Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ ετοιμάζομαι να ανοίξω θέμα στο πάρεντς.

Το βράδυ κάτι δε πάει καλά πια.

Ενω το παιδί τελείως από μόνο του έκοψε βραδινό και κοιμόταν σερί όλη νύχτα 9-8 από 2 μηνών, τώρα κάθε δυο και λίγο κλαίει για πιπίλα. Μιλάμε συνέχεια όμως. Οχι 2-3 φορές. Τόσο ελαφρύ ύπνο κάνει, δε ξέρω. Τα δόντια τόσο πολυ και συνέχεια πάλι δε ξέρω.

Εμείς όπως καταλαβαίνετε δρομολόγια κάθε δυο και λίγο. Και μόλις σε ξαναπάρει ο ύπνος δώστου πάλι ουάαα.

Δεν είναι ότι ξυπνάει βέβαια. Απλά κλαίει και μόλις της βάλεις τη πιπίλα τέλος.

Αυτό το κακό ξεκίνησε μόλις ετοιμαζόταν να σκάσει το 1ο δόντι, βγήκαν τα δόντια, και της έχει μείνει συνήθειο, ή μάλλον εξάρτηση από τότε.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εγώ ετοιμάζομαι να ανοίξω θέμα στο πάρεντς.

Το βράδυ κάτι δε πάει καλά πια.

Ενω το παιδί τελείως από μόνο του έκοψε βραδινό και κοιμόταν σερί όλη νύχτα 9-8 από 2 μηνών, τώρα κάθε δυο και λίγο κλαίει για πιπίλα. Μιλάμε συνέχεια όμως. Οχι 2-3 φορές. Τόσο ελαφρύ ύπνο κάνει, δε ξέρω. Τα δόντια τόσο πολυ και συνέχεια πάλι δε ξέρω.

Εμείς όπως καταλαβαίνετε δρομολόγια κάθε δυο και λίγο. Και μόλις σε ξαναπάρει ο ύπνος δώστου πάλι ουάαα.

Δεν είναι ότι ξυπνάει βέβαια. Απλά κλαίει και μόλις της βάλεις τη πιπίλα τέλος.

Αυτό το κακό ξεκίνησε μόλις ετοιμαζόταν να σκάσει το 1ο δόντι, βγήκαν τα δόντια, και της έχει μείνει συνήθειο, ή μάλλον εξάρτηση από τότε.

Κλεό αυτό έχουμε πάθει και εμείς και μάλιστα συχνά βγάζει μόνο την πιπιλά και δαγκώνει το ΣΕΝΤΟΝΙ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

η τιμή είναι ίδια με όσα έχω βρει εγώ αλλά τουλάχιστον δίνει περισσότερα. εδώ μου χουν πει 600 με απλό άλμπουμ μόνο. θέλω ψηφιακό γμτ αλλά δε μπορώ να δώσω τόσα δυστυχώς:(.

ίσως πάω σε κάποιο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων και ρωτήσω κι από κει τι θα μου πουν.

αααα τη πιπίλα τη χάνουμε κι εμείς και ουρλιάζουμε μες τη νύχτα! και οι 2 οι άντρες μου, από μια φορά ή 2 ο καθένας. για μένα που το χω το ξενύχτι must είναι πααααρα πολύ καλά. οπότε μην ανησυχείτε.

Διαφημίσεις

αααα τη πιπίλα τη χάνουμε κι εμείς και ουρλιάζουμε μες τη νύχτα! και οι 2 οι άντρες μου, από μια φορά ή 2 ο καθένας. για μένα που το χω το ξενύχτι must είναι πααααρα πολύ καλά. οπότε μην ανησυχείτε.

Μωρέ 1-2 φορές καλά είναι.

Και καλά να την έχει ανάγκη λόγω δοντιών, οκ.

Εγώ δε θέλω να της γίνει βίτσιο απλά.

Καλά ο μήτσος δε τη παίρνει να τη βάλει μόνος του καλέ??????

Κλεό αυτό έχουμε πάθει και εμείς και μάλιστα συχνά βγάζει μόνο την πιπιλά και δαγκώνει το ΣΕΝΤΟΝΙ!!!

Μμμμ οπότε ας κάνω υπομονή....

Δόντια λες ε?

Μωρέ καθόλου ανάπαυλα ανάμεσα στις φάσεις δοντιών όμως???

Μωρέ 1-2 φορές καλά είναι.

Και καλά να την έχει ανάγκη λόγω δοντιών, οκ.

Εγώ δε θέλω να της γίνει βίτσιο απλά.

Καλά ο μήτσος δε τη παίρνει να τη βάλει μόνος του καλέ??????

μπαααα μες τα σκοτάδια τη χάνει στη κουβέρτα, του πέφτει κάτω και φωνάζει σα να μη πω τι! ο ορισμός του ιδιότροπου παιδιου όμως!!!

καλά τι να λέμε τώρα είναι πολύ μεγάλος πια για να χει πιπίλα και δε μπορώ να του τη κόψω γιατί είναι νευρόσπασμα! και δε δεν είναι 8 μηνών ειναι 3,5 χρονών!

Γεια σας και πάλι! Με τσίμπησαν και πόνεσε, θαρρώ θα κάνω πάλι μελανιά!

:lol: Καλά είστε εσείς!!! Εμένα εκτός του ότι πλέον και την ημέρα και τη νύχτα έχει αρχίσει να ζορίζεται να κοιμηθεί και εκεί που τον ξαπλώναμε, φεύγαμε και σε 2-3 λεπτά ροχάλιζε κιόλας...τώρα ξυπνάει και σηκώνεται όρθιος στην κούνια!!!! Αλίμονό μου! Και καλά να κουβεντιάσει και να τον ακούσω από την ενδοεπικοινωνία αλλά αν σηκωθεί και δεν τον ακούσω και χτυπήσει στα κάγκελα από καμιά πτώση?? Σήμερα λείπει ο Άρης βάρδια αλλά αύριο δεν πάει άλλο, θα κατεβάσουμε τέρμα κάτω το στρώμα γιατί φοβάμαι μην τυχόν κι αποκρεμαστεί και πέσει κι από έξω και σπάσει κανένα κεφάλι!

Αν όμως του φύγει η πιπίλα ψάχνει με το χέρι του και τη βάζει μόνος του. Αν του πέσει και πάω το βράδυ συνήθως τη βάζω στη γωνία του κρεβατιού πάνω-πάνω αν τυχόν και γυρίζει στον ύπνο του να μην την πλακώνει με τα μούτρα του και του κάνει σημάδια. Σήμερα κατά τις 4 που πήγα τουαλέτα ήταν η πιπίλα στη μέση της κούνιας κι αυτός γυρισμένος στο δεξί πλευρό. Πήρα την πιπίλα και την έβαλα στην πάνω γωνία της κούνιας από το αριστερό πλευρό του πο έχω ευκολότερη πρόσβαση αν τη ζητήσει να την πιάσω γρήγορα να του τη δώσω. Τα ξημερώματα ακούω ψιλοκλαούρισμα και πάω να του βάλω πιπίλα...και τον βλέπω με κλειστά μάτια και τα χέρια στο στόμα σα να τα μασούλαγε, ψάχνω την πιπίλα...πουθενά και τότε κατεβάζει τα χεράκια από το στόμα γυρίζει πλευρό και βλέπω την πιπίλα στο στόμα του! :lol: Ευτυχώς από πιπίλα έχουμε εκπαιδευτεί και την βρίσκουμε και στα σκοτάδια δια της αφής!!! Να μου κόψει αυτά τα σηκώματα και θα είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου... Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε κι όλα δικά μας... Το μόνο πρόβλημα είναι που δεν μπορώ να τον σηκώνω, αλλιώς δε νυστάζω ας με ξενυχτήσει... Μόνο να μη χτυπήσει φοβάμαι...

Διαφημίσεις

Aννουλα ..πηγαινε να κανεις καμια δουλιτσα!!

Ντινακι ..περιμενε καμια βδομαδουλα ...και κανε μια προσπαθεια να τον κουρασεις πολυ το βραδυ ..κρατα τον και λιγο περαν του ωραριου

εμενα την προηγουμενη βδομαδα με τις μυξες πεταγοταν καθε μισαωρο ..ε..την κουρασα λιγο κανα 2 βραδυα , της φυγαν και οι μυξες και τωρα κοιμαται ..επισης εγωτωρα την κοιμιζω με 1 μονο κουβερτα και παλι ιδρωμενη τη βρισκω (αφου κανει σβουρες στον υπνο της) μηπως σου ζεσταινεται??και βαλε 2 πιπιλες στην κουνια ..μπας και τη βρισκει μονος του ...

α...και μην πεταγεσαι με την 1η τσιριδα ...εγω περιμενω και τη 2η ...μερικες φορες την παιρνει ο υπνος

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ξαναρθα..

Λοιπον,Νεκταρία μου εγω διατηρω ακομη ελπιδες για κόρη, μαρή τρελή η τσουτσου δε φαινεται απο τωρα, τοσο μικρό που ειναι το εμβρυο!Εκτος και εαν ο 2ος γιος σου πάει για πορνοσταρ!!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο εχθες,το βλασταράκι μου εκλαιγε απο την ωρα που αντικρυσε τη γιατρίνα,εχει μνημη πια το παιδι..!Ολα καλα!Γιαουρτι μας ειπε οχι! Εφαγα κ ενα κραξιμο άγριο απο τον άντρα μου..γιατι μου ελεγε η παιδιατρος "τωρα μπορεις να δωσεις γιαουρτι,αρακα..κτλ' και σε ολα εγω απαντουσα "α καλα, εχω δωσει!"

Ντινακι βγαζει δοντάκι ο Λιο μωρε, για αυτο ειναι ανησυχο το παλικαρακι μας..υπομονη..αυτο το τζελ που ειναι για τα δοντακια το εχεις? mundisal νομιζω λεγεται,μηπως τον ανακουφίσει κάπως.

Καλημέεερα κορίτσια!!!

Ελευθερία, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να τα εκατοστήσεις!! Να είσαι πάντα υγιής κι ευτυχισμένη με ανθρώπους δίπλα σου που αγαπάς και σ' αγαπούν!!!

Κορίτσια πάω να μαζέψω την κουζίνα μου, τώρα που κοιμήθηκε λίγο ο Χρηστάκης, γιατί θα μας φάνε οι κατσαρίδες :D:D !!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Aννουλα ..πηγαινε να κανεις καμια δουλιτσα!!

Ντινακι ..περιμενε καμια βδομαδουλα ...και κανε μια προσπαθεια να τον κουρασεις πολυ το βραδυ ..κρατα τον και λιγο περαν του ωραριου

εμενα την προηγουμενη βδομαδα με τις μυξες πεταγοταν καθε μισαωρο ..ε..την κουρασα λιγο κανα 2 βραδυα , της φυγαν και οι μυξες και τωρα κοιμαται ..επισης εγωτωρα την κοιμιζω με 1 μονο κουβερτα και παλι ιδρωμενη τη βρισκω (αφου κανει σβουρες στον υπνο της) μηπως σου ζεσταινεται??και βαλε 2 πιπιλες στην κουνια ..μπας και τη βρισκει μονος του ...

α...και μην πεταγεσαι με την 1η τσιριδα ...εγω περιμενω και τη 2η ...μερικες φορες την παιρνει ο υπνος

Όλο παιχνίδι είμαστε βρε Κατερινάκι και εχθές στις 9 μετά το μπάνιο του κοιμόταν όρθιος πραγματικά!!!!Μάλλον δοντάκι πρέπει να είναι κάναμε και 2 εμβολιάκια μαζί οπότε λογικά όλα αυτά!!!Υπομονή και θα περάσει!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ξαναρθα..

Λοιπον,Νεκταρία μου εγω διατηρω ακομη ελπιδες για κόρη, μαρή τρελή η τσουτσου δε φαινεται απο τωρα, τοσο μικρό που ειναι το εμβρυο!Εκτος και εαν ο 2ος γιος σου πάει για πορνοσταρ!!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο εχθες,το βλασταράκι μου εκλαιγε απο την ωρα που αντικρυσε τη γιατρίνα,εχει μνημη πια το παιδι..!Ολα καλα!Γιαουρτι μας ειπε οχι! Εφαγα κ ενα κραξιμο άγριο απο τον άντρα μου..γιατι μου ελεγε η παιδιατρος "τωρα μπορεις να δωσεις γιαουρτι,αρακα..κτλ' και σε ολα εγω απαντουσα "α καλα, εχω δωσει!"

Ντινακι βγαζει δοντάκι ο Λιο μωρε, για αυτο ειναι ανησυχο το παλικαρακι μας..υπομονη..αυτο το τζελ που ειναι για τα δοντακια το εχεις? mundisal νομιζω λεγεται,μηπως τον ανακουφίσει κάπως.

Δεν το έχω αυτό το τζελ Αγγελική γιατί μέχρι τώρα δεν είχαμε και δόντια!!!:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...