Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε αυτή την εταιρία είναι ο άντρας μου... Παναγία μου, έπαθα σοκ! Ευτυχώς δεν έπαθαν τπτ οι άνθρωποι..!

Εμάς προς το παρόν δεν μας έχει έρθει χαρτί, tzini πιο θέμα διάβασες? Βάλε μας το link..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Σε αυτή την εταιρία είναι ο άντρας μου... Παναγία μου, έπαθα σοκ! Ευτυχώς δεν έπαθαν τπτ οι άνθρωποι..!

Εμάς προς το παρόν δεν μας έχει έρθει χαρτί, tzini πιο θέμα διάβασες? Βάλε μας το link..

τυχεροι ησασταν!

το θεμα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=97149

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας κορίτσια, δε μπορούσα να σας γράψω από το κινητό όλη τη βδομάδα, επιχείρησα αλλά μου σβήστηκαν...

Όλα καλά με τη μικρή, μάλλον εγώ χρειάζομαι προσαρμογή και όχι η μικρή... Έδωσα το παιδί και τριγυρνούσα έξω από το σχολείο σαν τη σκύλα που της πήραν το κουτάβι... Μόνο το γρύλλισμα μου έλειπε...

Τέλος πάντων, όταν πήγα να την πάρω και την είδα σαν λέτσο και με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και παραπάνω να με περιμένει στη γραμματεία, μου έφυγε ένα άγχος... Το παιδί μου ήταν έτοιμο να πάει σχολείο από... πάντα μάλλον... Κάθε μέρα μου έλεγε: "Μαμά θα με πας και αύριο σχολείο, εεεεε;;;":D Ε, την Παρασκευή κατάλαβα ότι είχε κουραστεί κάπως πια... Με την κίνηση όλα καλά, έφυγα την πρώτη μέρα στις 7.30 και έφασα πριν τη δασκάλα στο σχολείο, με βρήκε εκεί να κάνω μάθημα στην κόρη μου από κάτι γραμματάκια που είχε καρφιτσωμένα στον τοίχο και την έπιασαν τα γέλια... Οπότε κατάλαβα ότι πρέπει να φεύγω αργότερα, γύρω στις 7.40 είναι καλά με 7.45...

Χθες πήγαμε στο πολιτιστικό πάρκο "Χρυσαλίς" κοντά στο Λαύριο μαζί με τη φίλη μου και την κόρη της και τον... 4 μηνών γιο της!:shock: Εκεί οι κόρες μας ζύμωσαν και έψησαν ψωμί, έμαθαν τη διαδικασία αποξήρανσης σύκων, μάζεψαν σταφύλια από τον αμπελώνα και τα πάτησαν σε ένα μικρό πατητήρι, έκαναν συντήρηση σε ένα παλιό κάρο, μάζεψαν αυγά από χήνες και τέτοια... Είχε και αλογάκι αν ήθελες να κάνει το παιδί βόλτα αλλά φυσικά η δικιά μου φοβάται... Και στο τρενάκι δεν ανέβηκε γιατί άκουσε ότι πάει στο δάσος και νόμισε ότι θα έχει...λύκο!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλά για το θέμα της πειρατείας τί να πω;;; Έμαθα ότι κάνουν και στη Δ. Αφρική και ο άντρας μου πάει εκεί τώρα, θα φτάσει μέσα στη βδομάδα... Έχω φοβερό άγχος με την πειρατεία... Θα γίνουν αλλαγές πληρωμάτων αλλά ο άντρας μου δε θα φύγει, δεν πειράζει, του είπα καλύτερα να φύγει στην Ολλανδία στα σίγουρα, στην εκφόρτωση δηλαδή...

Κάποια ρώτησε αν υπάρχει το προνόμιο για τα αυτοκίνητα στους ναυτικούς. Ξεχάστε το, έχει πάνω από 10 χρόνια που έχει καταργηθεί δυστυχώς, οπως και όλα τα προνόμια των ναυτικών!!! Το μόνο που έχει απομείνει είναι η σχετικά χαμηλή φορολόγηση... Περιμένω το ραβασάκι από την εφορία κι εγώ, γύρω στο 3000ρο!!!

Αναρωτιέμαι, πόσο στραβά μπορεί να πάει μια μέρα ρε γμτ;;; Ερχόμαστε το μεσημερι, της δίνω μια τσάντα απο το πορτ μπαγκάζ να κουβαλήσει και εκείνη κάτι ελαφρύ, της πέφτει, σκύβει ακαριαία να το πιάσει και πριν την προλάβω ακουμπάει στην εξάτμιση του αυτοκινήτου και καίει τα δυο δάχτυλά της... Και μόλις την περασμένη βδομάδα πέταξα το σπρευ γιατί έληξε... Και να τρέχω σαν τρελή να βρω φαρμακείο στο νησί... Και εκείνη να κλαίει και να οδύρεται σε όλη τη διαδρομή... Τελικά ήρθε ο πατέρας μου το μεσημέρι αργά, τηγάνισα τα ψάρια που είχε πιάσει, φάγαμε και αφού έκατσα να δω τις αγγελίες για κανένα σπίτι, εκείνη έπαιζε στον καναπέ με τον παππού, παλεύανε και τέτοια... Δεν τους έβλεπα, τους είχα πλάτη, τον ακούω να της φωνάζει, "μη μη χοροπηδάς θα πέσεις, μη, μηηηηηηη" και γυρίζω και βλέπω τη μικρή να πέφτει προς τα πίσω με το κεφάλι να σκάει στο τραπεζάκι που είναι το σιδερωτήριο και να προσγειώνεται στο πάτωμα... Μου κόπηκε η αναπνοή μιλάμε... Τελικά το τραπεζάκι υποχώρησε(ήταν από τα ελαφριά του ΙΚΕΑ) και δε χτύπησε πολύ

στο κεφάλι, χτύπησε όμως στον έναν αγκώνα και δε θέλει να την πάω με τίποτα στο νοσοκομείο... Άντε να δούμε, δε μας βλέπω να πηγαίνουμε σχολείο αύριο... Της έβαλα πάγο, ξεπρήστηκε το λίγο πρήξιμο και τώρα θα το παρακολουθήσω ως αύριο, αλλιώς θα της πω ότι θα πάμε στο Μητέρα και ότι και καλά αυτό δεν είναι νοσοκομείο...

πασκουλε, ημουν σιγουρη οτι ετσι θα αντιδρουσες με το σχολειο.

ρε μπας κ να δουλεψεις εκει?:tongue:

ειναι καλα η μικρη?

τι ηταν κ αυτες οι αναποδιες σημερα?

ψαχνεις κ για σπιτι?

φανταζομαι τα εξοδα. :shock:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λοιπόν, το χέρι της πονάει, δε μπορεί να ακουμπήσει τον αγκώνα πουθενά αλλά μπορεί να τον ανοιγοκλείσει... Δεν πάμε αύριο σχολείο και το παρακολουθώ, αύριο θα δω αν θα την πάω στο νοσοκομείο, να καλέσω το γιατρό της, δεν ξέρω τί να κάνω...:(

Η μικρή γυρίζει από το σχολείο ρε παιδιά λες και έχει κυλιστεί στο λάκκο με τα γουρούνια... Τη ρωτάω τί έγινε και μου λέει ότι έσκαβε, ότι καθάριζε με άμμο ένα σπιτάκι, ούτε και ξέρω τί μου λέει... Σε σχολείο την έστειλα ή στον αγρό;;;:shock::tongue:

Τι κάνετε ρωτάω, όλο ζωγραφιές και τραγουδάκια μου λέει...:-( Κι εγώ που νόμιζα ότι θα μου εφερνε κανένα σύστημα εξισώσεων να το λύσουμε, καμιά παραγοντοποίηση, τίποτα χημικές ενώσεις να μάθουμε, κανένα Θουκυδίδη να αναλύσουμε...:tongue::tongue::tongue: Μάλλον τα προγράμματα έρευνας του ΙΒ ξεκινάνε από αυτή τη βδομάδα που θα είναι όλα τα παιδιά στην τάξη... Αυτή η εβδομάδα ήταν καθαρά προσαρμογής...

Λοιπόν τη νηπιαγωγό της τη λένε Κλειώ και των Αγγλικών Ιφιγένεια!!! Μα καλά τα διαλέγουν τα ονόματα;:-P Των Αγγλικών είναι νέα και πολύ πολύ συμπαθητική γυναίκα, γύρω στα 30 την κόβω... Ξεκίνησαν σιγά πολύ σιγά και λίγο Αγγλικά με παραμύθι και μίμηση...:cool: Η βασική νηπιαγωγός είναι μεγάλη, θα έλεγα πολύ μεγάλη και αυτό δε μου αρέσει και τόσο... Να σας δώσω να καταλάβετε, έχει το εγγονάκι της στο διπλανό τμήμα από την κόρη μου. Την υπολογίζω γύρω στα 55... Βέβαια είναι συμπαθητική, θα δούμε... Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αυτές οι νηπιαγωγοί αυτής της ηλικίας είναι από Ακαδημία διετούς φοίτησης και όχι από Πανεπιστήμιο... Και τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο πολύ από τότε... Θα δούμε...

Τζίνι, μη ρωτάς για έξοδα, έχω χάσει το μπούσουλα, το λογαριασμό, το φως μου, όλα τα έχω χάσει. Ήδη έχω πληρώσει στο σχολείο ένα πακέτο 145 ευρώ τα υλικά όλου του χρόνου συν 30 ευρώ βιβλία αγγλικών. Βάλε και τα ρούχα του σχολείου, επίσημες στολές, καθημερινές κλπ κλπ γύρω στα 250 ευρώ (πήρα ήδη και τα χειμερινά όμως), βάλε τον εξοπλισμό για την κολύμβηση και το μπαλέτο, βάλε και διάφορα έξτρα, έχω χάσει το λογαριασμό, ειλικρινά... Του λέω του άντρα μου τώρα πλήρωνε και ΜΗ ΜΙΛΑΣ!!!! (Αν και δεν έχει βγάλει άχνα ο κακομοίρης, στενοχωριέται που δεν είναι εδώ να τα πάρει αυτός...)

Ααααα, βάλε και βενζίνες, Αττική οδό κάθε μέρα καφεδάκι για τη μαμά από έξω κλπ. Όση οικονομία έκανα τόσο καιρό, θα τα ξοδέψω όλα τώρα...

Pashalitsa εσύ φυσικά ξέρεις καλύτερα για το παιδάκι σου αλλά δεν πρέπει να την πας στο νοσοκομείο πριν φτάσει να επιδεινωθεί;

Αφού πονάει πολύ ...

Δεν ξέρω βρε παιδί μου, σπαράζει η ψυχή μου με τα παιδάκια, σκέφτομαι την ανιψούλα μου στην θέση της....

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

Διαφημίσεις

paskoyal, οταν η συλια εβγαλε πρωτη φορα τον αγκωνα της (αλλα με τραβηγμα απο χορο). δεν το κουναγε καν.

απλα ο ορθοπαιδικος τοτε που την πηγαμε (αμεσως) κ το εβαλε στη θεση του, μας ειπε οτι οσο πιο νωρις παει στο νοσοκομειο, τοσο πιο καλα. απο αποψη ευκολιας θεραπειας γιατι τα κοκαλα τους κλεινουν πολυ γρηγορα παλι, κ ειναι πιο επιπονο για το παιδι αργοτερα.

αλλα οπως περιγραφεις το χτυπημα, σιγουρα ειναι κατι αλλο.

ας ελπισουμε να ειναι καλυτερα αυριο.

αντε ακομα δεν ξεκινησε η χρονια κ το νου σας στις κοπανες!:tongue:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Pashalitsa εσύ φυσικά ξέρεις καλύτερα για το παιδάκι σου αλλά δεν πρέπει να την πας στο νοσοκομείο πριν φτάσει να επιδεινωθεί;

Αφού πονάει πολύ ...

Δεν ξέρω βρε παιδί μου, σπαράζει η ψυχή μου με τα παιδάκια, σκέφτομαι την ανιψούλα μου στην θέση της....

χαχαχαχα έτσι όπως το διαβάζω φαίνομαι τραγική :rolleyes:! Λες και δεν ξέρεις εσύ καλύτερα τι θα κάνεις με το κοριτσάκι σου!!!

Καλά, έχω ψύχωση με τον πόνο, υποφέρω και μόνο με την ιδέα ότι ίσως πονέσω, χαχαχαχα!!!

Δεν θα έκανα ποτέ εγώ παιδί μου για γιατρός :tongue:, θα ερχόντουσαν για γαζαπλάστ και θα τους έβαζα γύψο!!!!!! :D:D:D:D

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

χαχαχαχα έτσι όπως το διαβάζω φαίνομαι τραγική :rolleyes:! Λες και δεν ξέρεις εσύ καλύτερα τι θα κάνεις με το κοριτσάκι σου!!!

Καλά, έχω ψύχωση με τον πόνο, υποφέρω και μόνο με την ιδέα ότι ίσως πονέσω, χαχαχαχα!!!

Δεν θα έκανα ποτέ εγώ παιδί μου για γιατρός :tongue:, θα ερχόντουσαν για γαζαπλάστ και θα τους έβαζα γύψο!!!!!! :D:D:D:D

ΧΑΧΑ! Μην ανησυχείς, θα γίνεις κι εσύ μάνα και θα σκληρύνεις...:tongue:

Είμαστε λοιπόν στη Σαλαμίνα και σχολείο γιοκ. Γιατί όμως δε με έχουν πάρει τηλέφωνο να ρωτήσουν;:confused:

Ο αγκώνας είναι λίγο πρησμένος, σίγουρα δεν έχει βγει, για κανένα ράισμα φοβάμαι από το τράνταγμα στο πάτωμα... Πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο... Και δεν ξέρω και που να πάω, ξέρει κανείς αν έχουν σήμερα απεργία οι γιατροί στο ΕΣΥ; Έχεις πάει ποτέ Τζίνι, Πάρος, σε ιδιωτικό;

Αλήθεια η Πάρος είναι εδώ ή σε μέρη εξωτικά και παραδεισένια;;;:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...