Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, σκέφτομαι ότι μάλλον θα της κάνουν ακτινογραφία και θα φάει ακτινοβολία, χώρια ότι αποκλείεται να κάτσει... Είναι πιο μυγιάγγιχτη και από τον μπαμπά της... Μου έλεγε ότι δε μπορεί να κάτσει στο γιογιό γιατί πονάει το χέρι της...:rolleyes: Ε, ρε τί έχω να τραβήξω...

δεν σε πηραν τηλεφωνο?

δεν ξερω αν τρεχουν ακομα οι απεργιες.

εγω στο μητερα την παω.

απλα ξερω απο την ασφαλιστρια κ απο τον γιατρο μας, οταν πηγαινω μετα το μεσημερι, να περνω παντα τηλ. κ να ενημερωνω οτι παω για ορθοπαιδκο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρααααα!!!!!!

Καλή αρχή Pashalitsaaaaaaaaa!!!! Περαστικά στην μικρούλα.. Εμένα ο μικρός εχθές το πρωί έπεσε έξω και έκανε 3 ράμματα στα χειλάκια.. Εγώ πασχαλίτσα πάω στο παίδων πεντέλης που είναι δίπλα μου και έχει καταπληκτικούς γιατρούς! (ευτυχώς εχθές εφημέρευε) τώρα για ιδιωτικό έχω βγάλει μια κάρτα της Eurobank(όχι πιστωτική) σε συνεργασία με το Ιατρικό Παίδων που έχει με 40 ευρώ το χρόνο απεριόριστες επισκέψεις σε παιδίατρους και τον έχω πάει 3-4 φορές εκεί.

Την Πέμπτη το μεσημέρι πετάμεεεεε!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

δεν σε πηραν τηλεφωνο?

δεν ξερω αν τρεχουν ακομα οι απεργιες.

εγω στο μητερα την παω.

απλα ξερω απο την ασφαλιστρια κ απο τον γιατρο μας, οταν πηγαινω μετα το μεσημερι, να περνω παντα τηλ. κ να ενημερωνω οτι παω για ορθοπαιδκο.

Κι εγώ εκεί σκέφτομαι να την πάω αλλά δεν έχω ασφάλεια (και το λέω τόσο καιρό να κάνω νοσοκομειακό για το παιδί). :-(

Είναι καλό ε;

Διαφημίσεις

Περαστικά και σε εσάς Πάρος! Εγώ έχω κάρτα της Εurobank και ξέρω ότι έχω 40% μείον στο Ιατρικό, δεν έχω πάει ποτέ για το παιδί όμως, γενικά δεν ξέρω που να πάω τώρα...

Καλημέρααααα!!!!!!

Καλή αρχή Pashalitsaaaaaaaaa!!!! Περαστικά στην μικρούλα.. Εμένα ο μικρός εχθές το πρωί έπεσε έξω και έκανε 3 ράμματα στα χειλάκια.. Εγώ πασχαλίτσα πάω στο παίδων πεντέλης που είναι δίπλα μου και έχει καταπληκτικούς γιατρούς! (ευτυχώς εχθές εφημέρευε) τώρα για ιδιωτικό έχω βγάλει μια κάρτα της Eurobank(όχι πιστωτική) σε συνεργασία με το Ιατρικό Παίδων που έχει με 40 ευρώ το χρόνο απεριόριστες επισκέψεις σε παιδίατρους και τον έχω πάει 3-4 φορές εκεί.

καλα εσυ τυχερη απο ολες τις αποψεις.

πραγματικα λενε οτι εχει τους καλυτερους γιατρους εβερ.

θα εχει κ μια εξτρα γοητεια μεγαλωνοντας βρε!

Κι εγώ εκεί σκέφτομαι να την πάω αλλά δεν έχω ασφάλεια (και το λέω τόσο καιρό να κάνω νοσοκομειακό για το παιδί). :-(

Είναι καλό ε;

δεν εχει τυχει καποιο εκτακτο περιστατικο σε εμας, για να εχω αποψη.

πχ ραμματα οπως η παρος.

2 φορες την εχω παει τη συλια εκτακτα, για τον ιδιο λογο.

απλα βρηκα γιατρο αμεσως. την 2η φορα που ηταν αργα βραδυ, ενημερωσαν το γιατρο κ ηρθε απο το σπιτι του. δεν ειναι παντα εκει ολοι οι γιατροι-ειδικοτητες.

καλα αν παω ποτε πεντελη, θα κοψω τις ασφαλειες λεμε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρααααα!!!!!!

ξερεις αν ισχυει για ολες τις ειδικοτητες?

κ για απλες αιματολογικες ας πουμε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλα εσυ τυχερη απο ολες τις αποψεις.

πραγματικα λενε οτι εχει τους καλυτερους γιατρους εβερ.

θα εχει κ μια εξτρα γοητεια μεγαλωνοντας βρε!

δεν εχει τυχει καποιο εκτακτο περιστατικο σε εμας, για να εχω αποψη.

πχ ραμματα οπως η παρος.

2 φορες την εχω παει τη συλια εκτακτα, για τον ιδιο λογο.

απλα βρηκα γιατρο αμεσως. την 2η φορα που ηταν αργα βραδυ, ενημερωσαν το γιατρο κ ηρθε απο το σπιτι του. δεν ειναι παντα εκει ολοι οι γιατροι-ειδικοτητες.

καλα αν παω ποτε πεντελη, θα κοψω τις ασφαλειες λεμε!

Μην παίρνεις όρκο για την Πεντέλη, εγώ δεν είχα καθόλου καλή εμπειρία και πήγα απογευματινά ιδιωτικά και μάλιστα σε διευθυντές τμημάτων... Από τις 4 ειδικότητες οι 2 μου είπαν βλακείες...

Η παιδονευρολόγος θα της έκανε τσάμπα μαγνητική εγκεφάλου και ο ΩΡΙΛΑ ήθελε να τη βάλει την επόμενη βδομάδα για χειρουργείο, γιατί λέει θα έφραζε το λαιμός της από τις αμυγδαλές! Όταν τα είπα στον παιδίατρό μου δεν πίστευε στα αυτιά του, μίλάμε ότι έβριζε!!! Ευτυχώς και δε με άφησε να πάω πουθενά...

Διαφημίσεις

Μην παίρνεις όρκο για την Πεντέλη, εγώ δεν είχα καθόλου καλή εμπειρία και πήγα απογευματινά ιδιωτικά και μάλιστα σε διευθυντές τμημάτων... Από τις 4 ειδικότητες οι 2 μου είπαν βλακείες...

Η παιδονευρολόγος θα της έκανε τσάμπα μαγνητική εγκεφάλου και ο ΩΡΙΛΑ ήθελε να τη βάλει την επόμενη βδομάδα για χειρουργείο, γιατί λέει θα έφραζε το λαιμός της από τις αμυγδαλές! Όταν τα είπα στον παιδίατρό μου δεν πίστευε στα αυτιά του, μίλάμε ότι έβριζε!!! Ευτυχώς και δε με άφησε να πάω πουθενά...

:shock::?::!:

για μια συγκεκριμενη παιδονευρονολο ειχα διαβασει αρνητικα σχολια κ διπλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ξερεις αν ισχυει για ολες τις ειδικοτητες?

κ για απλες αιματολογικες ας πουμε?

Tzini όχι είναι μόνο για επίσκεψη σε παιδίατρο. Εγώ έχει τύχει να χρειαστώ πρωί ή βράδυ παιδίατρο και τον πήγα!

Pashalitsa κάθε γιατρός έχει τις δικές του απόψεις.. Δλδ άλλα θα μου πει ο δικός μου παιδίατρος και άλλα ο δικός σου στο ίδιο θέμα. Επίσης δεν ξέρω αλλά είμαι πολύ κατά των ιδιωτικών μιας και είναι μια επιχείρηση η οποία θέλει να βγάλει χρήματα. Εχθές πήγα στο παίδων και με εξυπηρέτησαν άμεσα. Στο ιδιωτικό για τα 3 ράμματα θα είχα δώσει 150 ευρώ και θα έκαναν την ίδια δουλειά. Μιας φίλης μου έπαθε το ίδιο το παιδάκι τους και τους είπαν μέχρι και εισαγωγή να κάνουν στο μητέρα, και τους ζήτησαν 350 ευρώ επειδή το είδαν 3ς γιατροί για ένα σκίσιμο κάτω απο την γλώσσα και εφόσον τους έκραξε ο πατέρας του λένε καλά δώστε μας 250.. Και τον κυνήγαγαν μέχρι την πόρτα!

Κορίτσια γεια σας...είχα ξαναγράψει παλιότερα εδώ μιας και είμαι κόρη ναυτικού...καποια κορίτσια μπορεί να με θυμάστε καποια αλλά όχι...ο μπαμπάς μου ήρθε 9αυγουστου και από τότε δεν έχουμε σταματήσει τις βόλτες...ανεβηκαμε στην Αθήνα 3 φορές για ψώνια...πήγαμε διακοπές στην Λευκάδα πέντε μέρες και ήταν φανταστικά...βέβαια περασα τέλεια στην θεία μου που πήγαμε 4ημερες στην ορεινή Κορινθία σε ένα γραφικό χωριό που λατρευω απίστευτα...έτσι πήγαμε και διακοπές στο βουνό και στην θάλασσα...σήμερα ήμασταν όλη την ημέρα στην Πάτρα για τα σχολικά κα...μας κάνει όλες τις χαρες περνάμε σούπερ...λιωσαμε στα μπάνια αλλα τώρα πρέπει να τα ξεχάσουμε γιατί ξεκινούν τα σχολεία αλλα τις εκδρομουλες μας θα τις κάνουμε...διάβαζα κατα καιρούς τα νέα σας αλλα δεν προλαβαινα να σας γράψω...έτσι λοιπόν θα σας γράφω απο τώρα και στο εξής καθημερινά(ελπίζω)...!!!!

Καλώς ήρθες και πάλι κοριτσάκι μου...Πόσο καιρό θα μείνει ο μπαμπάκας αυτή τη φορά; Αχ ξέρεις πως σκέφτομαι από τώρα όταν μαγαλώσει λιγο ακόμα η μικρή μου...τι θα γίνεται οταν θα φεύγει ο μπαμπάς της;; Ασε...εσύ τα έχεις περάσει και θα τα ξέρεις...

Σε αυτή την εταιρία είναι ο άντρας μου... Παναγία μου, έπαθα σοκ! Ευτυχώς δεν έπαθαν τπτ οι άνθρωποι..!

Εμάς προς το παρόν δεν μας έχει έρθει χαρτί, tzini πιο θέμα διάβασες? Βάλε μας το link..

Πάλι καλά Ναταλία..δεν το θυμόμουν ότι ήταν σε αυτή την εταιρία ο άντρας σου! Και μη χειρότερα να λέμε!!!

age.png

Pashalitsa k Paros περαστικά στα μικρούλια σας...Πώς έπεσε βρε ο μικρός χτες; Εμένα πάλι χτες είχε καταροή από τη μύτη και δάκρυζαν κ τα ματάκια γης χωρίς βήχα ή πυρετό...και ήταν ευδιάθετη αλλά η μύτη βρύση λεμε όσο βράδιαζε. Πήρα στον παιδικό για να μην την πάω σήμερα αλλά μου είπαν ότι εφόσον δεν είναι γαστρεντερίτιδα ή με πυρετό κλπ να την αφήσω να πάει οπωσδήποτε μια που πάμε τόσο καλά με την προσαρμογή. Ετσι σήμερα πουρνό πουρνό πάλι την πήρε το σχολικό...

pashalitsa Καλά τι τους κάνουν εκεί πέρα και γυρίζει μέσα στα χώματα; χαχααα Εμένα ωραίο μου ακούγεται...να μην είναι μπουχτισμένο το παιδί και κλεισμένο μέσα όλη την ώρα ε; Μην αγχώνεσαι τόσο ρε συ με το σχολείο γιατί θα το μεταδώσεις στη μικρή και δεν πρέπει. Ηρέμησε. ΤΗν πας σε ένα από τα καλύτερα σχολεια της ΑΘήνας και ανησυχείς;;;;

Α, για θύμισε μου την ηλικία της μικρής σου.......πρέπει να βάλω και γω άλλο τικεράκι..το παλιό εξαφανίστηκε όπως σας έχω πει.

παιδια εσκασε το τελος ακινητης μεσω δεη στους γονεις μου.

4 χιλιαρικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πλακα κανεις ε; μας έχουν λιανίσει ρε κορίτσια. Τι εννοείς μέσω ΔΕΗ? Δηλαδή πώς έρχεται το συγκεκριμενο μπουγιουρντί;;

Αχ ήθελα να σχολιάσω κ άλλα που είπατε αλλά δεν προλαβαίνω τώρα..

Ξανα μανα περαστικά στα μικρά μας ....(το λεω το "μας" γιατί ειμαστε όλοι εδώ μια μεγάλη ναυτική οικογένεια...νταξ;;; ) :rolleyes::rolleyes:

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...