Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι από μένα πάλι!!! Γεια σου Μαριανθούλα!Σήμερα το μωρούλι μου είναι ήσυχο και από το πρωι γυρνάμε.. Διαλέγουμε δάπεδα για το σπίτι μας. Κιχ δεν έχει βγάλει το πουλάκι μας..Από κακά τίποτα..

Αγγελικούλα μου, επειδή την βγάλαμε βόλτα για πρώτη φορά αυτές τις ΄μέρες το σκέφτηκα το μάτι..Έλα όμως που ο πνευματικός μου, μου λέει ότι δεν κάνει να βάζω να μου ξεματιάζουν το παιδί ή εμένα γιατί αυτά είναι μαγγανείες..Να βάζω λίγο αγιασμό και να περιμένω με υπομονή..

Ζωίτσα δεν πειράζει! άνθρωποι είμαστε.. Ξέχασα να σας πω. Δοκίμασα να της δώσω χαμομηλάκι αλλά δεν το ήθελε με τίποτα. Με το ζόρι κατάπιε 2-3 γουλιές και σε μισή ώρα έβγαλε έκανε για πρωτη φορά στη ζωή της εμετό..Επομένως πάει κι αυτή η λύση. Έχω αγοράσει το βρεφικό κλυσμα και βρεφικά υπόθετα γλυκερίνης και αν τραβήξει κι άλλο αυτή η κατάσταση κάτι θα χρησιμοποιήσω..Απλά προσπαθώ να το θεωρήσω ως μια κρίση και ότι σε λίγο θα επανέλθει στις φυσιολογικές κενώσεις της.. Τι να πώ;;;Έχω διαβάσει κι εγώ βρε Μαράκι την Πατσούρου που λέι ότι είναι φυσιολογικό να κάνει κακά μια φορά στις 20 μέρες αλλά είναι καλό μωρε;;Πάντως σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου για την ανταπόκρισή σας!! Σοφάκι μου μπράβο στη παραμυθένια σου!!! Αναπτύσσεται πολύ ωραία!!! Μελένια από τη στιγμή που σας εξέθεσε ο μανού και κυκλοφόρησαν και φωτος πρέπει να σας αποκαταστήσει!Καλά κάνεις και υπενθυμίζεις τη θέση σου!

Καλώς ήρθες ανανι

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα τι κανετε?

ananie καλως ηρθες να χαιρεσαι τη μπεμπουλα σου!

γιωτα, λια τι γινεται με τα μωρακια σας κ τα κακακια τους?

αννα να σου ζησει ο μανου χρονια πολλα!

σχετικα με τα εμβολια εμεις προς το παρον εχουμε κανει 2 δοσεις απ το τετραπλο κ τον επομενο μηνα θα κανουμε του αιμοφιλου της ινφλουεντζας.κ τις δυο φορες στο σημειο της ενεσης ειχαμε κανει σκληρια αλλα εφυγε μεσα σε 2-3 μερες.τη δευτερη φορα ειχα βαλει κ αλουμινονερο κ νομιζω ξεπρηστικε πιο γρηγορα.το ποσιμο δε το καναμε ουτε θα το κανουμε γιατι δε το συστηνει ο γιατρος μας.

fairytale εχω να πω κ εγω οτι εισαι πολυ γλυκια στη φωτο φτου φτου να μη σε ματιασω!

πηγε σε συνεντευξη για δουλεια χτες ο αντρας μου κ τον πηρανε τηλεφωνο σημερα κ του πανε ξεκιναει τη δευτερα!ουφ παει κ αυτο το αγχος ειμαι πολυ χαρουμενη!

καλο μεσημερι σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα Σας διαβασα στα γρηγορα και μπηκα να πω ενα γεια!!!!

Απο οτι διαβαζω λιγο καλυτερα ειστε ολες σημερα ε?

Εμεις συνεχιζουμε να χεζουμε συχνα ομως δεν ειναι πρασινα και επιτελους δεν ειναι νερουλα.Οποτε παμε προς το καλυτερο...Το μονο προβλημα ειναι το βραδυ που χεζει και πρεπει να τον αλλαξουμε οποτε ξυπναει για τα καλα και μετα αρχιζουμε τις βολτες πανω κατω και μετα τσατιζομαι και δεν κοιμαμαι....

Σημερα εκανα και πρωτη φορα λιγο γυμναστικη γιατι δεν παει αλλο.Ημουν και 5 μηνες κραβατωμενη και εχω γινει αστα να πανε.ελπιζω βεβαια να με αφηνει και ο μικρος....

Αυτα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

πηγε σε συνεντευξη για δουλεια χτες ο αντρας μου κ τον πηρανε τηλεφωνο σημερα κ του πανε ξεκιναει τη δευτερα!ουφ παει κ αυτο το αγχος ειμαι πολυ χαρουμενη!

καλο μεσημερι σε ολες!

Μπραβο Elisabeth και πανω που το μελετουσαμε χθες...Ειμαστε τελικα γουρλιδικο forum...

Καλημερα!!!

Πηρα την κορουλα μου κ ηρθαμε κ εμεις να "παιξουμε" μαζι σας!!!!!

Σας διαβαζει καθημερινα η συμπεθερα μου(η πεθερα της κορης μου!:tongue:) κ με "κολλησε"!!!!!

Ωραια παρεουλα εχετε κοριτσια!:)

Καλωσηρθες ananie ...Να χαιρεσαι την κορουλα σου.

Ποσο ειναι?

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες ananie,να χαιρεσαι την κορουλα σου :)

Γιωτα ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα το μωρακι σου και να σου γεμησει το pampers!!

Αννα καλημερα ,εγω δεν της το κανω ολο το κλυσμα,ισα που πεφτει μια σταγονουλα και το μικρο μου ενεργειτε κατευθειαν,,δυστυχως πρεπει να την βοηθαω προς το παρον με αυτον τον τροπο για να παρει μπρος το εντερακι της,,οπως ειπε η παιδιατρος ειναι ''τεμπελικο''!!Δεν γινεται διαφορετικα,οσες κοπελες δεν το εχουν ζησει δεν μπορουν να καταλαβουν,,ειναι χειροτερα κ απο κολικους,,,οι κολικοι κρατανε λιγο,αλλα αυτο ολη μερα ακομη και στο υπνο της!!Τεσπα,,το μπροκολο δημιουργει κολικους γενικα??μαλλον εε?

Λια μου τι αποφασιισες τελικα?

Εγω παντως θα ετρωγα καποιο πρασινο και ας εκανε κολικους.Βεβαια δεν ξερω γιατι εμενα μεχρι τωρα τουλαχιστον οι κολικοι του ηταν μετρημενη στο χερι...Αλλα δεν το φοβαμαι το μονο που με πειραζει ειναι μετα που για 2 μερες βρωμαει το γαλα μου και απορω ο μικρος πως το πινει...

Θα συμφωνησω λοιπον με την Αννουλα, ακουστε η καθε μια το γιατρο της.. Εγω εχω αποφασισει απ την αρχη, οτι θα ακουω μια γνωμη.. Ουτε τη μανα μου, ουτε τη θεια μου, κανεναν! Αρκει να σου κανει κλικ κ να τον εμπιστευεσαι βεβαια τον καθε γιατρο. Αλλωστε θα το ξερουμε ολες φανταζομαι, πως οσους γιατρους ρωτησεις, τοσες διαφορετικες γνωμες θα παρεις... Εκτος αυτου, δεν εχει νοημα να τον συμβουλευεστε αν δεν τον εμπιστευεστε, αλλαξτε γιατρο!

Μαριανθη και εγω τον γιατρο μου εμπιστευομαι αν ομως θεωρω κατι σημαντικο και δεν με καλυπτει απαντηση του θα παρω και δευτερη γνωμη.Γενικα ρε κοριτσια δεν μου αρεσει που κανανε την υγεια βιομηχανια ολοι αυτοι οι γιατροι....(Εχει αυτο ο δικος σου ας περασει ο επομενως)Ας μην αναφερω και τα τρελλα λεφτα που βγαζουνε χωρις αποδειξη ε?

Σκεφτομουν τον γυναικολογο μου τον οποιο και θα αλλαξω ποσα λεφτα εβγαλε απο εμενα και μονο....Και ολα αυτα χωρις καμια αποδειξη.Απιστευτο?

Και η παιδιατρος μας που περνει 70 για σπιτι και 50 στο ιατρειο?Δεν θυμαται ποτε οτι θηλαζω και παντα με ρωταει αλλα παντα θυμαται οτι δεν θελουμε αποδειξη....

Αυτα

Μπραβο Elisabeth και πανω που το μελετουσαμε χθες...Ειμαστε τελικα γουρλιδικο forum...

σιγουρα πολυ γουρλιδικο!!

χαιρομαι πολυ που εφτιαξαν τα κακακια του δικου σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μαριανθη και εγω τον γιατρο μου εμπιστευομαι αν ομως θεωρω κατι σημαντικο και δεν με καλυπτει απαντηση του θα παρω και δευτερη γνωμη.Γενικα ρε κοριτσια δεν μου αρεσει που κανανε την υγεια βιομηχανια ολοι αυτοι οι γιατροι....(Εχει αυτο ο δικος σου ας περασει ο επομενως)Ας μην αναφερω και τα τρελλα λεφτα που βγαζουνε χωρις αποδειξη ε?

Σκεφτομουν τον γυναικολογο μου τον οποιο και θα αλλαξω ποσα λεφτα εβγαλε απο εμενα και μονο....Και ολα αυτα χωρις καμια αποδειξη.Απιστευτο?

Και η παιδιατρος μας που περνει 70 για σπιτι και 50 στο ιατρειο?Δεν θυμαται ποτε οτι θηλαζω και παντα με ρωταει αλλα παντα θυμαται οτι δεν θελουμε αποδειξη....

Αυτα

κ εγω πλεον αφου επαθα κ εμαθα παντα παιρνω κ δευτερη γνωμη κ τριτη κ τετρατη καμια φορα:P

τρελλα λεφτα βγαζουνε σιγουρα τουλαχιστον να κανουν σωστα τη δουλεια τους κ να φερονται σαν ανθρωποι!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Elisabeth καποια στιγμη αν θυμαμαι καλα ανεφερες για το εμβολιο mmr.Μαλλον αναφερεσαι στο οτι σχετιζεται με τον αυτισμο ετσι?

ναι σ αυτο αναφερομαι.κ εχει κ αλλες παρενεργειες απ οτι ειδα.βεβαια οσες ερευνες κ διαβασα ειναι αντικρουομενες.οι μισες λενε οτι πιθανον να υπαρχει αυτη η συνδεση και οι αλλες οτι ειναι ασφαλες τι συμπερασμα να βγαλει κανεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εγω που το εχω ψαξει νομιζω οτι δεν σχετιζεται απλα επειδη τα συμπτωματα του αυτισμοου εμφανιζονται την περιοδο εκεινη που κανεις το εμβλιο για αυτο το συνδεσαν.

Επισης οι πιθανοτητες ειναι μικρες σε σχεση με αυτο που μπορεις να παθεις αν δεν το κανεις.Ειναι ενα πολυ σημαντικο εμβολιο.

Το οτι το σχετιζουν με τον αυτισμο συμβαινει γιατι περιεχει υδραργυρο που χρησιμοποιειτε σαν συντηρητικο.Αλλα και σε αλλα εμβολια περιεχεται υδραργυρος.

Το εχω ψαξει πολυ αυτο το θεμα δεν ξερω γιατι ισως ειναι κατι που φοβαμαι πολυ...

Εγω που το εχω ψαξει νομιζω οτι δεν σχετιζεται απλα επειδη τα συμπτωματα του αυτισμοου εμφανιζονται την περιοδο εκεινη που κανεις το εμβλιο για αυτο το συνδεσαν.

Επισης οι πιθανοτητες ειναι μικρες σε σχεση με αυτο που μπορεις να παθεις αν δεν το κανεις.Ειναι ενα πολυ σημαντικο εμβολιο.

Το οτι το σχετιζουν με τον αυτισμο συμβαινει γιατι περιεχει υδραργυρο που χρησιμοποιειτε σαν συντηρητικο.Αλλα και σε αλλα εμβολια περιεχεται υδραργυρος.

Το εχω ψαξει πολυ αυτο το θεμα δεν ξερω γιατι ισως ειναι κατι που φοβαμαι πολυ...

σε καταλαβαινω απολυτα...κ εγω φοβαμαι αλλα θα το κανω, οι πιθανοτητες να παθει κατι αν δε κανει το εμβολιο ειναι μεγαλυτερες απ το να το κανει κ να χει παρενεργεις... σε μεγαλυτερη ηλικια παντως απ αυτη που συστηνεται.

Επεξεργάστηκαν by elisabeth

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σε καταλαβαινα απολυτα...κ εγω φοβαμαι αλλα θα το κανω ... σε μεγαλυτερη ηλικια παντως απ αυτη που συστηνεται.

Α αυτο δεν το ξερω.

Παντως αν διαβασεις και γονεις με παιδια με αυτισμο θα δεις οτι τα συμπτωματα αρχιζουν απο την αρχη σχεδον της ζωης του μωρου απλα δεν τα δινουν σημασια γιατι καθε παιδι αναπτυσεται διαφορατικα και οι γιατροι δεν μπορουν να πουνε με σιγουρια αν το παιδι παρουσιασει καποιο σημαδι αυτισμου οτι σιγουρα ειναι αυτιστικο..

Α αυτο δεν το ξερω.

Παντως αν διαβασεις και γονεις με παιδια με αυτισμο θα δεις οτι τα συμπτωματα αρχιζουν απο την αρχη σχεδον της ζωης του μωρου απλα δεν τα δινουν σημασια γιατι καθε παιδι αναπτυσεται διαφορατικα και οι γιατροι δεν μπορουν να πουνε με σιγουρια αν το παιδι παρουσιασει καποιο σημαδι αυτισμου οτι σιγουρα ειναι αυτιστικο..

ναι σ αυτο μαλλον εχεις δικιο, πολυ μπερδεμα ομως ρε παιδι μου κ πολυ αγχος....να δω τι γνωμη εχει κ ο παιδιατρος μου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...