Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Αντε Αυλάκι! επιτέλους έχουμε νέα σου! Συγχαρητήρια και για το σπίτι! Μόνο όμορφες στιγμές για σένα και την οικογένεια σου εύχομαι!

Σολαρουίτα οι του πολεμικού ναυτικού έχουν σπαθιά στους γάμους!

Λοιπόν το γραφείο συνοικεσίων δεν είναι κακή περίπτωση..κάπου 700 ευρώ ο χρόνος από ότι έχω ακούσει, απλά μια γνωστή μου που είχε βγει με περίπου 100 άνδρες (τουλάχιστον) μέσα σε 2 χρόνια όσοι της άρεσαν δεν τους άρεσε..και σε όσους άρεσε εν της άρεσαν! Τζίφος η δουλειά δηλαδή!

Παρόλα αυτά εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

solaris δεν θελω να ακουω τετοια κοπελα μου για γραφεια συνοικεσιων, εχω ακουσει πολλα τον τελευταιο καιρο και απο οτι καταλαβα δεν ειναι μονο οι γυναικεσ εξω απογοητευμενεσ αλλα και οι περισσοτεροι αντρεσ γιατι πλεον και εμεισ οι γυναικεσ εχουμε γινει.. αντε να μην πω.. μην απογοητευεσαι κοπελα μου βγεσ εξω καλοκαιρακι ειναι κοιτα να διασκεδασεισ και να περασεισ ομορφα και ολα θα ερθουν... κ μην ασχολεισαι με ατομα που δεν αξιζουν... η ζωη ειναι ομορφη εμεισ την δυσκολευουμε :)

Καλέ!

Δεν πάω να διαλέξω ντομάτες! Να με διαλέξουν πάω! ο γαμπρός να πει το ναι! εγώ και ο γιος του Κουασιμόδου να είναι, ναι θα πω!δεν φαίνεται;

Πασχαλίτσα οεο πασχαλίτσα λέγω.....

τέλος πάντων.

επειδή δε θα έχω σύνδεση από αύριο ΚΑΙ επειδή στο κινητό δε σηκώνει τη σελίδα, να ξέρετε οτι σας αγαπάω και σας σκέφτομαι και οταν μπορέσω θα ξαναμπω.

φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!!

Καλημερα σε ολες σας!!!! να συστηθω για αρχη με λενε δημητρα και τυχαια μπηκα στο forum σας, περιττο να σας πω οτι 3 μερες τωρα εχω κατσει και εχω διαβασει ολα τα μηνυματα σας.. εγω ακομα δεν ειμαι γυναικα ναυτικου ουτε μανουλα, ειμαι αρραβωνιασμενη (μετα απο 4 χρονια σχεσης) απο τον δεκεμβριο με εναν ανθυποπλοιαρχο του εμπορικου ναυτικου και ζω στο βολο.

Demi καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Solaris πολύ στενοχωριέμαι που υποφέρεις έτσι... Το θέμα είναι ότι δεν σου αξίζει και ΔΕΝ το καταλαβαίνεις ρε γμτ!!!

Έχω πολλά τρεξίματα τις τελευταίες μέρες... Λάστιχο έχω γίνει... (που λέει ο λόγς δηλαδή γιατί εγώ ούτε για συρματόσχοινο δεν κάνω...:tongue:).

Διαφημίσεις

καλως την αυλα!

αντε βρε να σου ρθει ο οτες να σε γλαπουμε πιο συχνα. μαρη κοπελια δεν με ειπες κανενα καλο κολυριο για το γκαβοματο ξερεις? για την κουραση , το τσουξιμο κ το κοκκινισμα απ τους φακους λεω.

σολαρις σολαρις σολαρις..... αχ κ τι χαζαμαρες λες!

τι κανω τετοια ωρα εδω? εκτος του οτι μεχρι τις 2.30 ειχα το ενα ζευγος των κουμπαρων εδω, μετα ειπα μπω, σερνομουν κ εδω (νετ) κ ειπα να πω ενα καλημερα κ τα νεοτερα για την βαφτιση το σαββατο. η οξαποδω δεν θα ερθει μαλλον. του εκλαψε παραπονα του ν. κ μπουρ μπουρ κ οτι δεν θα ερθει. μετα μας πηρε η νονα του ν. κ μας ειπε οτι την εκραξε δεοντως, αλλα επιφυλλασεται για το μεγα κραξιμο της γαιδουρας μετα την βαφτιση!

εν ερθει, το βλεπω να εχουμε να εχουμε σοου!

πως διαολο να αντιδρασω αν μου κανει σκηνη η μαλακω?!

1. να την βρισω καταμουτρα κ μπροστα στον κοσμο (πολυ θα το ηθελα αλλα δεν θα το κανω, με ξερω)

2. να φωναξω ασθενοφορο-αστυνομια, να μαζεψει την τρελη

3. να εχω μαζι μου ενα χαπακι ουτροτζεσταν η' ουτοπαρ, να την νταγλιασω κ να παει μια κ οξω αυτη στο χωμα κ εγω στη φυλακη!

4. να την τσακισω στο ξυλο

5. να την φτυσω

6. να βαλω σεκιουριτσδες στην βαφτιση ( το σκεφτομουν πολυ σοβαρα στο γαμο!!! τον ν. ακουσα κ δεν το εκανα!)

7. να την καψω με την λαμπαδα (κ καλα ατυχημα)

το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα κανει σκηνη στη μανα μου. εκει πραγματικα δεν ξερω πως θα αντιδρασω! γιατι του ειπε του ν. κ καλα οτι η μανα μου ακουσε το ονομα της. ( κ πραγματικα καμια σχεση! η μανα μου ουτε καν ηθελε να το πουμε σπυριδουλα το παιδι. μεχρι κ τελευταια στιγμη προσπαθουσε να μας ψησει να το πουμε ολγα, οχι πως κ τωρα δεν το κανει, αλλα για να δειτε τη διαφορα στον ανθρωπο αγαπητες μου)

καταφερε κ μας αναστατωσε παλι η ηλιθια μολις λιγο πριν απο αλλη μια ωραια στιγμη μας.

κ τα εχω παρει. παιζει ασχημα με την ψυχολογια του ν. κ θα την παρει κ θα την σηκωσει ο διαολος πολυ χειροτερα απο οτι την ειχε παρει τοτε στο τφ!!!!!

δια του παροντος ηρεμη ειμαι. ενα τσαφ θελω κ εγινε το ολοκαυτωμα, σας διαβεβαιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλως την αυλα!

αντε βρε να σου ρθει ο οτες να σε γλαπουμε πιο συχνα. μαρη κοπελια δεν με ειπες κανενα καλο κολυριο για το γκαβοματο ξερεις? για την κουραση , το τσουξιμο κ το κοκκινισμα απ τους φακους λεω.

σολαρις σολαρις σολαρις..... αχ κ τι χαζαμαρες λες!

τι κανω τετοια ωρα εδω? εκτος του οτι μεχρι τις 2.30 ειχα το ενα ζευγος των κουμπαρων εδω, μετα ειπα μπω, σερνομουν κ εδω (νετ) κ ειπα να πω ενα καλημερα κ τα νεοτερα για την βαφτιση το σαββατο. η οξαποδω δεν θα ερθει μαλλον. του εκλαψε παραπονα του ν. κ μπουρ μπουρ κ οτι δεν θα ερθει. μετα μας πηρε η νονα του ν. κ μας ειπε οτι την εκραξε δεοντως, αλλα επιφυλλασεται για το μεγα κραξιμο της γαιδουρας μετα την βαφτιση!

εν ερθει, το βλεπω να εχουμε να εχουμε σοου!

πως διαολο να αντιδρασω αν μου κανει σκηνη η μαλακω?!

1. να την βρισω καταμουτρα κ μπροστα στον κοσμο (πολυ θα το ηθελα αλλα δεν θα το κανω, με ξερω)

2. να φωναξω ασθενοφορο-αστυνομια, να μαζεψει την τρελη

3. να εχω μαζι μου ενα χαπακι ουτροτζεσταν η' ουτοπαρ, να την νταγλιασω κ να παει μια κ οξω αυτη στο χωμα κ εγω στη φυλακη!

4. να την τσακισω στο ξυλο

5. να την φτυσω

6. να βαλω σεκιουριτσδες στην βαφτιση ( το σκεφτομουν πολυ σοβαρα στο γαμο!!! τον ν. ακουσα κ δεν το εκανα!)

7. να την καψω με την λαμπαδα (κ καλα ατυχημα)

το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα κανει σκηνη στη μανα μου. εκει πραγματικα δεν ξερω πως θα αντιδρασω! γιατι του ειπε του ν. κ καλα οτι η μανα μου ακουσε το ονομα της. ( κ πραγματικα καμια σχεση! η μανα μου ουτε καν ηθελε να το πουμε σπυριδουλα το παιδι. μεχρι κ τελευταια στιγμη προσπαθουσε να μας ψησει να το πουμε ολγα, οχι πως κ τωρα δεν το κανει, αλλα για να δειτε τη διαφορα στον ανθρωπο αγαπητες μου)

καταφερε κ μας αναστατωσε παλι η ηλιθια μολις λιγο πριν απο αλλη μια ωραια στιγμη μας.

κ τα εχω παρει. παιζει ασχημα με την ψυχολογια του ν. κ θα την παρει κ θα την σηκωσει ο διαολος πολυ χειροτερα απο οτι την ειχε παρει τοτε στο τφ!!!!!

δια του παροντος ηρεμη ειμαι. ενα τσαφ θελω κ εγινε το ολοκαυτωμα, σας διαβεβαιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ αυτό με τους σεκιουριτάδες δεν το βρίσκω καθόλου κακό. Θα σταθούνε ωραία ωραία δίπλα της και θα την έχετε προειδοποιήσει ή θα της το πουν αυτοί, ότι σε περίπτωση που κουνηθεί και προκαλέσει πρόβλημα ΕΦΥΓΕ ΣΗΚΩΤΗ!!! Είναι ο μόνος τρόπος να μην πεθάνεις στο άγχος, να είσαι σίγουρη ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ να προκαλέσει προβλήματα και κυρίως να μην ξεκατινιαστείς εσύ...

Αλήθεια με τον πεθερό τί έγινε; Θα έρθει;

Το αγοράκι σου πως θα το βγάλεις; Το κοριτσάκι Ελπίδα τελικά;

Και επειδή δεν κατάλαβα, η μαμά σου πώς άκουσε το όνομά της; Το Σύλια το έχεις βγάλει από το Σταυρούλα;

Εκτός θέματος και μην ξέρωντας ποια είναι η "στριμμένη" (αν και υποψιάζομαι ότι μιλάμε για πεθερά) θα συμφωνήσω κι εγώ με την πασχαλιτσα και θα σου πω οτι ειναι η πιο καλή και σίγουρη λύση για να είστε ήρεμοι και να χαρείτε την βάφτιση των μικρών σας!

τι να πω αφού υπάρχουν τέτοιου επιπέδου άνθρωποι καλύτερα να μην είναι παρούσα στην χαρά σας! Άσε που μπορεί κάλλιστα να καθήσει να δει την έναρξη των special olympics που ξεκινάνε αύριο να σας αφήσει και στην ησυχία σας!

Σολαρουίτα μου γλυκιά σε ευχαριστώ και ελπίζω σύντομα να σε έχουμε πάλι κοντά μας!

Λοιπόν είμαι τρελά εκνευρισμένη και με τον άντρα μου και με τον καπετάνιο και με όλους!!!:mad:

Τον ρώτησα σήμερα τί θα γίνει με εκείνη την αύξηση που μου είπε και τί νομίζετε ότι μου είπε;;;; Ότι ο καπετάνιος τους έκανε πλάκα!!!:shock::shock::shock::!::!::!:

Είναι θέματα αυτά για να κάνει κάποιος πλάκα και μάλιστα και στον Α μηχανικό του πλοίου;:mad::mad::mad:

Κανονικά εγώ ξέρετε τί πρέπει να κάνω τώρα; Να πάρω την εταιρία και να το παίξω ανήξερη και να ρωτήσω και καλά αν τελικα θα δώσουν αυτή την αύξηση του 5% και αν με ρωτήσουν ποιος είπε κάτι τέτοιο, να τον δώσω κανονικά!!! Μα πόσο μ^$%# μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;;;

Περιττό να σας πω τί νεύρα έχω, σκοτώνω άνθρωπο!!! Ακούς Ayla;;; Μην το πάρεις το ψυγείο, πέσαμε σε μ&$%#!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιλάμε ότι έχω ρίξει τέτοια μπινελίκια σήμερα, που ποιος νταλικέρης, ποιος ταξιτζής, δε με πιάνει τίποτα!!!

Και αυτό που μου την έδωσε πιο πολύ από όλα είναι ότι ο άντρας μου δεν του είπε τίποτα!!!:shock: Ε, άκουσε κι αυτός τον εξάψαλμο και ησύχασε!!! Με παρακαλούσε να μην πάρω τηλ. την εταιρία! Ε, λοιπόν βρήκανε και του τα κάνουνε! Φαντάζομαι τον μ^%$%* να γελάει πίσω από την πλάτη του άντρα μου και ανεβάζω πίεση 250!!!!

Καλημέρα και απο μένα!!!

Χάθηκα και εγώ, τρέχω και δεν φτάνω.. Τελικά πήγα στην εφορεία για συμπληρωματική δήλωση και η εφοριακός για να μου την φτιάξει της πήρε 45'! Οι παππούδες να ουρλιάζουν οτι έχω κλείσει το ταμείο, αλλά και τι να κάνω? Να την παρατούσα και να έφευγα? Τουλάχιστον βρήκα μια νέα κοπέλα και μου την έφτιαξε γιατί οι άλλες δυο εκεί είναι οι κλασικές στριμμένες δημόσιοι υπάλληλοι, που ρωτάς και σου απαντάνε μονολεκτικά και άντε να καταλάβεις.. Άντε την έκανα και ο Θεός βοηθός το πολύ πολύ να μας έρθει να πληρώσουμε κανένα 2.000αρο! χαχαχα

Πάντως του χρόνου μόνη μου θα την κάνω! χαχα!

Το άλλο τραγικό είναι οτι με παίρνει η κοπέλα που της νοικιάζω το σπίτι στον Γέρακα την Τρίτη τηλέφωνο και μου λέει να ξέρεις θα φύγουμε απο το σπίτι, οκ της λέω, ε βασικά μέχρι τέλος του μήνα, ε και να, σε πήρα μήπως θέλεις να το βάλεις αγγελία.. Ο κόσμος δεν πάει καλά, με ξεσπίτωσε καλά καλά πριν 10 μήνες και τώρα θυμήθηκε οτι σε μια βδομάδα φεύγει.. Τι να πεις?? Της είπα πάντως οτι αν σε 2 μήνες δεν βρω να το νοικιάσω θα την πάω δικαστικά, το συμβόλαιο μας λήγει 08/2012..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!

Χάθηκα και εγώ, τρέχω και δεν φτάνω.. Τελικά πήγα στην εφορεία για συμπληρωματική δήλωση και η εφοριακός για να μου την φτιάξει της πήρε 45'! Οι παππούδες να ουρλιάζουν οτι έχω κλείσει το ταμείο, αλλά και τι να κάνω? Να την παρατούσα και να έφευγα? Τουλάχιστον βρήκα μια νέα κοπέλα και μου την έφτιαξε γιατί οι άλλες δυο εκεί είναι οι κλασικές στριμμένες δημόσιοι υπάλληλοι, που ρωτάς και σου απαντάνε μονολεκτικά και άντε να καταλάβεις.. Άντε την έκανα και ο Θεός βοηθός το πολύ πολύ να μας έρθει να πληρώσουμε κανένα 2.000αρο! χαχαχα

Πάντως του χρόνου μόνη μου θα την κάνω! χαχα!

Το άλλο τραγικό είναι οτι με παίρνει η κοπέλα που της νοικιάζω το σπίτι στον Γέρακα την Τρίτη τηλέφωνο και μου λέει να ξέρεις θα φύγουμε απο το σπίτι, οκ της λέω, ε βασικά μέχρι τέλος του μήνα, ε και να, σε πήρα μήπως θέλεις να το βάλεις αγγελία.. Ο κόσμος δεν πάει καλά, με ξεσπίτωσε καλά καλά πριν 10 μήνες και τώρα θυμήθηκε οτι σε μια βδομάδα φεύγει.. Τι να πεις?? Της είπα πάντως οτι αν σε 2 μήνες δεν βρω να το νοικιάσω θα την πάω δικαστικά, το συμβόλαιο μας λήγει 08/2012..

Είσαι σίγουρη ότι το συμβόλαιο προστατεύει και εσένα και όχι μόνο εκείνη; Τώρα ειδικά με την κρίση δε νομίζω να βρεις νομική δικαίωση...

Ποια είναι η αιτία που φεύγει σου είπε; Αν είναι οικονομικοί λόγοι, μήπως να χαμήλωνες λίγο το ενοίκιο; Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες διαμερίσματα και μεζονέτες ξενοίκιαστες γιατί ο κόσμος ψάχνει για κάτι φθηνότερο... Οι τιμές στα ενοίκια πέφτουν σταδιακά (απλά πολλοί ιδιοκτήτες δεν το έχουν καταλάβει ακόμα), καλύτερα να το πας 700 ας πούμε παρά να το έχεις 3-5 μήνες ξενοίκιαστο...

Και τί εννοείς σε ξεσπίτωσε πριν από 10 μήνες; Δεν ήθελες να φύγεις; Δεν έψαχνες για σπίτι κι εσύ;

alllo και χα στα πολυ πιτς φιτυλι καθωτι σεεεεερνομαι.

και τα ονοματα απο τα παιδακια μας:

αλεξανδρος και ελπιδα.

προς πασκουαλε: μαρη ποια στραυρουλα? ειπαμε και αναης απο το παναγης, αλλα οχι κ ετσι. σταυρουλα λενε την μπιγκ σιστερ που μενει εδω εις την οικογενιακη πολκυκατοικια.

σπυριδουλα τη λενε τη συλου!

και ναι! η οξαποδω δεν ηρθε!

ξεφτιλιστηκε απο μονη της για αλλη μια φορα, δεν χρειαζεται βοηθεια σε αυτο! ειναι το φετιχ της!

φιλουμπες κ εις λεπτομεριες οσονουπω!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Είσαι σίγουρη ότι το συμβόλαιο προστατεύει και εσένα και όχι μόνο εκείνη; Τώρα ειδικά με την κρίση δε νομίζω να βρεις νομική δικαίωση...

Ποια είναι η αιτία που φεύγει σου είπε; Αν είναι οικονομικοί λόγοι, μήπως να χαμήλωνες λίγο το ενοίκιο; Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες διαμερίσματα και μεζονέτες ξενοίκιαστες γιατί ο κόσμος ψάχνει για κάτι φθηνότερο... Οι τιμές στα ενοίκια πέφτουν σταδιακά (απλά πολλοί ιδιοκτήτες δεν το έχουν καταλάβει ακόμα), καλύτερα να το πας 700 ας πούμε παρά να το έχεις 3-5 μήνες ξενοίκιαστο...

Και τί εννοείς σε ξεσπίτωσε πριν από 10 μήνες; Δεν ήθελες να φύγεις; Δεν έψαχνες για σπίτι κι εσύ;

Αρχικά να ζήσουν τα νεοφωτιστα!!!!!!!!!!!!

Πολυ ωραία τα ονόματα!!!! Αφού δε ήρθε, απλά έδειξε το επίπεδο της!

Pashalitsa το συμβόλαιο καλύπτει και τους 2! Τα σπίτια δεν είναι ξενοδοχεία, να φεύγει ο καθένας οπότε του καπνίσει.. Αλλιώς δεν θα γινόντουσαν συμβόλαια.. Δεν μου ζήτησε μείωση, αν μου ζητούσε εννοείται πως θα τους έκανα!

Όταν λέω με ξεσπιτωσε, εννοώ ότι με παίρνει τηλ μου λέει μου αρέσει το σπιτι, το θέλω και μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να το αδειασω μέσα σε 6 μέρες! Εγω μπορεί να είπα όχι σε κάποιον άλλο για να το δώσω σε αυτήν και οκ ας φύγει, με παίρνει μια βδομάδα πριν να μου το πει;; Και δεν είναι ότι λήγει το συμβόλαιο σε 2-3 μήνες, λήγει σε 14!!! Τέλος πάντων την πήρε και η δικηγόρος μου τηλ και της είπε ότι αν δεν βρω ενοικιαστή σε 2 μήνες θα την πάω δικαστικώς! Και είναι υποχρεωμένη να μου πληρώνει ενοίκιο μεχρι να βρω άλλον!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Αρχικά να ζήσουν τα νεοφωτιστα!!!!!!!!!!!!

Πολυ ωραία τα ονόματα!!!! Αφού δε ήρθε, απλά έδειξε το επίπεδο της!

Pashalitsa το συμβόλαιο καλύπτει και τους 2! Τα σπίτια δεν είναι ξενοδοχεία, να φεύγει ο καθένας οπότε του καπνίσει.. Αλλιώς δεν θα γινόντουσαν συμβόλαια.. Δεν μου ζήτησε μείωση, αν μου ζητούσε εννοείται πως θα τους έκανα!

Όταν λέω με ξεσπιτωσε, εννοώ ότι με παίρνει τηλ μου λέει μου αρέσει το σπιτι, το θέλω και μου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να το αδειασω μέσα σε 6 μέρες! Εγω μπορεί να είπα όχι σε κάποιον άλλο για να το δώσω σε αυτήν και οκ ας φύγει, με παίρνει μια βδομάδα πριν να μου το πει;; Και δεν είναι ότι λήγει το συμβόλαιο σε 2-3 μήνες, λήγει σε 14!!! Τέλος πάντων την πήρε και η δικηγόρος μου τηλ και της είπε ότι αν δεν βρω ενοικιαστή σε 2 μήνες θα την πάω δικαστικώς! Και είναι υποχρεωμένη να μου πληρώνει ενοίκιο μεχρι να βρω άλλον!

Σου είπε να αδειάσεις το σπίτι σε 6 μέρες;;;:shock::shock::shock: Άλλο πάλι και αυτό!

Ναι το ξέρω ότι έχεις δίκιο και ότι έσπασε το συμβόλαιο στη μέση, απλά δεν ήξερα αν μπορεί ο ιδιοκτήτης να κυνηγήσει τον ενοικιαστή σε περίπτωση που το σπάσει... Ωχ, τώρα δηλαδή θα ξεκινάς ψάξιμο για ενοικιαστή ε; Κοίτα να διαλέξεις τι δουλειά θα κάνει γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα...

Τζίνι να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! Τα ονόματα είναι υπέροχα! Ευτυχώς που δεν ήρθε η πεθερά, γλίτωσες και τα έξοδα για σεκιούριτι και τον πονοκέφαλο γενικά! Ο άντρας σου τί λέει για όλα αυτά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...