Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί να σου πω βρε koukoutsaki, εγώ νομίζω ώρες ώρες ότι ήρθα σε λάθος κόσμο ή τουλάχιστον σε λάθος εποχή... Όταν λέω τις απόψεις μου με κοιτάζουν σα να είμαι καθυστερημένο οπότε δεν μιλάω συνήθως για το τί πιστεύω... Η τάση της εποχής μας δεν έχει καμιά σχέση με ιδανικά και με σεβασμό προς αυτά... Η τάση της εποχής μας συνοψίζεται στη φράση "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ*&^ς μας! Σε όλες τις πτυχές της ζωής, το ίδιο μότο... Με έχει κουράσει πάρα πολύ...

Πίστεψέ με αυτά που είπα για τα κρουαζιερόπλοια είναι απλά μια σταγόνα στον ωκεανό των όσων είδα... Ούτε εγώ θα τα πίστευα αν δεν τα έβλεπα με τα μάτια μου... Τα είδα όμως και σοκαρίστηκα απίστευτα... Μη με βλέπετε να τα αναφέρω άνετα... Έφαγα μεγάλη φρίκη...

Σαν τη μυγα μες στο γαλα πρεπει να ενιωθες εκει. Ευτυχως σου αρεσαν τοσο πολυ τα ταξιδια και εκανες τα στραβα ματια που λεει ο λογος γιατι αλλιως δν νομιζω να αντεχες. Παντως πρεπει να ειναι φανταστικα το να εργαζεσαι σε κρουαζιεροπλοια (αν εξαιρεσουμε τα παραπανω). Να πηγαινεις σε τοσα μερη και να βλεπεις τοσο διαφορετικους ανθρωπους.Λογικο ειναι να νοσταλγεις τοσο πολυ τα ταξιδια.

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Οκ...στα κρουαζιερόπλοια γίνεται της π.....ας μην το πω.

Ωστόσο για να μη γινόμαστε πιο χάλια από ότι ήδη είμαστε με όλα αυτά που σκεφτόμαστε....ας πάμε παρακάτω...Ας προσπαθήσουμε να βρουμε ΑΛΛΑ θετικά πράγματα από τις καταστάσεις που βιώνουμε.

Ας κάνω την αρχή..

Δεν είναι πχ θετικό ότι λόγω του επαγγέλματος που έχουν οι άντρες μας...δε βαριόμαστε ποτε;;; Για σκεφτείτε το...

Αυτο ειναι το σημαντικοτερο προνομοιο που εχουμε. Ειναι λες και ερωτευεσαι ξανα απο την αρχη... Μπορει να μιλαμε ολους αυτους τους μηνες στο τηλεφωνο καθημερινα αλλα οταν ερχεται εδω ειναι λες και συναντιομαστε για πρωτη φορα...Αυτο το χτυποκαρδι που νιωθεις..το φτερουγισμα στο στομαχακι σου απο τις πεταλουδιτσες που σε γαργαλανε..η μερικη αμηχανια...

Εσεις πως αισθανεστε οταν ερχεται ο αντρας σας?

Γιατι εγω ειμαι και FUUUUUULLLLLLLLLL ερωτευμενη με τον ναυτικο μου!!!! Τον υπερλατρευω κοριτσια (κι ας με φτανει στο σημειο να βγαζω καπνους απ'τα αυτια καμια φορα 000201B7.gif )

Ειναι ο ανθρωπος μου και το αλλο μου μισο και δεν θα τον αλλαζα για κανεναν στεριανο κι ας ταξιδευε και δυο χρονια!!! 000201B1.gif

sig.asp?img=ad1

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Γμτ...εμότικον διαβολάκι δεν έχει επίσης ε;

με φερμουαρ δυστυχως δεν εχει αλλα διαβολακι εχει (κατω απο τα εμοτικον εκει που γραφει περισσοτερα)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Να ζητησουμε απο τον συντονιστη/διαχειριστη του φορουμ να βαλει κι αλλα εμοτικον αν μπορει.

υπαρχουν κατι τρομερα που εχουν απιστευτη πλακα.

Good night and sweetn dreams :D

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Oριστε και το φερμουαααααρ...

00020425.gif

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ 00020458.gif ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...εχω ξεραθει απο τα γελια!!!

sig.asp?img=ad1

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Διαφημίσεις

Καλημέρα ...πρωί πρωί με τη δροσουλα εγώ στο γραφείο...από τις 7μιση...

Koukoutsaki να σαι καλα΄με έκανες και γέλασα πρωι πρωι...

Εχεις δίκιο για αυτή την αμηχανία που λες ...τις πρώτες στιγμές όταν μετά από καιρό συναντιόμαστε πάλι...Είναι πάντως απίστευτο συναίσθημα αυτό το φτερούγισμα από πεταλούδες στο...στομάχι (μα τι περιγραφή ε;) ...που νιώθω όταν είναι να τον δω...Λες και είμαι 15 χρονών μαθητούδι ώρες ώρες....

Για αυτό σας λέω...έχουμε και τα θετικά μας εμείς οι γυναίκες των ναυτικών!!!

age.png

Σαν τη μυγα μες στο γαλα πρεπει να ενιωθες εκει. Ευτυχως σου αρεσαν τοσο πολυ τα ταξιδια και εκανες τα στραβα ματια που λεει ο λογος γιατι αλλιως δν νομιζω να αντεχες. Παντως πρεπει να ειναι φανταστικα το να εργαζεσαι σε κρουαζιεροπλοια (αν εξαιρεσουμε τα παραπανω). Να πηγαινεις σε τοσα μερη και να βλεπεις τοσο διαφορετικους ανθρωπους.Λογικο ειναι να νοσταλγεις τοσο πολυ τα ταξιδια.

εγω παντως αν ειχα κορη και ειδικα σε μικρη ηλικια πχ 18 χρονων δεν προκειτε να την αφηνα να παει να δουλεψει εκει με τιποτα..θα ειχα προνοησει απο νωρις ωστε να μην χρειαστει. εσεις θα τις αφηνατε??

εγω παντως αν ειχα κορη και ειδικα σε μικρη ηλικια πχ 18 χρονων δεν προκειτε να την αφηνα να παει να δουλεψει εκει με τιποτα..θα ειχα προνοησει απο νωρις ωστε να μην χρειαστει. εσεις θα τις αφηνατε??

Δηλαδή αν είχες γιο θα ήσουν οκ?:rolleyes:

age.png

Καλημερααα 00020403.gif

Ωραια μερα σημερα...με το αερακι της..μια χαρουλα.

Ayla δροσουλα πολυ το πρωι και πολυυυυυ αερα το βραδυ 000202F0.gif

Η περιγραφη...απεριγραπτη..οπως τα λες, σαν να εισαι 15 χρονων ( 2 - 3 χρονακια πριν δηλαδη 00020184.gif )

Κελλυ δεν νομιζω να υπαρχει καποιος γονεας που αφηνε την κορη του να δουλεψει σε ενα τετοιο περιββαλον αλλα σιγουρα ειναι πολυ λιγοι εκεινοι που γνωριζουν την κατασταση που επικρατει. Αν δεν εχεις καποιον να σου ανοιξει τα ματια, οπως ειχε πει και η πασχαλιτσα, δεν νομιζω πως μπορεις να το μαθεις. Αν και τη σημερινη εποχη με το ιντερνετ καλη ωρα μπορεις να ενημερωθεις για τα παντα.

sig.asp?img=ad1

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Δηλαδή αν είχες γιο θα ήσουν οκ?:rolleyes:

Σωστη ερωτηση ayla.

Ειδικα ενα αγορι στα δεοχτω του χρονια θα επηρεαζοταν παρα πολυ απο τη νοοτροπια του περιβαλλοντος και αν συνεχιζε ετσι τη ζωη του δεν θα εκανε ποτε οικογενεια σε φυσιολογικα πλαισια. Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις. Παιζει και πολυ σημαντικο ρολο και το οικογενειακο του περιββαλον, η ανατροφη που εχει παρει απο το σπιτι του και η σχεση των γονιων του.

Πω πωωωω... Τι ειπα παλι.. 00020414.gif χεχε

sig.asp?img=ad1

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ρωτησω..

Εσεις στελνετε γραμματα στον αντρα σας? :?::?::?:

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Κοριτσια να σας ρωτησω..

Εσεις στελνετε γραμματα στον αντρα σας? :?::?::?:

Κάποτε έγραφα όχι γράμματα αλλά τόμου εγκυκλοπαίδειας! Τώρα εκείνος γράφει εκτεταμένα SMS και τα στέλνει όποτε πιάνει το κινητό, εγώ πάλι μόνο φωτογραφίες της μικρής του στέλνω...

Τα γράμματα είναι μια μαγική επικοινωνία και όποιες από εσάς την έχετε να την κρατήσετε. Εγώ έχω προσωπικούς λόγους που τη σταμάτησα...

Χρωστάω κάτι να πω στην Κέλλυ που έχει σχέση με όσα λέγατε πριν! Ένα αγόρι που θα βρεθεί από δόκιμος στα κρουαζιερόπλοια μέχρι τα 30 ας πούμε, θα δυσκολευτεί πολύ να κάνει νορμάλ σχέση... Φυσικά με το κατάλληλο άτομο θα την προσπαθήσει και θα την παλέψει αλλά η νοοτροπία αποβάλλεται πολύ δύσκολα... Η νοοτροπία ότι η γυναίκες και οι σχέσεις είναι χαρτοπετσέτες που τις χρησιμοποιούμε και τις πετάμε εννοώ... Και συμφωνώ ότι οι αρχές που έχει πάρει ένας άνθρωπος παίζουν μεγάλο ρόλο αλλά είναι σα να προσπαθείς να είσαι άγγελος μέσα στην κόλαση! Κάποιοι/ες το καταφέρνουν και μαγκιά τους! Μετρημένοι στα δάχτυλα εννοείται! :D

Κέλλυ μου, σου εύχομαι να έχεις πολλή υπομονή και να τον διδάξεις πως είναι να έχεις ΑΛΗΘΙΝΗ σχέση...

Τώρα δεν ξέρω πόσο τρελή μπορεί να φανώ αλλά δεν θα με ένοιαζε ΟΠΟΥ και να πήγαινε το παιδί μου αρκεί να ήταν καλά! Αν αυτό ήθελε, ας το ζούσε! Εγώ θα της έδινα συμβουλές πως να προφυλάξει την υγεία της! Γιατί την ηθική τη διδάσκεις πολύ νωρίτερα αλλά είναι να το έχει και μέσα του ο άνθρωπος να ξέρει να βάζει όρια!

Έγραφα γράμματα στην αρχή της σχέσης μας τότε που δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι ότι είναι μακριά. Για περίπου δύο χρόνια έγραφα συχνά.

Μετά μπήκε το σκαιπ στην ζωή μας και επικοινωνούμε έτσι, λιγότερο με τηλέφωνα.

Έγραφα γράμματα στην αρχή της σχέσης μας τότε που δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι ότι είναι μακριά. Για περίπου δύο χρόνια έγραφα συχνά.

Μετά μπήκε το σκαιπ στην ζωή μας και επικοινωνούμε έτσι, λιγότερο με τηλέφωνα.

Δεν κατάλαβα, έχει ιντερνετ στα πλοία που ταξιδεύει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...