Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

παιδια εσκασε το τελος ακινητης μεσω δεη στους γονεις μου.

4 χιλιαρικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλακα κανεις ε; μας έχουν λιανίσει ρε κορίτσια. Τι εννοείς μέσω ΔΕΗ? Δηλαδή πώς έρχεται το συγκεκριμενο μπουγιουρντί;;

Αχ ήθελα να σχολιάσω κ άλλα που είπατε αλλά δεν προλαβαίνω τώρα..

Ξανα μανα περαστικά στα μικρά μας ....(το λεω το "μας" γιατί ειμαστε όλοι εδώ μια μεγάλη ναυτική οικογένεια...νταξ;;; ) :rolleyes::rolleyes:

καλα η μανα μου οτι π@π@ρια θες πεταει.

υπολογισε μονη της οτι θα της ερθει με βαση τα 400 τ. ολου του κτιριου κ απεφανθει. ετσι οπως μου τα πε καταλαβα οτι της ηρθε! ακυρο λοιπον.

αρχισατε τις αρρωστιες-ιωσουλες αυλα απο τωρα?

ποτε φευγεις για την καγκουροχωρα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς ήρθες και πάλι κοριτσάκι μου...Πόσο καιρό θα μείνει ο μπαμπάκας αυτή τη φορά; Αχ ξέρεις πως σκέφτομαι από τώρα όταν μαγαλώσει λιγο ακόμα η μικρή μου...τι θα γίνεται οταν θα φεύγει ο μπαμπάς της;; Ασε...εσύ τα έχεις περάσει και θα τα ξέρεις...

Καλώς σας βρήκα πάλι λοιπόν,μπορεί να φύγει μετά τις γιορτές αλλα τίποτα δεν είναι σίγουρο...εδώ τον πήραν τηλ δυο εβδομάδες αφότου ήρθε και φυσικά αρνήθηκε αυτό έλειπε να έλεγε ναι!!!περαστικά στα παιδάκια σας και καλή ανάρρωση!!!

Pashalitsa κάθε γιατρός έχει τις δικές του απόψεις.. Δλδ άλλα θα μου πει ο δικός μου παιδίατρος και άλλα ο δικός σου στο ίδιο θέμα. Επίσης δεν ξέρω αλλά είμαι πολύ κατά των ιδιωτικών μιας και είναι μια επιχείρηση η οποία θέλει να βγάλει χρήματα. Εχθές πήγα στο παίδων και με εξυπηρέτησαν άμεσα. Στο ιδιωτικό για τα 3 ράμματα θα είχα δώσει 150 ευρώ και θα έκαναν την ίδια δουλειά. Μιας φίλης μου έπαθε το ίδιο το παιδάκι τους και τους είπαν μέχρι και εισαγωγή να κάνουν στο μητέρα, και τους ζήτησαν 350 ευρώ επειδή το είδαν 3ς γιατροί για ένα σκίσιμο κάτω απο την γλώσσα και εφόσον τους έκραξε ο πατέρας του λένε καλά δώστε μας 250.. Και τον κυνήγαγαν μέχρι την πόρτα!

Όχι, δε μιλάμε για διαφορετική άποψη αλλά για μπαρούφες!!! Ναι, ναι, μπαρούφες! Όταν την πάω για να τη δει Ωριλά και είναι δυο χρονών, δεν έχει αρρωστήσει ποτέ με αμυγδαλές, δεν έχει πάρει ποτέ αντιβίωση, δεν έχει πονέσει ποτέ ο λαιμός της και μου λες να τη βάλω ΑΜΕΣΑ στο χειρουργείο γιατί σε έξι μήνες το παιδί δε θα μπορεί να ανασάνει, και μάλιστα με στόμφο και δε δέχεσαι και τις αντιρρήσεις μου είσαι μ#%$%&ς!!!! Θα μου πεις γιατί την πήγες; Γιατί ροχαλίζει έντονα και είμαι σίγουρη ότι έχει θέμα με τη μύτη της (μάλλον κρεατάκια). Και ενώ ο γιατρός της εδώ στη Σαλαμίνα μου είπε να μην κοιτάξω τίποτα ως τα 3, εγώ ήθελα και μια άλλη γνώμη, την οποία πλήρωσα 70 ή 75 ευρώπουλα για να ακούσω κατά λέξη "την άλλη Δευτέρα έχω κενό για χειρουργειο" λες και του είπα εγώ ότι θα την πάω!!!! Έλεος δηλαδή!!! Και το γιατρός της μου είπε ότι κανονικά αυτός θέλει αναφορά, γιατί απλά οι αμυγδαλές της μικρής και γενικά η κλινική της εικόνα δεν είναι ούτε για να σκεφτεί γιατρός χειρουργείο! Και ο γιατρός μας δεν είναι κανένα παιδαρέλι, είναι μεγάλος και διευθυντής στο κέντρο υγείας της Σαλαμίνας, έχει δουλέψει πολλά χρόνια στο Παίδων!

Επίσης όταν προτείνεις σε ένα παιδάκι μαγνητική εγκεφάλου επειδή φοβάται να περπατήσει 20 μηνών (αλλά στέκεται και περπατάει αν το κρατάς έστω με δυο δάχτυλα) πάλι παράλογη είσαι! Από το φόβο μου ήμουν έτοιμη να την κάνω και πάλι με σταμάτησε ο παιδίατρος και ένας γνωστός μου νευρολόγος-ψυχίατρος, που με ενημέρωσε μάλιστα ότι σε αυτή την ηλικία αν υποβάλεις τον εγκέφαλο στα φοβερά ισχυρά μαγνητικά πεδία της μαγνητικής τομογραφίας, μπορείς να αποπροσανατολίσεις εγκεφαλικά κύτταρα και να προκαλέσεις άλλες ζημιές! Και μου εξήγησε ότι μαγνητική σε τόσο μικρά παιδιά που ο εγκέφαλος δεν έχει φτάσει στην οριακή ανάπτυξη των 3 ετών, κάνουν μόνο όταν χρειάζεται π.χ. χειρουργείο και γενικά όταν το όφελος από την εξέταση είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο από την πιθανή βλάβη...

Όσο για τα ιδιωτικά νοσοκομεία, συμφωνώ απόλυτα ότι κοιτάνε πως θα σου τα αρπάξουνε, έχουν καταντήσει αηδία! Μόνο με καμία ασφάλεια αξίζει να πηγαίνεις... Για μένα το θέμα είναι να ξέρεις γιατρούς, όχι νοσοκομεία... Κι εγώ δεν έχω πολλές σχέσεις με αυτό το συνάφι...:rolleyes:

Τελικά την πήγα στον παιδίατρό της το απόγευμα, την είδε και μου είπε οπωσδήποτε ακτινογραφια γιατί είναι αρκετά πρησμένο... Μας έστειλε σε ακτινολόγο εδώ στη Σαλαμίνα και κάναμε 2 ακτινογραφίες, ευτυχώς δεν έχει σπασμένο τίποτα... Στο τσακ τη γλιτώσαμε, ο γιατρός της μικρής δεν ανησυχεί ποτέ χωρίς λόγο... Οπότε αύριο θα πάμε σχολείο αλλά θα το προσέχουμε γιατί είναι πονεμένο το χεράκι... Μας τσίμπησαν και κάτι κουνούπια και πρηστήκαμε πάλι και είμαστε κομπλέ!!! Xozal, κορτιζόνες και ιστορίες πάλι... Η χθεσινή μέρα ήταν η καταστροφή του Δράμαλη... Καήκαμε, πέσαμε και σκοτωθήκαμε και τσιμπηθήκαμε... Το πρωί να της βάλω λίγο αγιασμό από την Τήνο...

Λοιπόν, Ayla, κι εμένα είχε καταρροή και και λίγο βήχα τις περασμένες μέρες αλλά το ξεπεράσαμε χωρίς φάρμακα, με ένα βιολογικό φυσικό σιρόπι με φρέσκους βλαστούς άγριου έλατου σε συνδυασμό με ένα άλλο σκεύασμα βοτάνων, που αραιώνεις σταγόνες σε ελάχιστο νερό... Είναι μια ελβετική (ή βελγική) εταιρία που την έχω βολευτεί πολύ... Περδίκι έγινε και αποφύγαμε τα βλεννολυτικά και τέτοια...

Διαφημίσεις

καλα η μανα μου οτι π@π@ρια θες πεταει.

υπολογισε μονη της οτι θα της ερθει με βαση τα 400 τ. ολου του κτιριου κ απεφανθει. ετσι οπως μου τα πε καταλαβα οτι της ηρθε! ακυρο λοιπον.

αρχισατε τις αρρωστιες-ιωσουλες αυλα απο τωρα?

ποτε φευγεις για την καγκουροχωρα?

Σήμερα το πρωί κορίτσια ήταν καλά..λέω θα αρχίσει πιο μετά η καταρροή και τελικά όταν πηγα το μεσημέρι να την πάρω δεν είχε απολύτως τπτ! :shock: Το μονο που της έδωσα χτες Κυριακή ήταν μια σουπίτσα...με χωριάτικο κοτόπουλο. Τπτ άλλο, ούτε καν φυσιολογικό ορό..ΟυΦ ευτυχώς γιατί Τζίνι μου κ γω σκέφτηκα "Ωχ αρχίσαμε τις ιώσεις από τώρα;"..

Για τη μαμά σου δώσε της άφεση...ου γαρ....

Για τη κακγουροχώρα αστα βράστα...έχω ένα αγχος άλλο πράμα. Κατα 90 τοις εκατό θα φύγω στα μέσα Οκτώβρη κάπου στις 16 περίπου και ως τις 10 Νοέμβρη θα έχω γυρίσει ελπίζω. Ασε με γιατί θα σκάσω. Δε είναι μόνο το άγχος του ταξιδιού (στου διαόλου τον πατέρα είναι η χώρα αυτή γμτ), της έρευνας και όλα τα συναφή, το βασικότερο είναι το άγχος αποχωρισμού από τη μικρή μου. Κ καλα΄εγώ θα το παλεψω όσο γίνεται...Η μικρή όμως πως θα αντιδράσει; Που δεν έχουμε χωρίσει ποτέ και που ξέρει πως η μανουλα πάντα είναι στο σπίτι και που έχει μάθει να την παίρνω εγώ από τον παιδικό αυτές τις μέρες; Πχ δε δέχεται να της χτενίσει άλλος άνθρωπος τα μαλλιά, ή να της δώσει το γάλα της η μάνα μου κ τέτοια....Θα σκάσω σου λεω..ΠΕίτε κατι για να χαλαρώσω. Δε μιλάω τόσο καιρό για αυτό γιατί κ μονο που το σκέφτομαι αγχώνομαι. Και το σκεφτομαι διαρκώς γμτ...συνέχεια είναι στο πίσω μέρος του μαυλού μου. Ακόμα και οταν πάω...τουαλέτα!! Τέτοια παράνοια λεμε..

Λοιπόν, Ayla, κι εμένα είχε καταρροή και και λίγο βήχα τις περασμένες μέρες αλλά το ξεπεράσαμε χωρίς φάρμακα, με ένα βιολογικό φυσικό σιρόπι με φρέσκους βλαστούς άγριου έλατου σε συνδυασμό με ένα άλλο σκεύασμα βοτάνων, που αραιώνεις σταγόνες σε ελάχιστο νερό... Είναι μια ελβετική (ή βελγική) εταιρία που την έχω βολευτεί πολύ... Περδίκι έγινε και αποφύγαμε τα βλεννολυτικά και τέτοια...

¨Εγραψα πιο πάνω στη Τζίνι για το ψευτοκρύωμα της μικρής. Αχ ρε γμτ ταλαιπωρήθηκε το μικράκι σου ε; Μαζεμένα της πέσανε. Αλήθεια πως τα πήρε τα σκηνικά; Τι σου έλεγε;

Για τον μλκ που σου έλεγε να κανεις εγχείρηση δε θα σχολιάσω τπτ.. Εκνεύριστηκα και μονο που τα διάβασα. Πώς δεν του άστραψες καμία μπούφλα απορώ δηλαδή. Εστω κ εκ των υστέρων έτσι για την ιστορία βρε αδερφέ!!!

ΦΕΗ....να τον χαρείς όσο μπορείς τον μπαμπάκα σου...Ακους εκεί να τον καλέσουνε 2 βδομάδες μετά το ξέμπαρκο! ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? Να κανετε πρώτα γιορτές μαζί και μετά να φύγει πάλι ε;

Η Ναταλία σε 2 μέρες φεύγει! ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Να περάσεις όμορφα!!!:D

age.png

Εγώ είμαι να σκάσω, να σκάσω όμως, αν με πιάσεις απο τη μύτη θα εκραγώ. Όλη τη βδομάδα στον Κορυδαλλό δεν είχα ίντερνετ, προσπάθησα να μπω από κινητό, δε σήκωνε στη σελίδα... Είδα χθες μια αγγελία, στην Ανθούσα, 125τμ, ανεξάρτητη με φοβερή θέα έγραφε, 500 ευρώ και τίποτε άλλο! Λέω κανένα ερείπιο θα είναι, χωρίς θέρμανση, χωρίς τίποτα... Το λέω στον άντρα μου και μου λεει "άσε, μην πάρεις καθόλου καλύτερα..." Σήμερα λοιπόν που έκανα κάτι τηλέφωνα, λέω "βρε δεν παίρνω κι εκεί; Πάει στο καλό, δε θα μου αρέσει, δεν πάω!" Και παίρνω, ανάθεμα την ώρα! Και είναι ένας παππούς, ευγενέστατος, κλασάτος και μου λέει, "κούκλα μου τη νοίκιασα, έπεσε πολύς κόσμος, δεν το περίμενα..." Ε, με έφαγε η περιέργεια και ρώτησα αν το σπίτι είναι παλιό... Και τί μου είπε;;; "Τί παλιό καλέ, το έχτισα για να μείνω με τη γυναίκα μου με τα καλύτερα υλικά, τα πιο ακριβά γρανιτοπλακάκια, διπλά τζάμια και ό,τι θες, του κόσμου τα καλούδια... Άσε τη θέα που βλέπεις ΌΟΟΟΟΟλη την Αθήνα... Αλλά η γυναίκα μου με έχει πρήξει ότι δεν φεύγει και δεν φεύγει από το Μαρούσι για να πάει εκεί στην ερημιά :shock: και αφού με έπρηξε με την ερημιά είπα ας το βάλω 500 ευρώ μπας και νοικιαστεί να μην κάθεται...:shock::shock::shock:" Παιδιά μου ήρθε κόλπος! Μιλάμε ότι στην Ανθούσα έχει άλλη μια αγγελία του 83 ή 85 σπίτι, 100τμ, 650!!! Που πάλι δε μου κάνει 100τμ, τα 125 με 3 κρεβατοκάμαρες ήταν όοοοοτι ακριβώς έψαχνα!!! Καλύτερα να μην έπαιρνα, τώρα σκοτώνω άνθρωπο, ψάχνω τόσους μήνες, τέτοια ευκαιρία δεν έχει ξανατύχει...:mad::mad::x

Ευχαριστούμε πολύ pashalitsa!!! Πετάμε την Πέμπτη το μεσημέρι αλλά απο οτι άκουσα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν απεργία απο τις 2-6... Οπότε με καθυστέρηση μας βλέπω..

Ωχχχ όντως πολύ καλή περίπτωση το σπίτι, βιαζόταν να το νοικιάσει ο παπούλης οπότε το σκότωσε! Έλα θα βρεις άλλο μην απελπίζεσαι!

Εμένα σήμερα με πήραν απο το νήπιο να μου πουν οτι θα την πάρουν τελικά την Ματθίλδη!!!! Εντωμεταξύ η κυρία που έχει τον παιδικό που την πάω μου κατέβασε απίστευτα τα δίδακτρα γιατί την ήθελε και φέτος, παρόλο που της είπα οτι αν την πάρουν στο νήπιο θα στείλω τον μικρό. Και τώρα έχω μπερδευτεί πολύ.. Να πάω τον μικρό και να ψάξω για κανένα part time? Να μην τον πάω καθόλου? Να πάω την μικρή στο νήπιο ή στον παιδικό? Πως μπλέχτηκα έτσι???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;...εγώ είμαι φουλ στα φρο και δεν αντέχω αλλο ελπίζω να πάρω το prof τα Χριστούγεννα να φύγουν απο επάνω μμ τα αγγλικά...Paros καλό ταξίδι και καλά να περάσετε...σας καληνυχτιζω γιατί πρέπει να ξυπναω απο εηδω και πέρα νωρίς γτ πηγαίνω με λεωφορείο σχολείο...καληνυχτουδια και όνειρα γλυκά κοπελιες!!!!

Διαφημίσεις

aylα μου,

πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση σου. καταλαβαινω πως νιωθεις. θα λειψεις κ πολυ καιρο γμτ.

αραγε θα αντιδρασει καλα η μικρη σου, με αυτην την απουσια σου? της εχεις μιλησει? θα εχετε επαφη μεσω σκαιπ? η ελπίδα της να εχει κ σωματικη επαφη μαζι σου, θα γίνεται απελπισια κ η απελπισια της θα γινεται ανανεωμενη ελπιδα.

απο την ελαχιστη εμπειρια μου σαν απουσα απο το σπιτι (5 μερες),λογω τοκετου διδυμων ηταν η εξης:

οταν γυρισα επεσα στα πατωματα να της κανω χαρες... η συλια μου εδωσε την εντυπωση-εμοιαζε σα να με ξεχασε! δηλ. οταν με ξαναειδε παρεμενε ανεξηγητα αδιαφορη απεναντι μου κ μου φανηκε σα ''να εκανε'' οτι δεν με ''αναγνωριζει''. (κ δεν ειχε αντικρισει ακομα τα διδυμα, δεν την ειχα παει ακομα μεσα στο δωματιο!)

κ φυσικα μου κακοφανηκε πααααρα πολυ.

αλλα...., οταν το συζητησα με τον παιδιατρο, μου ειπε οτι ηταν απολυτα φυσιολογικη η αντιδραση της, γιατι επερνε ερεθισματα κ απο ενα αλλο περιβαλλον (χασμπανος, γιαγια, παπους. ευτυχως ολοι ηταν εδω), που συνεβαλλε στην αναγνωριση κ στην επιβεβαιωση του εαυτου της.

εσυ δουλευεις κιολας. λειπεις καποιες ωρες κ πιθανολογω οτι θα ξεπερασει κααααπως πιο γρηγορα αυτη την αναγκαστικη(:-(), μακροχρονια απουσια σου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;...εγώ είμαι φουλ στα φρο και δεν αντέχω αλλο ελπίζω να πάρω το prof τα Χριστούγεννα να φύγουν απο επάνω μμ τα αγγλικά...Paros καλό ταξίδι και καλά να περάσετε...σας καληνυχτιζω γιατί πρέπει να ξυπναω απο εηδω και πέρα νωρίς γτ πηγαίνω με λεωφορείο σχολείο...καληνυχτουδια και όνειρα γλυκά κοπελιες!!!!

καλη σχολικη χρονια!!!!!!

πηρατε βιβλια?

ο ενας ανηψιος μου (3η γυμνασιου) παρελαβε ενα τσιντι, με οοοολα τα βιβλια μεσα, λεει, κ οοολη την υλη, μεχρι να βγουν τα κανονικα.

ο δε αλλος (3η λυκειου), τιποτα απολυτως:shock:

με του φρο κ βέεεεπουνε, λεει.

ελεος!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλα πασκουαλ, αυτα δεν γινονται!

αντε στο ψαξιμο παλι!

καπως ετσι δεν ηθελε κ η μανα μου να ξενητευτει απο την κυψελη πριν 33 χρονια, στην ερημια.

κ ιδου τα αποτελεσματα! (της κυψελης)

(ξενιτευτει. ή ξενητευτει:confused:)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ευχαριστούμε πολύ pashalitsa!!! Πετάμε την Πέμπτη το μεσημέρι αλλά απο οτι άκουσα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν απεργία απο τις 2-6... Οπότε με καθυστέρηση μας βλέπω..

Ωχχχ όντως πολύ καλή περίπτωση το σπίτι, βιαζόταν να το νοικιάσει ο παπούλης οπότε το σκότωσε! Έλα θα βρεις άλλο μην απελπίζεσαι!

Εμένα σήμερα με πήραν απο το νήπιο να μου πουν οτι θα την πάρουν τελικά την Ματθίλδη!!!! Εντωμεταξύ η κυρία που έχει τον παιδικό που την πάω μου κατέβασε απίστευτα τα δίδακτρα γιατί την ήθελε και φέτος, παρόλο που της είπα οτι αν την πάρουν στο νήπιο θα στείλω τον μικρό. Και τώρα έχω μπερδευτεί πολύ.. Να πάω τον μικρό και να ψάξω για κανένα part time? Να μην τον πάω καθόλου? Να πάω την μικρή στο νήπιο ή στον παιδικό? Πως μπλέχτηκα έτσι???

ρε παιδι μου εσυ καθε φορα που κανεις σχεδια, καποιος γελαει?!

δεν καταλαβα για τον παιδικο. θα σου κανει καλυτερα διδακτρα μονο για τη ματ, κ γαι τα 2 μαζι, ή για οποιο κ αν πηγαινει?

για ποιον να ψαξεις παρτ τιμε?:confused:

η γνωμη μου ειναι: τον μικρο εφοσον κρινεις οτι εχει ενα μικρο θεμα με την ομιλια, να τον πας οπως κ να εχει.

γκαμωτι μου, με ολα τα αλλα, μπερδευτηκα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ρε παιδι μου εσυ καθε φορα που κανεις σχεδια, καποιος γελαει?!

δεν καταλαβα για τον παιδικο. θα σου κανει καλυτερα διδακτρα μονο για τη ματ, κ γαι τα 2 μαζι, ή για οποιο κ αν πηγαινει?

για ποιον να ψαξεις παρτ τιμε?:confused:

η γνωμη μου ειναι: τον μικρο εφοσον κρινεις οτι εχει ενα μικρο θεμα με την ομιλια, να τον πας οπως κ να εχει.

γκαμωτι μου, με ολα τα αλλα, μπερδευτηκα.

Xaxaxaxa και εγώ tzini μου μπερδεύτηκα!!!!!!! Η ιδιοκτήτρια του σταθμού έχει τρέλα με την μικρή μου! Και για να μην την πάω σε δημόσιο μου λέει δεν θα πληρώνεις τπτ(εννοείται πως δεν δεχτήκαμε)και με τα χίλια ζόρια δέχτηκε να πάρει ένα ποσό! Τώρα λοιπόν που την πήραν στο προνήπιο της το είπαμε και ήταν ανένδοτη! Εντωμεταξύ νιώθω και υποχρεωμένη με αυτό τον τρόπο και λέω αφού δεν θα πάω την μικρή να πάω τον μικρό.. Αλλά και πάλι μου λέει μην μου την πάρεις και είναι κρίμα να χάσει το προγραμμά της κλπ.. Αχχχ μπερδεύτηκα ρε γμτ...

Καλέ η Ayla που θα πάει???? Όλο θέλω να ρωτήσω και όλο το ξεχνάω!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...