Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ξέρω πόσο αγχωτική είναι αυτή η φάση μέχρι τις 5 ημέρες, τα πέρασα κι εγώ και όλες μας ! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά! Συνήθως ένα 30% φτάνει σε βλαστοκύστες οπότε γιατί να μην φτάσει τουλαχιστον η μια; Μια θέλεις να είναι η τυχερή σου! Αλλά μπορεί να φτάσουν και όλες αν είναι καλά τα ωάρια σου και δεν υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα στο σπερμα! Οπότε απλά προσπάθησε να σκέφτεσαι όσο πιο θετικά μπορείς. ❤️

Για την ηλικία σου μια χαρά είναι η ΑΜΗ σου, ίσως λίγο προς το χαμηλό αλλά όχι και άβυσσος! Από την μικρο διέγερση φαίνεται πως τα πας μια χαρά, έδωσες τον μέσο όρο, το αναμενόμενο δλδ. 

Expand  

Ναι είναι αρκετά αγχωτικό... μου είπε πως η εικόνα μου στον υπέρηχο δεν έχει καμία σχέση με τις εξετάσεις μου, πως είναι καλύτερη η εικόνα μου δλδ. Κ πως αν είχα πάρει λίγο μεγαλύτερη δοση από το 75 μπορεί να είχαμε πάρει πάρα πάνω ωάρια. Στο σπέρμα δεν έχουμε καθόλου θέμα, το μόνο που κάναμε λάθος ήταν να μην ανανεώσουμε το σπέρμα δλδ είχε πάνω από 7 μέρες αποχή ο άντρας μου, ελπίζω να μην παίζει μεγάλο ρόλο μου είπαν επίσης πως θα κάνουν μικρογονιμοποίηση. Το μόνο μας θέμα ήταν αυτή η μία σάλπιγγα που δεν είχα εξαιτίας του εξωμήτριου  και η άλλη που έχει κάποιες ήπιες κατακράτησης περικοδονικα.. 

Έχω αρχίσει να διαβάζω από τώρα τι χαρτιά χρειάζεται για την επιτροπή, να το πάρω πιο ήρεμα αν δεν αυτά τα 3... 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koριτσάκια μου γύρισα!!! Δεν είχε κανέναν μόλις πήγα και μπήκα 1η! Είδα το μωράκι μου!!! Παιδάκι κανονικό με χεράκια ποδαράκια κουνιστό και ζωηρό! Είναι 4,9 εκατοστά! Σαν τον αντίχειρά μου δλδ! Πήρα και την 1η του φώτο. Την πλάτη του... αλλά δεν πειράζει! :lol:

Φύλο εννοείται ότι δε ρώτησα γιατί θα με έπαιρνε με τις πέτρες ο γιατρός αλλά μάρτυς μου ο Θεός ότι είδα τσουτσούνι!!! :lol: Κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω αν είναι αγόρι θα είμαι σούπερ διαβάστρα υπερήχου καθώς σκατά είναι ο υπέρηχος αλλά εγώ είχα κολλήσει να κοιτάω τα ποδαράκια μέχρι που είδα και το τρίο... κι είμαι 99,999999% σίγουρη. Βέβαια δεν παίρνω κι όρκο. Το είπα της μάνας μου και άρχισε τις γκρίνιες....ξέρετε τώρα. Εγώ είμαι σούπερ χαρούμενη που είναι καλά που δε με νοιάζει ας είναι κι αδερφή!!!! :lol:

Συνεχίζω τα χάπια, να προσέχω, δεν σηκώνω τον μπέμπη (κλαψ!) και δεν κουράζομαι. Η αποκόλληση δε φαίνεται να υφίσταται αλλά να έχω το νου μου για αίμα. Το καφέ δεν είναι λέει ανησυχητικό αλλά το κόκκινο ξου-ξου. Να πηγαίνω καμιά βολτίτσα...αλλά λίγο χαλαρά. Έπειτα μου έγραψε σίδηρο και μαγνήσιο και θα ξαναπάω στις 10 Μαΐου. Μένει το παπ-α, η αυχενική βγήκε καλή! Πετάω από τη χαρά μου κορίτσια!!! Περιμένω και της Κατερίνας μας τα νέα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μπράβο ρε Νεκταρίτσα!!!

Τι καλά!

Μεγάλωσε το σποράκι σας!!

Άντε ρε είχε τσουτσούνι? δεν το περιμέναμε....εδώ το ξέραν και οι πέτρες!!!

Ωραία θα κάνεις και τη βολτίτσα σου τώρα, θα ξαλαφρώσεις λιγάκι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

mikio είπε:
Koριτσάκια μου γύρισα!!! Δεν είχε κανέναν μόλις πήγα και μπήκα 1η! Είδα το μωράκι μου!!! Παιδάκι κανονικό με χεράκια ποδαράκια κουνιστό και ζωηρό! Είναι 4,9 εκατοστά! Σαν τον αντίχειρά μου δλδ! Πήρα και την 1η του φώτο. Την πλάτη του... αλλά δεν πειράζει! :lol:

Φύλο εννοείται ότι δε ρώτησα γιατί θα με έπαιρνε με τις πέτρες ο γιατρός αλλά μάρτυς μου ο Θεός ότι είδα τσουτσούνι!!! :lol: Κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω αν είναι αγόρι θα είμαι σούπερ διαβάστρα υπερήχου καθώς σκατά είναι ο υπέρηχος αλλά εγώ είχα κολλήσει να κοιτάω τα ποδαράκια μέχρι που είδα και το τρίο... κι είμαι 99,999999% σίγουρη. Βέβαια δεν παίρνω κι όρκο. Το είπα της μάνας μου και άρχισε τις γκρίνιες....ξέρετε τώρα. Εώ είμαι σούπερ χαρούμενη που είναι καλά που δε με νοιάζει ας είναι κι αδερφή!!!! :lol:

Συνεχίζω τα χάπια, να προσέχω, δεν σηκώνω τον μπέμπη (κλαψ!) και δεν κουράζομαι. Η αποκόλληση δε φαίνεται να υφίσταται αλλά να έχω το νου μου για αίμα. Το καφέ δεν είναι λέει ανησυχητικό αλλά το κόκκινο ξου-ξου. Να πηγαίνω καμιά βολτίτσα...αλλά λίγο χαλαρά. Έπειτα μου έγραψε σίδηρο και μαγνήσιο και θα ξαναπάω στις 10 Μαΐου. Μένει το παπ-α, η αυχενική βγήκε καλή! Πετάω από τη χαρά μου κορίτσια!!! Περιμένω και της Κατερίνας μας τα νέα!!

Αχ! Άντε μπράβο Νεκταρίτσα μου!! Πόσο χάρηκα! Μικρό μπεμπάκι σαν τον αντίχειρα, ε? Πότε ήταν που ήταν κι ο δικός μου τοσοδούλης?

Άντε να έρθει κι η Κατερίνα να μας πεί πόσο είναι το δικό της...!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Κοριτσάκι τι κάνετε? Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Μετά από 10 μήνες καθισιό, επιστροφή στην δουλειά.

Θα σας αναλύσω άλλη στιγμή πως νιώθω γιατί τώρα δεν έχω χρόνο.

Με την Νεκταρία και την Κατερίνα όλα καλά? Κάνανε τις αυχενικές?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

H μάνα μου μου είπε ότι ρώτησε στα κρυφά το γιατρό και της είπε ότι είναι νωρίς. Αλλά εγώ ξέρω ότι απλά δε λέει! Ούτε την επόμενη φορά που θα είναι κοντά 16 εβδ. θα μου πει αν ρωτήσω. Το πολύ-πολύ τέλος Μάη με αρχές Ιούνη!!

Ετοιμαστείτε αν είναι αγόρι να διαλέξουμε όνομα όλες μαζί!!!

Θα σας παραθέσω τη λίστα και θα πάρω γνώμες!!! ;)

Μπράβο Νεκταρία. Γερό να είναι και καλότυχο. πολύ χαίρομαι που είσαι τόσο χαρούμενη. σα να σε βλέπω μπροστά μου να μιλάς με αυτό τον ενθουσιασμό. τι καλά. Μπρόβο κοριτσάκι όλα καλά πάνε.

fYFap3.pngIV83p3.png

female είπε:
Κοριτσάκι τι κάνετε? Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Μετά από 10 μήνες καθισιό, επιστροφή στην δουλειά.

Θα σας αναλύσω άλλη στιγμή πως νιώθω γιατί τώρα δεν έχω χρόνο.

Με την Νεκταρία και την Κατερίνα όλα καλά? Κάνανε τις αυχενικές?

Ελευθερία οι πρώτες μέρες ειναι ζόρικες μετά όλα είναι μια χαρά. θα σου λείπει βέβαια το παληκάρι αλλά θα πηγαίνεις με περισσότερη όρεξη στο σπίτι για παιχνιδια!

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ πολύ όλες σας!!! Κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι επιθυμείτε και να χαίρεστε τα μωράκια σας! Μεταξύ μας... με το ενδεχόμενο να είναι αγόρι χάρηκα πολύ και για έναν άλλο λόγο... Η κολλητούλα μου νο2 που την λατρεύω και με αγαπά πολύ θέλει να μου βαφτίσει ένα μωρό αλλά αν είναι κορίτσι το θέλει η κολλητή νο1. Και μπορεί να θέλω να κάνω 3 παιδιά αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή οπότε να σας πω την αλήθεια θέλω περισσότερο για νονά ενός παιδιού μου την κολλλητούλα νο2. Ανυπομονώ αν σιγουρευτώ να της κάνω το τραπέζι και να τη ρωτήσω αν θέλει να μου κάνει την τιμή να μου το βαφτίσει (η ίδια με έχει προλάβει φυσικά και μου έχει γράψει σε ένα γράμμα από το Γιώργη κιόλας ότι ήθελε...βέβαια πρόλαβε φίλος του Άρη) για να δω τη χαρά στα μάτια της!!! Θα κλαίει είμαι σίγουρη! Την αγαπώ πολύ!!

Nεκταρίτσα τι όμόρφα νέα!!!Με το καλό το μωράκι!!!Τώρα φαντάζομαι θα σου έφυγε ένα βάρος ε?Τι σου έλεγα???Το είχα το προαίσθημα οτι είσαι αγορομάνα εσύ!!!Μπράβο κοριτσάκι μου όλα θα πάνε τέλεια!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ta diabasa kai ego ta eyxarista,

Nektaria me to kalo na kratiseis stin aggalia sou to aggeloudi sou :).

Bre koritsia ego ti na kano pou o mpogiatzeis mou lipei????

Na ksekiniso to plisimo mia kai den mporo na bapso :P:P.

Linaki i petheres merikes fores kanoun kako sta zeygaria, kai apo oti fenete to ezises kai esi apo proto xeri. Elpizo ola na ksexastoun me to kairo kai na eisaste panta agapimeni.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...