Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Δουλεύω στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σε ένα ερευνητικό εργαστήριο που λέγεται ΕΔΙΑμΜΕ (Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών). Μ'αρέσει η δουλειά μου αλλά πολλές φορές ουτε ωράρια ούτε όρια έχει....Παλιότερα που δεν είχα το μικρό δε με ενοιαζε καθόλου ίσα ίσα που ξημεροβραδιαζόμουν στο Παν/μιο τώρα όμως είναι διαφορετικά...μου λείπει η μικρή μου όταν έχουμε φόρτο εργασίας...και καθυστερώ να γυρίσω στο σπίτι..

Εχει σχεση δηλαδη με στατιστικη ή ειπα βλακεια?

Ναι η αληθεια ειναι πως οταν εχεις παιδακι το μυαλο σου ειναι συνεχεια εκει. Δεν το λεω εκ πειρας, επειδη τωρα πλεον που εχουμε τον μπεμπουλη μας δεν εργαζομαι αλλα και τις μερες που πρεπει να λειψω καποιες ωρες σε εξωτερικες δουλειες και δεν μπορω να τον παρω μαζι μου λογω ζεστης, μου λειπει πολυ και τον εχω συνεχεια στο μυαλο μου. Φαντασου εσυ που θα λειπεις ωρες.

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες :D:D:D

Τελικα δεν ειμαι η μονη που το ξενυχτησα χθες.

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Καλημέρα κορίτσια !:D

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και τις ευχές ayla και koukoutsaki, πράγματι είναι πολύ ζεστή η παρέα σας και χαίρομαι να είμαι μέλος της!:D

Ευχαριστώ για την πεταλουδίτσαααααα, και οι πασχαλίτσες τι όμορφες!!!!!!

Βλέπω συγκεντώνεστε αργά και με το δίκιο σας, τότε χαλαρώνουμε από την καθημερινότητα κ ηρεμεί το μυαλό ώστε να συγκεντρωθούμε απόλυτα σε κάτι που μας αρέσει.

Όταν λείπει ο καλός μου δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν πάει 3 ενώ όταν είναι εδώ κοιμάμαι από τις 11!!! Κακό, έτσι; Νιώθω ασφάλεια μάλλον. Κουραζόμασταν όμως πολύ, λόγω προσωπικής εργασίας στο σπίτι που ήδη μένουμε, δεν ήταν απολύτως έτοιμο, πηγαινοερχόμουν και στην πόλη μου και δεν είχα ασχοληθεί πολύ. Όταν όμως ήρθα μόνιμα ξεκινήσαμε! Μιλάμε για στοκαρίσματα στα ελαττώματα, βαψίματα, σύνθεση βιβλιοθήκης φτιάξαμε , μέχρι και κουρτινόξυλα που δεν φαίνονται, σαν να ξεκινά η κουρτίνα από το ταβάνι! Και μετά η δική μου διακόσμηση στα δωμάτια που είχαμε τελειώσει, τρελάθηκαν όλοι (εκτός από μερικούς που ο θεός να τους έχει καλά:rolleyes:), μετά καμάρι εμείς! :D

Είναι πολύ άξιος ο καλός μου κ εργατικός , να είναι καλά (αν εξαιρέσουμε ότι έχει συνηθίσει να δίνει εντολές αλλά το μετριάσαμε λίγο:tongue:). Γι’ αυτό η εταιρία (με τα φορτηγά) του τηλεφωνούσε συνεχώς την περίοδο που δούλευε εντός Ελλάδας. Τελικά αποφασίσαμε να κάνει αυτό το βήμα για να μπορέσουμε όταν γυρίσει με το καλό να παντρευτούμε.

Μου λείπει πολύ, και στο δορυφορικό τηλέφωνο ανά δεύτερη μέρα για δύο λεπτά τι να προλάβεις να πεις; (στην αρχή ήταν κάθε μέρα, αλλά τον παρακάλεσα μην χαλάει τόσα χρήματα σε κάρτες). Ίσα ίσα στενοχωριέται γιατί του λέω μαζεμένα νέα και ξέρω πως θα ήθελε να συμμετέχει κι αυτός. Δεν μου το δείχνει, λέει ότι χαίρεται αλλά εγώ το ξέρω. Του στέλνω και φωτογραφίες όταν τελειώνει κάτι στο σπίτι μέσω skype όταν μπαίνουν σε λιμάνι , όπως εσείς με τα παιδάκια σας.

Δεν μπορώ να κάθομαι, δούλεψα αμέσως μετά το λύκειο και για πολλά χρόνια σε πολλές δουλειές γιατί διοχετεύω την ενέργειά μου έτσι, συν είχα το πορτοφόλι μου πάντα γεμάτο, αλλά όταν σταμάτησα για να ασχοληθώ με το σπίτι μας και να είναι έτοιμο όταν γυρίσει με το καλό μου άρεσε.

Βέβαια επίτηδες αφήσαμε δουλειές να κάνω για να έχω να ασχολούμαι όσο θα λείπει, διαμόρφωση των υπόλοιπων δωματίων, βάψιμο (εγώ του έδειχνα, τρελαίνομαι από μικρή, ούτε ξέρω γιατί) , συνθέσεις με γυψοσανίδες (όχι εμείς, μακάρι), μετά καθάρισμα, διακόσμηση κ.ο.κ. Αυτές τις μέρες ασχολούμαι με το δωμάτιο που προορίζεται για παιδικό, στοκάρισα μερικά ελαττώματα, έβαψα το ταβάνι κ χτες έβαψα τους τοίχους με ροζ και γαλάζιο (να είμαστε καλυμμένοι, χι χι χι) , γι’ αυτό κοιμήθηκα νωρίς. Σήμερα θα κάνω το δεύτερο χέρι, καθάρισμα κ θα βάλω λίγα πραγματάκια να γίνει ξενώνας προς το παρόν, όταν θα έρχονται οι δικοί μου. Το περιμένω πως και πως, γιατί είμαι μόνη στην Αθήνα , άσχετα αν έχω τυπικές φιλικές σχέσεις με πολλά άτομα, μου λείπει η οικογένειά μου……..πίκρα μεγάλη!:(

ΟΥΦ! Τα είπα , μάλλον τα έγραψα, χιχιχι, και ξέσπασα. Συγνώμη αν σας κούρασα.

Πάω να ξεκινήσω τώρα που δεν έχει ακόμα τρομερή ζέστη.

Φιλάκια, καλή σας ημέρα!!!;)

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

Έχω μερικές απορίες, θα μπορούσατε να μου πείτε πως γυρνάτε από τα προσωπικά μηνύματα πάλι εδώ;

Για να βλέπω τις νέες απαντήσεις πρέπει να κάνω συνεχώς ανανέωση;

Διαφημίσεις

Άντε ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, καλό μεροκάματο!!!:D:D:D

Eυχαριστώ pashalitsa!! Το έβαψα, τέλος, ναιαιαιαιαιαιαιαι!!! Το καθάριζα τώρα αλλά το έκοψα στη μέση γιατί σκεφτόμουν διάφορα κ έχω της εξής απορία: είναι δυνατόν τη σήμερον ημέρα μια ναυτιλιακή εταιρία που απασχολεί εκατοντάδες άτομα στην άλλη άκρη του κόσμου να μην διαθέτει internet ώστε να μπορούν όλοι να επικοινωνούν με τις οικογένειές τους;;;;;;

Με πήρε τηλέφωνο ο καλός μου το μεσημεράκι, για αυτόν 4:30 το πρωί. Το καράβι είναι ακόμα ράδα, περιμένουν μια εβδομάδα και παραπάνω να μπουν στο λιμάνι για εκφόρτωση- φόρτωση. Αυτό δεν είναι κακό, έχουν ηρεμία.

Το κακό είναι ότι περιμέναμε πως και πώς να φτάσουν στο λιμάνι ώστε να νοικιάσουν ruter από τον πράκτορα κ να μιλήσουμε μέσω skype όπως κ την προηγούμενη φορά. Λοιπόν δεν συμφώνησαν όλοι, δεν τους ενδιαφέρει , είναι ακριβό , όλα μαζί! Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επικοινωνία μέσω skype, (που σίγουρα όλες θα συμφωνείτε ότι σε φέρνει πολύ πιο κοντά στον άνθρωπό σου αφού τον βλέπεις, έστω και για λίγες μέρες όταν είναι στο λιμάνι) κι αν αποφάσιζε να βάλει μόνος του ο καλός μου θα επωφελούνταν όλοι στο τζάμπα! Έτσι πιστεύω, δεν ξέρω. Τι να πω, δεν προλαβαίνουμε να πούμε και τίποτα και φοβάμαι μήπως τον ακούει και κανείς ! Αφού σκεφτόμουν να του αγοράσω δικό του δορυφορικό τηλέφωνο!

Έλεος!!! Έχω άδικο;

Χαχα! Σας έχω τρομοκρατήσει μάλλον αλλά δεν θέλω να μου πει καμία μετά ότι δεν τα είπα!:D

και νομιζω τα ειπαμε και πολυ light...ρωτηστε και εμενα τι τραβαω που ακομα κουβαλει καποιες νοοτροπιες απο εκει....:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια !:D

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμακαι τις ευχές ayla και koukoutsaki, πράγματι είναι πολύ ζεστή η παρέα σας και χαίρομαι να είμαι μέλος της!:D

Ευχαριστώ για την πεταλουδίτσαααααα, και οι πασχαλίτσες τι όμορφες!!!!!!

Βλέπω συγκεντώνεστε αργά και με το δίκιο σας, τότε χαλαρώνουμε από την καθημερινότητα κ ηρεμεί το μυαλό ώστε να συγκεντρωθούμε απόλυτα σε κάτι που μας αρέσει.

Όταν λείπει ο καλός μου δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν πάει 3 ενώ όταν είναι εδώ κοιμάμαι από τις 11!!! Κακό, έτσι; Νιώθω ασφάλεια μάλλον. Κουραζόμασταν όμως πολύ, λόγω προσωπικής εργασίας στο σπίτι που ήδη μένουμε, δεν ήταν απολύτως έτοιμο, πηγαινοερχόμουν και στην πόλη μου και δεν είχα ασχοληθεί πολύ. Όταν όμως ήρθα μόνιμα ξεκινήσαμε! Μιλάμε για στοκαρίσματα στα ελαττώματα, βαψίματα, σύνθεση βιβλιοθήκης φτιάξαμε , μέχρι και κουρτινόξυλα που δεν φαίνονται, σαν να ξεκινά η κουρτίνα από το ταβάνι! Και μετά η δική μου διακόσμηση στα δωμάτια που είχαμε τελειώσει, τρελάθηκαν όλοι (εκτός από μερικούς που ο θεός να τους έχει καλά:rolleyes:), μετά καμάρι εμείς! :D

Είναι πολύ άξιος ο καλός μου κ εργατικός , να είναι καλά (αν εξαιρέσουμε ότι έχει συνηθίσει να δίνει εντολές αλλά το μετριάσαμε λίγο:tongue:). Γιʼ αυτό η εταιρία (με τα φορτηγά) του τηλεφωνούσε συνεχώς την περίοδο που δούλευε εντός Ελλάδας. Τελικά αποφασίσαμε να κάνει αυτό το βήμα για να μπορέσουμε όταν γυρίσει με το καλό να παντρευτούμε.

Μου λείπει πολύ, και στο δορυφορικό τηλέφωνο ανά δεύτερη μέρα για δύο λεπτά τι να προλάβεις να πεις; (στην αρχή ήταν κάθε μέρα, αλλά τον παρακάλεσα μην χαλάει τόσα χρήματα σε κάρτες). Ίσα ίσα στενοχωριέται γιατί του λέω μαζεμένα νέα και ξέρω πως θα ήθελε να συμμετέχει κι αυτός. Δεν μου το δείχνει, λέει ότι χαίρεται αλλά εγώ το ξέρω. Του στέλνω και φωτογραφίες όταν τελειώνει κάτι στο σπίτι μέσω skype όταν μπαίνουν σε λιμάνι , όπως εσείς με τα παιδάκια σας.

Δεν μπορώ να κάθομαι, δούλεψα αμέσως μετά το λύκειο και για πολλά χρόνια σε πολλές δουλειές γιατί διοχετεύω την ενέργειά μου έτσι, συν είχα το πορτοφόλι μου πάντα γεμάτο, αλλά όταν σταμάτησα για να ασχοληθώ με το σπίτι μας και να είναι έτοιμο όταν γυρίσει με το καλό μου άρεσε.

Βέβαια επίτηδες αφήσαμε δουλειές να κάνω για να έχω να ασχολούμαι όσο θα λείπει, διαμόρφωση των υπόλοιπων δωματίων, βάψιμο (εγώ του έδειχνα, τρελαίνομαι από μικρή, ούτε ξέρω γιατί) , συνθέσεις με γυψοσανίδες (όχι εμείς, μακάρι), μετά καθάρισμα, διακόσμηση κ.ο.κ. Αυτές τις μέρες ασχολούμαι με το δωμάτιο που προορίζεται για παιδικό, στοκάρισα μερικά ελαττώματα, έβαψα το ταβάνι κ χτες έβαψα τους τοίχους με ροζ και γαλάζιο (να είμαστε καλυμμένοι, χι χι χι) , γιʼ αυτό κοιμήθηκα νωρίς. Σήμερα θα κάνω το δεύτερο χέρι, καθάρισμα κ θα βάλω λίγα πραγματάκια να γίνει ξενώνας προς το παρόν, όταν θα έρχονται οι δικοί μου. Το περιμένω πως και πως, γιατί είμαι μόνη στην Αθήνα , άσχετα αν έχω τυπικές φιλικές σχέσεις με πολλά άτομα, μου λείπει η οικογένειά μου……..πίκρα μεγάλη!:(

ΟΥΦ! Τα είπα , μάλλον τα έγραψα, χιχιχι, και ξέσπασα. Συγνώμη αν σας κούρασα.

Πάω να ξεκινήσω τώρα που δεν έχει ακόμα τρομερή ζέστη.

Φιλάκια, καλή σας ημέρα!!!;)

αυτο με τις εντολες το εχει και ο δικος μου...........:confused::confused: τα νευρα μου....τι θεση εχει?εμενα ειναι καπετανιος.τι μεταφερουν?

Καλησπέρα kelly78!

Υποπλοίαρχος είναι , ένα δίμηνο σχολής έχει ακόμα για να πάρει του καπετάνιου. Τώρα έχουν σιτάρι και κάρβουνο, όταν ξεφορτώσουν δεν ξέρω τι θα φορτώσουν, δεν το σκέφτηκα να τον ρωτήσω.

Όσο για τις εντολές, πιστεύω ότι δεν το καταλαβαίνουν, από συνήθεια το κάνουν. Αλλά τα νεύρα κάγκελο! Αφού με πιάνουν και τα γέλια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα kelly78!

Υποπλοίαρχος είναι , ένα δίμηνο σχολής έχει ακόμα για να πάρει του καπετάνιου. Τώρα έχουν σιτάρι και κάρβουνο, όταν ξεφορτώσουν δεν ξέρω τι θα φορτώσουν, δεν το σκέφτηκα να τον ρωτήσω.

Όσο για τις εντολές, πιστεύω ότι δεν το καταλαβαίνουν, από συνήθεια το κάνουν. Αλλά τα νεύρα κάγκελο! Αφού με πιάνουν και τα γέλια!

αρα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 35 χρονων.εμενα ειναι 37 και τωρα επιασε καπετανιος,ποσο καιρο λειπει? εμενα κανονικα ειναι 4 μεσα 3 εξω αλλα τωρα δεν ξερω με την νεα θεση

aaaaaalloha!

καλησπεριζω σας, ω! φιλεναδες μου. οφειλω να ομολογησω οτι μου ελειψατε βρε κοπελες μου!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ με ηθικο ακμαιο! θα διαβασω αργοτερα τα νεα σας, γιατι εχω απιστευτο μαζεμα ακομα κ παραλληλα μαγειρευω για τουμοροου η γυνη!

(ηρθε ο χασμπανος της ναταλιας?, φυγανε ντουετο?)

εμεις πηγαμε οολοι μαζι μια βδομαδα διακοπες στο νεο ροεινο (ορεινο ναυπλιο).

τοση ξερα ουτε η μυκονος! απλη ξενοδοχιακη μοναδα χωρις πιτσινα κ λουξ ιστοριες, δεν θα επιβιωνε ποτε εκει. σε κατι βιλες μειναμε με ξεχωριστη πισινα εκαστη.

η μικρη εκ των διδυμων μου εβγαλε την πιστη αναποδα τα πρωτα 2 βραδια, αλλα μετα οκ. α! κ επρεπε να εχω κ ματια σαλαμανδρας. το ενα δεξια κ το αλλο αριστερα, γιατι η συλια ηταν επιβοφη με την πιτσινα. το αλλο σας το ειπα? ειχαμε μαζι κ τη μαμα μου. το ηθελε κ ο ν. βασικα, αλλα μου βγαλαν την πιστη αναποδα κ οι δυο! ο ν. να ψηνει κ η μαμα μου να του ανακατευει ολη την ωρα τα καρβουνα! νιρ νιρ ο ν., ψουψψου ψου η μανα μου!

τεσπα, μολις βρω χρονο θα ποσταρω διπλα στην κοπελια που ανοιξε ενα θεματακι να γελασουμε!

φιλουτοθ σε ολες!

καλωσηρθες πεταλουδα!:D

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αρα δεν πρεπει να ειναι πανω απο 35 χρονων.εμενα ειναι 37 και τωρα επιασε καπετανιος,ποσο καιρο λειπει? εμενα κανονικα ειναι 4 μεσα 3 εξω αλλα τωρα δεν ξερω με την νεα θεση

Αλήθεια; Τόσο λίγο μέσα; Τώρα αυτό είναι καλό για εσένα, αλλά οικονομικά συμφέρει;

Πράγματι, ο καλός μου είναι 33μισό. Λείπει δύο μήνες τώρα κ τα ταξίδια είναι 7μηνα. Είναι λίγο δύσκολα για μένα, είναι η πρώτη φορά που κάνει ταξίδι εξωτερικού όσο είμαστε μαζί, αυτός όμως ξέρει,έτσι ξεκίνησε.

Αλήθεια; Τόσο λίγο μέσα; Τώρα αυτό είναι καλό για εσένα, αλλά οικονομικά συμφέρει;

Πράγματι, ο καλός μου είναι 33μισό. Λείπει δύο μήνες τώρα κ τα ταξίδια είναι 7μηνα. Είναι λίγο δύσκολα για μένα, είναι η πρώτη φορά που κάνει ταξίδι εξωτερικού όσο είμαστε μαζί, αυτός όμως ξέρει,έτσι ξεκίνησε.

κοιτα το οικονομικο ειναι πολυ καλο αλλωστε αυτο εμενα δεν με νοιαζει καθολου γιατι και εγω εχω μια πολυ καλη δουλεια και μακαρι να παει 3 μηνες μεσα τρεις εξω..δεν ξερεις ποσο το ευχομαι..θα το καταλαβεις και εσυ..εχει ξαναλειψει 7 μηνες? επειδη εγω το εχω ζησει μια φορα ειναι πολυ δυσκολο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...