Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κι εμένα αργούσαν να πάρουν μπρος ακόμα και με ορμόνες. Αλλά κύκλο είχα περιπου 32 ημερών. 

Ο γιατρός φάουλ που δεν κάλεσε, όση δουλειά κι αν είχε.

@karlajo η γιατρός άψογη στην ωοληψια και τις οδηγίες!?

Expand  

Γενικά ειμαι ευχαριστημένη μαζί της όπως και σε ένα θεμα που προεκυψε μετά την ωοληψια με την ούρηση μη ήταν κλειστο το κέντρο με πήρε η ίδια της τηλ και μου ειπε Ότι ώρα και να είναι να τη ν πάρω στο κινητό .και νοιάστηκε με πήρε και 11 το βράδυ να δει πως ειμαι κλπ .δηλ λίγο την ένοιωσα σαν μαμά δεν ξέρω αν με καταλαβαινεις .δεν έβαλε δηλαδή τη μαία να με πάρει .αυτο π λίγο δε μ άρεσε είναι όταν από την αρχή της έλεγα ότι μου έχουν κτσει βαρια τα φάρμακα έχω αναγούλες πολλές και εμετους που μου έλεγε δεν είναι από τα φάρμακα καο στο τέλος γύρισε και μου ειπε έχει επηρεαστεί ο οργανισμός σου από τα φάρμακα …Ε χαίρω πολύ αυτό έλεγα κ εγώ από την αρχή 😂😂😂κατά τα αλλά εξαιρετική καθησυχαστική και άνθρωπος .

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρίτσα τι έγινε? Φιλοσοφείς?? Ωραία τα λες, συνέχισε...

Ντίνα το ποδήλατο το έχω ξαναδεί σε φώτο, όχι στην πραγματικότητα και μου αρέσει. Ποδήλατα πάντως μπορείς να βάλεις στα τραπέζια, αν σε ενδιαφέρει σαν θέμα. Το σκέφτηκα και εγώ...Κάπου μου το έδειξαν.

Τον στολισμό αυτό τον έκανες σε ανθοπωλείο? Εμάς ο χώρος έχει έναν ωραίο λευκό φράχτη γύρω γύρω και θα βάλουμε εκεί τα μπαλόνια. Στα τραπέζια μου έχει κολλήσει αυτό το στεφάνι που σας έλεγα. Είδα ένα άλλο σε λευκό-γαλάζιο με κοχύλια, πειρατές, καραβάκια και αστερίες και το ερωτεύτηκα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

female είπε:
Νεκταρίτσα τι έγινε? Φιλοσοφείς?? Ωραία τα λες, συνέχισε...

Ντίνα το ποδήλατο το έχω ξαναδεί σε φώτο, όχι στην πραγματικότητα και μου αρέσει. Ποδήλατα πάντως μπορείς να βάλεις στα τραπέζια, αν σε ενδιαφέρει σαν θέμα. Το σκέφτηκα και εγώ...Κάπου μου το έδειξαν.

Τον στολισμό αυτό τον έκανες σε ανθοπωλείο? Εμάς ο χώρος έχει έναν ωραίο λευκό φράχτη γύρω γύρω και θα βάλουμε εκεί τα μπαλόνια. Στα τραπέζια μου έχει κολλήσει αυτό το στεφάνι που σας έλεγα. Είδα ένα άλλο σε λευκό-γαλάζιο με κοχύλια, πειρατές, καραβάκια και αστερίες και το ερωτεύτηκα!

Όχι τον έκανα σε ένα μαγαζί που αναλαμβάνει στολισμούς!

Τελικά στον ιππικό όμιλο θα κάνετε την βάφτιση?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ έκανα πατζούρια, μπαλκόνια, κάγκελα όλα με την χλωρίνη! Τζάμια αύριο, δεν αντέχω άλλο. έχω 2 πλυντήρια ασιδέρωτα και 1 απλωμένο. Αύριο θα πλύνω και ένα του μωρού. Προσπαθώ να μαζέψω ό,τι προλάβω γιατί από Δευτέρα μας περιμένουν δύσκολες μέρες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

είχα μάθημα τώρα τελείωσα. το δικό μου σπίτι είναι το χάλι το μαύρο!!!! έχω ένα σωρό πράγματα να κάνω που με το τρέξιμο με τη βάφτιση έμειναν πολύ πίσω. όλα στο πάτωμα, κουζίνα χάλια, ρούχα στο πλυντήριο χαμός! μέχρι τέλη μαίου και λήξη πανελληνίων έτσι θα μαι!

Ντίνα για τα χαλιά που ρώτησες σήμερα σκεφτόμουν πότε θα τα βγάλω. Αλλά επειδή κάθε χρόνο κάνει ζέστες και μετά το μετανιώνει μέχρι να πιάσει καλά καλοκαίρι και επειδή ο μικρός γυρίζει όλο το σπίτι μπουσουλώντας, λέω να τα αφήσω μέχρι να καλοκαιριάσει για τα καλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Πως είστε? Εμείς σήμερ ατην περάσαμε όλη την ημέρα στο σπίτι της νονάς, γυρίσαμε προ ολίγου, τίπτα συνταρακτικό σε νέα, μια απ τα ίδια, τα παιδάκια μας να είναι καλά, πολύ συγκινητικό βρίσκω το κειμενάκι που πρόσθεσες στις καταχωρήσεις σου Ντίνα,

μπράβο που καταλήγετε σχετικά με τα βαφτίσια κορίτσια, πολύ ωραίες ιδέες διαβάζω, χαρά στο κουράγιο και την έμπνευσή σας, εμείς κλείσαμε ημερομηνία για 28 Αυγούστου, και τολμώ να πω οτι θα κάνουμε και γάμο μαζί με τη βάφτιση, να δω πότε και ΑΝ θα αρχίσω προετοιμασίες τελικά ...

Πάω σιγα σιγά για ύπνο, να έιστε καλά κοριτσάκια..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Α, κουρευτήκαμε κιόλας, αυτο είναι ένα νέο μας..πλέον τα μαλλάκια του έπεφταν μπροστά στα μάτια του μωρε, οπότε ο μπαμπάς ανέλαβε δράση, χρησιμοποιώντας το ψαλίδι νυχιών του Λεόντη, τα μαλλάκια κόπηκαν αρκετά θα έλεγα..μοιάζουν σαν ταπεράκι μπροστά, έχετε δει τον Τζιμ Κάρευ στον Ηλίθιο και πανηλίθιο? Ε, ένα τέτοιο πράγμα, μια χαρούλα..χαχαχα, μου αρέσει anyway, το παιδάκι μου, τι να λέμε τώρα...

Α, επίσης, χρησιμοποιήσαμε , για πρώτη φορά εχθες το βράδυ τον αναρροφητήρα για μυξούλες, το παιδί μάλλον κόλλησε απο εμενα και έχεις μύξες, βήχα και λοιπά, τον λυπάμαι μωρέ, ειδικα τα βράδια, δεν ξέρει τι να κάνει..

Αννούλα καλό κουράγιο , τώρα με τις Πανελλαδικές..απο σπίτι κι εγώ χρειάζεται να γίνουν πράγματα, αλλά θα χώσω άυριο τον άνδρα μου, αμ πως κύριε, σήμερα έιχα το παιδί όλη την ημέρα εγώ, έτρεχε για καταμέτρηση πουλιών, γύρισε 9 η ώρα το βράδυ., απο τις 6 το πρωι..αυτα κοριτσάκια μου , τα ολίγα, την κάνω, με την ελπίδα να κοιμηθώ απόψε, εχθές το βράδυ ήταν δύσκολη νύχτα..αλήθεια , μόνο εγώ έχω μείνει να ξενυχτάω με το βυζί στο χέρι,αναρωτιέμαι? Απο ότι κατάλαβα Ελέ, το παιδάκι σου σου έχει προσφέρει ήσυχες νύχτες τώρα τελευταία...μπράβο, μακάρι να συνεχίσει έτσι..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...