Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας...

Η πάρος καλοπερνάει βλέπω....εμ μετά από τέτοιο ζόρι της αξίζει...θυμάστε πόσο απογοητευμένη ήταν πριν κάμποσο καιρό..Καλέ 45 μεγάλοι;; 25 μικρά;; Και θα το κάνεις στο σπίτι ωρε; Επικίνδυνα αθλήματα βλέπω....Καλή δύναμη εύχομαι!!!

Καλά ε ετσι και μαζευτείτε όλες εκει στην Πεντέλη και κάνετε παρεακι θα αρχίσω να ζηλεύω λεω...Εγώ η έρμη "εκεί στο νότο"....τι κάνω; Το 6μηνο θα περνάει όντως για πλάκα για σας. Εγώ πάλι θα σας διαβάζω εξ αποστάσεως και θα σχολιάζω.Τι άλλο να κανω;

Πάντως κήπος κοινός και ιδιωτικός, γκαράζ και αποθήκη και καλή κατασκευή....θα σου έλεγα να το σκεφτείς.

Εχω νεύρα σήμερα αλλά θα κρατηθώ δε θα αρχίσω να μιλώ για τις πεθερές μου πάλι. Τι τύχη όμως να έχω και πεθερά και τη μάνα της πακετο! Μεγάλη πετυχεσά! :tongue::tongue:

Α, εμείς αύριο έχουμε τη "μεγάλη πρώτη" στον παιδικό! Αχ έχω ένα αγχος..άλλο πράμα.

Σήμερα πήγαμε για γνωριμία με το χώρο χωρίς να φύγω εγώ και δεν είχε κ παιδάκια 1 μονο ήταν...Αύριο θα είναι κανονικά.

Ψώνισαμε παγουρίνο, καλαθάκι ...συγκινήθηκα...το κοριτσάκι μου μεγαλώνει ρε κορίτσια...ξεκινάμε παιδικό....Πάντως η πρώτη εικονα ήταν θετική...της άρεσε τόσο που δεν ήθελε να φύγουμε...Βρε λετε τελικά η προσαρμογή να είναι πιο εύκολη από ότι νόμιζα;;

Τζίνι να χαίρεσαι τον μπεμπούκο!!!! Γιατί ωρέ θες να αλλάξεις σπίτι; Δε σας βολεύει αυτό που μένετε τώρα;

Καλή αρχή στον παιδικό... Όλα καλά θα πάνε...

Κι εγώ σκέφτομαι ότι θα πάω για σχολικά και τα μπήγω μόνο στη σκέψη... Καλά, στην πρώτη εκδήλωση του σχολείου θα γίνω ΤΟ θέαμα... Τί να κάνω για να μην κλάψω; Δεν την παλεύω με τίποτα... Είναι η μητρική συγκίνηση, είναι και τα απωθημένα που έρχονται καπάκι για την αποδοχή και το ενδιαφέρον που ΔΕΝ είχα από τους δικούς μου, δεν την παλεύω με τίποτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α!!!! Το άλλο καταπληκτικό σενάριο δεν σας το είπα (ή μήπως σας το είπα και δεν το θυμάμαι;;;) Η κόρη μου κοιμάται εδώ και κάποιες μέρες μόνη της στο δωμάτιό της...:D

Tzini κατάλαβα...είναι όντως στριμωγμενα με 3 παιδιά...Επειγόντως βρες σπίτι..θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία σου. Βεβαια θα προκύψουν έξτρα έξοδα αλλά μπρος στην ψυχική σου ηρεμία μην τα υπολογίσεις.

Για τη μάνα που συντηρείτε τι να πω; Ειναι απορη; Ανήμπορη; Η κατι άλλο και αυτά μαζί; Κουράγιο. Συντάσσομαι με την ευχή σου για την πεθερά ...χιιχι....και περιμενω ανταπόδοση.

Αγκαλιά κοιμάσαι με τη Σύλια...χμ.........κακό αυτό, Οταν έρχεται ο άντρας σου λοιπον προκύπτει το μπάχαλο εξ ου και είχατε τα ντράβαλα που είχατε την τελευταία φορά και ψάχνατε τη μικρή στα δωμάτια και δεν κοιμόταν με τπτ..κλπ κλπ...Πώς θα το κόψεις αυτό άραγε;

Α, ναι καλέ εμείς τραγουδάμε στο μπάνιο. Το υπεργιογιό το έχουμε για να μαγειρεύει φασόλια η μικρή έχει μαθει απέξω κ τα τραγουδάκια του αλλά το σκατό στο παμπερς σταθερά. Στον παιδικό έχουν πρόγραμμα εκμάθησης τουαλέτας για να δούμε.

Α, τελικά διαπίστωσα ότι οι σταθμοί εδώ στην Κρήτη είναι πολύ πιο οικονομικοί από της Αθήνας. Τα καλα της επαρχίας υποθέτω...

Αντε πάω κ γω για νάνι τώρα.....

age.png

Α!!!! Το άλλο καταπληκτικό σενάριο δεν σας το είπα (ή μήπως σας το είπα και δεν το θυμάμαι;;;) Η κόρη μου κοιμάται εδώ και κάποιες μέρες μόνη της στο δωμάτιό της...:D

αααααααααααααα....καλέ τι γίνεται εδώ; Ολες οι καπετάνισσες κοιμούνται με τις κόρες τους αγκαλιά πλην εμού;; Καλέ κόψτε το ....

age.png

Λοιπόν με ρώτησε η Τζίνι πόσο πάει το πακετάκι για το σχολείο φέτος... 6000 με την έκπτωση 5%(λόγω ιδιότητας εκπαιδευτικού) το βασικό πρόγραμμα, με δωρεάν σίτιση (μόνο για φέτος), δωρεάν διευρυμένο ωράριο κατ΄επιλογήν ως τις 3,30 και ως τις αρχές με μέσα Ιουλίου (πάλι κατ΄επιλογήν) και έξτρα μόνο το σχολικό, που θα πάει από 850-950, ανάλογα που θα μείνω και αν το θέλω για δυο διαδρομές, για μια ή καθόλου, πληρώνω ή όχι ανάλογα...

Ε, κοίτα, 6350 μου ζήτησε πριν από 2 χρόνια του Λιναρδάτου στο Περιστέρι για το πλήρες πακέτο (σχολικό-δίδακτρα-φαγητό) βέβαια δεν ξέρω αν το προνήπιο θα ήταν ακριβότερο ή φθηνότερο... Πολύ καλό σχολείο αλλά από εγκαταστάσεις και περιβάλλον...

Ο λόγος που δίπλα ρώτησα για τιμή για το τάε κβο ντο είναι ότι κουφάθηκα όταν είδα πόσο το χρεώνουν στο σχολείο και μάλιστα για μια προπόνηση τη βδομάδα...

Περιμένω πως και πως το φάκελο από το σχολείο με τις οδηγίες για το τί πρέπει να προετοιμάσουμε για την έναρξη... Ως τώρα ξέρω ότι μάλλον τη Δευτέρα είναι το ραντεβού για γνωριμία με τις νηπιαγωγούς...

Κορίτσια νιώθω και χαρά και άγχος λες και θα πάω να δώσω εξετάσεις...:)

Διαφημίσεις

αααααααααααααα....καλέ τι γίνεται εδώ; Ολες οι καπετάνισσες κοιμούνται με τις κόρες τους αγκαλιά πλην εμού;; Καλέ κόψτε το ....

Τώρα ήταν έτοιμη, τώρα το έκοψε... Μου λείπει η μυρωδιά της από το δωμάτιο (κοιμόταν τους τελευταίους μήνες στο ίδιο δωμάτιο σε χωριστό κρεβάτι) αλλά ξέρω ότι αυτό πρέπει να γίνει... Εγώ την ενθάρρυνα εξάλλου, όταν είδα ότι άρχισε να ξεπερνάει τους φόβους της και να μένει μόνη της σε ένα δωμάτιο χωρίς να φοβάται ότι θα φύγω από το σπίτι... Πριν δεν είχε νόημα, αν πίεζα πολύ θα καθυστερούσε κι άλλο να ξεκολλήσει από πάνω μου...

Α, κι εγώ δεν είμαι καπετάνισσα, είμαι των υπογείων διαμερισμάτων και των μαύρων φορμών... :tongue::tongue::tongue:

να ανταποδωσω την ευχη αυλα?!

πες πως το εκανα!

κοιτα κ ο χασμπαν της εδωσε το εδαφος, γιατι θαλει κ το αρκουδισιον στους 22. ε δε γινετε να γινουμε ολοι κασατοι!

βασικα τεμπελα μια ζωη ηταν κ θα ειναι η πεθερα μου.

ποτε δεν δουλεψε. μονο λιγο οταν ηταν ανυπαντρη σε ασφαλιστικη.

αλλα ηξερε να στελνει τον ν. για δουλεια κ οταν ξεμπαρκαρε, ακομα κ οατν ηταν δοκιμος. ασε τι εχει τρεβηξει ο ν. με αυτο το θεμα! ατελειωτη συζητηση.

νταξει πασκουαλ, καλα ακουγονται σαν διδακτρα για ενα παιδι. αλλα για να σκεφτω για 3 παιδια, ή αργοτερα που μεγαλωνουν?! ωωωωιμε ξανα!

λοιπον μεταφερω κατι που εγραψα κ στις διδυμομανες.

οι δικοι μου (γιατι διπλα το εγραψα με η :oops:) νοικιαζουν μια απο τις γκαρσονιερες.

στο ν. ηρακλειο. κοντα στον προαστιακο. 1ος οροφος. 40 τμ. με τεντες. δεν εχει σιτες. σαλονακι, κουζινα, μπανιο κ κρενατοκαμαρα ξεχωριστη. 250 ευρα.

κοινοχρηστα σχεδον μηδενικα, πλην του κοινοχρηστου ρευματος κ του πετρελαιου. δεν εχει ανσασερι.

οτι πρεπει για εξορμησεις παπουδων απο επαρχια.

δε μπαντ νιουζ: δεν εχει παρκιν κ δεν εχει ηλιακο.

α! επισης δεν εχει ανσασερι.

εννοειτε οποιος ερθει οτι εχει τσοχακια για τα επιπλα κ δεν περνει ντουντουκα να μιλησει στο τηλεφωνο της κρεβατοκαμαρας. απο κατω ειναι η κρεβατοκαμαρα του αλλου νοικαρη κ συνορευει κ με την κρεβατοκαμαρα των κοριτσιων μου. κ να μην κοπαναει το πιγκαλ στο μπανιο του λες κ χεζει τσιμεντο.(οπως εκανε ο κυριος αριστηδης που εμενε μεχρι προτινος εδω!)

επισης εχει γωνια μπαλκονι ολο το σπιτι.

εαυτουνα τα νεα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζίνι, το τρίτο παιδί φοιτεί με 30% έκπτωση και το τέταρτο ΔΩΡΕΑΝ. Τώρα για το 2ο δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια έκπτωση αλλά μου είπάν ότι τους πιέζει ο σύλλογος γονέων και θα το σκεφτούν...

Καλά, κάτσε να δούμε τί φρούτο θα βγει το σχολείο...

Τώρα ήταν έτοιμη, τώρα το έκοψε... Μου λείπει η μυρωδιά της από το δωμάτιο (κοιμόταν τους τελευταίους μήνες στο ίδιο δωμάτιο σε χωριστό κρεβάτι) αλλά ξέρω ότι αυτό πρέπει να γίνει... Εγώ την ενθάρρυνα εξάλλου, όταν είδα ότι άρχισε να ξεπερνάει τους φόβους της και να μένει μόνη της σε ένα δωμάτιο χωρίς να φοβάται ότι θα φύγω από το σπίτι... Πριν δεν είχε νόημα, αν πίεζα πολύ θα καθυστερούσε κι άλλο να ξεκολλήσει από πάνω μου...

Α, κι εγώ δεν είμαι καπετάνισσα, είμαι των υπογείων διαμερισμάτων και των μαύρων φορμών... :tongue::tongue::tongue:

Καλά λες δίκιο έχεις...τώρα ήταν έτοιμη τώρα το έκοψε. Δεν έπρεπε καν να το σχολιάσω σόρυ!

Λοιπόν εμείς σήμερα είχαμε δεύτερη μέρα παιδικό σταθμό...Κορίτσια προς το παρόν πάμε πολύ καλά..δεν έχει κλάψει καθόλου και δε με έχει αναζητήσει. Είμαστε φυσικά στην προσαρμογή ακομα...δεν μένει πολλές ώρες..δυο σήμερα και τη Δευτέρα θα το κάνουμε 3ωρο. Για να δούμε ε;

Εγώ έκλαψα την πρώτη της μέρα..εκείνη όλο χαρά μπήκε στην τάξη με τα υπόλοιπα παιδάκια....κουλό ε;

age.png

Ayla τα παιδάκια θέλουνε παιδάκια!!!!!! Καλή σχολική χρονιά να έχουνε τα μικρά μας!!!!

Εγώ πήρα σήμερα στα δημόσια νήπια αλλά μάλλον χλωμό απο ότι μου είπαν...

Κρίμα γιατί έλεγα να στείλω την μικρή στο νήπιο και απο Γενάρη και τον μικρό παιδικό, μπας και λυθεί η γλώσσα του, γιατί δεν πολύ μιλάει..! Αλλά τώρα χλωμό, δεν μας παίρνει 2 παιδιά παιδικό..

Tzini εσύ την μικρή πως και δεν την στέλνεις??

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλά, εμείς έτσι, λέω τώρα έτσι και κάνουμε δεύτερο παιδί θα πρέπει να φτιάξω περιβόλι και να πάρω και μερικές κοτούλες και μερικά αρνάκια για να τα βγάλουμε πέρα με τα έξτρα έξοδα που μπήκαμε τώρα... Προσπαθώ να μη σκέφτομαι...

Λοιπόν Ayla ήμουν σίγουρη ότι δε θα είχες πρόβλημα με την κόρη σου... Ίσως μετά από λίγο καιρό να τσινίσει λίγο στο φουλ ωράριο, ίσως...

Εγώ έχω επίσημη πρώτη τη Δευτέρα... 9-12 το πρωί ή 6-8 το απόγευμα είναι η γνωριμία με τη νηπιαγωγό και η γενική ενημέρωση... Πρέπει να είμαστε όλοι οι γονείς είπαν... Δυστυχώς εγώ μόνη μου... Τέλος πάντων σίγουρα δε θα είμαι η μόνη...

Τώρα θα γελάσετε... Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι η κόρη μου δε θα έχει πρόβλημα προσαρμογής... Εμένα ποιος θα με προσαρμόσει... Ποιος θα μου κρατάει τα χαρτομάντηλα;;; Νιώθω τόση ακριβώς αγωνία όση και όταν θα πήγαινα πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο και δεν ήξερα ούτε κατά που έπεφτε, συμμαθητές με πήγαν... Είναι το ίδιο συναίσθημα, χαρά, αγωνία, υπερηφάνεια ανάμεικτα... Απλά για τελείως διαφορετική περίσταση... Είναι τόσο παράξενο, νιώθω ακριβώς το ίδιο...

Δυστυχώς θα μου στερήσουν τη χαρά να ψωνίσω τα σχολικά, θα δώσω τα χρήματα και θα τα αγοράσει το σχολείο... Τέλος πάντων εκτός από τα υλικά και τα βιβλία αγγλικών που είναι στο πακέτο τους όλο και κάτι θα χρειαστεί να πάρουμε...:) Ελπιζω να με στείλουν στο βιβλιοπωλείο αλλιώς θα πάω να μυρίσω και να αγοράσω τα σχολικά για τον εαυτό μου...

Σαν χθες θυμάμαι τη μέρα που τελείωσα το σχολείο... Κανείς δεν έδωσε σημασία... Εγώ σκεφτόμουν ότι αυτό το κομμάτι της ζωής μου τέλειωσε, ότι ποτέ πια δε θα ήμουν με όλους αυτούς τους συμμαθητές και ήμουν πάρα πολύ λυπημένη... Εκείνοι πάλι όχι, γιατί το μόνο που σκέφτονταν ήταν πως θα απαλλαγούν από το διάβασμα... Πάντα έτσι ήμουν στη ζωή μου, πολύ δύσκολα ξεκολλούσα από κάτι... Και είναι τόσο δύσκολο αυτό... Το να δένεσαι... Το να σκέφτεσαι πολύ βαθιά και πολύ συνολικά... Θυμάμαι κάθε αποφοίτηση... Θυμάμαι τα λόγια του δασκάλου μου όταν τελειώσαμε την στ΄δημοτικού και κλαίω... Ο άνθρωπος ήταν δάσκαλος-φάρος... Μακάρι έστω και ένα δάσκαλο τέτοιο να βρει η κόρη μου... Σαν παιδιά του μας είχε και αυτό φάνηκε και από την ομιλία του στο τέλος... Ακόμα τον θυμάμαι να παίζει και να μας μαθαίνει με το ακορντεόν το απολυτίκιο της Θεοτόκου... Λίγους καλούς εκπαιδευτικούς πέτυχα, πολύ λίγους... Αλλά όταν τους είχα, ρούφηξα ό,τι περισσότερο μπορούσα από αυτούς...

Αχ, συγνώμη, σας ζάλισα...

Καλη σχολική χρονιά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς!

pasκουαλε, ποσα εξτρα σου ζητησαν τελικα για το αθλημα στο σχολειο?

κ γιατι δεν κανουν εκπτωση κ στο 2ο παιδι γκαμωτι?!?!?!

αυλα εισαι απο τις τυχερες με τον παιδικο!

μηδεν γκρινια για μαμα?

ποσο παει το μαλλι για ενα παιδικο εκει?

ναταλια θες να πεις οτι δεν εχουν θεσεις?

της κουμπαρας μου την πηραν. δεν ξερω σε ποιο, αλλα την πηραν.

για λεγε κ εσυ (μιας κ με ενδιαφερει η περιοχη) ποσο παει σε ιδιωτικο παιδικο εκει?

να σε ρωτηξω? εχετε κ καμια νικη στα μικρα καλεσμενη?!

μαρη! σε ρωτησα ποιο πανω. ποτε εβαλες την ματ. στην κουκετα? ποσο χρονων ητο το κοριτσι?

βασικα περυσι ηταν αρνητικος ο παιδοντοκ για παιδικο. ξερεις αρρωστιες το ενα στο αλλο κοκ. κ επειδη πριν σαραντισουν τα μωρα πηραν την κρυαδα απο συναχι-μπουκωμα της συλιας 2 φορες, δεν την εστειλα σε εναν αρκετα καλο που εχουμε εδω (ιδιωτικο. περυσι ηταν 400 βρακοπουλα, ολα μεσα εκτος απο πανες κ χαρτικα ειδη χειροτεχνιας ητοι 200 ή 250 βρακοπουλα εφαπαξ για οσα χρονια κ αν την εστελνα.)

για φετος δεν τον ρωτησα ακομα. την δευτερα εχω εμβολιο, οποτε...

απλα κ λογω ιστορικου θανατου στην οικογενεια μας απο ιλαρα, που εξελιχθηκε σε οξεια εγκαφαλιτιδα, φοβαμαι αν δεν εχουν κανει το συγκεκριμενο εμβολιο τα διδυμα, να τη στειλω. κ θελω να καθυστερησω αυτο το εμβολιο. στους 18 μηνες λεω να το κανω, μπορει κ 19-20.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πωπω βρε παιδια!

τοσο εντονα συναισθηματα με τα παιδια στο σχολειο-νηπιο-παιδικο?

τι μου θυμησες τωρα βρε πασχαλιτσα!

μονο με την κουμπαρα μου τη μαριαννα κρατησα επαφες απο το δημοτικο.

απο γυμνασειο-λυκειο, σχεδον με ολους της παρεας!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ayla τα παιδάκια θέλουνε παιδάκια!!!!!! Καλή σχολική χρονιά να έχουνε τα μικρά μας!!!!

Εγώ πήρα σήμερα στα δημόσια νήπια αλλά μάλλον χλωμό απο ότι μου είπαν...

Κρίμα γιατί έλεγα να στείλω την μικρή στο νήπιο και απο Γενάρη και τον μικρό παιδικό, μπας και λυθεί η γλώσσα του, γιατί δεν πολύ μιλάει..! Αλλά τώρα χλωμό, δεν μας παίρνει 2 παιδιά παιδικό..

Tzini εσύ την μικρή πως και δεν την στέλνεις??

Τελικα΄ναι .,..παιδάκια θέλουν...Εμένα πάντως προς το παρόν είναι πολύ κουλ...χόρεψε κ τους είπε και τραγουδάκια από μόνη της. Αφήστε που σχολιάζει τα πάντα....ότι ζωγραφιά δει τους τοίχους, οτι παιχνίδι πιάσει ...Για να δουμε αν θα συνεχιστεί ομως. Οι δασκάλες της μου είπαν ότι ΟΛΑ τα παιδάκια κάποια στιγμή θα κλάψουν. Πολύ σπάνιο να προσαρμοστεί κάποιο χωρίς κλαμα...Για να δούμε!

Λοιπόν Ayla ήμουν σίγουρη ότι δε θα είχες πρόβλημα με την κόρη σου... Ίσως μετά από λίγο καιρό να τσινίσει λίγο στο φουλ ωράριο, ίσως...

Εγώ έχω επίσημη πρώτη τη Δευτέρα... 9-12 το πρωί ή 6-8 το απόγευμα είναι η γνωριμία με τη νηπιαγωγό και η γενική ενημέρωση... Πρέπει να είμαστε όλοι οι γονείς είπαν... Δυστυχώς εγώ μόνη μου... Τέλος πάντων σίγουρα δε θα είμαι η μόνη...

Τώρα θα γελάσετε... Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι η κόρη μου δε θα έχει πρόβλημα προσαρμογής... Εμένα ποιος θα με προσαρμόσει... Ποιος θα μου κρατάει τα χαρτομάντηλα;;; Νιώθω τόση ακριβώς αγωνία όση και όταν θα πήγαινα πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο και δεν ήξερα ούτε κατά που έπεφτε, συμμαθητές με πήγαν... Είναι το ίδιο συναίσθημα, χαρά, αγωνία, περηφάνεια ανάμεικτα... Απλά για τελείως διαφορετική περίσταση... Είναι τόσο παράξενο, νιώθω ακριβώς το ίδιο...

Δυστυχώς θα μου στερήσουν τη χαρά να ψωνίσω τα σχολικά, θα δώσω τα χρήματα και θα τα αγοράσει το σχολείο... Τέλος πάντων εκτός από τα υλικά και τα βιβλία αγγλικών που είναι στο πακέτο τους όλο και κάτι θα χρειαστεί να πάρουμε...:) Ελπιζω να με στείλουν στο βιβλιοπωλείο αλλιώς θα πάω να μυρίσω και να αγοράσω τα σχολικά για τον εαυτό μου...

Σαν χθες θυμάμαι τη μέρα που τελείωσα το σχολείο... Κανείς δεν έδωσε σημασία... Εγώ σκεφτόμουν ότι αυτό το κομμάτι της ζωής μου τέλειωσε, ότι ποτέ πια δε θα ήμουν με όλους αυτούς τους συμμαθητές και ήμουν πάρα πολύ λυπημένη... Εκείνοι πάλι όχι, γιατί το μόνο που σκέφτονταν ήταν πως θα απαλλαγούν από το διάβασμα... Πάντα έτσι ήμουν στη ζωή μου, πολύ δύσκολα ξεκολλούσα από κάτι... Και είναι τόσο δύσκολο αυτό... Το να δένεσαι... Το να σκέφτεσαι πολύ βαθιά και πολύ συνολικά... Θυμάμαι κάθε αποφοίτηση... Θυμάμαι τα λόγια του δασκάλου μου όταν τελειώσαμε την στ΄δημοτικού και κλαίω... Ο άνθρωπος ήταν δάσκαλος-φάρος... Μακάρι έστω και ένα δάσκαλο τέτοιο να βρει η κόρη μου... Σαν παιδιά του μας είχε και αυτό φάνηκε και από την ομιλία του στο τέλος... Ακόμα τον θυμάμαι να παίζει και να μας μαθαίνει με το ακορντεόν το απολυτίκιο της Θεοτόκου... Λίγους καλούς εκπαιδευτικούς πέτυχα, πολύ λίγους... Αλλά όταν τους είχα, ρούφηξα ό,τι περισσότερο μπορούσα από αυτούς...

Ναι αυτό σκεφτομαι γω το φουλ ωράριο...

Πάντως την αφήσα με βαριά καρδιά...σκεφτόμουν ότι αρχίζει κατι νέο στη ζωή της και πόσα νέα πράγματα ακόμα θα την δω να ζει και να ξεκινάει...Μεγαλώνει το παιδάκι μου ...αχ κ γω είμαι και θελω να είμαι πάντα δίπλα του να το καμαρώνω και να το φροντίζω...

Την έβλεπα χαμογελαστή να προχωράει μόνη της στην τάξη και έλεγα που πάει το παιδάκι μου τώρα; Αλλά δε φοβήθηκε μονης μπήκε μέσα στην τάξη...

Pashalitsa περίπου τα ίδια συναισθήματα ενιωθα κ γω όταν τελείωνα το σχολείο...Στη Δευτέρα Λυκείου συνειδητοποίησα ότι εχω ακόμα ΜΟΝΟ ΜΙΑ χρονιά σχολείο και με είχε πάρει τελείως από κάτω. Κ γω ήμουν τυχερή στο δημοτικό είχα εναν απίστευτο δάσκαλο..που ήταν για μενα μεγάλη τύχη. Του οφείλω πάρα πολλά!

Τzini λοιπόν στον παιδικό αυτό που είναι πρότυπος παιδικός δηλ. πολύ καλές κτιριακές εγκαταστασεις (χτισμένο το κτίριο ειδικα΄για παιδικός σταθμός) και καλό πρόγραμμα και καλές νηπιαγωγούς, μουσικολόγους κλπ...δινω πολύ λίγα χρήματα συγκριτικά με την Αθήνα.

280 το μήνα με φαγητό και μια μεταφορά τη μέρα (δηλ. μόνο το πρωί θα την παίρνει σχολικό κ αυτό γιατί θέλω εγώ να την παίρνω από εκεί μετά τη δουλειά μου για να τσεκάρω κ τι παίζει..). Συν 80 που ήταν η εγγραφή. Το μόνο που θα πηγαίνω είναι τα παμπερς της. Υλικά και τα λοιπά είναι του σταθμού. Είναι πολύ καλά τα λεφτά για αυτά που παρέχει.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...