Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Στην Κίνα η επικοινωνία είναι δύσκολη και πανάκριβη χωρίς το πρόγραμμα passport της vod. Λοιπόν, βρες το δορυφορικό και πες του ότι ανησύχησες πολύ και γι΄αυτό τον έψαξες! Κοίτα να εξομαλύνεις κάπως τα πράγματα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια την καλησπέρα μου!

Δεν ειμαι μεγαλο διαστημα στο φορουμ κι ετσι δε σας ειχα ανακαλυψει!

Χρειαζομμαι τη συμπαρασταση σας....Ειμαι κι εγω συζυγος ναυτικου τυπικα εδω και 3 χρονια και ατυπα εδω και 8 χρονια.

Αντιμετωπιζουμε προβλημα υπογονιμοτητας κι ετσι εχουμε καταφυγει στην εξωσωματικη.Περυσι το καλοκαιρι οταν μαθαμε το προβλημα υστερα απο εξετασεις,με πηρε πολυ απο κατω,μα παρα πολυ και εκανα προσπαθειες μεσα στην μοναξια μου να ανακαμψω...ο συζυγος εφυγε μια βδομαδα μετα τα ασχημα νεα κκι εγω εμεινα στο κενο!

Εμαθα τα πάντα για την εξωσωματικη,διαβασα οτι υπηρχε στο ιντερνετ σε ελληνικα,αγγλικα και γαλλικα,εκανα φιλες με το ιδιο προβλημα απο ενα αλλο site μιας εκ των οποιων της βαπτισα και το κοριτσακι πριν λιγες μερες και κοντεψα να παρω πτυχιο γυναικολογου.Εντελει καναμε εξωσωματικη και αποτυχαμε και τωρα τον περιμενω να γυρισει για να ξαναπροσπαθησουμε.Ειναι μια πολυ δυσκολη φαση,δυσκολη για να ην περνας χωρις τον συντροφο σου που και σ αυτη την περιπτωση ενα τηλεφωνο δεν ειναι αρκετο!

Προσπαθω να αντλω δυναμη απο την αγαπη που εχω στον αντρα μου!Υπαρχει καποια απο σας που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα κι οσες συλλαβατε φυσιολογικα μετα απο ποσο καιρο τα καταφερατε;;;

Θα χαρω να μιλαμε στο εξης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αααααα κοίτα να δεις, τώρα με θίγεις!!! (Έχω καταγωγή από τη Σαντορίνη) Δεν έχει παραλίες η Σαντορίνη; Εγώ δεν αλλάζω τον Περίβολο -Περίσσα με τίποτα στον κόσμο!!! Καλέ που το έχεις το σπιτι; Εγώ είμαι από Ακρωτήρι αλλά σπίτι δεν έχουμε, μόνο γη...

Όσο για το κινητό, το κόψαμε, το κάναμε καρτοκινητό το δικό του και ησυχάσαμε! Τώρα φροντίζει να ζητάει κάρτες από τον πράκτορα στην Αμερική ενώ μέχρι τώρα βρίσκαμε το κινητό εύκολη λύση και έφευγαν 500ρια για πλάκα! Ε, τέλος αυτά! Και ο δικός μου ακριβώς τα ίδια λέει για τα λεφτά για τα δορυφορικά. Η αλήθεια είναι ότι ο δικός μου δεν έχει κανένα άλλο έξοδο, μα κανένα όμως! Οπότε τί να του πω, γιατί παίρνεις και μιλάμε μισή ώρα τη μέρα;;;

Πάρος, σε καλή μεριά τα έξτρα, καλοφάγωτα! Να κάνετε πολλές πολλές διακοπές να τα ευχαριστηθείτε!:D Πάλι καλά, νόμιζα ότι καταργήθηκαν και αυτά...

Xaxaxa! Πραγματικά δεν έχει καθόλου παραλίες όμως, ο Περίβολος είναι συμπαθητικός αλλά κάνεις ένα βήμα και πνίγεσαι.. Το σπίτι το έχει ο συζυγούλης στην Μεσαριά.. Εμένα μου αρέσουν οι αμμουδιές με τα γαλάζια νερά..! Και δυστυχώς η Σαντορίνη έχει κοτρόνες μαύρες!

Και εμένα ο καημένος κανένα άλλο έξοδο δεν έχει (και που να το βρει μέσα στο καράβι)..

Πασχαλίτσα δεν θα πας καθόλου?? Η θα έρθει και εσένα ο σύζυγος??

Fei περαστικά στον μικρούλη!!!

Tina υπομονή.. Είναι δύσκολα φαντάζομαι αλλά μην σε παίρνει απο κάτω, θα έρθει το μωρουλίνι μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά, εγώ μάλλον είμαι άλλη περίπτωση, η μικρή ήρθε με την τρίτη προσπάθεια, (δλδ τον τρίτο μήνα ελεύθερου) και ο μικρός με την πρώτη!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Xaxaxa! Πραγματικά δεν έχει καθόλου παραλίες όμως, ο Περίβολος είναι συμπαθητικός αλλά κάνεις ένα βήμα και πνίγεσαι.. Το σπίτι το έχει ο συζυγούλης στην Μεσαριά.. Εμένα μου αρέσουν οι αμμουδιές με τα γαλάζια νερά..! Και δυστυχώς η Σαντορίνη έχει κοτρόνες μαύρες!

Και εμένα ο καημένος κανένα άλλο έξοδο δεν έχει (και που να το βρει μέσα στο καράβι)..

Πασχαλίτσα δεν θα πας καθόλου?? Η θα έρθει και εσένα ο σύζυγος??

Fei περαστικά στον μικρούλη!!!

Tina υπομονή.. Είναι δύσκολα φαντάζομαι αλλά μην σε παίρνει απο κάτω, θα έρθει το μωρουλίνι μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά, εγώ μάλλον είμαι άλλη περίπτωση, η μικρή ήρθε με την τρίτη προσπάθεια, (δλδ τον τρίτο μήνα ελεύθερου) και ο μικρός με την πρώτη!

Βρε Πάρος, πήγαινε στη Χρυσή Ακτή της Πάρου τότε και μη με φουρκίζεις! Ακούς εκεί στα δυο βήματα πνίγεσαι!!! Και είσαι και κολυμβήτρια! Άντε, συγχύστηκα! :tongue::)

Λοιπόν, ενδέχεται να έρθει ο σύζυγος για πολύ λίγο τον Αύγουστο. Το έχει ζητήσει από το Γενάρη εδώ τέλος Αυγούστου, αν τον άφηναν θα το είχε κάνει συνεχόμενο... Τέλος πάντων, τελευταία στιγμή θα δείξει, ως συνήθως σε αυτή τη δουλειά... Επίτηδες το καθυστερώ και για το σπίτι για να είναι εδώ... Αν δεν έρθει θα δούμε...

Διαφημίσεις

Χρειαζομμαι τη συμπαρασταση σας....Ειμαι κι εγω συζυγος ναυτικου τυπικα εδω και 3 χρονια και ατυπα εδω και 8 χρονια.

Αντιμετωπιζουμε προβλημα υπογονιμοτητας κι ετσι εχουμε καταφυγει στην εξωσωματικη.Περυσι το καλοκαιρι οταν μαθαμε το προβλημα υστερα απο εξετασεις,με πηρε πολυ απο κατω,μα παρα πολυ και εκανα προσπαθειες μεσα στην μοναξια μου να ανακαμψω...ο συζυγος εφυγε μια βδομαδα μετα τα ασχημα νεα κκι εγω εμεινα στο κενο!

Εμαθα τα πάντα για την εξωσωματικη,διαβασα οτι υπηρχε στο ιντερνετ σε ελληνικα,αγγλικα και γαλλικα,εκανα φιλες με το ιδιο προβλημα απο ενα αλλο site μιας εκ των οποιων της βαπτισα και το κοριτσακι πριν λιγες μερες και κοντεψα να παρω πτυχιο γυναικολογου.Εντελει καναμε εξωσωματικη και αποτυχαμε και τωρα τον περιμενω να γυρισει για να ξαναπροσπαθησουμε.Ειναι μια πολυ δυσκολη φαση,δυσκολη για να ην περνας χωρις τον συντροφο σου που και σ αυτη την περιπτωση ενα τηλεφωνο δεν ειναι αρκετο!

Προσπαθω να αντλω δυναμη απο την αγαπη που εχω στον αντρα μου!Υπαρχει καποια απο σας που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα κι οσες συλλαβατε φυσιολογικα μετα απο ποσο καιρο τα καταφερατε;;;

Τίνα29 καλώς ήρθες! Βλέπω αντιμετωπίζεις τα ιατρικά θέματα ακριβώς όπως εγώ, παίρνοντας μάστερ δηλαδή πάνω στο θέμα!!!:D

Αν το 29 είναι η ηλικία σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος που έχεις αγχωθεί τόοοοσο πολύ. Εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα για να σου πω, απλά ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα με την εξωσωματική. Η επιτυχία της εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες όπως ήδη ξέρεις. Καλό κουράγιο λοιπόν και με το καλό να έρθει ο άντρας σου και να αρχίσετε πάλι την προσπάθεια...

ton pairnoume sto kinito kai egw kai i mama tou alla tipota kleisto edw kai meres mou exei pei oti den exoun katholou sima ekei pou einai...kai den exei kapio allo tilefwno.........den kserw ti na pw...na arxizw na anisixw????????demy82

βρε κουκλιτσα μου μην τρελενεσαι ετσι. οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια δεν εχουν σημα σε αρκετα σημεια, δεν θα ειναι στη γεφυρα αν ειναι σε λιμανι, αλλα να προσθεσω να προσεξεις μηπως εκτεθει ζητωντας εσεις το τφ του καραβιου απο την εταιρια.

(εχει τυχει να καουμε απο χυλο=πεθερα κ τωρα φυσαμε κ το γιαουρτιον;))

δεν ξερω αν θα σε ανακουφισω λεγοντας σου πως κ εμενα μου εχει τυχει να σφαχτουμε τφνικα κ να μην μιλησουμε 10 μερες! αλλα το ξεπερασαμε. κι ας ειναι πολυ μεγαλος γαιδαρος ο δικος μου χασμπανος!!

ελπιζω μεχρι τωρα να εχετε επικοινωνησει.

koritsia geia sas...afhste epese o mikros kai xtyphse sto kefali kai trexame alla to pio dyskolo htan to oti eprepe na to pw egw ston mpampa mm gt h mama htan me tn mikro sto nosokomeio thn wra pou phre...enta3ei ola kala bebaia troma3e kai epairne thl apo to doryforiko ws tis treis to brady...logika ta perissoter aploia exoun doryforiko...to kinhto dn boleuei se kapoia limania gt h xrewsh einai terastia...perysi plhrwsame 1400 gt epairne apo kina me 3 eurw to lepto...exoume kanei xrysh tn vodafone...

αφου ειστε καλα, ολα καλα. περαστικα σας!

φανταζομαι λαχταρα που πηρε ο πατερας σου, οταν δεν ειχε γυρισει κ η μαμα σου!

demi, εισαι καλυτερα με τις ανησυχιες σου?

Πάλι καλά, νόμιζα ότι καταργήθηκαν και αυτά...

στην costamare τα ειχαν κοψει, αλλα η metrostar τα τηρει ευλαβικα! ειχε κ το χουι η γιαννα να πουλαει κ να αγοραζει κ τα προσεχε παντα τα παιδια της, ασε που κ σε παραλαβη δινει δωρο ενα μηνιατικο!

τωρα ομως δεν ξαναπουλαει λενε οι εγκυρες πηγες, γιατι τα containers ειναι το μελλον (λενε τωρα!)

καλως ηρθες!

εχει το ιδιο προβλημα κ η μια αδερφουλα μου. αλλα δεν ειναι παντρεμενη με ναυτικο. ειναι πολυ ψυχοφθορο κ το ξερω. με χαλαει πολυ να βλεπω ετσι την αδερφη μου. κ ειναι κ αυτοι στην αρχη ακομα. μια προσπαθεια εξωσωματικης κ δυο σπερματεγχησεις. στην μια σπερμ. επιασε, αλλα παλλινδρομησε δυστυχως. το σεπτεβρη θα κανουν νεα προσπαθεια με σπερματ παλι.

ευχομαι πραγματικα να αντεξετε κ οι δυο αυτη την δοκιμασια που περνατε κ να πανε ολα καλα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπερα σε ολους, εψαχνα να βρω καποιες κοπελες που εχουν σχεση ή ειναι πντρεμενες με ναυτικο για να ρωτησω και εγω κατι που θελω γιατι μονο εσεις που το ζειτε αυτη την κατασταση μπορειτε να με βοηθησετε. Ειμαι 32 χρονων και εχω σχεδον 2 χρονια σχεση με ναυτικο( καπετανιος-τωρα ειναι το πρωτο του ταξιδι σαν καπετανιος),και εχω περασει 1 ταξιδι 4 μηνων και αλλο ενα 7 μηνων.

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης :

τι χαρακτηρες ειστε δυνατες ή ευαισθητες?ειχατε μαθει να τα κανατε ολα μονοι σας ή στηριζοσασταν στους γονεις σας?

και μια ερωτηση για τις παντρεμενες: μενετε κοντα στους δικους σας΄? γιατι εμεις σε μια συζητηση που ειχαμε, εγω ηθελα να ημουνα κοντα στους γονεις μου για να με βοηθανε ή οταν θα λειπει να πηγαινω στους γονεις μου και εγινε χαμος..θεωρει οτι απο την στιγμη που θα παντρευτω πρεπει να τα κανω ολα μονη μου και να μην στηριζομαι στο γονεις μου,δεν ειναι λιγο υπερβολικος?

καλησπερα σε ολους, εψαχνα να βρω καποιες κοπελες που εχουν σχεση ή ειναι πντρεμενες με ναυτικο για να ρωτησω και εγω κατι που θελω γιατι μονο εσεις που το ζειτε αυτη την κατασταση μπορειτε να με βοηθησετε. Ειμαι 32 χρονων και εχω σχεδον 2 χρονια σχεση με ναυτικο( καπετανιος-τωρα ειναι το πρωτο του ταξιδι σαν καπετανιος),και εχω περασει 1 ταξιδι 4 μηνων και αλλο ενα 7 μηνων.

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης :

τι χαρακτηρες ειστε δυνατες ή ευαισθητες?ειχατε μαθει να τα κανατε ολα μονοι σας ή στηριζοσασταν στους γονεις σας?

και μια ερωτηση για τις παντρεμενες: μενετε κοντα στους δικους σας΄? γιατι εμεις σε μια συζητηση που ειχαμε, εγω ηθελα να ημουνα κοντα στους γονεις μου για να με βοηθανε ή οταν θα λειπει να πηγαινω στους γονεις μου και εγινε χαμος..θεωρει οτι απο την στιγμη που θα παντρευτω πρεπει να τα κανω ολα μονη μου και να μην στηριζομαι στο γονεις μου,δεν ειναι λιγο υπερβολικος?

Διαφημίσεις

kelly 78 kalispera!!afto pou nomizw apo tin diki mou mikri empiria einai oti theloun na exoun mia ginaika dipla tous poli dinamiki pou na boroun na vasistoun epanw tous giafto mallon kai ton enoxlise afto pou tou protines

εσυ δεν μου απαντησες ? μενεις κοντα στους γονεις σου?και αν οχι πως ειναι να εισαι εντελως μονη σου μακρια?αντεχεται?

εσυ δεν μου απαντησες ? μενεις κοντα στους γονεις σου?και αν οχι πως ειναι να εισαι εντελως μονη σου μακρια?αντεχεται?

και αν υπαρχει παιδι και δουλευεις δεν πρεπει καποιος να σε βοηθησει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...