Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν θα με αφησετε να δουλεψω χαχα το νου μου ολο εδω τον εχω τι λετε.. τωρα τι λεμε εμεις εγω πιστευω οτι αν θελει να κανει κατι καποιος θα βρει και τον τροπο και τον χρονο, δεν θα προλαβει σε ενα λιμανι θα παει στο αλλο παντως θα το κανει, εγω στις αρχες ημουν σιγουρη μεσα μου ελεγα λειπει τοσο καιρο κατι θα κανει ειναι και αντρας και σιγα μην κατσει να σκασει. τελικα πιστευω ειναι θεμα χαρακτηρα και μονο, οτι ζορι και να περνας. εγω ασ πουμε δεν εχω κερατωσει ποτε και σε αλλες σχεσεις που δεν ημουν και τοσο καλα. αλλες και καλα να ειναι το κανουν δεν το βλεπουν και τιποτα. ετσι πιστευω ειναι και οι αντρες αλλοι ειναι πιστοι και αλλοι οχι. δεν ειναι ολοι το ιδιο οπως αλλοι ειναι συναισθηματικοι και αλλοι εντελως γαιδουρια.. παλι πισω για σχεδιο..

Λοιπόν εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι το πως φέρεται ένας άντρας στο σπίτι δεν έχει να κάνει τόσο με τη δουλειά του όσο (σε συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό) από την προσωπικότητα που έχει διαμορφώσει μέχρι τα 18 του. Άρα με όλα όσα έμαθε στο σπίτι του.

Παραδείγματα μέσα στο σπίτι μου... Ο αδελφός μου είναι στρατιωτικός και είναι ικανός να κάνει τα πάντα στο σπίτι αν χρειαστεί! Γιατί η μάνα μου ήθελε να μπορεί να είναι ανεξάρτητος! Από την άλλη ο άντρας μου δεν ξέρει να βράσει αυγό, δεν ξέρει να ανάψει φωτιά, δεν ξέρει απολύτως τίποτα! Μιλάμε να βγάζει τις κάλτσες του και να τις αφήνει στο πάτωμα να τις μαζέψεις! Να κάθεται στο τραπέζι και να περιμένει τα πάντα! Γιατί έτσι τον έμαθε η μαμά του και όταν εγώ κάποια στιγμή το συζήτησα πολύ σοβαρά αυτό μαζί του, μου έδωσε μια απάντηση που με άφησε άναυδη! Μου είπε ότι η μαμά του τον έμαθε να μην κάνει τίποτα παρά να φέρνει χρήματα στο σπίτι και σε ανύποπτο χρόνο του είχε πει ότι έτσι "άχρηστο" που τον έχει κάνει, δε θα τον θέλει καμιά γυναίκα, δε θα μπορεί να μείνει μόνος του και άρα θα είναι πάντα μαζί της!!! Πόσο αρρωστημένο μπορεί να είναι αυτό;;;;;;;;;;;

Γενικά, όπως έχεις μάθει στο σπίτι σου συνεχίζεις στη ζωή σου... Είναι τα παραδείγματα και τα μαθήματα που πήρες από τη μάνα σου, τον πατέρα σου ή όποιον σε μεγάλωσε... Και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξεις κάτι τόσο διαμορφωμένο... Οπότε ή το αντέχεις ή φεύγεις! Τόσο απλά!

Κορίτσια μή με ρωτάτε για τα κρουαζιερόπλοια... Είναι ένας ΑΛΛΟΣ κόσμος! Με ό,τι θετικό ή αρνητικό μπορεί να σημαίνει αυτό. Όσα ανέφερε η άλλη κοπελιά είναι απολύτως αλήθεια... Και μην παίρνετε όρκο ότι τηρείται το ότι δεν πάνε με επιβάτισσες!!! Οι απαγορεύσεις είναι για να καταπατούνται... Απλά υπάρχει ρίσκο και το αποφεύγουν... Το θέμα δεν είναι οι επιβάτισσες αλλά το πλήρωμα... Αυτές οι γυναίκες είναι δυο ειδών: ή κάνουν την πλάκα τους και τη ζωή τους χωρίς να λογαριάζουν Χριστό ή στοχεύουν στο να πάρουν έναν Έλληνα (ή Ευρωπαίο γενικά) αξιωματικό με όποιο ρίσκο, με όποιο κόστος, με όποιο σχέδιο μπορεί να φανταστεί κανείς...

Τόσα ταξίδια, τόσος κόσμος που γνώρισα εκεί, μια κοπέλα αξιόλογη και αξιπρεπή γνώρισα εκεί, μια Σκωτσέζα αισθητικό, καλή της ώρα εκεί που είναι τώρα... Και σας πληροφορώ ότι ο Έλληνας αξιωματικός που ήταν μπλεγμένος μαζί της ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ και την παράτησε... Και είδα άλλες τσούλες να ξελογιάζουν τα καλύτερα παιδιά...

Τέλος πάντων, μέσα σε αυτά τα πλοία "τα είδα όλα" και έχασα πάσα ιδέα και για το αντρικό φύλο και για το γυναικείο. Ντρέπομαι για τις γυναίκες που δεν σέβονται τίποτα... Που είναι πιο αδίστακτες και ανήθικες και από εγκληματίες... Λυπάμαι που λέγονται γυναίκες όπως εγώ... Όσο για τους άντρες... Όσοι ήταν ελεύθεροι και το διασκέδαζαν, μαγκιά τους! Το θέμα είναι ότι στο πλοίο, στο πόστο που είσαι (μηχανή ή γέφυρα) δημιουργείται ένα τέτοιο κλίμα και έναν τέτοιο επίπεδο συζήτησης σε καθημερινή βάση, ώστε είναι αδύνατον να μην ξέρεις ποια πηγαίνει με ποιον, πως το κάνει κλπ. Αν δεν συμμετέχεις σε όλο αυτό απομονώνεσαι... Αν συμμετέχεις έστω και για πλάκα, εθίζεσαι... Αρχίζεις να πιστεύεις ότι αυτό είναι το φυσιολογικό και όταν σου την πέσουν μια, δυο, πέντε, δέκα, πενήντα, εκατό, κάποια στιγμή θα γίνει η ζημιά... Και αν θέλουν να στην πέσουν δε γλιτώνεις, ακόμα και αν δεν ανεβαίνεις στα σαλόνια... Σου την πέφτουν στην τραπεζαρία πληρώματος, στο ασανσέρ πληρώματος, όπου να΄ναι... Όσο πιο πολλά γαλόνια βλέπουν, τόσο πιο πολύ γυαλίζει το μάτι τους...

Το κονσομασιόν δεν ισχύει Paros, απλά υπάρχει μια σύσταση προς τους αξιωματικούς, να ανεβαίνουν στα σαλόνια και ιδιαίτερα στις formal nights και να συμμετέχουν σε συζητήσεις με τους guests (επιβάτες) για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η κρουαζιέρα τους...:rolleyes:

Συμφωνώ ότι παλιότερα που έμεναν μέρες πολλές στο λιμάνι και ταξίδευαν απίστευτα μεγάλα διαστήματα ήταν σχεδόν αναπόφευκτο να μη σου την κάνει ο άντρας σου! Και τώρα όμως αν θέλει κάποιος να πάει, θα πάει. Θα βρει το λιμάνι χωρίς επιθεώρηση κλπ και θα την κάνει. Εγώ ξέρω καπετάνιο που το έκανε σε κάθε ευκαιρία (παντρεμένος). Φυσικά δεν υπάρχει ο χρόνος για γλέντια έξω και τέτοια που γίνονταν παλιά...

Σε γενικές γραμμές και όσον αφορά το θέμα τις απιστίας, θα έλεγα ότι στα ποντοπόρα όπως είναι η κατάσταση σήμερα, θα πρέπει να το ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ο άλλος για να πάει με γυναίκα, ενώ στα κρουαζιερόπλοια δε χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα, τις έχεις στα πόδια σου όσες και όποτε θες με μια κίνηση από το μικρό σου δαχτυλάκι και αν θες να μείνεις πιστός θα πρέπει συνεχώς να τις απομακρύνεις σαν τις μύγες...

Αν μας διαβάζει κάποιος άντρας ναυτικός ας με επιβεβαιώσει ή ας με διαψεύσει.

Α, το έχω πει και το ξαναλέω, επικίνδυνες είναι και οι παραλαβές-επισκευές στα ποντοπόρα, παίζονται πολλά στα λιμάνια... Αλλά και πάλι, πρέπει να το επιδιώξεις...

Είναι αστείο να λέμε ότι δεν ξέρουμε τί γίνεται επειδή έχουμε άντρα ναυτικό... Γιατί οι γυναίκες που δεν έχουν άντρα ναυτικό ξέρουν τί γίνεται; Πλάκα κάνετε; Ξέρετε εσείς που και πότε μπορεί να στην κάνει ένας άντρας; Σε γραφείο, συνεργείο, ταξί, οικοδομή ή οτιδήποτε άλλο;;; Όχι βέβαια...

Τζίνι το έχω ξαναπει νομίζω! Εγώ τις γυναίκες που το παίρνουν ψύχραιμα το θέμα όπως εσύ ειλικρινά τις χαίρομαι. Μη σου πω ότι σχεδόν τις ζηλεύω...

Εγώ είμαι ικανή να φτάσω σε ακραίες καταστάσεις! Είμαι άντρας φυλακισμένος σε σώμα γυναίκας στο χαρακτήρα! Έχεις δει τα μακελειά που κάνουν οι Κρητικοί, οι Μανιάτες κλπ; Ε, κάπως έτσι! Κάνεις μια συμφωνία κύριέ μου! Και πρέπει να την τιμάς! Αν γουστάρεις να κάνεις παιχνιδάκια πρέπει να έχεις τη μαγκιά να ρωτήσεις: Εγώ λειτουργώ έτσι, το δέχεσαι; Να σου πω κι εγώ του δικούς μου όρους και να κλείσουμε μια άλλου είδους συμφωνία ή να το διαλύσουμε! Έτσι πάει το θέμα για εμένα και τα έχω εξηγηθεί αυτά στον άντρα μου...

αντε κοπελιες δεν λεμε τιποτα πιο ευχαριστο...με αυτα και με τα αλλα σημερα εκανα τετοια κουβεντα απο το τηλεφωνο και χαλαστηκαμε και οι δυο.. οσα σκεφτομαστε εμεις αλλα τοσα σκεφτονται και αυτοι αυτο μου ειπε. αλλα με υποθεσεις δεν πρεπει να χαλιομαστε.. τωρα ποιος θα την κανει και που αγνωστο... καληνυχτα σε ολες!!

Διαφημίσεις

αντε κοπελιες δεν λεμε τιποτα πιο ευχαριστο...με αυτα και με τα αλλα σημερα εκανα τετοια κουβεντα απο το τηλεφωνο και χαλαστηκαμε και οι δυο.. οσα σκεφτομαστε εμεις αλλα τοσα σκεφτονται και αυτοι αυτο μου ειπε. αλλα με υποθεσεις δεν πρεπει να χαλιομαστε.. τωρα ποιος θα την κανει και που αγνωστο... καληνυχτα σε ολες!!

ε μα ειδες?!

μην κανεις τετοιες σκεψεις.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα Φιλενάδες!

Επέστρεψα κι εγώ! Τα κεφάλια μέσα πάλι μέχρι τον 15αύγουστο που περιμένω τον καλό μου να πάμε στο νησί! Θα σας πω όταν θα έχω περισσότερο χρόνο στην διάθεση μου για το ολιγοήμερο μαγικό ταξιδάκι μου!

Ο Φ. είναι σε φορτηγά και κρουαζιερόπλοια της ίδιας εταιριάς (όμιλος) πότε τον στέλνουν σε φορτηγό και πότε σε κρουαζιερόπλοιο και ευτυχώς για μας με τον ίδιο μισθό.

Συμφωνώ απόλυτα στα κρουαζιερόπλοια είναι ευκολότερο να ψαχτείς και να βρεις καθώς οι επιλογές είναι πολλές είτε μέσα στα πληρώματα είτε από τους επιβάτες. Μου έχει διηγηθεί άλλη γυναίκα ναυτικού περιστατικό όπου ουκρανή μέλος του πληρώματος "ερωτευμένη" με ναυτικό έλληνα φώναζε με θράσσος στην ελληνίδα σύζυγο "τώρα που θα φύγεις..εγώ πάλι εδώ μέσα θα είμαι και για πολύ περισσότερο από ότι εσύ" δείχνοντας επιδεικτικά το δωμάτιο του συζύγου της και γελώντας ειρωνικά!!! Σε τέτοιες περιπτώσεις την σπας στο ξύλο κανονικά για το θράσσος της! Βέβαια ανοίγεις και το κεφάλι του συζύγου..άνετα!

Θεωρώ ότι αν είναι να στην κάνει την απιστία αυτό θα συμβεί ακόμα και μέσα στο σπίτι..ούτε η απόσταση παίζει ρόλο ούτε το επάγγελμα ενός άντρα.

Προσωπικά έχω μία παράξενη άποψη για το θέμα απιστία. Πιστεύω ότι αν δεν μιλάμε για μόνιμη παράλληλη σχέση, οι μικροπεριπέτειες απο εδώ και απο εκεί δεν θα ήταν λόγος για να χωρίσω..την παράλληλη σχέση δεν συγχωρώ. Ίσως διαφωνείτε μαζί μου, απλά ίσως είναι μια άμυνα του οργανισμού μου ώστε να δεχτώ την απιστία ευκολότερα και να μην καταρρεύσω στην περίπτωση που το μάθω..

Καλησπέρα Φιλενάδες!

Συμφωνώ απόλυτα στα κρουαζιερόπλοια είναι ευκολότερο να ψαχτείς και να βρεις καθώς οι επιλογές είναι πολλές είτε μέσα στα πληρώματα είτε από τους επιβάτες. Μου έχει διηγηθεί άλλη γυναίκα ναυτικού περιστατικό όπου ουκρανή μέλος του πληρώματος "ερωτευμένη" με ναυτικό έλληνα φώναζε με θράσσος στην ελληνίδα σύζυγο "τώρα που θα φύγεις..εγώ πάλι εδώ μέσα θα είμαι και για πολύ περισσότερο από ότι εσύ" δείχνοντας επιδεικτικά το δωμάτιο του συζύγου της και γελώντας ειρωνικά!!! Σε τέτοιες περιπτώσεις την σπας στο ξύλο κανονικά για το θράσσος της! Βέβαια ανοίγεις και το κεφάλι του συζύγου..άνετα!

Ε, τί να λέμε τώρα;;; Εμένα κοπέλα γυναίκα ναυτικού που ταξιδεύαμε μαζί και τα λέγαμε μου είπε ότι πήρε χαμπάρι από το λογαριασμό του τηλ. τί γινόταν (είχε φύγει από το πλοίο η ρωσίδα) και επικοινώνησε μαζί της!!!

Όταν τη ρώτησα άναυδη τί της είπε, μου απάντησε ότι της είπε "Αυτός ο άντρας αγαπάει μόνο εμένα, εσένα δε θα σε αγαπήσει ποτέ!" Αντίδραση;;; Γελούσε και της είπε "Ποιος μιλάει για αγάπη; Ποιος ζήτησε αγάπη; Αυτό που θέλω εγώ από τον άντρα σου το παίρνω μια χαρά!!!"

Μιλάμε να χωρίζει ο 60 βάλε ο α΄μηχανικός τη γυναίκα του και να παντρεύεται τη ρουμάνα, με την οποία νωρίτερα είχε σχέση ο 20 χρονος δόκιμος γιος του μέσα στο ίδιο πλοίο!!!

Μιλάμε για σκηνικά απόλυτου κολαστηρίου και βάλε! Μέχρι και μαχαίρια είχαν βγει ανάμεσα σε Έλληνα και Ρώσο για τα μάτια μιας χορεύτριας ή ακροβάτισσας και έγινε ΧΑΜΟΣ για να το κουκουλώσουν...

Merjana πολύ χαίρομαι που το παίρνεις έτσι για την απιστία, όπως λες είναι μια πολύ καλή άμυνα για να μην καταρρεύσεις... Αν δεν σε ενοχλεί να σκέφτεσαι ότι το σώμα που λατρεύεις το αγκάλιαζε και το φίλαγε κάποια άλλη έστω και για μια νύχτα... Εγώ αυτή τη στιγμή το σκέφτομαι και παραλύω για να σου δώσω να καταλάβεις...

Δεν ξέρω, ίσως στην εταιρία του άντρα σου ίσως να είναι διαφορετικά... Αυτό που είδα εγώ στη C.Cruises ήταν κάτι το ασύλληπτο... Όργια επί οργίων, να βρίσκεις πλήρωμα τη νύχτα να μπαίνουν 3-4 σε μια καμπίνα με μια κοπέλα και μετά να ακούγεται χαμός... Άντε τώρα να κοιμάσαι εσύ παραδίπλα και να ακούς... Άντε να κατεβαίνεις στο μηχανοστάσιο και το θέμα συζήτησης να είναι πια χορεύτρια έχει ωραίοτερο κ...ο και ποιος την κανονίζει... Εγώ προσωπικά γνώρισα μόνο 2 άντρες για τους οποίους είμαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν απατούσαν τις γυναίκες τους εκεί μέσα... Μιλάμε για ποσοστό αμελητέο...

Και ας αλλάξουμε θέμα γιατί αισθάνομαι ήδη αδιάθετη...

Λοιπόν μίλησα με το κινητό σημερα με τον άντρα μου, πέρασε Γιβραλτάρ! Ωραία, το ευχαριστηθήκαμε! Φυσικά του πέρασα καρτούλα στο τηλ. μην αρχίσουμε τις σπατάλες και μόνο με το passport μιλάμε! Φυσικά στην Αλγερία δε βγαίνει κανείς! (Πόσο λυπάμαιαιαιαιαιαιαι.......Χαχα!) Μετά πίσω Αμερική από όπου ίσως και να ξεμπαρκάρει, θα δούμε...

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Ήμουν μόνο 15,5 χρονών... Και πηγαίναμε και οι δύο λύκειο, εγώ στο γενικό και εκείνος στο ναυτικό... Αχ και να γινόμουν για μια μέρα μόνο 16 χρονών!

Καλέ ποιος είπε ότι στην εταιρία του δικού μου είναι διαφορετικά? Τα ίδια και χειρότερα μπορώ να σου πω Πασχαλίτσα μου!

Απλά στην τελική αυτό της μίας νύχτας να μην το μάθω και ποτέ οπότε ποιος νοιάζεται! Δεν μπορώ να πω ότι δεν του έχω εμπιστοσύνη, ίσα ίσα, απλά όλα ισχύουν μέχρι αποδείξεως του εναντίου! Είμαι και λιγουλάκι σκληρόπετση, λιγουλάκι αναίσθητη θα το έλεγα, Διδυμίνα γαρ! :cool:

Το σκηνικό με την ρωσίδα με εντυπωσιάζει αλλά αυτό με την ρουμάνα με έστειλε! Και πατέρας και γιός??? Έλεος!!!

Είκοσι χρόνια..πωπω μια ζωή ολόκληρη είστε μαζί! Μπράβο σας! Φτου φτου! Όλη σας η ζωή να ειναι πάντα γλυκιά και αρμονική! Να είστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να καμαρώνετε το παιδί σας! Και στα δικά μας!

Αχ Μαριάννα, μπράβο σου, εγω την απιστία δεν μπορω να την συγχωρεσω... Απλά μην ξέρει την άποψη σου ο αγαπημένος σου γιατί θα είναι σαν να του λες Αντε και με την ευχή μου!!!

Pashalitsa και εμείς τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 26 κλείνουμε 12 χρονια μαζι, 5 χρονια γάμου και έχω και την γιορτή μου!!! Θα το καψουμε αφού θα είναι εδω!!!

Τώρα αρχές Αυγούστου δεν έχει η μικρη σου γενέθλια;;

Τα εκκαθαριστικα σας ήρθαν;;

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Φιλενάδες!

Ε, τί να λέμε τώρα;;; Εμένα κοπέλα γυναίκα ναυτικού που ταξιδεύαμε μαζί και τα λέγαμε μου είπε ότι πήρε χαμπάρι από το λογαριασμό του τηλ. τί γινόταν (είχε φύγει από το πλοίο η ρωσίδα) και επικοινώνησε μαζί της!!!

Όταν τη ρώτησα άναυδη τί της είπε, μου απάντησε ότι της είπε "Αυτός ο άντρας αγαπάει μόνο εμένα, εσένα δε θα σε αγαπήσει ποτέ!" Αντίδραση;;; Γελούσε και της είπε "Ποιος μιλάει για αγάπη; Ποιος ζήτησε αγάπη; Αυτό που θέλω εγώ από τον άντρα σου το παίρνω μια χαρά!!!"

Μιλάμε να χωρίζει ο 60 βάλε ο α΄μηχανικός τη γυναίκα του και να παντρεύεται τη ρουμάνα, με την οποία νωρίτερα είχε σχέση ο 20 χρονος δόκιμος γιος του μέσα στο ίδιο πλοίο!!!

Μιλάμε για σκηνικά απόλυτου κολαστηρίου και βάλε! Μέχρι και μαχαίρια είχαν βγει ανάμεσα σε Έλληνα και Ρώσο για τα μάτια μιας χορεύτριας ή ακροβάτισσας και έγινε ΧΑΜΟΣ για να το κουκουλώσουν...

Merjana πολύ χαίρομαι που το παίρνεις έτσι για την απιστία, όπως λες είναι μια πολύ καλή άμυνα για να μην καταρρεύσεις... Αν δεν σε ενοχλεί να σκέφτεσαι ότι το σώμα που λατρεύεις το αγκάλιαζε και το φίλαγε κάποια άλλη έστω και για μια νύχτα... Εγώ αυτή τη στιγμή το σκέφτομαι και παραλύω για να σου δώσω να καταλάβεις...

Δεν ξέρω, ίσως στην εταιρία του άντρα σου ίσως να είναι διαφορετικά... Αυτό που είδα εγώ στη C.Cruises ήταν κάτι το ασύλληπτο... Όργια επί οργίων, να βρίσκεις πλήρωμα τη νύχτα να μπαίνουν 3-4 σε μια καμπίνα με μια κοπέλα και μετά να ακούγεται χαμός... Άντε τώρα να κοιμάσαι εσύ παραδίπλα και να ακούς... Άντε να κατεβαίνεις στο μηχανοστάσιο και το θέμα συζήτησης να είναι πια χορεύτρια έχει ωραίοτερο κ...ο και ποιος την κανονίζει... Εγώ προσωπικά γνώρισα μόνο 2 άντρες για τους οποίους είμαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν απατούσαν τις γυναίκες τους εκεί μέσα... Μιλάμε για ποσοστό αμελητέο...

Και ας αλλάξουμε θέμα γιατί αισθάνομαι ήδη αδιάθετη...

Λοιπόν μίλησα με το κινητό σημερα με τον άντρα μου, πέρασε Γιβραλτάρ! Ωραία, το ευχαριστηθήκαμε! Φυσικά του πέρασα καρτούλα στο τηλ. μην αρχίσουμε τις σπατάλες και μόνο με το passport μιλάμε! Φυσικά στην Αλγερία δε βγαίνει κανείς! (Πόσο λυπάμαιαιαιαιαιαιαι.......Χαχα!) Μετά πίσω Αμερική από όπου ίσως και να ξεμπαρκάρει, θα δούμε...

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Ήμουν μόνο 15,5 χρονών... Και πηγαίναμε και οι δύο λύκειο, εγώ στο γενικό και εκείνος στο ναυτικό... Αχ και να γινόμουν για μια μέρα μόνο 16 χρονών!

οταν λες c. cruises εννοεις celebrity??? εκει ηταν και ο δικος μου..παντως πραγματικα οσους φιλους του γνωρισα απο εκει εχουν παντρευτει ξενες ασε που δεν μου γεμιζαν καθολου το ματι σε σχεση με τους συναδελφους του απο εκει που ειναι τωρα,,καμμια σχεση και αλλο επιπεδο σοβαροτητας και ωριμοτητας..

Τι διαβάζω; πολλά και ενδιαφέροντα! καλέ να τα μαζέψω να τα κάνω βιβλίο; δε θα σας προλαβαίνω! χα χα χα χα!

να είστε καλά!

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!

και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Pasxalitsa ακομα περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο. Λέμε τώρα.

Γεια σας.Επιτέλους με ιντερνετ στο σπίτι και τηλέφωνο σταθερό. Επιτέλους και εγώ ένα απόγευμα σπίτι μου. Ο χαμός με τους ομογενείς δεν τελείωσε ακόμα. Το συνέδριο και η διημερίδα τελείωσε απλά.

Διαβάζω εδώ για τις απιστίες και μου έχει γυρίσει το μάτι ανάποδα. Κορίτσια όλα έχουν δύο όψεις. Και φυσικά όλα ισχύουν μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Ποτέ δε μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να έχει συμβεί στο βαπόρι που είναι οι άντρες μας. Αλλά επίσης ποτέ δε μπορεί να ξέρουν κι αυτοί τι μπορεί να έχει συμβεί στη στεριά που είμαστε εμείς όλο τον καιρό που λείπουν. Οταν υπάρχουν μικρά παιδιά στη μέση ίσως οι σύζυγοι να είναι κάπως (κάπως λέμε) πιο "σίγουροι" ότι δε θα τους απατήσουν οι γυναίκες τους..γιατί είναι κάπως δύσκολο οργανωτικά να το πω. Και πάλι όμως αυτό δεν είναι νόμος. Αμα θέλει κάποιος να απατήσει θα το κάνει κατω από οποιεσδηποτε συνθήκες. Το ζήτημα είναι κατά πόσο αντέχει κανείς την απουσία του άλλου και κατά πόσο είναι δυνατός χαρακτήρας γενικότερα. Πειρασμοί πάντα θα υπάρχουν και για τις δυο πλευρές. Αυτό που δε δέχομαι είναι ο ρόλος του οσιομάρτυρα που ΟΛΑ και καλα΄τα υπομένει....Είτε ειναι ο άντρας δήθεν που θυσιάζεται τόσο μακριά σε ένα βαπόρι διαρκώς χωρίς να μπορεί να ζήσει ουσιαστικά μια νορμάλ ζωη...(μα εσύ το διάλεξες το επάγγελμα αυτό και ήξερες οτι κάπως έτσι θα είναι) είτε είναι η γυναίκα του ναυτικού που δήθεν θυσιάζει τη ζωή της μακριά από την "προστασία" του άντρα και που πρέπει να τα κάνει όλα μόνη της (μα ήξερες ότι ο άντρας σου θα είναι μακριά τον περισσότερο καιρό).

Δεν είμαστε παιδάκια...μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Κάνουμε λοιπόν την άλφα ή την βήτα επιλογή. Και θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε αποδεχόμαστε τις συνέπειες των επιλογών μας.

Το να γκρινιάζουμε κατόπιν εορτής είναι το λιγότερο ηλίθιο.

Ουφ σας ζάλισα ε;

Merjana καλώς όρισες.

Paros τυχερή...σε λίγο θα κάνετε διακοπές όλοι μαζί....εγώ ρε κορίτσια δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω διακοπές καλοκαίρι με τον άντρα μου έτσι όπως πάνε τα μπάρκα του....διαρκώς χειμώνα μας έρχεται...

Α, εκκαθαριστικό δεν ΄εχω δει ακόμα...

Solaris τι κάνεις ωρέ;

age.png

οταν λες c. cruises εννοεις celebrity??? εκει ηταν και ο δικος μου..παντως πραγματικα οσους φιλους του γνωρισα απο εκει εχουν παντρευτει ξενες ασε που δεν μου γεμιζαν καθολου το ματι σε σχεση με τους συναδελφους του απο εκει που ειναι τωρα,,καμμια σχεση και αλλο επιπεδο σοβαροτητας και ωριμοτητας..

Ναι, αυτήν εννοώ...

Τι διαβάζω; πολλά και ενδιαφέροντα! καλέ να τα μαζέψω να τα κάνω βιβλίο; δε θα σας προλαβαίνω! χα χα χα χα!

να είστε καλά!

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!

και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Pasxalitsa ακομα περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο. Λέμε τώρα.

Solaris το ότι μου έστειλες το τηλέφωνό σου ξαφνικά, επειδή αποφάσισες ξαφνικά να έρθεις στη Σαλαμίνα, δε νομίζω ότι συνεπάγεται δική μου υποχρέωση να ανταποκριθώ σε αυτό... Δεν μπορείς να ξέρεις τις υποχρεώσεις του άλλου εκείνη τη στιγμή ούτε μπορείς να αποφασίζεις αν θα έρθω σε τηλεφωνική επαφή μαζί σου από μόνη σου! Αυτό που κάνεις και μάλιστα δημόσια είναι τουλάχιστον άκομψο!!! Λέμε τώρα! Οπότε ανταποδίδω δημοσίως αναγκαστικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...