Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους, εψαχνα να βρω καποιες κοπελες που εχουν σχεση ή ειναι πντρεμενες με ναυτικο για να ρωτησω και εγω κατι που θελω γιατι μονο εσεις που το ζειτε αυτη την κατασταση μπορειτε να με βοηθησετε. Ειμαι 32 χρονων και εχω σχεδον 2 χρονια σχεση με ναυτικο( καπετανιος-τωρα ειναι το πρωτο του ταξιδι σαν καπετανιος),και εχω περασει 1 ταξιδι 4 μηνων και αλλο ενα 7 μηνων.

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης :

τι χαρακτηρες ειστε δυνατες ή ευαισθητες?ειχατε μαθει να τα κανατε ολα μονοι σας ή στηριζοσασταν στους γονεις σας?

και μια ερωτηση για τις παντρεμενες: μενετε κοντα στους δικους σας΄? γιατι εμεις σε μια συζητηση που ειχαμε, εγω ηθελα να ημουνα κοντα στους γονεις μου για να με βοηθανε ή οταν θα λειπει να πηγαινω στους γονεις μου και εγινε χαμος..θεωρει οτι απο την στιγμη που θα παντρευτω πρεπει να τα κανω ολα μονη μου και να μην στηριζομαι στο γονεις μου,δεν ειναι λιγο υπερβολικος?

Είναι αλήθεια ότι οι ευαίσθητοι χαρακτήρες υποφέρουν απερίγραπτα από την έλλειψη του συντρόφου για τόσο καιρό. Μπορεί να σε φτάσει να αρρωστήσεις αυτό το πράγμα αν δεν κάνεις προσπάθειες να το ελέγξεις... Εγώ προσωπικά, όντας τρομερά ευαίσθητη, έχω περάσει όλες αυτές τις ανησυχίες και μεγάλο πακέτο θλίψης... Έκανα τα πάντα, προσπαθήσαμε και να μείνει εδώ κοντά σε γραμμή Ελλάδα-Ιταλία (με δική μου γνωριμία), μπήκε σε κρουαζιερόπλοια (με δική μου γνωριμία) και γενικά πέρασα πάρα μα πάρα πολλά στη ζωή μου. Συμπέρασμα: Αν η ζωή της γυναίκας δεν είναι δραστήρια και γεμάτη όσο λείπει ο άντρας, τα πράγματα είναι σκούρα. Βοηθάει πολύ όταν έρχεται παιδί, σου γεμίζει τη ζωή με διαφορετικό τρόπο και οι προτεραιότητες και ο τρόπος σκέψης αλλάζει.

Kelly78 θα σε συμβούλευα να μην κάνεις δηλώσεις από τώρα για το τί ακριβώς θα γίνει όταν θα κάνετε παιδιά. Πολύ απλά ούτε εκείνος έχει ιδέα του πόση ανάγκη θα έχεις εσύ τότε και τα βλέπει με άλλο τρόπο τα πράγματα... Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα που θα φύγει και θα σε αφήσει με το μωρό, θα παρακαλάει να υπάρχει κάποιος πίσω και να σε φροντίζει αλλά αυτό δεν θα το καταλάβει παρά μόνο τότε... Είναι αλήθεια ότι οι ναυτικοί χρειάζονται γυναίκες που να τους εμπνεύσουν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να τα βγάλουν πέρα όσο λείπουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της οικογένειας. Αν από τώρα αρχίσεις να τον αγχώνεις και να τον κάνεις να αισθανθεί ότι το σπίτι σας θα είναι ταυτόχρονα και σπίτι των γονιών σου, θα νιώσει άβολα, ότι δεν καταλαβαίνεις δηλ. ότι δημιουργείς ΝΕΑ οικογένεια για την οποία είσαι ΕΣΥ υπεύθυνη. Αν νιώσει ασφαλής ότι τα βγάζεις πέρα και εφόσον θα έχει καλές σχέσεις με τους δικούς σου, όταν θα έρθει η ώρα της ανάγκης της πραγματικής, δε θα φέρει αντιρρήσεις.

Κορίτσια, δεν είναι απλή η απόφαση να παντρευτείς (ή και απλά να είσαι δευσμευμένη) με ένα ναυτικό της ποντοπόρου ναυτιλίας. Δεν είναι καθόλου απλό θέμα. Αποφασίζεις να κάνεις τη μοναξιά καλύτερή σου φίλη... Ακόμα και αν γεμίζεις τη μέρα σου, τη νύχτα το κρεβάτι είναι άδειο και η μόνη ελπίδα είναι να πέφτεις ξερή από την κούραση για να μην σκέφτεσαι, να μην υποφέρεις κλπ. Μιλάμε τώρα για να είσαι σωστή με τον άλλον γιατί ξέρω και γυναίκες ναυτικών που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και μου έχουν πει "το κάθε πρόβλημα έχει μια εύκολη λύση" και φυσικά μια χαρά την περνάνε...:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

epitelous milisame ton pira egw kai ton petixa meta apo apires prospathies......itan mes ta nevra kai ksespase panw mou tous exoun liwsei apo tin zesti kai tin doulia afto katalava apo ta liga pou eipame....

ΟΚ, τώρα τον πήρες, είδες ότι είναι καλά, άσε εκείνον να κάνει την κίνηση του... Άσε να σε πάρει εκείνος τηλ. μην τον ζορίσεις άλλο...

koritsia exw kai ena allo thema o dikos mou einai poli anasfalis logiko......ekei pou einai alla ti na kanw otan me rwtai diafora an piga gia banio an vgainw kai me rwtai me eirwnia.....episis pws na ton kanw na boresei ligo na katalavei kai tin diki mou thesi???????????????????????????????den kserw pws na tou milaw gia na ton kanw na katalavei oti den prokeitai na paw me allllllonnnnnnn oso lipi!!!!ti na kanw?????????

καλημερα!!! θαλια μου αρεσε το τελευταιο οτι ειναι ανασφαλης.. ολοι ειναι μηπως εμεις δεν φρικαρουμε οταν ειναι σε λιμανι και βγαινουν εξω? αυτο το θεματακι το ειχα και εγω στην αρχη με επαιρνε και μιλουσαμε και ολα ηταν οκ ετσι και με επαιρνε και με πετυχαινε βραδυ εξω στραβωνε και εκλεινε πολυ γρηγορα και καλα εξω εισαι αντε καλα να περασεις καλο σου βραδυ.. μια δυο δεν αντεξα γιατι παρολο που εβγαινα ζοριζομουν που εβλεπα αλλους μαζι και εγω μονη, δεν ηταν οτι περνουσα και καλα. και του λεω ενα βραδυ την επομενη φορα που θα μου μιλησεις με αυτον τον τροπο τελειωσαμε, δεν φτανει που με εχεις αφησει μονη στο σπιτι δεν θα βγω και εξω? και του ειπα δεν σου εχω δωσει δικαιωμα να παρεις και να μην απαντησω η κατι τετοιο οποτε θα μου μιλας οπως πρεπει, και δεν το ξαναεκανε καταλαβε. το βασικο ειναι να εχεις το νου σου οταν εισαι εξω μην παρει και δεν απαντησεις γιατι τοτε σκεφτεται διαφορα, αλλιως αμα και εξω που εισαι το σηκωνεις και του μιλας κανονικα και χωρις να βιαζεσαι δεν εχει λογο να γκρινιαζει...

καταλαβαινουν και πολυ καλα οτι περναμε δυσκολα γι αυτους και στις αρχες θελουν να τους ζορισεις και λιγο γιατι αμα τον μαθεις ετσι αστα μετα... φιλη μου που η σχεση τησ ηταν εδω σκεφτοταν και στο περιπτερο να παει αρρωστια!! να καταλαβει οτι κυκλοφορεις χωρις να κανεις κατι πονηρο απλα για να περνας λιγο καλυτερα την ωρα σου με φιλους και παρεες

Διαφημίσεις

τινα μου καλημερα και σε σενα δεν σε ξεχασα προχθες σου εγραψα ολοκληρο μηνυμα και ηρθε το αφεντικο και το εκλεισα και δεν προλαβα να το στειλω..

ειναι δυσκολα το ξερω μια συμβουλη θα σου δωσω μηπως μπορεσω να σε βοηθησω.. ηρεμησε πρωτα απο ολα αυτο και εσυ και ο αντρασ σου. γιατρος στην κολλητη μου της ειπε οτι πλεον οι νεοι απο το αγχος που εχουν δεν πιανουν ευκολα παιδια. ειναι ο πρωτος παραγοντας, το εζησα με πρωτη μου ξαδερφη που ειχε μια ατυχια στην πρωτη εγκυμοσυνη και παλευε ενα χρονο να πιασει παιδι, μολις ηρεμησανε και ασχοληθηκανε με αλλα πραγματα ηρθε.

δεν ξερω ακριβως ποιο ειναι το προβλημα αλλα αμα εισαι τοσο μικρη ηλικειακα μην πανικοβαλεσαι, προσπαθησε πρωτα να ηρεμησεις και κοιτα να περνας και να εισαι καλα με τον αντρα σου και ολα θα φτιαξουν. γιατι πολλες φορες οι γιατροι για το κερδος σε αγχωνουν περισσοτερο απο οσο πρεπει.. εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που μετα απο εξωσωματικες που δεν ειχαν αποτελεσμα κανανε παιδι φυσιολογικα.. οποτε μην απελπιζεσαι .. υπαρχει και θεος .. αγαπη να εχετε μεταξυ σας και ολα θα γινουν

God kveld fra vakre Norge!

Καλησπέρα από την όμορφη Νορβηγία σε όλες σας! Εμ τι νομίζατε ότι επειδή έφυγα για τα ξένα δεν θα παρακολουθούσα και το καφέ μας? :D

Χαζεύω στο ιντερνετ και είπα να μπω να σας χαιρετήσω! Επιστρέφω αύριο το βράδυ και ήδη δεν μιλιέται ο δικός μου! Έχουμε περάσει ένα μαγικό σκ εδώ και προσπαθώ να μην θυμάμαι ότι την τετάρτη θα βρίσκομαι και πάλι μακριά του.. και πάλι στο γραφειο..

Πάρος τέλεια τα νέα σου! Καλοφάγωτα τα χρήματα! Με το καλό να δεχτείς και τον αντρα σου!

Πασχαλίτσα να κανονίσεις οπωσδήποτε να έρθεις εδώ! Μαγικός τόπος με πολύχρωμες ευχάριστες εικόνες! (Μόλις επιστρέψω θα σας γράψω κατεβατό)

Θάλια προτείνω να ξεκαθαρίσεις τώρα που είναι νωρίς ότι έχεις κι εσύ ζωή και ότι όσο δύσκολο είναι για εκείνον που είναι μακριά άλλο τόσο είναι και για σένα και ότι σίγουρα είσαι η Πηνελόπη του..αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλειστείς και σε 4 τοίχους!

Σολαρουίτα, Τζίνι τι κάνετε? Τζινι με το καλό να δεχτείς τον άντρα σου!

Τίνα29 κουράγιο! Εύχομαι σύντομα να έχετε ευχάριστα νέα και ένα μπεμπέ στην αγκαλιά σας!

Ένα θερμό καλοσώρισμα και για τις νέες συμφορουμίτισσες!

pasxalitsa καλησπερα!

θα ηθελα να σε ρωτησω κατι και σε ολα τα κοριτσια και θα ηθελα να μου απαντησετε με το χερι στην καρδια: αν γυριζαμε το χρονο πισω θα κανατε παλι αυτη την επιλογη?

εγω διαλεξα αυτον τον ανθρωπο γιατι μου φερεται πολυ καλα, με προσεχει με αγαπαει και μεχρι τωρα εχει κανει παρα πολλα για μας...ειδικα αμα εχεις γνωρισει πολλους μαλ....ες μπορει να εκτιμησεις πολλα πραγματα, γιατι για μενα πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος και πως μου φερεται.. βεβαια εχει ενα ελλατωμα και δεν ξερω αν ισχυει και σε σας αυτο..επειδη στο καραβι περνει ολες τις αποφασεις αυτος καπως ετσι πολλες φορες φερεται και σε μενα..θελει πολλες φορες να γινετε το δικο του 'η τουλαχιστον οπως το εχει στο μυαλο του ειδικα σε σοβαρα θεματα και αυτο πολλες φορες με πληγωνει πολυ...

Διαφημίσεις

Merjana καλή επιστροφή! Χαίρομαι που πέρασες καλά στην πανέμορφη Νορβηγία... Γι΄αυτές τις όμορφες αποδράσεις πεθαίνω μιλάμε... Αλλά δεν μου κάθονται τελευταία... Όλο αναποδιές... Αντί να μπαρκάρω εγώ ξεμπαρκάρει αυτός!:D

Έχω κάνει χιλιάδες φορές στον εαυτό μου την ερώτηση αυτή... Τί θα έκανα αν γυρνούσα πίσω το χρόνο...

Ακούστε κορίτσια: Το να πάρεις τη σωστή απόφαση είναι κάτι το σχετικό από ότι έχω καταλάβει... Το να γυρίσω 18-20 χρόνια πίσω και να ρωτήσω τον εαυτό μου αν έκανα καλά, είναι μάλλον άτοπο. Γιατί έχω ακολουθήσει μια Α διαδρομή στη ζωή που θα ήταν αδύνατο να τη γνωρίζω αν δεν την είχα ζήσει... Και μετά, με τί να τη συγκρίνω;;; Με μια διαδρομή Β που δεν γνωρίζω αλλά ΥΠΟΘΕΤΩ πως θα εξελισσόταν;;; Μπορεί να παντρευόμουν έναν καθηγητή πανεπιστημίου και να έμενα χήρα στα 30 ας πούμε (έτυχε σε κοπέλα στο φόρουμ δίπλα). Το πιο σωστό είναι να κρίνω αν πήρα τη σωστή απόφαση ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. Αλλιώς δεν έχει νόημα... Με δεδομένες λοιπόν τις τότε συνθήκες (είχα πάρα πολύ σοβαρα οικογενειακά προβλήματα) και τα τότε συναισθήματά μου (αγάπησα τον άντρα μου τόσο πολύ που φοβόμουν ότι τόση ευτυχία -μετά από πολύ πόνο στη ζωή μου- είναι ύβρη και θα έρθει καταστροφή), κρίνω ότι σωστά έπραξα τότε.

Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε σε όλες τις σοβαρές αποφάσεις. Να τα βάλετε όλα σε μια ζυγαριά και να προσπαθήσετε να είστε ακριβοδίκαιες. Να μείνετε με ένα ναυτικό μόνον αν αξίζει πραγματικά τον κόπο ο άνθρωπος αυτός. Αν σας κάνει να νιώθετε τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη, που δεν μπορείτε να τον βγάλετε από τη ζωή σας. Έτσι τουλάχιστον, ακόμα και αν δεν εξελιχθούν καλά για διάφορους λόγους τα πράγματα, θα πείτε "ναι άξιζε, γιατί έζησα μια μεγάλη αγάπη".

Και κάτι τελευταίο: Πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου από το να αποφασίζεις αν θα μπεις σε μια σχέση-γάμο, είναι το να ξέρεις να αποφασίζεις αν και πότε θα ΒΓΕΙΣ αν χρειαστεί...

pashalitsa πρεπει να περασες πολλα..και τοτε που τα ταξιδια ηταν μεγαλυτερης διαρκειας..εμενα ευτυχως κανονικα τα ταξιδια του ειναι 5 μηνες να λειπει και 2 και κατι να ειναι εδω..μεχρι στιγμης το αντεχω..βεβαια καποια σαββατοκυριακα περνανε δυσκολα...ασε που εχω και τους γονεις μου που μετα απο 2 χρονια σχεσης τωρα το πηραν αποφαση οτι εχω σχεση με ναυτικο διοτι ειχα και αυτο το προβλημα,απιστευτοι καυγαδες..

σε ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλες..

Εγώ τους καταλαβαίνω τους γονείς σου... Τώρα που έχω γίνει κι εγώ μάνα, μπορεί και να έκανα κι εγώ όχι καυγάδες στο παιδί μου αλλά σίγουρα κάποιες σοβαρές συζητήσεις... Να σε προφυλάξουν προσπαθούν από τη μοναξιά και από τις δυσκολίες...

Κι εμένα οι δικοι μου δεν ήθελαν να πάρω ναυτικό (για την ακρίβεια έγινε ο χαμός) αλλά όταν τον γνώρισαν καλά τους σκλάβωσε ο τρόπος του και δεν ξαναμίλησαν. Ταξίδεψε ο θείος μου με τον άντρα μου και έλεγε μετά σε όλους ότι ο άνθρωπος είναι "διαμάντι"! Και να σκεφτείς ότι είμαι από σόι ναυτικών και ο πατέρας μου ταξίδευε μέχρι τα 4-5 μου χρόνια. Και τότε της πέταγα στα μούτρα της μάνας μου "μη μιλάς κι εσύ ναυτικό πήρες!" ενώ τώρα έχω καταλάβει ότι προσπαθούσε να με προφυλάξει από τις δυσκολίες που η ίδια είχε ζήσει... Και τότε τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα...

Αν έχω ζήσει πολλά στη ζωή μου;;; Ναι, πολλά και έντονα. Μια θαλασσοταραχή απίστευτη... Έχω βρεθεί και στο ζενίθ και στο απόλυτο ναδίρ...

Έχω μετανιώσει απίστευτα που δεν κράταγα ημερολόγιο με τις ταξιδιωτικές μου εντυπώσεις από τα μέρη που επισκέφθηκα... Μεγάλο λάθος... Ο χρόνος σβήνει πολλά από τη μνήμη... Και έκανα τόσο πολλά ταξίδια και εκδρομές στα κρουαζιερόπλοια... Και έχω και πολύ κακή σχέση με τη φωτογραφία...:-(

Τζίνι έχω χάσει το μυαλό μου εδώ πάνω!

Με το καλό να φύγει εννοούσα και να επιστρέψει το συντομότερο ξανά στην οικογένεια του ο σύζυξ!

Φιλάκιαααααα

το καταλαβα οτι παει. το εχασες το κορμι κ το μυαλο πατριωωωωτη!!!

koritsia exw kai ena allo thema o dikos mou einai poli anasfalis logiko......ekei pou einai alla ti na kanw otan me rwtai diafora an piga gia banio an vgainw kai me rwtai me eirwnia.....episis pws na ton kanw na boresei ligo na katalavei kai tin diki mou thesi???????????????????????????????den kserw pws na tou milaw gia na ton kanw na katalavei oti den prokeitai na paw me allllllonnnnnnn oso lipi!!!!ti na kanw?????????

λοιπον. η ζωη προχωραει. δεν μπορει εκ των πραγματων να μπεις σε ενα κελι οπως αυτος οταν ταξιδευει, κ ειναι κατι που κ ο ιδιος ξερει πολυ καλα. να του δειξεις απλα οτι τον σεβεσαι κ εκτιμας αυτο που εχετε.

το κλειδι ειναι να κατρατε τις σωστες ισσοροπιες.

κοπελες μου η ειλικρινεια ειναι κατι που εκτιμουν οι ναυτικοι λογω των εφημερων σχεσεων που εχουν, δυστυχως λογω επαγγελματος. κ δεν μιλαω για το σεξουαλικο κομματι, μην παρεξηγηθω! για ρωτηστε τους ποσους φιλους εχουν κανει στα μπαρκα τους, ποσους φιλους ειχαν στη στερια κ με ποσους απο οοολους αυτους χασανε αναγκαστικα επαφες? για να καταλαβετε λιγο κ την ψυχολογια τους. επειτα ξεχνατε ενα πολυ σημαντικο κομματι. τη δουλεια που κανουνε. διαχηριζονται κ ειναι υπολογοι για παρα πολλες ανρθωπινες ζωες κ για περιουσιες εκονταδων δολαριων. ενα λαθος να κανουνε κ εχει καταστραφει η καριερα τους κ η ζωη τους για παντα!

σας ειπα λεπτομερειες γαι το πλοιο που ηταν ο χασμπανος? που μπηκαν οι λαθρεπιβατες απο την προπελα στο αγκυροβολιο στη νιγηρια?????

κοψανε τα καγκελα με πριονι απο το rudder trank, (ρωτα τον αντρα σου πασκουαλ, θα καταλαβει τι λεμε) σημειο που κατεβαινουν μονο ειδικοι τεχνικοι για να δουνε αν υπαρχει καποιο προβλημα. στο λιμανι δεν ειδε κατι καποιος, γιατι τα ισιωσανε να μην τους παρουν χαμπαρι. κ ειχε φουσκοθαλασσια στον απωπλου κ μετα. αρχισαν να χτυπανε για να τους ακουσουν. ερυρθος σταυρος δεν σηκωθηκε στον αερα γιατι φοβηθηκε επαπειλουμενη πειρατεια! ο ενας λαθρεπ. μισοπεθαμενος εφτασε στο καπε ταουν. ο καπτεν αλλα κυριως ο υπ/ρχος ειναι υπολογος αυτη τη στιγμη στην εταιρια κ θα κριθει το μελλον του κατα την επιστροφη του. κ τι να εκανε ο ανθρωπος δηλ? να μπαινει πριν τον απωπλου εκει ερπειν? ειναι ομως υπευθυνος για την ασφαλεια του πλοιου! ετσι δεν ειναι?!

ειναι δυσκολη η θεση του αυτη την στιγμη.

(για φαντασου να ειχε στο μυαλο του κ τον καυγα με τη γυναικα-συντροφο του εν πλω!)

τα λεω απλα για να καταλαβετε κ το ποιον τη δουλεια τους. δεν ειναι ολο χαχχαχαχα κ χουχουχουχ κ γκομενες. δοκιμακια μπορει να τα κανουν αυτα. σοβαροι ανθρωποι δεν επικεντρονονται μονο εκει.

κ το εχω ξαναπει.

αν αγαπας καποιον, ξερεις κ να συγχωρεις.

αν δεν μπορεις να συγχωρεσεις, τον αφηνεις ελευθερο, παλι τον αγαπας. ελευθερωνεσαι κ εσυ;)!

με την κομπαρα μου ξερετε τι λεμε?

μη μας φερετε καμια αρρωστια σπιτι κ κανενα ασχετο αδερφι στα παιδια μας!:tongue:

κατα τα αλλα μια χαρα σας τα ειπε κ η πασχαλιτσα μας.

αυλα κ σολαρις που ειστε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...