Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέεεερα!!!!!

Απαπαπά συννεφιά σήμερα!! Νυστάζω κιόλας... Το μπομπιράκι μου από τις 5 το πρωί κοίμήθηκε στο κρεββάτι μαζί μας μέχρι τώρα!! Τωρα τον έβαλα στην κούνια του που σηκώθηκα... Ήταν ανήσυχος ο καημενούλης... Ποιος ξέρει τί έβλεπε στον ύπνο του... Είπε υπερπληροφόρηση από ζωάκια πάλι χθές... Κοίταγε τα σκυλάκια ακούνητος, μόνο το χεράκι του άπλωνε να πιάσει τις μουσούδες τους (εννοείται τα σκυλιά ήταν έξω από το φράχτη!)...

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας!!!

Τι ωραίο που είναι το Σ/Κ ας κρατούσε λίγο ακόμα!!!!Λοιπόν με τον αντρούλη μου είχαμε έξοδο το Σάββατο το βράδυ και περάσαμε τόσο όμορφα!!!Στο τέλος της βραδιάς (είχαμε πάει για ποτό με φίλους) βρεθήκαμε να είμαστε αγκαλίτσα να αφιερώνουμε τραγούδια ο ένας στον άλλον σαν παιδάκια του σχολείου ένα πράγμα!!!Δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναπεί αλλά όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον Δημήτρη μου δεν ήμουν καθόλου σίγουρη πως έκανα το σωστό δηλαδή δεν ήμουν απο τις γυναίκες που λένε "όταν τον είδα είπα αυτός είναι ο άντρας που θα παντρευτώ" και παρόλο το 12 χρόνια σχέσης!!!!Όταν όμως τον είδα τι μπαμπάς και τι σύντροφος είναι μέσα απο την συμβιωσή μας τον τελευταίο 1,5 χρόνο (πριν δεν μέναμε μαζί) τελικά κατάλαβα πως έκανα την καλύτερη επιλογή!!!Δεν είμαστε για κανένα λόγο το "τέλειο ζευγάρι" έχουμε και τις ανάποδες μας και τα καυγαδάκια μας (σπάνια αλλά υπάρχουν) αλλά μάθαμε να υποχωρούμε μέσα στο γάμος μας (πράγμα που δεν γινόταν στη σχέση) και πάνω απο όλα να έχουμε αυτό που έχουμε χτίσει οι ΄δυό μας την οικογενειά μας!!!!Ε για το παιδί δεν το συζητάω αλλάζω pampers και στον μπαμπά!!!!Κάλε πάλι ξέφυγα δέστε με!!!!

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στο καμάρι μας.Ήρθε και ο νονός του να το δεί και να πούμε τα της βάφτισης!!!Όλα καλά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!Ντινακι να τα εκατοστησετε ...να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενοι !!!

ποσο ζηλευω εσας που κανονιζετε βαφτισεις!!!!

εμεις ευτυζως ξεπερασαμε τη φαση με τις μυξες ..πλενο μονο καθε βραδυ τις τραβαμε λιγο και βαζουμε ορο ..οποτε ξεκουραστηκαμε και κοιμηθηκαμε λιγο το σκ!!!

εχω αυχενικη σημερα ..και εχω ενα αγχος ..λειπει και ο αντρας μου και ειναι η 1η φορα που θα παω μονη μου στο γιατρο!!!!εχω στις 4 γιατρο και να δουμε πως θα περασει η μερα .....

να κανω και μια ερωτηση τις καλονυκοκοιρουλες :πως καθαριζετε τους φρουτολεκεδες???εγω μεχρι να ανακαλυψω τις πλαστικες τεραστιες σαλιαρες και να μαθω να την ταιζω ...καταεστρεψα τα μισα ρουχα της ....

κυριολεκτικα ..τα πλενω στους 30 ή 40 με προδερμ ..αλλα εχουν βαψει τα ρουχα

αλλα αν ειναι και το δευτερο κοριτσακι ..θα τα ηθελα τα ρουχα μας ..

για πειτε καμια ιδεα???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Τώρα τα είδα τα τικεράκια (κι όχι μόνο τα δικά σας!)

Λινάκι κι Αγγελικούλα να χαίρεστε τις ζουζουνίτσες σας!!!!

Κι εγώ να χαίρομαι το αντράκι μου!!!! Τη λατρίτσα μου!!!!! Το πλασματάκι μου!!!! Τη ζωούλα μου!!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Kalimera koritsia,

Kloklo XRONIA POLLA na eisaste pante eytixismeni kai me polla polla paidakia sas eyxome.

Na xeromaste kai ta koritsakia tis pareas:).

Ntinaki sas xerome pou eiste toso agapimeno eyxome na eisaste gia panta etsi :).

Kai emeis se meses akres kala perasame an eksereseis oti mas elipe o mpampas mas eixame ena omorfo sk parea me tin mploumploudenia mas

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

καλημέραααααααααααααααα

μπορεί να φεύγω για μάθημα αλλά το μυαλό μου θα ναι στις αυχενικές!!! να μπείτε αμέσως να γράψετε κόρες!!!!!!

να τα χιλιάσετε τα χρόνια σας κλοκλό μου!!! πάντα ευτυχισμένοι και με γερά μωρά!!!

να χαιρόμαστε και τις αυγουστιάτικες κούκλες μας για χτες!!!!

αντριάνα τα μπριζολάκια ήταν τέλεια απ τα δικά σου χεράκια!!!!

φιλιά έχω αργήσει φουλ!!!!

Διαφημίσεις

εχω αυχενικη σημερα ..και εχω ενα αγχος ..λειπει και ο αντρας μου και ειναι η 1η φορα που θα παω μονη μου στο γιατρο!!!!εχω στις 4 γιατρο και να δουμε πως θα περασει η μερα .....

να κανω και μια ερωτηση τις καλονυκοκοιρουλες :πως καθαριζετε τους φρουτολεκεδες???

Καλημέρα!! Μην έχεις άγχος καλέ, όλα καλά θα πάνε! Και θα πάς μεν μόνη αλλά δεν θα είσαι... όλες μας θα περιμένουνε να μας πείς νέα κι εσύ κι η Νεκταρίτσα!!!

Όσο για τους λεκέδες.... άστα, κι εγώ δε βρήκα λύση αλλά ευτυχώς βρήκα νωρίς τις αδιάβροχες σαλιάρες γιατί κάποια έμπειρη μαμά το είχε γράψει εδώ!!!:D :D Αυτό που επίσης δεν καθαρίζει σ' εμένα είναι αν λερωθεί κι έχει διαρροή... έχω πετάξει 5-6 φορμάκια (ευτυχώς δε συμβαίνει συχνά!).

5Jjep3.png

vf6Up3.png

ευχαριστω για τις ευχες σας!!!ειναι ενα αγχος ..αντε να ξεμπερδεψω και σημερα ....νιωθω οτι περναω τη 1η φαση ...ξερετε τι λεω !!οσο για τα ρουχα ...τα περισσοτερα μπλουζακια μας χαλια ..αλλα λιγο μονο στο γιακα ..αλλα εχουν φαει παντου....

να χαιρεστε τα παιδακια σας !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινάκι καλοδεχούμενες οι ευχές σου αλλά εμείς δεν γιορτάζουμε κάτι!!!Η κλοκλό έχει επέτειο σήμερα!

Να μην αγχόνεσαι καθόλου όλα καλά είναι!!!Περιμένουμε νέα σου και απο την Νεκταρία φυσικά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κατερινάκι καλοδεχούμενες οι ευχές σου αλλά εμείς δεν γιορτάζουμε κάτι!!!Η κλοκλό έχει επέτειο σήμερα!

Να μην αγχόνεσαι καθόλου όλα καλά είναι!!!Περιμένουμε νέα σου και απο την Νεκταρία φυσικά!!!

χαχα, ευχαριστω !!!τα διαβασα γρηγορα ..ειμαι και στη δουλεια !!κλοκλο παντα ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου!!!

νομιζω η Νεκταριτσα εχει πιο πρωι ...πισρτευω να μπει γρηγορα να μας πει τα νεα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...