Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Έχω υπέρηχο αύριο, οπότε θα με δει απο κοντά. Το θέμα είναι ότι λογικά θα πρέπει να πάω δερματολόγο, να πάρω καμιά κρέμα, μετά να με ξαναδεί.. κι όλα αυτά τα ωραία. Και δεν έχω ούτε όρεξη να τρεχω ούτε χρήματα. Δεν εχω φαγούρα, τυχαία τα ειδα!!

Expand  

Καλημέρα υπάρχει περίπτωση να σε τσίμπησε κάτι μήπως;εφόσον θα σε δει στον υπέρηχο δειξτου τα να σου πει γνώμη και μην μπαίνεις σε περιττά έξοδα και κόπο προς το παρόν δώσε δύο τρεις μέρες να δεις μήπως ηρεμήσουν βάζε αν έχεις τοπικά λίγη κρεμουλα τύπου sudocream που βάζουν στα μωρα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και χαρά σας!!! τι μου κάνετε;;;

τα χω διαβάσει από νωρίς τα νέα αλλά δεν άδειασα να μπω. όλα καλά όλα ανθηρά λοιπόν, μπράβο στο σποράκι μας που μεγαλώνει μια χαρά! με το καλό να γίνει παιδί ολόκληρο και να το κυνηγάει η μαμά του!

δεν έχω πειστεί ότι πρόκειται περί αγορακίου! είναι πολύ νωρίς ακόμα!

αλλά ό,τι και να ναι γερό να ναι και με μια ανέφελη πλέον εγκυμοσύνη.

η Κατερίνα δε μπήκε έτσι; δε διάβασα κατι.

άντε Κατερινιώωωωωω περιμένουμε!

καλή αρχή Ελευθερία! καλή εβδομάδα να χεις!

και παρακάπτω τη Μανταλένα γιατί τα πήρα άσχημα πάλι βραδιάτικα με τη λύσσα τη κακιά τους! ξέρετε σε ποιες αναφέρομαι φυσικά και θ ανοίξω το στόμα μου πάλι....

βαψίματα γιοκ εμείς....κρίμα....δε προλαβαίνουμε!

μάλλον η δική μου η σχέση κρατάει τα λιγότερα χρόνια! δυστυχώς δεν έχω πολλές αναμνήσεις, απ το 2ο μήνα γνωριμίας/σχέσης έπεσε πάνω μου το μαύρο πίσσα σύννεφο των πεθεροκουνιάδων και δε χάρηκα σχεδόν τίποτα! αν δεν είχε κάτσει το μητσάκι δε θα χε γίνει γάμος παιδιά!!! αυτό σκέφτομαι πολλές φορές! γιατί καλός ο έρωτας αλλά με τόσα άσχημα προβλήματα δε προχωρά η σχέση. ευτυχώς τώρα ψιλοηρεμήσαμε, κι αυτό μόνο λόγω απόστασης.

τον ιούλιο μετράω 4 χρόνια γάμου και τον οκτώβριο 5 χρόνια σχέσης.

αυτάαααααα.....πάω να ταίσω το μικρουλάκι μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Anstef είπε:
Λινακι,συγγνωμη, αλλα γιατι εμενε με τη μανα του για 1 χρονο αφοτου εμεινες εγκυος?Απο οτι καταλαβα σας εκανε τη ζωη δυσκολη ε?

?

γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει μονη της, φοβοταν τα φαντασματα και το επαιζαι στεναχωρημενη και απο την αλλη ολη μερα βολτες και εξω με τις αδερφες τις. αστα

πολυ χαρηκα για την δασκαλα μας!!!!!

παω για νανι γιατι ειμαι πτωμα!!! ημουν σε δυσαρεστο εβεντ ξερετε και κουραστικα

φιλια τα λεμε αυριο

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας για το Χρηστάκη μου!!! Να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας (όσα μέλη της οικογένειας θέλετε δηλαδή :lol::lol:)!!!

Λέω να πάω για ύπνο... μάλλον έχω ωορηξία μετά από ποοοολύυυυ καιρό και πονάω γμτ. πονάει και το στήθος μου για τον ίδιο λόγο... σαν ερήπιο αισθάνομαι... υποτίθεται ότι όταν γεννήσεις δεν πονάς μετά ξανά... ψέεεεμα!!!

Λοιπόν, καληνύχτα σε όλες τις μανούλες και τα γλυκά μωράκια!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Kαλημέρα κορίτσια!!! Κατερίνα να χαίρεσαι το κουκλάκι σου για χθες. Εγώ ήμουν "αλλού" και δεν το πρόσεξα... Να τους χιλιάσετε τους μήνες και με το καλό και στα επίσημα γενέθλια!

Και μπήκα να ευχηθώ: Πολύχρονη Ελευθερίτσα μου!!!! Να ζήσεις να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε!!! Και να χαίρεσαι κι εσύ την οικογένεια σου η οποία εύχομαι σου εύχομαι να μεγαλώσει όσο ποθείς!!! ;)

Το Κατερινάκι μπορεί να πάει να κάνει τις εξετάσεις αίματος σήμερα και να μπει από τη δουλειά της. Περιμένουμε με αγωνία κοριτσάκι!

Σας αφήνω κι εγώ να ετοιμαστώ να πάω να με κάνουν τσίμπι-τσίμπι!

καλημερα σας!!!4,6 το μπεμπακι μου , χερακια ποδαρακια ....ο γιατορς μου ειπε οτι το νινι μου ειναι σαν να ειμαι 20 χρονων , περιμενουμε και παπ-α.

ξανακανω τις εξετασεις θυρεοειδη για τυχον λαθος αποτελεσματα και υπερηχο ..και μαλλον θα αρχισουμε χαπακι ...

19 μαη ξαναεχουμε γιατρο ...

ο γενετιστης δεν ειπε τιποτα για φυλλο αλλα ο γιατρος που ρωτησα του φανηκε κατι σε τσουτσου ..να δουμε !!!!

νεκταριτσα ...το δικο σου ειναι πιο μεγαλο διαβασα !!αντε να πανε ολα καλα!!!

πολυχρονη ελευθερια !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Κατερινάκι μπράβο και σε σένα!!!!Με το καλό να έρθει το μωράκι και καλή λευτεριά!!!

Ελευθερία χρόνια πολλά να τα χιλιάσεις κοπέλα μου!!!Να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!Και με μία κοράκλα σύντομα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου καλά!!!Ο μπέμπης κοιμήθηκε στις 9 και στις 11 ήταν όρθιος με πολλά κέφια!!!Στο πόδι εμείς και οι 2 μέχρι τις 1 αφου του έφτιαξα γάλα!!!Μετά καθε 1 ωρίτσαέίχαμε κλάματα.Ξέρετε τι πρόσεξα βγάζει την πιπίλα και δαγκώνει το σεντόνι του!!!Έβαλα το χέρι μου και απο την δεξιά μεριά στα κάτω ούλα μπροστά έχει κάτι ένα φουσκωματάκι!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημέρααααααα

κοιμηθήκαμε σούπερ και πάλι, ευτυχώς το μανούλι έχει ωράρια μεγάλου παιδιού πια! έτσι τα βάζω και τα 2 και κοιμούνται μεσημέρι 3,ε 5 και βράδυ 10 με 8 περίπου.

Ντίνα μου δόντια θα βγάζει ο γλυκούλης κι εμείς φρίκη περνούσαμε μέχρι να βγουν, μετά οκ. όταν έρθει και η σειρά των επόμενων δοντιών πάλι τα ίδια αναμένω.

μπράβο στο μικρό μπεμπάκι Κατερίνα! περνάτε πια το πρώτο τρίμηνο έ; χαρείτε το όσο μπορείτε οι εγκυούλες!

στο μητσάκι έμαθα το φύλο στην αυχενική απ τη σπονδυλική στήλη απ ότι μου είπε η γεννετήστρια το διακρίνουν αυτό. στο μανού 16 εβδομάδα το είδαμε πια και μόνοι μας.

έχω 3 βουνά σίδερο!

και εμενα ευτυχως η δικια μου κοινηθηκε 10 με 7 ..αλλα κοιμηθηκε με γκρινια ..με αγκαλια και κουνημα , και στον υπνο της τσιριξε κανα 2 φορες ..εσας τσιριζουν???

επισης η δικια μου πια κοιμαται μονο μπρουμυτα !!!ιδιως οταν ηταν και συναχωμενη με τρομαζε λιγο αυτο ...την γυρναγα ,,και αυτη ξαναγυριζε

Ντινα ..η δικια μου δαγκωνει την κουνια !!!και το καινουριο φετιχ ..ειναι ο αναρροφητηρας για τις μυξες

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Eleftheria XRONIA POLLA na se xeronte osi se agapane (mazi kai emeis).

Katerina me to kalo to zouzouni sas :).

Oraia nea apo tis eggyoules mas poli xerome kai sta dika mas oi ypolipes :).

Sympethera dontakia tha bgazei to kamari sou gia ayto kai i gkrinia.

I dikia mou simera itan mesa stin treli xara alla gia proti fora den ithela na piei to gala tis.

Gia na doume pos tha paei i mera tis mpas kai katalaboume giati den to thelei isos na zestenet i na bgzoume kanena dontaki.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

ο μανού πάντα κοιμόταν μόνος...δε νομίζω βέβαια να χε και πολλές επιλογές....με το θεριό το άλλο! όταν υπάρχει κάποιος λόγος εννοείται μια χαρά τσιρίζει!

εμένα μου τη βαράει και τον μαλώνω επειδή δε τολμάω να τον σηκώσω και με ξεμαλλιάζει! μου χει σπάσει τα νεύρα, γραπώνει τόσο δυνατά που πρέπει να τον πονέσω για να μ αφήσει. και πιασμένα να χω τα μαλλιά πάλι θα τα βρει και τα τραβάει με λύσσα μιλάμε!

Καλημερα!!!

Νεκταρία & Κατερινα μπραβο στα μπεμπακια σας!!!!!!

Λοιπον για τη φωτογραφο σας αναφερω

1 ψηφιακο μεγαλο γονιων

1 ψηφιακο μικρο

2 μικρα αναλογικά

cd με ολες τις φωτο

30 φωτογραφιες 13*18

10 μεγενθυσεις Α4

1 μεγενθυση 50*70

3 dvd

τιμή 900 εουρα.

Η κοπελα ειναι γνωστη μου,την ειχα στο γαμο μου και εμεινα σουπερ ευχαριστημενη,την εκλεισε και η κολλητη μου για το γαμο της.

Οποια ενδιαφερεται εδω ειμαι.

Ξαναρχομαι σε λιγο γιατι με εχει τρελάνει!!!!!!

Ω ναι ο Μανού ξεμαλλιάζει, το επιβεβαιώνω και γω....και μένα με έχει ξεμαλλιάσει!!

Καλημέρες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη μανούλα του Πρίγκηπα! (Εγώ γιατί δε το ξερα????). Να ζήσεις πολλά πολλά και καλά χρόνια να καμαρώνεις το αγορακι σου, και ό,τι άλλο έρθει αργότερα!

Πολύ χάρηκα με τις αυχενικές, Κατερίνα ψύχραιμη σε βλέπω, μπράβο. Πως το κάνετε βρε κορίτσια τέτοια ψυχραιμία! Ξαναμπράβο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...