Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε θυμαμαι ακριβως , νομιζω 500 κατι ....απλα ανησυχω μηπως πειραξει το νινι μου ..επειδη ειμαστε 10 εβδομαδων τωρα και δεν το εχω ρυθμισει !!!

α....και γρηγορα στο κρεβατι σου ...~!!

και απο τη δευτερα ...φτου ξελεφτερια!!θα σε αφησει ο γιατρος να κυκλοφορεις ελευθερα

και εγω στη μπεμπα ειχα αποκολληση στην αρχη και μετα οδηγουσα , δουλευα ..μη μασας!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν σου πω ότι εσένα σκεφτόμουν τώρα!!! που σαι Μανταλενάκι μου σε χάσαμε!

είναι ωραίες οι προετοιμασίες! κι εσύ με πολιτικό είσαι κουτό μου; κι εγώ μια απ τα ίδια! κι εμάς μας περνάει κατά καιρούς να χτυπήσουμε μια εκκλησία με τις βαφτίσεις αλλά δε το βλέπω... βασικά κάναμε πολιτικό με τα όλα του, μέχρι και ρύζια μας πετάξανε, και δε θέλω να χαλάσω την εικόνα που έχω. ψιλοβαριέμαι κιόλας.

κλείσατε ημερομηνία; βρήκατε ρούχα για το κουφετάκι μας;

και εμεις ειχαμε κανει πολιτικο με τα ολα του γιατι ηταν η γιαγια μου στα τελευταια της και ηθελα να το ζησει κ αυτο!!

οχι δεν κλεισαμε ακομα περιμενουμε τον παπα να μας πει ελευθερες μερες, παντος τελη ιουλιου αρχες αυγουστου.

Καλημέρα κόρες. 1 ξύπνημα είχαμε χθες στις 3. Μια χαρά, δεν με πειράζει. Ίσα ίσα δεν θα αγχώνομαι και για την παραγωγή.

Να ρωτήσω κάτι? Στον πολιτικό γάμο βάλατε νυφικό???

εγω εβαλα ενα φορεμα μμμμμ σαν νυφικο ηταν αλλα οχι ασπρο. θα βαλω φωτο να δειτε αλλα δεν τις εχω σε υπολογιστη

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

εγω εκανα πολιτικο με τζην ..οι 2μας και 2 φιλοι -μαρτυρες!!

οι κουμαπροι μου κανονιζουν γαμο-βαφτιση το καλοκαιρι

κυριακη πρωι ...θα φορεσει νυφικο(κατι απλο λεει) ..και το κυριως event θα ειναι η βαφτιση

εμενα μου αρεσει σαν ιδεα ..και τα 2 μυστηρια μαζι !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kslipersa koritsakia.

Sybethera, an den apofasisoume na kanoume sinantisei sintoma ego tha sas kratao moutra sas to leo, eimai kai monaxoula mou kai den exo pareoula :(.

Thelete na kanonisoume na pame kamia plaka pxxx mesimeraki kyriakis i kapou allou tes pa.

Anna pou eisai na mas sintoniseis????

Nektaraki ola kala tha pane me to sprakia mas na deis pou tha kaneis tis bolitses sou se 1-2 mines kai tha to apolabmaneis me ena moraki stin aggalia kai ena stin kilitsa.

Madalena, psifizo dagkoto gia na gamo-baftisi se xalaro panta ifos kai emeis etsi tha to kanoume kai enoite oti tha eiste kalesmenes parolo pou tha einai se klysto kyklo.

otan eipa ston antrouli mou oti thelo na sas kaleso stin gamo-baftisi gelage stin arxi kai meta simfonise xexexe katalabeni poso simantikes eiste gia mena :).

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα βολτάραμε το πρωί, πήραμε κάτι φορμίτσες για το Γιάννη, μία ζακέτα δικιά του και μια μπλούζα για τη μαμά, έχουμε γάμο την Κυριακή και πρέπει να είμαστε όλοι περιποιημένοι, ο πρώτος γάμος που πάμε οικογενειακώς απ' όταν γεννήθηκε το αντράκι μας!

Μανταλένα σκέφτεστε να κάνετε κι εσείς θρησκευτικό, άντε ευκαιρία είναι κιόλας μαζί με τη βάφτιση της μπουμπούκας!! με το καλό!!

Ντίνα πολύ μεγάλωσε ο Λεωνιδάκος, μπράβο το παλικάρι σου!!

Κι ο Μάνος Άννα, εμάς δε μας φαίνονται καλέ επειδή τα βλέπουμε κάθε μέρα, άντε να δω πότε θα πάρει κι ο δικός μου 800 γρ!!

Όλα καλά θα είναι με το Μητσάκι, απλά ίσως να έχει λίγο υπερένταση το παιδί παραπάνω, να κάνεις όμως εσύ τις εξετάσεις για να ξεαγχωθείς!

Νεκταρία αν δεν ξαναμπώ καλή επιτυχία στο γιατρό τη Δευτέρα που θα δείτε το σποράκι σας!!

Δεν το έχω ξανακούσει το κόλπο με τις παλάμες που σου κάνανε!! ακόμα κι αυτό όμως στα μπλε σε πάει!! τόσο τελεσίδικο πια, στο τέλος θα το πεις εσύ στο γιατρό για να μην κουράζεται να το ψάχνει στον υπέρηχο!!!

Καλά να' ναι το μικιό σου και την κόρης θα την πετύχεις! μέχρι τα 4 έχεις καιρό ακόμα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Που εξαφανιστήκατε όλες σημερα?!

Αντε Μανταλένα να ντυθείς νυφούλα..ειναι πολυ ωραία!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό οτι αποφασίσετε!

Αντριάνα δεν ερχεσαι κατα δω να ενωσουμε τις μοναξιές μας??

Παρε 1 εβδομάδα αδειούλα,φορτωσε τη μικρή στο αεροπλάνο και έλατε να περάσουμε καλα!

Σημερα της εδωσα 1η φορά ανανά στη φρουτοκρεμα!Φοβομουν ειναι η αλήθεια αλλά ολα καλά..

ΚΑι τωρα το απογευμα της εδωσα μούσλι,λέμε οτι τα λάτρεψε!!!!!!Τα εκανα με νερό αλλά απο αυριο λέω να τα κάνω με γάλα ή να προσθέτω 2-3 μεζουρες γάλα μεσα στο μίγμα θα το δω..

Σοφάκι,1η επισημη εμφάνιση....αντε αντε..θα κάψει καρδιες ο μικρός!!!

Λίο & Μάνο μπραβο σας!!! και μεις τη Δευτερα εχουμε γιατρό,οπως πάντα την ιδια μέρα με τον αγαπημένο μας Λεοντάκο...!

Κατερινα,19 φωνουλες? καλε πως τις μετρησες...χαχααχ...χαρα στο κουράγιο σου!!!

Εννοείται θα κάψει καρδιές Αγγελικούλα!!

Το κουκλί μου!!

Ρε κορίτσια, μια ερώτηση, τα βαφτιστικά τα διαλέγει η νονά μόνη της?

Μιλούσα πριν μαζί της και της είπα να πάω όταν έχει ψιλοκαταλήξει σε δυο τρία να πω κι εγώ τη γνώμη μου και μου είπε ότι τα διαλέγουν μόνοι τους οι νονοί και δε με παίρνει. έτσι πάει δηλαδή?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εννοείται θα κάψει καρδιές Αγγελικούλα!!

Το κουκλί μου!!

Ρε κορίτσια, μια ερώτηση, τα βαφτιστικά τα διαλέγει η νονά μόνη της?

Μιλούσα πριν μαζί της και της είπα να πάω όταν έχει ψιλοκαταλήξει σε δυο τρία να πω κι εγώ τη γνώμη μου και μου είπε ότι τα διαλέγουν μόνοι τους οι νονοί και δε με παίρνει. έτσι πάει δηλαδή?

1η φορα το ακουω αυτο Σοφάκι!!!!!!!!!!!!!

Μηπως το κάνει για οικονομικούς λόγους?

Ειναι φιλη σου η νονα? της εχεις οικειότητα?

ελα μωρέ, εμείς και για τις δύο βαφτίσεις τα πήραμε παρέα με τις νονές!

Διαλέξαμε τα πάντα μαζί, από ρούχα, λαδόπανα, λαμπάδες, μαρτυρικά, τα πάντα!

Γιατί να μη θέλει να πάτε παρέα?

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

καλησπέρα κούκλες!!! όλη μέρα στους δρόμους επιτέλους μαζευτήκαμε.... το μανουλάκι θεός μες το μάρσιππο όλη μέρα κιχ δεν έβγαλε ευτυχώς, τον κούρασα πολύ, για να δούμε τι νύχτα μου επιφυλάσσεται!

κλείσαμε βαπτιστικά τα πάντα, μαζί με τη νονά, η δική μου γνώμη υπερίσχυε, αν και προσπαθούσα να μαι διακριτική, αυτό Σοφία μου είναι στο στυλ των νονών και στη σχέση που έχετε, κυρίως στο πως το φαντάζεται ο κάθε νονός, στάνταρ δεν είναι. εμένα και οι 4 κουμπάροι μου καναν όλα τα χατήρια και είμαι τυχερή αλλά ό,τι και να γινόταν αισθάνομαι μεγάλη υποχρεωση που ξοδεύουν τόσα πολλά για το παιδί μου που δε θα μίλαγα. όπως και να χει το κόστος είναι πολύ μεγάλο για τη βάφτιση.

οπότε το παίρνουμε πιο χαλαρά, μια μέρα θα ναι, συγκινητική και ας είναι ντυμένο το παιδί με το γούστο των νονών, οκ.

κοιτάξτε όπως και να ναι ντυμένα τα αυγουστομωράκια μας το σίγουρο είναι ένα: θα κλέψουν καρδιές!!!

κλείσαμε και ανθοπωλείο και στολισμό έξω απ την εκκλησία, μιλήσαμε με παγωτατζή και θα τον κλείσουμε κι αυτόν από δευτέρα, και προσκλητήρια θα φτιάξει ένας συγγενής μας και γρήγορα οπότε οκ κι αυτό.

σχεδόν ξεμπερδέψαμε εμείς, αν και για μένα είναι ωραία αυτή η διαδικασία!

Ελευθερία το Μανουλάκι είναι 72 εκατ και 8860 με τη χτεσινή μέτρηση και σύμφωνα με τη παιδίατρο είναι απ τα πολύ μεγάλα μωρά.

αυτά.

σας φιλώ πολύ!!!

Διαφημίσεις

Ναι καλέ φίλες είμαστε, μέναμε και στο ίδιο σπίτι όταν σπουδάζαμε δυο χρόνια στην Αθήνα! τι να πω κι εγώ, έτσι το έχουνε λέει εκεί, Ελευθερία το κάνουν στο Ηράκλειο? από εκεί είναι.

Μπα, δεν σκέφτεται το οικονομικό, πάντα και στα δώρα της και σε όλα είναι πολύ καλή απ' όταν γεννήθηκε ο μικρός, απλώς έτσι λέει είναι το έθιμο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ε δε πειράζει αφού το νοιώθει έτσι, να σου πω καλύτερα που θέλει ν ασχοληθεί και ν αφιερώσει χρόνο και προσωπικό γούστο στο Γιαννιώ μας! καλό το βλέπω εγώ, έναν κούκλο θα στον κάνει! και θα είναι όλα έκπληξη! απ τον να μη πολυενδιαφερόταν και να σ έστελνε να ψάχνεις μόνη σου καλύτερα έτσι.

Άντε Αννούλα κλείσατε το σετάκι όλο ε?

Με το καλό!!

Και παγωτατζή θα έχετε? ουάου!! θα άφηνα τη βάφτιση και θα ορμούσα στα παγωτάκια εγώ σίγουρα έτσι λιχούδω που είμαι!!

Ναι, δεν αγχώνομαι γι' αυτό, έχει καλό γούστο, απλά το είχα ψιλοδεδομένο ότι θα πηγαίναμε μαζί και πως τα βαφτιστικά τα διαλέγουν μαζί μαμά και νονά και μου φάνηκε κάπως!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

θα σαι καλεσμένη Σοφία μου να φας όσα παγωτά θέλεις!!!!

μπα δεν είναι δεδομένο αλλά οκ.

καληνύχτες πολλές!!!!

Αχ ευχαριστώ!! παίζει βέβαια μετά να μην φάτε οι υπόλοιποι γιατί δεν θα προλάβετε άμα έρθω..και πριν λίγο ένα παγωτίνι μασούλαγα!!

Καληνύχτα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...