Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Κάνει τρομερή ζέστη, με κοντομάνικο είμαι από χθες. Στο μωρό δεν ξέρω τι να βάλω αλλά βγάλαμε τα καλτσάκια. Δεν μπορεί, θα ζεσταίνεται και αυτός.

Χθες βράδυ πήγαμε στον κουμπάρο που μας στεφάνωσε και την κοπέλα του και ξετρελάθηκαν με τον μκρό. Είχαν να τον δουν από 4 μηνών και τότε τον είδαν κοιμισμένο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοείται θα κάψει καρδιές Αγγελικούλα!!

Το κουκλί μου!!

Ρε κορίτσια, μια ερώτηση, τα βαφτιστικά τα διαλέγει η νονά μόνη της?

Μιλούσα πριν μαζί της και της είπα να πάω όταν έχει ψιλοκαταλήξει σε δυο τρία να πω κι εγώ τη γνώμη μου και μου είπε ότι τα διαλέγουν μόνοι τους οι νονοί και δε με παίρνει. έτσι πάει δηλαδή?

Εξαρτάται τι σχέση έχεις με την νονά. Εγώ πχ. κατέληξα σε 3-4 φορέματα και είπα στην μαμά να περάσει να τα δει. Μου άρεσε ένα περισσότερο και την έβαλα και το δοκίμασε. Τελικά αυτό πήραμε αλλά ήταν πολύ όμορφο έτσι και αλλιώς. Αν βρω φώτο θα τις σκανάρω να σας το στείλω. Ιβουάρ σε ρομαντικό στυλ με ροζ λουλουδάκια στις τιράντες, λεπτή διπλή ροζ κορδέλα στην μέση και μπολερό.

Το ίδιο έγινε και με τον βαφτισιμιό του Στέφανου. Τότε τα πήραμε όλα από το lapin και ήρθε η μαμά με τον μικρό και δοκίμασαν τα ρουχαλάκια.

Πάντως νομίζω πρέπει να το δοκιμάζε το παιδί πριν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι καλέ φίλες είμαστε, μέναμε και στο ίδιο σπίτι όταν σπουδάζαμε δυο χρόνια στην Αθήνα! τι να πω κι εγώ, έτσι το έχουνε λέει εκεί, Ελευθερία το κάνουν στο Ηράκλειο? από εκεί είναι.

Μπα, δεν σκέφτεται το οικονομικό, πάντα και στα δώρα της και σε όλα είναι πολύ καλή απ' όταν γεννήθηκε ο μικρός, απλώς έτσι λέει είναι το έθιμο.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μέσα από Ηράκλειο είναι ή από κάποιο χωριό. Πάντως και έθιμο να ήταν εγώ σαν νονά δεν θα το ακολουθούσα, είμαι πρακτικός άνθρωπος. Το παιδί πρέπει να δοκιμάζει τα βαφτιστικά πριν, ρούχα και παπούτσια.

Δεν σε έχει ρωτήσει καθόλου σε τι στυλ τα θέλεις? Εμείς δεν είχαμε πάει σε όλα μαζί αν και ήταν κολλητή μου γιατί δεν βρίσκαμε τον χρόνο αλλά μου είχε δώσει σαφείς οδηγίες και τις ακολούθησα κατά γράμμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άννα για πες μου πόσο σου ζήτησαν για τον στολισμό στον ανθοπωλείο και για τι στολισμό μιλάμε? Σκέφτηκα και αυτό...Δηλαδή αντί να κάνω στολισμό σε κατάστημα με μπομπονιέρες, προσκλήσεις, μπαλόνια που αναλαμβάνει στολισμούς να πάω σε ανθοπωλείο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα!

καλή νύχτα είχαμε σχετικά από μία φορά ξύπνησε ο καθένας, το μητσάκι βέβαια απ τις 7 παρά σηκώθηκε και ήθελε παιδικά ένεκα σαββάτου οπότε από νωρίς στο πόδι.

Ελευθερία για το στολισμό της κολυμπήθρας πήγα σε ανθοπωλείο. λοιπόν το σχέδιο μας είναι γιρλάντα με κισσό γύρω απ τη κολυμπήθρα και στα χερούλια θα κρέμονται 2 μεγάλες λουλουδένιες μπάλες με γαλάζια ορτανσία και μικρά τριανταφυλάκια λευκά, θα επικρατεί το γαλάζιο, θα χει και γαλάζιες/λευκές κορδέλες στα χερούλια από οργάτζα, λεπτες.

αυτά. δε ξέρω αν τα περιέγραψα κατανοητά, τα ήθελα όλα λιτά. λευκό ασημί είναι τα βασικά μας χρώματα. γι αυτό πλήρωσε η νονά 120 ευρώ. νομίζω ταρίφα είναι.

για έξω απ την εκκλησία θα χω 2 μεγάλους φιόγκους στις κολώνες και 4 μεγάλα μπαλόνια απ τα οποία θα κρέμεται τούλι, θα γράφουν πάνω το όνομα και θα σχηματίζουν διάδρομο κατά μήκος των σκαλιών της εκκλησίας. έχει πολλά σκαλιά, είναι μεγάλη εκκλησία και κάτι έπρεπε να μπει αλλιώς θα ταν πολύ άδεια. αυτά μας τα χρεώσανε 170 ευρώ.

λοιπόν βάσει εμπειρίας: πρέπει να υπάρξει συννενόηση για το στολισμό στο τι επιτρέπει ο παπάς.

αν η εκκλησία είναι μες το πράσινο και τα δέντρα δεν ενδείκνυται ο λουλουδένιος στολισμός στο προαύλιο γιατί δε θα φαίνεται τίποτα. έτσι τη πατήσαμε με τη βάφτιση του δημήτρη. τα σκάσαμε τα 300 στον ανθοπώλη και καμία διαφορά στο λουμπαρδιάρη που ναι μες το άλσος.

αυτά.

παιδιά ακούνε βάφτιση και οργιάζουν, δε ξέρουν τι ζητάνε! 300 ευρω για μισή ώρα που μετά δε θα σου μείνει και τίποτα. σκέφτηκα να πω και στη μπαλονού να μου στολίσει το τραπέζι έξω αλλά παραξέφευγα και δε ρώτησα καν τιμή.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

καλή νύχτα είχαμε σχετικά από μία φορά ξύπνησε ο καθένας, το μητσάκι βέβαια απ τις 7 παρά σηκώθηκε και ήθελε παιδικά ένεκα σαββάτου οπότε από νωρίς στο πόδι.

Ελευθερία για το στολισμό της κολυμπήθρας πήγα σε ανθοπωλείο. λοιπόν το σχέδιο μας είναι γιρλάντα με κισσό γύρω απ τη κολυμπήθρα και στα χερούλια θα κρέμονται 2 μεγάλες λουλουδένιες μπάλες με γαλάζια ορτανσία και μικρά τριανταφυλάκια λευκά, θα επικρατεί το γαλάζιο, θα χει και γαλάζιες/λευκές κορδέλες στα χερούλια από οργάτζα, λεπτες.

αυτά. δε ξέρω αν τα περιέγραψα κατανοητά, τα ήθελα όλα λιτά. λευκό ασημί είναι τα βασικά μας χρώματα. γι αυτό πλήρωσε η νονά 120 ευρώ. νομίζω ταρίφα είναι.

για έξω απ την εκκλησία θα χω 2 μεγάλους φιόγκους στις κολώνες και 4 μεγάλα μπαλόνια απ τα οποία θα κρέμεται τούλι, θα γράφουν πάνω το όνομα και θα σχηματίζουν διάδρομο κατά μήκος των σκαλιών της εκκλησίας. έχει πολλά σκαλιά, είναι μεγάλη εκκλησία και κάτι έπρεπε να μπει αλλιώς θα ταν πολύ άδεια. αυτά μας τα χρεώσανε 170 ευρώ.

λοιπόν βάσει εμπειρίας: πρέπει να υπάρξει συννενόηση για το στολισμό στο τι επιτρέπει ο παπάς.

αν η εκκλησία είναι μες το πράσινο και τα δέντρα δεν ενδείκνυται ο λουλουδένιος στολισμός στο προαύλιο γιατί δε θα φαίνεται τίποτα. έτσι τη πατήσαμε με τη βάφτιση του δημήτρη. τα σκάσαμε τα 300 στον ανθοπώλη και καμία διαφορά στο λουμπαρδιάρη που ναι μες το άλσος.

αυτά.

παιδιά ακούνε βάφτιση και οργιάζουν, δε ξέρουν τι ζητάνε! 300 ευρω για μισή ώρα που μετά δε θα σου μείνει και τίποτα. σκέφτηκα να πω και στη μπαλονού να μου στολίσει το τραπέζι έξω αλλά παραξέφευγα και δε ρώτησα καν τιμή.

Kαλημέρα!!!

Αννοούλα η εκκλησία μας είναι μέσα στο πράσινό και γι αυτό θα κάνουμε τον παρακάτω "περίεργο" στολισμό...

στην μία μεριά της εισόδου της εκκλησίας ένα λευκό ποδήλατο σαν τα παλιά με τις μεγάλες ρόδες και επάνω έχει δύο λευκά γλαστράκια με βασιλίκο ,έναν αρκούδο μεγάλο και μπαλόνια και κορδέλες στην άλλη πλευρά έναν μεγάλο ζωγραφιστό ξύλινο πρίγκηπα απο κάτω γαλάζια και και λευκά υφάσματα και στην κολυμπήθρα μία κατασκευή με υφάσματα και κορδέλες!!!

Η αλλή επιλογή είναι υφάσματα δεξιά και αριστερά στην είσοδο της εκκλησία υφάσματα και επάνω καραμελόσπιτα ,γλιφυτζούρια και καραμέλες!!!

Αννά με πόσο χρήματα βρήκες τον παγωτατζή?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπόν για στολισμό στο μαγαζί σκέφτηκα να πάρω απο το jumpo τσίγκινα χρωματιστά κουβαδάκια και να τα γεμίσω με καραμέλες .γλύφιτζούρια και ζαχαρωτά και αν βρώ να βάλω και υφάσματα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστώ Άννα. Ωραίος μου ακούγεται ο στολισμός της κολυμπήθρας αλλά η νονά αναλαμβάνει αυτό το έξοδο??

Ντίνα κάτι παρόμοιο σκέφτηκα και εγώ με γυάλινα όμως γλαστράκια από το Τζάμπο, έχει κάτι όμορφα παιδικά σε βάτραχο, σε πράσινο χρώμα. Έχω πάρει ένα για δείγμα αλλά πρέπει πρώτα να βρω το θέμα, τουτέστιν μπομπονιέρες.

Το ποδήλατο το έχω σκεφτεί και εγώ σαν ιδέα. Πόσο σε χρέωσαν εσένα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ο στολισμός της εκκλησίας είναι του κουμπάρου έτσι το ξέρουμε εμείς. αν και πάνω θεσ.νικη έχουν αντ αυτού να πληρώνουν οι κουμπάροι μέρος απ τις μπομπο μιας και αυτοί καλούν. εγώ έχω 2 αθηναίους και 2 θεσ.νικεις κουμπάρους.

ωραία αυτά με τα ποδήλατα και τα καραμελόσπιτα πολύ γιάμι μου ακούγονται!

θα κάνω σα τη Σοφία! Ντίνα μην αναρωτηθείς ποιος θα τρώει το ντεκορ!!!

έκανα μια γύρα απ τους φωτογράφους της περιοχής και τα είδα όλα! γύρω στο 1000αρικο ζητάνε με 850 το λιγότερο που βρήκα! με ψηφιακά άλμπουμ. τα απλά μούφα μου φάνηκαν. απλά μεγάλα άλμπουμ με ρυζόχαρτο που απλά κολλάνε πάνω τις φωτο. αυτό μπορώ να το κάνω και μονη μου γιατί να τους δώσω 600 που ναι η τιμή για τα απλά;

αν βρήκε καμία κάτι σε λιγότερο εντός αττικής ας μου πει pls!!!!

Ντινα σου στέλνω πμ

αυτό με το τρίποδο και το πίνακα στη πόρτα της εκκλησίας το είδαμε κι εμείς με τις νονές και το θέλαμε αλλά μας πρότειναν μεγάλη φωτο του παιδιού σε καμβά στολισμένη με τούλια.

ο νίκος ούτε που να το ακούσει αυτό! του κάνει μακάβριο και με έπεισε....

Διαφημίσεις

αυτό με το τρίποδο και το πίνακα στη πόρτα της εκκλησίας το είδαμε κι εμείς με τις νονές και το θέλαμε αλλά μας πρότειναν μεγάλη φωτο του παιδιού σε καμβά στολισμένη με τούλια.

ο νίκος ούτε που να το ακούσει αυτό! του κάνει μακάβριο και με έπεισε....

Όχι βρε φωτό ένας ξύλινος πρίγκηπας είναι!!!Μου φάνηκε προτότυπος και πολύ όμορφος στολισμός!!!

Ελευθερία όλα μαζί 200 ευρώ θα πάνε και θα έρθουν να τα βάλουν αυτοί!!!Ενοικίαση έτσι!!!Αυτό με τα γυάλινα θα το κοιτάξω που μου είπες.

Τα λουλούδια είπαμε όχι γιατί είναι σε δέντρα...και στο γάμο είχα πολύ λουλούδι οπότε εκτός...τα μπαλόνια δεν με ενθουσιάσαν αλλά βέβαια μετά τα πάς και στο τραπέζι και το κόστος είναι 250 ευρώ περίπου.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

το σκέφτομαι από δω το σκέφτομαι από κει πάλι πανάκριβα μου φαίνονται. σκέφτομαι τη λύση των παλών φωτογραφιών και να τις πάω μετά σ ένα μαγαζί ψηφιακών εκτυπώσεων εδώ απέναντι να μου κάνει αυτός ψηφιακό αλμπουμ. πήγε και η μάνα μου σε 2 φωτογραφεία στη περιοχή της μέχρι και 1150 της είπαν!!! οιμε!!! καλά για κρίση αυτοί δεν άκουσαν τίποτα τόσους μήνες;;; λέω καλύτερα να αγοράσω κανα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο με τόσα!

άντε πείτε καμιά ιδέα ου πήγατε όλες;;; μύρισε καλοκαίρι και βολτάρετε ε;;;

πάω κι εγώ να κοιμηθώ να πνίξω το πόνο μου!

Τρομερή ζέστη! Τον μικρό τον έχω ξυπόλυτο, με ένα λεπτό πιτζαμάκι και σκέτο αμάνικο ζιπουνάκι. Του έβαλα μπλούζα πριν λίγο, φοβάμαι και μην μου κρυώσει. Επικίνδυνη εποχή. Κάθε χρόνο κρυώνω τέτοια εποχή, ποτέ χειμώνα.

200 Ευρώ πολύ λίγα μου ακούγονται Ντινάκι. Βέβαια αν σκεφτείς ό,τι είναι για ενοικίαση και μετά τα ξαναπέρνουν πίσω, δεν είναι και λίγα αλλά 'τις φανφάρες τις πληρώνουμε που λέει και ο άντρας μου'. Το λέει αυτό γιατί εκείνος δεν θέλει απολύτως τίποτα αλλά εγώ θέλω να είναι κάτι όμορφο και ιδιαίτερο το σκηνικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τρομερή ζέστη! Τον μικρό τον έχω ξυπόλυτο, με ένα λεπτό πιτζαμάκι και σκέτο αμάνικο ζιπουνάκι. Του έβαλα μπλούζα πριν λίγο, φοβάμαι και μην μου κρυώσει. Επικίνδυνη εποχή. Κάθε χρόνο κρυώνω τέτοια εποχή, ποτέ χειμώνα.

200 Ευρώ πολύ λίγα μου ακούγονται Ντινάκι. Βέβαια αν σκεφτείς ό,τι είναι για ενοικίαση και μετά τα ξαναπέρνουν πίσω, δεν είναι και λίγα αλλά 'τις φανφάρες τις πληρώνουμε που λέει και ο άντρας μου'. Το λέει αυτό γιατί εκείνος δεν θέλει απολύτως τίποτα αλλά εγώ θέλω να είναι κάτι όμορφο και ιδιαίτερο το σκηνικό.

Στην αρχή μου είπαν 250 αλλά μετά που είδαν να το σκέφτομαι το έκαναν 200!!!Είναι πραγματικά πολύ όμορφος σαν στολισμός και σίγουρα ιδιαίτερος(δεν το έχω δεί σε κάποια άλλη βάφτιση) αν και δεν θα έχουμε κάποιο θέμα για τη βάπτιση μιάς και τα υπόλοιπα τα πήραμε απο το "χαμόγελο του παιδιού" σε αυτό ας πούμε συμφωνήσαμε και οι 2 απο την αρχή!

Εμένα πάλι ο αντρούλης μου δεν είπε κάτι απλά όταν του είπα πως τα μπαλόνια θα μπορούσαμε να τα βάλουμε στο τραπέζι μετα ενώ αυτά όχι μου είπε"σιγά και τι έγινε?"

Θέλω να σας πώ και κάτι άλλο πως αυτή η εκκλησία είναι τόσο όμορφη ,μέσα στο πράσινο και εσωτερικά μου άρεσε πάρα πολύ που απο μόνη της είναι πραγματικά ένα στολίδι και αν σκεφτείς πως το μυστήριο της βάφτισης έχει μία άλλη έννοια ,πιό βαθιά για μένα ίσως τελικά όλα τα άλλα να μην έχουν και τόσο σημασία!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...