Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημέέέέέραααααα!!!!!!

Λοιπόν εγώ στον παιδικό που την πηγαίνω δίνω 380 αλλά τα συμπεριλαμβάνει όλα! Δλδ πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό, πάνες και ότι υλικά χρησιμοποιήσουν! Δεν έχει βέβαια σχολικό αλλά την πηγαινοφέρνω εγώ ή η μαμά μου!

Οι τιμές ξεκινάνε απο δω και μπορεί να φτάσουν και τα 600 το μήνα! Ανάλογα με το τι θα επιλέξεις!

Τώρα για την κουκέτα που με ρώτησες!

Όταν έγινε 2 της πήρα ένα κρεβατάκι απο το ικέα μικρό με προβατάκια! Γιατί μετά απο 5 μήνες ήρθε ο αδελφός της και μπήκε στην κούνια! Οπότε έπρεπε να συνηθίσει! Και πραγματικά δεν είχε κανένα πρόβλημα, πήγε κατευθείαν και κοιμήθηκε εκεί και δεν σηκώθηκε ποτέ απο το κρεβάτι το βράδυ κλπ! Τον Απρίλιο που ήταν 3,5 της πήρα το ψηλό!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες κ σε λιγο φευγω για φρουτοκρεμα.

πασκουαλ ναι. καλα καταλαβες. αν κ ειχε το διπλωμα απο περυσι δεν ηθελε αν πιασει. κ φετος παλι ηθελε ενα μηνα συνοδο απο πισω του. παντως εγω αν ημουν η ετερεια, θα αρνιομουν να πληρωσω 2 καπετανιους γαι ενα μηνα. το βρισκω του ματς σαν χρονικο περιθωριο. αντε 10 μερες να πληρωνα, αλλα να πληρωνα 2 καπετανιους για ενα μηνα?! απλα θεωρω το γεγονος οτι τον ηξεραν απο παλια τον ν. στην μετροστ κ το οτι ηταν κοντεινερας 6 χρονια, (η εμπειρια του δηλ.) λειτουργησε υπερ του.

πεταλουδα?

πως πανε τα μαστορεματα? Τελος?

Καλημέέέέέραααααα!!!!!!

Λοιπόν εγώ στον παιδικό που την πηγαίνω δίνω 380 αλλά τα συμπεριλαμβάνει όλα! Δλδ πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό, πάνες και ότι υλικά χρησιμοποιήσουν! Δεν έχει βέβαια σχολικό αλλά την πηγαινοφέρνω εγώ ή η μαμά μου!

Οι τιμές ξεκινάνε απο δω και μπορεί να φτάσουν και τα 600 το μήνα! Ανάλογα με το τι θα επιλέξεις!

Τώρα για την κουκέτα που με ρώτησες!

Όταν έγινε 2 της πήρα ένα κρεβατάκι απο το ικέα μικρό με προβατάκια! Γιατί μετά απο 5 μήνες ήρθε ο αδελφός της και μπήκε στην κούνια! Οπότε έπρεπε να συνηθίσει! Και πραγματικά δεν είχε κανένα πρόβλημα, πήγε κατευθείαν και κοιμήθηκε εκεί και δεν σηκώθηκε ποτέ απο το κρεβάτι το βράδυ κλπ! Τον Απρίλιο που ήταν 3,5 της πήρα το ψηλό!

οποτε εκει ηταν το δικο μου λαθος.

την εβαλα κατευθειαν κουκετα. θυμοσαστε κ τις διαφορες συγκυριες ετσι? ποσο ζωον ειμαι ρε παιδια?!

αλλα βασικα φταιει κ ο γαμπρος μου, γιατι δεν μου ειπε εξ αρχης οτι μπορουσε η κουκετα να μονταριστει σαν σκετο χαμηλο κρεβατι με πολυ ψηλα προσκεφαλα!:evil:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ax σίγουρα είναι όμορφα στις Αζόρες αλλά δεν είδε τίποτα, στην ράδα ήταν παραπάνω από 1 εβδομάδα, το έβλεπα και στον χάρτη πλοίων. Ναυλώθηκαν τελικά χτες και έχουν ξεκινήσει ήδη για Αμερική, Βαλτιμόρη.

πεταλουδα?

πως πανε τα μαστορεματα? Τελος?

Tzini :D μπαααααααα!!!! Δεν έχω τελειώσει ακόμα, μόνο το σαλόνι θέλει τώρα φρεσκάρισμα αλλά έχουμε πράγματα που πρέπει πρώτα να μετακινηθούν, οπότε μέχρι να αδειάσει αναμένω! Τώρα που άνοιξαν τα μαγαζιά πάλι παίρνω προσφορές για κρύσταλλα στα μπάνια και θα πεταχτώ και για τα πτυσσόμενα κάγκελα.

Πάνω από το τζάκι κάτι θέλω να κάνω αλλά δεν ξέρω τι, σκέφτομαι ακόμα. Προς το παρόν δεν έχω και πολύ διάθεση για δουλειές, μου λείπει πολύ ο καλός μου!!!!!!!! :-(

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

καλημερες κ σε λιγο φευγω για φρουτοκρεμα.

πασκουαλ ναι. καλα καταλαβες. αν κ ειχε το διπλωμα απο περυσι δεν ηθελε αν πιασει. κ φετος παλι ηθελε ενα μηνα συνοδο απο πισω του. παντως εγω αν ημουν η ετερεια, θα αρνιομουν να πληρωσω 2 καπετανιους γαι ενα μηνα. το βρισκω του ματς σαν χρονικο περιθωριο. αντε 10 μερες να πληρωνα, αλλα να πληρωνα 2 καπετανιους για ενα μηνα?! απλα θεωρω το γεγονος οτι τον ηξεραν απο παλια τον ν. στην μετροστ κ το οτι ηταν κοντεινερας 6 χρονια, (η εμπειρια του δηλ.) λειτουργησε υπερ του.

Ε, λοιπόν τότε καλορίζικος!!! Άντε καλή αρχή!!! Και ο δικός μου είναι τρομερά ανασφαλής, την πρώτη φορά που ανέλαβε κόντευε να πάθει κρίση άγχους! Λοιπόν, αν έχει κανένα φίλο καπετάνιο στην εταιρία (που θα τα ξέρει τα καράβια) να έχει το κινητό του ώστε αν προκύψει κάτι να μπορεί να πάρει έναν άνθρωπο χωρίς να εκτίθεται στην εταιρία ότι δεν ξέρει κάτι... Εμένα το χρειάστηκε αυτό δυο φορές... Για δουλειές εκτός μηχονοστασίου (βλάβη στους γερανούς και σε αντλίες καυσίμου) αλλά οι μηχανικοί φροντίζουν για όλα στα γκαζάδικα... Βλέπεις ο καλός μου ήταν καλομαθημένος σα δεύτερος στα κρουαζιεροπλοια να έχει 10 βοηθούς με διαφορετικές ειδικότητες, ενώ σε αυτά τα πλοία οι μηχανικοί πρέπει να είναι πολυτεχνίτες και γενικότερα μάγκες στη δουλειά αλλιώς...

Κι εμένα είχε 3 χρόνια το δίπλωμα όταν έπιαασε πρώτος (ή μήπως 4;) γιατί με του πρώτου είχε πιάσει πρωτοδεύτερος στα κρουαζιερόπλοια (εκεί για να πιάσεις πρώτος... άντε να μην πω τι...) και μετά όταν ξαναγύρισε στα δεξαμενόπλοια έπρεπε να ξανακάνει δεύτερος... Οπότε χάθηκε χρόνος και χρήμα αλλά δε γινόταν αλλιώς... Και θα είχε πιάσει γρηγορότερα πρώτος αλλά όταν βρέθηκε η ευκαιρία, έπρεπε να ξεμπαρκάρει γιατί θα έκανα τη μικρή και δεν το σκέφτηκε καθόλου... Οπότε μετά έκανε και άλλο ταξίδι δεύτερος και πρώτος έπιασε το 2008 νομίζω τέλος ή αρχές του 2009 θα ήταν...

Ax σίγουρα είναι όμορφα στις Αζόρες αλλά δεν είδε τίποτα, στην ράδα ήταν παραπάνω από 1 εβδομάδα, το έβλεπα και στον χάρτη πλοίων. Ναυλώθηκαν τελικά χτες και έχουν ξεκινήσει ήδη για Αμερική, Βαλτιμόρη.

Α, καλά, οι ναυτικοί τελικά γυρνάνε όλο τον κόσμο και πλέον δε βλέπουν τίποτα...

Και μου αρέσει που ρωτάνε τον άντρα μου ποιο μέρος του κοσμου του αρέσει περισσότερο... Μόνο στα κρουαζιερόπλοια μπορεί το πλήρωμα ακόμα και να συμμετέχει σε εκδρομές αλλά πρέπει να το κυνηγάς και να το θες, ο δικός μου κοιμόταν όρθιος... Τόσα χρόνια στα κρουαζιερόπλοια (5) δεν πήγε ποτέ μια εκδρομή... Μόνο σπάνια έβγαινε έξω με κάποιους για να φάνε... Και μαζί μου μόνο για ψώνια και για φαγητό έβγαινε... Εγώ όμως του έδωσα και κατάλαβε... :D Στην αρχή ντρεπόμουν αλλά μετά με έσπρωξαν άλλοι από το πλήρωμα να ζητάω εκδρομές και ειδικά όταν έγινε πρωτοδεύτερος δεν έλεγε ποτέ κανείς όχι... Θυμάμαι ότι ο υπεύθυνος των εκδρομών μου είχε πει: Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις τις εκδρομές πια καλύτερα από εμένα, δεν έρχεσαι να κάνεις και την παρουσίαση στο θέατρο; :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας κ από μενα..

Καλέ πολλά γράψατε για τα δεδομένα της εποχής!

Λοιπόν καλή αρχή στη μικρή σου Πασχαλίτσα. Εγώ θα έλεγα να βάλεις κατι απλό και όμορφο και όχι την Άρτα κ τα Γιάννενα όπως κανουν κάτι κυράτσες των ΒΠ και πανε 8 το πρωί με τα ταγιέρ κ τις LV τσάντες λες θα κάνουν εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Χμ....τελικά όντως εμείς έχουμε πολλά κοινά...και επίσης είναι πολύ συχνά κοινός ο τρόπος που σκεφτόμαστε...Καρμικό λες;;;; :rolleyes:

Τον άντρα σου τον καταλαβαίνω απόλυτα. Να λείπει σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής του παιδιού του; Αν και θα τον παρηγορήσεις αν του πεις ότι θα έχει και άλλες τέτοιες στιγμές ΠΙΟ σημαντικές..ε;

Τζίνι οντως εδώ πέρα στην επαρχία είναι κάποια πράγματα πιο φτηνά...αλλα επίσης κάποια άλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σε σχέση με την Αθήνα (πχ ρουχισμός, βενζίνες, έπιπλα... είδη σπιτιού κλπ) αλλά αντισταθμίζονται απο τα άλλα. Πχ τα 450 ευρώ που δίνω για ενοίκιο για ένα τέτοιο σπίτι ...θα ήταν κανα 1000 στην Αθήνα στανταράκι!

Βρε, ακόμα να προσαρμοστεί με την κουκέτα; Της κουκέτας γίνεται στο δωμάτιο της δηλαδή;

Πάρος, πότε ξεκίνησε σταθμό η μικρή; Πώς ήταν; Πώς προσαρμόστηκε; Για πες τις εμπειρίες σου..Κατα τα άλλα καλά να περνάς με τον συζύγο.

Α, κορίτσια, το τικεράκι που είχα με την ηλικία της μικρής εδώ και 2 μήνες έχει εξαφανιστεί..πώς θα το επαναφέρω ξέρει καμία; Η θα πρέπει να φτιάξω άλλο;;;

Εμείς αυριο έχουμε 3η μέρα παιδικό και θα είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσει να φάει κ όλας εκεί. Για να δούμε λοιπόν....Εγώ κανω σαν χαζό...

Πεταλούδα...πότε περιμένεις τον καλό σου αλήθεια;

age.png

Πεταλούδα...πότε περιμένεις τον καλό σου αλήθεια;

Μέσα Ιανουαρίου Ayla λήγει το 7μηνο αλλά με όσα έχω ακούσει από εσάς και από τον καλό μου καλό Φεβρουάριο υπολογίζω.

Βασικά φοβάται να με πάρει, ξέρει ότι με χαλάει πολύ η θάλασσα (έπαιρνα δραμαμίνη από Πειραιά για Σύρο φανταστήτε! για 5 ώρες) και δεν θα μπορεί να με βοηθήσει όντας αυτός στην γέφυρα και τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα.

αλλο!

πεταλουδα κ αντε πες οτι πας, θα σε προσεξουν οσο μπορουν.

που να δεις μετα τι λενε, αμα φυγει γυναικα απο το καραβι κ εχει καιρο!

πως πατε με τους παιδικους-σχολεια βρε κοριτσια?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ναι ρε Τζίνι και άμα κάνει καιρό και είναι μια γυναίκα ΠΑΝΩ στο καράβι..τι κάνουν; τη φουντάρουν για να εξευμενίσουν τον Ποσειδώνα;; :shock: Ειναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!!!

Λοιπον εμείς με τον παιδικό προς το παρον πάμε καλά. Σήμερα έμεινε ακομα περισσότερες ώρες και έφαγε για πρώτη φορά εκεί. Και τι έφαγε λετε; Φακόρυζο που δεν το έχει φάει ΠΟΤΕ σπίτι (μόνο φακές σκέτες και με παρεκαλετά τρώει μια στο τόσο)....Προς το παρόν δείχνει να της αρέσει...Μάλλον εγώ θέλω προσαρμογή τελικά. Τι να πω;

Εσείς τι άλλα νέα; Περιμένουμε τα νέα της Βαρβάρας...με αγωνία.

Α, Ναταλία είδα στο φατσοβιβλίο μερικές φωτογραφίες απο τα γενέθλια της μικρής!! Δεν τις είδα όλες γιατί ήταν πολλές ωρέ ζαγάρι. Καλέ τι νταβαντούρι ήταν αυτό; Πολύ κόσμος. Πες μου πόσες ώρες μάζευες μετά αληθεια! Πάντως τα μικρά πρέπει να το καταευχαριστήθηκαν. Και εσείς καλά θα περάσατε..με τόσες όμορφες φατσούλες γύρω σας...

Α, κορίτσια, εμείς έχουμε γενέθλια στις 23 Σεπτέμβρη και πεφτουν παρασκευή. Εχω τον εξής προβληματισμό:

Να πάρω τούρτα στον παιδικό την παρασκευή και να γίνει μια μινι γιορτή εκεί; Και μετά το Σάββατο να κάνω τραπέζι στο σπίτι και άλλη τούρτα; Να μην κανω τπτ στον παιδικό και να κάνω τραπέζι την παρασκευή στο σπίτι που είναι η ημερα των γενεθλίων της κανονικά;

Να κλείσω κανα παιδότοπο το Σάββατο που δε θα δουλεύουν και οι περισσότεροι γιατί Παρασκ. απόγευμα θα είμαστε εμείς κ εμείς τελικά στο σπίτι..

ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??

age.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια κορίτσια; Θα πουν ότι φταίει η επισκέπτρια γυναίκα αν κάνει θάλασσα :shock: ;

Δηλαδή αναλογικά πόσες γυναίκες έχουν ανέβει στα καράβια τώρα που ξεκινά η περίοδος τυφώνων στον ατλαντικό :tongue:;;;;;;

Πωπω, πραγματικά, οι παλιοί ναυτικοί λες και μισούν τις γυναίκες!

Φαντάζεστε όμως να πάω και να είναι λάδι η θάλασσα; Θα με παρακαλάνε να ξαναπάω :D:D:D:D! (λέμε τώρα αστεία να περάσει η ώρα...:rolleyes:)

Ναι ρε Τζίνι και άμα κάνει καιρό και είναι μια γυναίκα ΠΑΝΩ στο καράβι..τι κάνουν; τη φουντάρουν για να εξευμενίσουν τον Ποσειδώνα;; :shock: Ειναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!!!

Λοιπον εμείς με τον παιδικό προς το παρον πάμε καλά. Σήμερα έμεινε ακομα περισσότερες ώρες και έφαγε για πρώτη φορά εκεί. Και τι έφαγε λετε; Φακόρυζο που δεν το έχει φάει ΠΟΤΕ σπίτι (μόνο φακές σκέτες και με παρεκαλετά τρώει μια στο τόσο)....Προς το παρόν δείχνει να της αρέσει...Μάλλον εγώ θέλω προσαρμογή τελικά. Τι να πω;

Εσείς τι άλλα νέα; Περιμένουμε τα νέα της Βαρβάρας...με αγωνία.

Α, Ναταλία είδα στο φατσοβιβλίο μερικές φωτογραφίες απο τα γενέθλια της μικρής!! Δεν τις είδα όλες γιατί ήταν πολλές ωρέ ζαγάρι. Καλέ τι νταβαντούρι ήταν αυτό; Πολύ κόσμος. Πες μου πόσες ώρες μάζευες μετά αληθεια! Πάντως τα μικρά πρέπει να το καταευχαριστήθηκαν. Και εσείς καλά θα περάσατε..με τόσες όμορφες φατσούλες γύρω σας...

Α, κορίτσια, εμείς έχουμε γενέθλια στις 23 Σεπτέμβρη και πεφτουν παρασκευή. Εχω τον εξής προβληματισμό:

Να πάρω τούρτα στον παιδικό την παρασκευή και να γίνει μια μινι γιορτή εκεί; Και μετά το Σάββατο να κάνω τραπέζι στο σπίτι και άλλη τούρτα; Να μην κανω τπτ στον παιδικό και να κάνω τραπέζι την παρασκευή στο σπίτι που είναι η ημερα των γενεθλίων της κανονικά;

Να κλείσω κανα παιδότοπο το Σάββατο που δε θα δουλεύουν και οι περισσότεροι γιατί Παρασκ. απόγευμα θα είμαστε εμείς κ εμείς τελικά στο σπίτι..

ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??

εγω λεω να πας κανενα γλυκακι στον παιδικο κ αν μαζευτουν παιδακια πολλα, να κλεισεις σε παιδοτοπο. αν κ γενικα ειμαι του σπιτιου για τετοια, αλλα ειναι το μαζεμα μετα γμτ!!! εχω δει κ την πικρα παλιοτερα απο την μπιγκ σιστερ!

τετοιος πανικος στης παρος? ωρε να μην εχω φατσομπουκ. ρε παιδια το φοβαμαι το ρημαδι! βαλτε καμια εδω. να γινουμε φιλες απο εδω.

η βαρβαρα λογικα θα τρεχει. αντε να μας πει κανενα νεο απ το σχολειο!

πεταλουδα,

που να ακουγες τι λεγαν οταν εφυγα εγω απο ροτερνταμ κ τους γυρισε ολα τα πισια τουμπα στον αντλαντικο!!! (πηγαιναν μαλαγα μετα)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέραααα!

Εχθές το βράδυ είχα γράψει ένα κατεβατό και ήρθε η μαμά και πήρε τον η/υ και μου έκλεισε την σελίδα χωρίς να έχω τελειώσει.. ΓΓΓρρρρρ!

Λοιπόν το πάρτυ στέφτηκε με επιτυχία!!! Άξιζε η ταλαιπωρία!!!! Το ευχαριστήθηκαν τα παιδάκια-ταλιμπανάκια!!! Αυτή τη φορά τα έκανα όλα μόνη μου(φαγητά) και ο σύζυγος έκανε μπάρμπεκιου!!!! Ευτυχώς έκανε και καλή μέρα, οπότε όλα καλά!!!

Εγώ πάλι στο facebook έχω φίλους μόνο ανθρώπους που ξέρω και όχι άσχετους οπότε δεν φοβάμαι, το φόρουμ που το διαβάζει ο οποιοσδήποτε περισσότερο με αγχώνει..

Τελικά η μικρή πήγε παιδικό εκεί που πάει τα τελευταία 2 χρόνια, οπότε δεν είχαμε θέμα προσαρμογής..! Τα 2 Νήπια που έκανα αίτηση δεν πήραν προνήπια καθόλου οπότε αναγκαστικά και φέτος παιδικό!

Κυριακή φτιάξε νέο τικεράκι!!

*Α κορίτσια 12:30 έφυγαν οι τελευταίοι 1:30 το σπίτι ήταν όπως πριν! Την πολύ την ώρα την έφαγα στο να χωρίσω τα παιχνίδια, γιατί τα έχω χωρισμένα, άλλα πάνω άλλα κάτω, άλλα έξω! Χαμός!

Κυριακή αν σκέφτεσαι να καλέσεις τα παιδάκια του παιδικού, κάντο κατευθείαν σπίτι, αν όχι, πήγαινε μια τούρτα στο σχολείο και μετά τους δικούς σας σπίτι, αν πάλι δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς, κάντο σε παιδότοπο και τέλος! Εγώ όταν έλειπε ο Θ και μέναμε στο άλλο σπίτι που δεν έχει κήπο το είχα κάνει σε ένα tennis club και το είχα ευχαριστηθεί! Απο χρήματα το ίδιο μου είχε βγει!

Θα σας βάλω φώτο να δείτε την τούρτα! :)

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...