Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα! Κι εγώ αν τα ήξερα όλα αυτά δεν θα τον έστελνα εκεί ΠΟΤΕ αλλά ήθελα να έχει μια καλύτερη διαβίωση! Μακάρι να μου άνοιγε κι εμένα κάποιος τότε τα μάτια! Που να ήξερα τί κολαστήριο θα είναι εκεί μέσα και τί άγχος θα τον παρέλυε... Όπως μου είπε και ένας pumpman που ταξιδεύαμε μαζί πριν 2-3 χρόνια, στα κρουαζιερόπλοια ΔΕΝ υπάρχει αυτό που λέμε ελληνική ναυτοσύνη. Που στη στραβή θα ξενυχτίσουν όλοι μαζί και θα βοηθήσουν όπως μπορούν όλοι για να ξεπεραστεί ένα πρόβλημα... Εκεί ο καθένας κοιτάει να κάνει τυπικότατα τη δουλειά του, όλη η ευθύνη του μηχανοστασίου πέφτει στον πρωτοδεύτερο μηχανικό (ο Α είναι μόνο για σαλόνια, τραπεζια, βόλτες, meeting και υπογραφές εκεί) και αν δε σου στρίψει όταν είσαι σε αυτή τη θέση είσαι πολύ τυχερός!

Θα σου πω εγώ τί καλύτερο έχουν οι ξένες! Δεν τσακώνονται, λένε σε όλα ναι και κάνουν τη δουλειά τους με τον τρόπο τους! Από έξω γατούλες και από μέσα αδίστακτες!!!

Εμείς οι Ελληνίδες έχουμε μάθει να βαράμε τη μπουνιά στο μαχαίρι και να τα λέμε έξω από τα δόντια! Αυτές πάλι έχουν μεγαλώσει αλλιώς! Αναφέρομαι στο ανατολικό μπλοκ και στις χώρες της Λατινικής και κεντρικής Αμερικής. Οι άλλες (του δυτικού κόσμου) απλά αδιαφορούν και κοιτάνε να περάσουν καλά. Δεν είναι όμως επικίνδυνες. Γι΄αυτό και τις περισσότερες φορές σε γάμο καταλήγουν με Έλληνες οι πρώτες. Πόσο συχνά ακούς ότι παντρεύτηκε Καναδή ή Σκωτσέζα; Συνήθως παίρνουν Ρωσίδες, Ρουμάνες, Κολομβιανές, Βενεζουελιάνες κλπ. Τυχαίο; Δε νομίζω!

εμενα παντως για τις αγγλιδες μου ειπε..έ οχι να συγκρινω τον ευατο μου με τις αγγλιδες που οπως λενε ειναι και ξενερωτες...ελεος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παντως για τις αγγλιδες μου ειπε..έ οχι να συγκρινω τον ευατο μου με τις αγγλιδες που οπως λενε ειναι και ξενερωτες...ελεος..

Ε, χμ, δεν την κατάλαβα τη σύγκριση! Συγκρίνει εσένα με τις αγγλιδες; Δηλαδή στη σύγκριση ποιες βγάζει καλύτερες; Τις αγγλιδες ή εσένα;

Ε, χμ, δεν την κατάλαβα τη σύγκριση! Συγκρίνει εσένα με τις αγγλιδες; Δηλαδή στη σύγκριση ποιες βγάζει καλύτερες; Τις αγγλιδες ή εσένα;

μια φορα που τσακωθηκαμε πανω στα νευρα του μου ειπε οτι πρωτιμα τις αγγλιδες απο τις ελληνιδες....ποσο χαρηκα οταν το ακουσα...

Ααααα! Υπέροχα! Εγώ ξέρεις τί θα του έκανα; Θα του έκλεινα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Λονδίνο!!!:tongue:

Τώρα Κέλλυ σε τί είδος πλοίων δουλεύει είπαμε; (ή δεν είπαμε, δε θυμάμαι κιόλας:rolleyes:) Και, αν θες μου λες, ξέρεις γιατί έφυγε από τη Cel Cr; Πάντως οι άντρες που μιλούσα εγώ στα κρουαζιερόπλοια (επίτηδες έκανα παρέα με άντρες και μου είχαν ανοιχτεί πολλοί, το έπαιζα σούπερ άνετη για να καταλάβω τί παίζεται εκεί μέσα) δεν είχαν την ίδια γνώμη για τις αγγλίδες... Καλύτερα να μην την πω, μην τυχόν προσβάλλω και καμιά Αγγλίδα κοπέλα (αν και δεν είναι δική μου άποψη). Στη στέλνω με πμ λοιπόν!

Διαφημίσεις

Όλα καλά Demi, μόνο που λιώσαμε στη ζέστη γενικά... Ο άντρας μου περνάει τη νύχτα από Γιβραλτάρ και μου έκανε πλάκα ότι και καλά έρχεται αύριο... Χαχα! Σιγά που τον πίστεψα!:tongue::D

Όλα καλά Demi, μόνο που λιώσαμε στη ζέστη γενικά... Ο άντρας μου περνάει τη νύχτα από Γιβραλτάρ και μου έκανε πλάκα ότι και καλά έρχεται αύριο... Χαχα! Σιγά που τον πίστεψα!:tongue::D

Ελπίζω να σε εκπλήξει αυτή τη φορά και να τον δείτε φάντη μπαστούνι στο σπιτι!

Αχ να το έκανε και μένα ο δικός μου αυτό!

Κατα τα αλλα εμείς οκ είμαστε χτες πήγαμε θάλασσα με τη μικρή και ξελαμπικάραμε λιγάκι....

Με τη δουλειά εδώ χαλαρώνουμε σιγά σιγά, τελείωσε και το τελευταίο σεμινάριο και τώρα μου απομένει η αξιολόγηση (όχι ότι δεν είναι παλούκι κι αυτό καθώς πρέπει να αναλύσω διάφορα ερωτηματολόγια και να συντάξω τις αξιολογικές εκθέσεις αλλά λέμε τώρα)...

Ευελπιστώ τον Αύγουστο να ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ρε κορίτσια τι ζόρι και αυτό φέτος....συνέπεσε κ η μετακόμιση λίγο πρίν ξεκινήσουν εδώ τα φουλ προγράμματα και ήρθε και έδεσε...Ακόμα έχω πράγματα να φτιάξω στο σπίτι....το οποίο επίσης ευελπιστώ να το χαρώ πλέον.

Πάντως είμαι σαλταρισμένη...χτες είχα κανονίσει να πάω θέατρο με τις φίλες μου και είχα βγάλει και το εισιτήριο και ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ρε κορίτσια εντελώς...Θα βλέπαμε το caveman που ήθελα από καιρό να δω...αλλά φανταστείτε σε τι κατάσταση είμαι. Κατά τις 9 και 15 με πήραν τα κορίτσια τηλ. τα οποία τα είχα κ όλας στήσει...κ περίμεναν και εγώ χαμπάρι...το είχα παντελώς ξεχάσει...ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ????

Δε ξέρω μάλλον φούλαρε ο σκληρός μου δίσκος και κάνει επιλεκτικό delete τι άλλο να πω;

Σας φιλώ, σας χαιρετώ και σας εύχομαι μια καλή ξεκούραση, δροσερή και δημιουργική εβδομάδα..

Ματς μουτς!

age.png

Χαχα! Έχω βρεθεί κι εγώ σε αυτή τη θέση και ενώ δε θυμάμαι τί και με ποιον ακριβώς, θυμάμαι αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα όπου κυριολεκτικά είχα καταπιεί τη γλώσσα μου και δεν ήξερα τί να πω στο τηλέφωνο (και μια ανείπωτη ντροπή να με κυριεύει)...

Ayla, κοίτα μην κρασσάρεις στο τέλος!!! Μην τα βάζεις όλα μαζί καλέεεεεε!

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει αυτές τις μέρες ο άντρας μου! Το ξέρω καλά ότι θα έπαιρναν πλήρωμα χθες βράδυ από Γιβραλτάρ. Εξάλλου είμαι ξενυχτισμένη, καθώς μιλάγαμε χθες για πάνω από δυο ώρες στο κινητό, δεν ξέρω πως κατάφερε και κράτησε τόσο το σήμα, μάλλον γιατί είχαν σταματήσει για το πλήρωμα... Χαχα, ο άντρας μου έβγαλε το standby στη γέφυρα, κύριος, σαν καπετάνιος!!! :tongue:

Ααααα! Υπέροχα! Εγώ ξέρεις τί θα του έκανα; Θα του έκλεινα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Λονδίνο!!!:tongue:

Τώρα Κέλλυ σε τί είδος πλοίων δουλεύει είπαμε; (ή δεν είπαμε, δε θυμάμαι κιόλας:rolleyes:) Και, αν θες μου λες, ξέρεις γιατί έφυγε από τη Cel Cr; Πάντως οι άντρες που μιλούσα εγώ στα κρουαζιερόπλοια (επίτηδες έκανα παρέα με άντρες και μου είχαν ανοιχτεί πολλοί, το έπαιζα σούπερ άνετη για να καταλάβω τί παίζεται εκεί μέσα) δεν είχαν την ίδια γνώμη για τις αγγλίδες... Καλύτερα να μην την πω, μην τυχόν προσβάλλω και καμιά Αγγλίδα κοπέλα (αν και δεν είναι δική μου άποψη). Στη στέλνω με πμ λοιπόν!

κοιτα απο οτι μου εχει πει δεν υπηρχε προοπτικη εξελιξης διοτι μου ειπε οτι επρεπε να γλειψει πολυ για να ανεβει και δεν μπορουσε να το κανει ( εφυγε υποπλοιαρχος στα 30 ,τωρα ειναι σε τανκερ, αυτο που με φοβιζει μονο οτι εκτος απο αυτα που εκανε στα κρουαζεριοπλοια που οι σχεσεις του κραταγανε οσο και τα μπαρκα του...αλλη σχεση μακροχρονια και με ουσια δεν εχει κανει, διοτι εδω στην ελλαδα μολις ακουγαν για ναυτικο..εξαφανιζοντουσαν :eek:, οποτε εγω ειμαι η πρωτη του ας πουμε πιο σοβαρη σχεση..:eek: και πολλες φορες δεν ξερει πως να φερθει.. ή δεν καταλαβαινει οτι και τα ζευγαρα τσακωνονται και τα ξαναβρισκουνε και οτι δεν ειναι ολες οι σχεσεις τελειες και οτι καποα φορα θα υπαρξει και γκρινια και θα φωναξει ο ενας στον αλλον και οτι δεν ειναι παντα ολα τελεια ..και ενω εχουμε συζητησει για σοβαρα ( απο την αρχη του ειχα πει οτι εγω θελω να κανω οικογενεια) ..φοβαμαι μην καμμια μερα μου πει θελω να κανω και αλλες σχεσεις πριν αποφασισω... :( ( και ας ειναι 38 χρονων),μετα δεν ξερω και εγω τι θα του κανω γιατι ηδη εχω περιμενει 2 ταξιδια και τωρα παω για το τριτο...;)

Υ.Γ συγνωμη για την χαζη ερωτηση αλλα τι ειναι το πμ που θα μου στειλεις?

Κέλλυ, το πμ είναι προσωπικό μήνυμα. Πάνω δεξιά στην οθόνη σου, κάτω από εκεί που γράφει welcome kelly, γράφει προσωπικά μηνύματα. Κάνε κλικ και θα σε βγάλει στην οθόνη προσωπικών μηνυμάτων. Θα βρεις ένα μηνυμά μου εκεί, για να το δεις θα κάνεις πάλι κλικ με το ποντίκι πάνω στον τίτλο του μηνύματος... Πες μου αν τα κατάφερες!

Να σε ρωτήσω κάτι, ο δικός σου ήταν όλα του τα χρόνια στη Cel. Cr.; Δηλαδή από δόκιμος; Έχω λόγο που σε ρωτάω...

Είναι αλήθεια αυτό που σου είπε για το τί έπρεπε να κάνει για να ανέβει... Συνήθως ανεβαίνουν οι πιο μαφίες τύποι, που κοιτάνε να τα έχουν καλά με την εταιρία και θάβουν τον υπόλοιπο κόσμο... Άντε να επιβιώσουν εκεί χαρακτήρες σαν τον δικό μου που καλύπτει πάντα τους συναδέλφους... Άσε το σαμποτάζ που μπορεί να σου κάνει οποιοσδήποτε (μιλάμε για τεράστιο αριθμό πληρώματος στη μηχανή και γενικά)... Για να μην τα πολυλογώ, είναι σα να δουλεύεις σε μεγάλη αμερικάνικη εταιρία στην ξηρά, σε ανταγωνισμό, ίντριγκες κλπ. Αν έχεις γερό στομάχι και λίγη αναισθησία τα πας μια χαρά, αλλιώς πας για το νοσοκομείο από το άγχος! Κι εμένα έγινε πρωτοδεύτερος και δεν το πίστευε, καλά για πρώτος θα έπρεπε να περιμένουμε μερικά χρονάκια ακόμα (αν και τον ξεχώριζαν και τον εκτιμούσαν πολύ στην εταιρία) αλλά ξέρω Α μηχανικούς ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, που τον βαθμολογούσαν επίτηδες περίεργα και κοιτούσαν να τον θάψουν για να μη φανεί ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από αυτούς!

Όσο νοσταλγώ τα ταξίδια στα πλοία αυτά, άλλο τόσο ξέρω ότι ΔΕΝ πρέπει να ξαναβρεθεί εκεί... Περίμενα ότι αυτός θα είχε το πρόβλημα αλλαγής περιβάλλοντος και όμως ΕΓΩ έχω αρρωστήσει που έχασα τα ταξίδια, τις εκδρομές κλπ. Τώρα για να πάω ένα ταξίδι πρέπει να δώσω ένα σκασμό λεφτά ενώ τότε κοιμόμουν και ξυπνούσα στον Παναμά, στο Μεξικό, στον Καναδά, στην Αλάσκα, στη Τζαμάικα, στις Μπαχάμες, στη Νάπολη, στη Βαρκελώνη, στη Μάλτα, στη Σικελία, στο Μονακό, στην Κωνσταντινούπολη, στα Ελληνικά νησιά και τόσα μα τόσα άλλα ταξίδια... Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ όσο ζω παρόλο που τριγύριζα συνεχώς στις εκδρομές μόνη μου... Πάντως κορίτσια η κρουαζιέρα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εμπειρία (ίσως λίγο κουραστική αν κάνεις πολλές εκδρομές) και σας προτρέπω αν και όποτε μπορείτε να πάτε... Τώρα ξεκίνησαν κρουαζιέρες και από το λιμάνι του Πειραιά...

Διαφημίσεις

Αχ τι κρουαζιέρα....ας είχα την ευκαιρία να πάω έστω και για 3 ημέρες κάπου με τον άντρα μου χωρίς έγνοιες και χωρίς ντράβαλα και τι στον κόσμο...

Εμείς για να κάνουμε καλοκαιρινές διακοπές μαζί θα πρέπει να συνωμοτήσει το σύμπαν τελικά! :( Δεν έχουμε κάνει καλοκαιρινές διακοπές μαζί παρά μονο το 2008!!!! Δεν είναι φοβερό;

age.png

Καλησπέρα κοριτσακια μουυ!!!!

Σήμερα πήγα και ψωνισα για τον σύζυγο λίγα πραγματάκια!!! Έρχεται την άλλη εβδομαδααααααα!!!!!! Και εμείς απο το 2008 έχουμε να κανουμε διακοπες όπου μας είχαν βγει και ξυνες λόγο πεθερας! Καλα και φέτος το προγραμμα έλεγε αρχές Σεπτεμβρίου ότι θα έρθει!!!

Αυλα Αντε να ξεκουραστεις επιτέλους!!! Για μπανακι πατε;;; Είναι κοντά η θάλασσα;;;

Τζινιιιιιι δεν ξέρω που, αλλα εφόσον ο άντρας σου είναι εδω να πατε! Υπάρχουν ξενοδοχεία με πολλές δραστηριότητες για παιδακια!!

Pashalitsa εσείς που θα πατε;;

Μαριαννου εσένα θα έρθει τώρα;;; Αν ναι που θα πατε;;;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κέλλυ, το πμ είναι προσωπικό μήνυμα. Πάνω δεξιά στην οθόνη σου, κάτω από εκεί που γράφει welcome kelly, γράφει προσωπικά μηνύματα. Κάνε κλικ και θα σε βγάλει στην οθόνη προσωπικών μηνυμάτων. Θα βρεις ένα μηνυμά μου εκεί, για να το δεις θα κάνεις πάλι κλικ με το ποντίκι πάνω στον τίτλο του μηνύματος... Πες μου αν τα κατάφερες!

Να σε ρωτήσω κάτι, ο δικός σου ήταν όλα του τα χρόνια στη Cel. Cr.; Δηλαδή από δόκιμος; Έχω λόγο που σε ρωτάω...

Είναι αλήθεια αυτό που σου είπε για το τί έπρεπε να κάνει για να ανέβει... Συνήθως ανεβαίνουν οι πιο μαφίες τύποι, που κοιτάνε να τα έχουν καλά με την εταιρία και θάβουν τον υπόλοιπο κόσμο... Άντε να επιβιώσουν εκεί χαρακτήρες σαν τον δικό μου που καλύπτει πάντα τους συναδέλφους... Άσε το σαμποτάζ που μπορεί να σου κάνει οποιοσδήποτε (μιλάμε για τεράστιο αριθμό πληρώματος στη μηχανή και γενικά)... Για να μην τα πολυλογώ, είναι σα να δουλεύεις σε μεγάλη αμερικάνικη εταιρία στην ξηρά, σε ανταγωνισμό, ίντριγκες κλπ. Αν έχεις γερό στομάχι και λίγη αναισθησία τα πας μια χαρά, αλλιώς πας για το νοσοκομείο από το άγχος! Κι εμένα έγινε πρωτοδεύτερος και δεν το πίστευε, καλά για πρώτος θα έπρεπε να περιμένουμε μερικά χρονάκια ακόμα (αν και τον ξεχώριζαν και τον εκτιμούσαν πολύ στην εταιρία) αλλά ξέρω Α μηχανικούς ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, που τον βαθμολογούσαν επίτηδες περίεργα και κοιτούσαν να τον θάψουν για να μη φανεί ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από αυτούς!

Όσο νοσταλγώ τα ταξίδια στα πλοία αυτά, άλλο τόσο ξέρω ότι ΔΕΝ πρέπει να ξαναβρεθεί εκεί... Περίμενα ότι αυτός θα είχε το πρόβλημα αλλαγής περιβάλλοντος και όμως ΕΓΩ έχω αρρωστήσει που έχασα τα ταξίδια, τις εκδρομές κλπ. Τώρα για να πάω ένα ταξίδι πρέπει να δώσω ένα σκασμό λεφτά ενώ τότε κοιμόμουν και ξυπνούσα στον Παναμά, στο Μεξικό, στον Καναδά, στην Αλάσκα, στη Τζαμάικα, στις Μπαχάμες, στη Νάπολη, στη Βαρκελώνη, στη Μάλτα, στη Σικελία, στο Μονακό, στην Κωνσταντινούπολη, στα Ελληνικά νησιά και τόσα μα τόσα άλλα ταξίδια... Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ όσο ζω παρόλο που τριγύριζα συνεχώς στις εκδρομές μόνη μου... Πάντως κορίτσια η κρουαζιέρα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εμπειρία (ίσως λίγο κουραστική αν κάνεις πολλές εκδρομές) και σας προτρέπω αν και όποτε μπορείτε να πάτε... Τώρα ξεκίνησαν κρουαζιέρες και από το λιμάνι του Πειραιά...

ναι απο δοκιμος, pashalitsa μην τις ζηλευεις τις κρουαζιερες καλυτερα να δωσεις (ετσι πιστευω εγω :P) χρηματα απο μονη σου να πας κρουαζιερα παρα να παει ξανα εκει ο αντρας σου :)...να εχεις το κεφαλη σου ησυχο και να κοιμασαι τα βραδια ;)

ναι το διαβασα.. και σε ευχαριστω γιαυτα που ειπες, να σε ρωτησω ποτε εφυγες ο αντρας σου απο τις c?

και εγω εχω παει κρουαζιερα στο παρελθον πολυ πριν γνωρισω τον καπετανιο μου καλα ηταν αλλα πολυ κουραστικα... και δεν προλαβαινες να δεις πολλα πραγματα..

ναι απο δοκιμος, pashalitsa μην τις ζηλευεις τις κρουαζιερες καλυτερα να δωσεις (ετσι πιστευω εγω :P) χρηματα απο μονη σου να πας κρουαζιερα παρα να παει ξανα εκει ο αντρας σου :)...να εχεις το κεφαλη σου ησυχο και να κοιμασαι τα βραδια ;)

ναι το διαβασα.. και σε ευχαριστω γιαυτα που ειπες, να σε ρωτησω ποτε εφυγες ο αντρας σου απο τις c?

και εγω εχω παει κρουαζιερα στο παρελθον πολυ πριν γνωρισω τον καπετανιο μου καλα ηταν αλλα πολυ κουραστικα... και δεν προλαβαινες να δεις πολλα πραγματα..

Ο άντρας μου έφυγε στο τέλος του 2006 από τη Cel. Cr. ΄

Ναι, έχεις δίκιο, ότι αν πήγαινε τώρα εκεί δεν θα ξανακοιμόμουν και τώρα έχω και παιδί και δεν μπορώ να το πάρω και να ζούμε στο πλοίο όπως ζούσα εγώ τότε μαζί του για πολύ καιρό...

Αυτό δεν παύει όμως να με κάνει να νοσταλγώ τις κρουαζιέρες (είναι η τρέλα που έχω για τα ταξίδια που δεν παλεύεται...)

Ο άντρας μου έφυγε στο τέλος του 2006 από τη Cel. Cr. ΄

Ναι, έχεις δίκιο, ότι αν πήγαινε τώρα εκεί δεν θα ξανακοιμόμουν και τώρα έχω και παιδί και δεν μπορώ να το πάρω και να ζούμε στο πλοίο όπως ζούσα εγώ τότε μαζί του για πολύ καιρό...

Αυτό δεν παύει όμως να με κάνει να νοσταλγώ τις κρουαζιέρες (είναι η τρέλα που έχω για τα ταξίδια που δεν παλεύεται...)

αρα σιγουρα θα ξερει και τον δικο μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...