Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα εμενα ο κύκλος μου είναι 24 ημερών τα τελευταία χρόνια. Παντα την 7η ημέρα έβλεπα ωάριο και μάλιστα μεγάλο. Δε μπορώ να καταλάβω. Πραγματικά έχω απογοητευτεί, σκέφτομαι μήπως είναι η αρχή του τέλους.

Δε μου είπε κάτι, μόνο να τελειώσω σήμερα τα serpafar και να πάω 10η ημέρα για επανάληψη.

Έχω ξαναπάρει serpafar αλλά δε μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο η αλήθεια είναι. Είναι η 3η φορά που τα παίρνω και δεν είχα αλλαγή στον κύκλο τις άλλες φορές. Μου έκανε κάτι αιμορραγίες μόνο και μου είχαν πει πως φταίει που λεπταίνει το ενδομήτριο. 

Είχα κάνει ναι και δεν ήταν καλές η αλήθεια είναι. FSH 17 και Ε2 40. Πρώτη φορά δε φαίνεται τίποτα από τον υπέρηχο τέτοια μέρα  και όπως καταλαβαίνεις φοβάμαι μήπως είναι η αρχή του τέλους αν ξεκινάω να χάνω ωορρηξίες. 

Μην προτρεχεις, οσο μπορεις δηλαδη. Κατσε να δεις 10η μερα τι θα φανει, μπορει να εχει μεγαλωσει καποιο/α. Επισης ακομα κ ενας κυκλος να ειναι πιο μεγαλος η ανωορρηκτικος , δεν σημαινει πως δεν θα κανεις ποτε ξανα ωορρηξια. οι γιατροι λενε οτι ειναι φυσιολογικο να συμβαινει 1-2 φορες το χρονο. καλα, δεν το συζητω για γυναικες με ΣΠΩ που οι περισσοτεροι κυκλοι μες στον χρονο ετσι ειναι. Θελω να πω οτι τυχαινει, χωρις να σημαινει οτι παει, τερμα δεν θα κανεις ωορρηξια ποτε ξανα. κι εφοσον στις ωοθηκες σου υπαρχουν καταβολες, μια χαρα θα συνεχισεις να κανεις. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!!! Κατερινιώ μαζί μασάμε τα νύχια μας σήμερα!!! Στις 4 έχω κι εγώ ραντεβού ανεπίσημο βέβαια... αλλά μπορεί να μπω και 6 οπότε "ζήσε Μάη μου" που λένε.

Καλή επιτυχία μας εύχομαι! Εγώ δε θέλω τπτ μόνο να είναι ζωντανό το σποράκι. Πάλι σήμερα είδα λίγο ροζ μετά από πολλές μέρες κι αποθαρρύνθηκα...

Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι κάνει κακό καιρό και δε θα ζηλεύω που δε θα μπορώ να βγω ακόμη... Τι θέμα είναι κάποια στιγμή αν βγω..γιατί θα σαλτάρωωω!!! :lol:

Άσε το άλλο...νομίζω ότι έχω συσπάσεις! Χθες ένιωσα το γνωστό σφίξιμο στην κοιλιά και έμεινα έτσι :shock: Λέω "δεν είναι δυνατόν...!!!" Σήμερα θα το αναφέρω στο γιατρό. Πάντως καλού-κακού πίνω μαγνήσιο. Ελπίζω να μην κόψω ουτροτζεστάν κι αρχίσω πρεπάρ! Ντοπαρισμένο θα μου βγει το παιδί! :lol:

A!!! Για τα ρούχα....αν είναι ήδη στυμμένα πολύ καιρό ίσως να μην πιάσει...αλλά κάνε το εξής:

Βάλε τα σε κανονική πλύση με δικό μας απορρυπαντικό και μια δόση vanish oxy action στους 60 βαθμούς ολόκληρο πρόγραμμα αν θες και πρόπλυση.

Μετά ξέβγαλμα 2-3 φορές και ξανά νέο πλυντήριο με δικό της απορρυπαντικό όπως κάνεις κάθε φορά.

Το καημένο το περιβάλλον θα αναστενάξει αλλά θα είναι μόνο για μια φορά.... :lol:

Για φρέσκους λεκέδες: Μόλις λερωθεί αμέσως ξεπλένεις με κρύο νερό και τρίβεις απαλά με το χέρι. Βάζεις μετά σε λεκάνη ζεστό νερό κι απορρυπαντικό δικό μας και αφήνεις να μουλιάσουν. Τρίβεις στο χέρι και λογικά έχει καθαρίσει. Μετά ξεβγάζεις και πλένεις με δικό της απορρυπαντικό ή αν δεν έχεις συμπληρώσει ακόμα ρούχα για πλυντήριο μπέμπας βγάλε τα στην απλώστρα απλά να στεγνώσουν και μετά βάλε τα στα άπλυτα για όταν έρθει η ώρα τους. Δλδ μην τα αφήνεις με το λεκέ μέχρι να βάλεις το πλυντήριο της μπέμπας γιατί δε θα βγαίνει με τπτ μετά. Ειδικά τα φρούτα. Καλή επιτυχία! ;)

αχ, νεκταριτσα ..αντε να πανε ολα καλα και στις 2 μας ..εγω εχω 4 ραντεβου και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα ..εμενα η εγκυμοσυνη αυτη ειναι πολυ ησυχη ...και εχω και εγω αγχος να ειναι ολα καλα ..εχω και αυξημενες εξετασεις θυρεοειδη και δε ξερω αν επηρεαζει την αναπτυξη του εμβρυου

για τα uytogestan μη το σκεφτεσαι ..στη μπεμπα επερνα και εγω για 45 μερες ..στην αρχη της εγκυμοσυνης ..ειχα και εγω αποκοληση αλλα δεν ειχα δει αιμα ποτε

για τα ρουχα θα το παλεψω γιατι ειναι κριμα !!τα εχω αχρηστεψει τα περισσοτερα ..ηταν και ασπρα ή ροζ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μην ανησυχείς για το θέμα του θυρεοειδή! Το πήρες χαμπάρι πολύ νωρίς, άλλες το ανακαλύπτουν πολύ αργότερα και μια χαρά παιδάκια κάνουν! Δεν το έχει πειράξει το μωρό μην αγχώνεσαι. Απλά θα συμβουλεύεσαι ενδοκρινολόγο. Οι γυναικολόγοι δεν ξέρουν από αυτά. Θα πάρω σε λίγο τη δική μου ενδοκρινολόγο τηλέφωνο για να της πω κάτι αποτελέσματα και θα τη ρωτήσω και για αυτό που σε απασχολεί.

Στα ρουχαλάκια αν είναι άσπρα ή δεν ξεβάφουν μπορείς να βάλεις μέχρι και λευκαντικό. Όπως θα έπλενες τα δικά σας ρούχα δλδ και μετά απλά ξεβγάζεις καλά και πλένεις με το δικό της το μαλακό απορρυπαντικό.

Διαφημίσεις

Όσο για τα ουτροτζεσταν και λοιπά χάπια....μακάρι να είναι καλά το μωρό κι ας πρέπει να πίνω και 100 χάπια την ημέρα! Σαν τους συνταξιούχους θα κολλήσω ημερολόγιο με τις ώρες του κάθε χαπιού στο ψυγείο. Θυμάμαι στην 1η εγκυμοσύνη που έπινα 1 του θυρεοειδή, 2 σιδήρους, 1 φυλλικό και 6 μαγνήσια. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει να συνεχίσω και 3 ουτροτζεστάν και να μου δώσει και ασβέστιο λόγω απανωτής εγκυμοσύνης! :lol:

Καλημερούδια κορίτσια...να ζήσετε βρε Κλο κλο , κι εσύ και ο honey σου, να τον προσέχεις(ξέρεις τώρα εσύ, γλυκομιλήματα και τέτοια..!!)εύχομαι να τα εκατοστήσετε τα χρόνια μαζί..καλή επιτυχία στις αυχενικές κοριτσόπουλα, εδώ είμαστε, περιμένουμε νέα σας, θα σας σκέφτομαι..

Εχθές προσπαθήσαμέ να κοιμηθεί χωρις βυζί, κάτι κατάφερα, το βράδυ όμως που σηκώθηκε πάλι, δεν υπήρχε κουράγιο για ασκήσεις πειθαρχίας,βρε γαμώτο δεν ξέρ ω τι να κάνω, υπάρχει περιπτωση, λέω 'γω τώρα, να κάνω υπομονή και, μαγικά, γύρω όταν έχει πάει 1, 5 έτους, να πίνει απο ποτηράκι, ότι υγρό και να είναι και να πέφτει για ύπνο μόνος του? ε, δεν γίνεται ν αιώνια να του αρέσει το βυζί, έτσι δεν είναι? λέω μεγάλες βλακείες?

Ελευθερία , καλή αρχή στην δουλειά σήμερα, Ντινάκι μου αρέσει που καλοπερνάτε, εμέις έχουμε παιδίατρο σήμερα, έτσι για έναν έλεγχο, όχι για εμβόλιο, αυτό με τους φρουτολεκέδες το αντιμετωπίζω κι εγώ, κρίμα ..τουλάχιστον ακόμα και αν βγάζουμε βόλτα τα παιδιά μας με τους λεκέδες στο γιακά , οι υπόλοιπες συνμαμάδες θα κατανοούν ,και θα ξέρουν φαντάζομαι οτι οι φρουτολεκέδες είναι πολύ κοινό ατύχημα.. πάντως , αυτο που με έχει σώσει εμένα, είναι οτι έχω ένα μικρό λεκανάκι, όπου έχω διαλύσει απορρυπαντικό πιάτων του μικρού σε νερό , και εκεί ρίχνω ότι λεκιάζει, πάραυτα, αυτο έχει σώσει τ αρουχαλάκια, μετά τα βάζω πλυντήριο κανονικά και ως τώρα κανένα πρόβλημα-μου φάινεται όμως οτι θα ακολουθήσω τις συμβουλές της Νεκ-θείας Λένας(!)μας και θα χρησιμοποιήσω το oxyaction για ότι έχει ήδη λεκιαστεί..καλέ Νεκ, που τα βρισκεις όλα, για κάθε τι που αντιμετωπίζουμε, έχεις και τη λυση στο τσεπάκι, άντε να σου κάτσει και η κοπελούδα, να της μάθεις και όλα σου τα μυστικά και να γίνει φοβερή και τρομερή..

Πάω έξω για ψώνια, πρέπει να πάρω κανα πιο ελαφρύ παντελονάκι και πυτζαμάκια και λοιπά στο μικρό, α και κρέας (για το μικρό) , και κανά δημητριακό(για το μικρό, ποιον άλλον)

Καλημέρες, μια καλή και με ευχάριστα νέα εύχομαι, σε

όλες ..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Όσο για τα ουτροτζεσταν και λοιπά χάπια....μακάρι να είναι καλά το μωρό κι ας πρέπει να πίνω και 100 χάπια την ημέρα! Σαν τους συνταξιούχους θα κολλήσω ημερολόγιο με τις ώρες του κάθε χαπιού στο ψυγείο. Θυμάμαι στην 1η εγκυμοσύνη που έπινα 1 του θυρεοειδή, 2 σιδήρους, 1 φυλλικό και 6 μαγνήσια. Δε μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει να συνεχίσω και 3 ουτροτζεστάν και να μου δώσει και ασβέστιο λόγω απανωτής εγκυμοσύνης! :lol:

πολυ χαπι ..αλλα τι να κανουμε σε ολες τις εγκυμοσυνες παιζει!!να παει καλα σημερα και χαλαλι!!!και εγω μπερδευομαι ..οτι θυμαμαι πινω ...

αχ, ποσο θελω να πανε ολα καλα σημερα ..να ερθει και το μωρο μου τη Πεμπτη ( την παρασκευη μαλλον θα την κανω κοπανα απο τη δουλεια) γιορταζει ο συζυγος ..οχι οτι θα κανουμε τιποτα ιδιαιτερο ...αλλα να κατσουμε λιγο μαζι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα κ απο δω!

Ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!

Βερρα να τον χαιρεσαι το μπομπιρα!!!!!!!!!

Κοριτσια για τους λεκεδες, μου ειπαν και κάτι αλλο,ace gentile.. βαζεις πανω στο φρεσκολερωμένο και το αφηνεις να μουλιασει και μετα το πλένεις κανονικά.

Εμεις παντως,φτηνα τη γλιτωσαμε, 1 μπλουζακι λερωσαμε και με χλωρίνη γυάλισε!Ευτυχως ηταν ασπρο και μπορουσα να βαλω.

Νεκταράκι & Κατερινα,πολυ καλη σας επιτυχία!!!!!!!!

Ολα θα πανε καλά,περιμενουμε νεα σας ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!!!

Ενα καλο της οικονομικης κρισης..ακυρωθηκε η ασκηση που θα πηγαινε ο άντρας μου για 6 μερες λογω περικοπών!!!!!!!Ολε!!!!!!!!

Το παιδι μου εδω και 4 μερες ζει στον κοσμο της λογοδιάρροιας ( it was about time!) τατα-νταντα-μπαμπα-τετε.Τα λεει συνεχεια ομως..δηλαδη..μου παιρνει τα αυτια!

Βεβαια για "μαμά" ουτε λογος..αλλά ετσι ειναι.."αλλου τρως,αλλου πινεις..αλλου πας και το δινεις.." οχι οτι τα λεει συνειδητά αλλα η καψερη η μανα μια χαρά να μην πάρει?

Αυτο που θελω ειναι να συνδιασει τις φάπες με το "ντα-ντα"..πολυ γελιο θα πεσει!

κλοκλο να τα ΄100στησετε!!!!!!!!!Παντα ευτυχισμένοι Χ+Κ!

Αντριάνα,αχ δε ξερω για τα πανσετάκια..ισως κατι να εκανα λαθος..τι σος χρησιμοποιείς? Σιγουρα τα δικα σου ειναι απαιχτα βρε, τοσα στόματα το ειπανε!!!!!!!!!!Δε χωρει αμφιβολία!!!!!!!

κοβουν ασκησεις ???μακαρι ...να μη πηγαινουν πουθενα !!πολυ θα ηθελα να ακουσω κανα τετοιο νεο και εγω !!!

και η δικια μου πρωι πρωι τραγουδαγε ..και με τσιριδα .....και εχει μαθει και το γρρρρρρρρ!!!και μετα γελαει μονη της

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

γενικα και εγω δε φοβαμαι για τη θεση μου ..αλλα σκεφτομαι πως τωρα με τη 2η εγκυμοσυνη στο καπακι ειμαι καλυμμενη για καν 2 χρονια ..χαλια παντου ρε κοριτσια!!!και δεν το βλεπω να πηγαινουν γρηγορα καλυτερα τα πραγματα ...

επειδη ασχολουμαι λιγο και με το ξενο τυπο ..μιλανε για σιγουρη χρεωκοπια ..και ανκαμψη για μετα απο 5 χρονια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μετά τα εμβόλια κάθε βράδυ ο μπέμπης ξυπνάει γύρω στις 3 με πολλά κλάματα!!!Εχθές το βράδυ προσπαθούσε να τον ηρεμίσει ο άντρας μου!!!Έκλεινε τα ματάκια με χαμόγελο και όταν ερχόταν να ξαπλώσει ο Δημήτρης έβαζε πάλι τα κλάματα το αστέρι μου!!!Με πήρε τώρα ο Δημήτρης και τα έχει πάρει με την γιατ΄ρό που του έκανε 2 ενέσιμα εμβόλια μαζί!!!Το παιδί μας ήταν ρολόι στον ύπνο απο τότε που τον πήγαμε στο δωματιό του!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...