Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερα σε ολες σας χαχα τι ωραια ειναι αυτα που βαζετε?? τελεια.. φετος εχει και εμενα ιντερνετ και κοψαμε τα γραμματα και αρχισαμε τα μαιλ.. χαχαχα..

δυστυχως ειναι ανθυποπλοιαρχος ακομα και μονο ο καπετανιος και ο υποπλοιαρχος εχουν υπολογιστη με ιντερνετ στην καμπινα οποτε καταλαβαινετε skype στο καπνιστηριο που ειναι αλλοι μεσα δεν παιζει.

το καλο φετος ειναι οτι εχει ιντερνετ το καραβι και εχει τηλεφωνο με ιντερνετ πολυ οικονομικο οταν πιανει. μιλαμε πλεον ωρα στο τηλεφωνο κανονικα..

δεν θελω να ακουω αλλα τετοια πειτε ευχαριστα να μπαινουμε να φτιαχνει λιγο η διαθεση μας για ταξιδια που εχετε κανει η παλιοτερες και τετοιες εμπειριες να μαθαινουμε και εμεις οι νεοτερες που να παμε χαχαχα..

θελω καμια ιδεα για ταξιδι του μελιτος.. εχετε παει καπου που θα αξιζε τον κοπο να ξαναπατε και δεν θα το χανατε? θα ηθελα να παω σε διαφορα μερη αλλα δεν εχω καποιο ονειρο να παω καπου συγκεκριμενα... ακουω ιδεες!!! :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι αυτή ειναι πασχαλιτσα!Ηταν ο πατερας μου 3-4 χρόνια καπετανιος και άλλα τόσα ο αντρας μου.Το προβλημα με αυτη την εταιρεια είανι οτι δεν εχει πολλα καραβια και πως η αναμονη μεχρι το επομενο μπαρκο ειναι μεγαλη.Δεν μπορεις με τιποτα να φτιαξεις το προγραμμα σου δηλ θα λειψω 6 μηνες θα κατσω 3-4 και θα φυγω.Αυτος ειναι και ο λογος που δινουν περισσοτερα λεφτα τα οποια τα τρως οσο περιμενεις να σε ξαναμπαρκαρουν.Επισης εχει και καποια πλοια πολυ παλια και η πολιτικη τους ειναι οτι τα πληρωματα πρεπει να περνανε απ ολα με συνεπεια οταν σου κατσει το παλιο να πεθαινεις απο αγχος και αγωνια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποια ειναι αυτη η εταιρεια που ο καπετανιος και ο υποπλοιαρχος εχουν skype????Αν θελεις απαντας.Εγω ξερω μεχρο τωρα απο γνωστο μου πως ο χανδρης εχει ιντερνετ με προπληρωμενη καρτα μονο για mail για όλο το πλήρωμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμάς έχουν μόνο μέιλ και επιτρέπεται να το χρησιμοποιούν μόνο για αποστολή μηνυμάτων στην εταιρία... Μάλιστα ο άντρας μου τα στέλνει στον καπετάνιο και μόνο εκείνος τα στέλνει στην εταιρία...

Πάντως έχω ακούσει ότι έχει αποφασιστεί ότι είναι στα δικαιώματα των ναυτικών να έχουν ίντερνετ και νομίζω ως το 2013 θα υποχρεωθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση όλες οι εταιρίες να έχουν ίντερνετ έστω και με κάρτα...

Διαφημίσεις

Ναι Πασχαλίτσα έχει ίντερνετ ο Καπετάνιος και ο Α Μηχανικός στα δωμάτια τους.

Και το χρησιμοποιούν ελεύθερα για να επικοινωνούν με τους δικούς τους; Με κάρτα ή δωρεάν; Τί ίντερνετ είναι αυτό; Δορυφορικό ή από αυτό που πιάνει στα λιμάνια μόνο; (είμαι και λίγο άσχετη)

Και είπες ότι δεν είναι κρουαζιερόπλοιο έτσι;

Ναι δεν είναι σε κρουαζιερόπλοιο τώρα είναι σε φορτηγό.

Είναι δορυφορικό και είναι ανοικτό. Μπορεί και μπαίνει σε οποιαδήποτε σελίδα με περιορισμούς βέβαια για κάποιες συγκεκριμένες σελίδες.

Μπορώ να πω ότι η δική του σύνδεση είναι καλύτερη πάντως από αυτή που επικοινωνώ εγώ μαζί του από το σπίτι το βράδυ.

Μόνο στις δύο καμπίνες υπάρχει (έτσι μου έχει πει τουλάχιστον) και είναι αλήθεια αυτό που λες Πασχαλίτσα πλέον η Ε.Ε. επιβάλει το ίντερνετ και θα πρέπει να το βάλουν σε όλους τους τύπους πλοίων, εκτός των ψαράδικων και των ρυμουλκών που δεν θεωρείται απαραίτητο. Μας ήρθε και εμάς κάτι σαν "εγκύκλιος" αν και χωρίς να είμαι σίγουρη απλά αναφέρει ότι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση την επόμενη πενταετία..

Στην εταιρία που δουλεύω έχουμε εγκαταστήσει στα 2 από τα 14 δεξαμενόπλοια ίντερνετ και μόνο στην μία καμπίνα (είμαστε πολύ πίσω ακόμα...)

Τώρα δεν ξέρω πόσο τρελή μπορεί να φανώ αλλά δεν θα με ένοιαζε ΟΠΟΥ και να πήγαινε το παιδί μου αρκεί να ήταν καλά! Αν αυτό ήθελε, ας το ζούσε! Εγώ θα της έδινα συμβουλές πως να προφυλάξει την υγεία της! Γιατί την ηθική τη διδάσκεις πολύ νωρίτερα αλλά είναι να το έχει και μέσα του ο άνθρωπος να ξέρει να βάζει όρια!

Θα συμφωνήσω και εγώ με την πασχαλίτσα...Το ζητούμενο είναι να βρει την ευτυχία το παιδί μου και να έχει την υγεία του. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να βγάλω όλα τα απωθημένα μου πάνω στο παιδί και να το "χρησιμοποιήσω" για όσα εγώ δεν μπόρεσα να κάνω. Τα δικά μου όνειρα δεν πάει να πει ότι είναι και τα όνειρα του παιδιού μου. Αν το καταλάβουμε αυτό τότε έχουμε πιθανότητα να ευτυχήσουν τα παιδιά μας.

Έγραφα γράμματα στην αρχή της σχέσης μας τότε που δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι ότι είναι μακριά. Για περίπου δύο χρόνια έγραφα συχνά.

Μετά μπήκε το σκαιπ στην ζωή μας και επικοινωνούμε έτσι, λιγότερο με τηλέφωνα.

Κορίτσια εγώ δεν του έχω γράψει ποτέ γράμμα και να του το στείλω! Του γράφω γράμματα που τα κρατάω εδώ!!! Εννοείται πως δεν έχουν ιντερνετ για ιδιωτική χρήση και επίσης δε μπορώ να του στείλω ρε γμτ φωτογραφίες από το κινητό..Μόνο sms μπορεί να δεχτεί....Με άλλα λόγια δεν έχει καμία εικόνα από το πως μεγαλώνει η μικρή και αυτό με πληγώνει πολύ. Πάλι θα πάθει σοκ όταν την δει.

Κατα τα άλλα μόλις μιλήσαμε...καλα είναι το καλό μου αγοράκι.....Ανοιχτά της Κορέας ακόμα και περιμένουν. Μάλλον θα πάνε Αμερική μετά αλλά και πάλι τπτ δεν είναι σίγουρο.

age.png

Τώρα δεν ξέρω πόσο τρελή μπορεί να φανώ αλλά δεν θα με ένοιαζε ΟΠΟΥ και να πήγαινε το παιδί μου αρκεί να ήταν καλά! Αν αυτό ήθελε, ας το ζούσε! Εγώ θα της έδινα συμβουλές πως να προφυλάξει την υγεία της! Γιατί την ηθική τη διδάσκεις πολύ νωρίτερα αλλά είναι να το έχει και μέσα του ο άνθρωπος να ξέρει να βάζει όρια!

Συμφωνω απολυτα πασχαλιτσα. Ολα τα θεματα περι ηθικης και αξιων διδασκοντα και χτιζονται με τα χρονια απο την παιδικη μας ηλικια.

Ayla ποσο συμφωνω περι του θεματος των αποθημενων. Κατα καποιον τροπο ομως το βλεπω λιγο και απο την αλλη μερια. Δηλαδη θελω να πω πως εμενα τα ''αποθημενα'' μου ειναι λιγο περιεργα..

Ηθελα παντα να εχω μια δεμενη και αγαπημενη οικογενεια, να εισπραττω αγαπη και απο τους δυο μου γονεις..

Να γιορταζω τα Χριστουγεννα με στολισμενο το σπιτι και να με αγκαλιαζει αυτη η υπεροχη γιορτινη αυρα..

Να με εμπνεει η οικογενεια μου στο να συζηταω τις ανησυχιες και τους εφηβικους προβληματισμους..

Να με προειδοποιησει καποιος ρε παιδι μου σε τι σκ...α κοσμο ζουμε!!Εστω μια γενικη εικονα ρε παιδιααααα!!!!

Να με παροτρυνουν οι γονεις μου να κανω σωστες επιλογες και οχι να τα αφηνουν ολα στην τυχη τους..

Γιατι καπως ετσι μεγαλωσα..

Με ολιγον λαθος παρεες, αρκετες λαθος επιλογες.

Το μονο ενδιαφερον ηταν στο να ακολουθησω καποιο επαγγελμα και να σπουδασω. Που κι εκει του κεφαλιου μου εκανα..αλλα αυτο το ελεγε η καρδια μου! Και δεν εκανε καθολου λαθος γιατι εκει γνωρισα και τον αντρα μου.

Ετσι, την ευτυχια μπορουμε να την βρουμε , και τα ονειρα μας μπορουμε ολοι να τα πραγματοποιησουμε.....Αλλα σημαντικο ειναι να εχουμε σωστες και γερες βασεις για να μην μετανιωσουμε..

Επεξεργάστηκαν by _koukoutsaki_
προσθηκη κειμενου

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Σας καληνυχτιζω τσουπρες, να εχετε μια καλη νυχτα

000203D1.gif

Μου λειπει κι αντρουλης μου!!!!!! Πολυυυυ πολυυυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι όσο τα απωθημένα μας λειτουργούν έτσι όπως περιγράφει το κουκουτσάκι, δηλ. στο να χτίσουμε για τα παιδιά μας ίσως μια καλύτερη φωλιά από αυτή που έχτισαν για εμάς, στο να προσφέρουμε κάτι καλύτερο από αυτό που εισπράξαμε, στο να μην πονέσουμε τα παιδιά μας όπως πονέσαμε, θα κάνουμε καλό στα παιδιά μας.

Εμείς οι γονείς πρέπει να φροντίζουμε να αγοράσουμε άριστης ποιότητας οικοδομικά υλικά στα παιδιά μας και γενικά πρώτες ύλες, άντε και να τους προτείνουμε κανένα αρχιτεκτονικό σχέδιο... Είμαστε οι προμηθευτές ας πούμε... Το οικοδόμημα της ζωής τους όμως θα το χτίσουν μόνα τους και θα είναι υπεύθυνα γι΄αυτό. Ξέρετε τί δύσκολο είναι να χτίζεις χωρίς καλές πρώτες ύλες;;; Πολλές φορές μπορεί να είναι και μοιραίο άλλες φορές χρειάζονται συνέχεια επιδιορθώσεις... Άρα ο ρόλος μας είναι πάρα πολύ σπουδαίος...:) Αρκεί να μην το παίξουμε αφεντικά σε ξένο οίκημα γιατί τότε κάποιος θα αντιδράσει...:rolleyes:

Καλό σας βράδυ!

(Υ.Γ. Τώρα που το ξαναδιάβασα, σαν επίλογος εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη μου φάνηκε αυτό που έγραψα! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!)

Χρωστάω κάτι να πω στην Κέλλυ που έχει σχέση με όσα λέγατε πριν! Ένα αγόρι που θα βρεθεί από δόκιμος στα κρουαζιερόπλοια μέχρι τα 30 ας πούμε, θα δυσκολευτεί πολύ να κάνει νορμάλ σχέση... Φυσικά με το κατάλληλο άτομο θα την προσπαθήσει και θα την παλέψει αλλά η νοοτροπία αποβάλλεται πολύ δύσκολα... Η νοοτροπία ότι η γυναίκες και οι σχέσεις είναι χαρτοπετσέτες που τις χρησιμοποιούμε και τις πετάμε εννοώ... Και συμφωνώ ότι οι αρχές που έχει πάρει ένας άνθρωπος παίζουν μεγάλο ρόλο αλλά είναι σα να προσπαθείς να είσαι άγγελος μέσα στην κόλαση! Κάποιοι/ες το καταφέρνουν και μαγκιά τους! Μετρημένοι στα δάχτυλα εννοείται! :D

Κέλλυ μου, σου εύχομαι να έχεις πολλή υπομονή και να τον διδάξεις πως είναι να έχεις ΑΛΗΘΙΝΗ σχέση...

εχεις απολυτο δικιο, το ξερεις οτι δεν εχει μαθει οτι μπορει και μεσα στην σχεση να υπαρχουν και τσακωμοι. καθε φορα που τσακωνομαστε χωριζουμε αυτος μου το λεει..2 φορες εχει γινει αλλα τα ξαναβρισκουμε..

Καλημέρα σας..

Συμφωνώ με όσα διάβασα παραπάνω..koukoutsaki καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς...Και γω κάπως έτσι νιώθω. Και θέλω να μην επαναλάβω τα λάθη των γονιών μου τώρα ως γονιός και εγώ. Δηλαδή θέλω να γλυτώσω το παιδί μου από κακοτοπιές που εγώ δεν τις ήξερα και έπεσα μέσα...όχι οτι μου συνέβη κάτι τραγικό αλλά θα μπρούσα να είχα περάσει και καλύτερα ως παιδί..αν και από τους γονείς μου δεν έχω κανένα παράπονο ότι καλύτερο μπρορούσαν έκαναν.. ΑΥτό ακριβώς εννοώ Επειδή εγώ μπορώ καλύτερα από αυτούς θέλω να κάνω οτι καλύτερο περνάει από το χέρι μου.

Κατα τα άλλα εδώ πέρα έχω να επεξεργαστώ ένα χαμό από ερωτηματολόγια για να γράψω μια έκθεση απολογισμού και καθόλου δεν έχω διάθεση...

ΟΥφ ....πρωι πρωί...

age.png

AYLA κουραγιο., θα φυγει κι αυτη η μερα. Τι δουλεια κανεις?

Και καλημερα κιολας,.

Δροσουλα εχει τωρα που βγηκα εξω.

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Καλημέρα! Τί δροσούλα;;; Βγήκα έξω να καθαρίσω τα πράγματα από το αυτοκίνητο πριν πάει για πλύσιμο και μου τρέχει ο ιδρώτα τώρα... Καλά εγώ δεν αντέχω καθόλου τον ήλιο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...