Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

μαριαννου, καλως ηρθες εις τα πατρια εδαφη κ παλι.

ρε παιδια το ποσο θα ηθελα να παω (ντουετο χωρις τα τρια παιδια μου τα λεβεντικα) κ εγω ενα ταξιδακι με το χασμπανο παλι... δεν περιγραφετε. εστω κ στο πλοιο βρε αδερφε!

Τα εκκαθαριστικα σας ήρθαν;;

νοξ νοξ νοξ.

εμεις τελευταιοι θα το παρουμε στανταρακι.

σολε πως εισαι?

αν ειναι οπως τα λεει η πασχαλιτσα (που το εχω στανταρ οτι ειναι λογω της ψυχοσυνθεσης σου τη δεδομενη χρονικη στιγμη), εχεις αδικο. κ χρωστας ενα μικρο σορρυ.

καλο θα ειναι να τα ξεκαθαρισετε τηλεφωνικα η' εστω σε πιμια. να μην χαλαστει κ το κλιμα εδω;).

αυλα, βαστα γερα!

εντελει θα ανηφορισεις προς τα εδω μερη?

καλε, δεν μου ειπες πως τα πατε με την τραγουδιστη χεστρα!!!

δια του παροντος εμεις ειμαστε σε φαση που την εχω ολη την μερα με το βρακιδιο κ παμε καθε μια ωρα για τσιτσα! αλλα το χονδρο μας ελαχιστες φορες γμτ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν ειναι οπως τα λεει η πασχαλιτσα (που το εχω στανταρ οτι ειναι λογω της ψυχοσυνθεσης σου τη δεδομενη χρονικη στιγμη), εχεις αδικο. κ χρωστας ενα μικρο σορρυ.

καλο θα ειναι να τα ξεκαθαρισετε τηλεφωνικα η' εστω σε πιμια. να μην χαλαστει κ το κλιμα εδω;).

Το κλίμα εδώ δεν θα χαλαστεί, γιατί αφού προκλήθηκα δημοσίως, απάντησα δημοσίως και δεν έχω να πω τίποτε άλλο από εδώ και πέρα επί του θέματος!Τελεία και παύλα που λέγαμε κάποτε!:D

Συμφωνώ κ γω με τις κυρίες....Καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί και να σεβόμαστε και το χρόνο και τη διάθεση του άλλου. Σολέ κίτρινη καρτούλα!

αυλα, βαστα γερα!

εντελει θα ανηφορισεις προς τα εδω μερη?

καλε, δεν μου ειπες πως τα πατε με την τραγουδιστη χεστρα!!!

δια του παροντος εμεις ειμαστε σε φαση που την εχω ολη την μερα με το βρακιδιο κ παμε καθε μια ωρα για τσιτσα! αλλα το χονδρο μας ελαχιστες φορες γμτ!

Λοιπόν εγώ για να ανηφορίσω εις τας Αθήνας θα πρέπει να είναι για δουλειά διότι για αναψυχή δεν παίζει με τίποτα. Για εμάς ο Ιούλιος είναι "ομογενειακός μήνας". Παίζεται αν θα γίνει το σεμινάριο για τους προς απόσπαση εκπαιδευτικούς στην Αθηνα. Και αυτό λόγω κρισης. Το Υπουργείο Παιδείας μάλλον φέτος δε θα αποσπάσει ή θα αποσπάσει ελάχιστούς εκπ/κούς στο εξωτερικό. Καθε χρόνο οι αποσπάσεις ήταν περίπου 200 και εμείς οργανώναμε ενα εισαγωγικό σεμινάριο μιας εβδομάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της αθήνας. Φέτος όλα είναι υπ' ατμόν. Εμείς το είχαμε προγραμματίσει για το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αλλά έτσι όπως πάει δεν προλαβαίνουμε να το κάνουμε καθώς ακόμα δε γνωρίζουμε αν και ποιοι και πότε θα αποσπαστούν. Από μια άποψη είναι για μένα μια δουλειά λιγότερη....αλλά για τα έρμα τα παιδάκια και τους δασκάλους είναι ένα μέγα ζόρι. Όλα αρπα κόλλα γίνονται στη χώρα μας lately.

Για την τραγουδιστή χέστρα τι να σας πω πλήρης απογοήτευση. Αρνείται πεισματικά να κάτσει. Μόνο μια φορά φιλοδώρησε το γιογιό της με το επίμαχο υλικό..ΜΙΑ και μοναδική. Εκτοτε όποτε την ξεβρακώνουμε τρέχουμε από πίσω με μια σφουγγαρίστρα για τα ψιλά...διότι τα χοντρά τα κρατάει πεισματικά μέχρι να της βάλουμε pampers. Παράλληλα την τραγουδιστή χέστρα την αξιοποιεί δεόντως ως κατσαρολικό όπου μαγειρεύει με περισπούδαστο ύφος "φασόλια" και "παστίτσιο"...τι να πω η έρμη??? Ας πάρω άδεια να αφοσιωθώ στο θέμα διότι με τη γιαγιά (η μάνα μου που την προσέχει σε αυτή τη φάση) δε βλέπω φως!

Κατα τα άλλα αύριο τελειώνει ένα ακόμα σεμινάριο και το Σ/Κ έχω αναχωρήσεις ομογενων εκπ/κών....αυτό είναι ένα άλλο μέγα ζορι διότι κάποιοι είναι σα χαζοχαρούμενα...χάνουν τις πτήσεις τους, ξεχνούν τα πράγματά τους κ τα βιβλία τους στα ξενοδοχεία, ενώ τους πιάνει μια ..γιαπωνέζικη μανία και με φωτογραφίζουν διαρκώς λες και είμαι αξιοθέατο!

Άντε μετράω μέρες για να τελειώσει ο τζερτζελές διότι αρχίζω και τα φτύνω. ΔΟυλεύω πάνω από 15 ώρες το 24ωρο.

ΟΥΦ παω αρχίζει το μάθηυμα στις 9.

Φιλούμπες....

age.png

μποντζιορνιο αμιγκες.

αυλα εγω εριξα μια ματια διπλα στο φορουμ κ με βοηθησε. μα εχουν γραψει κ ολοκληρο τομο για το θεμα!! κανω αυτο που λενε στο αρχικο σταδιο. την βαζω καθε μια ωρα στο γιογιο η' στην λεκανη. βασικα ο στοχος θα επιτευχθει οταν παγαινει μονο στην λεκανη το αστερι μας. της πηρα κ ενα σκαμνακι για να φτανει να ανεβαινει, αλλα το εχει για τον νιπτηρα κ ολη την ωρα πλατσουριζει:-(

ε μας εχουν φυγει κατι τσισακια στο βρακι, αλλα ειναι στο προγραμμα κ αυτο. για να μην μου κατσει κανενα σκηνικο κ σε κανενα καναπε κ παθω εγκεφαλικο θα παρω σελτεδες κουνιας για τα οριζοντια μαξιλαρια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Τέτοια να μου λες κι εγώ να πεινάωωωωωωωω! μιαμ μιαμ!

Τι καλό πιάσατε?

Τζίνι τι είναι οι σελτέδες κούνιας?

Αυλα σορρυ αν το έχεις ξαναπεί αλλά είσαι δασκάλα? καθηγήτρια?

Όλο απορίες είμαι..:D

Οι σελτέδες είναι κάτι σαν πετσετούλες ενισχυμένες με νάυλον από κάτω για να μην περνάνε υγρά... Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη! Μη νομίζεις κι εγώ πριν τέσσερα χρόνια τα έμαθα!:D

Πιάσαμε διάφορα μικρά ψαράκια για τηγάνι! Σαργουδάκια, σπαράκια, γοπίτσες, μεγάλες μαρίδες, γύλους και άλλα τέτοια! Τέλεια ήταν, η κόρη μου παιδιά τα κατασπάραξε!!! Δεν προλάβαινα να καθαρίζω!!!:-(

Αχ, όταν με χτυπάει ο αέρας της θάλασσας νομίζω ότι... πως να το πω, σα να ρουφάω ζωή νιώθω!!! Πόσο πολύ αγαπώ τη θάλασσα δε μπορώ να το περιγράψω! :)

Οπωσδήποτε και δεν ήσουν υποχρεωμένη. Αν ήξερα οτι δε ήθελες να τα πούμε, ούτε θα το τολμούσα. Απλώς νόμιζα οτι ήθελες.

Μάλλον έκανα λάθος.

γι΄αυτό και θα πω το "σόρρυ" που είπε κάποιο απ΄τα κορίτσια.

Ο άντρας μου έφτασε στο Αλγέρι σήμερα... Έχασε πέντε δορυφορικές κάρτες λέει!!! Και ξέρω που τις βάζει! Πάνω πάνω στο πρώτο συρτάρι του γραφείου! Του έχω πει να μην τις αφήνει έτσι αλλά δεν ακούει! Τί να πει κανείς; Προφανώς και του τις πήρε ο Φιλιππινέζος αλλά τώρα άντε να το αποδείξεις... Τώρα έβαλε μυαλό και θα τις κρύβει βέβαια... Το θέμα είναι να μη χαθεί και τίποτε άλλο από εκεί μέσα... Τον έβαλα και έψαξε παντού, τα έκανε όλα φύλλο και φτερό ακόμα και τις τσέπες από τις φόρμες κλπ... Τίποτα, δεν τις βρήκε!

Διαφημίσεις

Πακέτο αυτό με τις δορυφορικές κάρτες! Αλλά επειδή και στον δικό μου έχουν συμβεί διάφορα τέτοια περιστατικά δεν ξέρω και που είναι καλύτερα να τις κρύψει τελικά κανείς!

Κορίτσια ο Φ από το άγχος σήμερα ξύπνησε και βρήκε στο μαξιλάρι μια τούφα τρίχες, κοιτάζει στον καθρέφτη και είχαν φύγει από το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε ένα μόνο σημείο! Ξεκίνησε γυροειδής αλωπεκία μου φαίνεται και μάλλον ήρθε η ώρα να ξεμπαρκάρει!!! Εμ μόνο ένα μήνα έχει καθήσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη..κάποια στιγμή θα κλάταρε!

Ναι, αυτήν εννοώ...

καταλαβα........καλα εμενα αν μου ελεγε τωρα που τα ξερω ολα αυτα οτι θα παει παλι εκει..δεν καθομουν ουτε μια μερα.. και να τον περιμενω και να τρωω το κερατο??? ε οχι..δεν μου λετε τι εχουν αυτες οι ξενες μελι? μια φορα σε ενα τσακωμο μας μου ειπε οτι οι τελικα οι ξενες ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες...ελεος..τι καλυτερο εχουν δηλ???

bonjoun k απο εμενα κοπελουδες μου.

Ο άντρας μου έφτασε στο Αλγέρι σήμερα... Έχασε πέντε δορυφορικές κάρτες λέει!!! Και ξέρω που τις βάζει! Πάνω πάνω στο πρώτο συρτάρι του γραφείου! Του έχω πει να μην τις αφήνει έτσι αλλά δεν ακούει! Τί να πει κανείς; Προφανώς και του τις πήρε ο Φιλιππινέζος αλλά τώρα άντε να το αποδείξεις... Τώρα έβαλε μυαλό και θα τις κρύβει βέβαια... Το θέμα είναι να μη χαθεί και τίποτε άλλο από εκεί μέσα... Τον έβαλα και έψαξε παντού, τα έκανε όλα φύλλο και φτερό ακόμα και τις τσέπες από τις φόρμες κλπ... Τίποτα, δεν τις βρήκε!

5? αμαν. καλη μπαζα εκανε ο μακρυχερης!

κ εγω λεω στο χασμπανο αν προσεχει, αλλα δεν υπαρχει λεει προβλημα, παρα μονο σε λιμανια οντως!

Κορίτσια ο Φ από το άγχος σήμερα ξύπνησε και βρήκε στο μαξιλάρι μια τούφα τρίχες, κοιτάζει στον καθρέφτη και είχαν φύγει από το πίσω μέρος του κεφαλιού του σε ένα μόνο σημείο! Ξεκίνησε γυροειδής αλωπεκία μου φαίνεται και μάλλον ήρθε η ώρα να ξεμπαρκάρει!!! Εμ μόνο ένα μήνα έχει καθήσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη..κάποια στιγμή θα κλάταρε!

αυτο ακριβως το εχει παθει κ ο ν. οταν ηταν σε γκαζαδικα μικρος κ ειχε καραφλιασει απο το στρες κ τα αλλα θεματα που ειχε εδω στην ελλαδα. οταν ηρθε εδω του επεσαν κ τα ματοτσινορα.

ναταλια, θα σε σφαξω. εγω καλα καλα ουτε στο γκραντ ρεσορτ δεν μπορω να παω για μπανιο!!!! που να μαζεψω οολο αυτο το τσουρμο.

κοπελες μου πειτε καμια ιδεα για εδω κοντα για διακοπες με τα παιδια. μεχρι ηλεια η αποσταση. εχετε τπτ δωματια, ξενοδοχειο κατα νου?!

τπτ δεν βρισκουμε σε καλο χοτελι τωρα!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

...

καταλαβα........καλα εμενα αν μου ελεγε τωρα που τα ξερω ολα αυτα οτι θα παει παλι εκει..δεν καθομουν ουτε μια μερα.. και να τον περιμενω και να τρωω το κερατο??? ε οχι..δεν μου λετε τι εχουν αυτες οι ξενες μελι? μια φορα σε ενα τσακωμο μας μου ειπε οτι οι τελικα οι ξενες ειναι καλυτερες απο τις ελληνιδες...ελεος..τι καλυτερο εχουν δηλ???

Χαχαχαχαχα! Κι εγώ αν τα ήξερα όλα αυτά δεν θα τον έστελνα εκεί ΠΟΤΕ αλλά ήθελα να έχει μια καλύτερη διαβίωση! Μακάρι να μου άνοιγε κι εμένα κάποιος τότε τα μάτια! Που να ήξερα τί κολαστήριο θα είναι εκεί μέσα και τί άγχος θα τον παρέλυε... Όπως μου είπε και ένας pumpman που ταξιδεύαμε μαζί πριν 2-3 χρόνια, στα κρουαζιερόπλοια ΔΕΝ υπάρχει αυτό που λέμε ελληνική ναυτοσύνη. Που στη στραβή θα ξενυχτίσουν όλοι μαζί και θα βοηθήσουν όπως μπορούν όλοι για να ξεπεραστεί ένα πρόβλημα... Εκεί ο καθένας κοιτάει να κάνει τυπικότατα τη δουλειά του, όλη η ευθύνη του μηχανοστασίου πέφτει στον πρωτοδεύτερο μηχανικό (ο Α είναι μόνο για σαλόνια, τραπεζια, βόλτες, meeting και υπογραφές εκεί) και αν δε σου στρίψει όταν είσαι σε αυτή τη θέση είσαι πολύ τυχερός!

Θα σου πω εγώ τί καλύτερο έχουν οι ξένες! Δεν τσακώνονται, λένε σε όλα ναι και κάνουν τη δουλειά τους με τον τρόπο τους! Από έξω γατούλες και από μέσα αδίστακτες!!!

Εμείς οι Ελληνίδες έχουμε μάθει να βαράμε τη μπουνιά στο μαχαίρι και να τα λέμε έξω από τα δόντια! Αυτές πάλι έχουν μεγαλώσει αλλιώς! Αναφέρομαι στο ανατολικό μπλοκ και στις χώρες της Λατινικής και κεντρικής Αμερικής. Οι άλλες (του δυτικού κόσμου) απλά αδιαφορούν και κοιτάνε να περάσουν καλά. Δεν είναι όμως επικίνδυνες. Γι΄αυτό και τις περισσότερες φορές σε γάμο καταλήγουν με Έλληνες οι πρώτες. Πόσο συχνά ακούς ότι παντρεύτηκε Καναδή ή Σκωτσέζα; Συνήθως παίρνουν Ρωσίδες, Ρουμάνες, Κολομβιανές, Βενεζουελιάνες κλπ. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...