Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοπόν πέρασα πολύ ωραία στη Σαλαμίνα, μέχρι και που οδήγησα ανάποδα σε μονόδρομο. δε σας λέω τι ακολούθησε.

το ειδα το καράβι. ειναι πάρα πολύ ωραίο. χωρίς τις ντομάτες. κάθησα στην παραλία πέντε λεπτά, έκανα ένα τσιγάρο, τόσο άντεξα, δεν έκλαψα, και μετά γύρισα πίσω.

δε θα μπορούσα να περιγράψω το πως ένιωσα.

τώρα ανάπαυση γιατί το αριστερό μου χέρι έχει μουδιάσει τελείως.

Ρε συ Τζίνι πλάκα κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υποκοριστικό για το Ελπίδα;;; Θα κόψεις ένα από τα ωραιότερα ονόματα;;;;:shock::shock::shock::shock::shock:

Είχα διαβάσει ένα παραμύθι με την Έλα την κατσίκα! Σου κάνει;;;:tongue::tongue::tongue:

Έλα τώρα μη με τρελαίνεις!!!

γιατι μαρη? το αναης απο το αναης ασχημο ειναι?

γαι επλιδα το βλεπω το ονομα κορες!

μεχρι το σαββατο εεχουμε καιρο! φεεεεεετα!

ωρε δεν σκεφτηκα λετε να με ακουσει ο καλος ο Θεουλης κ να μην ερθει η οξαποδω?! ακρα του ταφου σιωπη απο το ατομο!

Καλημερα σε ολες σας!!!! να συστηθω για αρχη με λενε δημητρα και τυχαια μπηκα στο forum σας, περιττο να σας πω οτι 3 μερες τωρα εχω κατσει και εχω διαβασει ολα τα μηνυματα σας.. εγω ακομα δεν ειμαι γυναικα ναυτικου ουτε μανουλα, ειμαι αρραβωνιασμενη (μετα απο 4 χρονια σχεσης) απο τον δεκεμβριο με εναν ανθυποπλοιαρχο του εμπορικου ναυτικου και ζω στο βολο.

αλοχα κ σε εσενα ντεμι! γουελκαμ του δε κλαμπ!

ωρε αυξανουμε κ πληθαινουμε σαν την αμμο της θαλασσης.

(ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ)

Λοπόν πέρασα πολύ ωραία στη Σαλαμίνα, μέχρι και που οδήγησα ανάποδα σε μονόδρομο. δε σας λέω τι ακολούθησε.

το ειδα το καράβι. ειναι πάρα πολύ ωραίο. χωρίς τις ντομάτες. κάθησα στην παραλία πέντε λεπτά, έκανα ένα τσιγάρο, τόσο άντεξα, δεν έκλαψα, και μετά γύρισα πίσω.

δε θα μπορούσα να περιγράψω το πως ένιωσα.

τώρα ανάπαυση γιατί το αριστερό μου χέρι έχει μουδιάσει τελείως.

αμαν ρε σολε! σε τρωει ο κωλος σου ρε παιδι μου!

αιντε κ πηγες. κουνιουνται οι βρακες?

ρε μπας κ σε επιασε το παλιρροικο κυμα που προκαλεσα με τα 68 κιλα μου? πηγαμε αυλακι-πλαζ με τη συλου κ τον χασμπανο για βουτια. καλα ητανε, αλλα πολυ αερας ρε παιδια!

α τουτ α λερ μαμαζελες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ντεμη καλωσήρθες στην παρέα μας! Δυναμική η είσοδος του Βόλου στο καφέ μας βλέπω! Μπράβο κορίτσια!

Τζίνι πολύ ωραίο το Ελπίδα αλλά να το αφήσεις στην ησυχία του έτσι όπως είναι! Το μόνο υποκοριστικό που μου έρχεται είναι το Hope (έχω μια γνωστή που την φωνάζουμε έτσι από το Ελπίδα - αλλά δεν μ'αρέσει όπως δεν μ'αρέσει και το Έλπη που έχω ακούσει κατά καιρούς):D

Βρε Σολαρουίτα τι πήγες να κάνεις στην Σαλαμίνα χωρίς τα όπλα μαζικής καταστροφής?? Και άντε και πήγες..δεν μπορούσες να πας μέσα στο σκ να έρθουμε κι εμείς οργανωμένες από την λαική να βάλουμε ένα χεράκι με τις ντομάτες?? Αχχχχχ δεν με σκέφτεσαι καθόλου που θέλω να ξεσπάσω τα νεύρα μου κάπουυυυυυ???

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ήταν πάρα πολυ ωραία μου φάνηκε οτι αν έκλεινα τα μάτια μου θα άκουγα την καρδιά του (πάω να κλάψω μετά από αυτό. εκεί δεν έκλαιγα, η μ@λ@κω μόνο εδώ με πνίγει μέρα νύχτα ο Νιαγάρας).

αμ δε σας είπα οτι το Σεπτέμβρη θα βρω γαμπρό. καλά να είμαστε, το σεπτέμβρη σας στέλνω προσκλητήρια. 700 ευρώ θα μου κοστίσει. όχι θα χάσω εγώ το μυαλό μου για ενα ναυτικό. και το βιβλίο, δε θα του το στείλω. που να τον φάει το πλαγκτόν της αρκτικής και της ανταρκτικής μαζί.

έχω μια γνωστή που την φωνάζουμε έτσι από το Ελπίδα - αλλά δεν μ'αρέσει όπως δεν μ'αρέσει και το Έλπη που έχω ακούσει κατά καιρούς):D

να σου πω οτι το σκεφτηκα κ εγω το ελπη κ δεν μο αρεσε?! οχι μη το πουμε κ ερπη!

Αχχχχχ δεν με σκέφτεσαι καθόλου που θέλω να ξεσπάσω τα νεύρα μου κάπουυυυυυ???

γιατι βρε εχεις νευρα? πες τπτις να ξεσπασεις!

αμ δε σας είπα οτι το Σεπτέμβρη θα βρω γαμπρό. καλά να είμαστε, το σεπτέμβρη σας στέλνω προσκλητήρια. 700 ευρώ θα μου κοστίσει. όχι θα χάσω εγώ το μυαλό μου για ενα ναυτικό. και το βιβλίο, δε θα του το στείλω. που να τον φάει το πλαγκτόν της αρκτικής και της ανταρκτικής μαζί.

τι στο δια επεισοδιο εχασα εδω το χαπατο? μαρσι παντρολογασαι?!

(το αλλο για το κλαμα κανω πως δεν το ειδα!!!! θα αρπαξω μια πετρα κ θα στο σπασω το κεφαλι να ερθεις στα συγκαλα σου!!!)

οπως καταλαβατε τρεχω παλι. κ σαν να μην φτανουν ολα αυτα εχω κ τραπεζωματα (ευτυχως ντελιβεροκατασταση). ητο οι απο πανω ουνοι (του 2ου ορ.) εδω προ ολιγου πιτι μας κ μασησαμε καλαμακιαν γουρουνισια κ κοτοπουλισια κ σκατομπινελικια. αυριο θα ειμαστε εμεις στους απο πανω ουνους (του 2ου ορ.) διοτι ερχετε ο πατηρ μου (στον 1ο οπ.) απο το χωριο δια την βαπτιση! η οικογενεια χωραφα σε απαρτια τομοροου! 9ελπιζω να ερθει κ το σιστερονι σοφακι)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλεεεεεε!!!!!!

οζορντουι εχω επετειο γαμου! ευτυχως που ανοιξα το οργκναιζερ!

αχ! 22 του μηνου, τουτουνου του μηνου. κεινη η αποφραδα μερα που γκαβωθηκα παντελως κ πηγα στην εκκλησια!

για να δω θα το θυμηθει το χρυσο μου?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

tzini μου να ζησετε ευχομαι οτι καλυτερο για σας και για τα παιδακια σας.. βρε κοριτσια καλα πως τα καταφερνετε μονεσ με τα παιδακια σας?? εμεις σκεφτομαστε να κανουμε τον γαμο οταν με το καλο επιστρεψει και εχω αγχωθει πολυ..

Διαφημίσεις

σε Γραφειο Συνοικεσίων θα πάω Τζινιμ. Οχι θα κατσω με τη μάνα μου. μπας και βρω εναν ανθρωπο να μεινουμε μαζι. και να κανουμε κι ενα παιδακι. δε μπορώ αλλο τη μοναξιά. και δε μπορώ να μείνω άλλο και εδώ. εχω γινει το παιδι για ολα τα θεληματα. κάνε αυτό κάνε εκείνο κάνε το άλλο. κανονικά με τόσο που εχω βοηθησει στη ζωη μου θα έπρεπε να αγιάσω μια μέρα.

Και ουτε εκκλησίες ουτε νυφικά (μπλιαχ). βρε κορίτσια! έτσι ακαδημαικά! εσείς οι καπετάνισσες κάνετε εκείνους τους γάμους με τους ναύτες και τα σπαθιά;

σας ευραρισταω ολες μα ολες δια τας ευχας!

το γουρουνι δεν το θυμηθηκε!

του λεω καθως οδηγει κ τρεχουμε να προλαβουμε να δουμε τι σοβρακοπαντελονοπαπαπουτσα θα βαλει στα βαφτισια: σου εχω πει ποσο σε αγαπω ( κ του σκαω κ μια φιλουμπα!) απαντηση: λεγε τι θες!!!!!!!

χαχαχχαχχαχαχχαχ!

Άντε και στο τέταρτο με το καλό! :D

μουαχαχαχχαχχαχχαχχα! το αλλο με τον τοτο ειναι καλυυυυυτερο!

ΑΑΑΑΑ!! να τα χιλιάσετε Τζίνι! μαζί και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!! όλα καλά, ΥΓΕΙΑ και ευτυχία και λεφτά!!!

τα λεφτα! χμ! κ μου λεει: θα με πεθανεις να φας κ την συνταξη!

μουχαχαχ ξανα!

σε Γραφειο Συνοικεσίων θα πάω Τζινιμ. Οχι θα κατσω με τη μάνα μου. μπας και βρω εναν ανθρωπο να μεινουμε μαζι. και να κανουμε κι ενα παιδακι. δε μπορώ αλλο τη μοναξιά. και δε μπορώ να μείνω άλλο και εδώ. εχω γινει το παιδι για ολα τα θεληματα. κάνε αυτό κάνε εκείνο κάνε το άλλο. κανονικά με τόσο που εχω βοηθησει στη ζωη μου θα έπρεπε να αγιάσω μια μέρα.

Και ουτε εκκλησίες ουτε νυφικά (μπλιαχ). βρε κορίτσια! έτσι ακαδημαικά! εσείς οι καπετάνισσες κάνετε εκείνους τους γάμους με τους ναύτες και τα σπαθιά;[/QUOTE]

μονο γαι τα μπολντ θα σε απαντηξω. οχι μαρη γκιοσα που θες κ σπαθια! θα εσφαζα στο γονατο ατακα κ επιτοπου την οξαποδω πεθερα!

του πολεμικου παντρευονται με σπαθια κτλ!!!!!

για τα αλλα θα συ πω αλλη στιγμη (ευελπιστω οζορντουι κ παλι)!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μα καλά που είναι η Αyla;;; Άλλαξε ήπειρο;;;;;;;;;;;;;;

Τσα! Εδώ είμαι ...αλλα΄έτσι όπως πάω θα αλλάξω και ήπειρο...Έχω λαλήσει, έχω βαρέσει μπιέλες, έχω εξαϋλωθει (αχαχα να παίξω κ με το ayla)...

Δε μου έφτανε η μετακόμιση έχω και σε μια βδομάδα από τώρα την ελευση των ομογενών για τα καλοκαιρινά σεμινάρια και μου έχει βγει ο πάτος. Φεύγω από το γραφείο και κοντεύει να νυχτώσει...Προσπαθώ να φτιάξω το σπίτι κρεμάω μία μια τις κουρτίνες κατά προτίμηση μετά τα μεσάνυχτα γιατί τότε ηρεμώ και μπορώ να κάνω κατι...Τι να σας πω...ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ παρα μόνο όταν θα αγοράσουμε το δικό μας σπίτι.

Πάρος...αχαα έβαλα και εγώ φωτιστικό! Κάποια στιγμή θα ανταλλάξουμε τις γνώσεις μας επ' αυτού. Επίσης έφτιαξα ένα ντουί, επιδιόρθωσα ένα μοτεράκι, σύνδεσα τον υπολογιστή και όλα τα μπινελίκια του (εκτυπωτές, φαξια και μαξια....) αλλά δεν έχω ακόμα τηλέφωνο ...περιμενω τον ΟΤΕ ΟΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΕ???? Εννοείται ότι δεν έχω και ίντερνετ ακόμα....ΓΜΤ.

Κατα τα άλλα το σπίτι είναι εκπληκτικό αλλά δεν προλαβαίνω να το δω η έρμη...Ευελπιστω ότι σιγά σιγά κάποαι στιγμή θα το απολαύσω.

Εννοείται ότι κάδρα και λοιπα δεν έχουν μπει..(δεν προλαβαίνω να πάρω καρφιά να σκεφτείτε)..αλλά οκ

Εκανα και μια άλλη κίνηση...πήγα και έγραψα τη μικρή σε βρεφονηπιακό....τους πήρα μια μέρα σβάρνα όλους (πήρα ειδική άδεια για αυτό) και κατέληξα νομίζω στον καλύτερο...δεν ξέρω θα δείξει. Ετσι από 1η Σεπτ. το καλό μου θα μπει σε "τάξη"...αχ από τώρα πονάω ..εγώ τελικά θα έχω πιο δυσκολη προσαρμογή και άγχος αποχωρισμού απο τη μικρή να το δείτε!

Βλέπω η παρέα μεγάλωσε! Καλώς ήρθαν οι νέες....(και ωραίες...)

Κορίτσια χάνομαι γιατι πήζω κατά φασεις..η εβδομάδα που έρχεται θα είναι κόλαση διότι καταφθάνουν οι ορδές και θα έχω και μαθήματα να τους κάνω και τα οργανωτικά τους αχ αχ

Σας φιλώ όλες....

καλεεεεεε!!!!!!

οζορντουι εχω επετειο γαμου! ευτυχως που ανοιξα το οργκναιζερ!

αχ! 22 του μηνου, τουτουνου του μηνου. κεινη η αποφραδα μερα που γκαβωθηκα παντελως κ πηγα στην εκκλησια!

για να δω θα το θυμηθει το χρυσο μου?!

Αυτή τη γκαβομάρα που λες...την έπαθα κι εγώ...Πώς την πατήσαμε έτσι ρε κορίτσια???? ΜΟΥ ΛΕΤΕ?

Οπως και να χει ξέρεις ότι ήταν μια υπέροχη γκαβομάρα που καλά κρατεί...Εύχομαι....να ζήσετε ....να ευτυχήσετε...να αυξηθείτε και να απλωθείτε και άλλο (όχι σε κιλά ε;;;)

ΦΙΛΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...