Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερα σε ολες σας, βρε κοπελιες εσεις που εχετε ζησει καποια πραγματα που ειστε και καποια χρονια παντρεμενες και εχετε κανει και τα παιδακια σας ηθελα να σας ρωτησω κατι, με βαση αυτα που εχετε ζησει και τα καλα και τα ασχημα εχετε μετανιωσει που παντρευτηκατε ναυτικο? η αν γυριζατε τον χρονο πισω θα κανατε παλι το ιδιο. εμεις ειμαστε αρραβωνιασμενοι απο τον δεκεμβριο και συζηταμε οταν με το καλο γυρισει φετος προς το τελος του χρονου να κανονισουμε τον γαμο. και ειμαι πολυ προβληματισμενη σκεφτομαι απο δω και περα τις ευθυνες και τα παιδια και εχω πελαγωσει. ειναι ενα θετικο οτι εχω τους γονεις κοντα και οι γονεις μου ειναι παραπανω απο στηριγμα. τα πεθερικα ειναι μακρια και σε διαφορετικα μεροι αφου ειναι χωρισμενοι. για να σας μεταφερω το κλιμα η δικια μου οικογενεια ειναι αγαπημενοι και δεμενη η οικογενεια που αντρα μου ακριβως το αντιθετο.. εκεινος εχει μαθει να στηριζεται στα ποδια του και να αντιμετωπιζει τις δυσκολιες με ψυχραιμια. τον αντρα μου δεν τον αλλαζω οι δυσκολιες τον εχουν κανει τετοιο χαρακτηρα που σεβεται και εκτιμαει τα παντα και τον αγαπαω απιστευτα εχουμε περασει πολλα μαζι, τις δυσκολιες σκεφτομαι και την αποσταση που δεν θα αλλαξει ποτε. θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες σας, βρε κοπελιες εσεις που εχετε ζησει καποια πραγματα που ειστε και καποια χρονια παντρεμενες και εχετε κανει και τα παιδακια σας ηθελα να σας ρωτησω κατι, με βαση αυτα που εχετε ζησει και τα καλα και τα ασχημα εχετε μετανιωσει που παντρευτηκατε ναυτικο? η αν γυριζατε τον χρονο πισω θα κανατε παλι το ιδιο. εμεις ειμαστε αρραβωνιασμενοι απο τον δεκεμβριο και συζηταμε οταν με το καλο γυρισει φετος προς το τελος του χρονου να κανονισουμε τον γαμο. και ειμαι πολυ προβληματισμενη σκεφτομαι απο δω και περα τις ευθυνες και τα παιδια και εχω πελαγωσει. ειναι ενα θετικο οτι εχω τους γονεις κοντα και οι γονεις μου ειναι παραπανω απο στηριγμα. τα πεθερικα ειναι μακρια και σε διαφορετικα μεροι αφου ειναι χωρισμενοι. για να σας μεταφερω το κλιμα η δικια μου οικογενεια ειναι αγαπημενοι και δεμενη η οικογενεια που αντρα μου ακριβως το αντιθετο.. εκεινος εχει μαθει να στηριζεται στα ποδια του και να αντιμετωπιζει τις δυσκολιες με ψυχραιμια. τον αντρα μου δεν τον αλλαζω οι δυσκολιες τον εχουν κανει τετοιο χαρακτηρα που σεβεται και εκτιμαει τα παντα και τον αγαπαω απιστευτα εχουμε περασει πολλα μαζι, τις δυσκολιες σκεφτομαι και την αποσταση που δεν θα αλλαξει ποτε. θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας

Λοιπόν, θα σου μιλήσω συγκεκριμένα για εσένα!

Το ότι οι γονείς σου είναι κοντά και δεμένοι είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό!!! Δηλαδή κάνει τα πράγματα σαφώς ευκολότερα! (Και κάνε γρήγορα παιδί πριν μεγαλώσουν οι δικοί σου πολύ!) Αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι ρόδινα! Η έλλειψη του άλλου είναι πάντα βασανιστική αλλά ειλικρινά, επειδή έχω μείνει πολλά χρόνια παντρεμένη χωρίς παιδί, είναι λιγότερο έντονο το συναίσθημα αυτό όταν κάνεις παιδί, ΕΚΤΟΣ από την πρώτη φορά που θα φύγει και θα σε αφήσει με το παιδί (εκεί θα φας μια μαύρη απελπισία αρχικά:-() και εκτός από τις περιπτώσεις εκτακτου ανάγκης που θα έδινες τα πάντα για να είναι εκεί αλλά δεν θα είναι:-(...

Σε γενικές γραμμές οι δυναμικοί και ανεξάρτητοι χαρακτήρες γυναικών τα καταφέρνουν καλύτερα αλλά και οι υπόλοιπες απλώς... προσαρμόζονται :tongue: και αυτό είναι ένα... "πακέτο" :rolleyes:.

Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτόν τον άντρα, αφού τον έχεις αγαπήσει και τον θαυμάζεις από ότι καταλαβαίνω για το χαρακτήρα του, δε μπορείς να ΜΗΝ τον παντρευτείς, ό, τι και να σου πούμε εμείς εδώ!

Πάντως εγώ θα σου πω το πλεονέκτημα! Εκτός από τους δασκαλοκαθηγητές, δεν ξέρω άλλο επάγγελμα που ο μπαμπάς μπορεί να μένει στο σπίτι 2-4 μήνες το χρόνο, μαζεμένους ή όχι, και να χαίρεται απροόσκοπτα την οικογένειά του! Οι περισσότεροι τρέχουν σαν τρελοί και περιμένουν μια άδεια ή μια Κυριακή για να ζήσουν κάτι με τους δικούς τους... <Της κολλητής μου ο άντρας είναι λογιστής και πλέον δουλεύει και Σάββατα, και όλες τις καθημερινές ως αργά το απόγευμα και τρέμει και μην απολυθεί!> Επίσης με τα χρήματα που θα βγάζει θα μπορείτε να ΧΑΡΕΙΤΕ αυτούς τους μήνες! Βέβαια αν προέρχεσαι από πλούσια οικογένεια αυτό το κριτήριο δεν ισχύει, απλά το αναφέρω...

Γενικό συμπέρασμα: τα πράγματα είναι δύσκολα όταν είσαι γυναίκα ναυτικού αλλά προσαρμόζεσαι σιγά σιγά και μαθαίνεις να είσαι άντρας και γυναίκα του σπιτιού ταυτόχρονα. Το στήριγμα των γονέων σου θα είναι ό,τι πολυτιμότερο θα έχεις...

Ό,τι μα ό,τι άλλο θες (πιο συγκεκριμένο) ρώτα με!

Άντε, καλά στέφανα!!!:D:D:D

pasxalitsa ησουν πολυ κατατοπιστικη...χαχα και απο οτι καταλαβαινω δεν μετανιωσες ουτε μια στιγμη που παντρευτηκες τον αντρα σου παρολες τις δυσκολιες. αγαπη υπαρχει και απο τους δυο δεν το συζητω αυτο απλως αυτο που με φοβιζει ειναι οτι ζεις μια ζωη σε αποσταση χωρις αυτο να εχει ενα τελος παρα μονο με την συνταξη.τελικα πιστευω οτι στην ζωη με εναν ναυτικο δεν σου λειπει κατι απλως τα ζεις μαζεμενα στους μηνες που ειναι εκεινος εξω. το ξερω και οτι η ζωη γενικοτερα πλεον δεν ειναι ευκολη εχω φιλες παντρεμενες που ζουνε αυτο ακριβως που περιεγραψες.. δεν ειναι ολα ροδινα αλλα κακα τα ψεμματα μηπως και εμεις δεν θα τους θελαμε εστω μια κυριακη εδω?? γενικως ειμαι πολυ υπευθυνη και ισως αυτο να με παει πισω σκεφτομαι το ενα σκεφτομαι το αλλο, αλλα η ζωη μαλλον ειναι και καπως πως θα σε παει.. δεν μπορουμε να τα προγραμματισουμε ολα αλλωστε δεν νομιζω καμια γυναικα ναυτικου να παντρευτηκε απο συμφερον. γνωριζεις τον ανθρωπο και θες να ζησεις με αυτον παρα τις δυσκολιες. αλλωστε πιστευω οτι αυτοι οι αντρες εκτιμανε πραγματα που υπολοιποι εξω δεν τα βλεπουν καν, εχουν αλλη σκεψη..

Συμφωνώ και επαυξάνω σε ότι σου είπε η Πασχαλίτσα! Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω με κάλυψε!

Μια απλή συμβουλή θα σου δώσω επειδή βρισκόμαστε στην ίδια φάση της ζωής μας και μέχρι να έρθει το παιδί θα περάσεις καιρό μόνη η εργασιοθεραπεία είναι το γιατρικό! Κοντεύω να γίνω καριερίστρια με τις ώρες που δουλεύω για να ξεχνιέμαι ότι λείπει! Σκέφτομαι να κάνω και δεύτερο μεταπτυχιακό του χρόνου ώστε να μην καταλαβαίνω πως περνάει ο καιρός!:cool:

Κάνω χορό και παράλληλα μαθαίνω τουρκικά! Στο ελεύθερο μου χρόνο ανεβοκατεβαίνω οικοδομές βλέποντας σπίτια για να στεγάσουμε τον έρωτά μας! Βγαίνω με φίλους, τρέχω στην αισθητικό, διαβάζω για να δωσω το ecdl (κάποια στιγμή) και γενικά ψάχνω συνεχώς μα συνεχώς τρόπους να γεμίζω τον χρόνο μου..

Από την στιγμή που ξεκίνησα όλα τα παραπάνω η προσμονή μου να επιστρέψει έγινε λιγότερο τυραννική και παράλληλα κάνω και πράγματα για τον εαυτό μου που με γεμίζουν..

Συμφωνώ και επαυξάνω σε ότι σου είπε η Πασχαλίτσα! Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω με κάλυψε!

Μια απλή συμβουλή θα σου δώσω επειδή βρισκόμαστε στην ίδια φάση της ζωής μας και μέχρι να έρθει το παιδί θα περάσεις καιρό μόνη η εργασιοθεραπεία είναι το γιατρικό! Κοντεύω να γίνω καριερίστρια με τις ώρες που δουλεύω για να ξεχνιέμαι ότι λείπει! Σκέφτομαι να κάνω και δεύτερο μεταπτυχιακό του χρόνου ώστε να μην καταλαβαίνω πως περνάει ο καιρός!:cool:

Κάνω χορό και παράλληλα μαθαίνω τουρκικά! Στο ελεύθερο μου χρόνο ανεβοκατεβαίνω οικοδομές βλέποντας σπίτια για να στεγάσουμε τον έρωτά μας! Βγαίνω με φίλους, τρέχω στην αισθητικό, διαβάζω για να δωσω το ecdl (κάποια στιγμή) και γενικά ψάχνω συνεχώς μα συνεχώς τρόπους να γεμίζω τον χρόνο μου..

Από την στιγμή που ξεκίνησα όλα τα παραπάνω η προσμονή μου να επιστρέψει έγινε λιγότερο τυραννική και παράλληλα κάνω και πράγματα για τον εαυτό μου που με γεμίζουν..

Χα, χα! Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει! Λοιπόν, τα "παλιά τα χρόνια" :tongue: δούλευα σε ιδιαίτερα χωρίς σταματημό! Όταν λέμε χωρίς σταματημό εννοούμε ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ! Έτσι σίγουρα πέρναγε ο καιρός και έβγαζα και πολύ καλά λεφτά αλλά... όταν ερχόταν ο ναυτικός... Δε με έβλεπε! Γιατί τί να έλεγα "ε, παιδιά συγνώμη αλλά να αραιώνουμε τα μαθήματα για κάνα δίμηνο;;;" Και είχαμε πολλή διαφωνία πάνω σε αυτό το θέμα... Τα μετρίασα τα μαθήματα για μια διετία (δεν ανανέωνα όποιο σταμάταγε) και σταμάτησα το καλοκαίρι του 2005! Θεέ μου! Έχω να δουλέψω 6 χρόνια!!! :-(:-(:sad::(:(

Και το 2007 ήρθε και η μικρή μπουμπού μας ουρανοκατέβατη, εγώ στη σκέψη ήμουν για παιδί αλλά αυτό ήρθε στην πράξη χωρίς προειδοποιήσεις και συστάσεις!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμένα οι δικοί μου δεν αναλαμβάνουν να την κρατάνε για να δουλέψω... Όλο δικαιολογίες και βλακείες είναι... Μόνο για κανένα έκτακτο είναι, άντε και να πάω στον άντρα μου μια φορά το χρόνο στο πλοίο... Τώρα που μεγάλωσε σκέφτομαι μήπως και βρω να κάνω μαθήματα στο σπίτι, αν κάθεται η μικρή δηλαδή... Κάτσε να μετακομίσω επιτέλους...

Κορίτσια να σας πω, βρίσκω σπίτια στα λεφτά και τα τετραγωνικά που θέλω στο Πόρτο Ράφτη και στη Νέα Μάκρη. Ξέρει καμιά τίποτα για τις περιοχές αυτές;;;

Διαφημίσεις

demi μου εγω θα σου πω απλα οτι δεν ειναι λιγοι οι γονεις που ενω ειναι στην ''εδρα'' τους, ουσιαστικα ειναι αποντες μονιμως. το ζω με παρα πολλα φιλικα ζευγαρια.

ολες μας ειχαμε τις αμφιβολιες μας κ τους φοβους μας στην αρχη της σχεσης μας κ ειδικα οταν το οικογενιακο περιβαλλον του καλου μας εχει τετοιο ιστορικο.( μια αντιστοιχη περιπτωση εζησα κ ζω κ εγω)

κατα τα αλλα μα καλυψε κ εμενα πληρως η πασκουαλε.

Από τιμούλα ξέρουμε τίποτις;;; (Για να ξέρω μήπως με καμιά μπουνιά ισιώσει πιο οικονομικά ας πούμε...:tongue::tongue::tongue: Καθαρά για ιατρικούς λόγους θα του την δώσω...:):):)). Απλά μπορεί να θυμάμαι και κάτι περίεργα σκηνικά για να μου έρθει έμπνευση...:lol::lol::lol:

μη μου δινεις ιδεες!!!!!!!!!!!!!!!!

ναταλι τι εγινε με το πιτι?!

εμας φευγει ο ενας νοικαρης που εχουμε. λειγει τον 2ο του 2012 νομιζω, αλλα δεν εχουν προβλημα η δικοι μου. λογικα παλι θα νοικιαστει γρηγορα. (250 ευρα για 40 τμ γκαρσονιερα δεν κυκλοφορει στην αγορα του νιου ιρακλιον σιτυ, αλλα στους χαλεπους καιρους που ζουμε ποτε μη λες ποτε!) ασε που δεν θα μας λειψουν κ οι σταχτες του κυρ. αριστειδη στην σκαλα! προχτες ο βλαμενος πεταξε το τσιγαρο του απ το μπαλκονι κ μου εκαψε το καλυμα της πισινας της συλιας (στην αυλη η πιτσινα). ε τι να του πω του βλαμενου?! αντε γειααααα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κορίτσια να σας πω, βρίσκω σπίτια στα λεφτά και τα τετραγωνικά που θέλω στο Πόρτο Ράφτη και στη Νέα Μάκρη. Ξέρει καμιά τίποτα για τις περιοχές αυτές;;;

Πόρτο Ράφτη και Νέα Μάκρη είναι πολύ όμορφα αλλά για το καλοκαίρι Πασχαλίτσα μου!

Δεν ξέρω αν θα είναι πρακτικό να μένετε τον χειμώνα και να μετακινήστε καθημερινά με την μικρή εκεί.

Το σχολείο που διάλεξες είναι κοντά σε αυτές τις περιοχές?

geia sas...eimai kainourio melos kai einai h prwth fora pou grafw...eimai 15 xronwn kai korh nautikou...sas katalabainw oles sas...o mpampas mm 8a rxontan to argotero telos iouniou alla antkatastaths pou8ena kai ta3idi gia argentinh kai meta letonia...apo argentinh den exoume elpides gt feugei se dyo meres araaaa...telos iouliou...perimenw ka8e mera na pare thl to brady na mas pei an exei nea...alla no news...h8ela na '3era poios htan autos pou ebgale th frash 'no news.good news'...pfff dn antexw...enw perysi tetoia epoxh etoimaza balitses gia londino fatos tpt.....!.....

φαιη προσωπικα χαιρομαι παρα πολυ που γραφει ενα παιδι ναυτικου στο καφε μας! να μας πεις πως βλεπεις κ εσυ τα πραγματα απ τη δικη σου οπτικη γωνια, θα μας βοηθησει (ισως) να καταλαβουμε εστω κ λιγα πραγματα για τα δικα μας παιδια αργοτερα.

σου λειπει ο μπαμπας σου?

με την μητερα σου τι σχεσεις εχεις?

θα προτιμουσες να εκανε καποια αλλη δουλεια ο πατερας σου κ για ποιους λογους? αντιλαμβανομαι πως το να εχετε κανονισει να κανετε μαζι διακοπες κ να σε ''κρεμαει'' δεν ειναι κ το καλυτερο σου, αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορεις-θα μπορουσες κ εσυ να καταλαβεις οτι ειναι κ αυτα μεσα στα αναπαντεχα του επαγγελματος που επελεξε ο μπαμπας σου.

μια τελευταια ερωτηση: οι γονεις σου ειναι μαζι η' ειναι σε διασταση-διαζευγμενοι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα Κοριτσάκια!! έστω κι αργά, καλό μήνα! έχει πολύ ψωμί ακόμη!

Τι κάνετε; εγώ είμαι μια χαρούλα.

Μαριάνν, ο πρώτος μου ξάδερφος ειναι χοτέλ μάνατζερ στη Νορβίτζιαν Κρούζ. Εκεί στα φιόρδ βολοδέρνει.

φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

geia sas...loipon tzini01 xairomai kai egw pou 8a eimai mazi sas...o mpampas mm mou leipei poly basika kollhsa pio poly mazi tou propersy ton xeimwna pou ka8hse 7 mhnes kai mas eixe sta opa opa...oi goneis mm einai mazi fysika...me th mama mm exw par apoly kales sexeseis...douleuei kai ayth einai ka8hghtria agglikwn...8a h8ela na kanei kapoia allh douleia gia na einai pio konta se emas alla h douleia tou nautikou nai men einai dyskolh alla exei kala lefta...gnwrizei nea pragmata kai 3efeugei apo tn ka8hmerinothta kai fysika htan epilogh...kai sthn epoxh pou zoume mono h nautilia anaptyssetai...3erw to epaggelma auto exei polla anapantexa alla auto einai to trito kalokairi pou 8a einai edw mesa se 15 xronia...diakopes dn exoume paei oloi mazi...synh8ws htan edw xeimwna...bebaia dn lew otan einai edw ka8e sabbatokyriako kapou pame...8elw na pros8esw oti exw alla dyo aderfia...h aderfh mm einai 13 kai o beniamin mas 6(ton opoio exoun sta opa opa)...!

fei καλως ηρθες στην παρεα μας.. εγω ακομα ειμαι σε φοβερο διλλημα, η καρδια λεει ναι και η λογικη οχι. δεν ξερω γιατι σε αυτο το ταξιδι μου βγηκε ετσι τοσο αγχος και τοση στεναχωρια.. ισως μπροστα στο γαμο να εχω τρομοκρατηθει αλλα δεν ξερω αν με τις δυσκολιες που σκεφτομαι οτι θα υπαρχουν τα καταφερω. μεχρι τωρα καθε ταξιδι εκανα χιλια δυο πραγματα για να ξεχνιεμαι. φετος με τον αρραβωνα μειναμε μαζι και φευγοντας εμεινα τελειως μονη. ισως τωρα ερχομαι στην πραγματικοτητα αντιμετωπη με την αληθεια. δεν θελω και να τα διαλυσω ολα γιατι τον αγαπαω αλλα πολυ δυσκολα βρε κοριτσια πολυ μοναξια πως τα βγαζετε περα..

koritsia kalispera.....thelw kai egw na milisw gia to pws einai na exeis sxesi me ena naftiko....einai to deftero taksidi pou kani leipei ena mina kai mou fainetai enas xronos sto prwto taksidi itan poli diskola malwname sinexeia kai epikratouse mia entasi sinexeia imoun poli xalia psixologika.....den eimaste oute pantremenoi oute arravwniasmenoi apla sizoume konta 3 xronia mou leipei afantasta kai wres den kserw ti na kanw oloi mou lene koita na gemizis to xrono sou me diafores asxolies gia n min skeftomai alla distixws to mialo sinexeia pai ekei apo mono tou pragmatika den kserw ti na kanw kai mpainoun kai polla dilimmata opws mipws metaniwse kai den me thelei pia mipws skeftetai oti eimai ena varos kai thelei na apallaxti mipws prepei na skeftw me tin logiki kai oxi me tin kardia kai oti monimws tha lipi???????eidika otan kanoume na milisoume meres niwthw san na exoume xwrisi.pisteva oti to deftero taksidi tha itan pio efkola ta pragmata alla idi aisthanomai les kai eimai sta prothira katathlipsis....................

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!! Καλως ήρθατε οι καινούργιες!!! Χάρηκα πολύ που έχουμε και κόρη Ναυτικού!!!

Λοιπόν το σπίτι το ΝΟΙΚΙΑΣΑ!!!!!! Καλά ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το περίμενα τόσο γρήγορα!! Αλλά το είδε μια κοπέλα συμπαθέστατη με τον άντρα της και κατενθουσιάστηκαν!!! Θα μετακομίσουν 23 του μήνα!!! Απλά μέχρι τότε πρέπει να τριφτεί και να λουστραριστεί το παρκέ και να βαφτεί! Αχ αν ήταν εδώ ο συζυγόπουλος θα το έβαφε όλο σε 2 μέρες... Τώρα να δω ποιον θα βρω.. Επίσης είπα στην ιδιοκτήτρια του δικού μου να μου κάνει μείωση μιας και εγώ κατέβασα λίγο το ενοίκιο και μου είπε όχι. Ρε δεν πάει καλά η γυναίκα.. Θα την πιέσω όμως!

Το καράβι ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!!!!!!!! Οπότε μετά τις 20 θα είναι εδώ!!!!!!!!!!! Απίστευτο μου φαίνεται!!!!!!! Α, δεν μου λέει και πότε ακριβώς θα έρθει, θέλει να μας κάνει έκπληξη!!! Έχουμε να κάνουμε διακοπές απο το 2008!!! Λέμε να πάμε Σύβοτα που έχει μια φίλη μας σπίτι και θα μας το δώσει και μάλλον Λευκάδα! Θέλουμε να πάμε και 4-5 μέρες κάπου μόνοι μας για πείτε καμία πρόταση!!!

Πασχαλίτσα, ωραίες οι περιοχές που ψάχνεις αλλά πολύ μακριά ρε παιδί μου, σκέψου αν θες να πας στους γονείς σου πρέπει να κάνεις 1.5 ώρα ταξίδι.. Δεν ξέρω σκέψου το καλά..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...