέει, "κούκλα μου τη νοίκιασα, έπεσε πολύς κόσμος, δεν το περίμενα..." Ε, με έφαγε η περιέργεια και ρώτησα αν το σπίτι είναι παλιό... Και τί μου είπε;;; "Τί παλιό καλέ, το έχτισα για να μείνω με τη γυναίκα μου με τα καλύτερα υλικά, τα πιο ακριβά γρανιτοπλακάκια, διπλά τζάμια και ό,τι θες, του κόσμου τα καλούδια... Άσε τη θέα που βλέπεις ΌΟΟΟΟΟλη την Αθήνα... Αλλά η γυναίκα μου με έχει πρήξει ότι δεν φεύγει και δεν φεύγει από το Μαρούσι για να πάει εκεί στην ερημιά :shock: και αφού με έπρηξε με την ερημιά είπα ας το βάλω 500 ευρώ μπας και νοικιαστεί να μην κάθεται...:shock::shock::shock:" Παιδιά μου ήρθε κόλπος! Μιλάμε ότι στην Ανθούσα έχει άλλη μια αγγελία του 83 ή 85 σπίτι, 100τμ, 650!!! Που πάλι δε μου κάνει 100τμ, τα 125 με 3 κρεβατοκάμαρες ήταν όοοοοτι ακριβώς έψαχνα!!! Καλύτερα να μην έπαιρνα, τώρα σκοτώνω άνθρωπο, ψάχνω τόσους μήνες, τέτοια ευκαιρία δεν έχει ξανατύχει...:mad::mad::x

Α Α Α!! Μην ακούω χαζομάρες...Ευκαιρίες θα ΣΟΥ ΞΑΝΑΤΥΧΟΥΝ. Θυμίσου πως πριν λίγο καιρό έλεγες ότι δε θα βρεις άλλο σπίτι τόσο καλό και με καλή τιμή και όλα τα κομφόρ όπως αυτό που είχε τα αεροπλανα να πετάνε καθε 3 κ λίγο από πανω του..Και να που βρέθηκε ένα στην Ανθούσα...δεν έχει σημασία που δεν το πρόλαβες. Σημασία έχει ότι είδες πως υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες. Θα βρεις παιδί μου και άλλη ευκαιρία και θα είναι όπως τη θες. Εδώ γίνεται χαμός με τα σπίτια..ρίχνουν τις τιμές μένουν ξενοίκιαστα...θα βρεις και θα είναι κ πολυ καλό. Θα έχεις και τη δυνατότηα να παζαρέψεις άκου με. Δε θέλω ηττοπάθειες και βιαστικές κινήσεις μονο. Άκου με και μένα. Εχω ένα μαμημένο ένστικτο σε μερικά πράγματα που δεν κάνει ποτέ λάθος. Και γιατην δική σου περίπτωση είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα βρεις ένα φοβερό σπίτι που θα χαίρεσαι να το βλεπεις και να ζεις μέσα σε αυτό.

aylα μου,

πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση σου. καταλαβαινω πως νιωθεις. θα λειψεις κ πολυ καιρο γμτ.

αραγε θα αντιδρασει καλα η μικρη σου, με αυτην την απουσια σου? της εχεις μιλησει? θα εχετε επαφη μεσω σκαιπ? η ελπίδα της να εχει κ σωματικη επαφη μαζι σου, θα γίνεται απελπισια κ η απελπισια της θα γινεται ανανεωμενη ελπιδα.

απο την ελαχιστη εμπειρια μου σαν απουσα απο το σπιτι (5 μερες),λογω τοκετου διδυμων ηταν η εξης:

οταν γυρισα επεσα στα πατωματα να της κανω χαρες... η συλια μου εδωσε την εντυπωση-εμοιαζε σα να με ξεχασε! δηλ. οταν με ξαναειδε παρεμενε ανεξηγητα αδιαφορη απεναντι μου κ μου φανηκε σα ''να εκανε'' οτι δεν με ''αναγνωριζει''. (κ δεν ειχε αντικρισει ακομα τα διδυμα, δεν την ειχα παει ακομα μεσα στο δωματιο!)

κ φυσικα μου κακοφανηκε πααααρα πολυ.

αλλα...., οταν το συζητησα με τον παιδιατρο, μου ειπε οτι ηταν απολυτα φυσιολογικη η αντιδραση της, γιατι επερνε ερεθισματα κ απο ενα αλλο περιβαλλον (χασμπανος, γιαγια, παπους. ευτυχως ολοι ηταν εδω), που συνεβαλλε στην αναγνωριση κ στην επιβεβαιωση του εαυτου της.

εσυ δουλευεις κιολας. λειπεις καποιες ωρες κ πιθανολογω οτι θα ξεπερασει κααααπως πιο γρηγορα αυτη την αναγκαστικη(:-(), μακροχρονια απουσια σου.

Τζίνι μου νομίζεις ότι δεν τα σκέφτομαι αυτά; Φοβάμαι πως θα νιώσει εγκατάλειψη...Να λείπει και η μαμά και ο μπαμπάς και να έχει ξεκινήσει λιγο καιρό τον παιδικό...Με παρηγορεί η σκέψη ότι με τη μαμά μου τα πάει πολυυυυυυυυυυυυ καλά. η μαμά μου την υπεραγαπάει και δεν έχω ανασφάλεια ως προς την φροντίδα που θα της παρέχει...αλλά η μαμά είναι μαμά..Θα της λείπω. Έχουμε μια ρουτίνα ..και θα χαλάσει με το ταξίδι. 3 βδομάδες ρε κορίτσια είναι λετε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ δραματικά πολύ; Τώρα ειμαι στη φάση αναζήτησης εισιτηρίων και έχω φρικάρει με τις τιμές..αλλά και με τις πτήσεις ..κατι τράνζιτ 12 ώρες σε άλλα αντ' αλλων πόλεις...ΕΛΕΟΣ..νιώθω λες παω μετανάστης σε σε εργοστάσιο!!! :shock:

Xaxaxaxa και εγώ tzini μου μπερδεύτηκα!!!!!!! Η ιδιοκτήτρια του σταθμού έχει τρέλα με την μικρή μου! Και για να μην την πάω σε δημόσιο μου λέει δεν θα πληρώνεις τπτ(εννοείται πως δεν δεχτήκαμε)και με τα χίλια ζόρια δέχτηκε να πάρει ένα ποσό! Τώρα λοιπόν που την πήραν στο προνήπιο της το είπαμε και ήταν ανένδοτη! Εντωμεταξύ νιώθω και υποχρεωμένη με αυτό τον τρόπο και λέω αφού δεν θα πάω την μικρή να πάω τον μικρό.. Αλλά και πάλι μου λέει μην μου την πάρεις και είναι κρίμα να χάσει το προγραμμά της κλπ.. Αχχχ μπερδεύτηκα ρε γμτ...

Καλέ η Ayla που θα πάει???? Όλο θέλω να ρωτήσω και όλο το ξεχνάω!

Πάρος εγώ θα την άφηνα εκεί εφόσον έβλεπα ότι και η ίδια το θέλει. Κ ο μικρός καλό θα ήταν να πηγαίνει κάποιες ώρες σιγά σιγά τα πρωινά γιατί θα βαριέται στο σπίτι (ειδικά χωρίς το άλλο παιδάκι)....Έτσι θα έχεις κ συ λίγο χρόνο για σένα και θα ισορροπήσει η κατάσταση.

Α, για την ερώτησή σου παω Αυστραλία μαμώ το κέρατο μου...για την έρευνα μου μπας και τελειώσω το ρημαδοδιδακτορικό...Δυστυχώς όταν έκαν την πρόταση μου κ επελεξα θέμα δεν είχα μωρο..ούτε είχα στο μυαλό μου ότι θα είμαι τώρα μια μαμά και θα έχω άγχος αποχωρισμού από το παιδί μου...Τότε έλεγα πως θα "ανακαλυψω τον τροχο"...και διάλεξα ότι πιο πολυπλοκο μπορούσα να σκεφτώ η χαζή χαζη χαζή....Τώρα εις υγείαν μου!

age.png

Καλημέραααα! Λοιπόν έχετε δίκιο!!!!! Μιλάμε αγχώθηκα απίστευτα! Την πήγα σήμερα στον Προνήπιο, να δω πως θα της φανεί και βλέπουμε.. Θα την ρωτήσω το απόγευμα που προτιμάει η αλήθεια είναι πως ήθελα να δω τι δουλειά κάνουν στο δημόσιο για να έχω μια ιδέα στο τι θα κάνω του χρόνου, θα συναναστραφεί και με μεγαλύτερα παιδάκια και θα μάθει περισσότερα απο οτι στο παιδικό.. Απο την άλλη στον παιδικό που πάει δεν χρειάζεται να ξυπνάει απο τα χαράματα(μαζί και ο μικρός), μπορεί να κοιμηθεί το μεσημέρι και τέλος τρώνε εκεί και δεν έχω το άγχος του φαγητού και μπορώ να πάω να την πάρω και λίγο αργότερα μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός το μεσημέρι ενω στο νήπιο 15:45.. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!

Ayla Αυστραλία?????????????????????? Πολλές ώρεςς............. Εμείς για Ταϊλάνδη 10+1 για Σαμούι και φοβάμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Για την μικρή σου μην αγχώνεσαι καθόλου. Κανένα πρόβλημα δεν θα έχει, αφού θα έχει την γιαγιά που την λατρεύει! Είναι και σε ηλικία που μπορεί να εκφραστεί οπότε μια χαρά θα είναι!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλη σχολικη χρονια!!!!!!

πηρατε βιβλια?

ο ενας ανηψιος μου (3η γυμνασιου) παρελαβε ενα τσιντι, με οοοολα τα βιβλια μεσα, λεει, κ οοολη την υλη, μεχρι να βγουν τα κανονικα.

ο δε αλλος (3η λυκειου), τιποτα απολυτως:shock:

με του φρο κ βέεεεπουνε, λεει.

ελεος!!!!!!

Μας δώσανε 6απο τα οποία θα χρησημοποιησουμε μόνο τα 2 αν έρθουν καθηγητές...δραμα η κατάσταση είμαστε συνεχώς με κενά...τα σιντι που λες τα περιμένουμε ακόμα...είμαστε συνεχώς έξω δεν έχουμε πατήσει σε τάξη

Ξέχασα να σας χαιρετησω βρε...γεια σας λοιπόν!!!

Διαφημίσεις

Μας δώσανε 6απο τα οποία θα χρησημοποιησουμε μόνο τα 2 αν έρθουν καθηγητές...δραμα η κατάσταση είμαστε συνεχώς με κενά...τα σιντι που λες τα περιμένουμε ακόμα...είμαστε συνεχώς έξω δεν έχουμε πατήσει σε τάξη

Ααααααα! Καλά! Μιλάμε για μεγάλο χάλι! Νομίζω είπαν ότι τα βιβλία υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή στη σελίδα του υπουργείου παιδείας. Δεν ξεκινάτε να εκτυπώνετε τεύχη ανά 30 σελίδες π.χ.; Και να τα βιβλιοδετείτε; Τί να γίνει, κάποτε έβλεπα τα παιδιά να καίνε και να σκίζουν τα βιβλία και μάτωνε η καρδιά μου... Τώρα δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για αυτά...

Καλημέραααα! Λοιπόν έχετε δίκιο!!!!! Μιλάμε αγχώθηκα απίστευτα! Την πήγα σήμερα στον Προνήπιο, να δω πως θα της φανεί και βλέπουμε.. Θα την ρωτήσω το απόγευμα που προτιμάει η αλήθεια είναι πως ήθελα να δω τι δουλειά κάνουν στο δημόσιο για να έχω μια ιδέα στο τι θα κάνω του χρόνου, θα συναναστραφεί και με μεγαλύτερα παιδάκια και θα μάθει περισσότερα απο οτι στο παιδικό.. Απο την άλλη στον παιδικό που πάει δεν χρειάζεται να ξυπνάει απο τα χαράματα(μαζί και ο μικρός), μπορεί να κοιμηθεί το μεσημέρι και τέλος τρώνε εκεί και δεν έχω το άγχος του φαγητού και μπορώ να πάω να την πάρω και λίγο αργότερα μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός το μεσημέρι ενω στο νήπιο 15:45.. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!

Ayla Αυστραλία?????????????????????? Πολλές ώρεςς............. Εμείς για Ταϊλάνδη 10+1 για Σαμούι και φοβάμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!

Για την μικρή σου μην αγχώνεσαι καθόλου. Κανένα πρόβλημα δεν θα έχει, αφού θα έχει την γιαγιά που την λατρεύει! Είναι και σε ηλικία που μπορεί να εκφραστεί οπότε μια χαρά θα είναι!

Ερώτηση κρίσεως: στον παιδικό θα κάνει μάθημα με βρεφονηπιοκόμο ή με νηπιαγωγό;

Ααααααα! Καλά! Μιλάμε για μεγάλο χάλι! Νομίζω είπαν ότι τα βιβλία υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή στη σελίδα του υπουργείου παιδείας. Δεν ξεκινάτε να εκτυπώνετε τεύχη ανά 30 σελίδες π.χ.; Και να τα βιβλιοδετείτε; Τί να γίνει, κάποτε έβλεπα τα παιδιά να καίνε και να σκίζουν τα βιβλία και μάτωνε η καρδιά μου... Τώρα δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για αυτά...

Μου τα έφτιαξε ο μπαμπάς το μεσημέρι και θα έχω τουλάχιστον 3κεφαλαια απο το καθένα...βγήκαν καινούρια βιβλία και οι καθηγητές δεν ξέρουν πως είναι τα έχουν δει μόνο σε ηλεκτρονική μορφή!

Α καλα κρασά δηλαδή ε; Εμένα του σπιτονοικοκύρη μου η κόρη που φέτος θα δώσει πανελλήνιες πάει 1-2 ώρες σχολείο κ μετά τπτ. Δεν έχουν καθηγητές και επίσης δεν έχουν βιβλία. Βασικά μου έλεγε ότι την συμφέρει η κατάσταση γιατί κάνει περισσότερες ώρες φροντήστήριο και δε ΧΑΝΕΙ ΩΡΕΣ με το σχολείο λεει!! :shock: Εμ, έτσι το καταντήσαμε το σχολείο: χάσιμο χρόνου. Κ γω το ίδιο θυμάμαι όταν πήγαινα τριτη λυκείου κρατούσα τις απουσίες για να τις κα΄νω στο τέλος που είχα φουλ μαθήματα στο φροντηστήριο. Και ναι, ένιωθα ότι χάνω το χρόνο μου στο σχολείο. ΑΠλά χειροτέρεψε η κατάσταση από τότε.

Καλά μεγάλη υποθεση να τρώνε στον παιδικό τα παιδιά (με την προϋποθεση ότι το φαγητό είναι προσεγμένο φυσικά)..ξεμπλέκεις από το καθημερινό αυτό άγχος κ έχεις χρόνο κ για σένα. Μέχρι τι ώρα τα αφήνεις στον παιδικό Ναταλία;

Τώρα βέβαια άλλο πράμα να της κάνει μάθημα νηπιαγωγός και άλλο να κάνει "φύλαξη" μια βρεφονηπιοκόμος. Η διαφορά θα είναι εμφανής αν την πας στο νήπιο. Γνώμη μου είναι να την πας αλλά και πάλι εσύ ξέρεις καλύτερα..

Καλέ γιατί φοβάσαι το Ταϊλάνδη -Σαμούι; (μιλάω σε σένα για να τα ακούω κ γω..)...εμένα μάλλον με βολεύει περισσότερο μια πτήση με αναμονή στη Σιγκαπούρη που είναι μέρα τουλάχιστον. Ο άντρας μου με ξεαγχώνει μου λεει ότι το αεροδρόμιο της Σιγκαπουρης έιναι τεράστιο και έχει τόσα πολλά μαγαζιά που θα πάθω πλάκα. Επίσης μου είπε για περάσει ευχάριστα η ώρα μου να κάνω ανελέητο shoping theraphy! Εχετε ξαναδεί άντρα να προτείνει ο ίδιος στη γυναίκα του shoping theraphy και ανελέητο μάλιστα ?:shock::rolleyes:

age.png

Διαφημίσεις

Τώρα βέβαια άλλο πράμα να της κάνει μάθημα νηπιαγωγός και άλλο να κάνει "φύλαξη" μια βρεφονηπιοκόμος. Η διαφορά θα είναι εμφανής αν την πας στο νήπιο.

Εχετε ξαναδεί άντρα να προτείνει ο ίδιος στη γυναίκα του shoping theraphy και ανελέητο μάλιστα ?:shock::rolleyes:

ποια η διαφορα στο μπολντ?

γιατι δεν κατεχω κιολας η γυνη κ το σκεφτομαι για παιδικο.

αυλα, κ ο δικος μου τα ιδια!

εχουν καταληψεις στα πανεπιστημια?

μια φιλη εχτες μας ελεγε για την κορη της, οτι δεν κανουν μαθηματα λογω σκατοκαταληψεων!

ακομα δεν αρχισε η χρονια!

για πες μας βρε αυλα τι αιτηματα εχουν τα αγρια νιατα?

γιατι ενα παιδι που μενει σε ενοικιο (για σπουδες) να μην προχωρα στην υλη του, οταν οι γονεις του πισω ιδρωκοπουν για το ενοικιο?!

τι γινετε ξερεις? δεν ακουω κ ειδησεις τελευταια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

για δωστε μου τα φωτα σας κ εμενα.

Υποθέτω tzini μου ότι επειδή ο βρεφονηπιοκόμος έχει να κάνει μόνο με την φροντίδα βρεφών και νηπίων ενώ ο νηπιαγωγός ξεκινά την παιδεία των νηπίων μαθαίνοντας τους ζωγραφική, λεξούλες και αριθμούς με εύκολο τρόπο ώστε να συνεχίσουν στο δημοτικό, είναι προτιμότερο να απασχολούνται τα παιδιά στον παιδικό σταθμό από νηπιαγωγούς γιατί έτσι θα έχουν ήδη τις βάσεις για το σχολείο πριν καν πάνε στο νήπιο.

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

Τζίνι απαντώ γρήγορα γιατί βιάζομαι:

Λοιπόν βρεφονηπιοκόμος μπορεί να γίνει πολύ εύκολα κάποιος με 1 ή 2 χρονια σπουδές σε ιδιωτικό κολλέγιο ή σχολή κλπ. Κυριως μαθαίνουν για φύλαξη βρεφών και φροντίδα άντε και για και δημιουργική απασχόληση. Δεν έχει καμία σχέση με τις σπουδές προσχολικής εκπαίδευσης που είναι 4ετούς φοιτήσεως πανεπιστημιακού επιπέδου και πρόσεξε: Μια νηπιαγωγός έχει μεταξύ άλλων και την αποστολή να: υποστηρίξει τις κινητικές δυνατότητες του παιδιού (αδρή κινητικότητα και συντονισμό σώματος, επιδεξιότητα χεριών αλλά και λεπτή κινητικότητα), να αναπτυξει επίσης τις ακουστικές και γλωσσικές ικανότητες των παιδιών, να αναπτύξει τη μιμητική ικανότητα των παιδιών, την αναγνώριση, την οσφρητική αντίληψη, τη γευστική ικανότητα κλπ), τη συνεργατική μάθηση . Πολλή κ συστηματική δουλειά κανει μια καλή νηπιαγωγός στην ανάπτυξη των επτά τύπων νοημοσύνης (μη τους γράφω τώρα) και γενικά δεν έχει καμία σχέση η βρεφονηπιοκομία με την νηπιαγωγική. Αγωγή νηπίων με άλλα λόγια. Πάνε το παιδί σου σε νηπιαγωγείο εν ολίγοις!

Λοιπόν για το άλλο θέμα, ναι εμείς έχουμε κατάληψη στο δικό μας Παν/μιο. Οι φοιτητές αντιτίθενται στην εφαρμογή του νέου νόμου για τα ΑΕΙ που ψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ από τις 6 Σεπτ. Είναι πολλά τα σημεία διαφωνίας μεταξύ αυτών πχ η κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου, ο αποκλεισμός των φοιτητών απο τη συμμετοχή τους στα όργανα διοίκησης του Παν/μιου, (πχ. Συνέλευση Τμήματος, Σύγκλητος, Πρυτανικό συμβούλιο κλπ), ο αποκλεισμός τους από τα εκλεκτορικά σώματα εκλογής των πρυτανικών αρχών κάθε 3 χρόνια κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. Με το νέο νόμο πχ ανοίγει η πόρτα για τη δημιουργία ιδιωτικών παν/μιων κλπ.

Μη σου τα πολυλογώ γίνεται χαμός. Κάνουν κατάληψη αλλά αφήσαν τις γραμματείες να κάνουν εγγραφές. Εμείς ως ερευνητικό εργαστήριο λειτουργουσαμε αρχικά αλλά προχτές βρήκαμε την είσοδο αλυσοδεμένη περιμετρικά με μια χοντρή αλυσίδα και 2 λουκέτα μεγάλα σαν καρβέλια. Τώρα μπαίνουμε από ένα κρυφο μονοπάτι στην πίσω πλευρά της ευρύτερης περιοχής. Αστα. Κάθε πρωί κάνουμε σαφάρι δηλαδή..παρκάρουμε αλλού αντ' αλλου τα αυτοκίνητά μας, φοράμε άνετα παπουτσια κ ρουχα και ροβολάμε τα μονοπάτια. Την επόμενη φορά που θα παω στη δουλειά μου θα παρω πυξίδα και ένα παγουρίνο. Αι σιχτίρ μας έχουν πρήξει πια όλοι!

age.png

Τζίνι απαντώ γρήγορα γιατί βιάζομαι:

Λοιπόν βρεφονηπιοκόμος μπορεί να γίνει πολύ εύκολα κάποιος με 1 ή 2 χρονια σπουδές σε ιδιωτικό κολλέγιο ή σχολή κλπ. Κυριως μαθαίνουν για φύλαξη βρεφών και φροντίδα άντε και για και δημιουργική απασχόληση. Δεν έχει καμία σχέση με τις σπουδές προσχολικής εκπαίδευσης που είναι 4ετούς φοιτήσεως πανεπιστημιακού επιπέδου και πρόσεξε: Μια νηπιαγωγός έχει μεταξύ άλλων και την αποστολή να: υποστηρίξει τις κινητικές δυνατότητες του παιδιού (αδρή κινητικότητα και συντονισμό σώματος, επιδεξιότητα χεριών αλλά και λεπτή κινητικότητα), να αναπτυξει επίσης τις ακουστικές και γλωσσικές ικανότητες των παιδιών, να αναπτύξει τη μιμητική ικανότητα των παιδιών, την αναγνώριση, την οσφρητική αντίληψη, τη γευστική ικανότητα κλπ), τη συνεργατική μάθηση . Πολλή κ συστηματική δουλειά κανει μια καλή νηπιαγωγός στην ανάπτυξη των επτά τύπων νοημοσύνης (μη τους γράφω τώρα) και γενικά δεν έχει καμία σχέση η βρεφονηπιοκομία με την νηπιαγωγική. Αγωγή νηπίων με άλλα λόγια. Πάνε το παιδί σου σε νηπιαγωγείο εν ολίγοις!

Ναι, άμα θες το λες κι έτσι, με πιο απλά λόγια από ότι το είπα εγώ........ :tongue::D :D :D :D :D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...