Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ, ααααχ!

Είναι σε φορτηγό, με ξένη σημαία κ φοβάμαι λίγο. Είχε ξαναπάει κ παλαιότερα, αλλά μετά προτίμησε να δουλέψει εντός Ελλάδας, Ιταλία κ ακτοπλοία αλλά τώρα με την κρίση ήταν δύσκολα κ ξαναέφυγε πριν 2 μήνες.

Επανέρχομαι! Τί ακριβώς φοβάσαι;;;

Πάντως κι εμείς όσο καιρό δούλεψε Ελλάδα Ιταλία κλπ μαζέψαμε χρέη... Δεν τράβαγε το θέμα...

Γενικότερα έχω μουτζώσει πολλές φορές τον εαυτό μου που τον οδήγησα στο να φύγει από τα γκαζάδικα για να επιστρέψει τελικά μετά από σχεδόν μια δεκαετία πάλι σε αυτά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επανέρχομαι! Τί ακριβώς φοβάσαι;;;

Πάντως κι εμείς όσο καιρό δούλεψε Ελλάδα Ιταλία κλπ μαζέψαμε χρέη... Δεν τράβαγε το θέμα...

Αυτό είναι αλήθεια, ότι χρήματα έπαιρνε έφευγαν αμέσως, φτιάχνουμε κ το σπίτι σιγά σιγά.

Βασικά τις πειρατίες φοβάμαι.

Κι αυτός για μένα κάθησε Ελλάδα τότε, αλλιώς θα είχε ξαναφύγει αμέσως.

Εάν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....;)

Άντε καλέ, μη φοβάσαι έχω βάλει τον αδελφό μου να τους φυλάει!!!:tongue::tongue::D

Χθες μιλήσαμε, λιώνει εκεί κάτω από τη ζέστη ο δόλιος και μέσα στην φρεγάτα δουλεύουν φουλ τα κλιματιστικά και έξω δεν μπορείς να πάρεις ανάσα... (Είναι κι αυτός στο ναυτικό αλλά στο πολεμικό!)

Κάνουν συνέχεια περιπολίες για πειρατές!

Χα χα χα χα! Ευτυχώς παιδί μου, πες μου το κ ανησυχούσα!!!

Κ ο δικός μου από ναυτική οικογένεια είναι, όπως κ εσύ.

Είναι κ ο γαμπρός μου αλλά προς Ιταλία, είχα δουλέψει κ εγώ σε καράβι λίγο κ έχω δει πολλά όμορφα μέρη

Διαφημίσεις

Στο κατάστημα πωλήτρια με άλλη μία κοπέλα.

Για λίγο πήγα, που με πίεζαν όλοι, έξω δεν υπήρχαν δουλειές κ έτσι το αποφάσισα. Δεν άντεξα βέβαια, πολύ πίεση, πολλά είδαν κ εμένα τα ματάκια μου, δεν ήθελε κ ο ....... κ σταμάτησα.

Κοιμήθηκε η μικρούλα σου; Τι καλά να την έχεις, κ πόση δύναμη χρειάζεται τελικά. Κάποτε έβλεπα την αδερφή μου κ έλεγα "εγώ με ναυτικό ποτέ"! Τελικά αν σου φέρει η ζωή την αγάπη δεν υπολογίζεις τίποτα!

Εννοείται ότι κοιμήθηκε, από την ώρα που δήλωσα ότι "επανήλθα"! Σίγουρα σε βοηθάει να έχεις το παιδί, σου σπάει τη μοναξιά... Αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους η ελευθερία σου πετάει από το παράθυρο... Εγώ τώρα θέλω να την κάνω και να πάω βόλτα με το αυτοκίνητο να πάρω αέρα αλλά δεν γίνεται... Δεν είναι η βόλτα που μου λείπει αλλά η αίσθηση ότι "κάνω ό,τι μου γουστάρει" (που λέει ο λόγος) ίσως επειδή συνήθισα πολλά χρόνια μόνη μου χωρίς παιδί να λειτουργώ έτσι...

Στη γραμμή Ελλάδα Ιταλία δούλευες ή σε κρουαζιερόπλοιο;

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο, σίγουρα όταν έχεις συνηθίσει ελεύθερη είναι δύσκολα μετά.

Να , αυτό σκέφτομαι κ δεν έχω ακόμα πιεστεί να κάνω.

Όχι σε κρουαζιερόπλοια. Και με αυτά που διάβασα εδώ, μάλλον ευτυχώς. Και σίγουρα δεν πρόκειται να πάει ποτέ ο δικός μου:tongue:

Έχεις δίκιο, σίγουρα όταν έχεις συνηθίσει ελεύθερη είναι δύσκολα μετά.

Να , αυτό σκέφτομαι κ δεν έχω ακόμα πιεστεί να κάνω.

Όχι σε κρουαζιερόπλοια. Και με αυτά που διάβασα εδώ, μάλλον ευτυχώς. Και σίγουρα δεν πρόκειται να πάει ποτέ ο δικός μου:tongue:

Χαχα! Σας έχω τρομοκρατήσει μάλλον αλλά δεν θέλω να μου πει καμία μετά ότι δεν τα είπα!:D

Έτσι έτσι, το σωστό να λέγεται!!!!

Αν κ αν θέλει, μπορεί σε όποιο καράβι κ αν είναι αλλά ας μη το βοηθάμε κιόλας :P:p:p:p

AYLA κουραγιο., θα φυγει κι αυτη η μερα. Τι δουλεια κανεις?

Δουλεύω στο Πανεπιστήμιο Κρήτης σε ένα ερευνητικό εργαστήριο που λέγεται ΕΔΙΑμΜΕ (Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών). Μ'αρέσει η δουλειά μου αλλά πολλές φορές ουτε ωράρια ούτε όρια έχει....Παλιότερα που δεν είχα το μικρό δε με ενοιαζε καθόλου ίσα ίσα που ξημεροβραδιαζόμουν στο Παν/μιο τώρα όμως είναι διαφορετικά...μου λείπει η μικρή μου όταν έχουμε φόρτο εργασίας...και καθυστερώ να γυρίσω στο σπίτι..

θΚαλώς ήρθες Πεταλούδα!!! Ως ζουζούνι, θα κάνεις καλή παρέα με την Πασχαλίτσα χχαααχαχαχα....Βρε μπας και να αλλάξω και εγώ το nick μου και να το κάνω "Λιβελούλα"? Πάντα μ'αρεσε αυτή η λέξη....

Λοιπον πεταλούδιτσα μου καλό κουράγιο σου εύχομαι και καλά στέφανα. Αν και συμφωνώ απόλυτα με την Πασχαλίτσα για τα χαρτιά και τις σφραγίδες...δεν κάνουν αυτά τη σχέση φυσικά...

Πολύ χαίρομαι που η παρέα μας μεγαλώνει...έλα να γινόμαστε περισσότερες σιγά σιγά...έλα!!!:D

age.png

Πεταλουδα μας καλως ηρθες 00020694.gif

Η παρεουλα εδω ειναι πολυ πολυ ζεστη! Το λεω γιατι κι εγω καινουργια ειμαι στο φορουμ και απο το καλωσορισμα των κοριτσιων καταλαβα πως εδω ειναι μια ζεστη γωνιτσα που μπορεις να μοιραστεις το πιο σημαντικο κομματι της ζωης σου..την οικογενεια σου.

''..πάνω απ’ όλα ένιωσα ότι δεν είμαι μόνη σε όλα αυτά που συνεπάγονται όταν είναι ο σύντροφός σου ναυτικός..''

Πολυ ευστοχο αυτο που ειπες. Γιατι αν δεν εισαι γυναικα ναυτικου δεν μπορεις να καταλαβεις ουτε στο ελαχιστο το πως ειναι να εισαι.

Και να πω κι εγω πως συμφωνω με την Πασχαλιτσα περι γαμου, γιατι οντως δεν αλλαζει κατι ειδικα αν συζεις με τον συντροφο σου. Ολα στα χαρτια ειναι. Δεσμευση το ενα, δεσμευση και το αλλο. Το παιδακι ομως, οπως ειπες, ειναι που κανει τη διαφορα και ενωνει το ζευγαρι με τον πιο δυνατο δεσμο (που λεει ο λογος δλδ γιατι ειναι αλλοι κι αλλοι που δεν δινουν δεκαρα για τα παιδια και την οικογενεια τους).

Πασχαλιτσα εχω και για σενα ενα......................

00020542.gif ..δυο... 00020542.gif ..τρια.. 00020542.gif ..τεσσερα.. 00020542.gif ..πεντε.. 00020542.gif ...

000201C1.gif

sig.asp?img=ad1

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...