Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοπελα μου! Μηπως απλα να ειναι πιο μεγαλος κυκλος; Εφοσον παιρνεις και σερπαφαρ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα πανω απο ενα να παρουν μπρος, αλλα νομιζω 7η μερα ειναι τερμα οριακα να το δεις. θεωρω λογω του σερπαφαρ δεν εχουν μεγαλωσει ακομα. γιατι πιθανοτατα δεν παιρνει μονο ενα μπρος.

Μα εμενα ο κύκλος μου είναι 24 ημερών τα τελευταία χρόνια. Παντα την 7η ημέρα έβλεπα ωάριο και μάλιστα μεγάλο. Δε μπορώ να καταλάβω. Πραγματικά έχω απογοητευτεί, σκέφτομαι μήπως είναι η αρχή του τέλους.

πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Θετικό που είδατε περισσότερςς καταβολές. Μήπως χρειαζόταν ενέσιμα σ αυτόν τον κύκλο να τον εκμεταλλευτειτε? Γιατρός δεν είμαι, just saying

Δε μου είπε κάτι, μόνο να τελειώσω σήμερα τα serpafar και να πάω 10η ημέρα για επανάληψη.

πρίν από 15 λεπτά , anemonii είπε:

Καλημέρα! Δεν ξέρω για το prp αν μπορεί να επηρεάσει. Από προσωπική μου εμπειρία από serpafar ξέρω ότι μπορεί ο οργανισμός να μην αντιδράσει στο φάρμακο. Βέβαια εγώ έχω πολυκυστικες και ΣΠΩ με μεγάλους και ασταθείς κύκλους - δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κοπέλες με σταθερό κύκλο. Εγώ επίσης είχα και διακυμάνσεις στις μέρες της ωορρηξιας με το serpafar, άλλοτε γινόταν 14-16 μερα και άλλοτε 20-22. Ίσως μπορεί να είναι ένας κακός κυκλος. Είναι σίγουρα όμως θετικό και ενθαρρυντικό το ότι είδατε και αρκετές καταβολές!  

Έχω ξαναπάρει serpafar αλλά δε μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο η αλήθεια είναι. Είναι η 3η φορά που τα παίρνω και δεν είχα αλλαγή στον κύκλο τις άλλες φορές. Μου έκανε κάτι αιμορραγίες μόνο και μου είχαν πει πως φταίει που λεπταίνει το ενδομήτριο. 

πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα, αιματολογικές έκανες μόνο στην αρχή του κύκλου; Αν έχεις καταβολές θα έχεις και ωάριο, θα μεγαλώσει κάτι, απλά μπορεί να αργήσει. Εγω που πάντα έχω πολλές καταβολές έχω και μεγάλους κύκλους μέχρι να αποφασίσουν ποιο θα μεγαλώσει. Να φανταστείς σε αυτόν τον κύκλο μεγάλωναν 3 μαζί 🤦‍♀️. Αυτό που μάλλον έσπασε/θα σπάσει έχει 2 χιλιοστά από το αμέσως μικρότερο που ρισκάρω με την ovitrelle ουσιαστικά να σπάσουν και τα 3. Το ότι έκανες prp μπορεί να οφείλεται για τις πολλές καταβολές ναι αλλά δεν είναι κακό αυτό, στην ουσία αυτό επιδιώκεις να αναστηθούν οι ωοθήκες. Θα κάνεις κ εσύ υπομονή και θα πας από υπέρηχο σε υπέρηχο μέχρι να μεγαλώσουν! 

Είχα κάνει ναι και δεν ήταν καλές η αλήθεια είναι. FSH 17 και Ε2 40. Πρώτη φορά δε φαίνεται τίποτα από τον υπέρηχο τέτοια μέρα  και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι μήπως είναι η αρχή του τέλους αν ξεκινάω να χάνω ωορρηξίες. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτούς τους αρκετούς μήνες που κάθεσαι δε τους πληρώνεσαι όμως.....:-(

δε μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να κάνει άλλη δουλειά...όχι ακόμα τουλάχιστον. αρκετές δουλειές έκανα σα φοιτήτρια.

για να δούμε τι θα γίνει του χρόνου....

όσο πλησιάζει πάντως ο μάιος και τελειώνουν τα μαθήματα με πιάνει κάτι....βρείτε μου εκκλησία ν αράξω με κεσεδάκι!!!! προσοδοφόρο στέκι να ναι όμως!!!! θα πάρω και το μανού μαζί....ε κάτι θα πιάνω δε μπορεί!

αχαχαχαχα αν είμαι και με τη κοιλιά στο στόμα ουουουουου μεγάααλο κασέ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ..μην απελπιζεσαι ? φροντιστηριο δεν πας καθολου...για ΟΑΕΔ? να βγαινουν τα παμπερς του Μανου ....

σε καταλαβαινω που δεν θες να κανεις αλλη δουλεια ..το εχω ακουσει απο πολλες ...αν σε στηριζει και ο αντρας σου , γαιτι ο δικος μου δεν ηθελε ιδιαιτερως ...

α...και κολλα χαρτακια απο τωρα !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

μπααα φροντιστήριο δε παίζει, ήμουνα πέρυσι, εκτός του ότι δε πληρωνουν ξινίζουν όταν ακούν ότι έχεις μωρά. σε μεγάλο φροντιστήριο στο κέντρο δουλεύει ο άντρας μου οπότε λείπει όλα τα απογεύματα, αν λείπω κι εγώ που θα τα πάω τα παιδιά. δύσκολο. οπότε καλύτερα τα ιδιαίτερα που βγαίνει και κάτι παραπάνω

ξερω γω!!ενα Λοττο θα μας σωσει ολους !!

εμενα αυτυχως ο αντρας μου εχει μονιμο μισθο ..αλλα μας κακοφανηκαν οι μειωσεις τωρα ..οσο για μενα ....θα εχω δουλεια μεχρι και οκτωβριου 11..ε, μετα θα δουμε !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!

κοιτα να δεις ομως τι σκατουλα που ειναι δεν ελεγε κουβεντα!!!τωρα καταλαβα γιατι μας ενθαρυνες ολες ε ηθελες παρεα πουλακι μου!!!!χαχαχαχα

ολα θα πανε καλα φιλεναδα! ολα θα πανε καλα, ξερεις τωρα τα αγορια απο την αρχη σε παιδευουν!!!!!

θα μπω απο το σπιτι το απογευμα γιατι εχω δουλεια

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

σχεδόν έτοιμα τα φαγητά, κοτόπουλο σούπα με λαχανικά για το μικρό, κοτόπουλο φιλέτο φούρνου με σάλτσα και ζυμαρικά για τους μεγάλους. το μητσάκι θα παίξει σε διπλό ταμπλό.

ακόμα σίδερο έχω....βρε μπας να το κάνω επάγγελμα;

άκυρο το μάθημα του νίκου το απογευματινό οπότε θα τους έχω και τους 3 άντρες σπίτι! (να δω αν θα μ αφήσουν να δω το κάρμα!)

αλήθεια μαρίαεύα που είσαι;;; καιρό έχω να σε πετύχω και θέλω να σε ρωτήσω τη γνώμη σου για το κάρμα! συγκλονιστικά επεισόδια έτσι;;;

Εγώ εδώ....

Πήγαμε βόλτα, έβγαλε ήλιο Κατερίνα, μια χαρά εδώ στα νότια!

Συμπεθέρα, πες μου το τηλέφωνο εκεινων των φίλων σου να τους πω για φιλίες μέσω νετ....

Οπως είπα δε μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά γραφονται για μένα.

Στιχάκια, ευχές, γκλίτερ!

Εδώ κατάφερε και έβαλε και η Νεκταρία γκλίτερ!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Δύσκολη ώρα το μεσημεράκι Αννούλα μου! Όλες μαγειρεύουν και ταΐζουν τέτοια ώρα φαντάζομαι... Κάναμε κ εμείς το κοτοπουλάκι με τα λαχανικά και για εμάς χάντρες φασόλια με πατατούλες κοκκινιστά, τάισα τον μπέμπη και τώρα κοιμάται. Παλεύω να του ξαναφτιάξω το πρόγραμμα να κοιμάται μια ώρα το πρωί και κανένα δίωρο το μεσημέρι, γιατί μέχρι μερικές μέρες τώρα κοιμόταν μεσημέρι κι απόγευμα με αποτέλεσμα το βράδυ να κοιμάται καλές έντεκα!

Κλεό πώς πάμε?? Τώρα έχεις πολύ κόσμο να μοιράζεσαι τις αγωνίες σου! ;) Κάθε που θα αγχώνεσαι να μας το λες να σε εμψυχώνουμε! Μη νομίζεις πάλι ότι μας πρήζεις!!! :lol:

Λέω να ανοίξουμε και νέο καφέ... :lol: με τις Αυγουστομανούλες που θα ξανακάνουν μωράκι!!! Πάω και στοίχημα ότι σε λίγο καιρό θα γεμίσει!!! ;)

Διαφημίσεις

:lol: Ρε είχα δοκιμάσει κι άλλες φορές...πατούσα στο σάιτ αλλά δεν καταλάβαινα πώς βρίσκουμε το είδος που θέλουμε...ας πούμε ευχές για γενέθλια ή για κάτι άλλο... Ακόμα δεν έχω καταλάβει! Τυχαία τα βρήκα τα συγχαρητήρια! Θέλει ψάξιμο! :lol: Και πρέπει να το ψάξω γιατί θα το ξαναχρειαστώ σύντομα!!! Πάω και στοίχημα!

Νεκταρία μη μας πορώνεις τώρα ντάξει???

Αντε!

Το πιο γόνιμο καφέ θα βγούμε, φτου μας.

Καλά ας μη το χαλάσω τώρα λέγοντας ξανά....ανησυχώ να πάει καλά.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...