Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο στολισμός της εκκλησίας είναι του κουμπάρου έτσι το ξέρουμε εμείς. αν και πάνω θεσ.νικη έχουν αντ αυτού να πληρώνουν οι κουμπάροι μέρος απ τις μπομπο μιας και αυτοί καλούν. εγώ έχω 2 αθηναίους και 2 θεσ.νικεις κουμπάρους.

ωραία αυτά με τα ποδήλατα και τα καραμελόσπιτα πολύ γιάμι μου ακούγονται!

θα κάνω σα τη Σοφία! Ντίνα μην αναρωτηθείς ποιος θα τρώει το ντεκορ!!!

έκανα μια γύρα απ τους φωτογράφους της περιοχής και τα είδα όλα! γύρω στο 1000αρικο ζητάνε με 850 το λιγότερο που βρήκα! με ψηφιακά άλμπουμ. τα απλά μούφα μου φάνηκαν. απλά μεγάλα άλμπουμ με ρυζόχαρτο που απλά κολλάνε πάνω τις φωτο. αυτό μπορώ να το κάνω και μονη μου γιατί να τους δώσω 600 που ναι η τιμή για τα απλά;

αν βρήκε καμία κάτι σε λιγότερο εντός αττικής ας μου πει pls!!!!

Ντινα σου στέλνω πμ

Καλησπέρα!!! ήρθε πάλι η....τσουτσού που πετάγεται!!!

τι κάνετε???

εγώ βρυκολακιάζω φτιάχνοντας κάτι που μάλλον σε ενδιαφέρει Αννούλα!!!

Γιατί να σκας χιλιάρικα σε φωτογράφους για ψηφιακά άλμπουμ όταν με 30 ευρουλάκια περίπου μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου???????? Και μάλιστα χρησιμοποιώντας και διάφορα χρώματα και εφέ και κλιπ αρτ!!!

Στο www.fotoinsight.com φτιάχνεις ψηφιακό άλμπουμ όπως στα είπα!!!

Ρίξε μια ματιά....νομίζω οτι αξίζει τον κόπο!

εγώ σκοπεύω να φτιάξω ένα τώρα για τη μπέμπα σαν δοκιμή για να δω την ποιότητα και αν με ικανοποιήσει, σίγουρα θα φτιάξω εκεί και για τους κουμπάρους στη γαμοβάφτιση μας (αν γίνει τελικά....) γιατι ο φωτογράφος μου τα χρεώνει 250 ευρώ έξτρα το καθένα και δεν είναι καιροί για τέτοια!!!!

Βελ μεγειά το ικούρεμα στον μικρό!

ρίχνε του πολύ ορό για να φεύγουν οι μύξες και πάρτου και παιδικό otrivin να του ρίχνεις πριν κοιμηθεί για να μην ταλαιπωρείται...

μάλλον την ίωση που έχει κι η δικιά μου και που κόλλησα κι εγώ θα έχει...

έχω να βγω απο το σπίτι απο τη Δευτέρα του Πάσχα!:(

Σας καληνυχτίζω και ξέρετε....αν θυμηθώ τίποτα άλλο, θα πεταχτώ πάλι!!!

(ελπίζω μόνο να μην ενοχλώ!)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλενάδες help!

Λοιπόν, είχα περίοδο στις 17 Μαρτίου και περίμενα να μου έρθει στις 14 του μήνα, αλλά μπαααααααα!

Είχα πάντα σταθερόκύκλο 27 ημερών, βέβαια λόγω απανώτών εγκυμοσυνών, είχα να δω περίοδο από Αύγουστο 2007 και μου ΄ήρθε πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα

Είναι φυσιολογικό να έχει αστάθεια ο κύκλος μου τώρα??? οεο

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Kalimera koritsia,

TI kanete???? Emeis mai xaroula xthes eixame paei kiato kai klisame ena spiti gia tis kalokairinew diakopes tis mpoumpous me tin giagia tis... (1000 euroulakia parakalo mou pige). Ante na ftiaksoume to spitaki mas sto souli kai na min xriazomaste na nikiazoume edo konta.

Feytails kale min anxonese den dagkonoume :) eisa eisa xeromaste na akoume gnomes :).

Mariaeva apolita fysiologiko einai emena ekana 3 mines gia na strosi i periodos, pantos an exeis kanei atastalies kai anxonese kane ena testaki.

Ntinakia anoula me to kalo i baftiseis sas akougonte telia ola ayta pou exete kanonisei.

Anna na sou po eklises eykola ton Loumpadiari???? Einai mia apo tis epiloges mou gia ton gamo - baftisi.

Tora pou sas grafo eimai aggaze me to lapotop stin beranta, telia esthisi ante kalo kalokairi na exoume :).

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Α, κουρευτήκαμε κιόλας, αυτο είναι ένα νέο μας..πλέον τα μαλλάκια του έπεφταν μπροστά στα μάτια του μωρε, οπότε ο μπαμπάς ανέλαβε δράση, χρησιμοποιώντας το ψαλίδι νυχιών του Λεόντη, τα μαλλάκια κόπηκαν αρκετά θα έλεγα..μοιάζουν σαν ταπεράκι μπροστά, έχετε δει τον Τζιμ Κάρευ στον Ηλίθιο και πανηλίθιο? Ε, ένα τέτοιο πράγμα, μια χαρούλα..χαχαχα, μου αρέσει anyway, το παιδάκι μου, τι να λέμε τώρα...

Α, επίσης, χρησιμοποιήσαμε , για πρώτη φορά εχθες το βράδυ τον αναρροφητήρα για μυξούλες, το παιδί μάλλον κόλλησε απο εμενα και έχεις μύξες, βήχα και λοιπά, τον λυπάμαι μωρέ, ειδικα τα βράδια, δεν ξέρει τι να κάνει..

Αννούλα καλό κουράγιο , τώρα με τις Πανελλαδικές..απο σπίτι κι εγώ χρειάζεται να γίνουν πράγματα, αλλά θα χώσω άυριο τον άνδρα μου, αμ πως κύριε, σήμερα έιχα το παιδί όλη την ημέρα εγώ, έτρεχε για καταμέτρηση πουλιών, γύρισε 9 η ώρα το βράδυ., απο τις 6 το πρωι..αυτα κοριτσάκια μου , τα ολίγα, την κάνω, με την ελπίδα να κοιμηθώ απόψε, εχθές το βράδυ ήταν δύσκολη νύχτα..αλήθεια , μόνο εγώ έχω μείνει να ξενυχτάω με το βυζί στο χέρι,αναρωτιέμαι? Απο ότι κατάλαβα Ελέ, το παιδάκι σου σου έχει προσφέρει ήσυχες νύχτες τώρα τελευταία...μπράβο, μακάρι να συνεχίσει έτσι..

Όχι Βελουδάκι και εγώ παρέα σου κάνω με το βυζί στο χέρι και το μωρό αγκαλιά. Αν κοιμηθεί 11-11:30 ξυπνάει 1 φορά και κάνουμε πάρτυ. Αν κοιμηθεί νωρίτερα ξυπνάει 2-3 φορές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Fairytale ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Το θέμα των online αγορών το παρακολουθώ και εγώ στο πάρεντς και αναφέρει ό,τι κάποιο από αυτά τα site που φτιάχνεις ψηφιακά άλμπουμ δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά. Το είδες? Δεν θυμάμαι ποιο όμως!!

1000 Ευρώ μου είπε και εμένα ο φωτογράφος για το ψηφιακό άλμπουμ αλλά σίγουρα θα κάνει καλύτερη τιμή και πολλά δωράκια καθότι πρώτος ξάδερφος. Όμως δεν διακινδυνεύω τέτοιες στιγμές να μην έχω επαγγελματία να καλύψει το γεγονός. Δεν επαναλαμβάνονται και δεν το ρισκάρω.

Μαγειρεύω τώρα στον μικρό, σε λίγο θα φάει φρουτόκρεμα και θα πάμε οικογενειακώς για καφεδάκι. Μύρισε καλοκαίρι για τα καλά και εγώ αύριο ξεκινάω δουλειά:(

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες και από μένα. κορίτσια τι ωραία πράγματα είναι αυτά που κανονίζετε για τις βαφτίσεις σας. γράφτε τα να παίρνουμε ιδέες και εμείς που δεν έχουμε προλάβει ακόμη να΄δούμε τίποτα. εμείς πάντως μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να την κάνουμε την βάφτιση στις 11 ή 12 (μ' αρέσει που λέω αποφασίσαμε) του Σεπτέβρη, Ελευθερία νομίζω εκεί κοντα με εσάς. για ιούνιο που ήταν η πρώτη επιλογή δεν έβγαινε με τίποτα και οι διακοπές μας ήταν αδιαπραγμάτευτες οπότε ας πάνε για Σεπτέβριο. θα είναι λίγο μεγαλούληδες αλλα εμένα μου αρέσει πιο πολύ.

Ανδριάνα μου να περάσει τέλεια η τυχερή μπλουμπλουδένια στις διακοπές της. όσο για τα 1000 μην το σκεφτεσαι. να είστε καλά εσύ και ο άντρας σου να δουλεύτε να τα βγάζετε!

Αννούλα κουράγιο ενάμιση μήνας περίπο είναι θα περάσει. ειναι δύσκολη αυτή η περίοδος με τις εξετάσεις τώρα μάλιστα που συζητιέται για απεργία.

κατά τα λοιπά εμείς ζόρικα. το μπέιμπι σιτινγκ δεν βγαίνει. η πεθερά μου, με το δίκιο της, έχει αρχίσει να τα παίζει με τέσσερα παιδιά. πήραμε και γυναίκα αλλά δεν ξέρω πάλι δεν βγαίνει και μάλιστα παρότι η κουνιάδα μου δεν έχει γυρίσει ακόμη στη δουλειά. την παρασκεύή έγινε ένας χαμός. τσακώθηκαν όλοι με όλους, εκτος από μένα που ήμουν στη δουλειά. ελπίζω να κυλίσει "αναίμακτα" για τις σχέσεις όλων μας η περίοδος ως τις 20 Ιουνίου οπότε απελευθερώνομαι απο τη μία δουλειά και ουσιαστικά η βοήθεια που θα χρειαζόμαστε για τα δικά μας παιδιά θα ειναι από 1 εως 3 ώρες την ημέρα το μάξιμουμ καμία φορά και καθόλου.

μέρες μετράω...

σήμερα θα κάνουμε κηπουρική, ήτοι θα φυτέψουμε λουλούδια τα οποία θα τσουρομαδήσει στη συνέχεια ο σκύλος αλλα δεν βαριέσαι και το απόγευμα θα πάμε επίσκεψη στον νονο του μεγάλου μπέμπη μας.

φιλάκια πολλά πολλά

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρες.

Εχασα νέα, καλέ τι πράμα αυτό με τις βαφτίσεις, μόνο εμένα δεν ενδιαφερει καθόλου μου φαίνεται....μμμ....τα κανόνισα εκεί όλα σε 2 μέρες μέσα, ούτε στολισμούς ούτε τίποτα....

Πότε θα παίξει το Κιάτο Αντριάνα?

Γιατί και γω σκέφτομαι πότε να κατασκηνώσω Ξυλόκαστρο. Τι καλά να είμαι αργόσχολη....να γινόταν for ever....

Μαρίτα 20 Ιούνη τελειώνεις για πόσο δηλαδή? Η για τα καλά?

Τι εννοείς 4 παιδια? Κρατάει η πεθερά σου 4 παιδιά???:shock::shock: Μιλάμε είναι αγία! Η δικιά μου μάνα+πεθερά ούτε τη Ζωίτσα για λίγη ώρα καλέ! Ακου 4! Εντυπωσιάστηκα. Καλέ όνομα βρήκατε για το μπεμπάκο???

Εγώ είπα στη Βελ όποτε ο Φελ πάει για πουλιά να έρθει από δω να αράξουμε αλλά.....με αγνοεί και πάει στη νονά. Καλά λοιπόν!!:-(

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μαρίαευα και μένα ο κύκλος μπάχαλο και πάλι σχετικά....μετά τη γέννα όταν ξανάρθε 28-29-30-31-32 μέρες. Και με πονάκια και απόλα τελικά.

Συνέβη κάτι και το σκέφτεσαι????:P

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρες.

Εχασα νέα, καλέ τι πράμα αυτό με τις βαφτίσεις, μόνο εμένα δεν ενδιαφερει καθόλου μου φαίνεται....μμμ....τα κανόνισα εκεί όλα σε 2 μέρες μέσα, ούτε στολισμούς ούτε τίποτα....

Μαρίτα 20 Ιούνη τελειώνεις για πόσο δηλαδή? Η για τα καλά?

Τι εννοείς 4 παιδια? Κρατάει η πεθερά σου 4 παιδιά???:shock::shock: Μιλάμε είναι αγία! Η δικιά μου μάνα+πεθερά ούτε τη Ζωίτσα για λίγη ώρα καλέ! Ακου 4! Εντυπωσιάστηκα. Καλέ όνομα βρήκατε για το μπεμπάκο???(

καλημέρα Κλοκλίτσα. τι κάνει το όμορφο Ζωήφιο; μωρέ την καλύτερη δουλειά έκανες εσύ και τελείωσες σε 2 δύο μέρες. και εγώ τρελένομαι με το πολύ ψάξιμο δεν μπορώ θέλω να ξεμπερδεύω μπαμ μπαμ.

στις 20 Ιούνη ξεμπερδεύω με την μία δουλειά, το νηπιαγωγείο. και νομίζω ότι θα είναι οριστικό γιατί δεν νομίζω ότι θα ξαναέχω την ευκαιρία με τις νέες ρυθμίσεις.

θα δουλεύω κανονικά το απόγευμα όπως δούλευα πάντα αλλά θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για μας γιατί θα μπορούμε να κοντρολάρουμε τα παιδιά πιο άνετα, το πρωί εγώ το απογευμα ο μπαμπάς τους.

όταν λέω τέσσερα εννοώ στην κυριολεξία πέντε γιατί το πεντάχρονο κάνει για δύο!!! ναι τέσσερα. δύο οι δικοί μας μπέμπηδες και τα δύο της κουνιάδας μου. το ένα πέντε ετών και το άλλο τριών μηνών. μιλάμε ότι η πεθερά μου δεν ειναι ηρωίδα πρώτα και μετά αγία το λέω με βεβαιότητα. έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τα παιδια για αυτήν ειναι το λιγότερο υπάρχουν τόσα άλλα τριγύρω που την απασχολούν πολύ περισσότερο.

δεν ξέρω πως θα βγει πέρα αλλά ειναι δύσκολη η κατάσταση και το ξαναλέω τα παιδιά εναι το λιγότερο. θα βρούμε λύση αλλά ειναι μια περίοδος έντονη και δύσκολη. ειδικα το επόμενο δίμηνο είναι πολύ ζόρικο.

πάντως εγώ το λέω - καλά να είμαστε- στα παιδιά θα βάλω όρια για το τι μπορώ να κάνω.

όσο για το όνομα του μπεμπάκου δεν το έχουμε οριστικοποιήσει ακόμη αλλά μάλλον καταλήγουμε στο παναγιώτης.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρες κι από μας!!! ευτυχώς καλή νύχτα και η χτεσινή. δε με ξυπνάει καθόλου το μπεμπικό μου!!! από τότε που βγήκαν τα 2 δόντια είναι άγιος!!!

Βελ με γεια το μαλλί! βάλε καμιά φωτο!

αντριάνα να περάσει τέλεια η μικρή στις διακοπές της!!! αφού φέτος εμείς δεν είμαστε για πολλά πολλά θα ερχόμαστε προς τα κει για κανα μπάνιο να πλατσουρίζουμε παρέα! το χατε δει ένα επεισόδειο του ρετιρέ παμπάλαιο με τις διακοπές στον ωροπό που πλακώσαν όλοι οι παρατρεχάμενοι;:P

μαρία μου ακούω πολύ για άστατο κύκλο. εμένα δε μου χει τύχει. αλλά όπως λέει και μια γλυκειά ψυχή αν έκανες ατασθαλίες ψάξτο!:cool:

Σοφίαααααα καλή μας γειτόνισσα να πετάγεσαι όποτε θες!!!!!!!!!! εσύ να ενοχλείς;;; μπαααααα!!!!!!!!!

απ τις ενοχλήσεις ησυχάσαμε;)....

σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα το κοιτάξω τώρα κιόλας! βρίσκεις κι εσύ το ποσό υπερβολικά μεγάλο έτσι; ωραία δεν είμαι η μόνη.

Kalimera koritsia,

TI kanete???? Emeis mai xaroula xthes eixame paei kiato kai klisame ena spiti gia tis kalokairinew diakopes tis mpoumpous me tin giagia tis... (1000 euroulakia parakalo mou pige). Ante na ftiaksoume to spitaki mas sto souli kai na min xriazomaste na nikiazoume edo konta.

Feytails kale min anxonese den dagkonoume :) eisa eisa xeromaste na akoume gnomes :).

Mariaeva apolita fysiologiko einai emena ekana 3 mines gia na strosi i periodos, pantos an exeis kanei atastalies kai anxonese kane ena testaki.

Ntinakia anoula me to kalo i baftiseis sas akougonte telia ola ayta pou exete kanonisei.

Anna na sou po eklises eykola ton Loumpadiari???? Einai mia apo tis epiloges mou gia ton gamo - baftisi.

Tora pou sas grafo eimai aggaze me to lapotop stin beranta, telia esthisi ante kalo kalokairi na exoume :).

Λουμπαρδιάρη είχαμε κλείσει για τη βάφτιση του δημήτρη, απρίλη έγινε, πολύ εύκολα γύρω στο φλεβάρη, το μανούθα τον βουτήξουμε αλλού.

αντριάνα μου δε στο συνιστώ για γαμοβάφτιση είναι πάρα πολύ μικρό εκκλησάκι και δε λέει! όλος ο κοσμος θα κάθεται απ έξω και για γάμο δε μου κάθεται.

άλλο ένα μειονέκτημα των μικρών εκκλησιων: δε βγαίνουν καλές φωτο!!! ζορίζεται ο φωτογράφος να στριμωχτεί και είναι περιορισμένες οι κινήσεις του.

Kloklo klisame ena diari pano kyriolektika stin thalassa gia olo ton aygousto.

Esi pote les na katebeis ksilokastro???? poia alli tha einai korinithia meria ton aygousto, oxi tipote allo alla na kanonisoume kamia kalokairi mpemposinantisi stin paralia :).

Marita kouragio kai ypomoni 2 mines minan kai meta tha ta strosete ola :).

Io pote tha katebeis? Ego fetos diakopes stin sikino teleftaia ebdomada iouniou kai proti ioulio. Gennaei i nyfi mou telos aygoustou kai theloume na eimaste konta gia ayto nikiasame kai spiti sto kiato.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Λουμπαρδιάρη είχαμε κλείσει για τη βάφτιση του δημήτρη, απρίλη έγινε, πολύ εύκολα γύρω στο φλεβάρη, το μανούθα τον βουτήξουμε αλλού.

αντριάνα μου δε στο συνιστώ για γαμοβάφτιση είναι πάρα πολύ μικρό εκκλησάκι και δε λέει! όλος ο κοσμος θα κάθεται απ έξω και για γάμο δε μου κάθεται.

άλλο ένα μειονέκτημα των μικρών εκκλησιων: δε βγαίνουν καλές φωτο!!! ζορίζεται ο φωτογράφος να στριμωχτεί και είναι περιορισμένες οι κινήσεις του.

Ok afou to les esi eimai sigouri oti kati ksereis para pano :). mallon mas blepo stin enoria mou pou einai kai o Agios nikolas (prostatis ton Naytikon) kai einai omorfi eklisia.

aplos elega loumpadiari giati einai kai aytos konta mas.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Na ertheis opote theleis sto kiato sou leo to spiti einai pano stin thalassa telio.

Bebea min fantasteis oti exei kanena allo proterima ektos apo ayto, alla ti allo na xriazese to kalokairi einai ola pio xalara.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...