Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα ο μικρός ακόμα δεν έφαγε το μεσημεριανό, τον πήρε ο ύπνος!

Πότε θα μάθει να τρώει τα λαχανικά και το κρέας καλέ, δεν τα θέλει καθόλου μιλάμε!!

Το απόγευμα θα πάμε στον θείο του Άρη, θα ζυμώνουνε ψωμί και θα έχουνε παρέα, ελπίζω να έχουνε φτιάξει τίποτα καλό να φάμε γιατί η ομελέτα δε θα με κρατήσει για πολύ! καθόλου δεν ντρέπομαι όμως...

Μόνο αυτή η θεία του ρε γμτ με κοιτάει σαν :shock: ούφο :shock: κάθε φορά που με ρωτάει αν θηλάζω ακόμα το Γιάννη και της λέω ναι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα ο μικρός ακόμα δεν έφαγε το μεσημεριανό, τον πήρε ο ύπνος!

Πότε θα μάθει να τρώει τα λαχανικά και το κρέας καλέ, δεν τα θέλει καθόλου μιλάμε!!

Το απόγευμα θα πάμε στον θείο του Άρη, θα ζυμώνουνε ψωμί και θα έχουνε παρέα, ελπίζω να έχουνε φτιάξει τίποτα καλό να φάμε γιατί η ομελέτα δε θα με κρατήσει για πολύ! καθόλου δεν ντρέπομαι όμως...

Μόνο αυτή η θεία του ρε γμτ με κοιτάει σαν :shock: ούφο :shock: κάθε φορά που με ρωτάει αν θηλάζω ακόμα το Γιάννη και της λέω ναι!

Ρίξε της καλέ κανένα δούλεμα! Εγώ έτσι κάνω πάντα όταν με κοιτάνε περίεργα. Τους δουλεύω! Ειδικά την πεθερά! :lol:

Διαφημίσεις

αλλάγή σχεδίου για το στολισμο!!!!Τα 200 ευρώ για ενοικίαση μισή ώρα τα βλέπω πολλά και να μην μου τα φέρει και στο τραπέζι!!!Δεν τα παίρνω ρουχαλάκια και παιχνίδια στο Λεωνίδα καλύτερα!!!Οπότε θα κλείσουμε μπαλόνοστολισμό τελικά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

εμένα μόλις κοιμήθηκε!!!

με τρέλανε πάλι σήμερα :)

έχει σφουγγαρίσει όλο το σπίτι 3 φορές από το πρωί,

είχε αέρα και δεν βγήκαμε βόλτα και βέβαια...το πλήρωσα!!!!

Κι εμένα έχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να μπουσουλάει και με έχει ζαλίσει η μάνα μου!! Πάει σε έπιπλα και σηκώνεται, έχει φάει κι ένα δυο τούμπες κι η μάνα μου που το έπαιζε κουλ με το παραμικρό κάνει το "ιιιιιιι" της Ζουμπουλίας!! :lol:

Και τον πιάνει και τον βάζει στο πάρκο και γινόμαστε μπίλιες γιατί νομίζει ότι μια ζωή θα έχουμε το μωρό σε κλουβί για να μη χτυπήσει. Οπότε αφού μαλλιάζει η γλώσσα μου να της λέω "βγάλε τον γιατί θέλει το παιδί να ανακαλύψει τον κόσμο " κάνω ότι πάω να τον βγάλω, αυτή φοβάται να μη σηκώσω το μωρό και πάθω τπτ και τελικά τον βγάζει. Αλλά όλο "αχ πάει εκεί" αχ Παναγίτσα μου θα χτυπήσει!" "όφου-όφου θα πέσει!!!" με έχει πρήξει!!! :lol:

αλλάγή σχεδίου για το στολισμο!!!!Τα 200 ευρώ για ενοικίαση μισή ώρα τα βλέπω πολλά και να μην μου τα φέρει και στο τραπέζι!!!Δεν τα παίρνω ρουχαλάκια και παιχνίδια στο Λεωνίδα καλύτερα!!!Οπότε θα κλείσουμε μπαλόνοστολισμό τελικά!!!!

Σωστή!!!!

μα καλά δε ντρέπεστε;;; τι λέτε για το παιδί! αααααα

Ντίνα γέλασα πολύ με το φτου ζουν ακόμα!

άντε μου λείψατε!!! θα τα πούμε στη βάφτιση της Ζωής έτσι;;; θα κανουμε και τίποτα μετά;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...