Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπω τρέμω το κλύσμα :( Αν μου πει ο γιατρός καμιά φορά να του κάνω, θα βάλω το Γιώργο...

καλά μη φανταστείς 2 σταγονίτσες είναι, δεν είναι τίποτα. αχρείαστο να ναι μη το σκέφτεσαι από τώρα.

κι εγώ άρχισα στα 2 χρόνια με το δημήτρη με τη μετάβαση προς το δρόμο που χάραξε η λεκάνη της τουαλέτας....κοινώς το καθάρισμα από πάνα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κ στις υπολοιπες της παρεας!!!

(ξεχασα να συστηθω!με λενε Αναστασια!)

Αληθεια,αυτο το ποσιμο εμβολιο το εχουν κανει τα παιδακια σας?

Εμεις καναμε μονο ενα 6πλο στους 2 μηνες κ στην επομονη επισκεψη μου ειπε πως θα κανουμε 2 ενεσιμα παλι(ενα σε καθε μπουτακι!)...

Και επισης...Το γρομπαλακι στο μπουτακι εφυγε???(αν σχηματιστηκε βεβαια!)

Ευχομαι ανωδυνα εμβολιακια σε ολα τα μωρακια!

XFVjp2.png

Πωπω τρέμω το κλύσμα :( Αν μου πει ο γιατρός καμιά φορά να του κάνω, θα βάλω το Γιώργο...

Αμα πω στον άντρα μου να της κάνει κλύσμα ή να βάλει υπόθετο, θερμόμετρο κλπ θα πάθει εγκεφαλικό. Μακρια από τον ποπό της κόρης μου λέει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλημερα κ στις υπολοιπες της παρεας!!!

(ξεχασα να συστηθω!με λενε Αναστασια!)

Αληθεια,αυτο το ποσιμο εμβολιο το εχουν κανει τα παιδακια σας?

Εμεις καναμε μονο ενα 6πλο στους 2 μηνες κ στην επομονη επισκεψη μου ειπε πως θα κανουμε 2 ενεσιμα παλι(ενα σε καθε μπουτακι!)...

Και επισης...Το γρομπαλακι στο μπουτακι εφυγε???(αν σχηματιστηκε βεβαια!)

Ευχομαι ανωδυνα εμβολιακια σε ολα τα μωρακια!

Γεια σου Αναστασία καλώς ήρθες!

Και μεις μόνο το εξαπλό κάναμε πριν 2 εβδομάδες και θα κάνουμε και τα άλλα δύο στους 3 μήνες. Σκλήρυνε και σας το μπουτάκι σας; Και του Νικόλα μου είναι ακόμα λίγο σκληρό εκεί που μπήκε η βελόνα και όλο το αμελώ να πάρω το γιατρό.

Άννα είναι κάτι να ανησυχήσουμε;

Αμα πω στον άντρα μου να της κάνει κλύσμα ή να βάλει υπόθετο, θερμόμετρο κλπ θα πάθει εγκεφαλικό. Μακρια από τον ποπό της κόρης μου λέει!

Γιατί μπορώ εγώ να πειράξω το πωπουδάκι του γιου μου;;;; :tongue::tongue::tongue:

Χαχα!Το ιδιο ελεγε και ο δικος μου αντρας για τον ποπο του γιου του.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ααα πρέπει να το πω...Σοφία τι πανέμορφη που είσαι!!!!! φαντάζομαι κορη που θα χεις κάνει!

Αννούλα αν αναφέρεσαι σε μέναν (μια και υπάρχουν πολλές Σοφίες εδώ μέσα!) σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω!!!!

Βέβαια η φωτο είναι απο περασμένα μεγαλεία προ μπέμπας!

Η κόρη μου μου είναι μια κούκλα! (κουκουβαου!).

Έχει αγγελικό προσωπάκι αλλά αυτές τις μέρες την πιάνουν τα διαόλια της και ψάχνω να βρω που έχει κρυμένη την ουρίτσα του το διαβολάκι μου!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αναστασία καλώς ήρθες!

Και μεις μόνο το εξαπλό κάναμε πριν 2 εβδομάδες και θα κάνουμε και τα άλλα δύο στους 3 μήνες. Σκλήρυνε και σας το μπουτάκι σας; Και του Νικόλα μου είναι ακόμα λίγο σκληρό εκεί που μπήκε η βελόνα και όλο το αμελώ να πάρω το γιατρό.

Άννα είναι κάτι να ανησυχήσουμε;

Ναι σκληρυνε...δεν το θεωρησα κατι σοβαρο αλλα...εχει 3 βδομαδες!

καλως σας βρηκα!!

XFVjp2.png

Καλημέρα και από εμενα!

Μαρακι καλλωπιζόσουν εχθες και χαθηκες χρυσό μου? σημερα θα σου εστελνα μην. αν δεν εβλεπα ότι εγραψες. σκεφτόμουν ότι παίρνει και το παιδί αντιβίωση και ανησυχησα. εγώ μπανιο θελω να κανω και δεν προλαβαινω.... κλαψ :-(

Αννούλα να σου ζησει το Μανου-λι. είναι θεός!!!! Αλλά και τι κοπέλα παίρνει: άλλη τρελή φωτο με το φατσονι εβαλε η Κλεο και εχω παθει πλακα :)

τωρα θα διαβασω και εγω λιγο για τα πρασινα κακα γιατι κανα 2 μερουλες δεν ειναι ολες μας οι κενωσεις μουσταρδι. κανουμε και καμια πρασινη :confused:

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε??? Σας διαβασα μια στα γρηγορα... Περαστικα λοιπον κ ευχες να γινουν καλυτερα οσα μωρακια ταλαιπωρουνται... Εγω κοριτσια, σας ειπα κ χτες οτι κ ο δικος μου εκανε πρασσινα κακα, αλλα ενω το ειχα πει στο γιατρο, δεν ανησυχησε κ ουτε μ εβαλε σε διαδικασια να ψαχνομαι, μου ειπε οτι μπορει να ειναι απ το σιδηρο που παιρνω, το κοψα κ εγω για λιγες μερες κ τωρα τα κακα του ειναι κιτρινο-καφε. Μπορει βεβαια να ηταν τυχαιο.. Θα συμφωνησω λοιπον με την Αννουλα, ακουστε η καθε μια το γιατρο της.. Εγω εχω αποφασισει απ την αρχη, οτι θα ακουω μια γνωμη.. Ουτε τη μανα μου, ουτε τη θεια μου, κανεναν! Αρκει να σου κανει κλικ κ να τον εμπιστευεσαι βεβαια τον καθε γιατρο. Αλλωστε θα το ξερουμε ολες φανταζομαι, πως οσους γιατρους ρωτησεις, τοσες διαφορετικες γνωμες θα παρεις... Εκτος αυτου, δεν εχει νοημα να τον συμβουλευεστε αν δεν τον εμπιστευεστε, αλλαξτε γιατρο!

Ας μην επεκταθω κι αλλο...

Καλως ηρθες...ananie, να χαιρεσαι κ συ το παιδακι σου..

Μακ μου τι κανεις? πως παει η δουλεια? Εγω πολυ χαλια, ειχα κλεισει μια, ειχαμε δωσει χερια, κ με πηρε χτες κ μου ειπε οτι θα τα φτιαξουν τα Πασχα!! Με εχει παρει πολυ απο κατω με τη δουλεια, δεν ξερω τι κανω.. Θα πρεπει να βρω κ κοπελα γυρω στο Μαρτιο, κ που να βρω εδω!

Ζωιτσα, εσεις πως τα πατε, ταλαιπωρηστε ακομη???

Σοφια πεθανα με το κουκουβαου!!!! Μ αρεσεις!!! χαχαχα

Δεν ξερω αν ξεχασα κοσμο παλι.. παω να κανω ενα brief να δω..

Πειτε κατι ν ανεβουμε, να ξεχαστουμε.. Καναν κανενα καινουριο τα μωρακια σας???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...