Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Χα, χα! Έχω ωραίες γλυκές σαλαμινιώτικες ντομάτες στο ψυγείο! Έρχεσαι; Αλλά βρε κορίτσι μου, δε λυπάσαι τις ντομάτες; Χαμένες θα πάνε!

Πάντως εγώ σε πάω αν θες!

Τί κάνει έξω από τα Περιστέρια; Ξεμπάρκαρε και πήγε στο εξοχικό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aν πας μια βόλτα μέχρι τα Περιστέρια φάτσα απέναντι στο βάθος θα δεις ένα παπόρο κόκκινο (σα να χει φάει ήδη τη ντομάτα) μακρύ σα να μην πω τι (250 μ) ε, να ξέρεις. ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΣ.

Είναι η πρώτη φορά που έρχεται πειραιά από τις 4 δεκέμβρη που εφυγε. Πόσες φορές ετοιμάστηκα ν΄αρπάξω τα κλειδιά και να έρθω (με τις ντομάτες) και πόσες συγκρατήθηκα.Να πω οτι το είδα μια φορά.

Που να τον φάει ένα κοπάδι Αθερίνες, και να΄ναι και χορτάτες, να τονε τρώνε λίγο λίγο.

Αχ, Σολάρις, το εξοχικό των γονιών μου είναι λίγο πριν τα Περιστέρια... Και θα πάω το απόγευμα εκεί...

Θες να βγάλω ένα πανό και να γράφει

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Μ.....ΚΑΣ!!!

Θα το καταλάβει λες ότι είναι γι΄αυτόν;;;:D

Σολαρουίτα μου δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με τις χορτάτες αθερίνες! Έχω πεθάνει στα γέλια μιλάμε!

Κι εγώ πάντως τις ντομάτες θα τις είχα σε μεγαλύτερη υπόληψη..:D

Διαφημίσεις

Το έκανε εξώφυλο στο προφίλ μου! μπήκε στο φ/β στο divan japonais να γελάσετε!! καλό όμως, ε; χαχαχαχααχχαχαχαχα

Μαριάν κι εγώ γέλαγα που το είπα. Η κουμπάρα μου μου είπε: μωρή αυτή δεν είναι κατάρα!Σκηνή από ταινία του Γούντι Άλλεν είναι!!!!!

χαχαχααχχα

Aν θα το καταλάβει;

ΣΤΑΝΤΑΡ

αν δε, γράψεις "ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?"

εκεί κι αν το καταλάβει χαχα!!! θα βάλει κατευθείαν τα χέρια του στην τσέπη, για να δει αν του λείπει τίποτα!!!

alloooooha!

τι κανετε ωρε τσουπρες?

ρια, δυσκολο να προχωρησει κατι αν δεν υπαρχουν σωστες βασεις. ειναι πολυ νωρις για να βγαλεις συμπερασματα κ εσυ, αλλα κ αυτος. τι δικαιωματα του εχεις δωσει κ αντιδρα ετσι? η ζωη συνεχιζεται κ εκτος θαλασσας για εσενα. δεν γινετε να κλειστεις σε 4 τοιχους, θα κανεις μπαμ σιγουρα. ναι οι πιο δυσκολες περιπτωσεις απο αποψη ψυχολογιας ειναι οι τανξεραδες. βεβαια οταν η αγγελοπουλου ειχε γκαζαδικα τα εβγαζε οξω τα παιδια με λαντζα! λαρτζ η μανταμ! μην εχουν κ πολλα παραπονα τα παιδια!

μαρη σολαρις ξεσκιστηκες με τις αθερινες! δεν τις λυπασαι τις καψερες?

αν ειναι κ αχωνευτος (κατα πως δειχνει) την κατσαν τα ψαρακια! πετα κ σοδες μαζι με τις τοματες.

το λοιπον συμπληρωσε: κ αν γλυτωσεις απ τις αθερινες κ πας κατα στερια, να σε φαει οχια, να ειναι κ θηλυκια, να γεννοβολησει κ να σε παρουν στο κατωπι ολες μαζι!

το ανεκδοτο της μερας. ακομα δεν εχουμε αποφασισει για το ονομα της μικρης λιλιπουτ! οεο οεο οεο! πεστε κανενα χαηδευτικο για το ελπιδα!

(σολε μην πεις το πηδα!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Τζίνι πλάκα κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υποκοριστικό για το Ελπίδα;;; Θα κόψεις ένα από τα ωραιότερα ονόματα;;;;:shock::shock::shock::shock::shock:

Είχα διαβάσει ένα παραμύθι με την Έλα την κατσίκα! Σου κάνει;;;:tongue::tongue::tongue:

Έλα τώρα μη με τρελαίνεις!!!

Αχ βρε Σολάρις, αχ βρε Σολάρις! Εγώ λέω να τον φάει κανένας καρχαρίας μπας και το πάρεις απόφαση ότι ο τύπος δεν κάνει για εσένα... Εγώ σου λέω ότι και να καθόταν, θα τον χώριζες εσύ στο τέλος, γιατί δεν θα άντεχες άλλο... Ή θα έμενες μαζί του και θα ήσουν δυστυχισμένη... Και ξέρω ότι κατά βάθος το ξέρεις κι εσύ αυτό...

Καλημερα σε ολες σας!!!! να συστηθω για αρχη με λενε δημητρα και τυχαια μπηκα στο forum σας, περιττο να σας πω οτι 3 μερες τωρα εχω κατσει και εχω διαβασει ολα τα μηνυματα σας.. εγω ακομα δεν ειμαι γυναικα ναυτικου ουτε μανουλα, ειμαι αρραβωνιασμενη (μετα απο 4 χρονια σχεσης) απο τον δεκεμβριο με εναν ανθυποπλοιαρχο του εμπορικου ναυτικου και ζω στο βολο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...