Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια γρήγορη καλημέρα.

Χτες παρέδωσα τα κλειδιά από το παλιό σπίτι. Το έκανα κουκλα το καθάρισα...δεν άφησα τπτ καμία ζημια δεν έχει..και για να της δείξω ότι παίζω μπάλα σε άλλη κατηγορία...(premier league ένα πράμα) είχα ψωνίσει και από το Lapen κατι ρουχαλάκια για το μωρό της (περίπου σαν το δικό μου σε ηλικία) ως δώρο με μια καρτούλα που τους ευχαριστούσε...

Η τύπα έμεινε κάγκελο κορίτσια..Κ μου είπε ότι θα ξανατσεκάρει το σπίτι και αν δε βρει τπτ (που δε θα βρει) θα μου επιστρέψει την εγγύηση!!! ΝΤΟΙΝ..Πάντως ξεπατώθηκα ρε κορίτσια πάλι το Σ/Κ....

Λοιπόν paros καλό κουράγιο...Μα καλά μύγα την τσίμπησε ξαφνικά; Δεν είχε κανα παράπονο η νοικάρισσα σου ; Μήπως πέρα από το νοίκι την ενόχλησε κατι άλλο; Για ρώτησέ την. Ετσι για την ιστορία για να ξέρεις δηλαδή...

Εγώ κατά τα άλλα ακόμα δεν έχω τηλ. στο σπίτι (ούτε νετ φυσικά)..και γκρρρ

Χτες τελείωσα με τις κουρτίνες και σειρά έχουν τώρα κάδρα κ τα συναφή..αλλά δεν έχω δυνάμεις και θέλω να έχω όρεξη όταν τα βάλω για να μην κάνω λαλακίες και βάλω άσχετα πράγματα σε άσχετα σημεία (το κάνω αυτό όταν είμαι λαλημένη)...Κάνω και έρευνα αγοράς για διάφορα που θέλω.. Θέλω μικροέπιλα και ανανέωση σε μερικά παλιά μικροπράγματα που δεν αντέχω να τα βλέπω πια...τα οποια δεν έχουν τπτ δλδ αλλά εμένα μου την σπάνε.(Πασχαλίτσα..αχ το πήρα το ψυγείο γμτ...και μάλιστα έβγαζα τρελό τον άντρα μου ότι δεν ξέρει για την αύξηση και το έχω μάθει εγώ η άσχετη...πωπω....τώρα τι θα του πω; Οτι έκανε πλάκα ο καπετάνιος του άντρα της φίλης μου στο παρεντς;;;; :rolleyes: )

Καλά κορίτσια το τι πέταξα δε λέγεται! Αποφάσισα να απαγκιστρωθώ από το χάος των σημειώσεων και των ατελειωτων διορθώσεων σε κείμενα που μπορεί να τα είχα και σε 15 διαφορετικές εκδόσεις με μικροαλλαγές στην κάθε έκδοση..Ελεος πια...χαρτοπόντικα με λέει ο άντρας μου..και δεν έχει άδικο.

Α, το Σάββατο το απόγευμα βρήκα (αναγκαστικά δηλαδή) χρ όνο και πήγα τη μικρή για μπάνιο...τι να σας πω...ηταν φοβερά...κατσαμε στη θάλασσα ως τις 9 παρά!!! Το ευχαριστηθήκαμε και οι δυο...Βέβαια μετά ωσπου να τακτοποιηθούμε μετά στο σπίτι πήγε αργααααααα....κουταλομετρούσα και ξέπλενα παιχνίδια και σωσίβια...στις 12 το βράδυ. Αλλά άξιζε τον κόπο....

ΟΥφ θα σας αφήσω διότι έχουν ξεκινησει τα "όργανα" εδώ....

Σολαρουίτα...πλάκα μας κάνεις για το γραφείο;

Tzini...να τα χαίρεσαι ΟΛΑ !!! Γερά και τυχερα τα νεοφώτιστα...Α, για το ματι...είχα πάρει το dobrex αλλα αν θηλάζεις νομίζω ότι δεν επιτρέπεται γιατί είναι κορτιζονούχο...

age.png

Ayla συγνώμη!!!:oops::oops::oops::-(:-(:-(

Δε μπορείς να φανταστείς τί νεύρα έχω... Αφού ο άντρας μου μου είπε για να μη στενοχωριέμαι ότι θα ρωτήσει την εταιρία να κάνει ένα ταξίδι με ασφαλισμένο κι ένα με ανασφάλιστο... Τα νέα πλοία λέει πέφτουν με σημαία Μάλτας γιατί η Ελληνική δεν τους συμφέρει πια... Ε, ούτε κι εμάς μας συμφέρει πια... Δε θέλω να φαίνονται πάνω από 6 μήνες δουλειάς το χρόνο, ήδη φέτος θα πληρώσουμε άλλες 2800 περίπου εφορία με την έκτακτη εισφορά συν τα αναδρομικά, συν ότι την περσινή αύξηση δεν την είδαμε ποτέ γιατί την πήρε η εφορία... Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

Εμείς θα την πληρώσουμε για όλα πια;;;

Καλημέρα σε όλες...

Τι κάνετε; Πού είστε; Πού χαθηκατε; Εγώ σιγά σιγά επανέρχομαι σε νορμάλ ρυθμούς. Στο γραφείο βέβαια σε λίγες μερες ξεκινά το μεγάλο πανηγύρι.."ομογενειακός μήνας" θα έχουμε συνέδριο, επιμορφώσεις, σεμινάρια, διημερίδες και όλα τα καλά. Δηλαδή τρελά ωράρια, δουλειά πολλή και πίεση. Τουλάχιστον θα περάσει γρήγορα ο καιρός ε;

Πάρος τι έγινε τελικά με το σπίτι;

Εγώ κορίτσια είμαι τσαντισμένη (πάλι)..η πεθερά μου είναι ο λόγος αλλά αν ανοίξω το θέμα θα γράφω ώρες και δεν προλαβαίνω. Ζητάω την συμπαράσταση σας. Ξέρω ότι οι περισσότερες είστε "καμμενες"...αχ...βαχ...

Πάω πίσω στη δουλειά τώρα....

Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!

age.png

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα!

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε Τζίνι!

Πάρος δυστυχώς ο νόμος καλύπτει αυτόν που επινοικιάζει περισσότερο από τον ιδιοκτήτη. Έχεις δίκιο για τα συμβόλαια και σίγουρα κανενός το σπίτι δεν είναι ξεονοδοχείο, παρόλα αυτά δικαστικά οφείλω να σου πω ότι δεν πρόκειται να δικαιωθείς ακόμα και αν προχωρήσεις σε έξωση..καθώς για 12 μήνες μπορούν να σου αφήσουν και τα πράγματα τους μέσα και να μην πληρώνουν ενοίκιο..το μόνο σου κέρδος στην προκειμένη περίπτωση είναι η εγγύηση που εισέπραξες και την οποία δεν θα χρειαστεί να τους επιστρέψεις.

Γνώμη μου είναι να μην κινηθείς δικαστικά γιατί θα χάσεις χρήμα χρόνο και κυρίως την ψυχική σου ηρεμία. Είναι σύνηθες φαινόμενο, ως "εκδίκηση" προς τον ιδιοκτήτη που κινείται δικαστικά να αφήνουν άπειρα έξοδα απλήρωτα όπως κοινόχρηστα, δεη, νερό, τους οποίους λογαριασμούς ακόμα και να μην είναι στον όνομα σου αλλά στο δικό τους, μετά από 2 χρόνια καλείσαι από τον νόμο πλέον ως ιδιοκτήτρια να πληρώσεις ΟΛΑ τα απλήρωτα ποσά.

Δυστυχώς οι ένοικοι είναι καθαρή τύχη, και την ηρεμία μου πλέον την βρήκα όταν σταμάτησα να βάζω ιδιώτες μέσα στο ακίνητο μου και το νοίκιασα σαν ιατρείο..ο γιατρός μπαίνει μόνο 6 ώρες την μέρα στο διαμέρισμα, δεν προκαλεί ζημιές, το επισκευάζει και το βάφει ανά τριετία και πληρώνεται από τα Ταμεία για τα οποία εργάζεται..και γενικά ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ 8 χρόνια τώρα..

Διαφημίσεις

Τζίνη πολύ ωραία ονόματα!! Εχω χάσει επισόδεια το ένα βάφτισες ή και τα δυο; να σου ζήσουν να χαίρεσαι το όνομα! μια βδομάδα έλειψα και εχω μείνει πίσω!!

Να χαίρεσαι που δεν ήρθε η εξαποδώ. Ούτε κι εγώ θα καλέσω τους γονείς μου. Αρκετό δηλητήριο έχω καταπιεί είκοσι χρόνια τώρα. Οι νέες απειλές είναι οτι θα μου χωρίσει το σπίτι στη μέση για να το δώσει στην εγγόνα της, που την ήδη έχει χρυσώσει!!! τι λέτε ρε παιδιά!!!

Είμαι όλη μέρα για μπάνιο.Κάνω 2 την ημέρα, έχω πάρει χρώμα, απόψε πάλι θα βγω για κοκτέηλς (κερασμένα. το ξέρετε οτι είμαι απένταρη). το μαλλί έγινε ξανθό (χανετε τη νέα φωτό στο φεισμπουκ στο προφίλ είναι όλα τα λεφτά. όλα όμως. το τι μηνύματα λαμβάνω καθημερινώς δε λέγεται. εχω βαρεθεί να ρίχνω χυλόπιτες. σοβαρά μιλάω). Πολύ ξανθό και έχουμε ακόμα 2 μήνες έμπροσθέν μας. έχασα άλλο ένα κιλό και τώρα οδεύω ακάθεκτη για τα 89. δεν έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, ολη μέρα ακούω να μου λένε πόσο αδυνάτισα πόσο όμορφη είμαι πόσο το ένα και πόσο το άλλο. Ελεος από ποιον να ζητήσω;

Και ναι, Aylaki, 27 Αυγούστου έχω γενέθλια. Μετά από μια βδομάδα θα είμαι στο Πάπας στον Πειραιά. Θα παντρευτώ γλυκιά μου.Τον πρώτο που θα βρω.Ποτέ μου δεν ψαχνόμουν.Δε θα το κάνω τώρα στα γεράματα.Μπαμ και κάτω. Αυτό μπορεί να λέγεται έγκλημα καθοσιώσεως αλλά για καλό είναι. Είπαμε.

Οι αγάπες και οι έρωτες θενε και μεγάλες καρδιές. Η δικιά μου είναι, αλλά δε μπορώ να πω το ίδιο για άλλους.

my internet connection sucks και μπαίνω απ το κινητό που το πάρεντς καφέ δε μου το βγάζει.

υστερόγραφο.

ΠΟιά με έχει στεναχωρήσει; οεο;

alloha κ εδω!

φχαρστω για τις ευχες!

λοιπον ναταλια μην μπλεξεις με παραξενο νοικαρη. δεν γνωριζω περι του νομου γενικοτερα, αλλα ξερω συγκεκριμενα πως αν σου αφησει απληρωτους λογαριασμους, κ δεν ληξει κ το συμβολαιο-τρεχει κ δεν εισπρατεις, τα κανεις δωρεα στο κρατος (τα χρεη), κ υστερα τον κυνηγαει το κρατος κ οχι εσυ. αλλιως πληρωνεις εις αει.

να με σχωρνατε αλλα αυτο σας το κανω κοπι παστε απο διδυμομανες:

Κατα τα αλλα ειμαι στη φαση του τρεχατε ποδαρακια μου, να μην σας φτασει ο κωλος. Τρεχω κ δεν φτανω. Τραπεζωματα εδω κ αγιος ο θεος. Οτι του φανει του λωλοστεφανη! Μπατε σκυλοι αλλεστε οτι ωρα θετε οποτε θετε! Αλλα ω ςεδω κ μη περακει! Τελειωσαμε με τα της βαφτισης! Η μανα μου την εκανε για το μποστανι στο χωριο της με τον πατηρ μου την κυριακη κ ερχετε αυριο. Αυριο επισης Παντρευεται ο κουμπαρος μας –νονος ελπιδας κ θελει η νυφη-νονα να παω απ το σπιτι της. Απιθανο το βρισκω αλλα παιζει σαν σεναριο. Χτες ημασταν στο κρεβατι-ξενυχτι. Οι κουμπαροι απο σαλλονικα παλι εδω το μεσημερι (δε λεω χαρηκα το σπιτι γεματο αυτες τις μερες αλλα κουραστηκα γαμωτο!!!) Ο χασμπανος λειπει για ποτο με την παρεα του κομπαρου διοτι δεν ειχε παει τοτε στο μπατσελορι κ το φερει βαρεως, μη χεσω το φρουρο! κ η μικρη γκρινιαζε πριν με δοσεις. Κ ο μακακας τρεχει! Ενα θα σας πω. Βγηκα με τα νερα απ το μπανιο να παω στη μικρη κ σαβουρδιαστηκα στο διαδρομο! Ποτε θα παρω αναποδες κ θα γινει χαμος δεν ξερω!

Το κακο ειναι οτι αυριο στο γαμο των κουμπαρων θα ειναι κ η οξωαποδω πεθερα! (Εχουν γνωριστει οι μαμαδες του χασμοπανου μου κ του κομπαρου προ ετων, οχι πως χαιρονται την παρεα της οι ανθρωποι, αλλα εχουν καλεσει ολους τους γνωστους απο τα βριλησσια, αυτην τσουκ?!) Να δω πως θα μας χαιρετησει! Ειναι ολοι σταντ μπαι, μηπως μας κανει καμια χονραδα η αγενεστατη! Αν κ δεν νομιζω. Θρασυδειλη ειναι.

Ρε παιδια τη ζεστη που φαγαμε στη μαπα το σαββατο της βαφτισης κ το κρυο που εκανε την κυριακη, εντελως οξυμωρο! Λιωσαμε εμεις. Κ στην εκκλησια κ στο τραπεζι κ χεσε μεσα πολυχρονη! Ολα καλα πηγαν παντως. Τα μπεμπε ταλαιπωρηθηκαν παντως. Μας καθυθστερησαν πολυ στην εκκλησια. Αν το ηξερα, θα επερνα μαζι γαλατα κ λοιπα συμπραγκαλα κ θα πηγαιναμε κατευθειαν στο μεζεδοπωλειο.

συνεχιζω στα δικα μας.

πασκουαλ ηρεμησε! μια πλακα εκανε ο ανθρωπος. ε! κακογουστη!

αυλα πολυ τζιπσι κινγκισα η τεως σπιτονοικοκυρισσα!

θενκς φορ δε ινφορμεισιον δια το ματι!

αχα τωρα που ειπα ματι! παω την προηγουμενη παρασκευη πουρνο πουρνο στο χοντο να αλλαξω κατι μαγιω. η πωλητρια, εγω, η συλου (στο καροτσι εννοειτε!) μια μεγαλης ηλικιας κυρια στο διπλα δοκιμαστηριο, κ μια τσιπιρικα κοβει βολτες. τεσπα. βρισκουμε νουμερο σωστο, οκ! ειχα κραμασμενα τα γυαλια ηλιου στην τσαντα μου κ οπως πληρωνω την διαφορα, καταλαβαινω οτι τα εχω χασει. για 2 λεπτα υποθεση σας μιλαω! γυρναω πισω στο δοκιμαστηριο, στα 8 μετρα δηλαδη κ τιποτα! αφαντα τα γυαλια! βρε τι κατω απο τους παγκους να ψαξουμε μηπως χωθηκαν οπως βγηκα, τι στο καροτσι της συλους, οπου θες εν πασει περιπτωσει!

τζιφος! κ την επομενη ειχα τα βαφτισια! παω στο σεκιουριτα ( τα σαινια μωρε που εχουνε ξερετε) κ του λεω το κ το! μπας κ δειτε μετα απο την καμερα που πεσανε πεστε μου! αφησα κ το τφ μου στην υπευθηνη εκει! κλαψ κλαψ! τιποτα! εμ πηραν τφ, ηρθαν κ αλλες λεει μετα μεσα στο δοκιμαστηριο κ δεν εχουμε μεσα στο δοκιμαστηριο καντιτ καμιρα! ο χασμπανος λεει μηπως η πωλητρια... ξερω κ εγω! ανυχαου! παω στον κουρταλη ατακα κ επιτοπου να παρω αλλα κ τρωω την 2η ηττα. νιεντε γυαλι! παραγγελια κ σε 10 μερες το ιδιο. κ σκαω στη βαφτιση των τεκνων μου με μαιμου σανελ!!!!!! μουαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχ!

βασικα τσαντιστηκα περισσοτερο, γιατι να πω οτι δεν τα εχω δει απο τα μαγαζια που δουλευα?! τα εχω δει! πως αφαιρεθηκα ετσι το ζωον?!

σολε κοπελαρα μου, τι επαθες?!

ωραια κ αυτη η φωτο, αλλα στη μαλαχροινη εκδοση, εισαι απλα θ ε α !!!

μαριαννου τι θα κανεις με την μυτη εντελει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σολαρουίτα μου επιτέλους μπήκες!

Ανησύχησα μαρή αλλά από ότι διάβασα σε καλά χέρια είσαι! :D

Να περνάς όμορφα και να μας γράφεις τα νέα σου!

Ποια σε στενοχώρησε καλέ?

Τζίνι, πήγα σε έναν πλαστικό αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να επισκεφτώ και άλλους πριν το πάρω απόφαση..και νομίζω ότι τελικά είναι καλύτερα να πάω σε ορυλά και όχι σε πλαστικό γιατί θα πρέπει να χώσω πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη! Επίσης, από ότι μου είπαν καλό είναι να κάνω την πλαστική φθινόπωρο και όχι καλοκαίρι γιατί θα ταλαιπωρηθώ με την ζέστη! Έχω και στραβό διάφραγμα την τύχη μου μέσα οπότε πρέπει να φτιαχτεί και αυτό!

Αύριο φτιάχνω νυχάκια και φρυδάκια γιατί την άλλη εβδομάδα θα ανέβω στο φορτηγό για 5 μέρες μόνο από πέμπτη ως τρίτη (δεν μου δίνουν άδεια και θέλω να πάρω και μια εβδομάδα να πάω διακοπές τον αύγουστο) αυτές τις τρεις μέρες τις πήρα με μεγάλη πίεση! Φεύγω τετάρτη βράδυ για Νορβηγία λοιπόν!

Έχω και ένα κακό νέo: Αύριο έρχεται και η πεθερά μου από το νησί να με συγχαρεί από κοντά για το λογοδώσιμο και να μου δώσει κάποια πράγματα να τα δώσω στον γιο της! Θα μείνει στην Αθήνα για 4 μέρες...οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου!:eek:

Σολαρουίτα μου επιτέλους μπήκες!

Ανησύχησα μαρή αλλά από ότι διάβασα σε καλά χέρια είσαι! :D

Να περνάς όμορφα και να μας γράφεις τα νέα σου!

Ποια σε στενοχώρησε καλέ?

Τζίνι, πήγα σε έναν πλαστικό αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να επισκεφτώ και άλλους πριν το πάρω απόφαση..και νομίζω ότι τελικά είναι καλύτερα να πάω σε ορυλά και όχι σε πλαστικό γιατί θα πρέπει να χώσω πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη! Επίσης, από ότι μου είπαν καλό είναι να κάνω την πλαστική φθινόπωρο και όχι καλοκαίρι γιατί θα ταλαιπωρηθώ με την ζέστη! Έχω και στραβό διάφραγμα την τύχη μου μέσα οπότε πρέπει να φτιαχτεί και αυτό!

Αύριο φτιάχνω νυχάκια και φρυδάκια γιατί την άλλη εβδομάδα θα ανέβω στο φορτηγό για 5 μέρες μόνο από πέμπτη ως τρίτη (δεν μου δίνουν άδεια και θέλω να πάρω και μια εβδομάδα να πάω διακοπές τον αύγουστο) αυτές τις τρεις μέρες τις πήρα με μεγάλη πίεση! Φεύγω τετάρτη βράδυ για Νορβηγία λοιπόν!

Έχω και ένα κακό νέo: Αύριο έρχεται και η πεθερά μου από το νησί να με συγχαρεί από κοντά για το λογοδώσιμο και να μου δώσει κάποια πράγματα να τα δώσω στον γιο της! Θα μείνει στην Αθήνα για 4 μέρες...οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου!:eek:

Αχ!!! Νορβηγία!!! Θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου από το φυσικό περιβάλλον που θα αντικρύσεις, είναι ένα από τα μέρη που θέλω διακαώς να επισκεφθώ!

Από γνώμες που έχω ακούσει για το θέμα της μύτης, λένε ότι πολύ καλός είναι ο Σκούρας γιατί είναι και ΩΡΥΛΑ και πλαστικός αν δεν κάνω λάθος... Πάντως ειδικεύεται να ξέρεις στη μύτη (είναι σίγουρα ΩΡΥΛΑ). Ψάξε το αν θες. Νομίζω έχει ιατρείο Κολωνάκι.

Να σαι καλά Πασχαλίτσα μου! Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο του Σκούρα καθώς μου τον πρότειναν πριν λίγες μέρες και μου είπαν ότι έχουν ραντεβού για τέλη Σεπτεμβρίου :shock: ε το κράτησα το ραντεβού και βλέπουμε!

Κι εγώ πρώτη φορά πάω Νορβηγία και όσοι έχουν πάει μου έχουν πει τα καλύτερα! Είδωμεν! Θα σου πω τις εντυπώσεις μου μόλις γυρίσω!

Διαφημίσεις

αντε τυχερουλα! θα πας κ το ταξιδακι σου!

κοιτα μη σε παραφορτωσει η πεθερα κ η εταιρια κ βγεις οβερντοουζ στο βαρος! ας ελπισουμε οτι δεν θα σε δωκει κ τιποτις ταπερακια με κεφτεδια (με σκορδο στα μυρωδικα) δια τον κανακαρι της!:lol:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

οταν με το καλο βρεις ωρυλα κ κανεις την επεμβαση, πες μου σε ποιον θα πας. ενδιαφερομαστε αρχικα για τον χασμπανο. εχει θεμα με το θεοστραβο διαφραγμα του κ με το ροχαλητο κ την αναπνοη γενικοτερα οταν κοιμαται. κ κατα πως δειχνει ο αλεξ-μπεμπετος ακολουθει πιστα σαν καρμπον τον πατερα του. μεχρι κ που εχουν κ οι δυο, απλη θολωτη υπερωα. δηλαδη ο ουρανισκος ειναι πιο θολωτος απο το συνηθες, χωρις καποιο αλλο προβλημα ευτυχως!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αντε τυχερουλα! θα πας κ το ταξιδακι σου!

κοιτα μη σε παραφορτωσει η πεθερα κ η εταιρια κ βγεις οβερντοουζ στο βαρος! ας ελπισουμε οτι δεν θα σε δωκει κ τιποτις ταπερακια με κεφτεδια (με σκορδο στα μυρωδικα) δια τον κανακαρι της!:lol:

Εμένα μου λες..χαχχαχαχχα ότι θα με παραφορτώσει είναι σίγουρο..και τα κεφτέδια τα παίζω και στοίχημα! Ελπίζω να βάλει και καμιά μαστίχα από το νησί τουλάχιστον να κρύψουμε την μυρωδιά του σκόρδου! χαχαχχαχαχχα

οταν με το καλο βρεις ωρυλα κ κανεις την επεμβαση, πες μου σε ποιον θα πας. ενδιαφερομαστε αρχικα για τον χασμπανο. εχει θεμα με το θεοστραβο διαφραγμα του κ με το ροχαλητο κ την αναπνοη γενικοτερα οταν κοιμαται. κ κατα πως δειχνει ο αλεξ-μπεμπετος ακολουθει πιστα σαν καρμπον τον πατερα του. μεχρι κ που εχουν κ οι δυο, απλη θολωτη υπερωα. δηλαδη ο ουρανισκος ειναι πιο θολωτος απο το συνηθες, χωρις καποιο αλλο προβλημα ευτυχως!

Εννοείται ότι θα σου πω μόλις έχω νεότερα! Άσε κι εγώ από την μέρα που γεννήθηκα, η μύτη ήταν γαμψή..δεν είχα ελπίδα βέβαια αφού και οι γονείς μου έχουν μικρασιάτικες μεγάλες μύτες με καθοδική πορεία! :mad:

Τζίνι κι εμένα ο άντρας μου έχει θεόστραβο διάφραγμα και έχει ψιλοστραβώσει και η μύτη του εξωτερικά (έως χοντροστραβώσει)... Το χειρουργείο (προ πολλών ετών) που έκανε δεν ήταν επιτυχές από ότι φαίνεται και θα χρειαστεί και άλλο... Οπότε θα στείλουμε τη Merjana να κάνει γαλλική μύτη και μετά θα στείλουμε και τους δικούς μας...:tongue: Ε, χμ, για γαλλική δεν τον κόβω τον άντρα μου αλλά αν του έκοβε αυτό το ψιλοπαπαγαλέ επί τη ευκαιρία του ισιώματος, δε θα με χάλαγε καθόλου...:tongue:

Από τιμούλα ξέρουμε τίποτις;;; (Για να ξέρω μήπως με καμιά μπουνιά ισιώσει πιο οικονομικά ας πούμε...:tongue::tongue::tongue: Καθαρά για ιατρικούς λόγους θα του την δώσω...:):):)). Απλά μπορεί να θυμάμαι και κάτι περίεργα σκηνικά για να μου έρθει έμπνευση...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...