Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Τζίνι υπάρχουν διάφορες τιμές για το κάθε άθλημα... Κυμαίνονται από 340 (παραδοσικοί χοροί) -700 (ξιφασκία) το έτος... Το ωδείο φυσικά έχει άλλες τιμές...

Τώρα εγκαινιάζουν κάτι νέο στο σχολείο σχετικά με τις δραστηριότητες, δεν ξέρω τί ακριβώς, θα μάθω τη Δευτέρα...

Κι εγώ απευθύνω έκκληση στις κοπελιές να μας απαντήσουν, μάλλον τις πολυζαλίσαμε με τα βλαστάρια μας...

Δε μιλάμε και λίγο για τους ναυτικούς μας; Ο δικός μου τρώει τα σίδερα... Ταξιδεύει προς Αφρική και βράζει από τα νεύρα του... Παίρνει δυο φορές τη μέρα τηλέφωνο, μην πω και τρεις! Τί να κάνω, να του το κλείσω; Είναι έτοιμος να τσακωθεί αν κάνω ότι λέω να το κλείσουμε... Το βουλώνω γιατί δε θα ήθελα ΚΑΘΟΛΟΥ να είμαι στη θέση του... Ειλικρινά... Είναι από τις φορές που τον λυπάμαι που κάνει αυτή τη δουλειά... Μόνο εγώ ξέρω πόσο θα ήθελε να είναι εδώ τη Δευτέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα είναι στο κάτω μερος της Αφρικής και οδεύουνε σιγά σιγά προς Ευρώπη..και αυτός μια από τα ίδια...από τη μέρα που ξεκινήσαμε προσαρμογή έχει λαλήσει.

Χάνουν ρε κορίτσια στιγμές από τα παιδιά τους και δεν είναι λίγο αυτό. ΑΥτά δεν αναπληρώνονται με τπτ κ ποτέ.

age.png

:shock::shock::shock:ελεος βρε αυλα!

με κανεις κ νιωθω πολυ μαλακας που ζω στην αθηνα!

μια χαρα τιμες εκει!

εδω εμεις οι πρωτευουσιανοι, οι πρωτομπουρτζοβλαχοι δηλ. εχουμε την εγγραφη σε ''καλο'' παιδικο: 200 βρακοπαλουκα:shock::shock::shock:. κ δεν ειναι μεσα στην τιμη κ τα γραφικα. τα 200 για τα γραφικα ειναι παλι εξτρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ει ...Για να δουμε αν θα συνεχιστεί ομως. Οι δασκάλες της μου είπαν ότι ΟΛΑ τα παιδάκια κάποια στιγμή θα κλάψουν. Πολύ σπάνιο να προσαρμοστεί κάποιο χωρίς κλαμα...Για να δούμε!

Η δική σου θα κλάψει όταν μετά από μερικές μέρες θα βαρεθεί και θα σε ψάχνει κάποια στιγμή... Αλλά θα της περάσει... Μην ανησυχείς καθόλου...

Pashalitsa περίπου τα ίδια συναισθήματα ενιωθα κ γω όταν τελείωνα το σχολείο...Στη Δευτέρα Λυκείου συνειδητοποίησα ότι εχω ακόμα ΜΟΝΟ ΜΙΑ χρονιά σχολείο και με είχε πάρει τελείως από κάτω. Κ γω ήμουν τυχερή στο δημοτικό είχα εναν απίστευτο δάσκαλο..που ήταν για μενα μεγάλη τύχη. Του οφείλω πάρα πολλά!

Χα,χα! Τι θα γίνει με εμάς τις δυο; Παράλληλες ζωές έχουμε ζήσει;;; Κι εγώ οφείλω σε αυτό το δάσκαλο ειδικά πάρα πολλά... Και πρώτα από όλα τη βαθιά κατανόηση του πόσο σημαντική είναι η μόρφωση και η καλλιέργεια του ανθρώπου...

Τzini λοιπόν στον παιδικό αυτό που είναι πρότυπος παιδικός δηλ. πολύ καλές κτιριακές εγκαταστασεις (χτισμένο το κτίριο ειδικα΄για παιδικός σταθμός) και καλό πρόγραμμα και καλές νηπιαγωγούς, μουσικολόγους κλπ...δινω πολύ λίγα χρήματα συγκριτικά με την Αθήνα.

280 το μήνα με φαγητό και μια μεταφορά τη μέρα (δηλ. μόνο το πρωί θα την παίρνει σχολικό κ αυτό γιατί θέλω εγώ να την παίρνω από εκεί μετά τη δουλειά μου για να τσεκάρω κ τι παίζει..). Συν 80 που ήταν η εγγραφή. Το μόνο που θα πηγαίνω είναι τα παμπερς της. Υλικά και τα λοιπά είναι του σταθμού. Είναι πολύ καλά τα λεφτά για αυτά που παρέχει.

Τζάμπααααααααααααα!!! Μια χαρά είσαι εσύ παιδί μου εκεί κάτω!!!:-)

πρεπει να ειναι μαλαισια τωρα ο ν. στις 3 του μηνα φτανανε.

δεν εχουμε μιλησει ακομα!:-(

επερνε στις 31 το μεσημερι, αλλα κοιμομουν στην κουκετα με τη συλου κ δεν το ακουσα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν είναι αστείο... Πιο πολύ και από την επέτειο, πιο πολύ και από τα γενέθλια της μικρής, ήθελε να είναι εδώ όταν θα ξεκινούσε το σχολείο... Το ξέρω πολύ καλά... Μέχρι που σκεφτόμουν να μην τη στείλω μέχρι να έρθει (ενδέχεται να έρθει στις 15 αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα φύγει από Αφρική). Αλλά τότε θα χάσει το παιδί την προσαρμογή και τον αγιασμό... Δε γίνεται... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι με μια κάμερα σαν το ψώνιο... Και άντε να καταλάβει άλλος τί κάνω... Για βλαχάρα θα με περάσουν...:tongue:

Θα πω κάτι αλλά μη γελάτε μέχρι αύριο! Τί στο καλό να βάλω τη Δευτέρα; Λέτε να πάω απλά ντυμένη και να είναι όλες κουστουμαρισμένες εκεί πέρα;;; Τι τα θέλω εγώ τα μεταξωτά βρακιά;;;:tongue: Πως το λέει το απόφθεγμα;;; Ότι θέλουν επιδέξιους κ#$%^ς;;;;:tongue::tongue::tongue: Που πας κυρά μου από τον Κορυδαλλό;;;:tongue::tongue::tongue: Δεν πας μια βόλτα μέχρι την Πλατεία Μέμου λέω εγώ;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λέω να πάω πρωί... Ααααααχ και το ντύσιμο είναι το μεγαλύτερο βάσανο για μένα...:-(:-(:-(

πρεπει να ειναι μαλαισια τωρα ο ν. στις 3 του μηνα φτανανε.

δεν εχουμε μιλησει ακομα!:-(

επερνε στις 31 το μεσημερι, αλλα κοιμομουν στην κουκετα με τη συλου κ δεν το ακουσα!

Καλέ από πότε έχετε να μιλήσετε;;;:shock: Έγινε κάτι και δεν παίρνει τηλέφωνο; Η απλά ο άνθρωπος είναι λογικός και δεν είναι τρελάρας σαν το δικό μου που παίρνει περισσότερες κάρτες από όσες όλο το υπόλοιπο πλήρωμα μαζί;;;:-(

Θα πω κάτι αλλά μη γελάτε μέχρι αύριο! Τί στο καλό να βάλω τη Δευτέρα; Λέτε να πάω απλά ντυμένη και να είναι όλες κουστουμαρισμένες εκεί πέρα;;; Τι τα θέλω εγώ τα μεταξωτά βρακιά;;;:tongue: Πως το λέει το απόφθεγμα;;; Ότι θέλουν επιδέξιους κ#$%^ς;;;;:tongue::tongue::tongue: Που πας κυρά μου από τον Κορυδαλλό;;;:tongue::tongue::tongue: Δεν πας μια βόλτα μέχρι την Πλατεία Μέμου λέω εγώ;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λέω να πάω πρωί... Ααααααχ και το ντύσιμο είναι το μεγαλύτερο βάσανο για μένα...:-(:-(:-(

εγω λεω να πας απλα ντυμενη.

δεν κανουν τα ρασα τον παπα, ουτε τον πάπα!

πασκουαλ το θεμα που εθιξες με το ντυσιμο με αφορα.

ειχαμε μια διαφωνια με τον ν. κ το ντυσιμο στα ιδιωτικα.

ο ιδιος μου ειπε απο την προσωπικη του εμπειρια στην ιονιο, οτι τα προσεχαν αυτα (οι γονεις κ κατ επεκταση κ τα παιδια σε σημειο γαντισιου σνομπισμου). κ ηταν μόνιμως λογος διενεξης των γονιων του. η μανα του ηθελε να του περνει φιρματα ρουχα-παπουτσια κ ας μεγαλωνε το ποδι του ν. 1 νουμερο τη σεζον!

ε βεβαια! 1.80-1.85 ανθρωπος με 46 νουμερο παπυτσι, δεν ειναι λογικο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλέ από πότε έχετε να μιλήσετε;;;:shock: Έγινε κάτι και δεν παίρνει τηλέφωνο; Η απλά ο άνθρωπος είναι λογικός και δεν είναι τρελάρας σαν το δικό μου που παίρνει περισσότερες κάρτες από όσες όλο το υπόλοιπο πλήρωμα μαζί;;;:-(

τωρα νς δεις πως τρεχει κ δεν φτανει.

επιτελους εδεησε ο ν. κ θα αναλαβει το πλοιο εντελως μονος του απο αυτη τη μαλαισια. δεν ηταν σιγουρος για τον εαυτο του κ ειδικα με την μισθοδωσια των φιλλιπινεζων. για ενα περιεργο λογο, η μετροστ δεν στελνει μεσω κεντρικου λογιστηριου το ατομικο ισοζυγιο μισθοδοσιας (προκαταβολες κτλ), παρα μονο την εξοφληση μισθου, κ το κανει ο καπτεν:shock:.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εδώ είμαι! Καλημέρα κορίτσια!:D

Αχ είναι ωραίο να διαβάζω για τα παιδάκια σας, καλή αρχή να έχουν, καλή πρόοδο και καλή δύναμη σε εσάς!

Θυμάμαι την πρώτη μέρα που με πήγε η μητέρα μου στο νήπιο, είμασταν στοιχισμένα για την προσευχή, γυρίζω πίσω με λυγμούς ( αυτή η στιγμή είναι χαραγμένη στο μυαλό μου) και την βλέπω να είναι εκεί, μου φάνηκε τόσο ψηλή και δυνατή σαν βράχος! Μετά όλα καλά!

Όταν ήταν να τελειώσουν τα σχολεία χαιρόμουν κι ας ήμουν από τις καλύτερες μαθήτριες, ήθελα περισσότερο να δουλεύω να βοηθάω τις καταστάσεις, μάλλον υποσυνείδητα.

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

Διαφημίσεις

Γράφετε αργά περισσότερο, όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις σας.

Εγώ όταν νυχτώνει ανοίγω τηλεοράσεις, φτιάχνω κέικ, ψάχνω στο youtube, ότι ναναι για να απασχολούμαι, ώσπου κλείνουν τα μάτια μου.

Ο καλός μου μέχρι χτες βράδυ ήταν στις Αζόρες, σήμερα θα μάθω αν ναυλώθηκαν τελικά για Αμερική αλλιώς από Δευτέρα.

Έπιανε και το κινητό μας και ευχαριστηθήκαμε να μιλάμε "που λέει ο λόγος" !

Να διευκρινήσω ότι τουλάχιστον εμένα δεν με ζαλίσατε καθόλου με οποιοδήποτε θέμα κι αν έχετε αναπτύξει!

Όλα με ενδιαφέρουν κι ας μην έχω ιδία άποψη να καταθέσω, χαίρομαι όταν διαβάζω κάτι διαφορετικό, ξεχνιέμαι και παίρνω και μια ιδέα τι επακολουθεί! :D

εγω λεω να πας απλα ντυμενη.

δεν κανουν τα ρασα τον παπα, ουτε τον πάπα!

πασκουαλ το θεμα που εθιξες με το ντυσιμο με αφορα.

ειχαμε μια διαφωνια με τον ν. κ το ντυσιμο στα ιδιωτικα.

ο ιδιος μου ειπε απο την προσωπικη του εμπειρια στην ιονιο, οτι τα προσεχαν αυτα (οι γονεις κ κατ επεκταση κ τα παιδια σε σημειο γαντισιου σνομπισμου). κ ηταν μόνιμως λογος διενεξης των γονιων του. η μανα του ηθελε να του περνει φιρματα ρουχα-παπουτσια κ ας μεγαλωνε το ποδι του ν. 1 νουμερο τη σεζον!

ε βεβαια! 1.80-1.85 ανθρωπος με 46 νουμερο παπυτσι, δεν ειναι λογικο!

Νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα είναι κάπως λυμένο... Υπάρχει η επίσημη στολή του σχολείου υποχρεωτικά για τις εξόδους από το σχολείο και η ανεπίσημη (που δεν είναι μια αλλά πολλές) για μέσα στο σχολείο. Στο μέιλ που μου έστειλαν είδα (γιατί μας έστειλαν τον τιμοκατάλογο) ότι υπάρχουν κολάν, παντελόνια φόρμας, μπλουζάκια τύπου πόλο, φουτεράκια, σε γκρι ή μπλε για κάτω και σε 3-4 χρώματα για πάνω. Μου το είχαν εξηγήσει ότι θέλουν τα παιδιά να είναι σχετικά ομοιόμορφα λόγω σχολείου αλλά όχι πανομοιότυπα για λόγους ψυχολογίας, γι΄αυτό δίνουν το περιθώριο να υπάρχουν διαφορετικά χρώματα και 2-3 διαφορετικά σχέδια στο ντύσιμο, πάντα με τις στάμπες του σχολείου... Δεν απαγορεύουν εντελώς το ελεύθερο ντύσιμο αλλά παροτρύνουν τα παιδιά να φοράνε τα ρούχα του σχολείου. Το βρίσκω πολύ ισορροπημένο σα σύστημα, καθρεφτίζει την όλη φιλοσοφία του σχολείου που είναι η φιλοσοφία της ύπαρξης επιλογών... Πραγματικά πέτυχα σχόλασμα σε μια από τις επισκέψεις μου πέρσυ και το 80% περίπου φορούσε του σχολείου ρούχα...

Εγώ να ξεπαραδιάζομαι για φιρμάτα ρούχα δεν υπάρχει περίπτωση. Και τώρα έχει κάποια αθλητικά φιρμάτα (του μπαμπά τα ψώνια) αλλά εγώ ψωνίζω ελληνικό βιοτεχνικό ρούχο. Είναι γερό ρούχο και μου αρέσουν τα σχέδια πιο πολύ από lapin κλπ! Ψωνίζω TRAX, EVITA, KIDS PLANET, και τέτοια, άντε και κανένα από mothercare. Κανένα marasil και lapin μπορεί να υπάρχει στη γκαρνταρόμπα, κυρίως από στοκ ή κανένα δώρο... Τώρα άμα πάει γυμνάσιο το ξανασυζητάμε.

Άμα πάμε σχολείο για επίδειξη των ρούχων μας καήκαμε... Ελπίζω ότι μέχρι τότε θα της έχω περάσει τη φιλοσοφία που πρέπει για τα υλικά αγαθά! Πάντως για τώρα ξέρει ότι με το ζόρι έχουμε χρήματα για να πάει σχολείο και ότι θα κόψουμε από δικά μας έξοδα για να ανταποκριθούμε! Πρέπει να το καταλάβει καλά αυτό.... Και νομίζω το έχει καταλάβει γιατί τις προάλλες με ρώτησε: "Μαμά τώρα που θα πληρώνουμε το σχολείο, θα περισσεύουν καθόλου λεφτά να πάμε στα ξύλικνα σπιτάκια με το μπαμπά;" (το δασικό χωριο Παπάδες είναι αυτό, το έχει ερωτευτεί!) Ε, και της είπα ότι δεν ξέρω, αν έχει μαζέψει ο μπαμπάς σε κανένα κουμπαρά στο καράβι μπορεί να πάμε...:-)

τωρα νς δεις πως τρεχει κ δεν φτανει.

επιτελους εδεησε ο ν. κ θα αναλαβει το πλοιο εντελως μονος του απο αυτη τη μαλαισια. δεν ηταν σιγουρος για τον εαυτο του κ ειδικα με την μισθοδωσια των φιλλιπινεζων. για ενα περιεργο λογο, η μετροστ δεν στελνει μεσω κεντρικου λογιστηριου το ατομικο ισοζυγιο μισθοδοσιας (προκαταβολες κτλ), παρα μονο την εξοφληση μισθου, κ το κανει ο καπτεν:shock:.

Ο άντρας σου αναλαμβάνει καπετάνιος πρώτη φορά ή δεν κατάλαβα καλά;

Να διευκρινήσω ότι τουλάχιστον εμένα δεν με ζαλίσατε καθόλου με οποιοδήποτε θέμα κι αν έχετε αναπτύξει!

Όλα με ενδιαφέρουν κι ας μην έχω ιδία άποψη να καταθέσω, χαίρομαι όταν διαβάζω κάτι διαφορετικό, ξεχνιέμαι και παίρνω και μια ιδέα τι επακολουθεί! :D

Καλώς την Πεταλούδα (την ξαδελφούλα της Πασχαλίτσας)!:D

Αααααααχ οι Αζόρες, το Σαν Μιγκέλ! Ένας παράδεισος! Χτύπα Αζόρες Σαν Μιγκέλ στο google και δες εικόνες! (San Miguel-Azores)

Το έχω γράψει και στο θρεντ "εμπειρίες από ταξίδια" ότι όταν θέλω να ηρεμήσω απόλυτα, φέρνω τις εικόνες από αυτό το μέρος του κόσμου στο μυαλό μου... (και μερικές φορές τα δάση της Αλάσκας).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...