Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημέραααα!

Εχθές το βράδυ είχα γράψει ένα κατεβατό και ήρθε η μαμά και πήρε τον η/υ και μου έκλεισε την σελίδα χωρίς να έχω τελειώσει.. ΓΓΓρρρρρ!

Λοιπόν το πάρτυ στέφτηκε με επιτυχία!!! Άξιζε η ταλαιπωρία!!!! Το ευχαριστήθηκαν τα παιδάκια-ταλιμπανάκια!!! Αυτή τη φορά τα έκανα όλα μόνη μου(φαγητά) και ο σύζυγος έκανε μπάρμπεκιου!!!! Ευτυχώς έκανε και καλή μέρα, οπότε όλα καλά!!!

Εγώ πάλι στο facebook έχω φίλους μόνο ανθρώπους που ξέρω και όχι άσχετους οπότε δεν φοβάμαι, το φόρουμ που το διαβάζει ο οποιοσδήποτε περισσότερο με αγχώνει..

Τελικά η μικρή πήγε παιδικό εκεί που πάει τα τελευταία 2 χρόνια, οπότε δεν είχαμε θέμα προσαρμογής..! Τα 2 Νήπια που έκανα αίτηση δεν πήραν προνήπια καθόλου οπότε αναγκαστικά και φέτος παιδικό!

Κυριακή φτιάξε νέο τικεράκι!!

*Α κορίτσια 12:30 έφυγαν οι τελευταίοι 1:30 το σπίτι ήταν όπως πριν! Την πολύ την ώρα την έφαγα στο να χωρίσω τα παιχνίδια, γιατί τα έχω χωρισμένα, άλλα πάνω άλλα κάτω, άλλα έξω! Χαμός!

Κυριακή αν σκέφτεσαι να καλέσεις τα παιδάκια του παιδικού, κάντο κατευθείαν σπίτι, αν όχι, πήγαινε μια τούρτα στο σχολείο και μετά τους δικούς σας σπίτι, αν πάλι δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς, κάντο σε παιδότοπο και τέλος! Εγώ όταν έλειπε ο Θ και μέναμε στο άλλο σπίτι που δεν έχει κήπο το είχα κάνει σε ένα tennis club και το είχα ευχαριστηθεί! Απο χρήματα το ίδιο μου είχε βγει!

Θα σας βάλω φώτο να δείτε την τούρτα! :)

1. ?!

2. μια απο τα ιδια με τα παιχνιδια, ευτυχως χωρις το πανω!

3. πολυ ωραια τουρτα. αααααλλλααααα.....

εισαι κακουργα! οχι οτι ειμαι γλυκαντζου, αλλα κανω διατροφη, μπας κ χασω κανενα δραμι!

πασκουαλε, πως παει με το σχολειο?

ο χασμπανος ερχετε?

ρε παιδια η μαριαννα που ειναι?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!

Εχθές το βράδυ είχα γράψει ένα κατεβατό και ήρθε η μαμά και πήρε τον η/υ και μου έκλεισε την σελίδα χωρίς να έχω τελειώσει.. ΓΓΓρρρρρ!

Λοιπόν το πάρτυ στέφτηκε με επιτυχία!!! Άξιζε η ταλαιπωρία!!!! Το ευχαριστήθηκαν τα παιδάκια-ταλιμπανάκια!!! Αυτή τη φορά τα έκανα όλα μόνη μου(φαγητά) και ο σύζυγος έκανε μπάρμπεκιου!!!! Ευτυχώς έκανε και καλή μέρα, οπότε όλα καλά!!!

Εγώ πάλι στο facebook έχω φίλους μόνο ανθρώπους που ξέρω και όχι άσχετους οπότε δεν φοβάμαι, το φόρουμ που το διαβάζει ο οποιοσδήποτε περισσότερο με αγχώνει..

Τελικά η μικρή πήγε παιδικό εκεί που πάει τα τελευταία 2 χρόνια, οπότε δεν είχαμε θέμα προσαρμογής..! Τα 2 Νήπια που έκανα αίτηση δεν πήραν προνήπια καθόλου οπότε αναγκαστικά και φέτος παιδικό!

Κυριακή φτιάξε νέο τικεράκι!!

*Α κορίτσια 12:30 έφυγαν οι τελευταίοι 1:30 το σπίτι ήταν όπως πριν! Την πολύ την ώρα την έφαγα στο να χωρίσω τα παιχνίδια, γιατί τα έχω χωρισμένα, άλλα πάνω άλλα κάτω, άλλα έξω! Χαμός!

Κυριακή αν σκέφτεσαι να καλέσεις τα παιδάκια του παιδικού, κάντο κατευθείαν σπίτι, αν όχι, πήγαινε μια τούρτα στο σχολείο και μετά τους δικούς σας σπίτι, αν πάλι δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς, κάντο σε παιδότοπο και τέλος! Εγώ όταν έλειπε ο Θ και μέναμε στο άλλο σπίτι που δεν έχει κήπο το είχα κάνει σε ένα tennis club και το είχα ευχαριστηθεί! Απο χρήματα το ίδιο μου είχε βγει!

Θα σας βάλω φώτο να δείτε την τούρτα! :)

Πώς τα κατάφερες βρε θηρίο και σε μια ώρα το σπίτι ήταν λαμπίκο; :shock::shock:

Λοιπόν παιδάκια από τον παιδικό πώς να καλέσω σπίτι αφού δεν ξερω καν τις μαμάδες τους 1-2 έχω δει μονο αλλά τα περισσότερα παιδάκια ήταν από περυσι και γνωρίζονται μεταξύ τους εμείς είμαστε με άλλα 3 που κάνουμε προσαρμογή τώρα επομένως δεν υπάρχει η άνεση να τα καλέσω όλα αυτά τα παιδάκια στο σπίτι. Μάλλον θα πάρω μια τούρτα στον παιδικό και μετά θα κάνω ένα τραπέζι στο σπίτι αλλά αυτό δε θα έχει κ τόσα πολλά παιδάκια και για αυτο θα γίνει κ στο σπίτι κ όχι σε παιδότοπο...γμτ...Εγώ βασικά θέλω η μικρή να περάσει καλά. Αν το κανω τελικά στο σπίτι θα πρέπει να είναι την επόμενη των γενεθλίων της που είναι Σάββατο γιατί Παρασκ. απόγευμα πολλοί δουλεύουν...ΟΥφ...θα δω. Πάντως Ναταλία μπράβο που τα οργάνωσες τόσο καλά και η τούρτα φαίνεται τέλεια!!!! :rolleyes:

Εγώ σήμερα είμαι κάπως..πρώτη φορά μου την πήρε το σχολικό και τι να σας πω..έμεινα σαν βλάκας έξω από το σπίτι με τα κλειδια΄στο χέρι να κοιτάω το σχολικό με τη μικρή μου μέσα να απομακρύνεται. Αφήστε είμαι χάλια...δε μπορώ να το ξεχάσω...το μικρουλι μου έφυγε για πρώτη φορά έτσι και σήμερα θα είναι τόσες πολλές ώρες εκεί. Μου έρχεται να πάω να την πάρω σας λεω..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ>

Ειμαι πολύ χαζή; :shock:

age.png

Εγώ σήμερα είμαι κάπως..πρώτη φορά μου την πήρε το σχολικό και τι να σας πω..έμεινα σαν βλάκας έξω από το σπίτι με τα κλειδια΄στο χέρι να κοιτάω το σχολικό με τη μικρή μου μέσα να απομακρύνεται. Αφήστε είμαι χάλια...δε μπορώ να το ξεχάσω...το μικρουλι μου έφυγε για πρώτη φορά έτσι και σήμερα θα είναι τόσες πολλές ώρες εκεί. Μου έρχεται να πάω να την πάρω σας λεω..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ>

Ειμαι πολύ χαζή; :shock:

Αν μου επιτρέπεις ayla, φυσικά δεν είσαι χαζή, είσαι μια πολύ γλυκιά μανούλα!!! :D

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

Ayla με βοήθησε και ο σύζυγος!!!!!!!! χαχαχα!!!!!! Και δεν τα άφησα να πάνε επάνω! Έπαιξαν έξω και κάτω στο σαλόνι!

Λοιπόν πείτε μου αν ξέρει καμία, θέλουμε να πάρουμε καινούριο αυτοκίνητο, για τους ναυτικούς ισχύουν οι κόκκινες πινακίδες? Παλιά ήξερα οτι οι ναυτικοί δικαιούνταν, τώρα?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ayla είναι οι πρώτες μέρες!!! Θα συνηθίσεις και θα είναι όλα μια χαρά!!! Σκέψου οτι εκεί η μικρή σου περνάει καλά, παίζει και απασχολείται ενώ σπίτι θα βαριόταν! Εγώ πάντως τον ονομάζω Άγιος Παιδικός!!! χαχαχα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

alΛοχαρω τις κοπελες μου!

τι κανετε?

πωπω αυλα! τετοια συναισθηματα ρε παιδια θα βιωσω κ εγω αργοτερα?

χμ? δηλ. κατι σαν να ενηλικιωνονται (ας πουμε) κ φευγουν απο το σπιτι?!

πως εισαι σημερα? πως ενιωσες?

παρος δεν ισχυει απο οτι μου εχει πει ο ν. παλιοτερα που τον ειχα ρωτησει.

Α! κ τωρα που ειπα για τον χασμπανο, στην αλλη μαλαισια (στο γυρισμο) θα φυγει ο αλλος καπτεν!

ημαρτον κυριε!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πασκουαλε ειδα συμμετοχη στο θεμα διπλα,

εμενα ο χασμπανης μου ειπε οτι δεν θα κανουν εκτακτη εισφορα σε εμας:confused:

μονο για το μαζντα μου ειπε θα ερθει χαρατσι (λογω κυβικων), αλλα δεν ξερει πόσο.

τι λετε οι αλλες, τι σας ειπαν οι αντρες σας?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορίτσια σας ήρθε το εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος;

Οι ναυτικοί λόγω αυτόματης φορολογίας δεν δικαιούνται απαλλαγή; Ξέρετε;

Κορίτσια γεια σας...είχα ξαναγράψει παλιότερα εδώ μιας και είμαι κόρη ναυτικού...καποια κορίτσια μπορεί να με θυμάστε καποια αλλά όχι...ο μπαμπάς μου ήρθε 9αυγουστου και από τότε δεν έχουμε σταματήσει τις βόλτες...ανεβηκαμε στην Αθήνα 3 φορές για ψώνια...πήγαμε διακοπές στην Λευκάδα πέντε μέρες και ήταν φανταστικά...βέβαια περασα τέλεια στην θεία μου που πήγαμε 4ημερες στην ορεινή Κορινθία σε ένα γραφικό χωριό που λατρευω απίστευτα...έτσι πήγαμε και διακοπές στο βουνό και στην θάλασσα...σήμερα ήμασταν όλη την ημέρα στην Πάτρα για τα σχολικά κα...μας κάνει όλες τις χαρες περνάμε σούπερ...λιωσαμε στα μπάνια αλλα τώρα πρέπει να τα ξεχάσουμε γιατί ξεκινούν τα σχολεία αλλα τις εκδρομουλες μας θα τις κάνουμε...διάβαζα κατα καιρούς τα νέα σας αλλα δεν προλαβαινα να σας γράψω...έτσι λοιπόν θα σας γράφω απο τώρα και στο εξής καθημερινά(ελπίζω)...!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ήρθε το εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος;

Οι ναυτικοί λόγω αυτόματης φορολογίας δεν δικαιούνται απαλλαγή; Ξέρετε;

δεν εχω ιδεα παιδια!

για εισοδημα του 10 δεν ειναι η εκτακτη?

οποτε λεει ο ν. θα την φαμε κανονικα την σβερκια κ για εισοδηματα κ για το μαζντα.:-(

Κορίτσια γεια σας...είχα ξαναγράψει παλιότερα εδώ μιας και είμαι κόρη ναυτικού...καποια κορίτσια μπορεί να με θυμάστε καποια αλλά όχι...ο μπαμπάς μου ήρθε 9αυγουστου και από τότε δεν έχουμε σταματήσει τις βόλτες...ανεβηκαμε στην Αθήνα 3 φορές για ψώνια...πήγαμε διακοπές στην Λευκάδα πέντε μέρες και ήταν φανταστικά...βέβαια περασα τέλεια στην θεία μου που πήγαμε 4ημερες στην ορεινή Κορινθία σε ένα γραφικό χωριό που λατρευω απίστευτα...έτσι πήγαμε και διακοπές στο βουνό και στην θάλασσα...σήμερα ήμασταν όλη την ημέρα στην Πάτρα για τα σχολικά κα...μας κάνει όλες τις χαρες περνάμε σούπερ...λιωσαμε στα μπάνια αλλα τώρα πρέπει να τα ξεχάσουμε γιατί ξεκινούν τα σχολεία αλλα τις εκδρομουλες μας θα τις κάνουμε...διάβαζα κατα καιρούς τα νέα σας αλλα δεν προλαβαινα να σας γράψω...έτσι λοιπόν θα σας γράφω απο τώρα και στο εξής καθημερινά(ελπίζω)...!!!!

καλως το το κοριτσι κ απο εδω!

μια χαρα περνατε με τον μπαμπα βλεπω! γαι να δουμε τι θα κανουμε κ εμεις σε λιγα χρονια?

μπαινει την δευτερα η φιλη σου?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ναι tzini για το εισόδημα του 10 είναι, μόλις το λάβαμε και έπαθα σοκ!!!

Δηλαδή εγώ το έλαβα και ο καλός μου δεν ξέρει τίποτα ακόμα, γιατί μόλις σήμερα έφτασαν Αμερική, θα φορτώσουν και θα ξαναφύγουν μέσα σε μόνο 12 ώρες και θα τρέχουν όλοι χωρίς ανάσα, οπότε δεν μου έκανε καρδιά να του πω τίποτα...:-(

Μα κανείς καλός; Κανείς να μην καταλαβαίνει τον γολγοθά των ναυτικών ώστε να τους παραχωρήσουν όσο περισσότερες διευκολύνσεις και απαλλαγές μπορούν; Δεν φτάνει τα όσα περνάμε όλοι με αυτό το επάγγελμα;

Ντροπή τους!!!

Ναι tzini για το εισόδημα του 10 είναι, μόλις το λάβαμε και έπαθα σοκ!!!

Δηλαδή εγώ το έλαβα και ο καλός μου δεν ξέρει τίποτα ακόμα, γιατί μόλις σήμερα έφτασαν Αμερική, θα φορτώσουν και θα ξαναφύγουν μέσα σε μόνο 12 ώρες και θα τρέχουν όλοι χωρίς ανάσα, οπότε δεν μου έκανε καρδιά να του πω τίποτα...:-(

Μα κανείς καλός; Κανείς να μην καταλαβαίνει τον γολγοθά των ναυτικών ώστε να τους παραχωρήσουν όσο περισσότερες διευκολύνσεις και απαλλαγές μπορούν; Δεν φτάνει τα όσα περνάμε όλοι με αυτό το επάγγελμα;

Ντροπή τους!!!

ωχ! ποσο πηγε το μαλλι?

καλα εγω εβλεπα κατι αρθρα για τα αμαξια κ δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.

τοσο η παλαιοτητα.

τοσο οι ιπποι.

τοσο το ενα, τοσο το αλλο.

αστο δια πια!!!!! δεν καταλαβαινω.

για τους μισθους δεν εχω δει καν. φανταζομαι τι θα γινει.

μου φαινεται θα κανω εγγραφη σε αυτο το συλλογο κινημα που λενε διπλα στο φορουμ οι κοπελες.

οπως το βλεπω 2χιλιαρο στο νερο θα ειναι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Δε θα σχολιάσω τα παραπάνω..γιατί μόλις διάβασα αυτό:

http://www.capital.gr/News.asp?id=1279024

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...

Κορίτσια πηγε η ψυχή μου στην κούλουρη...Και μπορεί ναι μεν να μην ειναι τελικά το βαπόρι του άντρα μου αλλά είναι συναδέλφων του βαπόρι...και μετά να λέμε για φορολογίες ....

Δείτε κ εδώ από τον ΣΚΑΙ

http://www.skai.gr/news/world/article/179711/apopeira-peirateias-se-elliniko-dexamenoploio-stin-eruthra-thalassa/

age.png

Καλημέρα κορίτσια!

Το κοίταζα με το στόμα ανοιχτό, είναι ανατριχιαστικό να σκέφτεσαι τι πέρασαν!

Δόξα τον Θεό που δεν πέτυχε η απόπειρα και είναι όλοι καλά!

Αχ, οι κίνδυνοι που λέμε ότι περνάνε οι ανθρωποί μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...