Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Καλές γονιμοποιησεις!!! Αύριο όταν σε πάρουν από το εμβρυολογικο ζήτησε τους να επικοινωνήσει μαζί σου η γιατρός και ρώτησε την. Να μην μείνεις με την απορία..

Ναι εννοείται μου ειπε και η ίδια ότι θα μιλήσω και μαζί της .πηρα και πριν συο κέντρο και με πήρε η γιατρός γιατί είχα δυσκολία στην ούρηση και μου ειπε ότι συμβεί να την πάρω στο κινητό της .σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να έχω βλαστοκύστουλες καλες

• Ευχή 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Τσιμτσιλη τα εχει με δικηγορο κοπελια!!!

Για τη Λοη θες να πεις μαλλον..σα μαϊμου ειναι ρε ο αντρας της,Χιωτης ειναι!Μαϊμου με λεφτά!

Η Νανσυ (η Αλεξιαδη ντε) συζει με τον Αγουδημο!Καταλαβες??

Καλα για τη Χρουσαλα τι να πω..τετοιο μπεμπεκοτρίχη που πηρε χαρισμα της και αυτος και τα λεφτά του..βουτυροκορσες σκέτος.

Δε πειραζει, ας κερδισω εγω το Λοττο και τα λέμε!!!!!!!!!

..σορυ , μπερδεψα τις μεσημεριανες !!!παντως το νοημα το πιασαμε

για το Λοττο λεμε ..αλλα δε παιζουμε γμτ!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμας μονο κεραυνοβολο δεν ηταν!

Με βλεπει σε μαγαζι που ειχα παει για ποτο και μεσω κοινων γνωστων ηρθε στην παρεα,μιλησαμε,ανταλλαξαμε τηλ κτλ..βγηκαμε 1 φορα και γω μετα εξαφανιστηκα με άθλιο τροπο.

Περασανε 2 μηνες και λεω..μωρε μηπως εκανα μακακία?του στελνω μηνυμα και μη τα πολυλογω..απο τοτε ειμαστε μαζι.

Την 1η νυχτα που τον γνωρισα, η κολλητη μου εκεινο το βραδυ τα εφτιαξε με το παιδι που παντρευονται τωρα!!!!!!!!!Ειχανε βγει με την παρέα του και μου λεει ελα και συ μαζι γιατι θα βαριεμαι..Φοβερες συμπτωσεις!!!!!!!!!!

..σορυ , μπερδεψα τις μεσημεριανες !!!παντως το νοημα το πιασαμε

για το Λοττο λεμε ..αλλα δε παιζουμε γμτ!!

Συγχωρεμενη καλε!!!!!!!χααχαα:D:D:D

Ναι,δεν παιζουμε..και περιμενουμε να κερδισουμε κιολας..:tongue:

Εμας μονο κεραυνοβολο δεν ηταν!

Με βλεπει σε μαγαζι που ειχα παει για ποτο και μεσω κοινων γνωστων ηρθε στην παρεα,μιλησαμε,ανταλλαξαμε τηλ κτλ..βγηκαμε 1 φορα και γω μετα εξαφανιστηκα με άθλιο τροπο.

Περασανε 2 μηνες και λεω..μωρε μηπως εκανα μακακία?του στελνω μηνυμα και μη τα πολυλογω..απο τοτε ειμαστε μαζι.

Την 1η νυχτα που τον γνωρισα, η κολλητη μου εκεινο το βραδυ τα εφτιαξε με το παιδι που παντρευονται τωρα!!!!!!!!!Ειχανε βγει με την παρέα του και μου λεει ελα και συ μαζι γιατι θα βαριεμαι..Φοβερες συμπτωσεις!!!!!!!!!!

αντε βολευτηκατε και οι 2 φιλεναδες την ιδια μερα!!!ειναι να σαι θελει η τυχη καποιες βραδιες !!να συνωμοτουν τα αστρα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Σισι, ευχαριστουμε κουκλα !!

Ντινακι και εμας κεραυνοβολο ηταν στις ιδιες ακριβως ηλικιες με εσας !!

νομιζω οτι ειναι η καλυτερη ηλικια για αν ερωτευτεις ..μεγαλωνοντας δεν αφηνεσαι!!λογικευεις και τα μετρας πιο πολυ

Αστα Κατερινάκι...απο την πρώτη στιγμή που τον είδα έπαθα μεγάλη πλάκα αλλά και αυτός αργότερα θυμόταν ακόμα και τι φορούσα την πρώτη φορά που με είδα να περνάω μπροστά του γρήγορα!!!Έκανα όμως την δύσκολή για ένα 2μηνο και δεν έβγαινα μαζί του...Με κορόιδευε γιατί θύμιζα πολύ κοριτσάκι γενικά!!!ΤΙς πρώτες φορά που βγήκαμε δώσαμε ραντεβού στο Μπουρνάζι αλλά πήγα με φίλη μου και είχαμε ένα πρόβλημα!!!Δεν ξέραμε που είναι το Μπουρνάζι!!!!Δεν είχα πεί ούτε στην κολλήτη μου οτι τα είχα μαζί του γιατί της άρεσε και εκείνης!!!΄Πάντως του βγάζω το καπέλο με ήθελε και σχεδόν με "έκλεψε" για να είμαι μαζί του!!!Όλοι οι δικοί μου ήταν αντίθετη σε αυτή την σχέση (άρχισα να ξενυχτάω και να αλλάζω γενικά)αλλά τελικά τον λατρέψαν και εκείνοι!!!Δώσαμε λόγο στους 11 μήνες(εκείνος ήθελε απο τον πρώτο μήνα)Περάσαμε πολλά και καλά και άσχημα αλλά για να είμαστε μαζί ακόμα και ερωτευμένοι αυτό θα πεί πως άξιζε τον κόπο τελικά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κλεο χρόνια πολλά για την επέτειο με τον αντρούλη σου!

Να τα εκατοστήσετε και γρήγορα να μεγαλώσετε την οικογένειά σας!!!

Ελευθερία καλή αρχή στη δουλειά!!

Πως τα βρήκες τα πράγματα?

Βελ κι εμάς το βραδινό τάισμα είναι δεδομένο πλέον, τελευταία τρώει και 3 φορές, προσπαθώ να τον κοιμίζω με την πιπίλα όταν ξυπνάει έστω τη μία φορά αλλά δεν πιάνει με τίποτα..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

αντε βολευτηκατε και οι 2 φιλεναδες την ιδια μερα!!!ειναι να σαι θελει η τυχη καποιες βραδιες !!να συνωμοτουν τα αστρα

οντως,ετσι ειναι..!!!!!!!!!!

Θυμαμαι που ειχες γραψει πριν κατι μερες οτι παιζει να παρει μεταθεση ο άντρας σου??!!!

Παιζει κατι τετοιο? εχετε σκεφτει τι θα κανετε? θα πας μαζι?

Αχ βρε Νιτνα και μενα θυμαται τι φορουσα!!!!!!!

Ασπρο στενο παντελονι και ασπρο στενο μπλουζακι και μια ζωνη στη μεση χρωματιστη!

Εγω παλι προσπαθω να το ξεχασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που να ξαναμπω εκει μεσα???????? 47 κιλα τοτε!

Αχ βρε Νιτνα και μενα θυμαται τι φορουσα!!!!!!!

Ασπρο στενο παντελονι και ασπρο στενο μπλουζακι και μια ζωνη στη μεση χρωματιστη!

Εγω παλι προσπαθω να το ξεχασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που να ξαναμπω εκει μεσα???????? 47 κιλα τοτε!

Χαχαχα!!!Και εγώ φόραγα ένα τζήν skin που εκει δεν χωρά πιά ούτε με σφαίρες!!!

Εκεινος είχε μιά μαύρη street μηχανή και μαύρο Dainese μπουφάν!!!!Kούκλος ήταν το μωρό μου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Χαχαχα!!!Και εγώ φόραγα ένα τζήν skin που εκει δεν χωρά πιά ούτε με σφαίρες!!!

Εκεινος είχε μιά μαύρη street μηχανή και μαύρο Dainese μπουφάν!!!!Kούκλος ήταν το μωρό μου!!!!

Περασμενα μεγαλεία!!!!!!!!!!χαχαχαχααχ

τι ειναι το dainese ρε κοπελια???

Διαφημίσεις

οντως,ετσι ειναι..!!!!!!!!!!

Θυμαμαι που ειχες γραψει πριν κατι μερες οτι παιζει να παρει μεταθεση ο άντρας σου??!!!

Παιζει κατι τετοιο? εχετε σκεφτει τι θα κανετε? θα πας μαζι?

οχι , δε φευγω ..η μεταθεση θα ειναι καποιους μηνες μαξιμουμ 10 κρητη ή γερμανια ή και τα δυο ...δε μπορω να αφησω τη δουλεια μου και ειμαι και παλι εγγυος , δεν ειμαι για τρεχαματα!!!βασικα εχει ζητησει και αδεια πατροτητας ..το υπολοιπο που δεν πηρα εγω για να γλυτωσει καποιους μηνες ...αλλα δε ξερω αν θα του τη δωσουν ....μαλλον δεν θα τη δωσουν και θα τσακωνεται!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

dainese ..μπουφα;ν μηχανης .....

εγω θυμαμαι τη μουσικη τερμα στο τουτου και βολτες στη θαλασσα!!.και πολυ κοντη φουστιτσα ...χαχα

και ο καλος μου ειχε ακομα πολυ μαλλι ( αυτο δεν του το λεμε)

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μιλαμε λες και εχει περασει αιώνας!!!!!!!!!!

χαχαχα

Ασχετο, σχετικα με το στολιμο και μενα η εκκλησια εχει πολυ πρασινο,λεω να μην κανω τιποτα αν και σε φωτο που ειδα απο αλλους εχουν στολισει κατι μεγαλους φοινικες με υφασματα...ειμαι σε διλλημα, αλλα κ να το κανω θα το πληρωσω εγω, δε θελω να χρεωθει ο νονός τις ιδεες μου!

να σας βαλω το λινκ να μου πειτε?

dainese ..μπουφα;ν μηχανης .....

εγω θυμαμαι τη μουσικη τερμα στο τουτου και βολτες στη θαλασσα!!.και πολυ κοντη φουστιτσα ...χαχα

και ο καλος μου ειχε ακομα πολυ μαλλι ( αυτο δεν του το λεμε)

Βόλτες πολλές παντού και ταξιδάκια με την μηχανή!!!!Και μίνι φουστίτες:oops::oops::oops::oops:!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...