Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες!! θαλια καλωσ ηρθες.. παρος.. να πας σαντορινη λενε ειναι πολυ ρομαντικα!!!! (αστεια η προταση ε???) εκει θελω να παω και εγω με την πρωτη ευκαιρια!!! θαλια σε καταλαβαινω απολυτα και νομιζω οτι ολες ετσι νιωθουμε εμεισ φετος μειναμε μαζι κανονικα μετα τον αρραβωνα μεχρι περισυ μεναμε μαζι μονο οταν ηταν εδω και εχω μεινει μονη στο σπιτι και εχω φαει τρελες φρικες.. ωρες ωρες σκεφτομαι αν μαζευομασταν ολες σε μια πολη μια χαρα θα περνουσαμε... θα ειχαμε παρεα τουλαχιστον.. ειναι δυσκολα πολυ, οχι το οτι εισαι μονη σε ενα σπιτι οτι δεν εχεις και τον ανθρωπο σου κοντα. τωρα αυτο που λεσ για το βαρος μην το σκεφτεσαι και εγω στεναχωριεμαι αμα δεν μπορει να παρει καμια μερα αλλα μερικες φορες ειδικα στο λιμανι δεν εχουν χρονο. μια φορα εχω παει σε καραβι πριν κανενα μηνα για 4 μερες που ηταν στο αγκυροβολιο και μολισ μπηκαμε στο λιμανι την επομενη εφυγα, σου λεω τουσ λυπηθηκα ετσι οπως τουσ εβλεπα ολους, απο την κουραση ειχαν αλλαξει τα προσωπα τους. η ελενη απο τον βολο μα που ειναι γιατι χαθηκε?? χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia kalispera......

καλησπερα κ καλως ηρθες κ εσυ θαλεια.

ειναι φυσιολογικα αυτα που νιωθεις, αλλα ξερεις θελει υπομονη κ σωστο μπαλατζρισμα η σχεση για να στωθει.

paros. εισαι τυχερη ωρε! θα προλαβει να ξεβρωμισει απο το βερνικι? χλωμο το κοβω.

αν θετε για καπου κοντα να δειτε για πορτο χελι η' ναυπλιο.

να συ πω! φραγκοκυλερωνι η σπυπονοικοκυραιισσα!

ayla ανηφοριζεις εντελει? ποτε? καμια μαζωξη θα γινει ρε τσουπρες?

μαριαννου ετοιμασιες?

σολε πας τοσο πρωι για μπανιο οπως το ποστ η' απλα εκατσε?

μαλλον κατα τις 18 τουτουνου του μηνου τιγκανα ο χασμπανης.

ευτυχως αλλαξαν δρομολογιο κ δεν πιανει ηπα!

κανει σεμινερια καθημερινα μεχρι κ την αλλη τριτη. ριξτε καμια ιδεα κ κατα δω πλευρα, μπας κ παμε πουθενα (κοντα) ολη η οικογενια χωραφα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα και καλώς ήρθαν οι καινούριες κοπέλες!:D

Καλώς την και την πιτσιρίκα την κόρη ναυτικού!:D

Την Κορυδαλλιώτισσα που είναι στο Βόλο περιμένω να μου απαντήσει αλλά εξαφανίστηκε!:(

Πάρος νομίζω πληρώνεις πολλά στο νοίκι. Αυτή τη στιγμή νοικιάζεται στη Νέα Πεντέλη ψηλά, μεζονέτα καινούρια σε συγκρότημα με πέτρινες οικίες, 160 τμ στα 950. Εσένα 120 δεν είναι; Ε, ας στο πάει τουλάχιστον 900!

Πάλι καλά που βρήκες ενοικιαστή! Μπράβο, να γράψεις κανένα ΛΟΤΤΟ!!!:tongue:

Μακάρι να σου βγει καλή και να σου προσέχει το σπίτι...

Εγώ σε αυτό εδώ το σπίτι μέχρι και σίτες έβαλα παντού (τις κανονικές του αλουμινίου με την κάθετη κίνηση) και δε ζήτησα ένα ευρώ... Δεν έχω χαλάσει τίποτα, αντίθετα έχω πρόβλημα με την ποιότητα του σπιτιου, το ένα παράθυρο στην παιδική κρεβατοκάμαρα είναι μόνιμα σα θολό-βρώμικο (καινούριο μιλάμε) και μου είπαν αρχικά ότι φταίω εγώ που έριξα νερό με το λάστιχο και το έπλυνα και ότι μόνο με πανί τα πλένουν τα αλουμίνια!!!:shock::shock::shock:

Το τί μπούρδες έχω δει δε λέγεται εδώ μέσα! Το αποκορύφωμα ήταν όταν έφερα τον τεχνικό του ΟΤΕ να συνδέσει το ίντερνετ και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το καλώδιο από τη γραμμή του ΟΤΕ κοβόταν ξαφνικά μέσα στον τοίχο και δεν είχε συνέχεια στο σπίτι... Έφερα εδώ τον ηλεκτρολόγο που ανέλαβε το "έργο" της ανακαίνισης επέκτασης του σπιτιοθ και εμβρόντητη τον άκουσα να μου λέει ότι πέρασε τις καλωδιώσεις από τα πατώματα καθώς ΦΟΒΗΘΗΚΕ να σκάψει και να τα περάσει από τους τοίχους!!! Φοβόταν για τη ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των τοίχων αν έσκαβε για να περάσει τα καλώδια!!! Υπάλληλος της ΔΕΗ είδε τις ασφάλειες στον πίνακα και γέλαγε!!! "Είμαι σίγουρος ότι δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο τέτοια πράγματα πια!!!" μου είπε...

Το μόνο καλό είναι ότι δεν έχω πληρώσει ΠΟΤΕ άδειασμα βόθρου! Πως γίνεται αυτό με ΤΟΟΟΣΑ πλυντήρια που βάζω εγώ, δεν ξέρω! Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρχει κανένας παράνομος υπόνομος και όλα θα καταλήγουν στη θάλασσα... Στις περιοχές που ψάχνω τώρα μου έχουν πει να υπολογίζω κανένα 50ευρω το μήνα για άδειασμα αποχέτευσης... Αλήθεια η Ν. Πεντέλη έχει κανονικά αποχετευτικό;

Αυτά άκουσε και ο άντρας μου και φρίκαρε και θέλει να φύγουμε... Μερικές φορές ένα σπίτι είναι πολύ καλύτερα να το γκρεμίζεις εντελώς παρά να μπλέκεις με ανακαινίσεις... Και από ότι κατάλαβα θέλει και αυξηση η κυρία...

Και επειδή το έχει καταλάβει ότι τα λεφτά που φαντάζεται δεν θα τα πάρει, την έπεισε ο "κύριος" που έχει δίπλα της να το πουλήσει... Μου έφερε και ενδιαφερόμενους αγοραστές τις προάλλες, ένα ζευγάρι μεσηλίκων που μάλλον ήταν ξένοι ή έμεναν στο εξωτερικό... Ε, μόνο κανένα τέτοιο κορόιδο θα βρει να πουλήσει αυτό το πράγμα στα εξωπραγματικά λεφτά που είμαι βέβαιη ότι θα ζητάει... Εδώ στα Σελήνια οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει... Νομίζουν ότι έχουν περιουσίες στην Εκάλη... Εγώ χαίρομαι για την πτώση τιμών που φέρνει η κρίση γιατί είχε παραγίνει το θέμα...

Διαφημίσεις

Πάρος ξεχάστηκα! Καλώς να τον δεχτείς τον άντρα σου! Ευτυχώς που πουλήθηκε το παλιοκάραβο! Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνουν κάποια αποζημίωση ή πάνε και αυτά καταργήθηκαν;;;

Ωραία, θα ανοίξει η πόρτα και θα τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας! Έσω έτοιμη!!!:):):)

παρος καλως να τον δεχτεις.. αντε τυχερουλα αλιμονο σε ολες τις υπολοιπες που ειμαστε στο περιμενε. τζινι υπομονη και σε σενα αυτες οι μερες ειναι δυσκολες λιγο πριν φυγει. θαλια μου δεν ξερω τι να πω.. δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους σχεση εχετε απο οτι ειπες συγκατοικειτε 3 χρονια που σημαινει οτι δεν ειναι κατι επιπολαιο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι κανετε τοσες μερες να μιλησετε. εμενα με παιρνει καθε μερα και απο οτι ακουω απο τις περισσοτερες η επικοινωνια ειναι καπως ετσι. γιατι δεν κανεις τον κοπο να τον παρεις. εγω τον πρωτο χρονο δεν τον επαιρνα γιατι μου ειχε πει οτι το τηλ ειναι πολυ ακριβο και συμφερει να με παιρνει. τον δευτερο χρονο καταλαβα οτι νιωθουν και λιγο ριγμενοι πως να το πω οτι δεν τους σκεφτεσαι και οτι αν δεν παρουν εκεινοι δεν τους θυμασαι. ειδικα οταν υπαρχει και τσακωμος ακομα χειροτερα. οποτε αφου την θες την σχεση παλεψε το λιγο παρτον στην βαρδια την βραδινη που θα ειναι και μονος και ρωτα τον πως ειναι. μην αφηνετε τοσες μερες να περνανε..

koritsia geia sas...afhste epese o mikros kai xtyphse sto kefali kai trexame alla to pio dyskolo htan to oti eprepe na to pw egw ston mpampa mm gt h mama htan me tn mikro sto nosokomeio thn wra pou phre...enta3ei ola kala bebaia troma3e kai epairne thl apo to doryforiko ws tis treis to brady...logika ta perissoter aploia exoun doryforiko...to kinhto dn boleuei se kapoia limania gt h xrewsh einai terastia...perysi plhrwsame 1400 gt epairne apo kina me 3 eurw to lepto...exoume kanei xrysh tn vodafone...

Επεξεργάστηκαν by fei...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Κοριτσακια ευχαριστωωω!!! Πασχαλιτσας 1μιση μηνιατικο!!!! 15000!!!! Σουπερ!!!! Χαχα! Πρώτη φορά μας κάθεται καλη!!! Τόσα χρονια όλο κάτι γινόταν!!! Σήμερα μου είπε να κανονισω γύρω στις 25 να φύγουμε για συβοτα!!! Εεεερρρρχχχχεεεττταααααιιιι!!!!!!!

Κορίτσια εμείς μιλάμε 2 φορές την ημέρα, πριν τα παιδια μιλούσαμε μόνο το βράδυ! Μετα τα παιδια 2 φορές την μέρα! Είναι η μονη του διασκέδαση Λέει μέσα στο πλοίο οπότε δεν μπορει να κάνει τσιγκουνιες!!! Καλα η Vodafone λαμπάδες πρέπει να μας ανάψει! Αν και σε αυτο το ταξίδι δεν το ανοιξε καθολου το κινητο! Τέρμα η λογαριασμοί που συνοδευόνται απο εγκεφαλικό!!! Χαχαχα!!! Τελικά είπαμε να πάμε 4 μέρες στην σίφνο!!! Έχει παει καμία;; Σαντορίνη έχουμε σπίτι αλλα δεν μου αρέσει γιατί οι παραλίες είναι χαλια!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

θαλια μου παρε την εταιρεια και ζητα το δορυφορικο κοριτσι μου και παρτον να τον ακουσεις τωρα αν ειναι σε λιμανι επεμενε λιγο γιατι δεν ειναι συνηθως κανεις πανω στην γεφυρα οταν φορτωνουν ξεφορτωνουν, μην ανγχωθεις αν δεν απαντησουν αμεσως γιατι το εχω παθει και αυτο. φει μου περαστικα στον μικρουλη σας.. φανταζομαι ο μπαμπας θα τρελαθηκε..

αντε παρος τυχερουλα και λεφτα και διακοπες ποιος σε πιανει τωρα!!!! καλα να τα χαρειτε σου ευχομαι!!:-)

Καλησπέρα!!!!

Κοριτσακια ευχαριστωωω!!! Πασχαλιτσας 1μιση μηνιατικο!!!! 15000!!!! Σουπερ!!!! Χαχα! Πρώτη φορά μας κάθεται καλη!!! Τόσα χρονια όλο κάτι γινόταν!!! Σήμερα μου είπε να κανονισω γύρω στις 25 να φύγουμε για συβοτα!!! Εεεερρρρχχχχεεεττταααααιιιι!!!!!!!

Κορίτσια εμείς μιλάμε 2 φορές την ημέρα, πριν τα παιδια μιλούσαμε μόνο το βράδυ! Μετα τα παιδια 2 φορές την μέρα! Είναι η μονη του διασκέδαση Λέει μέσα στο πλοίο οπότε δεν μπορει να κάνει τσιγκουνιες!!! Καλα η Vodafone λαμπάδες πρέπει να μας ανάψει! Αν και σε αυτο το ταξίδι δεν το ανοιξε καθολου το κινητο! Τέρμα η λογαριασμοί που συνοδευόνται απο εγκεφαλικό!!! Χαχαχα!!! Τελικά είπαμε να πάμε 4 μέρες στην σίφνο!!! Έχει παει καμία;; Σαντορίνη έχουμε σπίτι αλλα δεν μου αρέσει γιατί οι παραλίες είναι χαλια!

Αααααα κοίτα να δεις, τώρα με θίγεις!!! (Έχω καταγωγή από τη Σαντορίνη) Δεν έχει παραλίες η Σαντορίνη; Εγώ δεν αλλάζω τον Περίβολο -Περίσσα με τίποτα στον κόσμο!!! Καλέ που το έχεις το σπιτι; Εγώ είμαι από Ακρωτήρι αλλά σπίτι δεν έχουμε, μόνο γη...

Όσο για το κινητό, το κόψαμε, το κάναμε καρτοκινητό το δικό του και ησυχάσαμε! Τώρα φροντίζει να ζητάει κάρτες από τον πράκτορα στην Αμερική ενώ μέχρι τώρα βρίσκαμε το κινητό εύκολη λύση και έφευγαν 500ρια για πλάκα! Ε, τέλος αυτά! Και ο δικός μου ακριβώς τα ίδια λέει για τα λεφτά για τα δορυφορικά. Η αλήθεια είναι ότι ο δικός μου δεν έχει κανένα άλλο έξοδο, μα κανένα όμως! Οπότε τί να του πω, γιατί παίρνεις και μιλάμε μισή ώρα τη μέρα;;;

Πάρος, σε καλή μεριά τα έξτρα, καλοφάγωτα! Να κάνετε πολλές πολλές διακοπές να τα ευχαριστηθείτε!:D Πάλι καλά, νόμιζα ότι καταργήθηκαν και αυτά...

Fei περαστικά στο μικρό! Κάτι τέτοια ακούνε οι μπαμπάδες και τους λυπάμαι γιατί αν βρεθείς από την άλλη μεριά (τη δική τους και έχω βρεθεί) και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για το παιδί σου στην ανάγκη πάνω, σε πιάνει μια τρέλα και μπορεί να τα σπάσεις και όλα από τα νεύρα σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...