Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

αρα σιγουρα θα ξερει και τον δικο μου..

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζονταν... δούλευε στη σειρά του Millenium ή στα λίγο παλαιότερα; Εμένα στη σειρά του Galaxy...

Έχεις δει τα καινούρια πλοια της Cel. Cr.;;; Σου κόβεται η αναπνοή μιλάμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τι μου θυμήσατε με τις εθνικότητες.. Όταν γνώρισα τον Φ. μου έλεγε πόσο πολύ του αρέσουν οι Ισπανίδες..και τα ισπανικά σαν γλώσσα ότι τα θεωρούσε πολύ ερωτικά..γι αυτό κι έμαθα ισπανικά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! :D

Πάρος με το καλό να δεχτείς τον σύζυγο! Ο δικός μου μάλλον σε κάτι λιγότερο από μήνα θα ξεμπαρκάρει, καλώς εχόντων των πραγμάτων βεβαίως βεβαίως!

Καλησπέρα κοριτσακια μουυ!!!!

Σήμερα πήγα και ψωνισα για τον σύζυγο λίγα πραγματάκια!!! Έρχεται την άλλη εβδομαδααααααα!!!!!! Και εμείς απο το 2008 έχουμε να κανουμε διακοπες όπου μας είχαν βγει και ξυνες λόγο πεθερας! Καλα και φέτος το προγραμμα έλεγε αρχές Σεπτεμβρίου ότι θα έρθει!!!

Αυλα Αντε να ξεκουραστεις επιτέλους!!! Για μπανακι πατε;;; Είναι κοντά η θάλασσα;;;

Καλέ γιατί ξυνές λόγω πεθεράς; Τι σας έκανε;;;

Εδώ ναι η θάλασσα είναι διπλα μας σχεδόν, από τα βορινά μπαλκόνια φαίνεται κ όλας...και χτες πήγαμε με τη μικρή για μπανάκι ειναι δέκα λεπτά με το αμάξι να πάμε σε μια πολύ καθαρή παραλία. Το θέμα είναι ότι μέχρι πρότινος δεν είχα καθόλου χρόνο..δούλευα ως και τα Σ/Κ...Τώρα όμως χαλαρώνουμε σιγά σιγά και τον Αύγουστο θα είμαι σε άδεια ελπίζω. Επίσης σχεδιάζω να χτυπήσω μια εκπαιδευτική άδεια για να τελειώσω με το διδακτορικό (6μηνη λεω αν και θα μπορούσα να διεκδικούσα και 12μηνη) και έτσι θα συνδυάσω το ξέμπαρκο του άντρα μου με την άδεια μπας και ξελαμπικάρουμε και οι δυο μας λιγάκι. Βέβαια όλα αυτά είναι σχέδια επί χάρτου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα.

Για την ώρα όμως ο Αυγούστος θα είναι "μοναχικός" μήνας...διακοπές χωρίς τον άντρα μου δεν είναι διακοπές...έτσι σκέφτομαι να πάω στο χωριό Νότια Κρήτη που έχουμε ένα σπίτι εκεί και είναι φάτσα κάρτα στο λυβικό πέλαγος ...τι να σας πω κορίτσια εκεί έχω περάσει τα πιο όμορφα καλοκαίρια μου....Δεν ξέρω όμως προβληματίζομαι λιγο γιατί είναι ψιλοαπομόνωση και αν συμβεί κάτι με τη μικρή πού θα τρέχω...είναι πολύ μακριά από το Ηράκλειο που είναι οι γιατροί κ τα λοιπά..Μήπως είμαι υπερβολική;

Κατα τα άλλα με το ένα και το άλλο το φάγαμε το μισό καλοκαίρι κορίτσια...το πήρατε χαμπαρι;;

Πάρος με το καλό λοιπόν να δεχτείς τον αντρούλη σου και συ merjana λίγο πιο μετά...Εγώ έχω μέλλον ακόμα....Θα φθινοπωριάσουμε βαθιαααααααααααααά....:-(

age.png

Πάρος με το καλό να τον δεχτείς τον άντρα σου!

Ayla ναι, ναι, ναι, ναι, να πάτε σε εκείνο το σπίτι που βλέπει το πέλαγος και μη σκέφτεσαι πάντα το χειρότερο... Απλά θα κοιτάξεις να έχεις το νου σου περισσότερο για αποφυγή ατυχημάτων...

Να πάρεις και την άδεια και θα είσαι μια χαρά... Θα έρθει με το καλό και ο άντρας σου να δει το νέο σπίτι και να χαρεί...

Tzini, που είσαι; Εσένα φεύγει ο άντρας σου τώρα κοντά ε;

Καλημέρα! Ευτυχώς έφτιαξα το πληκτρολόγιο γιατί δεν έβγαζε ελληνικά και μου έσπασε τα νεύρα! Χθες πήγαμε με τη μικρή σε παιδότοπο ανοιχτού τύπου εδώ στη Σαλαμίνα... Ωραία ήταν, συναντήσαμε την ξαδέλφη του άντρα μου και τα δυο της αγοράκια και παίξανε όλα μαζί στον παιδότοπο... Ξέσκασα λίγο...

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Εμείς σήμερα θα έχουμε τραπέζι στο νονό μας από Αθήνα που ήρθε να μας δει...Εχουμε δυο νονούς ο ένας στεριανός και ο άλλος φυσικα θαλασσινός. Περιττό να σας πω ότι η μικρή έχει αδυναμία στον θαλασσινό νονό και ας τον βλέπει πιο σπάνια από τον στεριανό...Μάλλον τα γονίδια μίλησαν πάλι.

Κατα τα άλλα στο γραφείο είναι ω τι παράδοξο..μια χαλαρή μέρα τόσο που με κάνει να νιώθω άβολα..Γίνεται να είναι χαλαρός κανείς εδώ πέρα μέσα;;; :shock:

age.png

Ayla ναι, ναι, ναι, ναι, να πάτε σε εκείνο το σπίτι που βλέπει το πέλαγος και μη σκέφτεσαι πάντα το χειρότερο... Απλά θα κοιτάξεις να έχεις το νου σου περισσότερο για αποφυγή ατυχημάτων...

Να πάρεις και την άδεια και θα είσαι μια χαρά... Θα έρθει με το καλό και ο άντρας σου να δει το νέο σπίτι και να χαρεί...

ΒΡΕ ΛΕΣ??? :rolleyes: Είναι στο νοτιότερο άκρο της Κρήτης...μακριάααααααααααααα....Αλλά έχει μια θάλασσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

age.png

ΒΡΕ ΛΕΣ??? :rolleyes: Είναι στο νοτιότερο άκρο της Κρήτης...μακριάααααααααααααα....Αλλά έχει μια θάλασσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΡΗΤΗ...ΕΧΩ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ:)...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ..;)..ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΝΤΟΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ...ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ...ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ??

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΡΗΤΗ...ΕΧΩ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ:)...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ..ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ..;)..ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΝΤΟΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ...ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ...ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ??

Εμένα είναι ο μπαμπάς μου από Κρήτη...γεννήθηκα και μεγάλωσα αθήνα αλλά ήρθα Κρήτη για σπουδές....και τελικά έμεινα. Δεν το μετάνιωσα στιγμή....είναι όντως απίστευτο νησί....

age.png

καλημερα!!! μα ολεσ εχουμε κατι απο Κρητη.. και εγω Κρητη εχω γενηθει.. ο μπαμπας στρατωτικος βλεπετε.. πολυ ωραια ειναι και εμενα μου αρεσει αν και απο τοτε ενα καλοκαιρι εχω παει με τους γονεις... δεν τα εχω καταφερει ξανα..

Διαφημίσεις

Η Κρήτη είναι υπέροχη και κυρίως ανεξάντλητη! Μπορεί να μένεις εκεί πολλά χρόνια και πάντα να ανακαλύπτεις κάτι καινούριο για να δεις!

Καλημέρα! Αύριο ο άντρας μου περνάει κοντά από το St. Miguel (Αζόρες) και θα πιάνει το κινητό (ΤΙ ΧΑΡΑ)!!!

Θυμάμαι σε ένα υπερατλαντικό ταξίδι, ερχόταν το πλοίο από Αμερική Ευρώπη για να αλλάξει κρουαζιέρες και έπιανε για μια και μοναδική φορά εντελώς διαφορετικά μέρη, ένα από αυτά ήταν το St. Miguel αλλά και η Μαδέρα, το Γιβραλτάρ...

Λοιπόν, είχα κλείσει μια εκδρομή στο St. Miguel να πάμε να δούμε μια πανέμορφη λίμνη. Πιο πολύ από τη λίμνη με μάγεψε η διαδρομή! Νόμιζα ότι είχα μεταφερθεί σε μια άλλη γη, χωρίς μόλυνση και προβλήματα... Πράσινοι, καταπράσινοι λόφοι παντού, στρωμένοι με ένα παχύ χαλί από χορτάρι, και παντού διασκορπισμένες αγελάδες, να μασουλάνε, να λιάζονται αμέριμνες... Σπίτια παροδοσιακά, μικρά, λιτά και απέριττα... Για μια στιγμή νόμιζα ότι είχα μπει σε μηχανή του χρόνου και ότι είχα μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή, 2-3 αιώνες πριν ας πούμε, όπου ο χρόνος κυλούσε πολύ πολύ πολύ αργά...

Φτάσαμε και στην λίμνη, μάλλον ήταν δυο λίμνες, μια γαλάζια και μια πράσινη! Είχα κι εγώ την απορία πως γίνεται να είναι πράσινη η λίμνη αλλά μου λύθηκε όταν την είδα! Η λίμνη σχηματιζόταν στους πρόποδες χαμηλών βουνών που σχημάτιζαν περίπου έναν κύκλο. Τα βουνά καταπράσινα από πάνω ως κάτω, έδιναν στο νερό της λίμνης που εσώκλειαν το χρώμα από τις φυλλωσιές των δέντρων! Μαγευτικό τοπίο!!! Είναι από τα τοπία που μεταφέρω τον εαυτό μου όταν θέλω να ηρεμήσω και να γαληνέψω, γιατί πραγματικά η αίσθηση γαλήνης και ειρηνικότητας του όλου νησιού ήταν απίστευτη! Υπήρχε και ένας μύθος που συνόδευε το τοπίο αυτό αλλά δυστυχώς δεν τον θυμάμαι καλά για να τον μεταφέρω...

Φεύγοντας ψώνισα και ένα κεφάλι πεντανόστιμο τυρί (πήγαμε σε αίθουσες δοκιμών κρασιών και υπέροχων τυριών που παράγονται εκεί) και το τρώγαμε ένα μήνα!!!:tongue::D:D

Σας ταξίδεψα λιγάκι πρωί πρωί;;;:D

Γειααααα σας κοριτσια!!!!!!

Ντρεπομαι πολυ... :oops::oops::oops::oops:

Εχω να μπω πανω απο μηνα..

Εχουμε μπει φυσικα σε πιο χαλαρους ρυθμους τωρα που καλοκαιριασε κιολας και μας εχει βαρεσει ο ηλιος... τι ζεστη κι αυτη ρε κοριτσια..χωρις κλιματιστικο δεν παλευεται!! Περνανε και γρηγορα οι μερες τωρα με τον μικρο μου μπεμπη.

Κατσαμε και στο καρεκλακι φαγητου χθες για πρωτη φορα..καναμε και μια πρωτη μελανια..πηγαμε και σε ταβερνα(με τον μικρουλη) για πρωτη φορα..καναμε και για πρωτη φορα κουνια(με τον παππου...μου κοβοταν λιγο η ανασα αλλα οκ :D ). Ζητημα ειναι να εχω μπει στο ιντερνετ τρεις φορες.

Λιγο οι δουλειες του σπιτιου..λιγο οι εξοδοι σε καμια παιδικη χαρα..παω και στην κουνιαδα μου που ειναι ετοιμογεννη..σε κανα 2 εβδομαδες γενναει :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαβαζα απο χθες τα νεα σας και ολα τα προηγουμενα περι απιστιες και το χαος που γινεται στα κρουαζιεροπλοια :shock::shock::shock: Ναι..εκει οντως οι πειρασμοι ειναι πολλοι περισσοτεροι αλλα δν φανταζομουν και τοσο ακραιες καταστασεις. Παντως οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα πιστευω πως ειναι καθαρα στον ανθρωπο..Αν ο/η αλλος/η θελει να κερατωσει δεν προκειται να τν σταματησει τπτ. Και δν παιζει ρολο αν εισαι ναυτικος..υπ.γραφειου ή παγωτατζης :tongue: Εγω προσωπικα δν το ειχα κανει ποτε σε καμια μου σχεση και δεν προκειται ειδικα τωρα που ειμαι παντρεμενη.

Μου εχει πει κ αντρας μου ενα σωρο ιστοριες που εχει ακουσει απο συναδελφους...ο κακος χαμος ρε κοριτσια...ειχε φοβηθει το ματι του.

Η πεθερα παντρεψε τον γιο της λεει με μια κοπελια μονο και μονο για να κανουνε πλατες η μια στην αλλη και πηγαινουν απο'δω κι απο'κει...Της ελεγε παρε τον γιο μου..και λεφτα εχει και καλα θα περνας και θα'χεις και κανα γκομενο..ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! Μια αλλη που εμενε σε καποιο νησι και κατεβαινε Αθηνα για να παρει εμπορευμα για το μαγαζι της ειχε πιασει ενα γκομενο στο καραβι..και να σημειωσω πως ειχε μαζι της και το παιδι της και το αφηνε να το προσεχουν αλλα ατομα απο το προσωπικο την ωρα του κοκο... Τι να πεις μετα??? Ειναι πολυ λυπηρο και τραγικο που ξεφτιλιζεται ετσι ο θεσμος της οικογενειας. Ολη αυτη η προδοσια και η κακογουστια να στεγαζεται στο ιδιο σπιτι οπου μενουν τα ιδια τους τα παιδια.. Ειναι αδικο και κριμα (που λεει και το ασμα..) τα αποθημενα και τις βλακειες των μεγαλων να τα πληρωνουν τα παιδια.

«Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις για να εκφραστεί. Είναι γραμμένη στα μάτια.»

(Αλφόνς Λαμαρτίν)

Τί να σου πω βρε koukoutsaki, εγώ νομίζω ώρες ώρες ότι ήρθα σε λάθος κόσμο ή τουλάχιστον σε λάθος εποχή... Όταν λέω τις απόψεις μου με κοιτάζουν σα να είμαι καθυστερημένο οπότε δεν μιλάω συνήθως για το τί πιστεύω... Η τάση της εποχής μας δεν έχει καμιά σχέση με ιδανικά και με σεβασμό προς αυτά... Η τάση της εποχής μας συνοψίζεται στη φράση "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ*&^ς μας! Σε όλες τις πτυχές της ζωής, το ίδιο μότο... Με έχει κουράσει πάρα πολύ...

Πίστεψέ με αυτά που είπα για τα κρουαζιερόπλοια είναι απλά μια σταγόνα στον ωκεανό των όσων είδα... Ούτε εγώ θα τα πίστευα αν δεν τα έβλεπα με τα μάτια μου... Τα είδα όμως και σοκαρίστηκα απίστευτα... Μη με βλέπετε να τα αναφέρω άνετα... Έφαγα μεγάλη φρίκη...

Οκ...στα κρουαζιερόπλοια γίνεται της π.....ας μην το πω.

Ωστόσο για να μη γινόμαστε πιο χάλια από ότι ήδη είμαστε με όλα αυτά που σκεφτόμαστε....ας πάμε παρακάτω...Ας προσπαθήσουμε να βρουμε ΑΛΛΑ θετικά πράγματα από τις καταστάσεις που βιώνουμε.

Ας κάνω την αρχή..

Δεν είναι πχ θετικό ότι λόγω του επαγγέλματος που έχουν οι άντρες μας...δε βαριόμαστε ποτε;;; Για σκεφτείτε το...

age.png

Οκ...στα κρουαζιερόπλοια γίνεται της π.....ας μην το πω.

Ωστόσο για να μη γινόμαστε πιο χάλια από ότι ήδη είμαστε με όλα αυτά που σκεφτόμαστε....ας πάμε παρακάτω...Ας προσπαθήσουμε να βρουμε ΑΛΛΑ θετικά πράγματα από τις καταστάσεις που βιώνουμε.

Ας κάνω την αρχή..

Δεν είναι πχ θετικό ότι λόγω του επαγγέλματος που έχουν οι άντρες μας...δε βαριόμαστε ποτε;;; Για σκεφτείτε το...

ΟΚ! Το βουλώνω!!!:tongue::-)

(εμοτικόν με φερμουάρ στο στόμα δεν έχει ε;;;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...