Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

κ κατι τελευταιο ετσι για να σας σοκαρω καλυτερα κ να καταλαβετε.

ο φιλος μας απο σαλαμινα (που σας εχω ξαναπει πασχαλιτσα), ειχε να δει τον αδερφο του που ειναι επισης ναυτικος παααρα πολλα χρονια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το καταλαβα οτι παει. το εχασες το κορμι κ το μυαλο πατριωωωωτη!!!

λοιπον. η ζωη προχωραει. δεν μπορει εκ των πραγματων να μπεις σε ενα κελι οπως αυτος οταν ταξιδευει, κ ειναι κατι που κ ο ιδιος ξερει πολυ καλα. να του δειξεις απλα οτι τον σεβεσαι κ εκτιμας αυτο που εχετε.

το κλειδι ειναι να κατρατε τις σωστες ισσοροπιες.

κοπελες μου η ειλικρινεια ειναι κατι που εκτιμουν οι ναυτικοι λογω των εφημερων σχεσεων που εχουν, δυστυχως λογω επαγγελματος. κ δεν μιλαω για το σεξουαλικο κομματι, μην παρεξηγηθω! για ρωτηστε τους ποσους φιλους εχουν κανει στα μπαρκα τους, ποσους φιλους ειχαν στη στερια κ με ποσους απο οοολους αυτους χασανε αναγκαστικα επαφες? για να καταλαβετε λιγο κ την ψυχολογια τους. επειτα ξεχνατε ενα πολυ σημαντικο κομματι. τη δουλεια που κανουνε. διαχηριζονται κ ειναι υπολογοι για παρα πολλες ανρθωπινες ζωες κ για περιουσιες εκονταδων δολαριων. ενα λαθος να κανουνε κ εχει καταστραφει η καριερα τους κ η ζωη τους για παντα!

σας ειπα λεπτομερειες γαι το πλοιο που ηταν ο χασμπανος? που μπηκαν οι λαθρεπιβατες απο την προπελα στο αγκυροβολιο στη νιγηρια?????

κοψανε τα καγκελα με πριονι απο το rudder trank, (ρωτα τον αντρα σου πασκουαλ, θα καταλαβει τι λεμε) σημειο που κατεβαινουν μονο ειδικοι τεχνικοι για να δουνε αν υπαρχει καποιο προβλημα. στο λιμανι δεν ειδε κατι καποιος, γιατι τα ισιωσανε να μην τους παρουν χαμπαρι. κ ειχε φουσκοθαλασσια στον απωπλου κ μετα. αρχισαν να χτυπανε για να τους ακουσουν. ερυρθος σταυρος δεν σηκωθηκε στον αερα γιατι φοβηθηκε επαπειλουμενη πειρατεια! ο ενας λαθρεπ. μισοπεθαμενος εφτασε στο καπε ταουν. ο καπτεν αλλα κυριως ο υπ/ρχος ειναι υπολογος αυτη τη στιγμη στην εταιρια κ θα κριθει το μελλον του κατα την επιστροφη του. κ τι να εκανε ο ανθρωπος δηλ? να μπαινει πριν τον απωπλου εκει ερπειν? ειναι ομως υπευθυνος για την ασφαλεια του πλοιου! ετσι δεν ειναι?!

ειναι δυσκολη η θεση του αυτη την στιγμη.

(για φαντασου να ειχε στο μυαλο του κ τον καυγα με τη γυναικα-συντροφο του εν πλω!)

τα λεω απλα για να καταλαβετε κ το ποιον τη δουλεια τους. δεν ειναι ολο χαχχαχαχα κ χουχουχουχ κ γκομενες. δοκιμακια μπορει να τα κανουν αυτα. σοβαροι ανθρωποι δεν επικεντρονονται μονο εκει.

κ το εχω ξαναπει.

αν αγαπας καποιον, ξερεις κ να συγχωρεις.

αν δεν μπορεις να συγχωρεσεις, τον αφηνεις ελευθερο, παλι τον αγαπας. ελευθερωνεσαι κ εσυ;)!

με την κομπαρα μου ξερετε τι λεμε?

μη μας φερετε καμια αρρωστια σπιτι κ κανενα ασχετο αδερφι στα παιδια μας!:tongue:

κατα τα αλλα μια χαρα σας τα ειπε κ η πασχαλιτσα μας.

αυλα κ σολαρις που ειστε?

Τι είναι αυτά που λες;;;; Και ο δικός μου πάει Αλγερία και είναι σε επιφυλακή για λαθρεπιβάτες λόγω της Λιβύης... Μα είναι δυνατόν;;;; Πως μπήκαν εκεί μέσα;;;;;

καλημερα σε ολες.. τζινι μου εγω ξερεις τι δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει αυτη η νοοτροπια.. γιατι οι γυναικεσ των ναυτικων εστω και σιωπηρα πρεπει να αποδεχτουν οτι οι αντρες τους στα λιμανια γυρνανε. γιατι?? γιατι ταξιδευουν και εχουν αναγκη απο γυναικα? εμεισ δηλαδη που κανουμε τοσο καιρο να δουμε αντρα δεν εχουμε αναγκες?? εγω ετσι και παρω χαμπαρι οτι εχει κανει κατι γιατι ειναι μακρια αλλα καλοθελητες παντα υπαρχουν.. τα εχω διαλυσει ολα δεν υπαρχει περιπτωση, ολο αυτο ειναι θεμα σεβασμου εγω πιστευω οτι οπως εγω ειμαι σωστη και δεν γυρναω ετσι απαιτω να εισαι και εσυ απεναντι μου. αυτο που γυρνανε το δεχομαι μονο σε μια περιπτωση οταν ειναι ειλικρινεις και το λενε και εχουν και την γυναικα ελευθερη να κανει οτι θελει οταν ειναι αποδεκτο και απο τους δυο.

δηλαδη θελουν και οι δυο να ζησουν ετσι, οχι η γυναικα να ειναι βραχος και σωστη και ο αντρας να κανει τα γουστα του καθε φορα που πιανουν λιμανι μην τρεθαμουμε κιολασ πρωινιατικα.. χαχαχ

Τι είναι αυτά που λες;;;; Και ο δικός μου πάει Αλγερία και είναι σε επιφυλακή για λαθρεπιβάτες λόγω της Λιβύης... Μα είναι δυνατόν;;;; Πως μπήκαν εκεί μέσα;;;;;

με σκοινια πασκουαλε! κ οχι για πειρατεια. απλα θελανε να φυγουν απο την νιγηρια, δεν τους ενοιαζε πως κ που θα βρεθουνε εκει που θα πανε. κ κοντεψαν να πνιγουν! αντε τωρα να κανει κ το γιατρο ο καψερος ο υπ/χος!

καλημερα σε ολες.. τζινι μου εγω ξερεις τι δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει αυτη η νοοτροπια.. γιατι οι γυναικεσ των ναυτικων εστω και σιωπηρα πρεπει να αποδεχτουν οτι οι αντρες τους στα λιμανια γυρνανε. γιατι?? γιατι ταξιδευουν και εχουν αναγκη απο γυναικα? εμεισ δηλαδη που κανουμε τοσο καιρο να δουμε αντρα δεν εχουμε αναγκες?? εγω ετσι και παρω χαμπαρι οτι εχει κανει κατι γιατι ειναι μακρια αλλα καλοθελητες παντα υπαρχουν.. τα εχω διαλυσει ολα δεν υπαρχει περιπτωση, ολο αυτο ειναι θεμα σεβασμου εγω πιστευω οτι οπως εγω ειμαι σωστη και δεν γυρναω ετσι απαιτω να εισαι και εσυ απεναντι μου. αυτο που γυρνανε το δεχομαι μονο σε μια περιπτωση οταν ειναι ειλικρινεις και το λενε και εχουν και την γυναικα ελευθερη να κανει οτι θελει οταν ειναι αποδεκτο και απο τους δυο.

δηλαδη θελουν και οι δυο να ζησουν ετσι, οχι η γυναικα να ειναι βραχος και σωστη και ο αντρας να κανει τα γουστα του καθε φορα που πιανουν λιμανι μην τρεθαμουμε κιολασ πρωινιατικα.. χαχαχ

βρε ντεμη κανενας δεν εχει αυτη την νοοτροπια. χαλαρωσε. δεν εχουν στο μυαλο τους μονο αυτο. εχουν χιλια δυο αλλα πραγματα να κανουν. αν βρουν τον σωστο ανρθωπο δεν κανουν τετοια. αυτο ελειπε να εχουν την νοοτροπια το σεξ, το μεξ, το κερατο, του κερατου, ω κερας!

καταλαβαινω οτι ειναι κ αυτο μια ανησυχια σου, αλλα μην σκεφτεσαι μονο αρνητικα. θα αρρωστησεις ματια μου κ ειναι αδικο για εσενα.

κ μην ξεχνας οτι κ αυτοι εχουν την ιδια ψυχολογια. δεν ειναι κ λιγοι αυτοι που εχουν διαλυσει την οικογενεια τους για αυτο το λογο. ειτε λογω αδυναμιας απ την πλευρα της συζυγου, ειτε λογω δικης τους αρρωστιας. θα σου πω για ενα πολυ καλο γνωστο μας. ηταν καπετανιος-παντρεμενος με μια κοπελα. γυρισε απο ενα μπαρκο κ βρηκε το σπιτι αδειο εντελως. ξερεις τι ειπε στην τελικη (αφου βεβαια χτυπηθηκε στα πατωματα κ καναμε χρονια να τον φερουμε στα συγκαλα του)?

ηταν τυχερη που δεν την πετυχα να τα μαζευει. θα ηταν στο χωμα αυτη τωρα κ εγω στην φυλακη. ξαναεφτιαξε τη ζωη του κ ειναι αρχιπλοιαρχος τωρα.

να σου πω τι τραβηξε ο δικος μου χασμπανος, απο ενα τσουλιδιο που ειχε μπλεξει? κ το εμαθε απο φιλο οταν βρεθηκαν κ τα δυο πλοια στην κινα, (γιατι κανενας δεν μπορουσε να τον παρει τφ απο ελλαδα κ να του το πει-δυσκολες ισορροπιες) για να δεις ποσο μικρος ειναι ο κοσμος πραγματικα! το τι κερατο εριξε στις επομενες κοπελες του δεν λεγετε κ προσθεσε τωρα κ τα σοβαροτατα οικογενιακα προβλημτα που ειχε ν φερει σε περας τοτε!

η' τι τραβηξα εγω αρχικα με την ζηλεια του?

κ ξερεις εγω εχω ενα ελαττωμα. δεν αντεχω την ζηλεια. ημουν κ εγω ομως χορτασμενη απο λαλακιες κ ετσι δεν υπηρχε κ προσφορο εδαφος για βλακειες εκατερωθεν! (ε στην αρχη ειδα κ μια ωραια φωτο που τους ειχε βγαλει σε ενα μπαρ η αγγελικουλα τοτε! οκ. δεν τρελαθηκα κιολας. ειχα δει κ πιο παλιες φωτο, ειχε φροντισει η πεθερα μου να μου τις μοστραρει ολες καταμουτρα!)

ασε που αν θελουν, υπαρχουν κ τα τηλεοπτικα δρωμενα να ξεδωσουν καλε;)!

(τα σκοτωσα λεμε ολα!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

xaxaxa τζινι μου εριξα πολυ γελιο να εισαι καλα.. τα τηλεοπτικα δρωμενα... χαχαχα οχι βρε δεν πιστευω αυτο που λες.. σε ειδα που εγραφες τι λετε με την κουνιαδα σου. αμα πιστευα οτι κανει αυτα θα καθομουν και θα περιμενα εισαι καλα?? βεβαια εχω φαει κερατο στην πρωτη σχεση μου που το ανακαλυψα η ιδια παρακαλω και οχι ψαχνοντας τυχαια απο εκει και μετα δεν κοβω το κεφαλι μου για κανεναν... του εχω εμπιστοσυνη γιατι μεχρι στιγμης δεν μου εχει δικαιωματα οχι μονο οταν ταξιδευει εχουμε περασει και φανταρικο και ενα χρονο φοιτητης που ητανε γιατι ειναι μικρουλης ο καλος μου και ηταν αψογος.. απλως αν εφτανε κατι στα αυτια μου δεν θα ημουν απο αυτες που θα ελεγα μπα αποκλειεται.. παντως αυτο του το λεω και εγω για πλακα.. κοιτα μην χτυπησει καμια μερα η πορτα και δω κανενα μαυρακι και μου λεει θελω τον μπαμπα μου.. αλιμονο σου μετα ψαξε τρυπα να κρυφτεις!!!

kamia fora kai egw to skeftomai kai lew fantazesai na xtipisi kamia porta kai einai kanena kinezaki.................giati o dikos mou pros kina kinitai!!koritsia oti k na leme ligo poli kseroume oles ti simvaini me tous antres naftikous kai to ti kanoun stalimania otan me to kalo pianoun...........!!emena twra einai aravia se dio meres tha perasei apo kriti kai ipe tha me pari tilefwno........!!:razz:yg:to mono sigouro einai oti thelei ipomoni kati to opoio to apoktas me ton kairo etsi pistevw...gt kai aftoi einai diskola alla kai emis.........

κοριτσια μια ερωτηση? οι δικοι σας οταν ειναι στο σπιτι εχουν την νοοτροπια του καραβιου? δηλ να γινονται τα πραγματα οπως θελουν αυτοι? η΄τουλαχιστον οπως τα εχουν στο μυαλο τους? ειναι αυτη η νοοτροπια του ναυτικου??και πως το χειριζεστε?? συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα προσπαθω να βρω μια ακρη...

εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει νοοτροπια του ναυτικου. εμενα οταν ειναι εξω κανει τα παντα εκτος απο το σιδερο, μονος του ας πουμε επειδη δουλευω ανελαβε το μαγειρεμα ενω στις αρχες μαγειρευα απο το βραδυ γιατι τα πρωινα ελειπα στην δουλεια. οσον αφορα τισ δουλειες , ολα τα υπολοιπα υπο συζητηση το εξω και γενικα παντως δεν ειναι καθολου απαιτητικος. δεν μου εχει πει οτι αυτο το θελω ετσι η το αλλο αλλιως οπως εχω δει αλλους, πιστευω ειναι περισσοτερο πως εχει μεγαλωσει καθενας. ο δικος μου μενει μονος απο τα 17 και κανει τα παντα , εχω δει απο φιλες που οι αντρες ειναι απο 35 και ανω οτι εχουν αλλη νοοτροπια. οτι και καλα ειναι οι αντρες του σπιτιου και να γινονται τα παντα οπως θελουν αυτοι επειδη αυτοι φερνουν τα λεφτα στο σπιτι και τετοια. εγω προσωπικα με τετοια νοοτροπια δεν θα μπορουσα να ζησω. εμεις κουβεντιαζουμε τα παντα πως θα κινηθουμε.

Καλησπέρα!!!!!!

Αχ έχετε γράψει τόσα πολλά που δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω!

Kelly σαφώς και δεν γίνεται αυτό που θέλει! Ο δικός μου για την ακρίβεια και όταν έρχεται τα αφήνει όλα πάνω μου, σε σημείο που μαλώνουμε! Και δεν εννοώ τις δουλειές(οπου βοηθάει και με το παραπάνω) αλλά άλλα θέματα. Π.χ έχω θέμα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, θα μου πει "πάρε εσύ τηλ εγώ δεν ξέρω τι να τις πω". Και γίνομαι έξαλλη εννοείται, λέω δεν φτάνει που είμαι και άντρας και γυναίκα και όλα όταν λύπει, θα έχω και όλο το άγχος όταν είναι εδώ???

Τώρα όσο αναφορά το τι κάνω εγώ που είμαι εδώ! Κάνω τα πάντα! Και για καφέ θα πάω και με τις φίλες μου θα βγω και όλα, έχω φίλη με συνάδελφο άντρα που όλο το εξάμηνο είχε πάει για ένα καφέ με μια ξαδέλφη της! Συγνώμη αλλά έτσι δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση. Ο άντρας μου, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη(αν δεν μου είχε θα ήταν δυστυχισμένος) γιατί για κάποιον που είναι μακριά η ζήλια μπορεί να τον αρρωστήσει.. Βέβαια είμαι απόλυτα ειλικρινείς μαζί του, ξέρει τα πάντα και ας είναι στην άλλη άκρη του κόσμου!

Όσο για το θέμα του τι γίνεται με τους ναυτικούς στα λιμάνια, θα σας το πει και η pashalitsa, εγώ 2 φορές που πήγα δεν είδα τπτ ύποπτο, μόνο κάποιοι ανθυποπλοίαρχοι έβγαιναν το βράδυ που δεν είχαν και τπτ σοβαρό και ο μάγειρας είχε βγει ο οποίος είχε 3 δόντια όλα κιόλα!!! χαχαχα! Οι αξιωματικοί που βγήκα και μαζί τους σε σούπερ μάρκετ πήγαν, για φαγητό, και για να ψωνίσουν τις λίστες που τους είχαν στείλει οι γυναίκες τους! Δεν έχω κάνει καμία συμφωνία να οτι δεν θέλω εξώγαμα και αρρώστιες, η συμφωνία μας είναι οτι όπως εγώ είμαι εντάξει απέναντί του έτσι οφείλει να είναι και αυτός, γιατί αν αυτός έχει μια ευκαιρία να κάνει κάτι εκεί εγώ έχω 100! Πάντως μεταξύ μας αυτά γινόταν παλιά, που έμεναν στα λιμάνια 10-20 μέρες και είχαν τον χρόνο να κάνουν ότι θέλουν, έλειπαν και 2-2,5 χρόνια.. Τώρα που η φόρτωση γίνεται σε 30 ώρες και πρέπει να είναι εκεί, τι να πρωτοκάνουν? Α εκεί που πιστεύω οτι γίνεται το έλα να δεις είναι τα κρουαζιερόπλοια(πασχαλίτσα πες!) εκεί εκτός απο την κονσομασιόν που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, εκτός απο όλο αυτόν τον κόσμο που είναι μέσα, έκτος απο το πλήρωμα που έχει, πάνε και σε απίστευτα λιμάνια, ο δικός μου που πάει στην Αλγερία, που να πάει??? Στα περισσότερα λιμάνια απαγορεύεται να κατέβουν και η στεριά δεν φαίνεται ούτε με κιάλια.. Πάντως αν ο άλλος θέλει να στην κάνει, στην κάνει είτε είναι μακρυά είτε είναι κοντά..

*Τζίνι και ο άντρας μου μου το έχει πει οτι ο μόνος τρόπος για να μπουν είναι μέσα απο την προπέλα.

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

εισαι πολυ τυχερη!!εγω δεν εχω παραπονο με προσεχει, ειναι χαμηλων τονων, δεν γκρινιαζει, ουτε μου φωναζει γενικα δεν μου χαλαει χατηρι αλλα αμα εχει κατι στο μυαλο του δεν μπορω να του το βγαλω με τιποτα..ασε που θελει να περνει (τουλαχιστον ετσι να φαινεται ) οτι αυτος περνεις τις αποφασεις..οτι αυτος ειναι ο αντρας..Η ξαδελφη μου, μου λεει να κανω ετσι τα πραγματα ωστε να φαινεται οτι ειναι δικες του οι αποφασισεις..αλλα ποτε δεν ημουνα τοσο διπλωματισα,τοσο καπατσα αλλα δεν ξερω και αν μπορω ναγινω..θελει κοπο..

εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει νοοτροπια του ναυτικου. εμενα οταν ειναι εξω κανει τα παντα εκτος απο το σιδερο, μονος του ας πουμε επειδη δουλευω ανελαβε το μαγειρεμα ενω στις αρχες μαγειρευα απο το βραδυ γιατι τα πρωινα ελειπα στην δουλεια. οσον αφορα τισ δουλειες , ολα τα υπολοιπα υπο συζητηση το εξω και γενικα παντως δεν ειναι καθολου απαιτητικος. δεν μου εχει πει οτι αυτο το θελω ετσι η το αλλο αλλιως οπως εχω δει αλλους, πιστευω ειναι περισσοτερο πως εχει μεγαλωσει καθενας. ο δικος μου μενει μονος απο τα 17 και κανει τα παντα , εχω δει απο φιλες που οι αντρες ειναι απο 35 και ανω οτι εχουν αλλη νοοτροπια. οτι και καλα ειναι οι αντρες του σπιτιου και να γινονται τα παντα οπως θελουν αυτοι επειδη αυτοι φερνουν τα λεφτα στο σπιτι και τετοια. εγω προσωπικα με τετοια νοοτροπια δεν θα μπορουσα να ζησω. εμεις κουβεντιαζουμε τα παντα πως θα κινηθουμε.

demi και εμένα έτσι είναι! Και σκούπα θα βάλει και θα μαγειρέψει(του αρέσει πολύ) και τα παιδιά μπάνιο θα κάνει και όλα! Στους Φιλιππινέζους μπορεί να λέει ότι θέλει, στο σπίτι είμαστε ακριβώς το ίδιο! Αφήστε που νιώθει και τύψεις που ξέρει οτι είμαι μόνη μου και τα κάνω όλα..!

Σήμερα πήγαμε με την μαμά μου και τον άντρας της και βάψαμε το σπίτι στο Γέρακα γιατί στις 23 θα μετακομίσει το ζευγάρι που το νοίκιασα! Θα μου πείτε δεν μπορούσες να φέρεις άνθρωπο? χαχα! Προτιμώ να τα φάω αλλού, και όπου πιάνει το χέρι μου και μπορώ το κάνω!!!

εισαι πολυ τυχερη!!εγω δεν εχω παραπονο με προσεχει, ειναι χαμηλων τονων, δεν γκρινιαζει, ουτε μου φωναζει γενικα δεν μου χαλαει χατηρι αλλα αμα εχει κατι στο μυαλο του δεν μπορω να του το βγαλω με τιποτα..ασε που θελει να περνει (τουλαχιστον ετσι να φαινεται ) οτι αυτος περνεις τις αποφασεις..οτι αυτος ειναι ο αντρας..Η ξαδελφη μου, μου λεει να κανω ετσι τα πραγματα ωστε να φαινεται οτι ειναι δικες του οι αποφασισεις..αλλα ποτε δεν ημουνα τοσο διπλωματισα,τοσο καπατσα αλλα δεν ξερω και αν μπορω ναγινω..θελει κοπο..

χαχαχα Τον Γάμο Αλά Ελληνικά τον έχεις δει???

Καλησπέρα!!!!!!

Αχ έχετε γράψει τόσα πολλά που δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω!

Kelly σαφώς και δεν γίνεται αυτό που θέλει! Ο δικός μου για την ακρίβεια και όταν έρχεται τα αφήνει όλα πάνω μου, σε σημείο που μαλώνουμε! Και δεν εννοώ τις δουλειές(οπου βοηθάει και με το παραπάνω) αλλά άλλα θέματα. Π.χ έχω θέμα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, θα μου πει "πάρε εσύ τηλ εγώ δεν ξέρω τι να τις πω". Και γίνομαι έξαλλη εννοείται, λέω δεν φτάνει που είμαι και άντρας και γυναίκα και όλα όταν λύπει, θα έχω και όλο το άγχος όταν είναι εδώ???

Τώρα όσο αναφορά το τι κάνω εγώ που είμαι εδώ! Κάνω τα πάντα! Και για καφέ θα πάω και με τις φίλες μου θα βγω και όλα, έχω φίλη με συνάδελφο άντρα που όλο το εξάμηνο είχε πάει για ένα καφέ με μια ξαδέλφη της! Συγνώμη αλλά έτσι δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση. Ο άντρας μου, μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη(αν δεν μου είχε θα ήταν δυστυχισμένος) γιατί για κάποιον που είναι μακριά η ζήλια μπορεί να τον αρρωστήσει.. Βέβαια είμαι απόλυτα ειλικρινείς μαζί του, ξέρει τα πάντα και ας είναι στην άλλη άκρη του κόσμου!

Όσο για το θέμα του τι γίνεται με τους ναυτικούς στα λιμάνια, θα σας το πει και η pashalitsa, εγώ 2 φορές που πήγα δεν είδα τπτ ύποπτο, μόνο κάποιοι ανθυποπλοίαρχοι έβγαιναν το βράδυ που δεν είχαν και τπτ σοβαρό και ο μάγειρας είχε βγει ο οποίος είχε 3 δόντια όλα κιόλα!!! χαχαχα! Οι αξιωματικοί που βγήκα και μαζί τους σε σούπερ μάρκετ πήγαν, για φαγητό, και για να ψωνίσουν τις λίστες που τους είχαν στείλει οι γυναίκες τους! Δεν έχω κάνει καμία συμφωνία να οτι δεν θέλω εξώγαμα και αρρώστιες, η συμφωνία μας είναι οτι όπως εγώ είμαι εντάξει απέναντί του έτσι οφείλει να είναι και αυτός, γιατί αν αυτός έχει μια ευκαιρία να κάνει κάτι εκεί εγώ έχω 100! Πάντως μεταξύ μας αυτά γινόταν παλιά, που έμεναν στα λιμάνια 10-20 μέρες και είχαν τον χρόνο να κάνουν ότι θέλουν, έλειπαν και 2-2,5 χρόνια.. Τώρα που η φόρτωση γίνεται σε 30 ώρες και πρέπει να είναι εκεί, τι να πρωτοκάνουν? Α εκεί που πιστεύω οτι γίνεται το έλα να δεις είναι τα κρουαζιερόπλοια(πασχαλίτσα πες!) εκεί εκτός απο την κονσομασιόν που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, εκτός απο όλο αυτόν τον κόσμο που είναι μέσα, έκτος απο το πλήρωμα που έχει, πάνε και σε απίστευτα λιμάνια, ο δικός μου που πάει στην Αλγερία, που να πάει??? Στα περισσότερα λιμάνια απαγορεύεται να κατέβουν και η στεριά δεν φαίνεται ούτε με κιάλια.. Πάντως αν ο άλλος θέλει να στην κάνει, στην κάνει είτε είναι μακρυά είτε είναι κοντά..

*Τζίνι και ο άντρας μου μου το έχει πει οτι ο μόνος τρόπος για να μπουν είναι μέσα απο την προπέλα.

καλα ασε αυτο με τα κρουαζεριοπλοια θα σου πω και εγω..ο φιλος μου ηταν 10 χρονια εκει,,,το τι μου ειχε πει δεν φανταζεσαι..οχι με τους επιβατες απαγορευεται πια αλλα με το προσωπικο γινεται χαμος...τα κοριτσια την πεφταν γενικα ασυστολα..δεν ειναι και λιγο εκει που κοιμασαι με αλλες 2 και 3 κοπελες να βρισκεσαι στην καμπιναρα του πλοιαρχου και του υποπλοιαρχου και να τα εχεις ολα πληρωμενα ;),,ασε που σε καθε μπαρκο μπαιναν και καινουργιες και ειχαν μεγαλη γκαμα επιλογων..εμενα μου ελεγε ηταν οποιος προλαβει,,,αστα

ασε που εχω δει και φωτο, ολες πιτσιρικες και ολες κορμαρες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...